Overwatch 2 Musim 2 – Overwatch 2 Panduan – IGN, Semua Musim dan Mula Tarikh – Overwatch 2 | Shacknews

Semua Musim dan Tarikh Mula – Overwatch 2

Kerosakan peranan pasif

Overwatch 2 Musim 2

Musim 2 of Overwatch 2 adalah jem penuh dengan kandungan baru, dari a Wira Tank Baru, Peta Pengiring Baru, dan juga a Teman Tuhan Yunani mod permainan terhad masa. Dengan begitu banyak acara bertema bercuti dan kosmetik yang snazzy berbaris untuk musim 2, terdapat banyak perkara yang perlu diingini.

Di halaman ini Panduan Wiki Overwatch 2 IGN, Anda boleh menemui semua yang kami tahu setakat ini datang ke Overwatch 2 di Musim 2 pada 6 Disember 2022.

Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai semua perubahan wira dan pembetulan pepijat yang dibuat pada musim 2? Lihat kami Halaman Nota Patch Musim 2!

 • Tarikh dan Masa Siaran Musim 2
 • Hero Tank Baru: Ramattra
 • Peta Pengiring Baru: Shambali
 • Pertempuran untuk Olympus
 • Battle Pass Skins
 • Winter Wonderland 2022
 • Lunar Tahun Baru 2023
 • Musim 2 Twitch jatuh
 • Cabaran wira baru
 • Hero musim 2 berubah

Overwatch 2 Musim 2 Tarikh dan Masa Siaran

Musim 2 Overwatch dilancarkan pada 6 Disember 2022.

OW2 Musim 2.jpg

Hero Tank Baru: Ramattra

Kami Hero Tank Terbaru Untuk menyertai barisan Overwatch 2 Heroes tidak lain adalah sektor null Ramattra. Sebagai “tangki tempo” pertama Overwatch, pejuang omnik yang kuat ini dapat berubah antara Omnic dan Borang Nemesis sesuka hati.

OW2 Rammatra Kit.jpg

Cara Membuka Kunci Ramattra

Ramattra boleh seketika dibuka pada musim 2 dengan membeli Premium Battle Pass Bila -bila masa selepas 6 Disember 2022.

Jika tidak, anda boleh Buka kunci Ramattra secara percuma dengan mencapai Tier 45 dari Overwatch 2 Musim 2 Battle Pass.

Lengkap Harian, mingguan, dan Cabaran bermusim untuk mendapatkan Battle Pass XP tambahan dan memanjat tiang bass dengan kelajuan kilat.

Peta Pengiring Baru: Shambali

Hanya masuk akal bahawa peta terbaru yang akan diperkenalkan di Overwatch 2 mestilah Biara Shambali, ke rumah Zenyatta dan Rammatra sama.

OW2 Musim 2 Shambali Map.jpg

Malam ini, musim sejuk Peta pengiring Mempunyai rasa seni bina yang sama ke Nepal semasa memperkenalkan jalan penggulungan baru melalui tanah air Shambali Omnics.

Pertempuran untuk Mod Masa Limited Olympus

The Dewa Yunani telah mengambil alih medan perang pada musim 2, mengadakan mod permainan masa terhad yang segar, Pertempuran untuk Olympus, Boleh didapati daripada 5 Januari 2023 ke 19 Januari 2023.

OW2 Musim 2 Olympus Skins All.jpg

Walaupun butiran pertempuran untuk mod permainan masa terhad Olympus belum diumumkan, kita tahu bahawa bilangan wira Overwatch 2 yang terhad, “Dipenuhi dengan kuasa seperti Tuhan yang hebat”, akan menghadapi satu sama lain di Ilios runtuhan.

Overwatch 2 Musim 2 Battle Pass Skins

Menjaga tema mitologi Yunani, Pass 2 Battle Pass akan menampilkan Kulit “Tuhan Yunani”. Kulit berikut dapat diperoleh dengan maju melalui Pass 2 Premium Battle Pass:

OW2 Musim 2 Olympus Skins.jpg

 • Mythic Zeus Junker Queen
 • Legenda Poseidon Ramattra
 • Legenda Hades Pharah

Di samping itu, beberapa kulit mitologi Yunani lain akan tersedia untuk Beli dari kedai Sepanjang musim 2, mungkin termasuk kulit Widowmaker Medusa yang mengusik, kulit Cyclops Roadhog, dan banyak lagi.

Overwatch 2 Winter Wonderland 2022

Dapatkan semangat percutian dengan kembalinya Winter Wonderland acara dari 13 Disember 2022 ke 4 Januari 2023.

Winter Wonderlands 2022.jpg

Untuk benar -benar meraikan majlis itu, beberapa kulit Winter Wonderland yang baru akan memulakan debutnya pada bulan Disember ini, dengan Kulit bertema bercuti mengusik untuk Brigitte, Echo, dan Bastion. Ia mungkin bahawa beberapa kulit Wonderlands Winter yang lebih tua dari Classic Overwatch juga akan membuat pulangan, jadi perhatikan kegemaran lama di kedai semasa acara itu!

Mod permainan masa kegemaran penggemar seperti serangan bola salji Mei dari Overwatch klasik juga boleh kembali ke arked untuk Winter Wonderland, tetapi ini belum disahkan.

Overwatch 2 tahun arnab 2023

Raikan Tahun Baru Lunar dengan Overwatch 2 buat kali pertama dengan Tahun arnab, berlari dari 17 Januari 2023 ke 6 Februari 2023.

Tahun arnab 2023.jpg

Perhatikan Tahun Baru Kulit Bertema Arnab, termasuk Skins Echo dan Mei yang menggoda.

Overwatch 2 Musim 2 Twitch jatuh

Walaupun tarikh untuk Overwatch 2 Musim 2 Titch Drops kini tidak diumumkan, anda boleh mengharapkan yang baru Kulit Ramattra yang legenda untuk dimenangi sebagai penurunan berkedut semasa musim 2.

Tiga kulit juga boleh didapati oleh menyelesaikan cabaran Dalam Overwatch 2 semasa acara terhad musim ini, termasuk pertempuran untuk Olympus, Winter Wonderland, dan acara Tahun Baru Lunar:

 • Mercy Victory Winged Legenda
 • Epic Ice Queen Brigitte
 • Legenda Kkachi Echo

Cabaran wira baru

Adakah anda terlepas membuka kunci Kiriko di Musim 1 Overwatch 2? Nah, ada beberapa berita baik. Bermula dengan Musim 2, cabaran wira baru akan diperkenalkan untuk memberi anda peluang untuk membuka kunci wira yang lebih tua seperti kiriko.

Cukup pilih cabaran untuk wira yang anda ingin buka kunci, dan selesaikan tutorial julat amalan untuk mendapatkan peluang untuk membuka kunci wira itu setelah memenangi sejumlah permainan overwatch.

Anda juga boleh memilih untuk membeli wira yang diperkenalkan pada musim yang lebih tua secara langsung dari kedai.

Overwatch 2 Musim 2 Perubahan Hero

Musim baru hanya boleh bermakna perubahan keseimbangan kepada banyak wira kegemaran kami. Wira berikut akan menerima perubahan ke kebolehan atau kit mereka Pada 6 Disember 2022:

Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai semua perubahan wira dan pembetulan pepijat yang dibuat pada musim 2? Lihat kami Halaman Nota Patch Musim 2!

Semua Musim dan Tarikh Mula – Overwatch 2

Semua Musim dan Tarikh Mula - Overwatch 2

Berikut adalah semua musim dan tarikh permulaan masing -masing di Overwatch 2.

Overwatch 2 tiba pada bulan Oktober 2022 dan membawa lelaran baru pada penembak wira ikonik Blizzard. Dengan pelakon, peta, dan mod yang boleh dimainkan, ada sedikit untuk pemain mengunyah. Format bermusim permainan akan membawa kosmetik baru serta kandungan yang berkaitan dengan permainan secara teratur, jadi pemain mungkin akan bersemangat untuk belajar apabila mereka dapat mengharapkan musim untuk memulakan dan mengakhiri. Mari kita lihat semua musim dan tarikh permulaan masing -masing di Overwatch 2.

Semua musim di Overwatch 2

Tarikh Overwatch 2 Musim

Overwatch 2 akan dikeluarkan pada 4 Oktober 2022, dengan komponen multiplayernya menjadi percuma. Pemaju telah menggariskan rancangan pasca pelancarannya, termasuk rancangan untuk musim terawal permainan. Mari kita lihat semua musim untuk Overwatch 2, seperti yang disahkan oleh Blizzard.

Semua musim di Overwatch 2
Nombor musim Tarikh mula Tarikh tamat Tempoh
Musim 1 4 Oktober 2022 6 Disember 2022 63 hari
Musim 2 6 Disember 2022 Tidak diketahui Tidak diketahui

Overwatch 2 akan melanda tanah berjalan dengan musim 1 bermula pada hari yang sama dengan permainan dibebaskan. Sejak itu, nampaknya musim overwatch 2 biasa akan berlangsung selama dua bulan.

Apabila musim baru bermula di Overwatch 2, pangkat akan ditetapkan semula dan pemain mesti diletakkan lagi. Blizzard juga mendedahkan bahawa ia akan menghapuskan kotak rampasan dan memperkenalkan sistem Battle Pass. Nampaknya Blizzard akan kelihatan mempunyai pas pertempuran baru yang tersedia pada permulaan setiap musim, serta sekurang -kurangnya satu kulit mitos.

Rancangan Overwatch 2 2023

Itu semua musim yang kita ketahui sekarang dalam Overwatch 2. Apabila kami semakin dekat dengan pelancaran permainan, pemaju akan terus mendedahkan lebih banyak maklumat mengenai rancangan pasca pelancarannya. Dengan itu, anda mungkin ingin menanda halaman ini kerana kami akan mengemas kini dengan maklumat baru seperti yang kita pelajari mengenai masa depan Overwatch 2 Seasons.

Donovan adalah seorang wartawan muda dari Maryland, yang suka permainan. Memori permainan tertuanya bermain pajama sam di desktop ibunya pada hujung minggu. Pokémon Emerald, Halo 2, dan Star Wars Battlefront 2 yang asal adalah beberapa gelaran paling berpengaruh dalam membangkitkan cintanya untuk permainan video. Setelah Interning untuk ShackNews di seluruh kolej, Donovan lulus dari Bowie State University pada tahun 2020 dengan major dalam kewartawanan siaran dan menyertai pasukan sepenuh masa. Dia adalah nerd menjerit besar dan fanatik filem yang akan bercakap dengan anda mengenai filem dan permainan sepanjang hari. Anda boleh mengikutinya di twitter @donimals_

Overwatch 2 Musim 2 Kemas kini Nota Patch: Ramattra Hero Baru, Peta Baru, Battle Pass & More

Overwatch 2 Musim 2 Nota Patch

Musim baru Overwatch 2 membawa satu tan kandungan untuk pemain. Bagi mereka yang berminat dengan apa yang dibawa oleh Overwatch 2 Season 2, inilah yang perlu anda ketahui, termasuk wira baru Ramattra dan nota patch.

Sebagai Overwatch 2 adalah tajuk perkhidmatan langsung percuma untuk bermain, permainan ini akan menerima kemas kini dan kandungan bermusim dengan Pas Battle.

Overwatch 2 Season 1 menendang perkara dengan bang, memperkenalkan tiga watak baru kepada permainan di Sojourn, Junker Queen, dan Kiriko, yang boleh dikunci melalui Musim 1 Battle Pass.

Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun semua kandungan baru dan perubahan kepada wira yang mengalihkan meta, pemain Overwatch 2 kini menyelam ke Musim 2.

Artikel berterusan selepas iklan

Overwatch 2 Season 2 meneruskan kandungan, membawa wira baru, peta, dan banyak lagi, jadi mari masuk ke butiran.

 • Overwatch 2 Musim 2 Tarikh Siaran
 • Overwatch 2 Musim 2 Hero Baru Ramattra
 • Overwatch 2 musim 2 peta baru
 • Overwatch 2 Musim 2 Pas Battle Baru, Kulit & Kulit Mitos
 • Overwatch 2 Musim 2 Nota Patch

Overwatch 2 Musim 2 Tarikh Siaran

Blizzard Entertainment telah mengesahkan bahawa Overwatch 2 Musim 2 secara rasmi dimulakan pada 6 Disember, Yang juga akhir musim pertama permainan.

Setiap musim akan berlangsung sembilan minggu, dan begitu Overwatch 2 Musim 2 dijangka berakhir pada 7 Februari 2023, dan isyarat perolehan ke musim 3 pada ketika itu.

Artikel berterusan selepas iklan

Apabila pengesahan rasmi Overwatch 2 Musim 2 Tarikh akhir diumumkan oleh Blizzard, kami pasti akan mengemas kini bahagian ini, jadi tunggu.

Overwatch 2 Roadmap Kandungan

Overwatch 2 Season 2 Tank New Hero Ramattra

Diumumkan di Overwatch League 2022, Ramattra adalah set wira tangki baru untuk membawa lebih banyak pilihan yang keras dan menyerap untuk pemain memilih.

Artikel berterusan selepas iklan

Kami tahu bahawa dia akan memberi penekanan kepada kebolehan transformatif, ia.

Artikel berterusan selepas iklan

Pemain akan dapat membuka kunci wira baru melalui overwatch 2 Musim 2 Battle Pass, seperti yang mereka kehendaki Buka kunci di Tier 45 dari Pas Battle Percuma, Walaupun mereka yang membayar versi premium akan segera mendapatkan wira.

The Devs menyatakan dalam blog mereka bahawa selepas wira Musim 2, mereka merancang untuk melepaskan watak -watak baru dalam “Musim Empat dan Musim Enam.”Jika anda terlepas mendapatkan wira melalui Pass Battle, jangan takut, kerana anda boleh membuka kunci mereka melalui” cabaran baru yang istimewa, atau anda boleh mendapatkannya secara langsung di kedai dengan duit syiling Overwatch “selepas akhir musim.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Overwatch 2 Musim 2 Ramattra

Overwatch 2 Season 2 Peta Baru: Shambali Biara

Blizzard menyatakan bahawa biasanya, musim baru akan membawa “sama ada wira baru atau peta baru, berganti setiap musim.”Bagaimanapun, nampaknya musim 2 akan mendapat kedua -duanya.

Peta baru dipanggil Biara Shambali, Dan ia adalah peta baru untuk mod pengiring yang berlaku di rumah omnik Zenyatta dan wira baru Ramattra.

Overwatch 2 Musim 2 Pas Battle Baru, Kulit & Kulit Mitos

Setiap musim baru Overwatch 2 akan membawa lulus pertempuran, dan musim 2 tidak terkecuali. Pemain akan mempunyai lulus pertempuran 80-peringkat baru yang dipenuhi dengan kosmetik dan ganjaran untuk pemain untuk mendapatkan sementara mereka naik sepanjang musim.

Artikel berterusan selepas iklan

Ini bermakna pemain akan membuka kunci “30+ kulit baru” untuk heros, termasuk yang baru Kulit mitos untuk ratu junker Sebagai peringkat pertarungan terakhir, yang sangat disesuaikan.

Artikel berterusan selepas iklan

Overwatch 2 Musim 2 Nota Patch

Kemas kini umum

Mod permainan kawalan

Kami menetapkan pepijat mengenai masa lampau pada peta kawalan, bagaimanapun, pembetulan yang membawa kepada pepijat lain yang perlu kami selesaikan. Akhirnya, ini membawa kepada beberapa hasil permainan antiklimaktik yang kami tidak senang dengan. Selepas mendengar maklum balas pemain, kami telah membuat perubahan berikut:

Artikel berterusan selepas iklan

Bila -bila masa satu titik ditangkap di atas kawalan, pasukan kehilangan kawalan titik -titik yang dianggap sebagai bertanding untuk tujuan lebih masa walaupun mereka tidak hadir.

 • Sebagai contoh, jika Team A mempunyai 99% dan Team B mempunyai kawalan semasa titik, tetapi kemudian pasukan A mengambil semula titik, lebih masa akan mencetuskan secara automatik dan mula terbakar kecuali Team B dapat menyentuh lagi.
 • Pada peratusan penangkapan yang lebih rendah, perubahan ini tidak akan memberi kesan kepada mod permainan, kerana peraturan baru ini hanya digunakan untuk tujuan lebih masa

Kemas kini dan cabaran wira

 • Kami telah menambah cabaran untuk membuka kunci Ratu Junker, Sojourn, dan Kiriko
 • 70+ Ikon Pemain Ganjaran telah ditambah kepada cabaran dengan pembebasan Musim 2

Kemas kini kedai

 • Kami telah menambah tab Pembelian Hero di kedai

Permainan yang kompetitif

Permainan kompetitif musim 2 bermula sekarang! Berikut adalah beberapa kemas kini yang kami memperkenalkan kepada kompetitif:

 • Terdapat Ganjaran Tajuk Kompetitif Sementara baru untuk Kad Nama berdasarkan akhir musim anda
 • Anda hanya boleh mendapatkan gelaran ini pada akhir musim kompetitif semasa dan hanya boleh menggunakannya pada musim berikutnya
 • Heroes yang tidak layak untuk bermain kompetitif akan mempunyai ikon kunci di Galeri Hero
 • Melaksanakan sekumpulan penambahan jodoh untuk meningkatkan kualiti perlawanan
 • Penambahbaikan Poland Kecil ke Aliran UI Main Kompetitif
 • Wira baru, Ramattra, tidak akan tersedia dalam kompetitif selama 2 minggu

Kemas kini Hero

Kerosakan peranan pasif

Artikel berterusan selepas iklan

 • Tidak lagi memberikan bonus kelajuan pergerakan
 • Bonus kelajuan tambah nilai meningkat dari 25 hingga 35%

Komen pemaju: Kami telah memutuskan untuk menghapuskan kelajuan pergerakan yang meningkat dari peranan kerosakan pasif dan, seterusnya, menjadikan kelajuan tambah nilai lebih penting. Walaupun kelajuan pergerakan tambahan adalah penunjuk yang berguna bahawa pasif itu aktif, kita melihat perubahan kelajuan yang negatif mempengaruhi keupayaan untuk mensasarkan dengan tepat.

Artikel berterusan selepas iklan

Doomfist

 • Jangkauan kerosakan kesan (minimum maksimum) meningkat dari 15-30 hingga 25-50 kerosakan
 • Range Kerosakan Slam Wall (minimum-maksimum) dikurangkan dari 20-40 hingga 10-30 kerosakan
 • Direkam Roket Punch Slam Tempoh Tempoh Durasi Berkelanjutan Dikurangkan dari 0.5-1 hingga 0.25-0.75 saat
 • Pukulan roket yang tidak diberi kuasa sekarang terhenti dengan minimum 0.Tempoh 25 saat di Slam Wall
 • Radius Knockback Rocket Punch Dikurangkan dari 4 hingga 3 meter
 • Masa minimum sebelum pilihan membatalkan disediakan dikurangkan dari 0.25 hingga 0.12 saat
 • Cooldown dikurangkan dari 4 hingga 3 saat
 • Ini telah berlaku sejak kerja semula tetapi tidak disebutkan
 • Cooldown dikurangkan dari 8 hingga 7 saat
 • Tempoh meningkat dari 2 hingga 2.5 saat
 • Kerosakan minimum dikurangkan untuk memperkasakan pukulan roket dikurangkan dari 90 hingga 80 kerosakan
 • Sekarang memberi kuasa kepada Rocket Punch on Landing
 • Tempoh perlahan musuh meningkat dari 2 hingga 3 saat

Pertahanan terbaik ..

 • Kesihatan sementara maksimum meningkat dari 150 hingga 200 kesihatan
 • Kesihatan sementara yang diperoleh setiap sasaran melanda dengan kebolehan meningkat dari 30 hingga 40 kesihatan

Ratu Junker

 • Borso dan kepala memukul saiz volum meningkat 12%
 • Tempoh luka dikurangkan dari 5 hingga 4.5 saat
 • Kos muktamad dikurangkan sebanyak 10%
 • Cooldown dikurangkan dari 15 hingga 14 saat
 • Pengganda Penyembuhan Pasif Adrenalin meningkat dari 1 hingga 1.Kerosakan 25x ditangani oleh luka

Bastion

 • Kelewatan sebelum penurunan peluru dikurangkan dari 1 hingga 0.6 saat
 • Kerosakan letupan dikurangkan dari 300 hingga 250
 • Tidak lagi menangani kerosakan letupan pada diri
 • Kelewatan minimum antara meletakkan tembakan dikurangkan sebanyak 20%
 • Cooldown dikurangkan dari 12 hingga 10 saat

Sojourn

 • Kelewatan tenaga sebelum penyaliran dikurangkan dari 8 hingga 5 saat
 • Kerosakan Kebakaran Menengah Kejatuhan Mula Dikurangkan dari 70 hingga 40 meter
 • Multiplier Kerosakan Kritikal Kebakaran Menengah Dikurangkan dari 2 hingga 1.5
 • Kerosakan kebakaran sekunder sekarang skala secara linear dengan tenaga dari 30 hingga 130 kerosakan (1 tenaga yang ditukar kepada 1 kerosakan ditambah)
 • Kerosakan kebakaran utama setiap peluru meningkat dari 9 hingga 10
 • Kadar caj tenaga overclock meningkat sebanyak 20%

Symmetra

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

 • Kadar caj rasuk dan kadar kerosakan meningkat sebanyak 20%
 • Kadar penggunaan peluru kebakaran utama meningkat dari 7 hingga 10 sesaat
 • Ammo keuntungan kebakaran utama daripada merosakkan halangan lagi

Tracer

 • Kerosakan meningkat dari 5 hingga 6

Ana

 • Cooldown dikurangkan dari 15 hingga 14 saat

Kiriko

 • Lengan melanda jumlah lebar dikurangkan 15%
 • Menambah pilihan wira pendakian auto-dinding
 • Kos Ultimate meningkat sebanyak 10%
 • Bonus kelajuan pergerakan dikurangkan dari 50 hingga 30%
 • Kadar cooldown dikurangkan dari 3 hingga 2 kali lebih cepat
 • Masa cast dikurangkan dari 0.15 hingga 0.1 saat
 • Peluru meningkat dari 12 hingga 15
 • Input keupayaan kini boleh diadakan untuk mengaktifkan

Belas kasihan

 • Masa pertukaran senjata dikurangkan dari 0.5 hingga 0.35 saat
 • Peluru meningkat dari 20 hingga 25

Kolam Peta Musim 2

Tolak

 • Jalan Queen Baru – Pagi
 • Colosseo – Petang
 • Esperança – Pagi

Hibrid

 • Blizzard World – Mendung (Baru)
 • Eichenwalde – Petang
 • King’s Row – Petang
 • Midtown – Pagi
 • Paraíso – Pagi

Pengiring

 • Dorado – Petang
 • Junkertown – Pagi
 • Litar Diraja – Malam
 • Rialto – Pagi
 • Laluan 66 – Malam
 • Biara Shambali – Malam (peta baru)

Kawalan

 • Busan – Malam
 • Ilios – Petang
 • Menara Lijiang – Dawn
 • Nepal – Petang (Baru)
 • Oasis – Pagi (Baru)

Pembetulan pepijat

Umum

 • Memperbaiki pepijat yang menyebabkan nafas Roadhog tidak boleh didengar ketika melihat beberapa animasi di Galeri Hero
 • Memperbaiki pepijat yang menyebabkan beberapa pemain kehilangan kemajuan cabaran yang kompetitif
 • Menyelesaikan masalah di mana beberapa produk tidak dapat dikunci dari Galeri Hero
 • Memperbaiki masalah dengan cabaran lifesaver tidak mengira kebangkitan Mercy sebagai ‘simpan’
 • Menyelesaikan masalah dengan pembelian tidak segera muncul selepas pembelian
 • Memperbaiki bug dengan menara Torbjörn dan Symmetra memaparkan lapisan merah bermusuhan di Deathmatch untuk pemain yang meletakkannya

Peta

 • Memperbaiki kawasan peta di mana pemain dapat terjebak
 • Geometri tetap yang membolehkan beberapa wira bertanding tidak dapat dikesan
 • Tetapkan beberapa kawasan yang boleh digunakan untuk melarikan diri dari ruang yang boleh dimainkan
 • Geometri tetap yang membolehkan beberapa wira bertanding tidak dapat dikesan
 • Masalah pencahayaan yang diperbaiki di seluruh peta
 • Memperbaiki beberapa kawasan di mana Torbjörn dapat meletakkan menara di tempat yang tidak dapat dijangkau
 • Menggantikan beberapa tiang yang hilang di sanctum
 • Memperbaiki pepijat yang membolehkan beberapa wira masuk ke dalam muatan
 • Masalah pencahayaan yang diperbaiki di seluruh peta

Jalan Queen Baru

 • Memperbaiki beberapa masalah dengan bayang -bayang di seluruh peta
 • Memperbaiki kawasan peta di mana pemain dapat terjebak

Wira

 • Heroes tidak lagi merosakkan kebolehan mereka sendiri jika mereka berada di seberang penghalang yang mesra
 • Memperbaiki masalah dengan kerosakan pasif di mana kadang -kadang animasi tambah nilai ganda boleh berlaku apabila penggemar aktif
 • Menyelesaikan masalah dengan beberapa kulit menggunakan alat yang salah dalam kemenangan ‘Flashbang’

Artikel berterusan selepas iklan

 • Memperbaiki masalah di mana blok kuasa Doomfist mengurangkan kerosakan dari beberapa bidang kebolehan kesan
 • Meteor Strike – Anda tidak boleh lagi mengesan sombra jika reticle penargetan mendekati dia
 • Memperbaiki pepijat yang membolehkan pemain menggunakan pemusnahan diri semasa kemusnahan mech mereka semasa digodam
 • Bilah bergerigi tidak lagi dapat ditarik balik semasa tidur, terkejut, digodam atau dibekukan
 • Memperbaiki masalah dengan bilah bergerigi yang dimakan oleh kebolehan mesra seperti deflect, matriks pertahanan, dll.
 • Bilah bergerigi sekarang mengambil trajektori melengkung apabila kembali
 • Malaikat Guardian sekarang betulkan semula Cooldownnya jika Valkyrie digunakan
 • Guardian Angel ‘Batal Boost’ kini dilumpuhkan apabila Mercy terkejut
 • Perangkap Junkrat tidak lagi memaparkan pada ketinggian dada pada orang pertama ketika menggunakan pudar
 • Memperbaiki pepijat yang mengurangkan kos roket roket
 • Memperbaiki masalah di mana Askar 76 tidak dapat kritikal melanda musuh max semasa visor taktikal
 • Memperbaiki pepijat yang mengakibatkan semua VO dipotong ketika mengambil teleporter
 • Memperbaiki besar menyebabkan kerosakan pistol denyutannya tidak bermula sehingga julat maksimum
 • Menyelesaikan masalah dengan kulit serigala dan ‘alasan saya’ menyoroti intro mengubah Winston Red di Galeri Hero
 • Memperbaiki masalah dengan huru -hara tidak betul menghidupkan jika digunakan untuk membatalkan api alternatif

Itu semua untuk Overwatch 2 Musim 2, tetapi Devs telah mengatakan bahawa mereka “sudah mempunyai mod permainan teras baru dan satu set peta baru dalam pembangunan,” merancang untuk melepaskan mereka pada tahun 2023, bersama dengan mod cerita PVE Overwatch 2.

Artikel berterusan selepas iklan

Plus, lihatlah semua kandungan Overwatch 2 kami yang kami ada untuk anda: