Overwatch 2 merekrut John Cena untuk mempromosikan kempen PVE PVASI, tetapi dia tidak akan berada dalam permainan – IGN, Overwatch 2: Pencerobohan merasakan permulaan arka penebusan francais – Dexerto

Overwatch 2: Pencerobohan terasa seperti permulaan arka penebusan francais

Kandungan PVE akhirnya keluar dari pintu, walaupun ia tidak tanpa bulan kesusahan untuk pasukan dev yang terlibat.

Overwatch 2 merekrut John Cena untuk mempromosikan kempen PVE Invasion, tetapi dia tidak akan berada dalam permainan

.

Overwatch 2 merekrut John Cena untuk mempromosikan kempen PVE Invasion, tetapi dia tidak akan berada dalam permainan - IGN Image

Dikemaskini: 4 Ogos, 2023 10:34 PM
Dihantar: 4 Ogos 2023 10:30 malam

Untuk minggu lalu atau lebih, tokoh misteri telah “menggodam” ke dalam Overwatch 2 permainan dan aliran.

Peminat dengan cepat menyedari bahawa “Hacks” adalah promosi untuk Overwatch 2: Pencerobohan-acara baru penembak yang memaparkan pelancaran gelombang pertama pemain-versus-lonvironment [PVE]. Berdasarkan petunjuk dalam “serangan penggodaman,” peminat juga menyimpulkan bahawa ahli gusti dan pelakon popular John Cena akan mempunyai peranan untuk memainkan kandungan yang akan datang.

Ternyata Cena memang “teka -teki” misteri, tetapi seolah -olah dia mungkin kurang memainkan peranan daripada yang diharapkan oleh seseorang yang diharapkan diberikan penempatannya yang menonjol. Dalam video baru yang dikeluarkan bersama treler untuk jalan cerita PVE yang baru, Cena dilepaskan sebagai teka -teki ketika memanggil wira baru untuk bergabung dengan perjuangan menentang sektor null.

Pasukan sektor Null menyerang Rio, Gothenburg, dan Toronto ��

Mempertahankan dunia dalam misi cerita pencerobohan #Overwatch2 pada 10 Ogos pukul 12 malam pt ��

Tetapi adakah Cena sebenarnya berada di Overwatch 2? .

“Ini adalah semata -mata daripada promosi permainan,” kata wakil Overwatch 2 kepada IGN. .

Blizzard mungkin masih menahan beberapa kejutan, tetapi sekarang kelihatan seperti peranan Cena kebanyakannya terhad kepada mempromosikan Overwatch 2: pencerobohan dalam iklan virus, yang merupakan kejutan yang diberi sejak kebelakangan ini dia muncul dalam segala hal dari fana kombat 1 (sebagai peacemaker ) ke PGA Tour 2K23.

Overwatch 2: Pencerobohan Mendapat Pelbagai Treler Baru Menjelang Dilepaskan

. Di samping misi cerita yang lama ditunggu-tunggu, musim baru juga akan merangkumi mod permainan PVP yang baru dan banyak lagi.

. Blizzard Pertama mengumumkan bahawa ia menjatuhkan mod PVE Hero Overwatch 2, yang seolah -olah salah satu sebab utama untuk sekuel yang ada, kemudian mendedahkan bahawa akses kekal ke misi cerita akan dikenakan biaya $ 15. .

.Twitter.com/bzvrax6qdd

– Overwatch (@PlayOverWatch) 4 Ogos 2023

Blizzard akan berharap pencerobohan dapat menjana lebih banyak momentum untuk Overwatch 2, yang telah mengalami kepentingan menurun sepanjang tahun lalu. Sebagai tambahan kepada misi cerita baru, yang telah dalam kerja -kerja dalam satu cara atau yang lain selama bertahun -tahun sekarang, Overwatch juga akan datang ke Steam minggu depan. .

Pelepasan Steam Overwatch 2 dijadualkan pada 10 Ogos bersama pencerobohan. Untuk maklumat lanjut, lihat butiran lengkap Overwatch 2: Siaran Pencerobohan.

Kat Bailey adalah pengarah berita IGN dan juga tuan rumah sembang suara Nintendo. Mempunyai tip? Hantar dia DM di @the_katbot.

Blizzard Entertainment

Kandungan PVE akhirnya keluar dari pintu, walaupun ia tidak tanpa bulan kesusahan untuk pasukan dev yang terlibat.

. Adakah PVE yang dijanjikan lama memenuhi jangkaan bersama-sama dengan segala-galanya pada musim ini?

Kekurangan Overwatch 2 belum menjadi urusan yang tenang. Pelancaran tahun lalu menyaksikan peningkatan minat dan populariti, walaupun juga banyak pengawasan. Oleh kerana pasukan pembangunan membuat keputusan tahun sebelum mendapatkan versi permainan daripada duduk di limbo dan tidak melepaskan wira atau peta, skop sekuel beralih. Itu ‘2’ telah merasakan seperti albatross di sekitar leher francais sejak itu.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun saya katakan kemas kini tahun lepas adalah langkah besar ke hadapan, terutamanya selepas dua tahun tanpa kandungan yang baru, bermakna, ia masih tidak pernah membenarkan status sekuelnya. . Itu datang ke barisan hadapan yang sangat umum apabila pasukan Overwatch 2 mengumumkan bahawa bahagian PVE yang lama dijangkakan Overwatch 2, perkara yang merasionalisasikannya sebagai sekuel, sedang dipotong secara drastik dan dibentuk semula.

. Itu tidak benar, tetapi kami masih hanya mendapat misi kempen yang dirancang di bahagian.

. Di dalamnya, Blizzard mengumumkan kami akan mendapat pengenalan misi PVE yang pertama, jenis peta baru, dua peta baru, wira baru, misi penguasaan wira, dan pembaikan kepada perkembangan pemain. Difahami, keraguan jika Blizzard dapat menyampaikannya terus berlanjut. ?

.

Artikel berterusan selepas iklan

? .

Misi -misi ini jelas permulaan mod kempen yang lebih luas yang telah dirancang untuk seketika. . . . Skala itu memakan misi juga, dengan perasaan Toronto yang lebih tenang, menyeramkan, dan kepingan set gothenburg yang menarik perhatian

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Illari di OW2

. . . .

Artikel berterusan selepas iklan

Illari adalah sokongan terbaru, menjadikannya yang ketiga dibebaskan dalam masa kurang dari setahun. Dari bermain dia dan melihatnya dalam perlawanan elo tinggi saya boleh mengatakan ini – dia kuat. Saya tidak menjangkakan apa -apa seperti penerimaan sejuk LifeWeaver dari Musim 4. Pylon penyembuhannya adalah penyembuhan pasif yang hebat, dan api sekundernya hanya menambah potensi itu. Dalam kebanyakan perlawanan yang saya mainkan, dia mempunyai penyembuhan yang paling banyak. Api utamanya agak pelik berbanding kebanyakan jadual, tetapi ia benar -benar nota kaki kecil. Dash ke atasnya juga membantu dengan pergerakannya juga.

Walau bagaimanapun, dan ia adalah kumpulan kecil perlawanan yang saya tonton dan dimainkan, muktamadnya kelihatan sangat kuat. Pada dasarnya, ketika dia membuangnya, dia terbang, dan kemudian menembak bom yang meletup. Sekiranya pemain terkena percikan mereka mendapat debuff yang melambatkan mereka. . .

Sukar untuk mengatakan bagaimana ia akan berinteraksi dalam permainan secara langsung, tetapi muktamadnya hampir selalu mendapat tiga pembunuhan ketika digunakan. . .

Di samping itu, terdapat juga mod permainan baru dalam flashpoint, lengkap dengan dua peta untuk pergi bersama -sama dengannya. . Yang pertama hingga tiga menangkap kemenangan.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Peta ini mudah dilihat overwatch terbesar. Mereka agak mengelirukan dan aliran pergerakan tidak selalu jelas. Permainan boleh menjadi agak kemas, tetapi itu juga terasa seperti titik. Pergaduhan yang bermain di saat -saat peralihan sebelum titik baru merasakan kunci. Memilih kapan dan di mana untuk terlibat jauh lebih banyak tafsiran daripada dalam mod lain di mana “Fight on the troli” terasa lebih jelas. Anda mungkin mahu melompat pasukan sebelum satu titik dibuka, atau mengambil satu titik dan kemudian menghantar penyerang anda untuk menolak dan meneroka lorong untuk mencuba dan membunuh lawan.

Rasanya seperti mod permainan yang akan menjadi kemas, bermula, tetapi akan memberi manfaat kepada pemain pintar. Mencari detik -detik dan peluang untuk mendorong kelebihan dan bila menunjukkan kekangan merasakan kunci di sini. Dalam pengalaman saya, pergaduhan kurang menang pada titik, dan lebih banyak lagi di lorong, jadi pasukan agresif berasa seperti mereka akan melakukannya dengan baik di sini.

Artikel berterusan selepas iklan

?

Ada banyak lagi yang saya tidak dapat menutup di sini. Perkembangan Pemain telah mengawasi perubahan yang menarik lebih banyak pada butir -butir siapa anda sebagai pemain. Penguasaan Hero mempunyai kursus halangan yang menyeronokkan yang mempunyai janji (walaupun senarai yang disokong pada masa ini sangat kecil). .

Semuanya cukup hebat dan terasa seperti kemenangan besar untuk pasukan Overwatch 2. Yang diperlukan juga. Tahun ini terasa seperti Blizzard berusaha untuk memperbaiki padang asal menjadi sesuatu yang mampan. Yang telah datang dengan banyak kekecewaan kerana penurunan harga yang asalnya.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Walau bagaimanapun, di mana sekali terdapat banyak tanda tanya di sekitar Overwatch 2 dan apa sebenarnya, rasanya kita kini mempunyai pegangan yang cukup kukuh pada itu. Di bawah kekecewaan tajuk utama itu, francais telah melepaskan kandungan pada kadar yang sangat mantap yang sama dengan mana-mana tahun awalnya. . Ini adalah tembakan di lengan yang mengingatkan kita bahawa Team 4 dapat menyampaikan kandungan yang sangat baik dan bermakna.

Ada yang enggan memaafkan dosa masa lalu. Blizzard telah dibakar melalui muhibah pada francais ini. Adalah adil untuk berasa seperti anda telah menghidupkan halaman pada masa anda dengan permainan. Walau bagaimanapun, permainan terasa seperti ia juga mengubah halaman sendiri.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Overwatch tidak pernah mengeluarkan musim seperti ini sebelum ini. . Francais mempunyai detik -detik seperti ini pada masa lalu, iaitu pelancaran Overwatch, pengumuman Overwatch 2, dan pelancaran Overwatch 2 sendiri, tetapi kali ini, ia terasa sedikit berbeza – kali ini, ia terasa tanpa janji yang tidak jelas masa depan.

Overwatch 2 pemain dan pasukan pembangunan akhirnya merasa pada halaman yang sama mengenai permainan ini. Mudah -mudahan, Overwatch 2: pencerobohan, dan siaran lain seperti itu, teruskan keharmonian itu.

Juga, pastikan untuk menyemak kandungan panduan mendalam kami untuk permainan dan terus terkini dengan semua kejadian terkini dalam penembak wira Blizzard: