Overwatch 2: Lihat Kulit Kerjasama Kiriko One -Punch Man (dan bagaimana ia dibuat) – Xbox Wire, Blizzard mengumumkan Kiriko percuma di tengah -tengah kontroversi Battle Pass

Blizzard Memberi Overwatch 2 Pemain Kiriko secara percuma tetapi mempertahankan Sistem Pass Battle

Rogers tidak salah. Dia mengatakan bahawa kerjasama itu begitu popular di studio yang, pada pertemuan pasukan pertama mengenainya, artis watak untuk Saitama – Doomfist Skin mula melukis reka bentuk panggilan, dan berkongsi mereka tidak lama lagi. Sekiranya anda menginginkan beberapa ukuran pasukan Overwatch menyukai seorang lelaki yang pukulan, pertimbangkan fakta bahawa Doomfist mempunyai garis suara yang merujuk pertunjukan selama bertahun -tahun – “Satu punch adalah semua yang saya perlukan” – sebelum crossover ini datang bersama. “Ya, kami terinspirasi,” Rogers ketawa ketika saya bertanya mengenainya.

Overwatch 2 Kiriko Hero Image

Xbox Wire secara eksklusif boleh mendedahkan salah satu Overwatch 2Skins Kerjasama Satu-Punch Manusia yang akan datang-menyokong wira Kiriko dalam bentuk Tornado yang dahsyat. Kulit legenda datang sebagai sebahagian daripada kerjasama yang lebih luas antara Overwatch 2 dan lelaki satu pukulan, yang telah melihat Doomfist diturunkan dalam kulit berdasarkan superhero eponim sendiri, Saitama.

Tornado Terrible Legenda – Kulit Kiriko akan tiba sebagai sebahagian daripada bundle, tersedia untuk 2,100 syiling di Overwatch 2 Kedai dalam permainan. Bundle ini termasuk kulit legenda, kemenangan yang sangat mengagumkan, dan tornado yang dahsyat. Kulit – dan Selebihnya Kerjasama One Punch Man – boleh didapati dari 7 Mac hingga 6 April.

Overwatch 2 Kiriko Imej Kulit

Sejak kulit Bastion yang diilhamkan LEGO pada tahun 2019, dan saya terperangkap dengan pengarah seni, Dion Rogers untuk mengetahui bagaimana perkongsian yang tidak dijangka ini muncul:

. , OverwatchGaya seni adalah jenis perkahwinan estetika dan nilai-nilai barat-meets-timur-ada sedikit anime Overwatch. . Dan kami melihat pelbagai studio, dan kemudian ketika seorang lelaki pukulan muncul, itu menghairankan berapa banyak orang dalam pasukan yang tahu anime, mereka menyukainya, mereka memerhatikannya. Aaron Keller, pengarah permainan kami benar -benar mengetahui semua watak dan perkara ke belakang dan ke hadapan.

. Kami berasa seperti itu yang hebat kerana pasukan itu akan sangat teruja dengan idea ini – kerana pasukan itu tahu anime dengan baik, dan mereka sangat teruja, pada ketika itu ia benar -benar terasa seperti yang betul.”

Rogers tidak salah. Dia mengatakan bahawa kerjasama itu begitu popular di studio yang, pada pertemuan pasukan pertama mengenainya, artis watak untuk Saitama – Doomfist Skin mula melukis reka bentuk panggilan, dan berkongsi mereka tidak lama lagi. Sekiranya anda menginginkan beberapa ukuran pasukan Overwatch menyukai seorang lelaki yang pukulan, pertimbangkan fakta bahawa Doomfist mempunyai garis suara yang merujuk pertunjukan selama bertahun -tahun – “Satu punch adalah semua yang saya perlukan” – sebelum crossover ini datang bersama. “Ya, kami terinspirasi,” Rogers ketawa ketika saya bertanya mengenainya.

Overwatch 2 Kiriko Imej Kulit

Jadi, bagaimana dengan kostum Kiriko secara khusus? Tornado yang dahsyat adalah psikik yang sangat kuat di dunia lelaki satu pukulan, dan dilengkapi dengan keperibadian yang berbeza. Apa yang membuat Kiriko sesuai untuk memakai pakaiannya?

. . . Doomfist, kami tidak pernah memberinya tanjung, di mana -mana kulit, sehingga siluetnya – bentuk yang digunakan oleh pemain – kekal. Oleh itu, kami sangat berhati -hati ketika kami menggunakannya.

“Kiriko – di atas memerlukan lebih banyak kulit, kerana dia seorang wira yang lebih baru dalam permainan – dia sesuai dengan siluet [Tornado yang dahsyat] dengan baik. Jadi ia hanya merasakan seperti pilihan semula jadi – kita boleh melakukan gaya rambutnya, tetapi banyak siluet asas Kiriko berasal dari roknya, bahagian kecil yang bersudut di pakaiannya. Oleh itu, kita dapat mengekalkan pandangan itu sambil menangkap [Tornado yang dahsyat] dalam bentuk cosplay.”

Rogers menimbulkan titik menarik mengenai kerjasama ini – dalam kebanyakan permainan, anda akan menganggap wira itu dimaksudkan menjadi Overwatch 2, Mereka seperti mereka.

. Dan mereka cosplaying sebagai wira.

“Itulah pendekatan kami; bahawa wira kita pada dasarnya menyedari anime dan peminat juga. Dan mereka cosplaying sebagai wira. Oleh itu, apabila anda melihat Doomfist memakai pakaian Saitama, dia juga peminat.

Overwatch 2 ?

“Kami pasti ingin melakukan lebih banyak kerjasama dari masa ke masa, tetapi dengan peluang yang tepat [kerana] kami mengambil masa yang lama untuk sampai ke sini – semoga ia tidak mengambil masa yang lama untuk yang seterusnya. . Ia sangat menyeronokkan untuk pasukan. Ini mengejutkan, saya rasa pendekatan kami bertindih dengan Overwatch baiklah.

. Ini akan membolehkan kita mengejar lebih banyak perkara seperti ini, kerana kita telah menargetkan musim yang dapat kita pasangkan ke dalam.”

Overwatch 2 Kiriko Imej Kulit

Saya tidak boleh membiarkan Rogers pergi tanpa meminta susulan yang jelas: Apa kerjasama impiannya sekali satu orang lelaki yang sudah selesai? “Oh ya. Dragon Ball – itu salah satu daripada mereka. Sebenarnya, Street Fighter, Saya suka combo dengan Street Fighter Pada satu ketika.”Ini berharap satu (atau kedua -duanya!.

Overwatch 2 . Acara Kerjasama Overwatch, termasuk Tornado Terrible Legendary – Kiriko Skin, akan bermula pada 7 Mac dan berlari hingga 6 April.

Blizzard memberi Overwatch 2 Pemain kiriko secara percuma tetapi mempertahankan sistem lulus pertempurannya

Blizzard berkata Overwatch 2

Diterbitkan pada 15 September 2022
Kami mungkin mendapat komisen dari pautan di halaman ini.

Kiriko berdiri di hadapan sebuah kampung gaya Jepun

Blizzard baru saja mengumumkan bahawa watak ninja baru (dan meluas) kiriko akan bebas untuk semua Overwatch 2 pemain yang sudah memiliki salinan asal Overwatch. Walaupun kelihatan seperti sebab untuk meraikan, langkah sekuel yang kontroversial, percuma untuk mengunci akses kepada kebanyakan watak masa depan di belakang sistem lulus pertempuran telah kurang diterima dengan baik. Dalam komen baru yang dilaporkan hari ini, pemimpin Blizzard menjelaskan mengapa mereka berfikir sistem baru akhirnya akan dapat diterima.

Mod Malaikat Naive yang mesra keluarga Bayonetta 3 akan berfungsi dengan lebih baik dalam permainan lain yang lebih kasar
Kenapa Mario Strikers: Battle League Boleh jadi Multiplayer Nintendo yang akan datang
Sekiranya anda ingin memanfaatkan sepenuhnya Mario Strikers: Battle League

Overwatch .”Jon Spector, VP dari Overwatch, memberitahu pelbagai akhbar semasa panggilan media . “Dan anda boleh sampai ke 99.9% masa bermain untuk majoriti pemain kami dengan 12 atau kurang wira.”

Jadi itulah garis rasmi mengapa Blizzard merasakan wajar dari asalnya OverwatchModel memberikan setiap watak kepada semua pemain kepada sistem yang mengunci wira baru di belakang lulus pertempuran: asal Overwatch Pemain tidak memainkan watak yang cukup berbeza, jadi mereka mungkin tidak akan merindui mereka.

Tetapi ada sedikit pemesejan campuran yang berlaku. Watak masih menjadi teras bagaimana Blizzard mengewangkan permainan baru. Pengurus Besar Walter Kong memberitahu akhbar pada suatu peristiwa bahawa, “Heroes adalah kandungan yang paling menarik yang kami ada dalam permainan … kami ingin terus melabur dalam perkhidmatan permainan langsung ini. Dari perspektif perniagaan, ini tidak percuma.”

Pasti, akan ada beberapa starter percuma untuk kedua -dua pemain baru dan kembali. The Wira Baru Sojourn dan Junker Queen akan dibuka percuma untuk semua pemain Musim Satu, dan watak sokongan Ninja Kiriko akan bebas untuk pemain yang memiliki asal Overwatch. Tetapi pemain baru yang ingin mencuba kiriko sama ada harus membayar $ 10 untuk pas pertempuran premium atau mengisar yang percuma sehingga ke tahap 55. Sekurang -kurangnya mereka masih dapat memainkan semua 32 aksara dari jadual asal.

Kiriko adalah penyembuh yang boleh menangani kerosakan kritikal yang baik dan menyokong sekutunya di tengah -tengah penentuan, dan dia digambarkan sebagai “penyembuh pertempuran” untuk Genji Mains. Ini menunjukkan perubahan besar dalam bagaimana Blizzard akan merancang wira baru, kerana ia secara aktif berusaha untuk mencegah situasi di mana mana -mana watak boleh bertindak sebagai “kaunter keras” kepada yang lain.