Overwatch 2 Kompetitif Musim 6 Tarikh Akhir | Esports Tales, Bilakah Overwatch 2 Musim 6 Akhir? | Ginx Esports TV

Bilakah Overwatch 2 Musim 6 Akhir

Saya akan mengemas kini halaman ini dan undur sebaik sahaja berita segar tersedia.

Overwatch 2 Kompetitif Musim 6 Tarikh Akhir

Overwatch 2 Kompetitif Musim 6 Tarikh Akhir

Hari -hari yang tersisa sehingga akhir musim Overwatch 2 saat ini ditunjukkan dalam klien permainan. Musim 6 harus berakhir pada 10 Oktober 2023.

Tempoh Overwatch 2 Musim

Semua musim Overwatch 2 musim mempunyai tempoh yang sama, jadi agak mudah untuk difikirkan ketika musim depan akan berakhir.

Beberapa hari sebelum akhir setiap musim, saham Pengurus Komuniti Overwatch di forum Blizzard Tarikh dan masa yang tepat di mana musim akan berakhir. Anda boleh menemui semua maklumat di bawah.

Saya akan mengemas kini halaman ini dan undur sebaik sahaja berita segar tersedia.

Lebih banyak artikel Overwatch:

 • Senarai Tahap Hero
 • Pengagihan pangkat
 • Senarai kaunter
 • Semua Kemas Kini Baki Hero
 • Kebanyakan wira yang dimainkan dalam setiap musim
 • Peta panggilan
 • Ketinggian dan umur watak

Dalam jadual, anda dapat menemui sejarah tarikh permulaan dan berakhir setiap musim.

Tidak mustahil untuk meramalkan masa yang tepat pada hari itu, jadi undur di bawah hanyalah penghampiran yang ditetapkan pada hari yang ditunjukkan.

Overwatch 2 musim bermula dan tarikh tamat

Musim Tarikh mula Tarikh tamat
1 4 Okt, 2022 6 Dis, 2022
2 6 Dis, 2022 7 Feb, 2023
3 7 Feb, 2023 11 Apr 2023
4 11 Apr 2023 13 Jun 2023
5 13 Jun 2023 10 Ogos 2023
6 10 Ogos 2023 10 Okt, 2023

Musim 1

Pemain baru yang membuat akaun Overwatch 2 pada atau selepas 4 Oktober akan bermain melalui Pengalaman Pengguna Masa Pertama yang Dipandu (FTUE). Mereka perlu melengkapkan ftue dan memenangi 50 perlawanan permainan cepat sebelum membuka kunci kompetitif.

Ini hanya mempengaruhi akaun yang dibuat pada atau selepas tarikh pelepasan 4 Oktober: Sesiapa yang mempunyai kompetitif yang dibuka sebelum ini akan mempunyai akses kepada kompetitif dalam Overwatch 2.

Musim Overwatch Mula dan Tarikh Akhir

Dari musim 26 hingga 27

Isu teknikal timbul dengan pelancaran hari ini musim 27 permainan kompetitif. Pasukan kami menguji beberapa perbaikan, tetapi demi kepentingan masa dan membolehkan pemain kembali ke permainan yang kompetitif, kami telah membuat pilihan untuk melanjutkan musim 26 beberapa hari.

Musim ini akan ditandai dengan “Musim berakhir kurang dari satu minit” – kami menjangkakan bahawa musim 27 akan bermula sekitar pukul 11:00 pagi PST pada hari Selasa, 9 Mac.

– Josh Nash – Pengurus Komuniti OW

Dari Musim 18 hingga 19

Kemas kini Halloween menangguhkan musim berakhir dari 31 Oktober hingga 7 November.

Bermula dengan Musim 19, kami bergerak permulaan (dan akhir) musim bermain yang kompetitif dari pertama setiap bulan, hingga Khamis pertama setiap bulan lain.

Kami juga akan memulakan musim kemudian pada siang hari untuk lebih sesuai dengan ketersediaan pemaju pada siang hari. Musim 19 kini bermula pada 7 November, jam 18:00 UTC (10:00 PST, 13:00 EST).”

– Blizzard – Patch 1.42.0.0

Peranan Giliran Masa Pelancaran Rasmi

 • Main Kompetitif: 31 Ogos pukul 5 petang PST (1 September 00:00 UTC).
 • Main Pantas: 3 September pukul 11 ​​pagi PST.
 • Cepat Play Classic (Kad Arcade): 3 September pukul 11 ​​pagi PST.

Hai semua, ketika musim 18 pergi nilai -nilai pencocokan langsung dari musim -musim sebelumnya tidak dihormati. Kami memperluaskan musim beta barisan peranan semasa kami bekerja untuk menetapkan pepijat ini, kami mengharapkan untuk bersedia untuk musim 18 awal minggu depan.”

– Bill Warnecke – Pemaju Overwatch

Musim beta barisan peranan

Musim 17 akan dipendekkan kira -kira dua minggu. Pemaju Overwatch memutuskan untuk menguji sistem giliran peranan baru pada klien langsung semasa musim beta giliran peranan selama dua minggu dari 13 Ogos hingga 31 Ogos.

Dari Musim 15 hingga 16

Bermula dengan musim 16 permainan yang kompetitif, pemain grandmaster (pemain dengan SR> 4000) tidak lagi dapat beratur untuk pertandingan kompetitif dalam saiz parti yang lebih besar dari dua.”

– Santiago Baranda – Pengurus Komuniti Overwatch

Seperti yang anda perhatikan, tidak ada lagi rehat di luar musim, jadi apabila musim yang kompetitif berakhir, akan bermula dengan segera.

Dari musim 14 hingga 15

 • Musim 14 akan secara rasmi berakhir pada hari Khamis, 28 Februari jam 4:00 p.m. PST (Jumaat, 1 Mac pukul 00:00 UTC).
 • Musim 15 kini dijadualkan dilancarkan sebaik sahaja pada hari Khamis, 28 Februari pukul 4:00 p.m. PST (Jumaat, 1 Mac pukul 00:00 UTC).

Dari Musim 13 hingga 14

 • Musim 13 akan berakhir secara rasmi pada hari Isnin, 31 Disember jam 2:00 p.m. PST (Isnin, 31 Disember jam 22:00 UTC).
 • Musim 14 kini dijadualkan dilancarkan dua jam kemudian pada hari Isnin, 31 Disember jam 4:00 p.m. PST (Selasa, 1 Januari pukul 00:00 UTC).

Bilakah Overwatch 2 Musim 6 Akhir?

Daniel Borjas

Panduan EA FC24

Kami menerangkan berapa lama pemain sebelum Overwatch 2 Musim 5 berakhir, dengan tarikh dan masa pelepasan Musim 6 yang tepat.

Bilakah Overwatch 2 Musim 6 berakhir?

Overwatch 2 mempunyai banyak mod permainan baru, mekanik, dan lain -lain untuk dipelajari ketika datang ke permainan. Terdapat juga musim kompetitif yang jelas terima kasih kepada lulus pertempuran juga. Musim 6 mungkin baru bermula, tetapi anda mungkin tertanya -tanya Bilakah Musim 6 Overwatch 2 End? Kami berada di sini untuk memberi anda maklumat itu, memberi tumpuan apabila Overwatch 2 Musim 6 berakhir, termasuk masa dan tarikh pelepasan untuk Musim 7 dan pemain yang boleh diharapkan pada musim depan.

20 September 2023 - Kami telah mengemas kini artikel ini dengan maklumat terkini pada tarikh/masa akhir untuk musim semasa Overwatch 2.

Isi kandungan

 • Bilakah Musim 6 Overwatch 2 End?
 • Apa yang boleh anda lakukan dalam Musim 6 Overwatch 2?
 • Apa yang berlaku pada akhir musim 6 Overwatch 2?

Bilakah Musim 6 Overwatch 2 End?

Overwatch 2 Musim 6 bermula di 12:00 PST / 15:00 EST / 20:00 GMT pada 10 Ogos 2023.

Seperti pelan overwatch 2 Blizzard, dianggarkan bahawa Overwatch 2 musim berakhir pada 10 Oktober 2023. Anggaran ini disebabkan oleh fakta bahawa Blizzard merancang untuk melepaskan Overwatch 2 musim dan kandungan baru setiap (10) minggu dan juga ini adalah tarikh yang diberikan oleh klien permainan.

Anda boleh menyemak jam undur di bawah untuk melihat berapa lama anda telah pergi

Overwatch 2 Musim 6 Akhir Masa Akhir

Apa yang boleh anda lakukan dalam Musim 6 Overwatch 2?

Salah satu perkara utama yang ditujukan kepada pemain ialah melengkapkan Pas Battle untuk Musim 6. The Battle Pass adalah tambahan yang baik untuk Overwatch, kerana ia adalah sebahagian daripada model percuma untuk permainan. Pemain musim ini juga boleh bermain sebagai wira sokongan baru, Illari, yang menggunakan tenaga suria yang kuat untuk meletupkan musuh -musuhnya dan menyembuhkan sekutunya.

Terdapat juga mod permainan pvp baru berjudul flashpoint, yang terdapat dalam permainan yang tidak bertenaga dan kompetitif. Pemain perlu berlumba di peta terbesar kami, Suravasa dan New Junk City, ketika anda menangkap titik kilat sebelum lawan anda dan menguasai medan perang di pergaduhan tanpa henti ini.

Apa yang berlaku pada akhir musim 6 Overwatch 2?

Pada masa ini, semua yang kita tahu ialah Overwatch 2 Musim 7 akan bermula berikutan kesimpulan Musim 6. Terdapat sedikit maklumat mengenai apa yang akan berlaku di luar Musim 6, tetapi kami mempunyai beberapa butiran mengenai Hab Roadmap Overwatch 2 kami, jadi mungkin ia patut dibaca dengan cepat.

Overwatch 2 ratu junker

Daniel Borjas

Ditulis oleh Daniel Borjas

Daniel adalah bekas freelancer untuk CBR.com dan permainan ranting di mana dia menulis mengenai pelbagai topik yang berbeza. Daniel juga bebas dengan Rangkaian Esportz di mana dia memberi tumpuan terutamanya kepada Smash Ultimate News Esports News. Dia juga bekerja dengan Stream.TV di mana dia memberi tumpuan kepada produk streaming. Sebelum Daniel menjadi taksub dengan legenda Zelda: Tears of the Kingdom, dia berusaha sebaik mungkin untuk menduduki tangga berlian di TFT. Walaupun dia berjaya mengatasi ketagihannya terhadap permainan seperti Fortnite, Pokemon Go, dan Overwatch 2, anda sering dapat mencari Daniel bermain permainan pemain tunggal seperti Elden Ring atau Pokemon Scarlet. Daniel terbuka kepada cadangan mengenai permainan baru untuk mencuba seperti Diablo 4, jadi jangan ragu untuk menggugurkannya e -mel atau mesej di Twitter untuk membuat cadangan.