Overwatch 2 Kerusi Permainan Secretlab adalah sempurna untuk Genji Mains | PCGamesn, Secretlab X Blizzard Kursi Permainan Overwatch Baru | Hypebeast

Contents

Apabila kotak (sangat besar) tiba di pintu saya, bagaimanapun, apa -apa kebimbangan memudar ke dalam bayang -bayang. Saya tahu kerusi ini akan menjadi Genji, dan itulah yang sebenarnya.

Overwatch 2 Kerusi Permainan Secretlab sangat sesuai untuk Genji Mains

Bahagian belakang Kerusi Permainan Genji Overwatch 2 Genji mempunyai naga bersulam hijau dengan latar belakang hitam dengan logo rahsia di atas

Itu bukan rahsia yang Kerusi permainan rahsia Dikembali sebagai beberapa yang terbaik dalam industri, tetapi kerusi Genji Overwatch 2 mengambil kualiti ruji jenama dan menjalininya dengan jiwa salah satu watak yang paling diseksa namun disayangi dalam permainan FPS, Genji Shimada.

Sebagai pemain overwatch yang berlaku untuk sukan tatu yang diilhamkan oleh sombra, rahsia bertemakan OW2 adalah kerusi permainan terbaik untuk dps yang kotor seperti saya. Oleh itu, bayangkan apabila saya mendengar yang mengatakan bahawa Pengerusi sebenarnya ada, ada dan, sebenarnya, direka bentuk dalam gaya salah satu wira kegemaran saya sepanjang masa. Selamat untuk mengatakan bahawa saya fangirled untuk masa yang lama.

. Saya tertanya -tanya bagaimana rahsia akan menangkap intipati ninja cybernetic ikonik Overwatch dalam bentuk, baik, kerusi. Melihat kembali ke kolaborasi Liga Legends Syarikat yang saya tahu ia pasti mungkin (The Secretlab Titan Evo 2022 Series Viego Chair masih menghantui setiap impian saya), tetapi Genji kelihatan sukar. Sombra akan membenarkan violet yang mendalam dan imej gaya matriks, sedangkan sayap Mercy akan membuat tatu kembali kulit yang hebat, contohnya.

Apabila kotak (sangat besar) tiba di pintu saya, bagaimanapun, apa -apa kebimbangan memudar ke dalam bayang -bayang. Saya tahu kerusi ini akan menjadi Genji, dan itulah yang sebenarnya.

Depan kerusi Gamji Overwatch 2 Genji Agung Putih Putih dengan Lime Hijau dan Hitam Aksen

Perkara yang paling menarik mengenai Collab Secretlab X Overwatch 2 adalah backpiece. Naga neon neon jepun yang menakjubkan dan bertukar melawan latar belakang kelabu logam pistol, hampir berani anda untuk mengendalikan jari anda melintasi sulaman halus. Terdapat rasa kuasa ketika anda duduk di kerusi, mengetahui bahawa makhluk oriental yang menakjubkan ini mengawasi anda ketika anda memberi makan hati anda – maksud saya, frag atas.

Fabrik Ribbed Sleek memangkas depan dan belakang kerusi, sambil menambah rasa bahawa anda agak terbungkus dalam saman perisai. Ia lancar ke sentuhan walaupun memberi kesan ia harus berasa sejuk dan logam, dan ia juga dipegang bersama dengan lebih banyak benang hijau neon, warna yang telah menjadi sinonim dengan pahlawan cybernetic Jepun.

Semasa anda duduk, kulit logam perak bingkai kaki anda. Walaupun tidak meratap kali ini, ia memberi anda perasaan pelik bahawa anda hampir diselaraskan, seolah -olah ia sesuai dengan kulit anda seperti perisai watak. Sama seperti Genji dan naga adalah satu, rasanya hampir seolah -olah anda telah menjadi sebahagian daripada kerusi. Ia membungkuk dan membentuk kelengkungan badan anda – terutamanya kerana bantal kepala busa memori dan teknologi sokongan lumbar yang disesuaikan.

Apabila anda duduk di sana ada rasa kagum yang tidak terkawal. Tidak kira berapa kali saya duduk, saya merasakan kegembiraan kecil itu. Naga menjadi saya, untuk mengutip lelaki itu sendiri – dan kami belum pernah bercakap mengenai panel depan.

Aliran seperti air

Walaupun belakang kerusi mewakili warisan Genji, bahagian depan mewakili bakat cybernetic yang baru ditemui. Dipangkas dengan kulit palsu yang kelabu dan berkilat yang berkilat, rasa bahawa anda diliputi oleh perisai terus kerusi, dengan bahu anda berehat di bawah pelekat bulat yang diilhamkan oleh pad bahunya sendiri.

Wajah tengah mencerminkan topi keledar overwatch 2 watak, dengan bentuk kapur hijau ‘v’ yang memotong percikan warna melalui laut yang anggun dari luar putih. Mekanikal mencari ular jahitan perak di bawah tulang belakang anda, dan logo Overwatch 2 halus disulam di atas tempat visor duduk.

Apa yang menjadikan ini sangat istimewa adalah kehalusan. Sesiapa sahaja boleh melihat reka bentuk ini dan pergi ‘oh, itu sejuk,’ tetapi peminat Overwatch akan segera mengenalinya sebagai Genji. Walaupun anda tidak pernah memainkan permainan ini kerusi ini adalah penyumbat pertunjukan – dan itulah yang begitu mengagumkan mengenainya.

Secretlab telah melakukan pekerjaan yang luar biasa yang menarik perhatian semangat naga dengan kerjasama ini, dan ini adalah mimpi yang menjadi kenyataan untuk peminat lama seperti saya. Memuat ke Overwatch 2 (terutamanya Hanamura) terasa betul, dan ada rasa sebenar bahawa anda tenggelam dalam dunia yang berwarna -warni FPS Blizzard.

Sekiranya anda ingin memilih Collab Secretlab X Overwatch 2 untuk diri sendiri, anda boleh menuju ke laman web Sekretariat. Anda boleh memilih dari reka bentuk yang diilhamkan oleh Tracer dan Genji, dan juga mengambil logo Overwatch yang sedia ada dan d.Kerusi VA.

Terdapat juga bantal kepala Pachimari yang sangat comel untuk membantu mengadakan persediaan bertemakan overwatch anda, dan jujur, saya akan berbohong jika saya berkata saya tidak tergoda olehnya. Di sini berharap bahawa kita dapat melihat Overwatch Skin Kerusi Secretlab Bertemakan muncul dalam masa terdekat.

Pergi ke ulasan Overwatch 2 kami untuk mengetahui apa yang kami fikirkan sekuel penembak wira Blizzard, dan periksa keperluan sistem Overwatch 2 untuk memastikan anda terkini dan bersedia untuk menyelam – sama ada Genji, Tracer, atau wira atau pahlawan lain.

Lauren Bergin dipalsukan di tengah -tengah tempat perlindungan, Lauren mempunyai obsesi yang benar -benar sihat dengan Diablo 4 Villainess, Lilith. Dahulunya Ciri Editor di Dexerto, dia membajak banyak wang ke League of Legends kerana dia mempunyai dua gelar universiti. Aduh.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Sekretlab dan Blizzard bersatu untuk kerusi permainan ‘Overwatch’ baru

Secretlab X Blizzard Kursi Permainan Overwatch Baru

Blizzard Entertainment telah bekerjasama dengan sekretlab untuk menghasilkan dua kerusi permainan yang berlesen secara rasmi khusus untuk Overwatch. Salah satu kerusi mempunyai standard Overwatch logo dalam warna hitam dan oren. Sementara itu, edisi khas merah jambu d.Pengerusi VA mempamerkan pelekat dan warna yang sama sebagai Tokki Mecha watak. Kedua -duanya datang dalam dua kesesuaian yang dipanggil Omega dan Titans. Pilihan Omega membolehkan pangkalan tempat duduk yang selesa manakala Titan menawarkan pangkalan tempat duduk yang disamakan yang membolehkan orang duduk dengan kaki mereka menyeberang.

Overwatch Hari ini disayangi dan dimainkan oleh berjuta-juta pemain di seluruh dunia-kedua-dua kompetitif dan peminat-untuk mekanik permainan yang pantas dan dinamik, serta untuk tradisi dan watak yang kaya dengan tema, “kata Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas bersama Ian Alexander Ang, dalam pembebasan. “Kami mengambil setiap perincian OverwatchEstetika yang luar biasa dan berkahwin dengan mereka dengan ciri-ciri pemenang anugerah siri 2020-memberikan semua Pemain pengalaman duduk berprestasi tinggi, yang akan menyokong walaupun kekejaman permainan yang kompetitif ini.”

Walaupun setiap kerusi tidak akan dibebaskan sehingga 2020, anda boleh pra-memerintahkan tempat duduk di omega dan titans lelaran mereka untuk $ 429- $ 549 USD.

Teks oleh

Apa yang Harus Dibaca Seterusnya

Monster Gentle Mengumumkan Kerjasama 'Overwatch 2' yang diilhamkan oleh Mecha

Monster Gentle Mengumumkan Kerjasama ‘Overwatch 2’ yang diilhamkan oleh Mecha

Menampilkan mogam d.Angka VA.

Devil Lilith dan Angel Inarius berhadapan dengan treler cerita 'Diablo IV' baru

Devil Lilith dan Angel Inarius berhadapan dengan treler cerita ‘Diablo IV’ baru

Rolling Out untuk PC, PlayStation dan Xbox pada 6 Jun.

Blackpink dan Starbucks bersatu untuk frappuccino terhad dan barangan

Diilhamkan oleh gaya cerah dan berani K-Pop Supergroup.

Taeyang dan Reka Bentuk Fragment Bersatu untuk Koleksi Kerjasama

Taeyang dan Reka Bentuk Fragment Bersatu untuk Koleksi Kerjasama

Meraikan album ‘Down to Earth’ K-Pop Superstar.

Nautilus oleh Arlo Hotels melancarkan 1950 -an Miami yang direka bentuk semula

Nautilus oleh Arlo Hotels melancarkan 1950 -an Miami yang direka bentuk semula

Ruang Art Deco kini termasuk Lounge Barber Blind.

Donnie Yen kembali dalam treler penggoda 'ip man 4'

Donnie Yen kembali dalam treler penggoda ‘ip man 4’

Kali ini dia mengambil tentera Amerika Syarikat.

Aplikasi Generator Sneakers membolehkan sesiapa sahaja untuk membuat siluet kasut tersuai

Aplikasi Generator Sneakers membolehkan sesiapa sahaja untuk membuat siluet kasut tersuai

Sesuaikan pasangan ideal anda, kemudian kongsi dengan serta -merta ke Instagram.

Kid Cudi dan Cactus Plant Flea Pasar Pelepasan Glow-in-the-Dark

Kid Cudi dan Cactus Plant Flea Pasar Pelepasan Glow-in-the-Dark “Entergalactic” Hoodie

Dalam sambutan album Cudi yang akan datang.

Yungeen Ace berkongsi kisahnya dalam dokumentari baru 'melalui kesakitan'

Yungeen Ace berkongsi kisahnya dalam dokumentari baru ‘melalui kesakitan’

Pita ‘Langkah Harder’ beliau hampir di sini.

ASICS melengkapkan gel-fujitrabuco 7 dengan lapisan gore-tex

ASICS melengkapkan gel-fujitrabuco 7 dengan lapisan gore-tex

Meningkatkan warna “biru” yang berani.

Pertempuran S-K-A-T-E Memutuskan Minggu 3 dari 'Pertempuran Wanita di Berrik'

Pertempuran S-K-A-T-E Memutuskan Minggu 3 dari ‘Pertempuran Wanita di Berrik’

Jenn Soto, Candy Jacobs, Chelsea Castro, dan Christiana bermaksud keluar semua.

NFL Star Stefon Diggs Talks Multidimensional Gaya & Edisi Khas Adidas Maker's Capsule

Penerima Lebar Lebar Vikings yang direka bentuk bersama lima tracksuits yang akan dipakai sebelum permainannya yang akan datang.

Modernica & Cleon Peterson bekerjasama untuk perabot edisi terhad 'Land of Shadows'

Modernica & Cleon Peterson bekerjasama untuk perabot edisi terhad ‘Land of Shadows’

Membawa angka bayangan artis ke ruang tamu anda.

Air Jordan 5 permukaan dalam menyegarkan

Air Jordan 5 permukaan dalam warna “Pulau Hijau” yang menyegarkan

Percutian tropika yang menenangkan, gaya jenama Jordan.
Sekretlab dan Blizzard bersatu untuk kerusi permainan ‘Overwatch’ baru

 • Kedudukan jenama
 • Direktori Jenama
 • Hypeindex beta
 • Tentang kita
 • Berita Korporat
 • Hubungan pelabur
 • Hubungi Kami
 • Mengiklankan
 • Pekerjaan

Melanggan buletin kami

Terkini
Bahagian
Video
Jenama
Kedai
Lokasi
Akaun
Lebih
Hypeart \ n yang terbaru di jalanan dan seni kontemporari \ n \ n \ n
Hypebae \ n Streetwear Wanita dan Kebudayaan Kontemporari \ N \ N \ N \ N
Hbx \ n kedai titisan terkini untuk lelaki dan wanita \ n \ n \ n “‘: props =’ ‘>
Di tempat lain
Ikuti Hypebeast

Tutup

Nampaknya anda menggunakan penyekat iklan

Kami mengenakan pengiklan dan bukannya pembaca kami. Sokong kami dengan menyenaraikan laman web kami. Whitelist kami sudah menyenaraikan Whiteled kami? Menyegarkan halaman

.

Tutup

Cara Whitelist kami

 1. Klik ikon Adblock di kawasan pelanjutan penyemak imbas di sudut kanan atas.
 2. Di bawah “Jeda di laman web ini“Klik”Selalu“.
 3. Segarkan semula halaman atau klik butang di bawah untuk meneruskan.

tangkapan skrin

 1. .
 2. BLOCK ADS ON – Laman web ini“Matikan togol untuk menghidupkannya dari biru ke kelabu.
 3. Segarkan semula halaman atau klik butang di bawah untuk meneruskan.

tangkapan skrin

 1. Klik ikon Ultimate Adblocker di kawasan pelanjutan penyemak imbas di sudut kanan atas.
 2. Matikan togol untuk menghidupkannya dari “Didayakan di laman web ini“Untuk”Dilumpuhkan di laman web ini“.
 3. Segarkan semula halaman atau klik butang di bawah untuk meneruskan.

tangkapan skrin

 1. Klik ikon Ghostery di kawasan pelanjutan penyemak imbas di sudut kanan atas.
 2. Klik pada “Iklan-bloking“Butang di bahagian bawah. Ia akan menjadi kelabu dan teks di atas akan pergi dari “on” ke “Mati“.
 3. Segarkan semula halaman atau klik butang di bawah untuk meneruskan.

tangkapan skrin

 1. Klik ikon asal Ublock di kawasan pelanjutan penyemak imbas di sudut kanan atas.
 2. Klik pada ikon kuasa biru besar di bahagian atas.
 3. Apabila ia bertukar kelabu, klik ikon Refresh yang telah muncul di sebelahnya atau klik butang di bawah untuk meneruskan.

tangkapan skrin

 1. Klik ikon pelanjutan iklan yang dipasang pada penyemak imbas anda. Anda biasanya akan menemui ikon ini di sudut kanan atas skrin anda. Anda mungkin mempunyai lebih daripada satu penyekat iklan yang dipasang.
 2. Ikuti arahan untuk melumpuhkan penyekat iklan di laman web yang anda lihat. Anda mungkin perlu memilih pilihan menu atau klik butang.
 3. Segarkan semula halaman atau klik butang di bawah untuk meneruskan.