Overwatch 2 DPS Tier List Season 6., Overwatch 2 DPS Tahap Senarai – Semua 17 Kerosakan Heroes Ranking – GameSpot

Overwatch 2 DPS Tahap Senarai – Semua 17 Kerosakan Heroes disenaraikan

Contents

Sojourn mungkin menjadi watak yang mencabar untuk dikawal kerana kereta apinya mempunyai siling yang sangat mahir dan banyak daya tertumpu dalam api sekundernya. .

Semua watak DPS disenaraikan dalam panduan Overwatch 2 DPS kami.

Oleh Tehreem Fatima 22 Ogos 2023 Terakhir Dikemaskini: 31 Ogos 2023

Dalam Overwatch 2, memilih DPS yang sesuai adalah penting untuk mendapatkan kemenangan dalam setiap perlawanan. . Oleh itu, kami akan membantu anda dalam mencari watak DPS yang harus anda gunakan sebagai yang utama anda hari ini. Inilah senarai peringkat overwatch 2 dps kami kerosakan teratas atau aksara dps untuk dipilih sekarang.

Senarai Overwatch 2 Tahap Sama:

 • Daripada jumlah 37 aksara 17 unit DPS yang berdedikasi kepada pemainnya.
 • Oleh kerana watak -watak kategori DPS mempunyai peranan yang berorientasikan+pertahanan dalam Overwatch 2, ranking mereka dilakukan setelah dengan teliti mempertimbangkan fleksibiliti serangan setiap unit dan keupayaan melindungi.
 • Overwatch 2 watak DPS yang melakukan yang sangat baik dalam pertempuran yang kompetitif adalah Askar: 76, Genji, Sojourn, . .
 • Symmetra dan .
 • .

perbandingan antara Wira dps Dalam Overwatch 2:

Senjata Kebolehan Keupayaan muktamad
Sprint, Biotic Field, Helix Rockets
Genji Shuriken Dragonblade
Sojourn Slaid kuasa, tembakan pengganggu Overclock
Tracer Pistol Pulse Berkedip, ingat Bom Pulse
Gulungan tempur, bom tangan magnet Deadeye
Sombra Pistol Mesin Translocator, Stealth, Hack Emp
Mei Blaster endotermik Cryo-freeze, dinding ais
Reaper SHOTGUN HELLFIRE Langkah bayangan, bentuk Wraith Kematian Blossom
Echo Tri-shot Duplikat
The Viper Pistol Jurulatih, Dynamite ..
Junkrat Tambang gegaran, perangkap keluli Rip-perangkap
Torbjörn Teras molten
Pelancar Roket Lompat Jet, Ledakan Concussive Barrage
Hanzo Busur ribut Anak panah ribut, anak panah sonik, lunge
Widowmaker Cangkuk bergelut, lombong venom Infra-sight
Sentry Turret, Teleporter
Bastion Konfigurasi: Serangan, Konfigurasi: Recon Konfigurasi-Artillery

Walaupun statistik kerosakan dan penghapusan untuk tangki dan sokongan mungkin agak tinggi, watak DPS, apabila dimainkan dengan betul, akan menghancurkan pasukan lawan. .

Semua orang boleh menemui watak kerosakan di sini yang sesuai dengan mereka kerana terdapat pelbagai pilihan yang ada. Bergantung pada bagaimana anda bermain dan seberapa baik anda memahami kebolehan watak, anda boleh berfikir bahawa beberapa wira lebih baik daripada yang lain. Kami menjangkakan bahawa beberapa wira akan bergerak ke dalam senarai peringkat DPS tidak lama lagi hasil daripada buffs dan nerfs.

. Dengan cara itu, inilah senarai peringkat kami dari semua wira DPS dalam permainan.

Tier Wira dps
S-tier Askar: 76, Genji, Sojourn, Tracer
B-tier Junkrat, Torbjörn, Pharah, Hanzo, Widowmaker, Symmetra
C-tier Bastion

S-tier

. Mana -mana watak DPS berikut boleh digunakan oleh pemain yang berpengalaman untuk menghapuskan lawan satu demi satu dan menakut -nakutkan pihak lawan.

Tracer

. . .

Kerosakan
Kebolehan Berkedip, ingat
Bom Pulse

Dengan bantuan Blink, Tracer dapat bergerak pantas melintasi medan perang dan keluar dari lawannya, menimbulkan kerosakan pada mereka, dan kemudian melarikan diri sebelum mereka dapat bertindak balas.

Pistol Pulse

Senjata api Hallmark Tracer adalah Pulse Pistols. Dia menembak senjata rapat ini di klip 20 peluru sesaat sambil memegang satu di setiap tangan. Pistol ini mempunyai output kerosakan maksimum 5 pada jarak dekat, yang jatuh ke 1.8 di julat lanjutan.

Jenis Kemampuan
Julat Max .
Peluru Caj: 3
Tempoh Pemulihan untuk digunakan semula: 0.
Cooldown Setiap caj: 3 saat

Berkedip, keupayaan mobiliti utama Tracer, membolehkannya menutupi tanah dengan cepat. Maksimum tiga caj boleh disimpan dalam sekejap, yang kemudiannya boleh digunakan sekaligus jika perlu. .

Pengesan boleh kembali ke masa sehingga tiga saat ketika dia menggunakan ingat. The Recall akan mengembalikan Tracer ke lokasi terdahulu dan membawa HPnya kembali ke tahap terbesarnya dari tiga saat sebelumnya.

Bom Pulse adalah kemampuan utama Tracer. Apabila digunakan, dia akan melancarkan bom besar yang boleh berpaut pada objek atau musuh. Bom akan meletupkan selepas menunggu singkat 1 saat, menangani sehingga 350 kerosakan kepada musuh yang terus terperangkap.

Sojourn mungkin menjadi watak yang mencabar untuk dikawal kerana kereta apinya mempunyai siling yang sangat mahir dan banyak daya tertumpu dalam api sekundernya. Lebih tepatnya pemain boleh mensasarkan, semakin kuat mereka akan bersamanya.

Slaid kuasa, tembakan pengganggu
Keupayaan muktamad

Api utama
Jenis Senjata – Kebakaran Utama
Kerosakan 9 dmg/pukulan
Kelajuan peluru
Kadar Kebakaran (ROF) 14 pusingan/saat
Penggunaan Ammo
Kelajuan tambah nilai 1.
Jenis Senjata – api sekunder
Jenis Kesan Hitscan
Kerosakan
Julat Falloff 40 – 60 meter
Kawasan kesan 0.1 meter (skala dengan tenaga)
Masa pemutus Pemulihan: 0.6 saat
Cooldown Tiada

. Setiap peluru ini akan menyerang musuh dan melakukan 9 kerosakan sementara juga menghasilkan tenaga. Tenaga yang dihasilkan oleh kereta api boleh digunakan oleh sojourn dalam mod tembakan kedua. .2 saat.

Slaid kuasa

Slide Power adalah kemahiran pergerakan yang kuat yang membolehkan tinggal beralih ke slaid yang boleh dihentikan di treknya dengan melompat. .

Pukulan gangguan

Sojourn’s Disruptor Shot memberikan keupayaan untuk membahayakan dan menjejaskan musuh -musuhnya. Apabila digunakan, Sojourn melancarkan tembakan pengganggu yang mempunyai tempoh 4 saat, menangani sehingga 210 kerosakan dalam serangan AOE, melambatkan sasaran di dalam jejari, dan menangani maksimum 210 kerosakan.

Jenis Keupayaan muktamad
Kadar kebakaran Caj penuh: 1 saat
Masa pemutus Pemulihan: 0.75 saat
Tempoh 8 saat
2,100 mata

. Apabila digunakan, overclock overclocks kereta api sojourn, membolehkannya mewujudkan kemerdekaan tenaga selama sembilan saat. .2 saat, overclock boleh mengisi semula meter tenaga kereta api sepenuhnya, menjadikannya mudah dan cepat menggunakan mod menembak kedua.

Genji

. .

Peranan
Shuriken
Kebolehan Membantah, mogok cepat
Keupayaan muktamad Dragonblade

. Dia dapat menyerang, melarikan diri dari, atau perjalanan antara sasaran terima kasih kepada Swift Strike.

Ketangkasan siber

Keupayaan pasif
Jenis Kesan Pergerakan
Menegak: 7.
Tempoh 1 saat

. . Mobiliti yang melampau dapat digunakan untuk melakukan perjalanan antara sasaran, elakkan ditembak, atau hanya menghidupkan musuh dengan menghampiri dari sudut yang tidak dijangka.

Shuriken

Api utama

Genji mempunyai beberapa shurikens di pelupusannya kerana dia adalah ninja. Genji akan melemparkan shuriken di musuh -musuhnya dalam mod api utama. Ia berfungsi sebagai peluru sebagai senjata yang dilemparkan. Dia boleh menyimpan sehingga 30 shurikens sekaligus, tetapi apabila bekalannya habis, dia mesti secara manual atau secara automatik mengisi semula untuk 1..

Genji akan bergegas ke hadapan dan menyerang musuhnya dengan katananya untuk 50 kerosakan ketika menggunakan kemampuan serangan cepat. Dia boleh menggunakan kuasa ini sekali lagi jika dia menggunakannya untuk mengalahkan musuh. .

Destrect

Deflect adalah kemahiran pertahanan yang boleh digunakan oleh Genji untuk memberi kesan yang besar terhadap musuh -musuhnya. Sebarang tembakan yang memukulnya dari depan akan dapat dilihat di musuh sementara keupayaan ini digunakan.

Dragonblade

Genji Boleh Menggunakan Dragonblade, Keupayaan Utama, Untuk Melepaskan Blade Gigantic Dikenali Sebagai Dragonblade. Itu adalah katana, dan dengan setiap sapu, ia mampu menimbulkan kerosakan 110 bencana.

Askar: 76

Askar 76 adalah watak DPS dengan banyak fleksibiliti. .

Peranan Kerosakan
Senjata Senapang denyut berat
Kebolehan Sprint, Biotic Field, Helix Rockets
Keupayaan muktamad Visor taktikal : Mensasarkan senjata anda di sasaran dalam pandangan

Senapang denyut berat

Senapang nadi berat, yang berfungsi sebagai askar: senjata simbol 76, adalah senjata Hitscan yang tepat dan boleh dipercayai. Ini menghapuskan keperluan pemain untuk mempertimbangkan projektil, menjadikannya sangat dipercayai untuk menyerang sasaran cepat atau terbang seperti Pharah dan Mercy.

Helix Rockets

. Apabila diaktifkan, Askar: 76 akan melancarkan roket dalam pecah, menyebabkan 120 kerosakan pada hubungan dan sehingga 80 kerosakan dalam radius 3 meter.

Pecut

Askar: 76 kini mempunyai akses ke pecut, cara mudah untuk bergerak lebih cepat. Askar: Kelajuan mobiliti 76 meningkat sebanyak 50% apabila pecut diaktifkan. Tempoh berterusan selagi dia maju tanpa membuat pergerakan lagi.

Bidang biotik

Askar: 76 Menggunakan pemancar biotik ketika dia menggunakan medan biotik, yang menyembuhkan 35 hp kepadanya dan mana -mana sekutu dalam 4.Radius 5 meter. Dia dapat mengekalkan dirinya lebih daripada kebanyakan wira DPS yang lain berkat keupayaan ini, dan dia juga boleh menggunakannya untuk membantu sokongan pasukannya.

Visor taktikal

Taktikal Visor adalah Askar: Keupayaan Ultimate 76. Semasa bekerja, ia membolehkannya melekat pada musuh -musuhnya yang berjaya. Askar: 76 akan mampu memukul mereka yang paling dekat dengan pandangannya dengan ketepatan yang tepat. .

A-peringkat

Overwatch 2 dps a-tier

Watak-watak DPS A-tier dari senarai peringkat kami harus menjadi pilihan pertama anda kerana mereka juga luar biasa merosakkan dan mempunyai serangan yang berkesan dan mengapit sifat.

Echo

Echo adalah wira serba boleh yang boleh menggabungkan ke dalam pelbagai tetapan dan situasi, seperti yang ditunjukkan oleh profesinya. Dia berada di bahagian atas senarai A-Tier Overwatch 2 DPS kami kerana adalah satu pusingan. Dia boleh meletupkan perisai menentang untuk membersihkan jalan untuk skuadnya untuk melihat, menyerang garis belakang, lawan pelt dari atas, atau menyelam bersama tangkinya.

Peranan Kerosakan
Senjata Tri-shot
Kebolehan Bom melekit, penerbangan, memfokuskan rasuk
Keupayaan muktamad Duplikat : Menjadi pendua wira musuh yang disasarkan

Meluncur

Memegang butang lompat membolehkan keupayaan pasif Echo untuk meluncur semasa jatuh. Ia akan melambatkan keturunannya dan memberi lebih banyak masa untuk mengarahkan dirinya sebelum terlibat dalam pertempuran.

Tri-shot

The Tri-shot adalah Echo’s Go-To Senjata senjata. Senjata itu menembak tiga peluru secara serentak dalam corak segitiga, seperti yang akan dibunyikan, dan boleh memberikan kerosakan yang ketara pada jarak sederhana. Oleh kerana ia membakar banyak projektil, sangat penting untuk mendarat mereka semua sasaran untuk membahayakannya sebanyak mungkin.

Bom melekit

Semasa menggunakan bahan peledak melekit, Echo melancarkan bom yang melekat pada sasaran dan meletup selepas kelewatan ringkas. Bahan letupan ini mungkin sangat mematikan, menangani 25 kerosakan pada setiap letupan dan 5 kerosakan apabila terkena.

Penerbangan

Echo bukan sahaja dapat meluncur ketika melompat, tetapi dia juga mempunyai sedikit terbang. Apabila ini digunakan, dia melancarkan secara ringkas sebelum pemain mempunyai kawalan penuh ke atasnya.

Memfokuskan rasuk

Keupayaan yang sangat kuat yang boleh menghantar musuh dengan cepat memfokuskan rasuk. Ini kerana memfokuskan rasuk berurusan dengan lebih banyak kerosakan apabila pemain mempunyai kesihatan kurang daripada 50%, walaupun ia menangani 50 kerosakan sesaat selama 2 saat.

Duplikat

Keupayaan pendua adalah keupayaan muktamad Echo dan sumber namanya. Kemahiran ini telah menjalani beberapa pelarasan dalam Overwatch 2. Echo digunakan untuk menduplikasi seluruh kehidupan wira lawan ketika melemparkan pendua pada mereka.

Reaper

Reaper adalah pengikat cepat dan antara watak -watak yang paling mematikan permainan. Senapang neraka beliau juga boleh mencairkan tangki seperti Roadhog. Salah satu teknik kebal terbaik dalam permainan adalah bentuk Wraith, yang Reaper mungkin menggunakan untuk melarikan diri atau mengejar musuh -musuhnya kerana kelajuannya yang dipercepat dan tambah nilai cepat.

Peranan Kerosakan
Senjata SHOTGUN HELLFIRE
Kebolehan Langkah bayangan, bentuk Wraith
Keupayaan muktamad Kematian Blossom : Menembak senapang neraka dengan berputar dalam bulatan, memusnahkan semua musuh yang berdekatan

Reaper pulih 35% daripada kerosakan yang dia berurusan dengan musuhnya sebagai kesihatan, sama ada dari senapang, pertempuran, atau kesan alam sekitar. .

SHOTGUNS HELLFIRE

. Reaper menggunakan senjata yang dahsyat ini dalam teknik dwi-tangannya, menyebabkan 5.4 Kerosakan untuk setiap pelet yang menyerang lawan dan mengeluarkan 20 pelet setiap pukulan.

Bentuk Wraith

Mungkin berbahaya untuk berada di tempat yang rapat, tetapi Reaper mempunyai bentuk Wraith untuk membantunya untuk melepaskan diri. Dia mempunyai kelajuan pergerakan 50% lebih cepat dan menjadi kebal ketika dia memasuki bentuk Wraith.

Langkah bayangan

Salah satu kemahiran Reaper semakin dekat dengan lawan. Dengan langkah bayangan, dia dapat menyelesaikan tugas ini dengan lebih cepat. Reaper mempunyai julat yang berkesan dan boleh teleport segera ke mana -mana lokasi apabila diaktifkan.

Kematian Blossom

Kematian Blossom, keupayaan muktamad Reaper, menjadikannya menjadi angin ribut yang berpusing -pusing. Reaper akan berputar dengan pantas dalam bulatan sambil menembak senapang neraka di semua arah semasa digunakan.

Mei

Mei adalah seorang pejuang yang mahir. Dalam kebanyakan konfrontasi, kesan perlahan blaster endotermik akan memberikannya. Apabila digunakan dengan betul, icicle menyebabkan kerosakan yang ketara, menjadikannya berbahaya dari dekat dan jauh.

Peranan Kerosakan
Senjata Blaster endotermik
Kebolehan Cryo-freeze, dinding ais
Keupayaan muktamad Blizzard : Melancarkan kawalan cuaca yang mengeringkan untuk membekukan musuh di kawasan yang luas

Kerana keupayaannya menghalang pandangan musuh atau membahagikan beberapa musuh dari orang lain, dinding ais boleh digunakan untuk memerangkap atau menipu musuh.

Blaster endotermik

Blaster endotermik, senjata utama serangan mei, telah menjalani beberapa pengubahsuaian untuk Overwatch 2. Senjata ini kebanyakannya digunakan untuk membuat susunan yang akhirnya memaksa musuh menjadi beku sepenuhnya. Senjata ini tidak lagi dapat membekukan musuh dalam Overwatch 2.

. Sebelum ini, perlahan akan meningkat kepada 50% sebelum benar -benar membeku, dan sekarang ia akan sentiasa 50% apabila dihubungi.

Cryo-freeze

Mei mempunyai kemahiran yang dipanggil Cryo-Freeze yang boleh membiarkan dia terus hidup untuk masa yang lama. Apabila diaktifkan, ia akan segera mengelilinginya di dalam ais, menjadikannya kebal terhadap kerosakan. Di samping itu, ia membalikkan semua kesan buruk dan pulih 50 hp sesaat.

Dinding ais

Dinding ais boleh digunakan untuk membuat dinding ais sehingga 20 meter di hadapan pengguna. Dalam Overwatch 2, julat kemahiran ini menurun hingga 20 dari 35 meter, manakala HP dinding menurun dari 400 hingga 250.

Blizzard

Blizzard, mogok muktamad Mei, merosakkan sasaran semua-sekitar sementara juga melambatkan atau membekukan mereka. Semasa diaktifkan, dia melancarkan drone yang mengubah cuaca selama 4.25 saat di rantau tertentu.

Sombra

Sombra adalah penyusup yang berkesan terima kasih kerana serangan stealth dan lumpuhnya. Empnya memberikan kelebihannya terhadap beberapa penyerang sekaligus, dan penggodamannya mungkin menjejaskan musuh -musuhnya, menjadikannya lebih mudah untuk menghapuskan. Sombra sukar dicari kerana keupayaannya untuk melepaskan dan menyamar dirinya.

Peranan Kerosakan
Senjata
Kebolehan Translocator, Stealth, Hack
Keupayaan muktamad Emp : Tawaran 40% kerosakan semua kesihatan musuh yang berdekatan, menggodam mereka dan memusnahkan halangan di sekeliling anda

Oportunis

Untuk Overwatch 2, bakat pasif Sombra, oportunis, telah diubah. Sebelum ini, dia dapat melihat halangan masa lalu untuk musuh yang cedera parah dengan kemahiran ini. Dia dapat menyelesaikan tugas itu dengan bergerak pantas ke musuh dengan HP yang rendah akibatnya.

Pistol Mesin

Pistol Mesin adalah senjata sombra, SMG padat dengan hitscan yang boleh menimbulkan kerosakan dengan cepat pada jarak dekat. Walaupun ketika kecemasan senjata berkurangan antara 15 dan 35 meter, pada jarak dekat ia dapat melakukan 7 kerosakan setiap pusingan pada 20 tembakan yang mengejutkan sesaat.

Hack

Keupayaan tanda dagangan Sombra, Hack, mempunyai kuasa untuk mengubah sebarang pertempuran dengan ketara. .75 saat selepas Sombra menggodam pemain, mereka tidak dapat menggunakan kemahiran mereka.

Stealth

Stealth, tiang kemahiran Sombra, membolehkannya menyembunyikan dirinya dari penglihatan lawan. Sombra akan menjadi jubah selepas pemutus stealth, yang memerlukan fasa penyaluran yang panjang.

Translocator

Dengan kuasa ini, Sombra boleh melancarkan peluru berpandu translocator yang akan jatuh di lokasi yang dia pilih. Dia akan segera mengangkut kembali ke tempat di mana translocator dipasang jika dia menggunakan kuasa ini sekali lagi.

Emp

Keupayaan muktamad Sombra, EMP, boleh menjadi masalah untuk pasukan lawan ketika dilepaskan. Semua lawan dalam jarak 15 meter EMP yang digunakan oleh sombra akan dikompromikan. Mereka akan mengekalkan kerosakan yang lebih besar dari sombra dan rakan -rakannya.

Ashe

Pemahaman mekanikal yang kuat diperlukan untuk bermain dengan baik. .

Keupayaan dinamit yang berbahaya dan boleh disesuaikan boleh digunakan untuk mengancam kawasan (seperti laluan dan chokepoints) dan menyebabkan kerosakan yang dihormati dalam jejanya sementara juga menggunakan debuff kerosakan-ke-masa.

The Viper

Dalam Overwatch 2, Ashe’s Go-to Weapon adalah Viper. Pengulang ini menggunakan tindakan tuil dan, di tangan yang betul, boleh menyebabkan kerosakan yang ketara membantu Ashe dengan kedudukannya dalam senarai peringkat DPS. Terdapat dua mod menembak di meriam. Senjata ini menembak jauh lebih cepat tetapi kurang kerosakan dalam mod penembakan pinggul.

Dinamit

. Apabila diaktifkan, Ashe akan melemparkan bahan peledak dengan fius yang dinyalakan. Dynamite akan meletupkan selepas jumlah masa yang telah ditetapkan, merosakkan sebarang sasaran yang ia hit.

Pistol Jurulatih

Pemain boleh dengan cepat meletupkan musuh dengan pistol jurulatih, yang pada dasarnya hanya satu senapang patung dengannya sepanjang masa. Sama dengan gelombang bunyi Lucio, pemain akan meniup sasaran mereka ke belakang dengan setiap pukulan pistol jurulatih.

B.O.B.

B.O.B. adalah nama keupayaan muktamad Ashe, yang memanggil sidekicknya b.O.. untuk menjalankan perniagaannya dan menyokongnya dalam pertempuran. Apabila diaktifkan, b.O.B. akan melompat ke jalan Ashe, berjalan dengan cara itu, dan kemudian melompat kembali lagi.

Cassidy

Cassidy adalah antara duel terbesar dalam permainan, seperti yang sesuai dengan senjata api. Dia boleh membantah semua orang yang bersentuhan dengan flashbang dan kemudian menggunakan penjaga keamanannya untuk menghantarnya dengan cepat.

Peranan Kerosakan
Senjata Peacekeeper
Kebolehan Gulungan tempur, bom tangan magnet
Keupayaan muktamad Deadeye : Berhadapan dengan musuh anda

Ciri Hitscan yang tepat senjata utama juga memenuhi syarat untuk pertempuran jarak sederhana terhadap lawan bergerak seperti Genji dan Pharah.

Peacekeeper

. Senjata ini hanya mempunyai majalah kecil (6 peluru), tetapi ia mempunyai banyak pukulan.

Roll Combat

Kemahiran Roll Combatnya yang terkenal di Overwatch 2 mungkin telah melihat kemajuan terbesar Cassidy. Dia boleh menyelam ke arah yang dia sedang bepergian ketika pemain melakukan roll tempur.

Bom tangan magnet

Flashbang akan digantikan dengan bom tangan magnet untuk Cassidy dalam Overwatch 2. Ia tidak mempunyai keupayaan berhenti Flashbang, tetapi ia mengimbangi ini dengan kerosakan pecah.

Deadeye

Dalam Overwatch 2, Deadeye, keupayaan muktamad Cassidy, juga mengalami beberapa pengubahsuaian. .

B-tier

Tier-b

Watak-watak DPS B-tier dalam senarai peringkat Overwatch 2 DPS kami agak baik walaupun mereka sangat asas, dan mereka mungkin memberi manfaat kepada anda dan skuad anda.

Bahaya utama Widowmaker sering kali lain, widowmaker yang lebih kuat di sisi lain kerana dia agak miskin dalam pertempuran rapat dan tidak bergerak ketika Scoped.

Peranan Kerosakan
Senjata Ciuman Widow
Kebolehan
Infra-sight : Memberi pasukan anda pandangan lokasi musuh yang menembusi dinding dan halangan yang berbeza di peta

Oleh kerana pergerakannya yang benar benar -benar bergelut cangkuk, yang mungkin mempunyai masa yang panjang dan meninggalkannya sangat mudah terdedah kepada serangan lain, dia sering terpaksa bermain jauh dari sasaran di mana dia lebih selamat.

Ciuman Widow

. Senjata ini mempunyai dua mod menembak yang berbeza dan dengan mudah boleh menukar antara mereka.

Cangkuk bergelut

Widowmaker boleh menggunakan cangkuk bergelutnya untuk meningkatkan pergerakannya. Apabila digunakan, Widowmaker melancarkan cangkuk bergelut ke arah permukaan dan mula menyeret dirinya di sana.

Tambang Venom

Keberkesanan widowmaker sangat bergantung pada keupayaannya untuk menjaga dirinya selamat ketika bertengger tinggi di atas penembak curi. The Venom Mine adalah salah satu alatnya untuk memastikan ini. Apabila Widowmaker bekerja, lombong Venom ditetapkan dan kemudian bersenjata di hampir mana -mana permukaan.

Infra-sight

Infrasight, kuasa muktamad Widowmaker, membolehkannya mengesan sinaran terma musuhnya. Widowmaker dapat melihat musuh-musuhnya melalui dinding ketika dia menggunakan infra-sight. Bukan sahaja dia tahu di mana mereka berada, tetapi dia juga tahu berapa banyak kesihatan yang mereka ada.

Hanzo

Hanzo adalah penafian kawasan yang mahir dan penembak jitu pasukan dengan julat sederhana. Dia adalah penembak curi yang lebih tersembunyi daripada widowmaker kerana kualiti anak panahnya yang agak tenang dan sukar untuk melihat dia membunuh dan kemudian melarikan diri sebelum musuhnya melihatnya.

Peranan Kerosakan
Senjata Busur ribut
Anak panah ribut, anak panah sonik, lunge
Keupayaan muktamad Dragonstrike : Melancarkan semangat naga yang menghancurkan musuh yang dilalui

Oleh kerana dia dapat skala dinding untuk mempunyai sudut pandang yang unggul, Hanzo adalah penembak tepat yang sangat berkesan. Hanzo boleh memanjat dinding dengan melompat ke arah mereka ketika dia mengaktifkan keupayaan pasif ini.

Lung/lompat berganda

Hanzo boleh melompat berganda selain dapat memanjat dinding. . Ini membolehkan Hanzo melompat lebih tinggi dan lebih jauh daripada wira lain, serta perubahan arah lompat pertengahan, yang berguna untuk mengelak api musuh.

Busur ribut

The Storm Bow adalah senjata utama yang digunakan oleh Hanzo. Semakin lama pemain menyimpan busur yang dikenakan, semakin kuat ia menjadi. Walaupun ia mempunyai peluru yang tidak berkesudahan, ia mesti dimuat semula dan dicas semula selepas setiap pukulan.

Sonic Arrow

Anak panah sonik apabila ditembak akan meletup selepas memberi kesan kepada permukaan atau musuh. Apabila ini berlaku, ia akan menunaikan alat sonar seperti yang akan menunjukkan sasaran di kawasan sekitar tempat pendaratan anak panah yang 9 meter diameter.

Anak panah ribut

. Kerosakan dari keupayaan ini menurun dari 70 hingga 65. Hanzo boleh menembak lima anak panah seterusnya selepas menggunakan anak panah Storm.

Dragonstrike

. Apabila diaktifkan, Hanzo akan melepaskan anak panah yang kuat yang boleh menghancurkan dinding atau halangan lain. Anak panah itu akan dikelilingi oleh sepasang naga yang akan melingkari dan menyebabkan kerosakan yang besar kepada mana -mana musuh yang berdekatan dengan teras naga.

Pharah

Pharah adalah watak DPS dengan pergerakan udara yang menakjubkan, tetapi dia mempunyai batasan yang ketara semasa dia tinggal di tanah. Pelancar Roketnya tidak membuang kerosakan sebaik sahaja kesan dan tidak mengalami kerosakan kerosakan, oleh itu ia mungkin memberikan kerosakan yang luar biasa.

Peranan Kerosakan
Senjata Pelancar Roket
Kebolehan
Keupayaan muktamad Barrage : Melancarkan voli berterusan roket mini

Pharah dilancarkan ke udara pada ketinggian yang besar oleh jet melompat, membolehkannya meletakkan dirinya untuk serangan di sudut atau melarikan diri dari bahaya.

Hover jet

. Pharah boleh melayang udara sambil menekan butang lompat berkat jet hover. Keupayaan Pharah untuk mencapai ketinggian tertentu, bagaimanapun, terhad oleh kuantiti petrol yang telah ditinggalkannya di dalam tangki, yang mesti dipantau.

Pelancar Roket

Pelancar Roket, Senjata Pilihan Pharah, Kebakaran meletupkan peluru berpandu di musuh -musuhnya yang merosakkan di kawasan sekitarnya. Bergantung pada seberapa dekat letupan itu ke sasaran, roket ini boleh menyebabkan sehingga 80 kerosakan percikan selain 120 kerosakan pada hit.

Lompat jet

Jet Jets mungkin melancarkan pemain dengan pantas 11.55 meter ke udara jika mereka ingin tinggi. Di samping memberi Pharah pandangan yang lebih besar mengenai perjuangan, ia juga membolehkannya untuk mendapatkan bahagian atas atau hanya melarikan diri jika dia mahu meninggalkannya dengan segera.

Letupan Concussive

Ledakan Concussive memberikan Pharah sandaran sekiranya musuh tidak terlalu dekat. Kerosakan keupayaan ini hanya menerima pengubahsuaian, menyebabkan 30 kerosakan tambahan untuk membuang sasaran kembali.

Barrage

Barrage adalah kemampuan utama Pharah. Apabila diaktifkan, Pharah akan melancarkan roket kecil yang besar terhadap musuh -musuhnya. Ia mempunyai 2..

Peniaga kerosakan alat dengan kemahiran yang paling melindungi zon adalah Torbjörn. Oleh kerana output kerosakannya yang besar, pistol rivet adalah senjata yang sangat mematikan, tetapi kecacatan utamanya ialah arka pada pertengahan hingga jarak jauh.

Rivet Gun, Forge Hammer
Kebolehan Menggunakan turret, beban
Keupayaan muktamad Teras molten : Buat kolam cair cair untuk merosakkan musuh dalam julat. Juga menangani kerosakan anak panah tambahan

Pistol rivet

Torbjorn suka menggunakan pistol rivet. . Kadar kebakaran utama pistol rivet agak meningkat untuk Overwatch 2, berehat di.55 saat antara peluru.

Senjata menengah Torbjorn, The Forge Hammer, mempunyai dua fungsi yang berbeza. . The Forge Hammer juga boleh digunakan sebagai senjata fizikal, melakukan 55 kerosakan pada mana -mana lawan yang dicincang dengan setiap ayunan.

Menyebarkan turet

. Turret boleh membahayakan musuh dan memerlukan 3 saat untuk dibina. Ia juga mempunyai 250 hp. Semasa menembak, turret mempunyai julat yang berkesan 15 m dan melakukan 14 kerosakan setiap..

Beban

Melalui beban, Torbjorn pasti mendapat statistik yang dipertingkatkan dan dapat memperbaiki dirinya dalam pertempuran. Apabila diaktifkan, dia mempunyai 100 perisai, kelajuan pergerakan 30%, 43% kebakaran dan muat semula kelajuan dan kelajuan pergerakan 30%.

Teras molten

Keupayaan muktamad Torbjorn, Core Core, menyebabkan dia menembak Slag Molten dari cakarnya apabila digunakan. Torbjorn melepaskan 10 tembakan cair cair semasa teras cair, yang boleh mengakibatkan kolam di tanah yang boleh menangani 25 kerosakan apabila sentuhan dan 160 kerosakan setiap detik lawan berada di kolam renang.

Junkrat

Junkrat adalah wira yang mengkhususkan diri dalam pertahanan kawasan menggunakan perangkap dan sokongan kebakaran; Dia terkenal dengan kemahiran output kerosakannya. .

Peranan Kerosakan
Senjata Pelancar Frag
Keupayaan muktamad Rip-perangkap : Memandu dan meletupkan tayar yang meletup

. Ini adalah kemahiran yang sangat hebat untuk watak DPS yang hanya berkaitan dengan bahan peledak.

Pelancar Frag

Pelancar Frag Junkrat agak bertambah baik dalam Overwatch 2. Pistol ini berfungsi sebagai senjata utamanya, menembak bom tangan di musuh -musuhnya. Bom -bom ini boleh meletup dengan cepat atas kesan dengan musuh atau melantun dua kali sebelum pergi

Tambang gegaran

Tambang gegaran boleh digunakan oleh Junkrat untuk bergerak atau memberikan lebih banyak kerosakan dan kalah mati kepada lawan. Tambang gegaran menggunakan lombong yang dikawal jauh apabila diaktifkan.

Perangkap keluli

Junkrat menggunakan perangkap keluli untuk memenjarakan mana -mana wira yang cukup bodoh untuk jatuh ke dalamnya. Perangkap keluli kemudian akan dilemparkan ke tanah dan menanti musuh apabila diaktifkan. Ia akan menutup mereka apabila diaktifkan, melakukan 100 kerosakan dan tidak bergerak selama tiga saat.

Rip-tayar

Junkrat mempunyai tayar rip untuk kemampuan muktamadnya. . Junkrat boleh memanipulasi tayar dari jauh dan melepaskannya pada bila -bila masa, atau dia hanya boleh menunggu untuk melakukannya selepas 10 saat.

Symmetra

Manfaat Skuad Symmetra dari kemahirannya adalah pertahanan dan kedudukan. Dia boleh membahagikan medan perang dengan separuh menggunakan chokepoints yang paling utama, dengan menara sentry, menggunakan teleporter untuk memberikan sekutu tinggi atau mengapit pasukan lain, dan menggunakan turret sentry untuk melindungi chokepoints.

Peranan Kerosakan
Projektor foton
Kebolehan Sentry Turret, Teleporter
Keupayaan muktamad Halangan foton : Menggunakan halangan tenaga besar

Projektor Photon, Senjata Utama Symmetra, mempunyai beberapa perubahan untuk Overwatch 2. Pistol rasuk jarak pendek dengan kerosakan yang semakin meningkat dari masa ke masa adalah projektor foton.

Sentry Turret

Apabila Symmetra menggunakan teleporter, dia meletakkan kemasukan di lokasi sekarang dan pad keluar di destinasi yang dia cari. .

Teleporter

Keupayaan untuk meletakkan Sentry Turrets adalah salah satu ciri utama kit Symmetra. Dalam Overwatch 2, menara ini boleh dipasang di hampir mana -mana permukaan keras, termasuk dinding, siling, dan lantai. Mereka semua boleh dikerahkan sekaligus, sehingga tiga.

Halangan foton

Ultimate of Symmetra adalah halangan foton. Apabila diaktifkan, kuasa ini memaksa Symmetra untuk melancarkan perisai menegak yang besar yang merangkumi keseluruhan peta. .

C-tier

Kemahiran dan penerapan aksara 2 dps overwatch c-tier tidak begitu baik berbanding dengan DPS yang lain. Walaupun begitu, anda mungkin masih mengambil bahagian dalam perlawanan dengan mereka dan mendapatkan beberapa penghapusan. Tetapi ia dinasihatkan untuk kekal dengan angka lebih jauh di senarai peringkat kami.

Bastion

Bastion, watak terakhir pada senarai peringkat overwatch 2 dps kami adalah watak DPS yang boleh mengambil dua bentuk yang berbeza. Yang pertama adalah bentuk turet yang kurang bergerak, sementara varian lalai adalah bentuk bipedal bergerak yang mempunyai pistol sub-mesin.

Peranan Kerosakan
Senjata Konfigurasi: Serangan, Konfigurasi: Recon
A-36 Bom Taktikal, Konfigurasi semula
Keupayaan muktamad Konfigurasi-Artillery : Menjadi tidak bergerak dan api 3 cengkerang artileri yang kuat

Walaupun turret Bastion boleh memusnahkan perisai dan wira sama dan mempunyai beberapa output kerosakan terbaik, ia tidak dapat menyampaikan hits kritikal. Wira yang lebih cepat hanya boleh menyelinap di belakang Bastion dan dengan cepat menghantarnya menggunakan kelemahan ini.

Konfigurasi: Recon

Bastion mempunyai keupayaan unik untuk mengkonfigurasi semula dirinya menjadi beberapa bentuk. Dia mampu bergerak pada pelbagai kelajuan semasa berada di kedudukan ini, dan persenjataannya juga diubah. Bastion boleh berjalan secara normal dan bergerak pada kadar biasa dalam konfigurasi: Recon.

Reconfigure

Sebelum ini, Bastion dapat menggunakan kuasa penyusunan semula untuk berubah menjadi turet atau tetap seperti itu untuk jangka masa yang panjang. Kompromi adalah benteng itu tidak bergerak. Walau bagaimanapun, dia boleh menyembuhkan dirinya.

. Bastion tidak lagi boleh kekal dalam bentuk turet selama -lamanya, walaupun dia masih boleh melakukan konfigurasi semula.

Bastion adalah tuan transformasi. Akibatnya, berubah menjadi pelbagai konfigurasi adalah bahagian penting dalam permainannya. Pemain akan berubah menjadi turet sentry yang sama yang sebelum ini mereka berubah menjadi ketika mereka menggunakan reconfigure untuk ditukar menjadi konfigurasi: sentry, dengan tambahan bahawa ia kini mempunyai pemasa dan boleh bergerak.

Ia meningkatkan keupayaan Bastion untuk kerosakan pecah dan dapat membantu dia mencari lokasi yang ideal untuk serangan hendapnya.

A-36 Bom Taktikal

Bom Taktikal A-36 adalah keupayaan benteng baru yang dialu-alukan yang membolehkan pengguna menembak bom melekit yang meletup sama ada selepas kelewatan ringkas atau sebaik sahaja kesan dengan pemain. Bom tangan juga melemparkan pemain kembali apabila ia dikerahkan.

Konfigurasi: Artileri

Sebelum ini, Bastion dapat memandu dan menembak musuh untuk jangka masa yang singkat terima kasih kepada kemampuan muktamadnya seperti tangki. Walau bagaimanapun, sekarang ini menjadikan Bastion sistem artileri mudah alih terbaik. Apabila diaktifkan, Bastion boleh berubah menjadi mod artileri dan melepaskan tiga pusingan yang menyebabkan kerosakan yang ketara kepada mana -mana musuh yang mereka mogok.

Nota patch terkini

Dikemas kini terakhir: 10 Ogos, 2023.

Berikut adalah beberapa nerfs dan penggemar yang watak -watak yang dilalui dalam patch baru -baru ini yang harus diperhatikan oleh pemain:

 • Bastion:
  • A -36 Taktikal Bom Taktikal Kerosakan Kerosakan: 70% -> 50%
  • .5 saat -> 0.35 saat
  • A-36 Taktikal Bom Taktikal Saiz: 0.2 -> 0.25
  • A -36 Taktikal Bom Taktikal Kerosakan: 15 -> 30
  • Konfigurasi: Recon Reload Masa: 1.5 saat -> 1.2 saat
  • Konfigurasi: Kesihatan Perisai Pembaikan Serangan: 50
  • Konfigurasi: Artileri Menyasarkan Kelajuan Pindah: 20 m/s -> 25 m/s
  • Kerosakan Peacekeeper Range: 25-45 meter-> 25-35 meter
  • .5 saat
  • Bom Magnet Lambat Jumlah: 30% -> 25%
  • Kos Visor Taktikal Peningkatan: 10%
  • EMP Kos keseluruhan kenaikan: 15%
  • Sekarang, EMP tidak dapat merosakkan Tree of Life LifeWeaver
  • Masa Swap Senjata: 0.5 saat -> 0.4 saat
  • Rivet Gun Penjelajah Primer Fire Waktu: 0.55 saat -> 0.48 saat
  • Mempunyai Waktu Pemulihan Swing Hammer: 0..6 saat

  Ringkasan

  Senarai Overwatch 2 DPS kami kini menduduki semua watak DPS mengikut potensi dan kebolehlaksanaan. Sekiranya anda mempunyai soalan lagi mengenai permainan, anda harus melihat panduan Overwatch 2 kami yang lain.

  Kandungan Berkaitan:

  • Senarai Tingkat Sokongan Overwatch 2
  • Senarai Overwatch 2 Tahap
  • Overwatch 2 Doomfist
  • Best Overwatch 2 Watak
  • Overwatch 2 terhempas di PC
  • Overwatch 2: Tetapan Pengawal Terbaik

  Adakah artikel ini membantu?

  Terima kasih! Kongsi maklum balas anda dengan kami. ⚡

  ? Tolong bantu kami. ✍

  Overwatch 2 DPS Tahap Senarai – Semua 17 Kerosakan Heroes disenaraikan

  Overwatch 2 ada di sini, dan dengan jadual besar -besaran datang permintaan untuk pecahan penuh wira terbaik dan paling teruk. Itulah sebabnya kami telah membina senarai peringkat 2 dps overwatch ini, yang menampilkan setiap wira dalam permainan. . Dengan suis ke 5v5 dengan tangki tunggal, beberapa wira kerosakan telah menjadi pilihan yang lebih baik, sementara ada yang tidak berguna kerana mereka berada dalam permainan asal, jadi seorang veteran mahir dalam siri ini harus mencari sesuatu untuk belajar di sini. Sekiranya anda perlu menyemak kelas lain, kami juga mempunyai senarai peringkat tangki Overwatch 2, serta senarai peringkat sokongan Overwatch 2.

  Overwatch 2 mempunyai pelancaran yang malangnya, dengan masalah pelayan, pepijat, dan lebih banyak menyebabkan permainan tidak mempunyai Parti Blizzard yang akan diharapkan. Tidak semua negatif walaupun, dengan mod permainan push baru yang mengambil tempat dua mod titik kawalan yang dibenci secara universal, yang telah sepenuhnya digosok dari kewujudan dengan pelancaran Overwatch 2.

  buruk memilih. Walaupun sesetengah daripada mereka agak berkuasa pada masa ini, kebanyakan orang tidak bermain permainan di peringkat kemahiran yang sama seperti liga overwatch, jadi komposisi pasukan kurang penting.

  Tetapi bagi pemain baru atau orang yang ingin mengisar tangga yang kompetitif, wira yang anda pilih memang penting. Ia juga penting untuk diingat bahawa beberapa wira agak universal, sementara yang lain lebih baik atau lebih buruk bergantung pada mod permainan dan jika anda berada di kesalahan atau pertahanan. Ia juga penting untuk mengetahui apa yang dipilih oleh pasukan anda dan jika ada sinergi yang baik antara wira atau tidak. Begini bagaimana Overwatch 2 Heroes merosakkan Heroes.