Operasi Burnt Horizon | Rainbow Six Wiki | Fandom, pukul berapa pelangi enam pengepungan pelepasan rainbow enam pengepungan? | Windows Central

Jam berapa pelepasan pelangi rainbow enam pengepungan dibakar

Jawapan terbaik: Rainbow Six Siege Operasi Burnt Horizon dilancarkan pada 6 Mac 2019, dengan ketersediaan berbeza antara platform. Masa penuh disenaraikan di bawah.Permainan Base di Amazon: Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ($ 23) All-Access Pass di Amazon: Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Tahun 4 Pass ($ 30)

Operasi Burnt Horizon

“Rainbow Six pergi ke tanah di bawah untuk Operasi Burnt Horizon. Pakar Perlindungan dengan Platun Mobiliti SASR, Gridlock dan Mozzie diberikan perincian perlindungan untuk konvoi bernilai tinggi di seluruh negara sunburnt.”
– Penerangan laman web rasmi

Operasi Burnt Horizon adalah pengembangan kedua belas untuk Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Ia menambah dua pengendali baru dari Australia SASR CTU dan Peta Outback, [1] [2] bersama -sama dengan acara masa yang terhad Rainbow Is Magic (1 April 2019).

Ia telah disahkan pada 8 Februari 2019, yang dikeluarkan kepada Pelayan Ujian Taktikal untuk Pengguna PC pada 18 Februari 2019, dan secara rasmi dikeluarkan pada 6 Mac 2019 untuk Pemilik Pas Musim.

Kandungan

Ciri-ciri [ ]

Peta []

Ulasan Pakar Gamespot

19 Januari 2022

04 Disember 2015

Operator []

Senjata []

Harga terkenal untuk pengendali []

Operasi Burnt Horizon menyesuaikan harga terkenal untuk hampir semua pengendali sebelum dibakar Horizon, berdasarkan tarikh pelepasan mereka. Semua pengendali permainan asas adalah 12500 terkenal dan semua pengendali DLC adalah 25000 terkenal sebelum Burnt Horizon (selain yang dijual).

Model harga berdasarkan berapa lama pengendali berada dalam permainan. Pengendali akan terus menurun harga sebanyak 5000 untuk setiap musim yang mereka ada, tetapi tidak turun di bawah 10000 terkenal.

Kembali ke model harga yang lebih lama, pengendali yang dikeluarkan dalam permainan asas kini dijual pada harga yang rendah tetapi meningkat dengan setiap pengendali yang dibeli. Pengendali pertama yang dibeli daripada CTU permainan asas (yang menjadi pengendali milik SAS, FBI SWAT, GIGN, SPETSNAZ, dan GSG 9) akan menjadi 500 terkenal, 1000 yang akan datang, kemudian 1500, dan yang terakhir menjadi 2000. Walau bagaimanapun, jika anda sudah memiliki pengendali dari CTU dan memilih untuk membeli yang lain, ia akan menjadi harga yang sama seolah -olah anda telah membeli yang pertama pada 500 (menjadikan 1000 kedua).

 • Musim Satu – Operasi Ice Hitam (Buck, Frost): 10000 Renown masing -masing
 • Musim Dua – Operasi Habuk Operasi (Blackbeard, Valkyrie): 15000 Renown masing -masing
 • Musim Tiga – Operasi Skull Rain (Capitao, Caveira): 15000 terkenal
 • Musim Empat – Operasi Red Crow (Hibana, Echo): 15000 Renown masing -masing
 • Musim Satu – Operasi Velvet Shell (Jackal, Mira): 15000 terkenal
 • Musim Tiga – Operasi Darah Orkid (Ying, Lesion, ELA): 20000 Renown masing -masing
 • Musim Empat – Operasi White Noise (Dokkaebi, Vigil, Zofia): 20000 Renown masing -masing
 • Musim Satu – Operasi Chimera (Finka, Lion): 20000 Renown masing -masing

Selepas Horizon Burnt, harga untuk pengendali yang disenaraikan dan seterusnya akan terus berubah setiap musim (i.e. Dalam Y4S2, pengendali Y3S2 akan menurunkan harga mereka kepada 20000, dan sebagainya dengan setiap musim diperkenalkan).

Jam berapa pelepasan pelangi rainbow enam pengepungan dibakar?

Jawapan terbaik: Rainbow Six Siege Operasi Burnt Horizon dilancarkan pada 6 Mac 2019, dengan ketersediaan berbeza antara platform. Masa penuh disenaraikan di bawah.Permainan Base di Amazon: Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ($ 23) All-Access Pass di Amazon: Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Tahun 4 Pass ($ 30)

Rainbow Six Siege Burnt Horizon Dilancarkan 6 Mac

Ubisoft tidak lama lagi dijadualkan untuk menggunakan Operasi Burnt Horizon, kemas kini utama seterusnya menuju ke Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Berikutan ujian pra-pelepasan dua minggu, musim Australia yang baru ditetapkan untuk membuat debut awam pada 6 Mac, dengan pengendali yang boleh dimainkan baru, peta baru, dan banyak lagi.

Rainbow Six Siege Burnt Horizon membentuk sebagai pengembangan baru yang menjanjikan, membungkus pengendali Aussie baru, Mozzie dan Gridlock. Pembungkusan perangkap di bawah kaki dan alat penggodam drone, mereka adalah duo berbahaya untuk menggoncang pertemuan. Dan dengan peta multiplayer baru “Outback,” mengharapkan pertempuran baru yang segar melalui stesen servis cuaca.

Pukul berapa saya dapat bermain pelangi enam pengepungan dibakar?

Burnt Horizon ditetapkan untuk ketibaan 6 Mac, 2019 pada semua platform, dengan penempatan berperingkat selama tiga jam. Bermula pada pagi Rabu, jadual rasmi Ubisoft mempunyai rancangan terperinci untuk mendekati setiap platform secara bebas.

Penyebaran akan bermula pukul 9 pagi ET di PC, diikuti oleh pukul 10 pagi di PlayStation 4, dan 11 pagi di Xbox One. Dengan satu jam waktu yang dijangka untuk setiap platform, kami telah membungkus masa yang diharapkan untuk ketersediaan Burnt Horizon, dan apabila anda boleh bermain.

Dikemaskini 6 Mac 2019: Operasi Burnt Horizon kini hidup untuk semua.

 • PC: 10 pagi EST / 7 pagi PT / 3 PM GMT
 • PS4: 11 pagi EST / 8 pagi PT / 4 PM GMT
 • Xbox One: 12 PM EST / 9 AM PT / 5 PM GMT

Setelah tersedia, kemas kini wajib diperlukan untuk memainkan kandungan bakar bakar. Berikutan usaha untuk menyusun semula fail dan mengoptimumkan pemasangan, ia juga muat turun yang lebih besar daripada musim lalu. Pemain PC akan dihidangkan pakej 54GB yang besar, sementara Xbox One memerlukan 38GB, dan PlayStation 4 menuntut 33GB.

Perlu diingat rancangan ini mungkin berubah jika masalah berlaku semasa penggunaan. Kemas kini sebelumnya telah ditangguhkan secara ringkas untuk tweak minit terakhir, jadi perhatikan kemas kini masa nyata. Sekiranya dibakar Horizon dibebaskan kemudian dari yang diharapkan, kami pasti akan menyegarkan panduan ini.