Ni No Kuni Cross Worlds Panduan Kelas Terbaik: Semua Kelas – MrGuider, Ni No Kuni: Panduan Kelas Terbaik Dunia Cross.

Jurutera, kerana serba boleh dan keramahan percuma untuk bermain, mengambil tempat pertama dalam kedudukan kami .

Ni No Kuni Cross Worlds Panduan Kelas Terbaik: Semua Kelas

Baca terus untuk Panduan Kelas Terbaik Ni Kuni Cross Worlds yang meliputi semua kelas yang ada pada mulanya, di Siaran Global.

Ni No Kuni Cross Worlds Panduan Kelas Terbaik

Kelas Ni No Kuni Cross Worlds

MMORPG terkini Netmarble No Kuni Cross Worlds mempunyai kelas X5. Semua kelas ini dikunci jantina; Pemain boleh mengubah penampilan mereka, tetapi bukan jantina mereka. Ini adalah kelas X5 yang boleh anda pilih pada permulaan permainan di pelepasan global:

 • Kelas pedang
 • Kelas penyihir
 • Kelas Rogue
 • Kelas Jurutera
 • Kelas pemusnah

Berikut adalah butiran ringkas setiap kelas:

Panduan Kelas Pedang

Ni No Kuni Cross Worlds Swordsman Class

Swordsman adalah kelas watak melee-dmg yang bersenjata dengan pedang satu tangan yang tajam. Dia boleh menimbulkan banyak DMG pada musuh. Sekiranya anda mencari watak peranan DMG dengan kebolehan menyerang jarak dekat, Swordsman adalah kelas untuk memilih. Gunakan senjata pedang satu tangan anda untuk meniup serangan berat pada musuh, menembusi perisai mereka, dan mengetuk mereka keluar.

Kemampuan pedang (teras):

 • Kilat – membuang Atks dan melambatkan musuh di sekeliling anda! !
 • Slash terbang – ATK melompat berayun dari udara yang menimbulkan DMG dan melambatkan musuh! !
 • – The Swordsman berputar di sekitar dan ke hadapan dan memotong semua musuh di jalannya! Menimbulkan 164% +89 dmg dan mengetuk musuh ke bawah untuk x1.!
 • Potongan pedang ajaib (keupayaan ult) – Potong pedang ajaib gergasi terhadap musuh yang menimbulkan dmg besar! Menimbulkan X456% DMG dan 100% meningkat DMG terhadap musuh PVE!

Panduan Kelas Penyihir

Ni No Kuni Cross Worlds Witch Class

Penyihir atau Mage adalah kelas watak DMG DMG Magic yang bersenjata dengan senjata tombak ajaib yang menimbulkan jumlah DMG yang tinggi pada musuh dari jarak pendek dan sederhana. Dia juga boleh memohon debuffs pada musuh, menurunkan statistik mereka/menyekat pergerakan/DMG berterusan dari masa ke masa.

Kemampuan penyihir (teras):

 • Badai menusuk – Tekan tombak anda ke arah musuh, mengetuk mereka ke bawah! Mengenakan 180% +96 dmg dan knockdown untuk x1.5 saat!
 • Menari Spear – melompat ke udara dan membuang ATK sambil menyokong diri anda! Mengenakan 246% +132 dmg sambil memberikan perisai perlindungan 10% untuk tempoh ATK.
 • – Putarkan tombak anda di sekitar DMG dan musuh yang perlahan! !
 • – Hujan tombak dari langit untuk menghilangkan musuh anda! Setiap tombak menangani 80% dmg dan raksasa mengambil 100% lebih dmg.

Panduan Kelas Rogue

Ni No Kuni Cross Worlds Witch Class

Rogue adalah salah satu kelas paling popular dalam permainan Ni No Kuni Cross Worlds. . Jangka panjang serangan dengan jumlah DMG yang baik dari jauh ke atas musuh menjadikan penyangak salah satu peniaga DMG terbaik di kalangan semua kelas.

 • – Melepaskan anak panah kuat pada musuh! Setiap ATK menyebabkan 15% +187 dmg.
 • Multi-shot – Tekan musuh jauh! Menyebabkan 170% dmg dan melompat kembali dengan penyangak!
 • Pukulan Evasion – menembak ke hadapan dalam barisan, sambil mengelak ke belakang! ! SPD musuh yang terjejas turun sebanyak 11% untuk x3 saat!
 • Spirit Arrow (Keupayaan Ultimate) – memanggil semangat hebat menembak anak panah yang kuat di musuh. Menimbulkan 460% dmg ke semua musuh di hadapan. .

Panduan Kelas Jurutera

Kelas Jurutera Dunia Kuni No Kuni Cross

. Dia boleh melakukannya dengan baik dalam pertempuran pasukan; dapat menyumbang dengan penyembuhan sekutu sibuk berjuang dari depan (peranan tangki/huru -hara). Anda mungkin menghadapi beberapa kesukaran dalam membersihkan gelombang musuh solo kerana kuasa DMG yang rendah.

Kemahiran jurutera (teras):

 • Gegelung pecah – Panggil tembakan artileri dari udara! !
 • Ledakan Elemental ! Mengenakan 212% +16 dmg dan perlahan pergerakan musuh sebanyak 15% selama x2 saat!
 • Peluru letupan – Blazes peluru yang kuat dalam satu baris! Aoe dmg
 • Strike Artileri (Keupayaan Ultimate) – memanggil meriam x2 yang menyebabkan dmg menjadi musuh di depan. Menimbulkan dmg x447% dalam barisan di hadapan jurutera. Raksasa menerima 100% meningkat dmg.

Panduan kelas pemusnah

Ni No Kuni Cross Worlds Destroyer Class

Destroyer adalah kelas watak peranan tangki dalam permainan yang boleh bertarung dari garis depan, mengambil sebahagian besar hits musuh, sementara sekutu di barisan pertengahan dapat melakukan tugas mereka untuk mengenakan DMG, buffing/penyembuhan sekutu. Dia mempunyai statistik HP/DEF yang mengagumkan.

Kebolehan pemusnah (teras):

 • Ayunan penuh – Destroyer berputar dan menimbulkan 32% + 17 dmg.
 • Mogok kejam ! Knockdown untuk X1.5 saat. ATK 1 ditangani 76% DMG dan ATK ke -2 berurusan 114% DMG!
 • Tanah membanting – melompat ke udara dan kemudian menyerang musuh! Melompat ke hadapan menyebabkan 180% + 97 dmg dan perlahan musuh sebanyak 20% selama 3 saat!
 • – Destroyer memanggil tukul gergasi untuk menyerang musuh! Menimbulkan 469% dmg ke semua musuh di kawasan AoE. .

 • Pedang Pedang – Kelas Terbaik/DMG
 • Penyihir-Kelas Mid-Range/DMG Terbaik Dengan Keupayaan Debuff
 • Rogue – Dealer DMG Ranged Terbaik

Semua kelas adalah unik, mempunyai kebolehan yang luar biasa, dan berjaya. . Sekiranya anda suka melepaskan serangan dari jauh dalam pertempuran, Rogue adalah kelas terbaik untuk dipilih. Bagi pencinta pertempuran rapat, kelas pedang adalah yang terbaik. Pergi dengan kelas pemusnah jika anda mencari watak dengan kebolehpercayaan yang baik. Peniaga DMG jarak jauh? Pergi dengan kelas penyihir. Penyembuh/penyokong? Pergi dengan kelas jurutera.

Jadi itu semua yang kita dapat dalam jawatan ini di Ni No Kuni Cross Worlds Best Class Guide.

Adakah anda suka bermain permainan mudah alih? Langgan Saluran YouTube Kami – Soul Permainan, untuk video permainan mudah alih baru. Untuk maklumat lanjut, berita permainan, panduan permainan, siaran permainan baru, dan makluman – seperti kami di Facebook – Soul Gaming, ikuti kami di Twitter – Soul Gaming. Lihat – Permainan Mudah Alih Terbaik. Adakah anda mempunyai cadangan? Hantar di sini

Ni No Kuni: Panduan Kelas Terbaik Salib Dunia

Ni No Kuni: Panduan Kelas Terbaik Salib Dunia

Ni No Kuni: Panduan Kelas Terbaik Salib Dunia, Kami memperkenalkan anda kepada 5 kelas yang berbeza: Pedang, Penyihir, , dan Jurutera. Setiap kelas ini mempunyai kekuatan dan kelemahan. . Untuk membantu anda memilih jenis permainan yang sesuai dengan anda, kami telah mengumpulkan ini Ni No Kuni: Panduan Kelas Terbaik Salib Dunia. Untuk menyusun ini Senarai TahapUntuk mencipta panduan ini, kami telah berdasarkan kepada prestasi watak -watak, tetapi juga bagaimana untuk mendapatkan kemahiran terbaik mereka.

Kami telah membuat ini . Permainan ini menawarkan kandungan yang besar, jadi anda akan menghabiskan berjam -jam dengan watak anda. . Sekiranya ragu -ragu, jangan ragu untuk mencuba watak yang ada.

5 Kelas Ni No Kuni: Salib Dunia

Walaupun semua kelas adalah sama, kemahiran mereka tidak boleh diabaikan. Membuka kunci tertentu kemahiran dan pasif khas, seperti orang pedang dan penyihir, memerlukan pelaburan yang besar: anda harus bergantung pada nasib atau membelinya terus dari kedai permainan. , Anda perlu mengumpulkan pelbagai salinan.

Jurutera, Ni No Kuni: Cross Worlds Best Class untuk Bermain dalam Percuma Untuk Main

Memperkenalkan Cendekiawan: Kelas Percuma Untuk Bermain Terbaik di Ni No Kuni: Salib Dunia

Walaupun bukan watak yang paling kuat dari segi DPS tulen, jurutera mempunyai banyak perkara untuknya. Pertama sekali, anda boleh Buka kemahiran dan pasif khasnya yang terbaik secara percuma Dan cukup awal dalam pengembaraan anda.

Kemahiran Khas Terbaik Ni No Kuni: Kelas Jurutera Salib Dunia

Jurutera pada dasarnya adalah a peranan sokongan. Dia akan dapat menyembuhkan seluruh pasukan dengannya Pokok penyembuhan ejaan. Dia juga satu -satunya kelas yang dapat membawa watak kembali dengan kemahiran khas . Anda boleh membuka kunci ejaan ini sebagai pertukaran untuk Pingat penguasaan.

Juga, anda mendapat , Salah satu penggemar terbaik di RPG, ketika pertama kali anda mula menggunakan jurutera. Kemahiran ini mengurangkan cooldown pada semua kebolehan watak dan meningkatkan kerosakan kemahiran biasa.

Liabiliti Jurutera Teratas

Bagi liabiliti jurutera, anda boleh mengakses yang paling menarik: Medic sebagai pertukaran untuk 1,000 pingat dominasi dan Perlindungan cahaya, yang dibuka secara percuma pada permulaan mmorpg.

Namun, anda mesti pergi ke kedai untuk mendapatkan Tambah nilai cepat. Pasif menawarkan peluang untuk mengurangkan keburukan kemahiran khas setelah menggunakan serangan biasa.

Foto Jurutera di Ni No Kuni: Salib Dunia

Bagi permainan, sebagai tambahan kepada kemahiran khas, jurutera Serangan dari jauh dengan pistolnya. Dia boleh tampil Musuh yang memusnahkan, mengurangkan kelajuan pergerakan dan projektil api yang meletupkan kesan.

Sekiranya anda suka bermain sebagai sebahagian daripada pasukan dan mahu menjadi penyembuh, . Sekiranya anda lebih suka peranan DPS tulen, pilih penyihir atau pedang.

Jurutera, kerana serba boleh dan keramahan percuma untuk bermain, mengambil tempat pertama dalam kedudukan kami Ni No Kuni: Kelas Terbaik Salib Dunia.

Adakah anda menikmati DPS jarak jauh yang cepat dan dinamik? Kemudian anda akan menyukai permainan Penyangak. Sebagai bonus tambahan, seperti Savant, kemahiran terbaiknya dapat dikunci tanpa perlu membayar wang, menjadikannya bahagian atas ini .

Persembahan Rogue

Lakukan banyak kerosakan dengan busurnya dan mengelirukan musuh. .

Pilih dan dapatkan kemahiran khas terbaik Ni No Kuni: Cross World Rogue Class

Anda membuka kunci dua mantra terbaik penyangak hanya dengan melengkapkan pencarian cerita. Hati yang menyala Meningkatkan ATK penyangak dan ahli bahagian anda dan Suar suria melambatkan dan menghancurkan musuh.

Walau bagaimanapun, untuk mendapatkan , Anda mesti membelinya di kedai permainan atau berharap dapat merampasnya dari bos dunia .

Pasif untuk melengkapkan penyangak untuk membina yang dioptimumkan

Bagi pasif, kami mengesyorkan Langkah cepat Untuk meningkatkan kelajuan pergerakan anda, Caj pecah untuk mempercepat pengisian tolok kemahiran pecah, dan Permusuhan untuk meningkatkan kerosakan semasa anda menyerang, tetapi juga kerosakan yang anda terima.

Foto penyangak

Pendek kata, penyangak itu Kerosakan besar dari kejauhan, melemahkan musuh dan meningkatkan sekutunya. Anda boleh dengan mudah mendapatkan kemahiran terbaiknya, dan kemudian menaik tarafnya dalam mod percuma.

Sebaliknya, penyangak adalah agak rapuh. Sekiranya anda bermain secara eksklusif solo, ia mungkin akan membentangkan anda dengan beberapa kesukaran.

Persembahan Swordsman

Kami meneruskan Panduan Kelas Terbaik Ni Kuni: Panduan Kelas Salib Dunia dengan , yang berjuang dengan pedangnya. Dia boleh untuk menimbulkan lebih banyak kerosakan. Dia menyerang jarak dekat dan meningkatkan rakan kongsi bermain anda, menjadikannya terutamanya watak serba boleh. Dia akan menjadi pilihan yang sangat baik untuk PVE dan PvP.

Dapatkan Kemahiran Khas Terbaik Ni No Kuni: Kelas Swordsman Cross Worlds

Anda mendapatkan Siphon Blade, kemahiran pedang yang paling berkuasa, secara langsung dalam permainan dan dapat meningkatkannya sebagai pertukaran Pingat penguasaan. Keupayaan membuang musuh ke udara dan menangani kerosakan bayangan, sambil mengurangkan pertahanan mereka untuk meningkatkan pasukan.

.

Namun, jika anda ingin membuka kunci Penghalang Arcane Untuk mengurangkan kerosakan pada pembahagian dan musuh buta anda, anda perlu sama ada ladang ladang atau membeli kemahiran di kedai permainan.

Memilih Liabiliti Swordsman

. Ini terutama berlaku , yang meningkatkan pertahanan anda apabila musuh menyerang anda. Perkara yang sama berlaku Meterai kematian, .

Panggilan pertahanan Walau bagaimanapun, pulih secara percuma. Pasif ini mungkin akan meningkatkan def bahagian selepas serangan yang berjaya.

Foto Ni No Kuni: Swordsman Cross World

. DPS pepejal dan menyeronokkan untuk bermain.

Ni No Kuni: Panduan Penyihir Salib Dunia: DPS yang kuat, tetapi dengan sukar untuk mendapatkan kemahiran

Kedua untuk bertahan di kami , The Penyihir juga bertarung dengan tangan, tetapi dengan tombak. Dia boleh dengan mantra dia dan menimbulkan kerosakan serius di medan perang. Namun, dia mempunyai Rintangan yang lebih rendah.

Sekiranya kita hanya menilai Kekuatan Penyihir, Kami dapat dengan mudah meletakkannya di bahagian atas senarai peringkat ini kelas terbaik Ni No Kuni: Cross Worlds. Malangnya, dia kemahiran terbaik dan pasif adalah . Anda tidak akan dapat dengan mudah memanfaatkan potensi penuhnya melainkan anda sangat bertuah dengan loot anda atau melabur wang.

?

, . Dengan itu, anda melepaskan ribut ais yang kuat yang mampu memusnahkan musuh.

, adalah salah satu loot paling jarang di Al-Kemi’s Cauldron of Good Fortune. Keupayaan ini membolehkan anda teleport dan kebal terhadap kerosakan selama 1..

Spike Deady lebih mudah sebagai pertukaran untuk 3,500 pingat penguasaan. Serangan ini sesuai untuk memulakan kombo.

Liabiliti Teratas untuk Penyihir

Pasif terbaik penyihir akan menjadi sukar untuk mendapatkan: Kemalangan perisai dan Meikyon Shisui adalah loot yang jarang berlaku dari kawah al-kemi.

Kemalangan Armor mengurangkan pertahanan musuh dengan serangan biasa. Meikyon Shisui meningkatkan kerosakan serangan biasa anda dan membolehkan anda melakukan hits yang lebih kritikal.

Foto Ni No Kuni: Penyihir Salib Dunia

Walaupun begitu, Aliran pesat diperoleh hanya dengan bermain. Pasif dapat meningkatkan kelajuan ATK dan DMG Crit setelah serangan yang berjaya.

Anda mendapatnya: penyihir , tetapi malangnya kelas ni no Kuni yang mesra percuma: Cross Worlds.

Sekiranya anda tidak semestinya ingin membuka kunci kemahiran terbaik dan hanya ingin bersenang -senang dengan penyihir, bermain solo dan melakukan kerosakan sihir besar, ia masih menjadi pilihan yang baik. senang dijemput Sekiranya anda pemain pemula.

Ni No Kuni: Panduan Destroyer Cross Worlds: Tangki yang mantap

Pembentangan Destroyer

Kami menamatkan panduan kelas Ni No Kuni: Panduan Kelas Salib Dunia dengan Zerstörer. The tangki . Tahan, ia boleh dirangsang. Sebaliknya, serangannya agak lambat.

Kemahiran terbaik kelas pemusnah untuk memilih untuk membina tangki di ni no kuni: silang dunia

serangan tangan. . Namun, kami menyesal Perang menangis . . Ia menimbulkan musuh dan menghukum mereka.

Nasib baik, anda akan mendapat Perisai Frost (perisai yang kuat) awal permainan dan .

Liabiliti terbaik untuk melengkapkan Ni No Kuni: Cross Worlds Destroyer Class untuk meningkatkan rintangannya

(Meningkatkan pertahanan, kelajuan serangan dan kelajuan pergerakan apabila anda mengambil kerosakan berat), Jiwa yang tidak berpengalaman (Anda sembuh buat sementara waktu apabila titik hit anda turun di bawah 30%). Yang terakhir dapat diperoleh di kedai permainan.

Pemusnah adalah watak yang sukar, yang menghadapi musuh secara langsung dengan tukulnya. . Tetapi untuk memainkannya dengan baik sebagai tangki, anda perlu membuka kunci kemahiran seperti perang menangis.

Foto Kumpulan Semua Ni No Kuni: Kelas Salib Dunia

Itu sahaja untuk ini Ni No Kuni Cross Worlds kelas terbaik kelas. Singkatnya, pilih penyihir atau pedang untuk pertempuran tangan dan kerosakan maksimum, penyangak atau jurutera untuk bermain pasukan, meningkatkan sekutu dan serangan jarak jauh, dan pemusnah untuk tangki. Dan bermain secara percuma, merekrut jurutera atau penyangak sebaliknya.

Untuk membantu anda memulakan dengan MMOPRG, sila lihat Panduan Ni No Kuni: Panduan Pemula Salib World kami serta artikel kami yang merangkumi semua kod permainan.

Adakah anda mendapati artikel ini berguna?

! Terima kasih! “

. Bilangan undi: 2

Tidak ada undi setakat ini! Jadilah yang pertama menilai siaran ini.

.

Atau jika anda mempunyai cadangan lain mengenai jeumobi. “

! (Untuk pertolongan atau pertanyaan, pergi ke bawah di bahagian komen)