New World Petal Cap Lokasi: Di ​​mana untuk mencari, pencarian, lebih banyak – Dexerto, di mana untuk mencari petalcaps untuk tinctures rasuah di Dunia Baru | VG247

Di mana mencari petalcaps untuk tinctures rasuah di dunia baru

Hanya di sebelah barat Kampung Windsward, ada kolam kecil di mana anda boleh belajar ikan. Tetapi topi kelopak nampaknya bertelur di bahagian timur badan air ini jika anda hanya memerlukan sedikit untuk satu ramuan.

New World Petal Cap Lokasi: Di ​​mana untuk mencari, pencarian, lebih banyak lagi

Lokasi Cap Kelopak Dunia Baru

Studio Permainan Amazon

Apabila pemain akhirnya menetapkan perjalanan mereka di Aeternum Dunia Baru, mereka akan melintasi beberapa pencarian yang memerlukan bahan -bahan tertentu, seperti lokasi cap kelopak dunia baru.

MMORPG New Studio Amazon Game Studio baru mempunyai pemain menemui semula cintanya untuk genre, kerana kami telah melihat beberapa peminat berkumpul dari permainan lain seperti WOW dan Final Fantasy.

Di Dunia Baru adalah bilangan pencarian sampingan yang tidak berkesudahan yang anda dapat menyelam masuk. Dari kerajinan hingga hanya meratakan, ada banyak XP yang akan diperolehi dalam Aeternum.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Salah satu pencarian ini melibatkan mencari topi kelopak, yang boleh menjadi rumit pada mulanya, tetapi kami mempunyai semua lokasi cap kelopak dunia baru untuk anda di bawah.

Kandungan

Apakah topi kelopak di dunia baru?

Sepanjang perjalanan dunia baru anda, anda akan menemui pelbagai bahan di dunia yang, pada tahap tertentu, anda akan dapat membuat kraf.

Topi kelopak adalah salah satu daripada bahan -bahan ini, dan semasa masa anda di Aeternum, anda lebih mungkin menemui salah satu daripada mereka dan tidak memikirkannya.

Artikel berterusan selepas iklan

Mereka akan digunakan untuk pelbagai pencarian, dan akan menjadi bahan yang diperlukan dalam beberapa resipi kerajinan di kemudian hari. Oleh itu, mungkin berbaloi untuk mengumpulkan beberapa sekarang, hanya untuk digunakan untuk kegunaan masa depan.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Lokasi Cap Kelopak Dunia Baru

topi kelopak

Topi kelopak adalah kejadian yang kerap di sekitar peta.

Sekiranya anda berada di pasaran untuk mencari beberapa topi kelopak ini, terdapat beberapa lokasi di mana mereka akan menjadi pemijahan setiap sekarang dan kemudian.

 • Baca lebih lanjut:Cara Menjadi AOE Mage di Dunia Baru

Dari apa yang dapat kita katakan, topi kelopak bertelur terutamanya di sekitar sungai, Dan kami melihat beberapa orang khususnya sekitar kawasan angin, yang merupakan salah satu kawasan permulaan yang mungkin anda temui sekarang.

Artikel berterusan selepas iklan

Topi kelopak boleh dituai dengan sabit, Dan mereka tidak akan memerlukan kemahiran perdagangan anda berada di tahap tertentu. Jadi, pemain baru bermula akan dapat merebutnya dengan segera!

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk menjadi pengembara terbaik yang pernah dilihat oleh pulau Aeternum, periksa panduan dan petua kami:

Di mana mencari petalcaps untuk tinctures rasuah di dunia baru

Sekarang bahawa New World telah dilancarkan sepenuhnya, anda bebas untuk meneroka hutan dan ladang, penuh dengan bahan -bahan yang menarik untuk ditambah kepada ramuan, elixir dan tinctures anda – di samping flora yang kurang dikenali.

Satu kulat yang bercahaya adalah Petalcap yang terkenal, yang boleh menawarkan bahan -bahan utama yang digunakan dalam pelbagai jenis ramuan.

Seperti tumbuh -tumbuhan lain yang anda boleh menuai, untuk mengumpulkan sumber dari topi kelopak, anda memerlukan sekurang -kurangnya sabit batu yang dilengkapi dengan watak anda.

Juga seperti sumber-sumber separa jarang di New World, Petal Cap boleh menjadi sukar untuk dicari pada mulanya. Namun, sebaik sahaja anda mendapat gambaran di mana anda perlu melihat, anda boleh mula mengisar jumlah yang besar dengan cepat, kerana anda mendapat lebih daripada satu item setiap nod dituai.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Di mana untuk mencari topi kelopak di dunia baru

Anda boleh menemui petalcap di mana -mana kawasan berhutan di seluruh dunia baru. Walau bagaimanapun, ia menanam lebih kerap daripada nod biasa lain seperti semak atau rami.

Terdapat beberapa kawasan awal di mana anda pasti dapat mencari topi kelopak walaupun, dan apabila anda tahu apa yang perlu dicari, lebih mudah untuk mencari lebih jauh lagi.

Walaupun anda boleh mendapatkan petalcaps di kawasan yang berbeza, Sangat mudah untuk mengumpul mereka di sekitar kawasan angin.

Lokasi cap kelopak desa angin

Satu tempat yang diketuk Petalcap nampaknya bertelur di sebelah air.

Hanya di sebelah barat Kampung Windsward, ada kolam kecil di mana anda boleh belajar ikan. Tetapi topi kelopak nampaknya bertelur di bahagian timur badan air ini jika anda hanya memerlukan sedikit untuk satu ramuan.

Lokasi Cap Petal Cooper’s Ranch

Sekiranya anda cuba mengisar jumlah yang lebih besar untuk pergi ke kerajinan yang lebih besar, maka anda dapat menemui banyak nod petalcap di kawasan hutan di sekitar ladang Cooper.

Barat Laut Kampung Windsward, Jika anda berjalan di luar ladang, anda akan melihat banyak tumbuhan cap kelopak yang berbeza untuk dituai.

Cara Menghidupkan Topi Kelopak Menjadi Rasuah Tinctures

Di Dunia Baru, anda membuat majoriti ramuan anda sama ada di kem atau repositori arcane di sebuah bandar.

Sekiranya anda tidak mahu menghabiskan sumber anda sendiri di kem baru, biasanya ada beberapa yang dibuat oleh pemain lain di luar kawasan yang dibina yang boleh anda gunakan.

Cap Petal boleh digunakan sebagai reagen Bumi atau reagen pelindung, jadi untuk mencipta warna rasuah, semua yang anda perlu lakukan adalah menggabungkannya dengan reagen air untuk mencipta ramuan.

Reagen air yang paling mudah dicari adalah sungai, yang boleh anda kumpulkan dari badan air apabila kemahiran perhimpunan anda melewati tahap 30.

Semasa anda membina watak anda, lihat Dunia Baru Terbaik untuk PvP dan PVE.

Atau jika anda masih mendapat genggaman dengan apa yang berfungsi untuk anda, ini adalah senjata terbaik di dunia baru.

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • ESRB matang 17+ Ikuti
 • Panduan mengikuti
 • MMO Ikut
 • Dunia Baru Ikuti
 • Dunia baru ikut
 • PC Ikut
 • PEGI 16 Ikuti
 • RPG Ikut
 • RPG Ikut

Ikuti semua topik lihat 5 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian VG247

Berita terbesar hari ini disiarkan ke peti masuk anda.

James menderita sehingga anda tidak perlu, membuat panduan pakar untuk permainan dan ulasan yang paling sukar untuk siaran blockbuster terbesar.