New Amazon MMO Throne dan ujian beta Liberty bermula tidak lama lagi | Pcgamesn, takhta dan kebebasan: pendaftaran ujian beta terbuka dan bagaimana untuk mengambil bahagian?

Perincian blog

Ujian beta ini adalah peluang yang baik Untuk mengalami permainan terlebih dahulu dan memberikan maklum balas kepada pemaju. Ujian beta ini mungkin bermakna pelepasan permainan pada bulan Oktober tidak tepat, dan kita mungkin melihat pelepasan lebih awal.

Ujian Beta Amazon MMO dan Liberty baru bermula tidak lama lagi

Takhta dan Liberty adalah MMO besar seterusnya yang diterbitkan oleh Amazon Games, sebagai permainan crossplay percuma untuk bermain untuk beta akhir tahun ini.

Diterbitkan: 30 Ogos 2023

Takhta dan kebebasan . Diterbitkan oleh New World dan Lost Ark’s Amazon Games dan dibangunkan oleh NCSOFT, Takhta dan Liberty tidak ditetapkan untuk pelepasan penuh sehingga 2024, tetapi itu tidak akan menghalang anda daripada mencuba jika anda mahu.

Jika anda berminat untuk mencuba MMO yang akan datang dari Amazon Games dan NCSoft, Ujian Teknikal untuk Takhta dan Liberty berjalan antara Selasa, 19 September, dan Selasa, 3 Oktober selama dua minggu. Oh, dan Takhta dan Liberty juga percuma untuk bermain dengan PC dan Konsol.

Jika anda seorang peminat Final Fantasy 14, World of Warcraft, Guild Wars 2, dan MMO seperti ini maka takhta dan kebebasan mungkin hanya untuk anda. Anda akan dapat mengambil bahagian dalam “pertempuran berskala besar, menjelajahi penjara bawah tanah, bersemangat dengan persatuan, dan rampasan” sahaja atau dengan rakan-rakan.

“Ujian Teknikal Rahsia akan membolehkan pemain melihat pertama di takhta dan kebebasan dan meneroka dunia yang penuh dengan kedalaman dan menegak, melawan bos berskala besar, terlibat dalam acara lapangan, menyelidiki penjara bawah tanah besar-besaran, perang dalam pertempuran guild epik untuk wilayah dan rampasan, Clash in Castle Sieges dan banyak lagi, “Amazon Games dan NCSoft berkata. . Mengambil masa untuk membantu menjadikan takhta dan kebebasan yang terbaik adalah keutamaan kami.”

Anda boleh menyemak treler di bawah untuk mendapatkan getaran untuk takhta dan kebebasan.

Thumbnail YouTube

Anda boleh mendaftar untuk ujian teknikal di laman web sekarang, dengan lebih banyak betas dalam perjalanan jika anda terlepas pada yang pertama. Perlu diingat bahawa perjanjian tidak pendedahan terlibat, jadi anda tidak boleh berkongsi pengalaman anda secara terbuka.

Sekiranya anda masuk dalam ujian teknikal, anda perlu mendapatkan e -mel pada hari Khamis, 14 September paling terkini, dengan NCSoft mengambil maklum balas anda dari ujian untuk meningkatkan takhta dan kebebasan. Kami melihat pembebasan Korea pada akhir 2023 dan pelepasan global 2024 untuk Takhta dan Kebebasan, jadi pastikan mata anda dikupas untuk maklumat lanjut.

Semasa anda menunggu kami mendapat permainan MMO pemain tunggal terbaik yang terdapat di PC sekarang, bersama dengan permainan percuma terbaik, beberapa di antaranya sebenarnya MMOS juga.

Will Nelson dari Starfield ke Cyberpunk 2077, Will Loves tersesat di dunia yang mendalam. Seorang bekas penulis berita untuk NME Gaming, dia akan mengambil apa sahaja yang anda lemparkan kepadanya, terutama Roguelikes.

. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Lebih banyak dari PCGamesn Ikut Kami untuk Berita, Panduan dan Ulasan PC Harian PC di Twitter, Facebook, Overwolf, Steam dan Google News. Atau mendaftar ke buletin percuma kami.

Takhta dan Liberty: Pendaftaran Ujian Beta dibuka dan bagaimana untuk mengambil bahagian?

Takhta dan Liberty, permainan MMORPG yang dibangunkan oleh Antisoft, akhirnya mengumumkan ujian beta. Walaupun ujian beta terhad kepada pemain yang tinggal di Korea Selatan, masih ada kemungkinan pemain dari kawasan lain dapat mengambil bahagian. Dalam panduan ini, kami akan memandu anda melalui langkah -langkah untuk mendaftar dan mengambil bahagian dalam Ujian Takhta dan Liberty Beta. Kami akan membawa anda melalui berita ujian beta terkini dan langkah -langkah bagaimana untuk mendaftar dan mengambil bahagian dalam ujian beta percuma.

Takhta dan Liberty: Pendaftaran ujian beta dibuka dan bagaimana untuk mengambil bahagian?

↖ Takhta dan Liberty: Pendaftaran Ujian Beta dibuka

2 Mei hingga 14 Mei, dan ujian akan berjalan dari 24 Mei hingga 30 Mei. Malangnya, ujian beta hanya boleh didapati untuk pemain yang tinggal di Korea Selatan, tetapi mungkin ada cara untuk pemain di Barat untuk mengambil bahagian juga. .

Untuk mengalami permainan terlebih dahulu dan memberikan maklum balas kepada pemaju. Ujian beta ini mungkin bermakna pelepasan permainan pada bulan Oktober tidak tepat, dan kita mungkin melihat pelepasan lebih awal.

Sebagai tambahan kepada pengumuman ujian beta, ada saluran YouTube rasmi baru untuk Takhta dan Liberty, di mana anda dapat mencari treler dan komen baru dari pemaju di NCSOFT. Ini adalah peluang yang baik untuk mengetahui lebih lanjut mengenai permainan dan mengintip menyelinap sebelum ujian beta bermula.

?

Langkah 1: Periksa kelayakan

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, Ujian Beta Takhta dan Liberty adalah Hanya dibuka kepada pemain yang tinggal di Korea Selatan. cuba turut serta dengan mengikuti langkah seterusnya. Tetapi perlu diingat bahawa di sana tidak menjamin penerimaan.

Pergi ke laman web rasmi Takhta dan Liberty dan navigasi ke halaman pendaftaran untuk ujian beta. Tetingkap pendaftaran akan dibuka dari 2 Mei hingga 14 Mei.

Langkah 3: Buat akaun

Sekiranya anda masih memerlukan akaun di laman web rasmi, anda perlu membuatnya. Ikuti arahan di halaman pendaftaran untuk membuat akaun.

Langkah 4: Pendaftaran Lengkap

Sebaik sahaja anda telah membuat akaun, isi borang pendaftaran dengan maklumat yang diperlukan. Pastikan anda membaca dan bersetuju dengan terma dan syarat sebelum mengemukakan pendaftaran anda.

Langkah 5: Tunggu penerimaan

Setelah menyerahkan pendaftaran anda, anda perlu menunggu penerimaan. Antisoft akan memilih bilangan peserta yang terhad untuk ujian beta, jadi tidak ada jaminan penerimaan. Sekiranya anda diterima, anda akan menerima e -mel dengan arahan selanjutnya.

Langkah 6: Mengambil bahagian dalam ujian beta

Sekiranya anda diterima dalam ujian beta, anda akan mempunyai akses ke permainan selama satu minggu, bermula dari 24 Mei hingga 30 Mei. Pada masa ini, anda boleh mengambil bahagian dalam pelbagai acara dan peluang untuk mengalami permainan terlebih dahulu.

Kesimpulan:

Sekiranya anda berminat untuk mengambil bahagian dalam ujian beta atau ingin terus dikemaskini di Takhta dan Liberty News, pastikan anda melanggan laman web rasmi dan saluran media sosial. Ini adalah masa yang menarik untuk peminat MMORPG, dan Takhta dan Liberty membentuk permainan yang bernilai mengawasi.

Takhta dan Liberty Beta mendaftar

Kami teruja untuk memperkenalkan Amazon Games Official mengumumkan treler untuk Takhta dan Liberty, seperti yang ditayangkan semasa musim panas Fest awal hari ini. Di samping itu, kami telah mengumumkan rancangan kami untuk ujian teknikal jemputan sahaja di kawasan yang disokong oleh Amazon Games di seluruh PC, PlayStation 5, dan Xbox Series X | s. Pergi ke halaman pendaftaran penguji kami untuk peluang anda untuk menyertai.

Di dunia Solisium yang luas, anda dan orang lain mencari serpihan bintang Sylaveth untuk memanfaatkan kuasa mutlak untuk mengalahkan Kazar, Wraith of Conquest. Anda dan orang -orang dalam kesatuan anda yang dipercayai mempunyai keupayaan untuk menentukan bagaimana untuk mencapai kemenangan secara strategik terhadap pasukan Kazar dan kesatuan saingan Kazar. Pilihannya adalah milik anda semasa anda terlibat dalam pengalaman permainan lancar dan pertempuran untuk takhta.

Pergi ke laman web rasmi Takhta dan Liberty untuk nota peribadi dari Moonyoung Choi, Kapten Projek Takhta dan Liberty di NCSoft, dan untuk maklumat lanjut mengenai Takhta Takhnis dan Liberty Technical .