Naruto S The Cabaran Nindo di Fortnite: Cara Mendapatkan Barang Percuma – Meristasi, Cabaran Nindo – Panduan Fortnite Naruto Shippuden – Polygon

Naruto the Nindo Challenges – Fortnite Guide

Untuk mengambil bahagian dalam cabaran Nindo, anda perlu menuju ke laman web Nindo. Di sana, log masuk dengan akaun permainan epik anda untuk dimasukkan. Itu sahaja.

Naruto’s The Nindo Cabaran di Fortnite: Cara Mendapatkan Barang Percuma

Kami memberitahu anda bagaimana untuk menyelesaikan cabaran Naruto Shippuden baru Nindo di Fortnite untuk memenangi hadiah percuma seperti emotikon, bungkus dan peluncur.

Kemas kini: 21 Jun, 2022 19:54 EDT

Bahagian kedua Naruto Shippuden Cabaran Nindo di Fortnite ada di sini. Melangkah bersama -sama menyelesaikan tugas -tugas ini akan membolehkan kami mendapatkan barang naruto percuma, seperti emotikon watak, peluncur hang, dan bungkus. Hanya di bawah kami memberitahu anda bagaimana untuk mengambil bahagian dalam promosi Fortnite Season 3 yang baru ini:

Nindo Naruto Cabaran di Fortnite: Cara Mengambil bahagian

Naruto’s The Nindo Cabaran di Fortnite aktif dari 21 Jun hingga 8 Julai 2022. Untuk mengambil bahagian, kita mesti melakukan perkara berikut:

Tidak seperti kumpulan pertama cabaran Nindo, di sini kita boleh mula menyelesaikan yang kita mahu mendapatkan ganjaran percuma dari Itachi, Gaara, Hinata dan Orochimaru. Ini adalah ganjaran yang dapat kita dapatkan untuk mengatasi pelbagai tugas yang akan dilakukan:

Laluan Itachi

Kami mendapat lencana setiap lima kali kami berada di atas 6 dalam skuad dengan atau tanpa pembinaan (tiada mod permainan lain yang lain). Untuk mendapatkan lencana, kami mendapat Emoticon Itachi yang terkejut. Untuk mendapatkan lima lencana, kami memperoleh 20.000 XP.

Laluan Gaara

Kami memperoleh lencana untuk setiap 24 lingkaran ribut yang kami selamatkan dalam mod permainan solo, duos atau trios dengan atau tanpa pembinaan (tiada mod permainan lain). Untuk mendapatkan lencana, kami memperoleh Emoticon Gaara yang difokuskan. Untuk mendapatkan lima lencana, kami memperoleh 20.000 XP.

Laluan Hinata

Kami mendapat lencana untuk setiap 20 ikan yang kami tangkap dalam mod permainan solo, duos, trio atau skuad dengan atau tanpa pembinaan (tiada mod permainan lain). Untuk mendapatkan lencana, kami mendapat Emoticon Hinata Byakugan. Untuk mendapatkan lima lencana, kami memperoleh 20.000 XP.

Jalan orochimaru

Kami memperoleh lencana untuk setiap 18 pemain yang kami hapuskan dalam mod permainan solo, duos atau trios permainan dengan atau tanpa pembinaan (mana -mana mod permainan lain tidak dikira). Untuk mendapatkan lencana, kami memperoleh emotikon senyuman Orochimaru. Untuk mendapatkan lima lencana, kami memperoleh 20.000 XP.

Ganjaran Nindo

Dengan melengkapkan 1 jalan untuk menerima bungkus kosmetik dalam permainan Akatsuki, dan dengan melengkapkan 4 laluan, kami memperoleh Glider Manda Cosmetic.

Naruto's The Nindo Cabaran di Fortnite: Cara Mendapatkan Barang Percuma

Untuk dapat memberi komen, anda mesti didaftarkan dan log masuk. Lupa kata laluan?

Naruto the Nindo Challenges – Fortnite Guide

Naruto dan rakan -rakannya payung terjun dari bas pertempuran di Fortnite

Jeffrey Parkin (dia/dia) telah menulis panduan permainan video untuk Polygon selama hampir tujuh tahun. Dia telah belajar mencintai hampir setiap genre permainan yang ada.

Dengan Fortnite x Naruto Shippuden Acara Crossover, pemain boleh bersaing Nindo Cabaran untuk minggu November. 17-21, 2021. Di dalam ini Fortnite Naruto Panduan Nindo, kami akan menerangkan cara mendaftar untuk Nindo dan apa yang akan anda terima.

Daftar untuk Cabaran Nindo

Untuk mengambil bahagian dalam cabaran Nindo, anda perlu menuju ke laman web Nindo. Di sana, log masuk dengan akaun permainan epik anda untuk dimasukkan. Itu sahaja.

Cabaran Nindo

Terdapat cabaran Nindo yang berbeza untuk setiap hari yang dijalankan. Cabaran sebelumnya termasuk perkara seperti menangani kerosakan, menghapuskan pemain lain, atau menangkap ikan.

Ganjaran Cabaran Nindo

Naruto the Nindo Challenges - Fortnite Guide

Mengambil bahagian dalam setiap hari cabaran Nindo memberi ganjaran kepada anda dengan emotikon Naruto – hanya menjaringkan satu titik ke arah matlamat harian menghasilkan ganjaran. Memperoleh mata yang cukup untuk mencapai mana -mana setiap hari Titik tonggak akan menjana anda Kurama Glider.

Jika anda telah melepaskan mana -mana ganjaran emotikon harian, masih ada peluang untuk mendapatkannya. Main beberapa permainan pada hari terakhir cabaran, Nov. 21, 2021, memperoleh dua mata ke arah matlamat harian, dan anda akan mendapat empat emotikon – Selamat Naruto, SAD SAKURA, Sasuke marah, dan Terkejut Kakashi.