MW2, Warzone 2 Musim 2 Masa Pelepasan: Bilakah musim baru dilancarkan? Polygon, Warzone 2 Musim 2 Tarikh Siaran, Permainan, Roadmap | Beban

Warzone 2 Musim 2 Tarikh Siaran, Permainan, Roadmap

Itu semua yang kita tahu mengenai tarikh pelepasan Warzone 2 Season 2 pada masa ini. Sebelum musim yang akan datang tiba, pastikan untuk mengetahui senapang serangan Warzone 2 Best atau Best Warzone 2 Sniper sehingga anda dapat mengukurnya. Juga, ia bernilai menggunakan tetapan Warzone 2 terbaik sehingga anda mempunyai peluang yang lebih baik untuk memenangi perlawanan seterusnya.

Bilakah Modern Warfare 2 dan Warzone 2.Pelancaran 0 Musim 2?

Tiga Askar Berposok sebagai sebahagian daripada Modern Warfare 2 dan Warzone 2.0's Musim 2 Promosi

Peperangan moden 2 dan Warzone 2.0 Musim 2 adalah kemas kini terbesar untuk kedua -duanya Panggilan tugas permainan sejak dibebaskan pada akhir tahun lalu.

Headliner adalah peta baru di Warzone 2.0 -Pulau Ashika-sebagai sebahagian daripada kembali mod kebangkitan semula dan pengalaman gulag 1-v-1.

Peperangan moden 2.0, Sementara itu, melihat empat peta baru dan beberapa mod kegemaran penggemar-termasuk mod peringkat, dijangkiti, tegar, dan permainan pistol.

Ringkasnya, untuk jangka masa panjang Panggilan tugas Peminat, ada banyak yang boleh diingati. Inilah Apabila Musim 2 akan dibebaskan di rantau anda, dan apa yang diharapkan.

Pukul berapa peperangan moden 2 dan warzone 2.Pelancaran 0 Musim 2?

Peperangan moden 2 dan Warzone 2.0 Musim 2 melancarkan Feb. 15, 2023, pada masa yang sama di semua kawasan di seluruh dunia. Berikut adalah ketika ia akan dibebaskan di zon waktu anda:

 • 9 a.M PST
 • 12 p.m. EST untuk pantai timur Amerika Utara
 • 6 ms.m. Cet untuk Eropah Barat / Paris
 • 5 p.m. GMT untuk u.K.
 • 2 a.m. JST Pada Februari. 16 untuk Tokyo

Berdasarkan musim sebelumnya, kemas kini musim 2 harus dilancarkan sekitar 24 jam lebih awal dari masa di atas, semoga memberi anda banyak masa untuk dimuat turun.

Apa yang baru dalam Modern Warfare 2 dan Warzone 2.0 Musim 2?

Walaupun Musim 2 Battle Pass akan berkongsi pelbagai penambahan – senjata baru, pengendali, dan berkas di antara mereka – Peperangan moden 2 dan Warzone 2.0 masing -masing menambahkan mod dan ciri baru.

Warzone 2.0 Musim 2 Perubahan dan Penambahan

 • Baru Warzone 2.0 peta Ashika Island sebagai sebahagian daripada mod kebangkitan, yang melihat respawns diaktifkan selagi satu pemain dalam pasukan masih hidup.

Peta Lihat Puncak Titik Kepentingan Untuk Warzone 2.0 Peta Ashika Island

 • Musim pertengahan, Pulau Ashika melihat penambahan kontrak pencarian dan penyitaan baru (yang terakhir akan hidup pertengahan musim), acara Heist Public Acara, dan Redeploy Drone (mengambil hari moden di Caldera’s Redeploy Balloons).
 • Pulau Ashika juga akan dimainkan dalam mod DMZ, dan bos baru yang tersembunyi – pembuat bom – boleh didapati dan berjuang untuk ganjaran kes senjata baru.
 • Di tempat lain-Al Mazrah akan menerima beberapa perkara baru yang menarik, ada pulangan pergaduhan gulag 1-v-1, pelarasan kepada ekonomi dalam perlawanan (peningkatan nilai rampasan tanah, ganjaran kontrak yang dikurangkan), pakej perkhemahan yang lebih disesuaikan, penyesuaian kepada Beli penempatan stesen, dan akhirnya, semua pemain kini akan bermula dengan rompi 3-plat untuk memberi mereka perlindungan tambahan.

Tangkapan skrin bom bom boss menunjuk senjata mereka di luar skrin di Warzone 2.0

Perubahan dan Penambahan Modern Warfare 2 Musim 2

Tiga Askar Berdiri Di Depan Dome In Modern Warfare 2 Multiplayer

 • Ketibaan permainan peringkat yang lama ditunggu-tunggu akan memulakan Musim 2 di Peperangan moden 2Multiplayer, lengkap dengan “peraturan, sekatan, peta, dan mod yang diluluskan oleh CDL”.
 • Empat peta baru juga disediakan; Kubah, Muzium Valderas (kedua -dua peta teras), Balai Cerap Zaya, dan Al Malik International (dua peta pertempuran skala yang lebih besar).
 • Sejumlah mod klasik kembali ke Peperangan moden 2 Multiplayer, termasuk permainan yang dijangkiti, pistol, mengisar, tegar, dan zon drop (semua pada pelancaran), serta zon drop, semua atau apa-apa, dan satu di ruang (pertengahan musim).

Perubahan dan Penambahan Musim 2 Lain

Tangkapan skrin watak pengendali Ronin, bersenjata dengan bilah Kodachi, dalam peperangan moden 2

 • Musim 2 akan dilancarkan dengan acara ‘Path of the Ronin’, yang boleh disiapkan dengan bermain sama ada Warzone 2.0 atau Peperangan moden 2.
 • Lima senjata baru akan disediakan sepanjang musim: Rifle Assault ISO Hemlock, senapang patah KV Broadside, dan Dual Kodachis Melee Senjata (semua pada pelancaran), serta senapang dan Tempus Torrent Marksman Rifle (pertengahan musim).
 • Pengendali baru akan disediakan sebagai sebahagian daripada bundle musim dan bundle, termasuk kembalinya Peperangan modenRonin.
 • Musim pertengahan akan melihat episod 2 mod Raid yang didorong oleh cerita, yang akan terperinci lebih dekat untuk dilancarkan.
 • Bagi mereka yang memukul batas pangkat prestij, topi max akan meningkat kepada prestij 10, atau tahap 450.

Sekiranya anda belum mencuba Warzone 2.Mod DMZ 0, inilah pemikiran kita dari bermain sepanjang tempoh perayaan; Pendek kata, ia “(hampir) terlalu baik untuk bebas”.

Warzone 2 Musim 2 Tarikh Siaran, Permainan, Roadmap

Warzone 2 Musim 2 Tarikh Siaran: Pengendali Bertujuan Keluar dari Jendela Dalam Lori

Bilakah Tarikh Siaran Warzone 2 Musim 2? Ini soalan banyak peminat Battle Royale yang bertanya, kerana musim pertama permainan itu terus menyeret. Warzone 2 dan DMZ sangat memerlukan beberapa kandungan baru dan tweak permainan, dan Musim 2 memegang kunci untuk itu.

Musim yang akan datang sememangnya akan menggoncang meta Warzone 2, jadi harapkan kami Rundown of Best Warzone 2 Guns untuk kelihatan sedikit berbeza apabila Musim 2 akan berjalan. Sekiranya anda mempunyai semua senjata anda yang disamakan (atau sekurang -kurangnya yang anda suka), anda sentiasa boleh menyesuaikannya agar sesuai dengan senarai beban Warzone 2 terbaik kami, jadi anda sudah bersedia untuk mengambil mana -mana musuh apabila Musim 2 akhirnya di sini.

Tarikh Siaran Warzone 2 Musim 2

Tarikh pelepasan Warzone 2 Musim 2 ditetapkan untuk Rabu, 15 Februari 2023, Menurut Infinity Ward. Ini akan dilancarkan bersama Modern Warfare 2 Musim 2.

Permainan Warzone 2 Musim 2

Permainan Warzone 2 Musim 2 telah ditunjukkan secara ringkas dalam treler untuk peta baru Ashika Island.

Thumbnail YouTube

Kami tahu bahawa inovasi permainan baru termasuk Redeploy Drones, yang membolehkan anda untuk zipline ke atas dan melancarkan diri anda untuk berputar ke kedudukan baru, dan jet ski ditambah sebagai kenderaan baru untuk membantu menavigasi perairan Ashika Island.

Terdapat juga jenis pejuang AI yang baru yang dipanggil Rushers, yang bergerak pantas, musuh agresif yang akan datang kepada anda dengan senjata huru-hara di tangan.

Lebih banyak perubahan permainan dapat dilihat di peta jalan di bawah.

Warzone 2 Musim 2 Roadmap

Pelan Pelan Warzone 2 Musim 2 menyoroti beberapa kandungan baru yang datang ke Battle Royale dan DMZ.

Warzone 2 Musim 2 Roadmap

Serta pelbagai senjata baru, pengendali baru, dan tentu saja, lulus pertempuran baru, ada banyak lagi yang dapat diingati.

Musim baru akan membawa peta kecil baru, Pulau Ashika. Tarikh Siaran Pulau Ashika Warzone 2 akan tiba bersama tarikh pelepasan kebangkitan Warzone 2.

Roadmap juga menunjukkan acara berasaskan cabaran baru yang dipanggil Path of the Ronin akan datang ke Musim 2, seperti Misi Baru dan Bos Baru di DMZ.

Warzone 2 Musim 2 Tarikh Siaran: Pulau Ashika dapat dilihat

Itu semua yang kita tahu mengenai tarikh pelepasan Warzone 2 Season 2 pada masa ini. Sebelum musim yang akan datang tiba, pastikan untuk mengetahui senapang serangan Warzone 2 Best atau Best Warzone 2 Sniper sehingga anda dapat mengukurnya. Juga, ia bernilai menggunakan tetapan Warzone 2 terbaik sehingga anda mempunyai peluang yang lebih baik untuk memenangi perlawanan seterusnya.

Lebih banyak dari beban

Callum Self jika dia tidak mengamuk tentang Marvel’s Spider-Man 2, menjatuhkan beberapa royales pertempuran terbaik seperti Fortnite, atau menonton treler Mortal Kombat 1 berulang kali, Callum boleh didapati bermain cukup banyak genre permainan di PS5, Xbox, atau Nintendo Switch.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.