MW2 Season 3 Reloaded Release Tarikh | Warzone 2, DMZ Musim 3 Kemas Kini Reloaded – Dot Esports, Warzone 2 Musim 3 Tarikh Siaran, Roadmap, Ranking, dan banyak lagi | Beban

Warzone 2 Musim 3 Tarikh pelepasan, pelan hala tuju, kedudukan, dan banyak lagi

Beberapa item baru juga ditambah ke Warzone 2 Sebagai sebahagian daripada kemas kini, termasuk pakej perkhemahan yang boleh diletakkan, stesen beli yang boleh digunakan, dan kit entri gulag yang akan membolehkan lawatan gulag tambahan.

Bilakah Modern Warfare 2 Season 3 Reloaded?

The Panggilan tugas Musim Kandungan Terus Berada, Kali Ini Dengan Kemas Kini Midseason Satu Lagi “MendLoLed”.

Modern Warfare 2’s Musim Tiga Kemas Kini Reloaded hanya sekitar sudut, menawarkan kandungan baru untuk pemain untuk menikmati sebelum satu lagi keluaran kandungan bermusim dalam beberapa minggu.

Walaupun kemas kini yang diubahsuai tidak begitu besar seperti musim penuh, masih ada beberapa perkara yang baik untuk pemain jatuh atau menyelam kembali jika mereka telah berehat atau mencari alasan baru untuk skuad dengan teman untuk beberapa permainan.

Inilah ketika Cod Pemain boleh mengharapkan untuk menyerang MW2 Untuk beberapa kandungan baru.

Bilakah MW2 Musim tiga dimuat semula?

Tarikh ketibaan rasmi untuk musim ketiga yang dimuat semula telah disahkan pada 10 Mei. Kemas kini mungkin akan hidup sekitar pukul 12 malam CT, menawarkan kandungan baru untuk pemain untuk menikmati pada bulan terakhir musim ini.

Apa yang disertakan MW2 Musim tiga dimuat semula?

Inilah segala yang kita tahu setakat ini mengenai apa yang akan datang MW2 dan Warzone 2 Pada musim tiga kemas kini yang dimuat semula.

Peta Enam-VS-Six Baru: Penetasan Alboran

Peta tambahan yang dibina untuk enam-VS-enam akan datang dalam kemas kini. Sedikit yang diketahui mengenainya selain daripada satu imej penggoda dan namanya, iaitu penetasan Alboran. Nampaknya peta lain yang diambil dari salah satu misi kempen.

Dua senjata baru

Dua senjata baru datang ke dunia MW2 dan Warzone 2 dengan kemas kini.

Yang pertama dipanggil pengepungan FTAC, “pistol mesin automatik yang sangat disesuaikan dan sepenuhnya yang digambarkan oleh Activision sebagai” rahmat dalam situasi rapat dan boleh menolak had julat sidearm.”

Pistol kedua adalah GS Magna, satu lagi pistol auto penuh. Ia menggunakan “kartrij yang sama dan kebanyakan lampiran sebagai separa automatik .50 gs, termasuk keupayaan untuk pergi akimbo dan benar-benar menghancurkan musuh di jarak dekat.”

Mod baru

Menghadapi dan jangkitan gergasi adalah dua mod yang akan datang sebagai sebahagian daripada kemas kini, walaupun mungkin tidak sama sekali dengan kemas kini itu sendiri. Infinity Ward akan terus mengikat mod permainan masuk dan keluar dari permainan, dan mod baru ini mungkin akan datang dalam kemas kini senarai main mingguan berikutnya.

Warzone 2 kemas kini dan permainan ranking

Warzone 2 Permainan peringkat secara rasmi datang dengan kemas kini, dan ia akan datang dengan sistem penarafan kemahiran yang serupa untuk MW2’s mod peringkat.

“Penarafan kemahiran anda berdasarkan prestasi perlawanan anda,” kata Activision. “Dapatkan bantuan dan penghapusan, dan letakkan tinggi dalam perlawanan untuk meningkatkan SR anda. Memasuki perlawanan memerlukan kemasukan SR sederhana percuma; Lihat ringkasan SR akhir perlawanan untuk mengatasi penyesuaian SR anda. Yang terbaik dari yang terbaik akan dipaparkan di bahagian kemahiran 250 teratas, dan juga di papan pendahulu awam untuk dilihat oleh semua orang.”

Beberapa item baru juga ditambah ke Warzone 2 Sebagai sebahagian daripada kemas kini, termasuk pakej perkhemahan yang boleh diletakkan, stesen beli yang boleh digunakan, dan kit entri gulag yang akan membolehkan lawatan gulag tambahan.

DMZ kemas kini

Kawasan khas baru akan datang ke mod pengekstrakan, yang dipanggil kompleks Koschei.

“Pengendali mesti mencari cara untuk mencari salah satu pintu masuk ke kompleks bunker bawah tanah ini, membukanya . . . dan [[redacted]], “kata Activision. “Bersikap proaktif dalam menambah pencahayaan ke perkakasan anda; Lampu suluh mungkin diperlukan kerana anda terus meneroka ke dalam [[redacted] ini]. Selamat NVGs sebaik sahaja anda telah menyusun semula [[redacted]], mengharapkan beberapa yang paling sukar [[redacted]] di luar bangunan 21!”

Dua lagi misi puak telah disahkan untuk kemas kini dalam musim, tetapi sedikit lagi yang diketahui pada masa ini. Maklumat lanjut mengenai apa yang masuk DMZ akan diturunkan pada hari -hari yang membawa kepada patch.

MW2 Nota Patch Tiga Musim Tiga

Bersama kandungan di atas, musim tiga dimuat semula MW2 mungkin juga mengandungi perubahan kualiti hidup, pembetulan pepijat, dan kemas kini keseimbangan untuk senjata dan lampiran. Lihat kembali di sini untuk maklumat lanjut lebih dekat dengan pembebasan kemas kini untuk maklumat nota patch rasmi.

Artikel ini akan dikemas kini dengan lebih banyak maklumat kerana ia tersedia.

Penulis Kakitangan & Call of Duty Lead. Penulis profesional selama lebih dari 10 tahun. Kekasih Destiny 2, Metal Gear, Pokémon, Resident Evil, Final Fantasy, Marvel Snap, dan banyak lagi. Talian Balik Sebelumnya termasuk PC Gamer, Red Bull Esports, Fanbyte, dan Esports Nation. Dogdad ke Yogi the Corgi, Fan Sports (NY Yankees, NY Jets, NY Rangers, NY Knicks), Fanatik Paramore, Peminat Cardio.

Warzone 2 Musim 3 Tarikh pelepasan, pelan hala tuju, kedudukan, dan banyak lagi

Ketahui bila tarikh pelepasan Warzone 2 Season 3 adalah supaya anda dapat mempersiapkan diri untuk peringkat, senjata baru, dan banyak lagi yang akan ditambah ke Battle Royale.

Warzone 2 Musim 3 Tarikh Siaran Dimuat semula: Seorang pemain boleh dilihat

Diterbitkan: 10 Mei 2023

Bilakah Warzone 2 Musim 3 Tarikh Siaran Diloaman semula? Dengan kemas kini pertengahan musim yang akan datang, Activision berharap dapat membawa pemain kembali ke Call of Duty Battle Royale, yang bermaksud bahawa anda boleh mengharapkan untuk melihat beberapa kandungan baru.

Ketika kami mendekati titik tengah Warzone 2 Musim 3, kami mengharapkan beberapa perubahan keseimbangan, yang dapat mengubah meta Warzone 2 dan beberapa loadouts Warzone 2 terbaik anda. Kami juga akhirnya mendapat tarikh pelepasan peringkat Warzone sebelum musim 3 dimuat semula berakhir, yang telah lama datang untuk pemain yang kompetitif.

Warzone 2 Musim 3 Tarikh Siaran Diloaman semula

The Tarikh Siaran Warzone 2 Musim 3 adalah 10 Mei 2023, pada semua platform. Kemas kini datang sekitar sebulan selepas pembebasan Musim 3 itu sendiri dan disahkan pada blog Call of Duty.

Tarikh di atas trek dengan pembebasan kemas kini yang telah dimuat semula sebelumnya sejak permulaan Warzone 2.

Warzone 2 Season 3 Reloaded Roadmap

The Warzone 2 Season 3 Reloaded Roadmap adalah seperti berikut:

  • Pengalaman DMZ Kompleks Koschei
  • Warzone menduduki tempat beta
  • Kit Kemasukan Gulag
  • Stesen beli yang boleh digunakan
  • Pakej Perk dalam kotak bekalan dan membeli stesen
  • Rampasan
  • FTAC Siege dan GS Magna Pistols
  • Kevin Durant Bundle
  • Bundle Store Baru

Itulah segala yang kita tahu mengenai tarikh pelepasan Warzone 2 Season 3 Reloaded. Sehingga itu, mengapa tidak melengkapkan diri dengan beban terbaik Warzone 2 Cronen Squall dan The Best Warzone 2 FJX Imperium Loadout untuk memanfaatkan sepenuhnya senjata terbaru musim 3?

Lebih banyak dari beban

Echo Apsey Echo Apsey adalah seorang penulis dengan pengalaman lima tahun yang meliputi PS5, Xbox, dan Nintendo Switch, serta permainan dan francais terbesar. Anda akan menemui banyak panduan mengenai Call of Duty, Xdefiant, Spider-Man 2, EA Sports FC, Starfield, Mortal Kombat 1, Street Fighter 6, dan banyak lagi. Di samping. Anda juga boleh mendapatkan ulasan dan ciri -ciri pada permainan, serta perkakasan untuk PS5, Xbox, dan Nintendo Switch. Pada masa mereka menulis, mereka telah menghadiri acara industri seperti Gamescom, WASD. Di samping itu, mereka telah mengadakan wawancara dengan pasukan di belakang Lords of the Fallen, Protokol Biru, Light Dying 2, dan banyak lagi sejak memulakan perjalanan penulisan mereka di Universiti.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

COD Season 3 Reloaded Countdown: Tarikh Siaran, Apa Yang Harapkan & Lagi

Call of Duty Warzone 2.0

Musim 3 dimuat semula untuk Call of Duty: Warzone 2.0 dan Modern Warfare II akan datang tidak lama lagi dan peminat cod tidak sabar untuk melihat apa yang ada pada masa ini!

Kemas kini Cod Musim 3 Reloaded bukan sahaja akan melihat peta dan senjata baru ditambah ke permainan tetapi juga mod permainan baru dalam mod pertempuran royale!

Activision akan menggunakan kemas kini yang besar sebagai peluang untuk membuat beberapa pelarasan permainan dan pembetulan pepijat di kedua -dua Warzone 2.0 dan Modern Warfare II juga, seperti biasa.

Warzone 2.0 Musim 3 Dimuat semula
Modern Warfare II Season 3 Reloaded

Oleh itu, lihat semua berita terkini mengenai Call of Duty Season 3 Reloaded semasa kami mengira pembebasannya di sini!

Countdown

Warzone 2.0 Musim 3

Tarikh & Masa Siaran

Call of Duty Season 3 Reloaded akan tiba Rabu, 10 Mei.

Ini menandakan titik tengah antara permulaan musim 3 dan Rabu, 14 Jun – tarikh lulus pertempuran akan berakhir.

The Warzone 2.0 musim 3 kemas kini semula akan disediakan di semua platform sebaik sahaja ia berjalan secara langsung.

Kemas kini pertengahan musim akan disediakan untuk dimuat turun di 1PM ET / 6PM BST, dengan nota patch akan dikeluarkan sebelum pelancaran acara.

Warzone 2.0 Musim 3 Dimuat semula

Kisah utama Warzone 2.0 Musim 3 Reloaded adalah bahawa mod permainan Warzone yang sangat dinanti -nantikan akan ditambah.

Mod Permainan Peringkat dalam Call of Duty Battle Royale akan melihat pemain menentang orang lain dari tahap kemahiran mereka, memperoleh ganjaran, dan berpangkat untuk bersaing antara yang terbaik.

Memasuki pertandingan permainan peringkat akan menanggung kos pemain SR yang boleh diperolehi dengan bermain permainan Battle Royale.

Berikut adalah kurungan kemahiran untuk permainan Warzone 2 Ranking:

Activision belum mengesahkan tarikh pelepasan mod, yang bermaksud ia berpotensi tiba pada bila -bila masa sebelumnya Rabu, 14 Jun, pada masa mana pas pertempuran musim sekarang akan tamat tempoh.

Modern Warfare II Season 3 Reloaded

Dua senjata baru akan tiba di Call of Duty: Modern Warfare II Season 3 Reloaded.

Kedua -dua senjata baru itu adalah pistol dan akan menjadi pengepungan FTAC dan GS Magna, seperti yang disahkan oleh Blog Musim 3 yang dimuat semula.

Kedua -dua pengepungan FTAC dan GS magna adalah senjata menengah automatik sepenuhnya dan boleh dikunci melalui cabaran.

Anda perlu mendapatkan 30 headshot membunuh menggunakan .50 gs untuk membuka kunci GS Magna.

Untuk membuka kunci pengepungan FTAC, anda mesti mengamankan 30 hip-api membunuh menggunakan pistol.

Sekeping peralatan maut baru juga datang dalam Musim 3 Reloaded – The Throwing Star. Untuk membuka kunci bintang lemparan, pemain perlu mendapatkan 50 maut dengan pisau membuang.

Peta 6v6 baru juga ditambah dalam Musim 3 Reloaded bernama ‘Alboran Hatchery’.

Di samping itu, pengendali baru bernama Alex akan ditambah dan dibuka dengan menyelesaikan RAID Episode 3.

RAID Episode 3 akan tiba dengan kemas kini musim 3 yang dimuat semula dan akan menjadi pemain “turun ke dalam lubang besar di mana mereka akan menavigasi terowong kereta api lama dan perairan elektrik yang dikenakan elektrik.”

Sebagai tambahan kepada serbuan baru, pemain Modern Warfare 2 akan mendapat peluang untuk mencuba misi ops khas yang baru: Defender Datang ke Hafid Port.

Untuk lebih banyak artikel seperti ini, lihat halaman Call of Duty kami.

RealSport101 disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut. Mencari produk tertentu? Lawati StockInformer.co.UK / Stockinformer.com.