MW2 Musim 3 Tarikh dan Masa Mula | Bilakah Warzone 2 Musim 3 bermula? Dot Esports, Modern Warfare 2 Musim 3 Tarikh pelepasan, permainan, Roadmap | Beban

Modern Warfare 2 Musim 3 Tarikh Siaran, Permainan, Roadmap

© 2023 Gamer Network Limited, Gateway House, 28 The Quadrant, Richmond, Surrey, TW9 1DN, United Kingdom, didaftarkan di bawah nombor syarikat 03882481.

Bilakah Musim 3 Modern Warfare 2 dan Warzone 2 bermula?

Nasib baik, Activision mempunyai pelan kandungan dengan kemas kini bermusim dalam perancangan sepanjang setiap tahun kalendar untuk memastikan kandungan baru datang ke permainan setiap bulan. Setiap dua bulan, ada musim baru, dan bulan -bulan di antara mendapatkan kemas kini “musim dimuat semula” dengan barangan baru untuk dinikmati.

Musim dua MW2 dan Warzone 2 cepat berakhir, yang bermaksud musim ketiga sedang dalam perjalanan. Cod Pemain sudah mengamuk sedikit untuk mengisar senjata baru, peta, dan banyak lagi yang terkini Cod tajuk.

Inilah ketika pemain dapat mengharapkan untuk menikmati beberapa kandungan baru yang segar di Panggilan tugas.

MW2 dan Warzone 2 Tarikh Permulaan Musim Tiga

Pada 3 April, Activision dan Infinity Ward mendedahkan bahawa tiga musim MW2 akan bermula pada 12 April.

Pada masa ini, pemasa mengatakan bahawa musim kedua akan berakhir pada 11 April. Ini bermakna musim baru mungkin akan bermula pada keesokan harinya, yang merupakan hari Rabu, berbaris dengan siaran bermusim sebelumnya sepanjang masa MW2 dan lain -lain baru -baru ini Cod permainan.

Activision mengesahkan bahawa kemas kini untuk musim ketiga akan tersedia untuk memuat turun pada 10 April pukul 12 malam CT, tetapi ia tidak akan dimainkan sehingga beberapa hari kemudian.

Pukul berapa MW2 dan Warzone 2 Musim tiga bermula?

Pemasa tidak menentukan ketika musim baru akan bermula, tetapi musim sebelumnya telah bermula pukul 12 malam CT atau 11am CT, bergantung pada waktu penjimatan siang dan alasan lain yang berbeza -beza.

Pemain yang ingin melompat ke dalam kemas kini dengan segera harus membersihkan jadual mereka untuk petang 12 April.

Apa yang baru di MW2 dan Warzone 2 Musim tiga?

Setiap musim Cod, ada kandungan baru untuk dimainkan. Untuk musim ketiga, pemain boleh mengharapkan senjata baru, beberapa peta multiplayer baru, pengendali baru, dan lulus pertempuran dengan 100 peringkat item untuk membuka kunci.

Kemas kini bermusim juga biasanya termasuk beberapa perubahan kualiti hidup dan penambahan kandungan baru untuk Warzone 2 dan DMZ peta, seperti titik minat baru, mekanik baru, kontrak baru, dan perubahan permainan yang menyeronokkan.

Infinity Ward telah mengesahkan bahawa musim ketiga akan merangkumi senapang sniper baru yang dipanggil FJX Imperium, yang merupakan versi baru senapang sniper intervensi klasik dari tahun 2009 MW2. Video di atas juga mengesahkan peta enam-VS-Six baru, Pelayo’s Lighthouse.

Kemas kini juga akan merangkumi senjata tambahan, kembalinya rampasan di Warzone 2, Peringkat bermain di Warzone, dan kembali MW2 mod multiplayer seperti cranked, face off, dan perang darat dijangkiti.

Lebih banyak maklumat mengenai musim ketiga dijangka akan diturunkan pada hari -hari yang akan datang.

Penulis Kakitangan & Call of Duty Lead. Penulis profesional selama lebih dari 10 tahun. Kekasih Destiny 2, Metal Gear, Pokémon, Resident Evil, Final Fantasy, Marvel Snap, dan banyak lagi. Talian Balik Sebelumnya termasuk PC Gamer, Red Bull Esports, Fanbyte, dan Esports Nation. Dogdad ke Yogi the Corgi, Fan Sports (NY Yankees, NY Jets, NY Rangers, NY Knicks), Fanatik Paramore, Peminat Cardio.

Modern Warfare 2 Musim 3 Tarikh Siaran, Permainan, Roadmap

Sekiranya anda bosan dengan Musim 2, anda mungkin tertanya -tanya apabila tarikh pelepasan Modern Warfare 2 Season 3 akan tiba, serta butiran mengenai kemas kini.

Modern Warfare 2 Musim 3 Tarikh Siaran: Operator Berdiri Dengan Pistol Dalam Modern Warfare 2

Diterbitkan: 11 Apr, 2023

Kemas kini baru sentiasa menarik untuk permainan multiplayer dalam talian. Kegembiraan untuk yang akan datang Tarikh Siaran Modern Warfare 2 Season 3 memelihara kami untuk melihat apa yang boleh datang dengan musim terkini. Kali ini, kami akan menyelesaikan skor antara Alejandro dan Valeria dengan mod baru, peta, senjata, dan banyak lagi, jadi tali.

Sama ada anda telah menggunakan Modern Warfare 2 Best Guns atau menggunakan Sistem Gunsmith Modern Warfare 2 untuk mencipta Loadouts Modern Warfare 2 yang terbaik, musim baru kandungan selalu menyegarkan meta dengan senjata baru dan mengimbangi perubahan kepada senjata yang ada. Jika anda berharap untuk perubahan besar dengan kemas kini yang akan datang dalam Modern Warfare 2, inilah ketika tiba.

Tarikh Siaran Modern Warfare 2 Season 3

Tarikh pelepasan Modern Warfare 2 Season 3 ialah 12 April 2023. Ini adalah rasmi yang disahkan oleh treler untuk musim baru.

Spekulasi yang disahkan ini berdasarkan undur hingga akhir Musim 2. Walaupun undur sebenarnya disimpulkan pada 11 April, tarikh ini jatuh pada hari Selasa, yang tidak biasa untuk kemas kini Modern Modern Warfare 2. Oleh itu, masuk akal untuk ditolak sehari supaya dapat dilancarkan pada hari Rabu, yang merupakan hari biasa untuk musim baru untuk dilancarkan.

Permainan Modern Warfare 2 Season 3

Treler Modern Warfare 2 Season 3 menunjukkan peta multiplayer baru, mod permainan baru termasuk tembakan dan cranked, dan banyak lagi.

Thumbnail YouTube

Musim ini memberi tumpuan kepada watak -watak Alejandro dan Valeria, yang akan menyelesaikan skor, sekali dan untuk semua. Mereka akan membuat mereka pergi ke tempat kejadian sebagai pengendali baru untuk musim ini.

Peperangan Modern 2 Musim 3

Seperti musim sebelumnya Warfare Modern 2, Musim 3 akan membawa penambahan peta baru, mod baru dan kembali, dan tentu saja, senjata baru dalam Pass Battle.

Musim 2 menyaksikan ketibaan permainan peringkat dan sejumlah tujuh mod permainan baru ditambah ke permainan. Musim 3 melihat ke atas ante, lebih banyak lagi, akan mod fan-favourite, termasuk tembak-menembak dan cranked.

Gunfight adalah quarters, mod berskala kecil. Pasukan dua harus mengalahkan pasukan lawan dalam jangka masa yang singkat. Sekiranya masa habis, maka bendera lebih masa akan menyelesaikan skor.

Cranked adalah sentuhan popular di mod Deathmatch Team Classic. Setelah mendapat pembunuhan, pemain akan menjadi ‘cranked’, memberikan mereka kelajuan pergerakan yang lebih cepat, tambah nilai, iklan, dan banyak lagi. Sekiranya anda mencari mod pantas, maka jangan cari lagi.

Di tempat lain di pelan hala tuju, anda dapat melihat sejumlah tiga senjata baru, pengendali baru, acara baru, dan Upgrade Battle Pass Blackcell Premiere.

Modern Warfare 2 Season 3 Tarikh pelepasan: Roadmap dapat dilihat

Itu semua yang anda perlu ketahui mengenai tarikh pelepasan Modern Warfare 2 Season 3. Sehingga tiba, anda mempunyai banyak masa untuk mengetahui cara membuka kunci hemlock ISO dalam Modern Warfare 2 dan bagaimana untuk membuka kunci KV Broadside dalam Modern Warfare 2, yang kedua -duanya adalah senjata baru semasa Musim 2.

Lebih banyak dari beban

Callum Self jika dia tidak mengamuk tentang Marvel’s Spider-Man 2, menjatuhkan beberapa royales pertempuran terbaik seperti Fortnite, atau menonton treler Mortal Kombat 1 berulang kali, Callum boleh didapati bermain cukup banyak genre permainan di PS5, Xbox, atau Nintendo Switch.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

MW2, Warzone 2.0 Musim 3 Tarikh dan Masa Siaran

Peperangan Moden 2 dan Warzone 2.0 akan melancarkan kandungan musim ketiga mereka, dengan peta baru, senjata dan kosmetik tiba tidak lama lagi.

Warzone 2.0 akan menambah rampasan, serta mod kebangkitan baru untuk peta yang sedia ada, sementara Modern Warfare 2 akan melihat tiga peta 6v6 baru.

Inilah Peperangan Moden 2 dan Warzone 2.0 Musim 3 Tarikh dan Masa Siaran, serta beberapa butiran mengenai apa yang ditambah setelah ia dilancarkan.

 • MW2, Warzone 2.0 Musim 3 Tarikh dan Masa Siaran
 • Warzone 2.Jalan raya 0 musim 3 dan apa yang ditambah
 • Pelan hala tuju MW2 musim 3 dan apa yang ditambah

Warzone 2.Jalan raya 0 musim 3 dan apa yang ditambah

Terdapat beberapa penambahan baru untuk Warzone 2.0 sebagai sebahagian daripada kemas kini musim. Inilah yang akan datang ke Warzone 2.0:

Catatan: Item yang ditandakan “In-Season” tidak akan tersedia pada pelancaran. Mereka akan tiba pada suatu ketika semasa musim 3.

Pelan hala tuju MW2 musim 3 dan apa yang ditambah

Sekarang, inilah yang datang ke Modern Warfare 2 Multiplayer:

 • Pengendali: Valeria, Alejandro
 • Peta Baru: Pelayo’s Lighthouse (6v6), Black Gold (6v6), Alboran Hatchery (In-Season, 6v6), Sattiq Cave Complex (Battle Map), Rohan Oil Fields (Battle Map)
 • Mod Gunfight
 • Misi Co-op: Pelabuhan Hafid (dalam musim)
 • Mod baru: Cranked, GW dijangkiti (dalam musim)
 • RAID: Episod 3

Catatan: Sekali lagi, item yang ditandakan “dalam musim” tidak akan tersedia pada pelancaran. Mereka akan tiba di beberapa titik semasa musim 2.

Itulah yang perlu anda ketahui mengenai Modern Warfare 2 dan Warzone 2.0 Musim 3. Untuk lebih lanjut mengenai permainan, pastikan anda menyemak panduan kami tentang cara membuka kunci setiap pengendali. Di tempat lain, ada pandangan kami untuk membuka kunci penalaan senjata.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Activision Blizzard Ikut
 • Battle Royale Ikut
 • Call of Duty: Modern Warfare II (2022) Ikuti
 • Call of Duty: Warzone 2.0 Ikuti
 • Infinity Ward Ikut
 • Nintendo Switch Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • FPS Ikut
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 7 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Jake adalah penulis lepas yang sebelum ini mengetuai panduan untuk USG dan Rock Paper Shotgun. Dia menghabiskan hari-harinya bermimpi tentang X-Files Dating-Sim dan akan bermain secara literal mana-mana permainan dengan monyet di dalamnya.

Logo Eurogamer.net

Beli barang dengan glob pada mereka

Dan barangan Eurogamer yang indah di kedai rasmi kami!

Eurogamer.net Merch

Bad Puns and Video Games sejak tahun 1999.

Eurogamer.bersih dimiliki oleh Gamer Network Limited, syarikat Reedpop dan anak syarikat Reed Exhibitions Limited.

© 2023 Gamer Network Limited, Gateway House, 28 The Quadrant, Richmond, Surrey, TW9 1DN, United Kingdom, didaftarkan di bawah nombor syarikat 03882481.

Hak cipta terpelihara. Tidak ada bahagian dari laman web ini atau kandungannya yang boleh diterbitkan semula tanpa kebenaran pemilik hak cipta.