Musim Sejuk Akan Datang: Fortnite Stars Sypherpk dan Tabor Hill Petunjuk di Game of Thrones Collaboration, Game of Thrones Fortnite Map | поис в Tiktok

Peta Permainan of Thrones Fortnite

464

“Musim Sejuk Akan Datang”: Fortnite Stars Sypherpk dan Tabor Hill Petunjuk di Kolaborasi Game of Thrones

Musim perayaan Fortnite kali ini mungkin terlalu sejuk. Dengan frasa “musim sejuk akan datang” yang dilemparkan oleh pencipta kandungan popular, seperti Sypherpk dan Tabor Hill, kemungkinan kerjasama Game of Thrones boleh dalam kerja -kerja.

Ingin mengetahui item yang mungkin ada di kedai esok? Lihat ramalan kami untuk kedai item Fortnite esok

Walau bagaimanapun, buat masa ini tidak banyak maklumat di tangan. Walaupun tema musim sejuk tidak syak lagi datang ke permainan, kerjasama pada masa ini berdasarkan khabar angin. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa bukti untuk diteruskan.

Ia juga selamat untuk mengatakan bahawa kita * mungkin * mendapat kerjasama Game of Thrones dalam Bab 3, memandangkan kedua -dua @/sypherpk & @/Tabortimeyt telah mengusik frasa “Musim Sejuk Akan Datang”

Adakah terdapat lagi bukti Fortnite x Kerjasama Game of Thrones?

Orang dalam misteri yang meramalkan piramid yang membentuk, penyebaran rasuah dan Doktor Slone menetapkan kem baru, juga bercakap mengenai musim bertema sihir. Walaupun ini dinyatakan untuk Fortnite Season 9, siapa yang mengatakan ia tidak boleh menjadi kenyataan dalam Bab 3 Musim 1?

Berdasarkan maklumat, tema musim sejuk dan sihir. Kedua -dua elemen ini berkorelasi dengan baik Game of Thrones. Tambahan pula, memandangkan ia akan bermula pada bulan Disember, masa tidak dapat lebih sempurna.

10:15 pagi · 20 Okt 2021

Menurut orang dalam, senjata dapat terpesona, ahli sihir dapat mengaktifkan penyamaran langsung dan poi desa istana akan hadir di peta. Mengambil kira semua elemen ini, kerjasama yang akan datang memang boleh dalam kerja -kerja.

Apa yang boleh diharapkan oleh pemain untuk melihat apakah kerjasama itu membuahkan hasil?

Game of Thrones mempunyai peminat besar berikut. Dengan itu, pemaju pasti akan menambah banyak perkara dari francais. Walaupun Poi Castle semata -mata spekulatif, NPC dan kosmetik pasti akan menjadi sebahagian daripada kerjasama.

Dragons boleh membuat penampilan, tetapi tidak mungkin mereka akan dipaparkan sebagai hidupan liar. Walaupun dengan menunggang mekanik dalam pembangunan, pemasangan naga bernafas api tidak akan baik untuk permainan seimbang.

Konsep Fortnite X Game of Thrones

Di samping itu, pemain boleh mengharapkan untuk melihat Game of Thrones Creative Hub juga. Pemain akan dapat berinteraksi dengan pelbagai watak dari francais dan lengkap mini untuk XP.

Adakah kosmetik akan menjadi eksklusif Battle Pass atau dibeli dari kedai item?

Berita & Kebocoran Fortnite
Pembunuhan beramai -ramai akan berada di Fortnite Season 8 Battle Pass!

Ini adalah salah satu soalan paling sukar untuk dijawab. Sebagai contoh, pembunuhan beramai -ramai tidak mencipta gembar -gembur seperti yang dilakukan oleh Naruto, namun kosmetik adalah Eksklusif Battle Pass (BP). Walaupun ini mungkin disebabkan oleh batasan IP, ini adalah contoh yang sah tentang bagaimana rawak perkara ini boleh.

Walau bagaimanapun, jika Epic Games melepaskan beberapa kosmetik, kemungkinan besar ia akan tersedia untuk pembelian dari kedai item. Setakat ini, itu semua maklumat yang tersedia mengenai kerjasama Fortnite X Game of Thrones. Mudah -mudahan, leakers akan dapat mendedahkan lebih banyak maklumat tidak lama lagi.

Bas Pertempuran sedang menuju ke Fortnite Bab 4 Musim 4 tidak lama lagi! Lihat kedai item Fortnite terakhir hari ini!

Poll: Sekiranya Fortnite menambah naga?

Peta Permainan of Thrones Fortnite

Сотрите в н н н т «« Game of Thrones Fortnite Map »tiktok (тик wajah).

Лйи: 55.4k.ко menumpalkan: 128.V Tiktok (тикток) о п п п п «« Game of Thrones di #fortnite?! #GameOfThrones #got #fortNiteCreative ». Bunyi Original - Mustard Plays

1.1m

Game of Thrones di #fortnite?! #gameofthrones #got #fortnitecreative

Ths: 22.

464

������ #fortnite #foryoupage #gaming #kadothrone #fortnitecreativemap #fortnitecreative #fyp

В в tiktok (тика) о поововате peratus Tonepleba (@tonepleba): «Main peta hebat ini di Fortnite Creative. Castle Royale berjuang untuk takhta dalam percuma ini untuk semua peta zaman pertengahan Deathmatch. ⚔️ Kod peta: 9980-6845-7904 #fortnite #castle #aesthetic #vibes #UEFN #fortnitecreative #fortnitechapter4 #fortnitephotography #freeforall #fortnitemap ».Suono Originale-Tonepleba

175

Main peta hebat ini di Fortnite Creative. Castle Royale berjuang untuk takhta dalam ini percuma untuk semua peta zaman pertengahan deathmatch. ⚔️ Kod peta: 9980-6845-7904 #fortnite #castle #aesthetic #vibes #uefn #fortnitecreative #fortnitechapter4 #fortnitephotography #freeforall #fortnitemap