Musim 26 Mekanik Nightmare Echoing – Diablo 3 – Icy Veins, Cara Menghidupkan Mimpi Buruk Bergema di Diablo 3

Cara menjalankan mimpi buruk bergema di Diablo 3

Untuk Membuka Kunci Mimpi Buruk, Pemain mesti mengumpul jeritan yang dikalahkan dari Guardians Great Rift yang dikalahkan. Memancarkan jeritan yang tersembunyi di kubus kanai saman portal yang pemain dapat masuk untuk menghadapi kengerian masa lalu Nephalem.

Mekanik Nightmare Mechoing di Diablo 3 Musim 26

Musim 26 memperkenalkan mod permainan baru yang dipanggil Mimpi ngeri. Di dalamnya, pemain menghadapi peristiwa yang sengit, padat, yang semakin mencabar yang membentangkan keupayaan mereka untuk bertahan selama mungkin.

Jadual kandungan halaman ini

 • 1. Musim 26 Tema: Mimpi buruk bergema
 • 2. Bagaimana anda memasuki mimpi buruk yang menggema pada musim 26?
 • 3. Apa yang mengulangi mimpi buruk pada musim 26?
 • . ?
 • 5. Apa raksasa yang anda hadapi dalam mengulangi mimpi buruk?
 • 6. Apakah perkembangan seperti di dalam mimpi buruk yang bergema?
 • 7. Taktik untuk kegunaan pylon di dalam mimpi buruk bergema
 • 8. Apakah taktik umum di dalam mimpi buruk bergema?
 • 9. Apakah yang terbaik untuk mengulangi mimpi buruk?

Musim 26 Tema: Mimpi buruk bergema

Musim 26 memperkenalkan mod permainan baru yang dipanggil Mimpi ngeri. Di dalamnya, pemain menghadapi peristiwa yang sengit, padat, yang semakin mencabar yang membentangkan keupayaan mereka untuk bertahan selama mungkin.

Bagaimana anda memasuki mimpi buruk yang menggema pada musim 26?

Mimpi buruk bergema dibuka dengan memancarkan a Menjerit menjerit Item yang boleh digunakan di Kanai’s Cube. Menjerit menjerits diperoleh dari Rift Guardians Inside Greater Rifts (Non-Guaranteed Drop), yang bermaksud anda tidak dapat memperoleh mereka pra-peringkat 70 dan mencapai perkembangan GR. Portal ke mimpi ngeri yang bergema dapat dikongsi dengan kumpulan, dan sangat digalakkan untuk berbuat demikian untuk memaksimumkan potensi pertanian mod permainan baru ini, sambil meminimumkan downtime pertanian petrified jeritan.

?

Mimpi ngeri bergema adalah aktiviti endgame berasaskan gelombang yang menempatkan pemain di dalam kawasan yang dilancarkan secara rawak antara enam varian. Ada yang lebih disukai oleh orang lain (ruang terbuka dengan lubang lebih baik untuk berdinding), tetapi mereka semua ciri -ciri biasa sukan:

 • Ruang tunggal – tiada pintu masuk, keluar, atau tahap berikutnya;
 • Pelbagai halangan yang memecahkan strukturnya – dinding, lajur, lubang, dll.
 • Empat Pylons Dijamin: Pylon Conduit, Power Pylon, Saluran Pylon, dan Speed ​​Pylon. Penggunaan strategik tiang sangat penting untuk kejayaan mimpi buruk anda berjalan. Baca di bahagian ‘Taktik’ yang berdedikasi di bawah untuk mengetahui lebih lanjut.

Sekali di dalam mimpi ngeri, pemain tidak boleh teleport keluar. Monsters akan mula memajukan gelombang dan tidak akan berhenti sehingga anda sama ada terkejut (seperti yang dikesan oleh bar kemajuan di sebelah kanan skrin) atau mati. Mati di dalam mimpi buruk bergema adalah mematikan watak tegar, Oleh itu, berhati -hati jika anda bermain dalam mod permainan itu.

 • Bagi pemain tegar – jika anda merasakan anda mencapai titik yang mengancam, taktik yang dicadangkan adalah untuk berhenti berjuang dan mengelak raksasa selama beberapa saat, menunggu bar ‘terharu’ untuk mengisi. Sebaik sahaja anda “gagal” untuk maju, selesaikan Stragglers – dan anda dengan selamat boleh mengakhiri mimpi ngeri dan pergi dengan selamat.

Setelah selesai, mengulangi mimpi buruk memberi ganjaran kepada anda dengan pengalaman (setakat ini manfaat terkuat mereka), sehingga 575 shard darah, sehingga 12 item legenda, sekumpulan permata dan bahan standard, dan yang baru Bisikan penebusan permata legenda. Ganjaran didasarkan pada peringkat mimpi ngeri yang anda capai, sehingga topi Tahap 150 (lihat bahagian ‘Progresif’ di bawah).

Cara Menanam Bisikan Permata Legenda Penebusan Pada Musim 26?

Bisikan penebusan adalah permata legenda baru yang jatuh secara eksklusif sebagai ganjaran untuk menyiapkan mimpi buruk. Ia jatuh sekali setiap mimpi ngeri yang siap, dan mempunyai ciri -ciri penting berikut:

 • Tujuan tunggalnya akan digunakan untuk penambahan barang -barang legenda kuno.
 • Permata legenda jatuh pra-peringkat ke peringkat mimpi ngeri yang anda capai, sehingga maksimum permata 125. Ini menjadikan matlamat asas setiap mimpi ngeri anda untuk mencapai sekurang -kurangnya Tier 125, walaupun anda akan mencapai topi ganjaran di Tier 150.
 • Perhatikan bahawa Bisikan penebusanTutup tahap sebenarnya 150, dan anda boleh menyelesaikan meratakan dengan cara biasa – dengan melengkapkan (sesuai tinggi) yang lebih besar).

Apa raksasa yang anda hadapi dalam mengulangi mimpi buruk?

Jenis raksasa dipilih secara rawak apabila memulakan mimpi ngeri, yang boleh memberi manfaat atau menjejaskan anda; Sebilangan komposisi raksasa akan menjadi lebih agresif dan/atau memihak kepada pertempuran jarak jauh, menjadikan mimpi buruk itu lebih sukar. Jika tidak, kesukaran gelombang di dalam skala mimpi ngeri yang sama juga sama dengan tahap rift yang lebih besar.

Krysbin

Perhatikan bahawa raksasa di dalam mimpi buruk bergema tidak boleh dikawal orang ramai dengan kesan keras (beku, terkejut, berakar atau tersingkir), membatalkan binaan tertentu (i.e., Kalimat Krysbin -Menghitung Necromancer Membina). Kesan kawalan orang ramai yang lembut (i.e., Perlahan, sejuk) masih berlaku.

Monsters Inside Echoing Nightmares tidak menggugurkan barang dan, lebih penting lagi, Jangan menjatuhkan emas. Ini membatalkan taktik cheesy seperti melengkapkan Besar penimbunBesar penimbun dan GoldwrapGoldwrap untuk memastikan kebolehan semasa melakukannya.

Apakah perkembangan seperti di dalam mimpi buruk yang bergema?

Begitu juga dengan seberapa cepat penyempurnaan rift yang lebih cepat membuka perkembangan grasi secara pukal, anda dapat maju dengan lebih cepat.

 • .
 • Langkau 8 peringkat di hadapan jika anda membunuh musuh tidak lama selepas mereka menanam.
 • Langkau 6 Tier Sekiranya anda membunuh semua musuh yang kini dihasilkan.
 • Langkau 3 Tiers Sekiranya anda membunuh sebilangan besar musuh semasa.
 • Langkau 2 Tier Sekiranya anda membunuh sekumpulan musuh yang sedang ditanam.
 • Kemajuan 1 peringkat setiap beberapa saat tidak terharu.

Ganjaran Nightmare Ganjaran, Kesihatan Raksasa dan Kerosakan Cap di Wave 150. Anda boleh terus melewati titik itu, tetapi tidak ada insentif untuk melakukannya.

Gelombang biasa terdiri daripada pelbagai raksasa standard, tetapi peristiwa tertentu yang telah ditetapkan dan rawak akan berlaku untuk menimbulkan cabaran khusus dan menambah pelbagai untuk larian anda:

 • Pemijahan Kuning (Rare) Monsters dan Minions mereka. Perhatikan bahawa pek biru (juara) tidak dapat berlaku.
 • Memanggil Guardian Rawak Rawak Setiap 30 Gelombang.
 • Meteor hijau yang sangat merosakkan (serupa dengan Belial) selepas gelombang ke -100.
 • Kemunculan perangkap machination neraka, yang menimbulkan gelombang gila yang tidak berkesudahan yang mengenakan bayaran pada pemain dan meletupkan kesan, meninggalkan letupan cair sebagai ancaman tambahan. Oleh kerana mekanik pemijahan mereka tanpa henti, mereka dapat melambatkan perkembangan anda dan peringkat melangkau banyak, jadi mengutamakan kemusnahan mereka secepat mungkin!
 • . Anda boleh menggunakan ini untuk kelebihan anda dengan kedudukan pintar.
 • Muncul Kuil Bandit (memanggil pelbagai goblin harta karun sekali dicetuskan) di lokasi berdekatan rawak. Perhatikan bahawa skala kesihatan mereka dengan peringkat mimpi buruk yang bergema, menjadikan mereka agak sukar untuk diturunkan di peringkat yang lebih tinggi tanpa pylon saluran aktif.

Taktik untuk kegunaan pylon di dalam mimpi buruk bergema

Rasa masa

Penggunaan pylons yang betul di dalam mimpi buruk bergema akan memaksimumkan prestasi anda di dalamnya; Apabila tepat pada masanya, mereka akan membawa anda ke topi 150 pada hampir apa-apa yang dioptimumkan dan mampu membina. Sentiasa ingat untuk melengkapkan pengikut anda (atau sekurang -kurangnya salah satu ahli parti anda) dengan rasa masa untuk memanjangkan tempoh pickup pylon. Jika tidak, perhatikan langkah-langkah berikut, bersama-sama dengan masa penanda aras untuk membina yang sesuai untuk tugas:

 • .
 • 00: 30 hingga. Ini akan membawa anda dengan mudah ke Tahap 130 berdasarkan kerosakan mentah dan kebolehmampuan di sekitar medan perang.
 • 1:30 – Penggunaan penyaluran pylon harus melengkapkan binaan pilihan anda. Pada sumber-sumber dan binaan yang berintensifkan, anda boleh menggunakannya sebelum. Jika tidak, ambilnya bersama -sama dengan kuasa (lihat di bawah) untuk meminimumkan downtime of cooldowns defensif yang akan membawa anda sampai akhir.
 • 1: 30-2: 30+-Conduit pylon adalah pylon yang paling penting untuk dipertimbangkan ketika melakukan mimpi ngeri, kerana kuasanya dapat membawa anda melalui lebih dari 20 tier sendiri. Walaupun ia tidak dapat meremehkan rift guardian spawns (sama seperti di GRS), ia akan mencairkan melalui monster dan sampah raksasa kuning (jarang). Diambil sekitar peringkat ~ 130 – atau sebaliknya tepat pada masanya kerana pickup pylon sebelumnya tamat – semuanya akan menjamin bahawa anda mencapai ganjaran mimpi buruk yang bergema pada peringkat 150.

Apakah taktik umum di dalam mimpi buruk bergema?

 • Pilih membina projektil dan kerosakan umum berurusan dengan halangan, dan tidak bergantung pada kemahiran. Semakin luas dan lebih banyak api dan melupakan AOE anda, semakin baik.
 • Cuba buat mimpi buruk dalam kumpulan jika boleh, mengumpulkan semua jeritan anda untuk meminimumkan downtime pertanian mereka. Satu jeritan petrified tunggal akan membuka portal untuk seluruh kumpulan.
 • Walaupun anda akan menghadapi Rift Guardians, cabaran mereka tidak hampir sama seperti dalam keretakan yang lebih besar, membuat Bane yang dilandaBane of the Stricken tidak berguna untuk kandungan ini. Bane yang berkuasaBane yang berkuasa , MesserschmidtReaver Messerschmidt , Cincin obsidian zodiakObsidian cincin zodiak, dan In-Geom.
 • Sentiasa ingat bahawa raksasa di dalam mimpi buruk yang menggema tidak boleh dikawal oleh orang ramai, yang juga termasuk kemampuan menarik. Anda masih boleh menggunakan Strongarm BracersBracers Strongarm untuk penguatan kerosakan, kerana mereka hanya memerlukan keupayaan tarik digunakan, bukannya ia berkuatkuasa.

Apakah yang terbaik untuk mengulangi mimpi buruk?

Senarai berikut menganggap permainan solo. Sentiasa ingat kemahiran kecil dan pelarasan itemisasi yang dicadangkan di atas.

 • Bangunan Terbaik – Marauder Sentry/Multishot Demon Hunter
 • Bangunan yang baik – Aov Fist of Heavens Crusader, Natalya/Marauder Sentry Demon Hunter, Inna Mystic Ally Monk, Lod Wave of Light Monk, Sunwuko Wave of Light Monk Light
 • Pembina yang baik – Sisa -sisa Rend/Budah Barbar, Raekor Boulder Toss Barbarian, Barang Barbarian Mote, Mundundon Dh, Mundundon Dh, Mundundon Dh,
 • Binaan yang boleh diterima – Raja Abadi Hota Barbarian, Lod Hota Barbarian, Lod Blessed Shield Crusader, Shadow Impale DH, Poj Tempest Rush Monk, SWK Tempest Rush Monk, Uliana SSS Monk, Lod Corpse Ledakan Necromancer, Arachyr Corpse Spiders Wd, Wizard Vyr Archon, Lod Frozen Orb Wizard, Lod Hydra Wizard
 • BUIL BUILS – Segala -galanya. Anda pasti boleh mencuba, tetapi anda membahayakan kunci anda dengan tidak perlu.

Untuk bermain kumpulan, kami sangat mencadangkan untuk bermain pasukan Barbarian Sokongan (untuk ketangguhan), dan menyusun banyak pemburu setan Marauder/multishot yang anda boleh. Alternatif yang agak boleh diterima adalah untuk mempunyai gelombang Lod Light Monk atau Sunwuko Wave of Light Monk sebagai DPS sebaliknya. Sentiasa ingat kemahiran kecil dan pelarasan itemisasi yang dicadangkan di atas.

Changelog

 • 14 Apr. 2022: Panduan ditambah.

Cara menjalankan mimpi buruk bergema di Diablo 3

Diablo 3 Musim 26 Portal Nightmare

Setiap Diablo 3 Pemain menerima amaran, “Banyak Nephalem telah berdiri di mana anda berada sekarang, tetapi hanya sedikit yang berjaya mengatasi percubaan,” dari Orek ketika mempelajari keretakan yang lebih besar, tetapi sekarang jenis rift baru menanti kami: mimpi ngeri. Gaya rift ini diperkenalkan sebagai mekanik pada musim 26, tetapi kini menjadi sebahagian daripada permainan teras supaya anda dapat menjalankannya setiap kali anda menginginkannya.

Tidak pasti apa yang menggema mimpi buruk atau bagaimana menjalankannya? Mari kita tutup semua yang kita tahu mengenai pergeseran mimpi ngeri, jadi anda dapat menikmati senario permainan akhir yang mencabar ini.

Apa yang mengulangi mimpi buruk?

Blog Preview Asal menerangkan mimpi ngeri yang bergema sebagai “peristiwa yang sengit, padat, yang semakin mencabar yang membentangkan keupayaan mereka untuk bertahan selama mungkin..

Acara ini adalah mod berasaskan gelombang pada peta yang agak kecil dengan empat kuil pada permulaan. Skala kesukaran semasa anda menanam gelombang tambahan raksasa. . Semakin cepat anda membunuh barang, semakin cepat tahap peringkat anda meningkat! Kaunter peringkat anda tinggal di bawah bar anda yang terharu.

Apa yang diharapkan dari mimpi ngeri pertama anda

Langkah Satu Mimpi Bilis Berlari: Jangkau Tahap 70. Tidak, betul -betul. . Sebaik sahaja anda mencecah 70, adakah anda pertanian utama Rift Standard, kemudian jalankan beberapa keretakan yang lebih besar; Rift Guardians mempunyai peluang untuk menjatuhkan jeritan. Jeritan Petrified berfungsi seperti cincin teka -teki atau bovine bardiche – pop ke dalam kiub Kanai (tanpa memilih resipi) dan klik Transmute.

Untuk melengkapkan mimpi ngeri yang bergema, anda akan dikalahkan atau terkejut. Ruang bar kemajuan standard di sebelah kanan tetingkap anda menjejaki terkini anda, dan ia akan naik dan turun berdasarkan bilangan perusuh yang dilahirkan. Itu sahaja. Tidak ada keadaan ‘menang’ yang sebenar, yang sangat seperti Diablo.

Sebaik sahaja anda terharu – atau mati – dada menanam berhampiran portal untuk membawa anda kembali ke bandar permulaan anda. Anda akan menerima letupan anda dalam XP (ditala lebih rendah sebagai sebahagian daripada langkahnya dari tema bermusim ke sistem permainan sepenuh masa), dan dada boleh menjatuhkan mana-mana item berikut: item legenda, shard darah, permata, Dan permata legenda baru, bisikan penebusan (pra-peringkat berdasarkan prestasi anda). Tetapi diberi amaran-membuka dada bermula dari pemasa penutupan 30 saat.

Acara ini boleh dilakukan sebagai pemain solo dan untuk pihak. Sekiranya anda berada dalam kumpulan, hanya satu pemain yang memancarkan jeritan yang tersembunyi untuk membuka portal Rift.

Diablo 3 Monk Perempuan

Petua dan cara untuk berlari mengulangi mimpi buruk

The Max Rank A Whisper of Foundement Can Drop adalah 125, berdasarkan peringkat anda di Banjir atau Kematian. Pengalaman diberi ganjaran dalam mimpi ngeri yang menyala dengan ganjaran giliran yang lebih besar sehingga gr150. Oleh itu, anda mendapat manfaat daripada mendapatkan hampir dengan Tier 126 mungkin Sebelum anda terharu oleh perusuh atau dikalahkan untuk memaksimumkan permata legenda.

. Walaupun gila hidup, mereka menghitung terhadap meter anda yang terharu. Selepas Tahap 100, meteor kadang -kadang akan jatuh dari langit. Lulus Tahap 150, dan Skala Rintangan Kerosakan Mobs ke atas.

. Sekatan ini tidak termasuk ketakutan dan daya tarikan, tetapi anda tidak akan mendapat manfaat terlalu banyak memandangkan peta kecil dan matlamat acara. Sekiranya anda mempunyai pembentukan AOE yang hebat, tetapi ia bergantung kepada pembekuan – berfikir nekromancer dengan tanah tanah beku mati – batasan ini mungkin akan memberi kesan kepada anda. Begitu juga, binaan menggunakan Bane yang terperangkap tidak akan melaksanakan juga.

Yang mengatakan, raksasa yang jarang berlaku dan penjaga rift dapat bertelur dalam mimpi ngeri, jadi kombo seperti dalam geom dan sane yang berkuasa masih akan memberi manfaat kepada anda. Sekiranya anda sangat bergantung kepada, menggunakan atau mengepung Reaver Messerschmidt akan menjadi rangsangan yang hebat sejak matlamat Nightmare yang bergema adalah pembunuhan berterusan.

Seperti keretakan yang lebih besar, raksasa tidak akan menjatuhkan emas atau barang. Mereka juga tidak akan menjatuhkan Globe Health, jadi anda bergantung pada kemahiran, gear, dan ramuan anda untuk membawa kesihatan anda kembali semasa gelombang. Anda mendapat empat tiang, satu di setiap sudut peta: saluran, kuasa, penyaluran, dan kelajuan. Jangan ambil mereka semua pada permulaan! Pylon kuasa mungkin bermaksud perbezaan antara pangkat 100 dan berpangkat 125 bisikan untuk anda.

Diablo 3 permata legenda

Adakah ia bernilai berlari mengulangi mimpi buruk? Apa ganjarannya?

Permata legenda baru, bisikan penebusan, khusus untuk menambah barang legenda kuno. Kami mempunyai pengalaman yang sama dalam Musim 25 dengan Soul Shards Demonik, yang boleh anda gunakan untuk memohon tahap penambahan yang ditetapkan berdasarkan pangkat Shard. Peningkatan akan meningkatkan output atau survivabiliti anda berdasarkan permata yang anda gunakan untuk penambahan anda: Ruby/Topaz/Emerald untuk peningkatan kerosakan (berdasarkan kelas anda), Amethyst untuk Kesihatan, dan Diamond untuk Rintangan.

. Pertama, mengulangi mimpi buruk tidak akan dikira untuk maju ke mana -mana perjalanan musim anda – maaf, petani haiwan kesayangan. Anda masih berkesan menanam penambahan dengan cara yang baru dari hanya menyelesaikan keretakan yang lebih besar berulang kali. Yang mengatakan, anda masih perlu menjalankan keretakan yang lebih besar – pertama, untuk menjalin jeritan, dan kedua, untuk meningkatkan permata legenda anda. Tetapi mendapat permata untuk menduduki kedudukan 125 untuk menambah biasanya akan mengambil (sekurang -kurangnya) 25 rift yang lebih besar. Jadi, saya akan mengatakan ya – mimpi buruk yang menggema sangat berbaloi. Selamat memburu, Nephalem!

Dikemas kini 29 Ogos 2022.

Mimpi ngeri adalah elemen permainan di Diablo III, diperkenalkan pada musim 26.

Permainan []

Mimpi buruk bergema adalah aktiviti endgame, di mana pemain bertarung dalam kenangan Nephalem yang jatuh dalam [1] pertempuran berasaskan gelombang, berlaku di peta yang agak kecil dengan empat kuil pada permulaan. Skala kesukaran sebagai gelombang raksasa tambahan dilahirkan. Raksasa yang lebih cepat terbunuh, semakin cepat tahap peringkat pemain meningkat. [2]

Untuk Membuka Kunci Mimpi Buruk, Pemain mesti mengumpul jeritan yang dikalahkan dari Guardians Great Rift yang dikalahkan. Memancarkan jeritan yang tersembunyi di kubus kanai saman portal yang pemain dapat masuk untuk menghadapi kengerian masa lalu Nephalem.

. Hanya satu pemain yang dikehendaki untuk memancarkan jeritan petrified untuk membuka mimpi ngeri dalam permainan multiplayer. Sama dengan pertemuan bos, semua pemain dalam permainan multiplayer mesti menerima arahan untuk masuk. Semasa berada dalam mimpi ngeri yang bergema, skala kesukaran ketika pemain maju dalam pertemuan. Pemain dapat maju lebih cepat dengan mengalahkan raksasa dengan cepat. Raksasa di dalam mimpi ngeri tidak menjatuhkan emas, barangan, atau glob kesihatan.

Pemain menerima ganjaran berikut apabila melengkapkan mimpi ngeri: exp, barang legenda, shard darah, permata, dan permata legenda baru, bisikan penebusan. [1]

Ulasan Pakar Gamespot

29 September 2021

Pembangunan []

.. [1]

.

Rujukan []

 1. ↑ 1.01.11.2 2022-04-04, Musim 26 | Kejatuhan Nephalem | Sekarang hidup. Blizzard Entertainment, Diakses pada 2022-04-16
 2. ↑ 2022-04-15, Cara Menjalankan Mimpi Buruk Bergema di Diablo 3 Musim 26. Blizzard Watch, Diakses pada 2022-04-20
 3. ↑ 2022-05-12, Diablo III meraikan 10 tahun. Blizzard Entertainment, Diakses pada 2022-05-13