Musim 26 Compendium untuk Diablo 3 – Diablo 3 – Icy Veins, Tema Baru dan Ganjaran Tiba di Diablo 3 Musim 26: The Fall of the Nephalem

Tema dan Ganjaran Baru Tiba di Diablo 3 Musim 26: Kejatuhan Nephalem

Musim 26 memperkenalkan mod permainan baru ke Diablo 3 yang dipanggil Mimpi ngeri, di mana pemain menghadapi peristiwa yang sengit, padat, yang semakin mencabar yang membentangkan keupayaan mereka untuk bertahan selama mungkin. Beyond the Cepat Gambaran Keseluruhan Dalam artikel ini, kami juga mempunyai artikel Mekanik Nightmare yang berdedikasi, di mana kami pergi mendalam mengenai kesan penambahan bermusim ini. Sekiranya anda berminat dengan butir -butir mod permainan baru ini dan bagaimana ia dapat mempengaruhi PlayStyle anda, menyelidiki betul!

Musim 26 Compendium untuk Diablo 3

Musim 26 memperkenalkan mod endgame baru yang dipanggil Echoing Nightmare, bersama -sama dengan perubahan item set dan legenda, serta ganjaran baru yang akan diperolehi dengan menyelesaikan perjalanan musim.

Diablo Musim 26 bermula dan tarikh akhir

.7.3 akan tiba di pelayan bukan musim pada 12 April, dan Musim 26 akan bermula pada 15 April, 2022 jam 5 petang (PDT/CEST/KST).

Musim 26 berakhir pada 21 Ogos, 2022 jam 5 petang (PDT/CEST/KST). Untuk melihat musim berikutnya, musim 27, mengandungi, lawati hab bermusimnya di bawah.

Mimpi ngeri, di mana pemain menghadapi peristiwa yang sengit, padat, yang semakin mencabar yang membentangkan keupayaan mereka untuk bertahan selama mungkin. Beyond the Cepat Gambaran Keseluruhan Dalam artikel ini, kami juga mempunyai artikel Mekanik Nightmare yang berdedikasi, di mana kami pergi mendalam mengenai kesan penambahan bermusim ini. Sekiranya anda berminat dengan butir -butir mod permainan baru ini dan bagaimana ia dapat mempengaruhi PlayStyle anda, menyelidiki betul!

Singkat. . Walaupun en tiers akan terus melampaui jumlah itu, ganjaran keluar di Tier 150, menjadikannya sangat diinginkan untuk menamatkan larian kemudian dan di sana.

Mimpi ngeri yang menggema ganjaran banyak pengalaman, menjadikannya sangat sesuai untuk pertanian paragon. Mereka juga memberi ganjaran dengan Bisikan penebusan Legenda Gem, yang digunakan secara eksklusif untuk pembesaran gear. Akhir sekali, ia juga akan memberi ganjaran kepada anda dengan permata standard, shard darah, dan barang legenda.

.

Walaupun pasti kurang berubah permainan-terutamanya jika dibandingkan dengan Ethereals dari S24 dan Soul Shards dari S25-mengulangi mimpi buruk yang memberikan arah baru yang unik untuk Diablo 3 Endgame. Dengan cara ini, mereka mewarisi salah satu ciri-ciri yang lebih baik dari mekanik shard soul; keupayaan untuk memakannya untuk pembesaran, memotong beberapa pengisar bermusim. Walau bagaimanapun, kekurangan penambahan permainan yang mencolok, permainan dan membina dalam Musim 26 menjadikan pengenalan ENS sebagai tema teras yang agak kukuh daripada musim sebelumnya. . Walau apa pun, jika mengulangi mimpi buruk yang berterusan pada musim -musim yang akan datang, mereka pasti dapat diulang dengan insentif tambahan untuk berusaha melampaui Tier 150, dengan tepat mengukur ganjaran dan memiliki papan pendahulu mereka sendiri.

Perubahan Item Musim 26 – Semua yang anda perlu tahu

Barbarian

Lemparan senjata Tombak kunoTombak kuno .

Bonus 4-keping Legacy of Raekor kini memberikan semua runes Caj marahCaj marah dan meningkatkan kerosakan Tombak kunoTombak purba sebanyak 2% untuk setiap 1% hidup hilang. Bonus 6 keping Legacy of Raekor kini meningkatkan kerosakan yang seterusnya Caj marah atau Lemparan Senjata (Tumpukan Kesan; Tela Dilemparkan Makan Sehingga 5 Stacks). Sasaran melanda melepaskan pelbagai tombak.

TangkaiUndang -undang Arreat meningkatkan kerosakan Lemparan senjataBuang senjata dan Tombak kunoTombak purba sehingga 200%. Lemparan senjata. Tombak kunoBayaran balik tombak purba sehingga 50 kemarahan berdasarkan jarak musuh memukul dan menetapkan semula topi kemarahan ke dasarnya maksimum.

Lembung tiga ratusLembing tiga ratus meningkatkan kerosakan Buang senjata dan Tombak purba sehingga 200%, dan kelajuan serangan Lemparan senjata meningkat sebanyak 200%.

SkularKeselamatan Skular meningkatkan kerosakan Tombak purba sehingga 200%, dengan tambahan 100% ketika memukul 5 atau kurang musuh.

 • Caj marahCara caj kemarahan untuk bahagian yang lebih baik dari kewujudannya. Semasa mengecas masih menjadi pusat playstyle, anda kini mempunyai sangat berdaya maju Tombak kunoTombak purba -centric binaan berkisar. Set itu masih tidak mempunyai pengurangan kerosakan semula jadi, dan dengan bonus 4 keping yang bersandar ke aspek itu, nampaknya disengajakan-tetapi saya dapati ia tersesat dan bertentangan dengan bagaimana permainan dimainkan.

Tentara Salib

Perubahan telah dibuat kepada duri set Invoker yang menambah kerosakan AOE pada persediaan fokus sasaran yang sebelumnya.

Bonus 6 keping duri dari set invoker kini menimbulkan 67,500% daripada duri anda terhadap musuh yang diserang oleh MenghukumMenghukum dan SlashSlash, bukan hanya musuh pertama yang terkena dulu.

 • Pemikiran Peribadi: Ini dimaksudkan untuk mengimbangi nerf. (Lihat di bawah.)

.

 • Pemikiran Peribadi: Secara peribadi, saya tidak pernah menyukai cara Norvald telah ditangkap kasut ke dalam setiap tentera salib yang dibina di bawah matahari, dan niat speedfarming asalnya telah lama hilang. Namun, ini adalah nerf seragam di seluruh tentera salib yang dibina, tanpa apa -apa untuk mengimbangi kecuali pemain Invoker. .

Biarawan

Sekutu mistik

Perubahan telah dibuat kepada kemahiran sekutu mistik yang membetulkan beberapa mekanik yang sebelum ini sukar dikawal.

 • Sekutu mistikSekutu mistik yang dilahirkan oleh mantra Inna menetapkan bonus 6 keping kini menyegarkan tempoh mereka dengan setiap serangan.
 • Sekutu apiAlly Fire sekarang mempunyai kelebihan (ia mengabaikan perlanggaran dengan unit musuh).
 • Sekutu bumi. Mereka juga tidak lagi terjejas oleh pelembap peluru berpandu.
 • .

Pengikatan tuhan -tuhan yang lebih rendahPengikatan tuhan -tuhan yang lebih rendah telah kembali kepada “hanya” meningkatkan kerosakan anda Sekutu mistikSaman sekutu mistik, dan tidak lagi mengasingkan bonus ini Sekutu api .

 • Pemikiran Peribadi: Nerf ini dimaksudkan untuk menurunkan persediaan sekutu api yang terlalu besar dengan Inna, mewujudkan Bumi Ally sebagai rune terbaik de-facto untuk kemahiran. INNA Monks tetap menjadi kekuatan yang harus diperhitungkan, dan salah satu (jika tidak) membina terbaik dalam permainan untuk praktikal apa -apa tujuan yang dapat dibayangkan.

Bahagian ini menggabungkan kesegaran, keseronokan dan prestasi untuk menyerlahkan binaan yang paling menarik untuk dimainkan pada musim 26.

Barbarian – Raekor Kuno Kuno

Ini adalah membina binaan berorientasikan pelbagai yang menggabungkan rework yang ditetapkan semula dengan tumpuan baru Lemparan senjataBuang senjata dan Tombak kuno . Klik pada pautan di bawah untuk melihat panduan penuh!

Monk – Inna Mystic Ally

Sekutu mistik

Walaupun sudah pasti telah nerfed, Mantra Mantra yang berasaskan Misteri Misteri Mantra Mantra tetap menjadi binaan yang sangat kuat dan serba boleh. Ia masih dianggap sebagai binaan terbaik untuk pertanian solo, perkembangan, dan merupakan kemasukan yang besar untuk perkembangan kumpulan. Ia juga hebat pada aktiviti endgame baru, mengulangi mimpi buruk, menjadikannya permainan terbaik yang terbaik.

Multishot

Berdasarkan playstyle yang bergantung kepada haiwan peliharaan perwujudan set Marauder, binaan berorientasi multishot ini adalah satu-satunya yang hebat untuk kelas Hunter Demon, dan setakat ini merupakan binaan terkuat untuk mengambil mimpi buruk. Kerana ia dapat menubuhkan sarang turetnya untuk tersebar yang efisien di kawasan mimpi buruk yang tertutup, binaan ini akan mengisar kandungan baru dengan kelajuan dan kecekapan yang tiada tandingannya.

Changelog

 • 14 Apr. 2022: Panduan ditambah.

Kami akan datang pada permulaan Diablo 3 Musim 26, dan Blizzard telah melemparkan mod permainan akhir baru sebagai tema: The Echoing Nightmare. Ini adalah tema bermusim pertama yang menambah aktiviti yang sama sekali baru kepada tajuk, tetapi menangani jenis rift unik ini tetap menjadi pilihan, jadi jangan tegaskan jika anda lebih suka menyelesaikan perjalanan musim dan mendapat ganjaran.

? Apa yang berubah dalam Patch 2.7.3? Apa yang ditetapkan melalui Hadiah Haedrig untuk memulakan permainan musim 26 anda?

Untuk menangani soalan -soalan itu, mari kita semak butiran pengumuman Musim 26 dan temukan apa yang ada untuk kami dalam beberapa bulan akan datang.

Diablo 3 Musim 26 Portal Nightmare

Nightmares Echoing Musim 26 menjatuhkan anda terhadap hantu yang dikalahkan Nephalem

Pertama adalah tema itu sendiri. Nama musim, Fall of the Nephalem, adalah petunjuk yang unik dalam cabaran baru. Diilhamkan oleh peringatan dalam permainan Orek-“Banyak Nephalem telah berdiri di mana anda berada sekarang, tetapi sedikit yang berjaya mengatasi ujian”-mimpi ngeri yang bergema memberikan cabaran akhir permainan yang ditubuhkan di The New D3 sistem rift. . Sebagai pemain, anda berjuang melawan, “Kenangan Nephalem yang jatuh dalam keretakan yang lebih besar,” dan anda tidak semestinya menang. Matlamatnya adalah untuk mengatasi musuh -musuh yang menakluki Nephalem lalu, berjalan sehingga anda terkena terharu (atau anda dan parti anda dikalahkan).

Untuk membuka mimpi ngeri yang bergema, selesaikan keretakan yang lebih besar dan kumpulkan jeritan petrified sebagai sebahagian daripada titisan Guardian. Pop the Petrified Scream ke dalam kiub Kanai anda (serupa dengan cincin teka -teki atau bovine bardiche) dan klik transmute untuk memanggil portal mimpi buruk. Pemain boleh menerima rampasan berikut setelah melengkapkan mimpi buruk: exp, legenda, shard darah, permata, dan permata legenda baru, bisikan penebusan. Seperti Nephalem Rifts, anda akan mempunyai pemasa keluar 60 saat daripada mendapat boot secara automatik.

Tidak seperti permata legenda lain, bisikan penebusan semata -mata untuk menambah peralatan kuno anda. Ia jatuh pra-peringkat berdasarkan prestasi anda dalam mimpi ngeri yang bergema. .

Hadiah Haedrig untuk Musim 26

Setiap musim, anda bermula dengan watak segar – sama ada baru atau dilahirkan semula – watak kosong. Walaupun ia bermaksud bermula dari awal, ia juga memberi peluang untuk menarik bersama -sama set gear kelas untuk watak pilihan anda. Nasib baik, set ini juga merupakan cara terpantas untuk bermain bermusim anda! Anda perlu menaklukkan empat bab pertama perjalanan musim anda untuk mendapatkan tiga beg gear dari Haedrig the Blacksmith, secara kolektif dikenali sebagai Hadiah Haedrig. Apabila anda membuka beg ini, watak itu diberikan dua hingga tiga keping gear dari set kelas musim.

Jadi apa yang ditetapkan oleh Haedrig dalam Musim 26?

 • Barbarians – The Legacy of Raekor
 • Tentara Salib – Perisai Akkhan
 • Demon Hunter – Perwujudan Marauder
 • Monk – Inna’s Reach
 • Necromancer – Kafan Master Pestilence
 • Witch Doctor – Zunimassa’s Haunt
 • Wizard – Magnum Opus Delsere

Seperti biasa, anda menyimpan set untuk watak bukan musim anda apabila musim berakhir.

Diablo 3 Musim 26 Bab Ganjaran

Pencapaian dan koleksi yang berlimpah!

Sejak musim 17, ganjaran untuk empat bab pertama perjalanan musim ini telah dua kali ganda-anda menerima kedua-dua cache hadiah Haedrig untuk bab 2 hingga 4 dan Ganjaran kosmetik dari musim sebelumnya. Ganjaran Musim 14 membuat kemunculan semula pada musim 26. Anda boleh mendapatkan kasut dan seluar dari transmog set penakluk, panji bertemakan Tyrael, dan potret bertema Tal Rasha (yang menjadi lebih hiasan ketika anda menyelesaikan bab tambahan). Tetapi apa barang baru dan menyenangkan yang akan kita dapat untuk menyelesaikan keseluruhan perjalanan?

Melengkapkan musim 26 Guardian Journey Ears Anda bingkai potret Rakkis ‘Rakkis dan haiwan peliharaan Toothsome Trooper. . Dan tentu saja, bagi kita yang tidak membuka kunci semua lima tab stash bonus, anda boleh membuka kunci salah satu daripada mereka musim ini dengan menyelesaikan pencapaian berikut:

 • Lengkapkan Tahap 70 Siksaan 13 Rift dalam masa 5 minit
 • Lengkapkan Greater Rift 60 Solo
 • Membunuh ketamakan pada siksaan 13
 • Bunuh Penjual Penjual di Tahap 70 dalam Tomba 13 di bawah 30 saat
 • Reforge item legenda atau set
 • Tambah barang kuno dengan permata legenda tahap 50 atau lebih besar
 • Tahap Tiga Permata Legenda hingga 55
 • Lengkapkan dua penaklukan

Sekiranya anda telah menyelesaikannya, jangan risau, tetapi senang mempunyai pilihan ini jika anda baru -baru ini menyertai komuniti.

Dan itu Musim 26! Sekiranya anda berminat, mengatasi mimpi buruk yang bergema dan dapatkan diri anda beberapa bisikan penebusan untuk menambah peralatan purba anda. Jika tidak, mengetuk perjalanan bermusim anda, memperoleh set kelas baru, dan dapatkan diri anda setan kecil yang comel sebagai haiwan kesayangan. Nikmati!