Musim 03 Dimuatkan untuk Call of Duty: Modern Warfare II dan Call of Duty: Warzone 2.0: Alboran Hatchery, RAID Episode 03, Warzone Permainan Ranking, dan banyak lagi, Warzone 2.0 Musim 3 Tarikh dan masa pelepasan semula, butiran mod peringkat, dan lebih banyak ciri

Warzone 2.0 Musim 3 Reloaded akhirnya akan menambah mod permainan yang dicari

Pek ini merangkumi kulit pengendali “raja” baru untuk rasmi CDL Pengendali, senapang serangan “berlian” dan pelan senjata senapang sniper “rubi”, serta koleksi barangan kosmetik untuk menunjukkan anda sudah bersedia untuk pasca musim.

Musim 03 Dimuatkan untuk Call of Duty: Modern Warfare II dan Call of Duty: Warzone 2.0: Alboran Hatchery, Raid Episode 03, Permainan Warzone, dan banyak lagi

Musim 03 Reloaded membawa peta multiplayer teras Alboran Hatchery yang baru, dua sidearming penuh auto baru, RAID Episode 03, pengalaman DMZ baru, perdana Warzone 2.0 Bermain Peringkat, dan banyak lagi. Bersedia untuk jatuh pada 10 Mei.

 • Berita
 • Pengumuman
 • Musim 03

Musim 03 Dimuatkan untuk Call of Duty: Modern Warfare II dan Call of Duty: Warzone 2.0: Alboran Hatchery, Raid Episode 03, Permainan Warzone, dan banyak lagi

Musim 03 Reloaded membawa peta multiplayer teras Alboran Hatchery yang baru, dua sidearming penuh auto baru, RAID Episode 03, pengalaman DMZ baru, perdana Warzone 2.0 Bermain Peringkat, dan banyak lagi. Bersedia untuk jatuh pada 10 Mei.

 • Berita
 • Pengumuman
 • Musim 03

oleh Kakitangan Call of Duty

 • Masuk: Musim 03 Kemas kini Midseason Dimuatkan
 • Gambaran Keseluruhan Warfare II Moden
 • RAID Episode 03 tiba di Ops Khas
 • Peta Multiplayer Teras Baru: Penetasan Alboran
 • Jangkitan Giant, Faceoff
 • Warzone 2.0 Tinjauan
 • Ciri -ciri baru mengembangkan peluang taktikal
 • Pergi gelap dalam pengalaman DMZ dalam musim baru: Kompleks Koschei
 • Permainan Ranking Warzone (Beta di Musim 03)
 • Peringatan: Rampasan kembali di Warzone 2.0
 • Gambaran Keseluruhan Umum
 • Musim 03 Reloaded Trophy Hunt Camo Cabaran
 • Dua Sidearms Auto penuh baru, satu maut baru
 • Sniper Wang Mudah, Kevin Durant, Laporan Tugas
 • Pek Pantat: ’09 Bundle Audio Senjata
 • VII: WRATH
 • Pek Pasukan Call of Duty League ™ 2023, Pek Kejuaraan
 • Pek tikus wsow ™
 • Dapatkan faedah pemilikan MWII di Warzone 2.0

Masuk: Musim 03 Kemas kini Midseason Dimuatkan

Los Vaqueros dan Las Almas Cartel bukan sahaja membina semula – mereka juga Muat semula.

Call of Duty®: Modern Warfare ® II dan Call of Duty®: WarZone ™ 2.0 Teruskan Musim 03 dengan kemas kini midseason yang dimuat semula, penuh dengan pengalaman baru yang dinanti-nantikan seperti debutnya WarZone ™ 2.0 Permainan peringkat, kembalinya mod multiplayer taktikal klasik di Faceoff, dan satu lagi zon pengecualian tinggi untuk DMZ yang tersembunyi di Al Mazrah ..

Oh, dan adakah kita menyebut kita mempunyai MVP sebenar sebagai pengendali baru?

Jangkakan Nota Patch Sebelum Pelancaran Musim 03 Dimuat semula dengan butiran lanjut mengenai semua perubahan. Kemas kini nota patch boleh didapati di sini.

Gambaran Keseluruhan Warfare II Moden

 • RAID Episode 03. Ikuti Harga, Farah, dan Alex ketika mereka mendorong lebih jauh ke pangkalan Soviet dalam mengejar Hadir dan persenjataan yang hilang.
 • Misi Ops Khas: Defender – Hafid Port. Mempertahankan terhadap gelombang musuh yang semakin mencabar di pelabuhan hafid Al Mazrah.
 • Peta MP Alboran Hatchery 6V6. Pengalaman peta teras bersaiz sederhana yang ditetapkan di kemudahan terpencil, angin.
 • Jangkitan gergasi, muka 3v3. Pengalaman yang dijangkiti secara besar -besaran dan terlibat dalam pertengkaran pasukan kecil dengan kembalinya Faceoff.

Ancaman bergerak di bawah tanah dalam episod raid ops khas 03

Setelah menjejaki Alex, Gaz pecah untuk menubuhkan Comms dengan Laswell dan menyediakan exfil. Sekarang Harga, Farah, dan Alex mesti mendorong lebih jauh ke pangkalan Soviet, turun ke lubang besar di mana mereka akan menavigasi terowong kereta api lama dan perairan elektrik yang dikenakan. Dengan Hadir dan Warhead yang hilang masih longgar, setiap minit dikira.

RAID Lengkap Episod 03 untuk membuka kunci Alex sebagai pengendali, yang boleh digunakan di seluruh Peperangan Moden II dan Warzone 2.0 mod dalam talian. Dapatkan camo elektrik yang unik dengan melengkapkan RAID Episode 03 mengenai Kesukaran Veteran. Ditemui di kawasan yang diklasifikasikan, satu lagi camo senjata unik yang boleh diperolehi semasa episod RAID 03.

Misi Ops Khas: Defender Datang ke Hafid Port

Sampai ke Pelabuhan Hafid di Al Mazrah dan ambil operasi baru kartel. Ia tidak akan menjadi tugas yang mudah: Sebaik sahaja anda telah menghapuskan pertahanan pertama mereka, anda perlu menggali dan mempertahankan terhadap pelbagai gelombang pasukan musuh yang semakin mencabar.

Bolster pertahanan anda dengan melawat kedai untuk membeli kuasa seperti bala bantuan AI, Killstreaks, dan kit diri sendiri.

Dapatkan ganjaran dengan bintang ops khas untuk usaha anda, yang dapat membantu meningkatkan kit tersebut dan sebaliknya membuka kunci barang eksklusif.

Peta Multiplayer Teras Baru: Penetasan Alboran

Sediakan untuk jatuh ke Alboran Hatchery, peta multiplayer 6v6 baru yang ditetapkan di bukit -bukit hijau di bawah turbin ladang angin yang menjulang tinggi. Navigasi di dalam dan di sekitar kemudahan penyimpanan dan gudang penetasan di peta bersaiz sederhana ini, menggunakan objek perlindungan besar untuk menjalankan operasi stealth di sekitar peta, atau mendaki ke sudut pandang atas untuk melihat kawasan sekitarnya. Seimbang pendedahan anda dengan pengumpulan intel, dengan pasukan terbaik menggabungkan taktik ini untuk perjuangan yang sangat diselaraskan.

Menyebarkan ke Alboran Hatchery dalam senarai main yang diketengahkan sepanjang musim 03 dimuat semula, serta di kolam peta main cepat. Perhatikan Panggilan tugas Blog untuk Panduan Peta Hatchery Alboran yang akan datang.

Jangkitan Giant, Faceoff

Jangkitan ke tahap baru pada peta yang lebih besar dengan lebih banyak pemain atau mendapatkan ultra-taktik dengan debut 3v3 faceoff di Peperangan Moden II.

Jangkitan gergasi

Bekerjasama dengan mangsa lain yang dijangkiti di peta pertempuran yang lebih besar yang menyokong lebih banyak pemain. Oleh kerana lebih banyak yang terselamat jatuh ke gerombolan, anda memerlukan setiap senjata api untuk mengelakkan diri dari diri anda.

Sekiranya dan ketika anda berada . . . Kemudian biarkan kelaparan memakan anda dan menghilangkan hidup.

Faceoff (3v3)

Pada 2011, Call of Duty®: Modern Warfare® 3 Membuat mod multiplayer yang berdedikasi yang menangkap pengalaman perlawanan sangkar pasukan kecil yang karat dan penghantaran: Faceoff.

Dua belas tahun kemudian, Infinity Ward menggali sejarah mereka untuk membawa kembali Faceoff sebagai pujian utama untuk tembak -menembak. Mahu menggunakan beban muatan dan main anda sendiri seperti Team Deathmatch dan Kill yang disahkan pada peta tembakan? Kemudian sertai Panggilan tugas Veteran yang sayang ingat Faceoff dan meraikan kembali dengan Reloaded.

Mengharapkan Faceoff untuk memasukkan semua peta tembak -menembak semasa, serta peta tembakan baru apabila mereka dibebaskan pada musim -musim kemudian.

Warzone 2.0 Tinjauan

 • Menaikkan permainan anda dengan ciri -ciri baru. Kemas kini midseason memperluaskan pilihan taktikal anda dengan pakej Perknya ditambah Stesen Beli Deplotable dan Kit Kemasukan Gulag.
 • Pengalaman DMZ baru. Ambil risiko tinggi dan dapatkan ganjaran yang berharga dengan memasuki kompleks Koschei. Kami harap anda tidak takut akan kegelapan.
 • Warzone Permainan peringkat. Tolak kemahiran anda ke had dalam Warzone Bermain Peringkat, Menampilkan Tetapan Kompetitif, Sistem Kedudukan Progresif, dan Ganjaran Bermusim.

Ciri -ciri baru mengembangkan peluang taktikal

Pengendali Battle Royale akan mempunyai lebih banyak alat untuk hidup mereka:

Pakej Perk: Cari pakej perkhemahan pratetap di kotak bekalan dan di stesen membeli. Ini menawarkan faedah pasif penting untuk Warzone Pengendali yang belum memanggil drop loadout mereka. Sesuai untuk mendapatkan kaki pada minit awal perlawanan.

Stesen Beli Deplestable: Dalam keperluan kritikal bekalan? Stesen beli yang boleh digunakan mempunyai punggung anda. Tetapkan dan bekalan semula tanpa kehilangan kedudukan anda. Ini juga terdapat di DMZ.

Kit Kemasukan Gulag: Sudah melawan jalan keluar dari gulag sekali? Dapatkan tangan anda di kit entri gulag untuk peluang lain untuk mendapatkan jalan kembali ke perlawanan apabila dihapuskan.

Pergi gelap dalam pengalaman DMZ dalam musim baru: Kompleks Koschei

“Bravo-6, menjadi gelap.” – Kapten John Price, Call of Duty: peperangan moden

Di suatu tempat di Al Mazrah, kompleks Koschei bawah tanah membakar sesuatu yang dapat mengalihkan seluruh DMZ seperti yang kita tahu.

Pengendali mesti mencari jalan untuk mencari salah satu pintu masuk ke kompleks bunker bawah tanah ini, membukanya . . . dan [[redacted]]]. Jadilah proaktif dalam menambah pencahayaan ke perkakasan anda; Lampu suluh mungkin diperlukan kerana anda terus meneroka ke dalam [[redacted] ini]. Selamat NVGs sebaik sahaja anda telah menyusun semula [[redacted]], mengharapkan beberapa yang paling sukar [[redacted]] di luar bangunan 21!

Tidak ada lagi intel yang boleh dikatakan; Ia akan terpulang kepada anda, komuniti, untuk menemui kompleks Koschei untuk diri anda apabila kemudahan bawah tanah ini boleh diakses, semasa musim 03 dimuat semula.

Tunjukkan apa yang anda buat dalam Warzone Permainan Peringkat (Beta)

Pada tumit berbilang pemain bermain di Peperangan Moden II Datang Warzone Permainan Peringkat (Beta), pengalaman yang memaparkan tetapan kompetitif, sistem pangkat progresif, sistem kemahiran visual, dan ganjaran bermusim, semuanya dalam suasana pertempuran epik royale. Ini akan dilancarkan pada musim 03 dimuat semula dalam beta sebelum ia dilancarkan secara penuh pada musim akan datang.

Mulakan dari gangsa dan terus memanjat pangkat melalui perlawanan yang menang, mendapat penempatan yang tinggi, dan menghapuskan penghapusan melalui sistem penarafan kemahiran yang disesuaikan untuk Mod Peringkat Battle Royale:

 • Gangsa: 0-899 SR
 • Perak: 900-2,099 SR
 • Emas: 2,100-3,599 SR
 • Platinum: 3,600-5,399 SR
 • Diamond: 5,400-7,499 SR
 • Crimson: 7,500-9,999 SR
 • Iridescent: minimum 10,000 sr
 • Top 250: 10,000+ SR (lihat di bawah)

Penarafan kemahiran anda berdasarkan prestasi perlawanan anda. Dapatkan bantuan dan penghapusan, dan letakkan tinggi dalam perlawanan untuk meningkatkan SR anda. Memasuki perlawanan memerlukan kemasukan SR sederhana percuma; Lihat ringkasan SR akhir perlawanan untuk mengatasi penyesuaian SR anda. Yang terbaik dari yang terbaik akan dipaparkan di bahagian kemahiran 250 teratas, dan juga di papan pendahulu awam untuk dilihat oleh semua orang.

Lebih banyak Intel akan menjatuhkan pengalaman baru ini esok pada 4 Mei, tetapi ambil perhatian bahawa Peperangan Moden II Permainan berbilang pemain dan Warzone Permainan peringkat adalah sistem yang berasingan dengan perkembangan pangkat mereka sendiri.

Peringatan: Rampasan kembali Warzone 2.0

Sekiranya anda belum jatuh ke dalam mod ini apabila ia memulakan debutnya semasa Musim 03, Minggu 2 Musim 03 Reloaded adalah masa yang tepat untuk merebut wang tunai dan bermain rampasan, yang pada asalnya dilancarkan dengan Call of Duty: Warzone.

Rampasan menghidupkan panas pada formula Battle Royale tradisional dengan membolehkan respawns dan membenarkan pengendali menggunakan beban mereka dari awal.

Bekerjasama dengan skuad anda untuk menyerang daftar tunai, menyelesaikan kontrak, dan menghapuskan pengendali musuh untuk memperoleh sebanyak mungkin wang sebelum waktu habis. Dengan pelbagai cara untuk membelanjakan wang tunai anda untuk meningkatkan senjata anda, anda perlu membuat keputusan yang sukar: adakah anda membelanjakan, atau adakah anda bank? Ketahui lebih lanjut mengenai mod ini dengan gambaran ini di sini.

Gambaran Keseluruhan Umum

 • Dapatkan Musim 03 Senjata Camos. Cabaran lengkap untuk mendapatkan satu, tetapi dua camo senjata baru untuk setiap kategori senjata dalam permainan.
 • Dua senjata sekunder baru, dan satu peluru yang tajam. Muatkan musuh anda dengan dua pistol baru yang dilancarkan dengan kemas kini midseason. Kedua-duanya sepenuhnya automatik untuk perlindungan rapat muktamad. Tambahan pula, bintang lemparan menjadi sebahagian maut dari senjata anda.
 • Reaper datang ke Panggilan tugas. Boleh dikatakan g.O.A.T. Pada permainannya sendiri, #35, KD – Kevin Durant – menjatuhkan diri untuk mengambil alih kami.

Musim 03 Reloaded Trophy Hunt Camo Cabaran

Seperti kemas kini yang terakhir Reloaded, Musim 03 Reloaded akan termasuk acara baru di mana pemain boleh membuka dua set baru penyamaran senjata.

Lengkapkan satu Cabaran Kategori Senjata untuk Membuka Penyamaran Baru untuk Setiap Senjata dalam Kategori tersebut. Lengkapkan semua sepuluh untuk mendapatkan satu lagi camo baru untuk setiap kategori senjata, ditambah dengan pesona senjata khas yang menunjukkan anda menguasai perburuan trofi yang dimuat semula.

Berikut adalah semua cabaran untuk acara ini:

 • Rifles Assault: Dapatkan 250 Operator Membunuh
 • Rifles Battle: Dapatkan 30 Operator Headshot Membunuh
 • SMGS: Dapatkan 3 Operator membunuh tanpa mati 30 kali
 • SHOSTGUNS – Dapatkan 30 Operator Hipfire Membunuh
 • LMGS: Dapatkan 50 operator membunuh semasa dipasang
 • Rifles Poundsman: Dapatkan 25 Operator Longshot Membunuh
 • Sniper Rifles – Dapatkan 30 Operator Longshot Membunuh
 • Sidearms: Dapatkan 50 Operator Membunuh
 • Pelancar – Dapatkan 40 operator membunuh
 • Huru -hara – Dapatkan 30 operator membunuh dari belakang

Sekiranya cabaran -cabaran itu kelihatan biasa, anda mungkin ingin melihat kembali cabaran Camo senjata standard dan melihat di mana anda boleh memukul tembakan cagaran dalam mengetuk pelbagai cabaran sekaligus ..

Selamat berburu camo!

Senjata baru: pistol pengepungan FTAC, pistol GS magna, membuang bintang (maut)

Musim 03 Reloaded tidak membawa satu tetapi dua pistol automatik sepenuhnya dengan pengepungan FTAC yang sangat disesuaikan dan GS Magna yang berkaliber tinggi. Tambahan pula, bintang lemparan menjadi sebahagian maut dari senjata anda.

“Direka untuk menjadi padat dan mudah alih, SMG ini mempunyai kadar kebakaran rahang dan kelajuan swap yang cepat. Sekunder yang dipercayai untuk pertunangan yang lebih dekat.”

Pengepungan FTAC adalah pistol mesin automatik yang sangat disesuaikan dengan suite penuh lampiran baru yang menarik. Walaupun ia tidak boleh digunakan dwi seperti sidearms lain (belum. ), pilihan pistolnya termasuk majalah dram, banyak tong yang boleh memanjangkan jarak atau memberikan mobiliti yang lebih baik, stok gred SMG, dan pelbagai muzzles yang dipinjam dari kumpulan lampiran SMG yang mendalam.

Walaupun ia tidak boleh menjadi pengganti yang benar kepada SMG utama, menengah menengah ini adalah rahmat dalam situasi dekat dan boleh menolak batas julat sidearm.

Cara Membuka Kunci: Cabaran Senjata – Dapatkan 50 operator Sidearm Hipfire membunuh menggunakan pistol atau melalui Bundle Store.

“Ini automatik sepenuhnya .50 gs mempunyai kadar api yang gemuruh dan kuasa yang cukup untuk menamatkan sesiapa yang cukup bodoh untuk menyeberangi jalan anda. Tahan pencetus dan biarkan ini .50 cal bercakap untuk dirinya sendiri.”

Sekiranya auto x13 baik untuk mobiliti dan kekuatan pengepungan FTAC berada dalam kepelbagaian, sidearm ini dibina untuk kuasa mentah. Senjata ini menggunakan kartrij yang sama dan kebanyakan lampiran sebagai separa automatik .50 gs, termasuk keupayaan untuk pergi akimbo dan benar-benar menghancurkan musuh di jarak dekat.

Berhati -hati dengan apa yang anda mahukan, bagaimanapun: Kuasa besar ini datang dengan tanggungjawab menguruskan beberapa mundur yang sangat tinggi. Walau bagaimanapun, pengendali yang dapat menjinakkan binatang ini dari sidearm akan diberi ganjaran dengan sekunder yang dapat bersaing dengan mudah di julat yang melampau.

Cara Membuka Kunci: Cabaran Senjata – Dapatkan 30 Operator Headshot Membunuh Menggunakan .50 gs – atau melalui bundle kedai.

Membuang bintang

Pemain mendapat rasa bintang membuang kebangkitan semasa musim 02. Sekarang persenjataan luar biasa ini tersedia untuk semua pemain, sepanjang masa. Lebih cepat, dengan jarak yang lebih panjang dan stok yang lebih tinggi daripada pisau membuang, bintang lemparan memerlukan doubletap cepat untuk membunuh, atau satu bintang yang diletakkan di kepala. Mangsa juga menerima kesan yang melukai ke atas semua kesan yang tidak mematikan, memberikan peluang yang lebih besar untuk berjaya. Pelengkap yang sempurna untuk beban stealth.

Cara Membuka Kunci: Cabaran Senjata – Dapatkan 50 membunuh menggunakan pisau membuang.

Sniper Wang Mudah, Kevin Durant, Laporan Tugas

“Saya suka cabaran untuk cuba berada pada masa ini. Ia tidak mudah. Kita semua dibina untuk melihat ke belakang atau mempercepatkan kehidupan. Tetapi saya tidak menghabiskan banyak masa memikirkan masa depan. Ia membawa anda jauh dari saat anda berada.” – Kevin Durant, 2015

Bab seterusnya di sini.

Kevin Durant-salah satu pemain terbesar bola keranjang sepanjang masa, yang kerjaya berkaliber MVP terus ke playoff tahun ini-akan diabadikan dalam 20 tahun Panggilan tugas Sejarah Francais sebagai Pengendali Rasmi.

Sesuai untuk seorang lelaki yang menetapkan IRL francaisnya sendiri, KD akan tersedia dalam bundle kedai khas yang terhad untuk dikeluarkan dengan musim 03 RELOADed.

Sebagai tambahan kepada pengendalinya, bundle itu termasuk dua pelan senjata senjata yang merujuk nama samaran ikonnya: Rangka Tindakan AR “Reap This” dan pelan tindakan sniper “mudah”. Kedua-dua cetak biru dibina untuk pengendali semua-sekitar, sama seperti bagaimana KD membina dirinya sehingga mematikan di seluruh kayu keras.

Bundle itu juga termasuk langkah penamat “Deadly From Downtown”, pesona senjata “B-ball”, skrin pemuatan “pergelangan kaki”, pelekat “gelung”, dan lambang animasi “KD Balller”.

Tetapi itu bukan semua, penuai langsing juga datang ke Call of Duty: Mudah Alih Semasa musim 4 – Pemberontakan bertudung, bermula 18 Mei pukul 5 petang pt untuk menanam semua musuh.

Pemain boleh mengambil cabutan bertema Kevin Durant untuk pembelian, yang menampilkan pengendalinya (kd grim), Lapa yang legenda – tidak. 35 Senjata, Senjata Swordfish, Frame, Sickle, Emote, Kereta Muscle, Jetpack, Molotov Cocktail, Avatar Animasi, dan Kad Panggilan.

Di samping itu, semua Call of Duty: Mudah Alih Pemain boleh mengambil bahagian dalam acara bertema “Reaper Rumble” dan di mana pemain boleh mendapatkan token KD melalui memainkan pelbagai mod dan kemudian menggunakan token tersebut untuk membuka kunci pelbagai ganjaran bertema KD seperti senjata Razorback, senjata AK-47,, Senjata Oden, Senjata 9, Senjata SKS, Kad Panggilan, Avatar, Pelekat, dan Senjata Crossbow.

Pek Pantat: ’09 Bundle Audio Senjata

Rasa Ultimate Nostalgia akan datang dengan musim 03 dimuat semula.

The Pek Pantat: ’09 Bundle Audio Senjata akan membawa anda kembali ke o.G. Call of Duty: Peperangan Moden 2 (2009), dengan dua pelan senjata-senapang serangan “baik” hari “dan” Lachmann Classic “SMG-lengkap dengan lampiran yang biasa dan audio retro yang dipasang dari itu Panggilan tugas era.

Perlu mengenang lebih banyak lagi? Gunakan kulit pengendali “sabun klasik”, menampar lambang “Hacked” (cara yang sah kali ini), atau melihat beberapa item yang lain termasuk untuk mendapatkan rasa penuh semua yang lebih ringan, manis-soda dan cheesy-snack sesi permainan yang dipenuhi dari zaman dahulu.

Salah satu kumpulan lain yang bernilai menonjolkan adalah ansuran terbaru dalam siri VII: VII: WRATH.

Daripada Chuck pengawal itu di skrin, mengarahkan adrenalin itu menjadi sedikit “pengurusan kemarahan” – pelan senjata baru untuk LMG yang melengkapkan pelan senjata “kemarahan”, juga termasuk dalam bundle ini, dalam beban yang berlebihan.

Jadilah murka dipersonifikasikan dengan kulit pengendali “dendam” untuk Ronin, dan pertimbangkan untuk memakai pesona, pelekat, dan lambang di seluruh senjata atau profil pemain anda untuk benar -benar menakutkan lawan anda.

Mengharapkan lebih banyak bundle untuk jatuh semasa musim 03 dimuat semula, termasuk dua yang telah diminta sebagai mimpi menjadi kenyataan untuk beberapa komuniti terbaik kami ..

Pek Pasukan Call of Duty League ™ 2023 dan Kejohanan

The Call of Duty League baru -baru ini menyegarkan pek pasukannya seperti pertandingan pro yang dipanaskan sebelum Call of Duty League Hujung minggu Kejohanan bermula 15-18 Jun (di dalam tempat berhawa dingin) di Desert Heat of Las Vegas, Nevada.

Wakil pasukan kegemaran anda dengan pelan tindakan senjata yang direka oleh pasukan baru dan aksesori tandatangan untuk masing-masing Call of Duty League Pasukan. Setiap Pek Team 2023 termasuk cetak biru senjata bertema pasukan, pesona senjata dan lima pelekat tandatangan dari pemain pada senarai pasukan tertentu itu.

Pek Kejohanan Call of Duty League 2023

Itu bukan satu -satunya Call of Duty League pek keluar pada bulan Mei!

Menjelang Call of Duty League Hujung minggu kejohanan 2023, Call of Duty League Pek Kejuaraan 2023 akan tersedia di kedai. Pek itu dirancang untuk dikeluarkan pada 17 Mei.

Pek ini merangkumi kulit pengendali “raja” baru untuk rasmi CDL Pengendali, senapang serangan “berlian” dan pelan senjata senapang sniper “rubi”, serta koleksi barangan kosmetik untuk menunjukkan anda sudah bersedia untuk pasca musim.

Juga, jangan lupa: tiket masih dijual untuk 2023 Call of Duty League Hujung Minggu Kejuaraan di Las Vegas turun 15-18 Jun di Thomas & Mack Center UNLV. Dapatkan tiket anda sebelum menjual!

WSOW Rat Pack

Menjadi sebahagian daripada Pek tikus wsow ™ Dengan mengambil bundle baru ini:

Sama ada anda tikus, bersumpah untuk menghapuskannya, atau mengetahui nilai kedua -duanya bergegas masuk dan memegang jawatan anda, bundle baru ini dibina untuk mereka yang bersedia untuk mengekalkan momentum mereka dari yang pertama Wsow Qualifier sepanjang jalan sepanjang musim 2023.

Bundle ini termasuk kulit pengendali “cheesy”, serta dua pelan senjata senjata yang boleh dilakukan dengan baik dalam pertandingan pertempuran royale: “cheesin ‘” SMG dan “bakso pedas” LMG. Terdapat juga beberapa barangan kosmetik yang lain serta XP dua jam dan satu jam dua jam senjata XP Token termasuk dalam pek, yang banyak masa untuk menaikkan senjata tersebut dan menjadi baik ke dalam pangkat prestij.

Dapatkan Mwii Faedah pemilikan dalam Warzone 2.0

Membeli Peperangan Moden II Untuk mendapatkan akses kepada satu tan kandungan di tiga mod, termasuk keupayaan untuk membuka kunci 14 pengendali eksklusif untuk digunakan di kedua -dua permainan, serta cara lain untuk meningkatkan tahap 30 platform senjata yang tersedia dan lebih daripada 50 senjata melalui multiplayer dan ops khas.

Peperangan Moden II Pemilik juga mendapat premium XP semasa bermain Warzone 2.0 – Pada akhir setiap perlawanan, pemilik akan menerima XP tambahan di atas mana -mana XP yang boleh diperolehi oleh semua pemain.

Plus, seperti yang telah disebutkan, mereka yang memiliki Peperangan Moden II Akan mempunyai akses kepada semua kandungan yang datang sebagai sebahagian daripada Kemas Kini Musim 03 Reloaded, termasuk RAID Episode 03.

© 2023 Activision Publishing, Inc. Activision, Call of Duty, Call of Duty Warzone, Warfare Modern, Call of Duty League, dan Logo Call of Duty adalah tanda dagangan Activision Publishing, Inc. Nama Pasukan Call of Duty, Logo, dan Tanda Dagangan Pasukan yang lain adalah sifat pemilik pasukan masing -masing. Semua tanda dagangan dan nama perdagangan yang lain adalah milik pemilik masing -masing.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati www.Callofduty.com dan www.Youtube.com/callofduty, dan ikuti @Activision dan @Callofduty Di Twitter, Instagram, dan Facebook.

Ekstrak Mata Wang Dalam Permainan dan Veteran Sokongan Dalam Rampasan Untuk Baik, Cabaran Pengekstrakan Amal untuk Call of Duty: Warzone 2.0 DMZ

Antara 1 Mei dan 7 Mei, Activision Blizzard akan memperuntukkan $ 1 sebagai sebahagian daripada jumlah sumbangan $ 1 juta kepada Call of Duty Endowment (c.O.D.E.) untuk setiap perlawanan DMZ di mana sekurang-kurangnya $ 30,000 wang tunai dalam permainan diekstrak. Jejaki kemajuan anda di Loot untuk Leaderboard yang Baik dan dapatkan ganjaran dalam permainan untuk usaha anda.

Call of Duty® 101: Semua yang anda perlu tahu mengenai Call of Duty®: Modern Warfare® II dan Call of Duty®: Warzone ™ 2.0 Musim 03, termasuk petua dan taktik

Selamat Datang ke Call of Duty 101, panduan yang diperkemas untuk apa yang perlu dilakukan pertama di Modern Warfare® II dan Warzone 2.0. Dapatkan intel yang anda perlukan untuk menyelam dan mengalami semua keseronokan untuk diri sendiri!

Merekrut rakan dan mendapatkan ganjaran bersama dalam Call of Duty®: Warzone ™ 2.0 Musim 03

Dapatkan ganjaran dalam permainan yang unik dengan bermain Call of Duty®: WarZone ™ 2.0 dengan rakan anda merekrut atau menjadi pemain baru.

Warzone 2.0 Musim 3 Reloaded akhirnya akan menambah mod permainan yang dicari

Kemas kini pertengahan musim baru bertujuan untuk memasukkan banyak ciri-ciri kualiti hidup.

Warzone 2 Season 3 Reloaded

Kemas kini pertengahan musim untuk Call of Duty: Warzone 2.0 Musim 3 hampir di sini, dan ia akan dilengkapi dengan pelbagai ciri baru. Sekurang-kurangnya salah seorang daripada mereka akhirnya menyampaikan mod permainan yang panjang yang akan menjadikan diehards sangat, sangat gembira. Kemas kini musim 3 ini akan merangkumi ciri-ciri kegemaran dari yang asal Warzone, senjata baru, dan banyak lagi. Warzone 2.0Negeri ini sudah pasti jauh lebih baik sekarang daripada dilancarkan, tetapi masih memerlukan banyak penambahbaikan untuk menjadi seperti yang dikasihi seperti yang asal pada zaman kegemilangannya. Inilah yang perlu anda ketahui Warzone 2.0 Musim 3 Reloaded, termasuk tarikh pelepasan, ciri, dan pengenalan Warzone Ranking.

Warzone 2.0 Tarikh Siaran Musim 3 Reloaded

Call of Duty: Warzone 2.0 Musim 3 Reloaded akan dilancarkan di semua platform pada 10 Mei 2023. Biasanya, kemas kini panggilan tugas hidup sekitar 1 p.m. Timur atau lebih, walaupun Activision belum mengesahkan masa permulaan rasmi. Dan tidak ada yang menceritakan bagaimana atau bahkan jika waktu simpanan siang hari beralih pada bulan Mac 2023 mungkin telah mempengaruhi itu.

Warzone 2.0 Ciri -ciri Musim 3 Reloaded

Musim 3 Reloaded akan merangkumi kebanyakan ciri-ciri yang sangat diminta, termasuk Warzone Ranking.

Ranking Warzone (Beta)

Penambahan musim yang paling ketara 3 adalah ranking Warzone, mod baru yang telah diminta sejak Warzone dilancarkan. Ia akan dilancarkan dalam beta tetapi akan merangkumi sistem perkembangan yang sama ke mod peringkat di Peperangan moden 2, dengan penilaian kemahiran yang berbeza di seluruh papan.

Sebagai pemain mendapat penghapusan dan penempatan dalam pertempuran Royale, penarafan kemahiran mereka (SR) akan naik, dari gangsa sepanjang jalan ke iridescent, dan bahkan teratas 250. Perlu diingat, pemain boleh kehilangan SR untuk prestasi yang kurang baik, menambah sifat kompetitif mod peringkat.

Berikut adalah kedudukan penarafan kemahiran:

 • Gangsa: 0-899 SR
 • Perak: 900-2,099 SR
 • Emas: 2,100-3,599 SR
 • Platinum: 3,600-5,399 SR
 • Diamond: 5,400-7,499 SR
 • Crimson: 7,500-9,999 SR
 • Iridescent: minimum 10,000 sr
 • Top 250: 10,000+ SR

Ciri -ciri permainan

Ciri -ciri yang membunuh kembali dari Warzone asal semasa musim 3 dimuat semula.

Pakej Perk

Pakej perkhemahan pratetap akan tersedia di stesen beli dan dari kotak bekalan, yang akan membolehkan pemain mendapatkan lebih mudah setelah dihapuskan. Tidak jelas apa jenis faedah yang akan tersedia, tetapi mereka pasti akan berguna dalam keadaan panas.

Stesen beli yang boleh digunakan

Stesen beli yang boleh digunakan dengan mudah adalah salah satu ciri kualiti hidup terbaik di Warzone, Dan sekarang kembali Warzone 2.0. Ini akan berguna, terutamanya jika anda tidak dekat dengan stesen membeli di peta. Cukup tuangkan sendiri untuk membeli bekalan atau membawa balik rakan sepasukan yang jatuh.

Kit Kemasukan Gulag

Di sekeliling peta, anda akan menemui kit entri gulag, yang membolehkan pemain memasuki gulag, walaupun mereka sudah pergi ke sana sekali. Ini menawarkan peluang tambahan untuk menyertai semula perjuangan.

Senjata

Pengepungan FTAC adalah pistol auto sepenuhnya yang datang semasa Warzone 2.0 Musim 3 Dimuat semula.

Pengepungan FTAC

Seperti biasa, Kemas Kini Musim 3 Reloaded akan merangkumi senjata baru, tetapi kali ini Activision tidak menawarkan satu, tetapi dua! Pertama, adalah pengepungan FTAC, pistol auto sepenuhnya, yang mungkin akan berfungsi dengan baik. Mari kita berharap perkara ini tidak dikuasai seperti pistol mesin biasanya. Activision juga mengusik bahawa senjata ini akan mempunyai pilihan dwi-hawa pada masa akan datang.

GS Magna

GS Magna adalah versi auto sepenuhnya dari .50 Handgun Desert Eagle, yang bertujuan untuk membungkus pukulan. “Pengendali yang boleh menjinakkan binatang ini dari sidearm akan diberi ganjaran dengan sekunder yang dapat dengan mudah bersaing di julat yang melampau,” kata Activision.

Call of Duty: Warzone 2.0 Musim 3 Reloaded dilancarkan pada 10 Mei 2023.