Muat turun Menara Fantasi di PC dengan Memu, Menara Fantasi untuk Windows – Muat turunnya dari Uptodown secara percuma

Menara fantasi

Pasang

Memu

Dengan semangat anda untuk bermain menara fantasi, tangan anda tidak sepatutnya terhad pada skrin kecil telefon anda. Main seperti pro dan dapatkan kawalan penuh permainan anda dengan papan kekunci dan tetikus. Memu menawarkan semua perkara yang anda harapkan. Muat turun dan Main Menara Fantasi di PC. Main selagi anda mahu, tidak ada lagi batasan bateri, data mudah alih dan panggilan yang mengganggu. MEMU 9 jenama baru adalah pilihan terbaik untuk bermain menara fantasi di PC. Disediakan dengan kepakaran kami, sistem keymapping pratetap yang indah menjadikan menara fantasi permainan PC yang sebenar. Pengurus MEMU MULTI-INSTANCE membuat bermain 2 atau lebih akaun pada peranti yang sama mungkin. Dan yang paling penting, enjin emulasi eksklusif kami dapat melepaskan potensi penuh PC anda, menjadikan semuanya lancar.

Tangkapan Tangkapan & Video Menara PC Fantasi

Muat turun Menara Fantasi di PC dengan Memu Android Emulator. Nikmati bermain di skrin besar. Memulakan Pengembaraan Fantasi Anda!

Menara PC Fantasi

Menara PC Fantasi

Menara PC Fantasi

Menara PC Fantasi

Maklumat permainan

Memulakan Pengembaraan Fantasi Anda!
Tetapkan beratus-ratus tahun pada masa akan datang di planet Aida yang jauh, mmorpg terbuka dunia, menara pengembaraan sci-fi fantasi anime dari pemaju Hotta Studio dan Penerbit Tahap Infinite, kini boleh didapati di PC dan Platform Mudah Alih di seluruh dunia. Pemain akan dapat mengalami gaya seni sci-fi pasca apokaliptik yang diilhamkan oleh anime, perkembangan watak bebas, dan pertempuran yang menarik melalui pertempuran mendebarkan dan penerokaan dunia terbuka yang menarik.
Di Menara Fantasi, Sumber Berkurangan dan Kekurangan Tenaga telah memaksa manusia untuk meninggalkan Bumi dan berhijrah ke Aida, dunia asing yang subur dan dihuni. Di sana, mereka memerhatikan komet Mara dan mendapati tenaga yang tidak diketahui tetapi kuat yang disebut “omnium” yang terkandung di dalamnya. Mereka membina menara omnium untuk menangkap Mara, tetapi disebabkan oleh pengaruh sinaran omnium, bencana bencana berlaku di homeworld baru mereka.
Dunia terbuka immersive
Mengalami dunia asing yang luas yang penuh dengan pemandangan terbuka yang indah dan mengenakan struktur futuristik.
Watak unik
Menggunakan senjata unik setiap watak yang memberikan gaya permainan yang berbeza ketika anda meneroka backstories yang menarik.
Tumbuh dan Terokai Bersama
Berpesta dengan rakan dalam talian dan mengambil pengembaraan baru di dunia terbuka bersama.

Terlibat dalam pertempuran epik terhadap musuh -musuh semua bentuk dan saiz semasa anda menukar senjata dan gaya permainan dengan cepat untuk membuka kunci gaya pertempuran peribadi anda sendiri.
Meneroka dan berinteraksi
Meneroka dan berinteraksi dengan dunia hidup yang bersemangat semasa anda menemui perjalanan anda sendiri.
Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Menara Fantasi, pergi ke https: // Toweroffantasy-Global.com atau lihat saluran rasmi kami yang lain:
Facebook: https: // www.Facebook.com/menara.dari.Fantasi.Rasmi
Instagram: https: // www.Instagram.com/@toweroffantasy_official
Twitter: https: // twitter.com/tof_en_official
YouTube: https: // www.Youtube.com/Channel/UC1NBDLZJC41RQK-PV94MU_A/kira-kira
Discord: https: // Discord.GG/EDGKQJ4AYE

Cara Muat turun Menara Fantasi di PC

Menara PC Fantasi

1. Muat turun pemasang memu dan selesaikan persediaan

Menara PC Fantasi

2. Mula Memu kemudian buka Google Play di desktop

Menara PC Fantasi

3. Cari Menara Fantasi di Google Play

Pasang

4. Muat turun dan pasang Menara Fantasi

. Pada pemasangan siap klik ikon untuk bermula

Menara PC Fantasi

6. Nikmati Bermain Menara Fantasi di PC dengan Memu

Mengapa Menggunakan Memu untuk Menara Fantasi

Memu Play adalah emulator Android terbaik dan 100 juta orang sudah menikmati pengalaman permainan Android yang luar biasa. Teknologi virtualisasi memu memberi kuasa kepada anda untuk bermain beribu-ribu permainan Android dengan lancar di PC anda, bahkan yang paling intensif grafik.

Menara fantasi

Video permainan Tower of Fantasy 1

Menara Fantasy adalah permainan peranan terbuka dunia yang mana Hotta Studio bertujuan untuk mengukir niche dalam kategori yang “Genshin Impact” menguasai. Melalui suasana fiksyen sains, dalam tajuk ini, anda akan dapati berpuluh -puluh watak estetika anime yang tindakannya anda akan mengawal sepanjang setiap permainan.

Tidak dinafikan, grafik adalah salah satu aspek yang paling luar biasa dari Menara Fantasi. Pemaju MMORPG telah menggunakan semua bakat mereka untuk menjaga setiap tekstur secara terperinci. Kedua -dua tetapan dan pelbagai aksara disepadukan dengan sempurna untuk menghasilkan dunia yang menakjubkan di mana anda tidak akan berhenti menemui rahsia tersembunyi baru.

Sama seperti yang berlaku ketika memuat turun APK “Menara Fantasi” untuk Android, dalam versi PC, anda akan mendapati sistem kawalan sepenuhnya disesuaikan dengan platform ini. Salah satu ciri permainan adalah bahawa anda tidak akan mengalami kesukaran mengawal watak semasa anda bergerak, melawan atau menyelesaikan tindakan sehari -hari.

Walaupun padang rumput hijau, air jernih, atau jalan yang cerah boleh membuat anda percaya anda berada di alam semesta yang aman, anda juga perlu melawan musuh -musuh yang sengit di Menara Fantasi. Makhluk -makhluk gelap ini berhasrat untuk mengawal dunia ini dan, oleh itu, anda perlu menggunakan berpuluh -puluh kemahiran unik yang anda akan menyempurnakan.

Menara Fantasi mempunyai permainan yang luar biasa yang akan memerah sumber maksimum komputer yang dilengkapi oleh Windows anda. Oleh itu, anda akan dapat mengeluarkan sifat -sifat grafik yang dibangunkan dengan enjin Unreal 4. Di samping itu, pemain PC juga akan menikmati pengalaman F2P sepenuhnya.

Disemak oleh Carlos Martínez diterjemahkan oleh pasukan penyetempatan Uptodown

Soalan yang kerap

Bolehkah anda bermain menara fantasi dengan rakan?

Ya, anda boleh bermain menara fantasi dengan rakan -rakan, kerana ia berlaku di dunia terbuka bersama.

Apa platform lain yang menara fantasi yang tersedia?

Menara Fantasi kini tersedia di PC dan Android. Kedua -dua versi ini boleh didapati di Uptodown.

Adakah menara fantasi mempunyai pencipta watak?

Ya, Menara Fantasi mempunyai pencipta watak di mana anda boleh menyesuaikan watak anda.

Bolehkah menara avatar fantasi saya membawa senjata?

Ya, Menara Avatar Fantasy anda boleh membawa dan menggunakan senjata yang terdapat dalam permainan. Animasi mungkin berbeza -beza, tetapi tidak ada batasan untuk watak anda.

Adakah saya mesti memuat turun menara fantasi lagi setelah bermain beta?

Ya, anda perlu memuat turun menara fantasi lagi jika anda pernah memainkan beta sebelum ini. Ini kerana klien beta dan pelancar tidak boleh saling beroperasi dengan versi pelepasan global. Iaitu, ia tidak ditingkatkan ke versi global terkini.

Adakah Menara Fantasi Menawarkan Crossplay?

Ya, Menara Fantasi menawarkan Crossplay. Anda boleh bermain dari mana -mana peranti yang berbeza di mana permainan tersedia dengan akaun yang sama, dan berkongsi pelayan dengan pemain dari platform lain. Walau bagaimanapun, maklumat watak tidak dikongsi antara pelayan.

Bahasa apa yang menara fantasi yang terdapat di?

Tower of Fantasy Texts kini boleh didapati dalam bahasa Inggeris, Jepun, Jerman, Perancis, Portugis, Sepanyol, Indonesia dan Thailand. Sebaliknya, dubbing hanya boleh didapati dalam bahasa Inggeris dan Jepun.

Bolehkah saya memadam watak di Menara Fantasi?

Tidak, anda tidak boleh memadamkan watak yang anda buat di Menara Fantasi pada masa ini. Anda hanya boleh mempunyai satu aksara setiap pelayan, dan anda tidak boleh mengubah seks mereka selepas itu, walaupun anda boleh mengubah penampilan mereka. Oleh itu, pastikan anda membuat watak anda di pelayan yang betul.

Apa itu Tower of Fantasy’s List?

Tower of Fantasy’s Tahap Senarai kini menempatkan King (Shieldbreaking), Nemesis (Utiliti), dan Samir (DPS) sebagai watak terbaik dalam bidang masing -masing. Watak -watak lain yang tinggi di senarai peringkat adalah Cocoritter (Utiliti), Crow (DPS), dan Tsubasa (DPS).

Maklumat lanjut

Lesen Percuma
Op. Sistem Tingkap
Kategori RPG
Bahasa Bahasa Inggeris

Menara Fantasi untuk Windows

Menara fantasi

adalah permainan peranan dari Hotta Studio. Di sini, pemain akan terlibat dalam pertempuran naratif dan adrenalin yang kaya dengan cerita di seluruh dunia asing yang luas. Ciri -ciri permainan Sokongan pelbagai bahasa Dan bahkan bermain silang platform antara PC dan mudah alih.

Menara fantasi adalah RPG Terbuka Dunia Sama dengan kesan Genshin. Malah, permainan ini juga menggabungkan misi berasaskan penerokaan dan pencarian objek dengan Pertempuran dinamik. Ia juga merupakan tajuk multiplayer dalam talian, yang membolehkan anda bekerjasama dengan rakan anda semasa anda memulakan pengembaraan anda. Walaupun, sejak penulisan ini, permainan ini Hanya tersedia untuk negara yang terhad.

Apa itu Menara Fantasi?

Menara Fantasi adalah tindakan-RPG yang ditetapkan di Planet Aida Fiksyen. Di sini, anda akan memulakan perjalanan untuk menyelesaikan misi. Semasa berbuat demikian, anda akan terlibat dalam pertempuran melawan makhluk bermutasi. Anda boleh mengenali watak unik dan menggunakan Senjata yang berbeza yang sesuai dengan gaya bermain yang berbeza. Seperti yang disebutkan, anda juga boleh bekerjasama dengan rakan dalam talian dan membentuk pesta untuk melengkapkan misi anda.

Seperti RPG lain, permainan ini membolehkan anda Buat watak anda dari awal menggunakannya Editor terbina dalam. Semua pilihan penyesuaian mempunyai estetika anime dan sangat terperinci. Lebih -lebih lagi, setiap watak mempunyai kemahiran, keperibadian, dan latar belakang mereka sendiri. Sebagai titik menarik, permainan juga memperkenalkan a mod simulacrum. Ini membolehkan watak berubah menjadi a bentuk senjata diri mereka.

Permainan ini menawarkan grafik yang benar -benar hebat, terima kasih kerana penggunaannya . Tekstur untuk setiap senario dan watak adalah sesuatu yang perlu dilihat. Selain itu, kawalannya diletakkan dengan baik, menjadikannya mudah untuk melepaskan serangan dan kombinasi. Kamera juga melakukan tugas yang baik untuk menjejaki tindakan anda semasa anda bermain. Namun, anda akan memerlukan peranti berprestasi tinggi untuk mengelakkan penderitaan dari ketinggalan.

Penambahan permainan terbaru

Kejayaan besar Menara Fantasi telah membuka kemungkinan yang menarik untuk pengembangan, dengan yang terkini Versi 2. kemas kini menjadi bukti lonjakan mereka ke hadapan. Tepat bernama “Di bawah Laut Besar,”Peserta terbaru ini menambah rantau bertema akuatik. Sebagai tambahan kepada Playland maya baru ini, kemas kini terkini membawa watak -watak baru, mekanik, dan banyak lagi.

Tambahan yang menarik untuk senarai watak adalah simulacrum terbaru permainan, Lan. Menandakan kemasukannya sebagai Elemen api jenis pertahanan watak, LAN hanyalah biasa. Dia menggunakannya payung– Lambang rahmat dan kekuatan -gumpalan sebagai senjata yang menyebabkan kecederaan membakar yang merugikan kepada lawannya. Kehadirannya yang kuat dalam permainan menyala perubahan dalam dinamik permainan dan menambah lapisan tambahan strategi untuk memerangi mekanik.

Menandakan kemasukannya yang besar, juga, adalah hebat Behemoth Abyssant Haboela, bersedia untuk menjadi permainan bos dunia terbaru. Antagonis utama yang diperkenalkan dalam kemas kini ini, binatang ini menimbulkan cabaran sengit kepada pemain, menguji kedua -dua teknik tempur dan kehebatan taktikal mereka. Kemasukan Haboela mendorong pemain untuk mencipta semula strategi mereka dan menyesuaikan diri dengan mekanisme pertempuran baru, oleh itu, memastikan intipati permainan keseronokan dan keseronokan tetap utuh.

Adakah permainan bagus?

Secara keseluruhan, Menara Fantasi adalah tajuk yang baik untuk dijemput. Walaupun ia mempunyai permainan ARPG biasa, ia meningkatkan pengalaman dengan menawarkan dunia yang mendalam dan pertempuran dinamik. Ia juga membantu bahawa grafik dan animasi dibuat hebat dan sentiasa berlaku. Lebih baik lagi, ia menyokong drama silang platform. Walau bagaimanapun, seperti tajuk yang sama, sediakan peranti berprestasi tinggi untuk mendapatkan pengalaman permainan yang lancar.

  • Tetapan dunia terbuka
  • Pertempuran dinamik
  • Grafik dan animasi yang luar biasa
  • Permainan multiplayer dalam talian