Muat turun – Europa Universalis IV – Mod DB, Mod EU4 Terbaik | Pcgamesn

Mod EU4 terbaik

Pada masa ini serasi sehingga versi 1.31, tetapi ia tidak serasi dengan versi mod sebelumnya.

Muat turun – Europa Universalis IV

.

Tambahkan fail berkaitan RSS fail (0 – 30 dari 154)

Verisi lama mod saya, jika anda ingin menyelesaikan simpanan lama

EUIV Phoenixmod

.

Lebih banyak kakitangan lebih seronok

Tambahkan keputusan untuk membuat keputusan tag keputusan beberapa pilihan “cheat” (bagi saya untuk debug, tiada jaminan kestabilan), idea adat baru (op dan yang kuat), idea baru (op.

.11

22 Mei 2023 Brave New Worlds Full Version 1 Comment

Kemas kini baru yang mengimbangi semula Rusia dan Scotland, bencana kemerdekaan dan populasi Malus dengan bonus merc untuk negara penjajah, Rebalance Army HRE.

Europa Universalis IV (Pek Bahasa Turki)

4 Mei 2023 Europa Universalis IV (Bahasa Turki) Pek Bahasa

Arşiv Dosyasını Indirip Oyun Klasörüne Çıkarmanız Yeterli. Dlc’ler Dahil Değildir.

Idea Recapturing V8..1

16 Apr 2023 Idea Recapturing Versi Penuh

.

Idea Recapturing V8..0

7 Apr 2023 Idea Recapturing Versi Penuh

. Genoa dan Venice saling membenci, seperti yang mereka lakukan. Sweden kurang op (tinge).

Idea Recapturing V8.1.

27 Mac 2023 Idea Recapturing Versi Penuh

Idea semula, seperti biasa; VJN Event-Crash (dalam MP) Tetap.

Folder Mod RomanRevival

Ini adalah mod yang memberi tumpuan kepada Empayar Byzantine/Rom. Dalam mod ini, anda akan dapat memodenkan Empayar, memodenkan tentera, mengikuti langkah Julian.

Kejatuhan Moor 1.4.

6 Nov 2022 Kejatuhan Moors Versi Penuh

.7)

6 Okt 2022 Versi Penuh Dunia Baru Berani

Mod ini menambah tapak suci untuk kedua -dua agama Muslim utama (Syiah dan Sunni) sambil memelihara mekanik mistik/undang -undang Muslim asas. Ini serasi.

.10.3 “Mereka Tidak Akan Berhenti” Kemas kini

12 Ogos 2022 Brave New Worlds Full Version 1 Comment

. . .

Kejatuhan Moors v1.4.2

28 Mei 2022 Kejatuhan Moors Versi Penuh

Transoxiana

7 Mei 2022 Versi Penuh IrishTransoxania

Transoxiana, pada permulaannya, adalah negara salib monarki budaya Ireland ikonoklas yang terletak di rantau Asia Tengah, anak benua tartary dari.

Imperium universalis 3..3 (pantai Aegean)

Kemas kini ke europa universalis 4 versi 1.33. Tidak ada yang baru.

..2.1 (pantai Aegean)

Hotfix Patch 3.0.2.1 terbaru untuk mod imperium universalis

Demo Rogmod

Ini adalah patch stim, saya akan bermain dengan rakan atau sedikit. Jangan ragu untuk menjangkau jika anda ingin membantu perkembangan mod ini.

Mungkin mod yang pernah dibuat, mungkin tidak akan pernah dilakukan tetapi itu sebahagian daripada pesona. juga mod ini adalah nft saya jadi jangan muat turun. 😉

Idea Recapturing V8.1.6

Feb 4 2022 Idea Recapturing Versi Penuh

Ya, ini adalah kemas kini versi yang serius. . Ya, ini meme

Imperium universalis 3.0.2

Patch terakhir untuk versi 3.0, membetulkan semua masalah dan keseimbangan utama.

.0.

Hotfix untuk 3.0 dengan kebanyakan isu setakat ini.

.

..

Kobolds Rising – Anbennar Submod

Mod Kobolds Rising menambah tag baru di rantau Wyvern Coast seperti tag gnome imperial; Walau bagaimanapun, bukannya ia menjadi gnomes yang kobolds ada.

Dunia Baru Berani 1.9 (untuk 1.28.

4 Okt 2021 Brave New Worlds Versi Penuh

Patch ini menambah satanisme sebagai agama dan mekanik asasnya, serta beberapa agama sejarah baru yang lain termasuk bogomilists (seorang Kristian utama.

Imperium universalis 2.4.2

Imperium universalis 2.4.2 “Anshan” untuk Europa Universis versi 1.30.6, simpan fail serasi antara 2.4..4.. Mod ini mempunyai GUI tersuai.

.4.1

Hotfix untuk versi 2.4.0. Versi ini tidak menyimpan permainan yang serasi dengan 2.3.

Tenka Fubu V 0.1.1

Versi ini membolehkan anda bermain sebagai miyoshi bebas.

.3.

28 Feb 2021 Imperium Universalis Versi Penuh 2 Komen

Tempat di Paradox Interactive/Europa Universalis IV/Mods/Jika anda mempunyai masalah, edit Imperium-universis..

.1

Europa universalis iv 1..X versi mod Tenka Fubu

.0

.

Tiada fail yang dijumpai sepadan dengan kriteria yang ditentukan. Kami mencadangkan anda mencuba senarai fail tanpa penapis yang digunakan, untuk melayari semua yang ada. . Sertailah sekarang untuk berkongsi kandungan anda sendiri, kami mengalu -alukan pencipta dan pengguna dan menantikan komen anda.

Mod EU4 terbaik

.

Diterbitkan: 16 Ogos 2023

Apakah mod EU4 terbaik? Dengan lebih dari tujuh ribu Mode europa universalis 4 – Seratus teratas yang mempunyai mana -mana pelanggan antara 10k – 300k – cuba tweak permainan anda mungkin kelihatan seperti pengalaman menakutkan. Syukurlah, sukar untuk pergi salah dengan kualiti komuniti modding untuk Europa Universalis IV. Mereka entah bagaimana berjaya membuat permainan yang sudah dimainkan lebih boleh dimainkan, jika anda dapat membayangkannya.

Oleh itu, bukannya gawking pada kuantiti dan kualiti mod yang semata -mata, mari kita lihat betapa mudahnya untuk meningkatkan permainan vanila merentasi pelbagai kategori untuk mendapatkan apa -apa megalomaniac bermula pada pengalaman EU4 yang lebih lengkap. Pada hari -hari yang berlalu, anda terpaksa merebut mod secara langsung dari forum paradoks dan masuk ke rumput meletakkan fail di sana sini.

. Anda mungkin mendapati beberapa mod masih menjadi tuan rumah sendiri tetapi semua yang popular sekurang -kurangnya akan dimuat turun secara automatik ke pelancar sebaik sahaja anda melanggan. .

Berikut adalah mod EU4 terbaik:

Voltaire’s Nightmare II

Ini adalah mod baik pulih euro-centric untuk EU4 yang menawarkan peta yang terperinci, peningkatan ketepatan sejarah, dan banyak negara baru untuk mencuba. Senarai ciri rasmi agak gila: garis masa lanjutan yang kembali ke era CK2 (bermula pada tahun 1054) dan terbentang ke arah tengah -tengah garis masa Victoria 3 (berakhir pada tahun 1871) bermaksud permainan anda akan menjadi panjang, Tetapi nampaknya pencipta telah memperkenalkan kandungan baru untuk menjadikannya berfungsi.

Idea Kebangsaan Baru, Pokok Misi, Acara, dan Ide. Terdapat juga banyak bencana dan bangunan baru untuk boot. Dapatkannya di sini, dan modnya serasi sehingga versi 1.32.

Pukulan luas kawasan di sekitar Persia, banyak negara memisahkan peta

Imperium universalis

Ambil langkah mundur ke dunia kuno di mana warisan Alexander the Great masih hidup dan impian empayar sejagat menjulang di kaki langit. Imperium universalis adalah standard emas mod penukaran jumlah yang membawa hidup dunia 612BC dalam perincian yang menakjubkan dan teliti yang diteliti.

. Ambil peranan mana -mana beratus -ratus empayar tunas (atau menubuhkan satu melalui keputusan) yang bertanding untuk membuat tanda mereka untuk membawa tamadun ke dunia dalam opus magnum ini. . Harus bekerja dengan versi 1..

Veritas et Fortitudo

. Kerumitan teknikal yang mengagumkan dari Veritas et Fortitudo sama seperti M & T tetapi juga mengambil etos untuk merendam pemain dalam garis dan rasa yang mendalam. . Bermain VEF dan mod penukaran jumlah lain seperti mengalami permainan baru. VEF menjadikan versi vanila EUIV berasa seperti Alpha Build dan VEF adalah produk siap.

Pada masa ini serasi sehingga versi 1.31, tetapi ia tidak serasi dengan versi mod sebelumnya.

Mod Garis Masa Lanjutan

Sederhana namun sangat bercita -cita tinggi: Mod ini membolehkan pemain bermain dari tahun kedua Tuhan kita hingga tahun 9999. Tidak seperti mod masa yang tidak terhingga, mod ini sebenarnya mencipta semua mekanik baru untuk mencerminkan jangka masa yang panjang ini. Teknologi tweak untuk memadankan penyebaran panjang dan setiap tarikh tunggal dipenuhi dengan politi dan negara yang diteliti menjadikannya gambaran masa yang tepat dari Roma ke depan (kecuali masa depan).

Berhati -hati dengan mekanik yang agak hambar sebagai mod pemancingan apabila anda mencapai zaman moden. Tersedia di sini dan serasi dengan versi 1.32.

Greece di latar belakang dengan EU4

Mesti ada untuk mana -mana permainan EUIV. Mod ini mewujudkan idea dan pemilihan dasar yang mendalam yang mendalamkan permainan dan menambah nuansa kepada keputusan pemain. .

Variasi idea juga meningkatkan bilangan idea yang boleh diambil oleh negara (sambil menurunkan bonus untuk mengekalkan keseimbangan) yang membolehkan lebih banyak lagi tetapi berpengalaman yang lebih disesuaikan.

Ini adalah mod grafik yang, bukannya untuk gaya visual baru sebaliknya cuba meningkatkan yang ada. Ia mempunyai tekstur medan HD baru, musim yang lebih baik, GFX air yang lebih baik, fon tebal untuk nama negara dan wilayah dan sempadan negara, wilayah dan negara.

Ia pasti serasi sehingga versi 1.30, dan mungkin kemudian versi, tetapi ia juga mempunyai beberapa varian sub-mod yang dapat bergabung dengan mod lain atau mengembangkan set ciri yang berbeza.

Pukulan Eropah dengan pop di tengah

Theatrum Orbis Terrarum

. . Namun, walaupun dengan semua tweak grafik ini, mod ini gila meningkatkan prestasi dan bukannya mengatasi GPU kami dengan grafik yang lebih baik. Keajaiban dan karya, ia seperti berada di hadapan truemap dunia permainan ini.

Mod asal hanya serasi sehingga versi 1.28, namun orang lain telah mencipta 1..

Mod Muzik EU4

Dari penglihatan ke bunyi, jangan meremehkan betapa lebih mendalam untuk bermain EUIV dengan muzik atau muzik yang sesuai dengan budaya. .

Seolah -olah Hollywood menulis soundtrack ke sejarah. Tidak lagi! Anda boleh mendapatkan tangan anda pada perjanjian sebenar dan merasa seperti penakluk yang menang namun berbudaya melalui mod muzik klasik & barok dan mod muzik berbudaya dinamik.

Cara Mod EU4

Semak jika mod terkini dengan patch paling terkini. Sebaik sahaja pengembangan baru keluar, anda mungkin perlu menunggu beberapa hari, minggu, atau bulan sehingga mod dikemas kini. Syukurlah, EU4 akan memberi anda amaran jika anda akan memuatkan mod yang tidak terkini. Juga, setiap mod akan memberitahu anda di menu sampingan jika memerlukan DLC tertentu.

Panduan Lengkap untuk EU4 DLC.

Anda boleh selalu Gulung kembali versi anda Untuk meneruskan kempen anda. Periksa halaman mod di Steam atau Forum Paradoks mengenai cara melakukan ini kerana ia mungkin berbeza untuk setiap mod dan versi permainan. !

Periksa sama ada mod yang anda pilih serasi dengan mod lain yang telah anda muat turun. Maklumat ini biasanya dijumpai di halaman setiap mod kerana mereka biasanya menyenaraikan mod mana yang dapat mereka jalankan. Ingat bahawa kebanyakan mod tidak serasi dengan Ironman. Sekiranya anda memburu pencapaian, anda perlu mencari mod yang akan memberitahu anda mengenai deskripsi mereka bahawa mereka Ironman serasi.

Mod ini dibentangkan hanya sebagai contoh berdiri laluan yang boleh diambil untuk mencari pengalaman EU4 baru. .

PCGamesn Pihak Berkuasa Global Kegemaran Anda di PC Permainan, Perkakasan, dan Separuh Hayat 3.