Monster Hunter Rise Sunbreak Dual Blades Build: Best End Game Armor Sets, Weapons – Dexerto, Monster Hunter Rise: Sunbreak Dual Dual Build: Best Weapon, Armor, Hiasan, dan Skill Spread

Bilah dual sunbreak ini akan membawa anda melewati kesukaran yang jahat

Selebihnya kemahiran adalah pelarasan kualiti hidup kecil yang bagus untuk dimiliki. Windproof 3 menghalang anda daripada melepaskan kesan angin yang paling kuat, penyumbat telinga 2 membatalkan kebanyakan road binatang, dan mengasah kelajuan memastikan anda akan kembali dalam tindakan yang lebih awal apabila anda perlu mengasah. (Sekali lagi, jika anda bermain bilah dwi dengan baik, anda boleh menggunakan kemahiran sutera ironshine baru untuk mengelakkan mengasah sepenuhnya sepanjang masa, tetapi masih kadang -kadang diperlukan.)

Monster Hunter Rise Sunbreak Dual Blades Bina: Set Permainan Permainan Terbaik, Senjata

Monster Hunter Rise Sunbreak Guide Bilah Dual

Capcom

Berikut adalah Hunter Monster Terbaik: Bilah Dual Sunbreak Dibina, Meliputi Permainan Top End Encik Armor set dan senjata yang telah banyak teori yang dibuat dan diuji untuk memaksimumkan kerosakan.

Dalam Monster Hunter Rise: Sunbreak, Dual Blades adalah salah satu senjata terkuat dalam permainan. Bahagian utama untuk memaksimumkan bilah dwi DPS adalah memahami bagaimana untuk mengoptimumkan kelebihan elemental bersama-sama melangkau untuk mengasah menggunakan dodges bingkai yang dipertingkatkan dengan langkah suis baru: sutera ironshine.

Artikel berterusan selepas iklan

Buff besar-besaran kepada nilai senjata unsur membolehkan bilah dwi yang cepat memukul untuk memanfaatkan nilai elemen tinggi-senjata elemen asas rendah seperti bilah dual nargacuga mutlak.

Artikel berterusan selepas iklan

Jika anda ingin memanfaatkan kelas yang berkuasa ini dalam matahari terbenam, kami mendapat bilah dwi terbaik yang dibina di Monster Hunter Rise di sini.

Gambaran Keseluruhan Permainan Akhir Bilah Dual Blades

Tema biasa di sekeliling gear permainan akhir untuk pemain bilah dwi adalah kemahiran dango baru, dango shifter. Ini membolehkan anda memulihkan kesihatan setiap kali selepas bertukar skrol – mekanik baru ditambah dalam pengembangan matahari terbenam. Pastikan untuk menggunakan versi terkuat kemahiran Dango, kerana permainan akhir dibina disyorkan di sini semua sap di kesihatan anda.

Artikel berterusan selepas iklan

Pada masa penulisan, kini terdapat bug untuk interaksi mod Dual Blade Demon dengan kemahiran Dango baru. Ia pada dasarnya mengeluarkan dua kali, memberikan dua kali penyembuhan. Ini menjadi interaksi yang sangat patah, memberikan sembuh besar -besaran – secara praktikal menghapuskan keperluan untuk menggunakan ramuan di samping keperluan untuk gear malzeno.

Artikel berterusan selepas iklan

Bagi mereka yang tidak menyedari, Malzeno Gear memberi penyembuhan ketika memukul bahagian yang rosak, jadi ia bersinergi dengan baik dengan peralatan bos terakhir (archfiend), yang menghilangkan hp untuk memberikan peningkatan kerosakan besar -besaran. Sekiranya anda ingin menyesuaikan binaan di sini untuk berjalan secara bebas dari kemahiran dango yang ditentukan, maka campurkan beberapa gear malzeno untuk mendapatkan kemahiran ritus darah (perkadaran kerosakan ditukar kepada kesihatan ketika mencolok bahagian raksasa yang patah).

Berkaitan:

11 kulit CSGO paling mahal pada tahun 2023: Pisau, AK-47, AWP & Lagi

Artikel berterusan selepas iklan

Bagi kemahiran beralih, pada masa ini, meta mengutamakan mod setan biasa ke mod setan liar. Yang terakhir baru -baru ini menerima nerf besar untuk mengukurnya, yang memerlukan dua kali lebih banyak serangan untuk mengisi, sementara mod Demon kini meningkatkan pensilan statistik elemental dengan ketara. Anda juga akan melihat ada sedikit hiasan dan kemahiran ketajaman di luar kraftangan – ini kerana sutera ironshine pada dasarnya menghapuskan keperluan untuk ini.

Artikel berterusan selepas iklan

Dual Blades Fire Build – Magma Shredders

Bilah dwi matahari terbenam

Senjata: Shredders Magma (3-0-0, LV3 Slot Hiasan Rampage, Senjata Magma Almudron)

Artikel berterusan selepas iklan

Bilah dwi matahari terbenam

 • Serangan mentah: 300
 • Serangan Unsur: 64 Kebakaran
 • 270 hit ketajaman putih

Senjata: Shredders Lumpur (2-1-0, LV3 Slot Hiasan Rampage, Base Almudron’s Senjata)

Bilah dwi matahari terbenam

 • Serangan mentah: 300
 • Serangan Unsur: 62 Air
 • 270 hit ketajaman putih

Senjata: Pelepasan Double (0-0-0, LV2 Slot Hiasan Rampage, Senjata Narwa)

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Bilah dwi matahari terbenam

 • Serangan mentah: 300
 • Serangan Elemen: 69 Thunder
 • 30 hit ketajaman ungu (+60 dari setiap kraftangan LV2)

Senjata: Crimson Twinwing (2-0-0, LV2 Slot Hiasan Rampage, Senjata Crimson Glow Valstrax)

Bilah dwi matahari terbenam

 • Serangan mentah: 330
 • Serangan Unsur: 52 Naga
 • 450 hit ketajaman putih

Senjata: Daora’s Ventus (2-0-0, LV3 Slot Hiasan Rampage, Senjata Kushala Daroa)

 • Serangan mentah: 310
 • Serangan Unsur: 54 ais
 • 60 hit ketajaman ungu (+30 dari kraftangan LV1)
Nama peralatan Kemahiran perisai Slot hiasan
Kaiser Crown x Kritikal Eye Lv3, Kritikal Boost Lv1 1-1-1
Archfiend Armor Baulo Kelemahan Eksploitasi LV1, Kemarahan LV1, Rantai Crit Lv1 3-2-0
Archfiend Armor Epine Dereliction Lv2, Kemarahan Lv1 4-0-0
Archfiend Armor Ura Kelemahan Eksploitasi LV1, Rantai Crit Lv2 4-0-0
Archfiend Armor Sceros Dereliction LV1, Kemarahan LV1 4-2-2
3-2-1 Talisman
 • 5x Frost Jewel 1
 • Jewel Elemen Kritikal 1x 2
 • Jewel Elemen Kritikal 1x+4
 • 2x Jewel Kritikal 2
 • Jewel Pakar 3x 2
 • 1x Tenderizer Jewel 2
 • 1x Handicraft Jewel 3

Hiasan Rampage Diperlukan:

 • 1x Elembane Jewel 3
 • 1x Spesies Eksploitasi Jewel 2

Bilah dwi Kushala Daora yang luar biasa. Ia mempunyai elemen asas yang kuat, pengganda ketajaman ungu, menjumlahkan hingga 123 ais dengan pelbagai kemahiran (termasuk mod setan).

Perhatikan bahawa binaan memerlukan anda untuk memaksimumkan serangan ais. Ini akan berlaku untuk setiap elemen di akhir permainan membina set.

Artikel berterusan selepas iklan

. Mengharapkan pemain mempunyai kemahiran perisai yang jarang berlaku dan slot hiasan yang menakjubkan di jimat adalah tidak realistik.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk arahan yang lebih bernuansa, kami mengesyorkan untuk memeriksa panduan kedalaman Pilgrim dan T3H Phish untuk menguasai bilah dwi dalam matahari terbenam. Terima kasih khas kepada Cynic Ray kerana membenarkan kami menggunakan binaan berteori mereka dalam artikel ini.

Artikel berterusan selepas iklan

Maklumat dan binaan akan berubah kerana lebih banyak raksasa keluar, dan mengimbangi kemas kini sama ada memperbaiki pepijat atau menukar nombor skala umum. Panduan ini juga akan dikemas kini seiring dengan berjalannya waktu.

Pastikan anda menyemak halaman pemburu raksasa kami untuk semua berita dan panduan terkini.

Ini Matahari terbenam Bilah dwi membina akan melepasi kesukaran yang jahat

Baru Monster Hunter Rise pengembangan tidak bermain -main.

Seni Konsep untuk Monster Hunter Rise Expansion Sunbreak

Semua orang suka Monster Hunter RiseBilah dwi, ​​senjata yang sangat mudah alih yang membolehkan anda berputar seperti bahagian atas di sepanjang tulang belakang naga-sebelum naga meleret anda di tengah-tengah beyblade, tentu saja. Sementara Syaitan mungkin menangis-senjata esque mempunyai gaya permainan yang sangat memuaskan, peningkatan kesukaran Matahari terbenam pengembangan sudah cukup untuk memecahkan pemburu veteran.

Walaupun pemburuan MR1 dan MR2 awal boleh mencabar dengan hak mereka sendiri untuk pemula, Matahari terbenam benar -benar ratchets sehingga kesukaran melewati MR3. Itu bermakna anda memerlukan binaan yang baik untuk membawa anda ke bos terakhir. Oleh itu, inilah binaan yang boleh didapati di sekitar MR3 dan MR4 yang menggabungkan kemahiran bilah dual utama seperti mata kritikal dan elemen kritikal untuk membina unsur-unsur.

Yang terbaik Monster Hunter Rise: Sunbreak membina

Senjata: Despot’s Blitz+

Dalam Matahari terbenam, Sekiranya anda ingin bermain bilah dwi dengan potensi penuh mereka, anda perlu membina senjata maxed dengan setiap elemen. Namun, saya tidak mengesyorkan melakukan itu sehingga anda sampai ke pasca permainan, kerana ia memerlukan banyak masa dan usaha.

Saya cadangkan guntur dual bilah despot’s blitz+. Mereka mempunyai kerosakan mentah yang baik, ketajaman putih, dan tidak begitu sukar untuk dibuat setelah mengisar Zinogre beberapa kali dalam MR4. Ia juga mempunyai satu slot hiasan tahap 2, yang membantu.

Kepala: Lunagaron Helm

Boleh didapati sebaik sahaja anda memukul MR4, Lunagaron Helm adalah salah satu Helms Midgame Umum Terbaik Terima kasih kepada Kritikal 2 dan Wirebug Whisperer 1. Ia juga mempunyai dua slot hiasan, kedua -dua tahap 2.

Badan: mail zinogre x

ZinoGre Mail X’s Latent Power 1, Thunder Attack 2 dan Kelemahan Eksploitasi 2 memberi anda pangkat dalam dua kemahiran utama, bersama dengan tiga tahap 1 slot hiasan.

Arms: Rathalos Braces x

The Rathalos Braces X Give Attack Boost 2 dan Earplugs 2, kedua -dua kemahiran yang sangat berguna, serta Slot Hiasan Satu Level 2.

Pinggang: Rathalos Coil x

Meneruskan tema Rathalos, Rathalos Coil X Memberi Serangan Serangan 2, Windproof 3, dan Kritikal Boost 1, semua kemahiran yang sangat baik, serta satu tahap 2 Slot Hiasan.

Kaki: ingot greaves x

The Ingot Greaves X telah menyerang Boost 2 dan Kritikal Mata 2, menjadikan mereka salah satu perisai yang paling serba boleh sebelum permainan pasca. Ia juga mempunyai slot hiasan dua tahap 1. Untuk membukanya, anda mesti melombong singkapan perlombongan putih atau biru di hutan yang dibanjiri.

Talisman: Kelemahan Eksploitasi

(Dengan slot hiasan dua tahap 2)

Kerana sifat rawak Monster Hunter Rise: Sunbreak’s Sistem Talisman, lebih penting untuk mempunyai jimat dengan sekurang -kurangnya dua slot hiasan tahap 2 daripada kemahiran rawak. Sebaik -baiknya, sesuatu dengan eksploitasi kelemahan, mata kritikal, atau elemen kritikal adalah yang terbaik untuk bilah dwi, ​​tetapi slot hiasan tambahan jauh lebih penting untuk membina yang baik.

Hiasan yang disyorkan:

 • Serangan Unsur Pilihan Anda (idealnya x5)
 • Jewel Elemen Kritikal 2 (x3)
 • Jewel Kritikal 2 (x2)
 • Pengisar Jewel 1 (x1, atau x3 jika berlari guruh)
 • Pakar Jewel 2 (x1)

Disyorkan Monster Hunter Rise: Sunbreak Penyebaran Kemahiran Bilah Dual

 • Serangan Boost Lv. 6
 • Kritikal Eye Lv. 5
 • Serangan Elemental (Berbeza) LV. 5
 • Kritikal Boost Lv. 3
 • Elemen Kritikal Lv. 3
 • Kelemahan mengeksploitasi lv.
 • Windproof lv. 3
 • Earplugs Lv. 2
 • Wirebug Whisperer Lv. 1
 • Latent Power Lv. 1
 • Kelajuan mengasah lv.

Binaan ini memerlukan jumlah pengisaran yang cukup, tetapi ia memberikan setiap kemahiran utama yang anda inginkan dalam bilah dwi asas membina. Serangan Serangan, Mata Kritikal, dan Serangan Elemental memberi anda kerosakan asas yang baik. Rangsangan Kritikal, Elemen Kritikal, dan Kelemahan Eksploitasi Pastikan anda akan melakukan nombor besar apabila anda memukul titik lemah raksasa dengan kemahiran suis slash lingkaran baru atau serangan udara yang hebat anda.

Selebihnya kemahiran adalah pelarasan kualiti hidup kecil yang bagus untuk dimiliki. Windproof 3 menghalang anda daripada melepaskan kesan angin yang paling kuat, penyumbat telinga 2 membatalkan kebanyakan road binatang, dan mengasah kelajuan memastikan anda akan kembali dalam tindakan yang lebih awal apabila anda perlu mengasah. (Sekali lagi, jika anda bermain bilah dwi dengan baik, anda boleh menggunakan kemahiran sutera ironshine baru untuk mengelakkan mengasah sepenuhnya sepanjang masa, tetapi masih kadang -kadang diperlukan.)

Wirebug Whisperer memberi anda wirebug anda kembali lebih cepat untuk serangan sutera, dan kuasa laten memberi anda sedikit kerosakan tambahan dan penggunaan stamina kurang setiap beberapa minit. Mereka bukan kemahiran terbaik di Tahap 1, tetapi mereka agak membantu.

Sekiranya anda lebih suka mempunyai lebih banyak survivabiliti, saya cadangkan untuk menukar beberapa hiasan yang terfokus untuk kemahiran seperti mengelakkan extender dan mengelakkan tetingkap. Ini akan memberi anda keupayaan untuk mengelak dengan lebih berkesan, terutamanya jika anda menggunakan kemahiran bilah dual yang kurang mudah alih seperti mod Demon Feral. Dan jangan lupa bahawa anda boleh menaik taraf perisai anda dengan sfera perisai selepas kebanyakan tonggak utama.

Monster Hunter Rise: Sunbreak tersedia sekarang untuk Nintendo Switch dan PC.

Bilah dwi matahari terbenam

Sunbreak | Dual Blades Best Builds | Monster Hunter Rise - Gamewith

Sunbreak | Monster Hunter Rise
Bilah dual sunbreak yang terbaik dibina

Terakhir Dikemaskini: 2022/7/26 02:48

 • Armor Builder telah mengemas kini!
 • Builder Armor kini menyokong kerajinan yang ingin tahu!
 • Artikel yang disyorkan untuk Sunbreak
 • Kemas kini tajuk percuma pertama untuk Sunbre adalah secara langsung!
 • Kandungan Baru: Pencarian Penyiasatan Anomali
 • Dikemaskini: Senarai Anugerah (Kemas Kini Sunbreak Pertama)
 • Kandungan Baru: Makmal Penyelidikan Anomali

Panduan Dual Bilah Terbaik untuk Monster Hunter Rise (MH Rise) Sunbreak. Panduan termasuk perisai, senjata, permata, dan banyak lagi yang disyorkan, dan banyak lagi!

Isi kandungan

Artikel Berkaitan Bilah Dual
Matahari terbenam Membina terbaik Permainan awal membina
Bangkit BUILL BUIL TINGGI Bilah dwi terbaik

Pokok senjata bilah dwi

Armor Builder telah dibebaskan!

Armorbuilder

Semua pemain pemburu raksasa mesti menggunakannya! Semak dunia yang paling mudah menggunakan perisai pembina!

Bilah dwi terbaik membina

Binaan & Senjata Terbaik untuk MR 1 ★

Senjata yang disyorkan

Ketajaman

Perisai yang disyorkan

Nama Hiasan
(Permata)
Kepala Hunter’s Helm x Jewel Sharp 2
Badan Hunter’s Mail x Pengisar Jewel 1
Lengan Vambrace Hunter x Jewel Sharp 2
Gegelung Hunter x Pengisar Jewel 1
Pengisar Jewel 1
Kaki Greaves Hunter Jewel Sharp 2
Talisman Serangan Jewel 2
Serangan Jewel 2
Kemahiran
– Serangan Boost Lv. 7
– Item ProlaDer Lv. 3
– Handicraft Lv. 3
– Stun Resistance Lv. 3
– Pelindung Poland Lv. 3
– . 3
– Sarung cepat lv. 2
– Ammo Up Lv. 1
Def api air guntur ais naga
410 3 3 3 3 3
Bahan yang diperlukan
Kepala Pelt x 1 berharga
Eltalite Ore x 2
Badan Velociprey tebal x 2
Bijih karbalit x 2
Jagras Shard x 2
ELTALITE ORE X 1
Velociprey Shard x 2
Jagras Shard x 1
Kaki Pelt x 1 berharga
Stiffbone Twisted X 2
Ciri -ciri & Membina Sorotan
– Penggunaan ketajaman dapat dikurangkan oleh Poland Perlindungan
– Sekiranya anda telah meningkatkan peralatan pangkat tinggi, anda boleh menggunakannya

Binaan & senjata terbaik untuk MR 3 ★

Senjata yang disyorkan

Ketajaman

Perisai yang disyorkan

Nama Hiasan
(Permata)
Kepala Velociprey Helm Jewel Sharp 2
Jewel Steadfast 1
Badan Barroth Mail x
Lengan Pendakap Velociprey Jewel Steadfast 1
Pinggang Anjanath Coil x Pengisar Jewel 1
Pengisar Jewel 1
Kaki Orangten Greaves Pengisar Jewel 1
Kemahiran
– Serangan Boost Lv. 7
– Stun Resistance Lv. 3
– Pelindung Poland Lv. 3
– Kelajuan mengasah lv. 3
– Pertahanan Boost Lv. 2
– Rintangan Muck Lv. 2
– Sarung cepat lv. 1
– Sebarkan LV. 1
Def api guntur ais naga
460 2 -8 0 -6 2
Bahan yang diperlukan
Kepala Velociprey Shard x 2
Velociprey tebal x 1
ELTALITE ORE X 3
Badan Barroth Cortex x 4
Barroth mahkota x 1
Lumpur subur x 2
Sirip kualiti x 2
Lengan Velociprey tebal x 2
Cakar sukar x 1
Sapphiron Ore x 2
Pinggang Anjanath Fur x 4
Anjanath Shard x 2

Anjanath Mantle x 1

Kaki Bulu oranyaten+ x 4
Orangten talon x 2
Orang Tail Orangaten+ x 1
Tiny Hermitaur Shell x 2
Ciri -ciri & Membina Sorotan
Poland pelindung untuk mengelakkan penggunaan ketajaman. Tambahkan permata seperti permata pakar atau permata pelari bergantung pada keinginan anda.

Binaan & Senjata Terbaik untuk Encik 5 ★

Senjata yang disyorkan

Midnight Wings+

Perisai yang disyorkan

Nama Hiasan
(Permata)
Kepala Astalos Helm Serangan Jewel 2
Serangan Jewel 2
Pengisar Jewel 1
Badan Surat aloi x Tenderizer Jewel 2
Lengan Astalos Braces Tenderizer Jewel 2
Pinggang Rathalos Coil x Tenderizer Jewel 2
Kaki Ingot Greaves x Jewel Steadfast 1
Talisman Jewel Kritikal 2
Jewel Kritikal 2
Kemahiran
– Serangan Boost Lv. 6
– Stun Resistance Lv. 3
– Kelajuan mengasah lv. 3
– Pelindung Poland Lv. 3
– Windproof lv. 3
– Kritikal Boost Lv. 3
– Kelemahan mengeksploitasi lv. 3
– Rantai Crit Lv. 2
– Kritikal Eye Lv. 2
– Stamina Surge Lv. 1
Def api guntur ais naga
518 1 -2 -6 -3
Bahan yang diperlukan
Kepala Heavy Astalos Crest+ x 1
Astalos Shard x 5
PureCrystal x 1
Essence raksasa x 3
Badan Frocium x 1
ELTALITE ORE X 1
Dragonite Ore x 2
Lengan Astalos Wingmembrane x 3
Astalos scissorsortailblade x 1
Boltscale x 2
Stiffbone yang ditumbuhi x 2
Pinggang Rathian Shard x 4
Rathian Cortex x 1
Rath Wingripper x 2
Rathian Mantle x 1
Kaki PureCrystal x 1
Meldspar ore x 1
Sapphiron Ore x 1
Monster Toughbone X 2
Ciri -ciri & Membina Sorotan
Binaan ini memberi anda pertalian 100% dengan peningkatan kerosakan terhadap bintik -bintik yang lemah. Mengekalkan ketajaman dengan pelindung pelindung. Bilah ganda mempunyai sejumlah besar langkah dalam serangan, menjadikan mereka perlawanan yang baik untuk kemahiran baru “Crit Crit”.

Binaan & Senjata Terbaik untuk Endgame

Senjata yang disyorkan

Abyssal celesis

Perisai yang disyorkan

Nama Hiasan
(Permata)
Kepala Kaiser Crown x Jewel Steadfast 1
Jewel Steadfast 1
Jewel Steadfast 1
Badan Aelucanth Thorax X atau Rhopessa Thorax x
Lengan Jaggi Gauntlets x Pengisar Jewel 1
Pengisar Jewel 1
Pinggang Rathalos Coil x Pakar Jewel 2
Kaki Greaves Squire Razor Jewel 2
Brace Jewel 1
Talisman Kelemahan mengeksploitasi lv. 2 Tenderizer Jewel 2
Kemahiran
Kemahiran Ramp -up: Mod Hellion – Kritikal Eye Lv. 7
– Serangan Boost Lv. 5
– Kritikal Boost Lv. 3
– Windproof lv.3
– Razor Sharp Lv. 3
– Kelemahan mengeksploitasi lv. 3
– Stun Resistance Lv. 3
– Kelajuan mengasah lv. 3
– Elemen Kritikal Lv. 1
– Dragon Attack Lv. 1
Def api air guntur ais naga
534 6 -2 3 0 -3
Bahan yang diperlukan
Kepala Teostra Hardhorn x3
Teostra Cortex X5
Kebakaran Dragon Hardclaw x1
Permata naga yang lebih tua x1
Badan Split-Jaw Butterfly X1
Tulang raksasa gergasi x2
Rathan Cortex X2
Rachnoid Mesmersilk X2
Lengan Jaggi Shard X3
Jaggi Piel X2
Menghancurkan Fang X2
Kerangka tua yang terkikis x2
Pinggang Rathalos Shard X4
Rathalos Cortex X1
Rathalos Fellwing X2
Rathalos Mantle X1
Kaki Sijil Pesanan Diraja I x1
Kilat Kilat X1
Monster Toughbone X1
Goldlite Ore x1
Ciri -ciri & Membina Sorotan
Hiasan Rampage, “Raging Jewel 3” mempunyai Mod Skill Hellion, yang meningkatkan kadar pertalian sebanyak 20% semasa menyerang dalam mod Demon, tetapi ambil perhatian bahawa kadar kemerosotan ketajaman juga dua kali ganda, jadi mempunyai cukur tajam atau pelindung pengilat adalah kemahiran Poland pelindung adalah penting untuk binaan ini

Sunbreak Dual Blades – Kemahiran yang disyorkan

MH Rise Sunbreak – Artikel Berkaitan Senjata

Artikel Senjata

Pedang hebatPedang hebat Membina terbaik Permainan awal membina
Pokok senjata Menukar kemahiran
Pedang panjangPedang panjang Bangunan terbaik Permainan awal membina
Pokok senjata Menukar kemahiran
Pedang & perisaiPedang & perisai Bangunan terbaik Permainan awal membina
Pokok senjata Menukar kemahiran
Bilah dwiBilah dwi Bangunan terbaik Permainan awal membina
Pokok senjata Menukar kemahiran
TukulTukul Membina terbaik Permainan awal membina
Pokok senjata Menukar kemahiran
Tanduk memburuTanduk memburu Bangunan terbaik Permainan awal membina
Pokok senjata Menukar kemahiran
LanceLance Membina terbaik Permainan awal membina
Pokok senjata Menukar kemahiran
GunlanceGunlance Bangunan terbaik Permainan awal membina
Pokok senjata Menukar kemahiran
Suis kapakSuis kapak Bangunan terbaik Permainan awal membina
Pokok senjata Menukar kemahiran
Caj pisauCaj pisau Bangunan terbaik Permainan awal membina
Pokok senjata Menukar kemahiran
Serangga glaiveSerangga glaive Bangunan terbaik Permainan awal membina
Pokok senjata Menukar kemahiran
Bowgun ringanBowgun ringan Bangunan terbaik Permainan awal membina
Pokok senjata Menukar kemahiran
Bowgun beratBowgun berat Bangunan terbaik Permainan awal membina
Pokok senjata Menukar kemahiran
tundukTunduk Membina terbaik Permainan awal membina
Pokok senjata Menukar kemahiran