Mods – No Man S Sky Wiki, The 10 Best No Man S Sky Mods (2023) | Permainan Gorilla

The 10 Best No Man’s Sky Mods

Mod itu menyentuh hampir setiap aspek permainan dalam beberapa cara, membantu ia merasa sepenuhnya baru jika anda memulakan larian baru dengan segera setelah memasang budak jahat ini.

Mod

Maklumat dari artikel ini terkini pada 10 Jun, 2020.

Subjek artikel ini adalah dari kemas kini exomech.
Maklumat dari artikel ini adalah terkini pada 10 Jun, 2020.

Amaran mod

Mod adalah halaman pada modding permainan.

 • 2 memasang mod
 • 3 pesanan beban
 • Laman web muat turun 4 mod
 • 5 rujukan

Ringkasan [| ]

Versi PC No Man’s Sky boleh diubahsuai untuk menukar ciri dan menambah aset permainan.

Memasang Mod [| ]

Ikuti langkah -langkah ini untuk memasang mod.

 1. Layari ke Sky No Man \ Gamedata \ pcbanks.
 2. Memadam atau menamakan semula dilumpuhkan.Fail txt.
 3. .
 4. Letakkan mod .Pak fail ke dalam folder mod (mereka mesti berada dalam folder itu sendiri dan bukan di mana -mana subfolder).
 5. Mulakan permainan dan tunggu skrin percikan hilang.
 6. Sekiranya dilakukan dengan betul, permainan akan memaparkan amaran sebelum memaparkan pemilihan permainan yang disimpan.

Ulasan Pakar Gamespot

06 September 2019

Pesanan Beban [| ]

Tidak ada langit lelaki yang tidak mempunyai pesanan beban yang boleh dikonfigurasikan untuk menentukan mod mana yang akan dimuatkan selepas yang lain. Ia bergantung pada semacam urutan abjad: apabila lebih daripada satu mod mengubah suai fail yang sama, mod yang memuat kemenangan terakhir.

.

Jadi, sebagai contoh, mod bernama:

 • == UserInterfaceOrhaul.Pak akan dimuat selepas –uiimprovements.Pak
 • BaseBuildingImprovements.pak akan dimuat selepas basebuildingsubtlechange.Pak
 • ZzzzweatherOrhaul.Pak akan dimuat selepas Weathervariations.Pak
 • __spacecombatoverhaul..

MOD Muat turun Laman [| ]

 • Tiada langit lelaki modding wiki
 • Tidak ada subreddit modding langit lelaki
 • Tiada langit lelaki di mod nexus

Rujukan [| ]

The 10 Best No Man’s Sky Mods

Mod langit yang terbaik untuk dimuat turun

Tidak ada langit lelaki yang mula kasar, dan kami bermaksud sangat kasar. .

Mujur.

Walaupun permainan vanila pastinya telah ditetapkan untuk memenuhi jangkaan, masih terdapat beberapa mod yang harus anda pertimbangkan untuk memuat turun.

The 10 Best No Man’s Sky Mods

Mod dalam senarai ini telah dipilih berdasarkan penambahbaikan yang mereka buat dan kandungan yang menyeronokkan yang mereka tambahkan.

Kami telah cuba menambah kedua-dua pembetulan kualiti hidup serta mod yang menambah fungsi baru dan menarik untuk permainan.

Sekiranya anda sudah bersedia untuk membaik pulih playthrough anda yang seterusnya, inilah senarai 10 Mod Langit Terbaik No Man:

10. Atlas Projek

Atlas Projek Mods Mods Terbaik

Sekiranya anda bermain – atau cuba bermain – tiada langit lelaki sejak pelancarannya, anda mungkin melihat segala yang ditawarkannya.

Nasib baik, komuniti modding ada di sini untuk membawa anda berjam -jam lebih banyak kandungan untuk diterokai!

.

Setiap planet di langit tidak berkesan, dan mod ini sangat menyeluruh sehingga anda tidak akan menemui dua planet yang sama.

Untuk menjadikan prestasi ini mungkin, mod ini menggunakan generasi prosedur yang memancarkan beberapa biomes quintillion.

Tidak, itu bukan kesilapan kesilapan; itu secara harfiah adalah jumlah yang banyak menambahkan mod ini, dan sebenarnya mustahil untuk dibayangkan.

Ini, tentu saja, lebih banyak biomes daripada terdapat planet dalam permainan, yang bermaksud anda boleh bermain melalui beberapa kali dan mengalami perkara baru.

Seperti peta dunia terbuka terbesar, mod ini sangat mengagumkan, dan ia adalah muat turun untuk sesiapa sahaja yang mencari lebih banyak variasi.

Sekiranya anda bosan dengan setiap planet merasa agak sama, kami sangat mengesyorkan memuat turun Atlas Projek dan mencubanya sendiri!

9.

Makhluk mod langit yang terbaik tidak dirombak

Banyak mod, seperti Atlas Projek, memberi tumpuan kepada menjadikan generasi prosedur perkara lebih baik, dan ini adalah semua tentang makhluk.

Makhluk dirombak bertujuan untuk menjadikan makhluk -makhluk yang anda hadapi lebih bervariasi dan menarik sehingga mereka bukan sekadar acaranya.

Beberapa perkara yang dilakukan oleh mod ini adalah meningkatkan makhluk makhluk dan menjadikannya lebih cenderung untuk muncul di planet yang berbeza untuk pelbagai yang lebih besar.

Fail permainan yang tidak digunakan yang mengandungi makhluk juga telah ditambah, jadi sekarang makhluk laut gergasi dan dinosaur dapat berkeliaran planet yang anda jalani.

Saiz juga telah dibuka, jadi anda boleh berlari ke dinosaur kecil atau tikus raksasa secara rawak!

Pada dasarnya, permainan ini memberi pemain alasan untuk memberi perhatian kepada makhluk daripada melihat mereka sebagai sumber sahaja.

Sekarang, setiap biome yang anda jumpai akan menjadi lebih bervariasi, dan pasangan mod ini sangat baik dengan Atlas Projek.

8.

Tidak ada langit lelaki yang membuat banyak pemain sangat gembira dengan sistem pembinaan asasnya, tetapi malangnya, ia juga mengecewakan ramai pemain.

Anda lihat, seperti beberapa permainan PS4 terbuka yang terbaik, iaitu Fallout 4, sistem bangunan di sini sangat halus.

Semasa membina pangkalan, kadang -kadang permainan tidak akan membiarkan anda meletakkan perkara di mana yang anda mahukan, yang boleh membongkar rancangan reka bentuk keseluruhan.

Nasib baik, bangunan asas exosolar menjadikan pangkalan bangunan jauh lebih baik untuk pemain yang ingin mendapatkan kreatif!

Mod ini menambah lebih daripada 1,000 komponen asas yang boleh dibina dan memberikan pemain kebebasan lengkap mengenai cara menggunakannya.

Hampir semua bahagian dapat ditingkatkan, dibina di bawah air, di kapal pengangkut, dan tanpa batas binaan untuk mendapatkannya.

Anda juga boleh menukar warna dan bahan item untuk menjadikannya lebih sesuai dengan reka bentuk yang anda inginkan.

Paling penting, mod ini benar-benar serasi dengan bangunan berbilang pemain dan co-op kerana ia tidak menambah sebarang aset.

Dengan mod ini, anda akhirnya dapat membina pangkalan impian anda dan tunjukkannya kepada semua rakan anda!

. Ruang sibuk

Best No Mans Sky Mods Space Space

No Man’s Sky adalah permainan yang besar, dan ia meliputi satu tan planet dan ruang di antara mereka.

Walau bagaimanapun, sesetengah orang merasakan bahawa kekurangan aktiviti di angkasa membuat alam semesta berasa sedikit mati dan tanpa kehidupan.

Mod ini membetulkan bahawa dengan meningkatkan bilangan kapal yang dihasilkan di seluruh alam semesta sehingga ia benar -benar terasa sibuk.

Dengan mod ini, setiap sistem solar akan mempunyai lebih banyak kapal yang terbang sehingga anda tidak akan merasa kesepian semasa menjelajah bintang.

Spawns pos planet juga telah meningkat, seperti mempunyai lanun ruang, spawns pertempuran, dan kapal angkasa ruang.

Walaupun pertempuran dan lanun boleh membuat lebih banyak berbahaya, mereka banyak menghidupkan sesuatu!

Sekiranya anda bosan merasa seperti satu -satunya yang terbang, ini adalah mod yang anda perlukan untuk memuat turun!

6. Stratos Exosolar

Terbaik No Mans Sky Mods Exosolars Stratos

Dalam permainan vanila, terdapat enam palet warna untuk langit yang boleh ditemui di mana -mana planet yang anda jalani.

Ini sangat membosankan, memandangkan berapa banyak planet yang ada untuk diterokai dalam permainan ini, itulah sebabnya mod ini luar biasa.

.

Sekarang, langit tidak dapat kelihatan cantik seperti permainan eksklusif PS5 terbaik setiap kali anda melihat!

Bersama -sama dengan ini, terdapat juga 1,728 persekitaran malam yang mungkin dapat ditemui di seluruh alam semesta.

Matlamat utama mod ini adalah untuk mewujudkan lebih banyak variasi tanpa mengorbankan kualiti, dan beberapa hasilnya cukup menakjubkan.

Jika itu tidak mencukupi, kabus juga telah dibuat lebih berwarna, bayang-bayang telah bertambah baik, dan sarung matahari telah dikurangkan.

Stratos adalah langit semua-dalam-satu dan pembaikan lampu yang kami sangat mengesyorkan menggunakan dengan Atlas Projek.

5. Ruang dalam

Terbaik Tidak Mod Sky Mods Deep Space

Sekiranya anda mendapati diri anda terbang di antara planet di langit tidak hanya untuk menyedari bahawa ruang tidak kelihatan sangat realistik, anda tidak bersendirian.

Ruang Deep bertujuan untuk menjadikan ruang berasa lebih mendalam dan sinematik dengan menggelapkannya dan menundukkan nebula yang cerah.

Ia menghilangkan penyimpangan kromatik, kedalaman medan, dan vignette sambil meningkatkan butiran planet yang anda terbang.

Lebih -lebih lagi, ia juga menonjolkan warna global untuk menjadikan semuanya lebih kurang merah dan menjadikan tekstur awan telus.

Garis warp juga telah dikurangkan sehingga mereka kelihatan kurang cartoony, walaupun mereka belum dikeluarkan sepenuhnya.

Dengan mod ini, semuanya terasa sedikit lebih nyata, yang benar -benar menjadikan keseluruhan permainan lebih mendalam.

Ia sedikit kurang seperti permainan spyro terbaik dan sedikit lebih seperti Mass Effect memenuhi liar luar.

Walaupun realisme bukan untuk semua orang, jika anda seorang yang lebih suka, maka anda pasti ingin memuat turun mod ini!

4. Permulaan yang sukar

Terbaik tidak ada mod langit yang sukar bermula

Walaupun Sky No Man mungkin tidak kelihatan seperti permainan yang sama pada pelancaran, jika anda telah memainkannya cukup lama, anda mungkin gatal untuk cabaran.

Nasib baik, permulaan yang sukar untuk membuat tanah lebih sukar bagi pemain veteran!

Apa yang dilakukan oleh mod ini sehingga kapal anda tidak dapat diperbaiki apabila anda mula, jadi anda akan dipaksa untuk mencari cara baru untuk turun dari planet ini.

Ini bermaksud kapal anda hanya akan berfungsi sebagai tempat perlindungan sementara semasa anda berjuang untuk bertahan dan mencari jalan untuk pergi.

Dengan mod ini, multi-alat asas anda juga akan kurang membantu daripada sebelumnya, menambah sedikit penghinaan terhadap kecederaan.

Anda juga perlu memuat turun Start No Tuto, mod yang menghilangkan misi tutorial, agar ini dapat dijalankan.

Jadi, pada dasarnya, terdapat sifar tangan jika anda bermain dengan mod ini, menjadikannya cabaran utama bagi mana -mana pemain!

Walaupun kami tidak akan mengesyorkan mod ini untuk sesiapa sahaja yang tidak memainkan permainan selama berjam -jam, jika anda seorang pelacur untuk hukuman, pergi untuk itu!

3. Penerbangan rendah

Terbaik Tidak Mod Mods Mods Lowflight

Mod ini menambah ciri yang kita kejam dengan jujur ​​ditinggalkan dari permainan vanila kerana ia kelihatan seperti tidak ada yang lebih baik.

Seperti namanya, mod ini membolehkan anda terbang hampir ke tanah seperti yang anda suka, jadi anda kini boleh mengezum ke atas planet yang anda dapati.

Walaupun dalam dan dari dirinya sendiri hebat, mod ini berjalan lebih jauh dengan membolehkan anda “terbang” di bawah air dan berlegar di tempatnya.

Penerbangan rendah memberi anda cara baru untuk meneroka tumbuhan yang anda jumpai, dan kami sangat menyukainya!

Yang mengatakan, kerana ini bukan ciri yang dunia permainan direka untuk, ada peluang yang baik yang sering anda akan terhempas.

Selain itu, terbiasa dapat terbang rendah akan mengambil amalan, yang akan mengakibatkan, anda meneka, bahkan lebih banyak kemalangan!

Syukurlah, mod ini memastikan bahawa terhempas semasa di dalam atmosfera tidak akan merosakkan kapal anda, jadi ada risiko yang kurang!

Jadi, anda boleh, sebenarnya, berpura -pura anda bermain salah satu permainan perlumbaan PS5 terbaik dengan kapal yang tidak dapat dihancurkan sekarang.

Sebaik sahaja anda dapat melihat pelbagai planet alam semesta dari pandangan mata burung, anda pasti mendapat penghargaan baru untuk skala mereka.

!

2. Tindakan pantas

Tindakan pantas Mods Mods Mods

Seterusnya, kami mempunyai tindakan yang cepat, yang membuat pelbagai perkara di langit tidak jauh lebih cepat dan lebih mudah.

Walaupun ia adalah peningkatan yang mudah, berkualiti hidup, sebaik sahaja anda memuat turun, anda tidak akan mahu bermain tanpanya!

Apa yang dilakukan oleh mod ini adalah menambah input cepat atau segera untuk pemilihan menu, membuat dan membongkar, memasuki kapal anda, dan memindahkan sumber.

Ia juga menjadikan pengumpulan tumbuh -tumbuhan kecil, memulihkan teknologi yang digunakan, dan melancarkan pemprosesan kilang lebih cepat.

.

Oleh itu, jika anda suka kelewatan yang kecil, anda masih mempunyai pilihan untuk menyimpannya dengan mod ini atau menyingkirkannya sepenuhnya.

Walaupun ia adalah tweak kecil berbanding dengan banyak mod lain dalam senarai kami, ia pasti satu yang membuat perbezaan besar!

1. Mengurangkan kos pelancaran

Mod langit yang terbaik

Kos pelancaran adalah kesakitan yang besar di langit lelaki, dan tidak ada yang lebih buruk daripada perlu menghabiskan hampir 25% bahan bakar anda hanya turun dari tanah!

Mengumpulkan sumber sangat memakan masa, dan kadang-kadang anda hanya mahu keluar dan meneroka alam semesta.

Nasib baik, pencipta mod ini mempunyai pemikiran yang sama dan memutuskan untuk membuat pelancaran jauh lebih murah.

Dengan mod kos pelancaran yang dikurangkan, anda boleh menetapkan kos pelancaran kepada 10%, 5%, atau 0%, bergantung kepada apa yang anda mahukan.

Sekiranya anda tidak mahu menyingkirkan kosnya sama sekali, anda masih mempunyai pilihan untuk menurunkannya untuk menjadikannya lebih mudah diurus.

Walau bagaimanapun, jika anda seperti kami dan hanya mahu mengezum, anda boleh mengurangkan kos sepenuhnya dan dibawa ke bintang secara percuma!

Walaupun mod ini tidak semestinya akan mengubah cara anda bermain permainan, ia adalah tambahan yang bagus untuk dimiliki.

Selain itu, ia pasti menjadikannya lebih mudah untuk meneroka dunia yang luas yang telah dibuat oleh permainan ini, yang selalu menjadi manfaat!

Ringkasan

Kami harap anda telah menikmati senarai kami 10 Mod Sky Best No Man dan diharapkan dapat menemui beberapa yang baru untuk mencuba sendiri!

Walaupun semua mod ini luar biasa, yang anda pilih untuk memuat turun akan bergantung pada berapa banyak yang anda mahu membaik pulih perkara.

Yang mengatakan, saya fikir kita semua boleh bersetuju bahawa kos pelancaran yang dikurangkan pada dasarnya penting kerana secara harfiah tiada siapa yang menikmati kehilangan bahan bakar!

Berikut adalah rekap cepat dari 10 Mod Sky Best No Man:

 1. Mengurangkan kos pelancaran
 2. Tindakan pantas
 3. Penerbangan rendah
 4. Sintesis fantasi NMS
 5. Ruang dalam
 6. Stratos Exosolar
 7. Ruang sibuk
 8. Exosolar’s Beyond Base Building
 9. Atlas Projek

TOP 20 Best No Man’s Sky Mods yang Harus Anda Mainkan

Oleh Nelson Chitty Pos ini mungkin mengandungi pautan sekutu. Sekiranya anda membeli sesuatu, kami mungkin mendapat komisen kecil tanpa kos tambahan untuk anda. (Ketahui lebih lanjut).

Tiada Mans Sky Flying Craft

Semua neraka pecah kembali pada tahun 2016 ketika pemaju indie Hello Games mengeluarkan simulator eksplorasi ruang yang sangat hyped mereka.

Mereka menjanjikan terlalu banyak, melukis gambar permainan yang menentukan generasi, dan kemudian mengeluarkan kerja yang tidak lengkap yang terasa kembung seperti belon udara panas.

Mereka membuat kesilapan yang luar biasa untuk meraih permainan yang dapat merasa mandul kerana magnitudnya, dan sebenarnya melepaskannya tanpa kandungan!

Nampaknya tidak ada harapan.

Syukurlah kedua -dua pasukan pembangunan dan komuniti modding yang berdedikasi telah mengusahakan permainan sejak itu, melepaskan mod dan keseluruhan kemas kini yang perlahan -lahan menjadikannya pada asalnya. Planet lebih bervariasi, permainan lebih menarik, dan dunia terasa lebih hidup dari sebelumnya.

.

Mari kita periksa em keluar!

20. Pelancaran percuma

Mod pelancaran percuma

Sama seperti kami makan tengah hari percuma di beberapa sekolah, anda kini boleh melancarkan pelancaran percuma di langit lelaki anda.

Selain itu, mod pertama dalam senarai ini adalah salah satu perubahan kecil dengan kesan besar.

Tidak perlu membelanjakan 25% -50% bahan bakar susah payah anda pada pelancaran adalah rahmat yang biasanya hanya tersedia dalam kreatif, tetapi dikongsi dalam semua kesulitan terima kasih kepada mod ini.

Ia adalah satu untuk yang tidak sabar dan mereka yang tidak suka pengurusan sumber.

19. Lebih sedikit awan yang lebih besar

Kurang mod awan yang lebih besar

Atas sebab tertentu, semua orang nampaknya mempunyai masalah dengan awan di langit lelaki.

Walaupun menjadi bahagian biasa di mana -mana planet dengan air dan unsur -unsur lain, awan sering mendapat jalan untuk menikmati cermin mata yang langit (maksud saya, kebanyakan masa).

Sekiranya anda bergelut dengan terlalu banyak badan stim di atmosfera anda tetapi tidak mahu menyingkirkan mereka semua, pengguna Nexusmods Trevix mempunyai penyelesaian untuk anda.

Ia akan tweak pengedaran awan supaya bukan sekumpulan awan ketinggian kecil, anda hanya mendapat marshmallow gergasi yang menyumbang kepada gula-gula mata.

Ia mudah tetapi serius dapat meningkatkan pengalaman untuk sesetengah orang.

18. Tiada teleporter

Tiada mod teleporter

.

MOD Pencipta DarkSiderc selalu berfikir bahawa mempunyai teleporters di pangkalan dan stesen membuat permainan sedikit terlalu mudah. Oleh itu, dia memalingkan kedua -dua mereka ke stesen simpanan dan tidak ada lagi.

.

Perlu menuju ke objektif saya melalui planet-hopping setiap kali mungkin cara permainan dimaksudkan untuk dimainkan untuk perendaman maksimum.

17. Pemadam awan

Mod pemadam awan

Pemadam awan adalah versi yang lebih agresif dari awan yang lebih besar, tetapi ia juga lebih banyak disesuaikan.

Pencipta exosolar menjadikannya supaya anda dapat memilih jenis awan yang anda ingin hapuskan tanpa banyak masalah. Pasang pemadam cirrus untuk mengeluarkan awan ketinggian kecil dari permainan anda.

Pasang pemadam cumulus untuk menghilangkan awan gula-gula kapas yang lebih rendah namun besar. Anda juga boleh menggunakan kedua -duanya dan mempunyai langit yang jelas jika anda mahu!

Jumlah mesti mempunyai mod jika anda adalah jenis fotografi screenshot peminat permainan video.

16. Penerbangan rendah

Mod penerbangan rendah

Bagaimana di dunia permainan hello tidak termasuk ini dalam permainan vanila?

Terima kasih kepada pengguna hytekgaming anda kini boleh terbang hampir ke tanah yang anda mahukan.

. Jadi mengapa kapal berteknologi tinggi dengan kuasa untuk melompat ke hiperspeed tidak dapat melonjak langit?

Oleh kerana permainan ini tidak dirancang untuk anda melakukan ini, kemungkinan besar anda akan jatuh ke dalam medan, pokok, dan mungkin juga makhluk sambil menikmati landskap dari kokpit anda.

Baik mod ini memastikan untuk melumpuhkan semua kerosakan perlanggaran semasa berada di dalam atmosfera, jadi jangan risau lagi.

15. Jarak asteroid

.

Dengan asteroid yang jauh, pergi adalah hari-hari yang mempunyai sekumpulan asteroid di wajah anda setiap kali anda memasuki kawasan kaya asteroid.

Sekarang ada lebih banyak ruang di antara mereka, menjadikannya lebih mudah untuk terbang melalui mereka tanpa masalah.

Di sisi lain, anda juga perlu bekerja lebih banyak untuk sumber anda jika anda menambang mereka.

Ia adalah perkara yang agak kecil. Tetapi mengingat berapa kali saya melihat orang membincangkan ini di forum, saya pasti lebih daripada beberapa daripada anda akan mendapati ini berguna.

. Ruang Immersive

Kadang -kadang, mengembara bintang -bintang di langit tidak dapat membunuh rendaman anda dengan terlalu banyak meropulasi apa yang dapat anda lihat di skrin.

Nebulae berwarna -warni dan visual cantik bagus. Tetapi ruang sepatutnya membuat anda merasa terpencil kerana besarnya dan kekosongan relatif berbanding dengan apa yang kita gunakan.

Mod ini oleh Martius akan menjadikan ruang kelihatan lebih gelap, kurang penduduk, dan lebih nyata.

Ia masih mengekalkan beberapa nebula yang sangat berwarna -warni. Tetapi sekarang tidak ada sepuluh sedozen, masing -masing mendapat peluang untuk menonjol.

Dan penglihatan mungkin terasa lebih cantik dari sebelumnya.

13. Warp gelap

Mod Warp Gelap

Dalam urat mod yang minimum yang minimum datang meledingkan gelap oleh pengguna Damanique.

Berbeza dengan warp seperti Star Trek yang membatalkan mata dari permainan vanila, mod ini menawarkan kesan melengkung yang lebih gelap dan kurang bombastic.

Malangnya, mod ini tidak berfungsi dengan kebanyakan pembaikan grafik kerana kebanyakan mereka menyentuh kesan melengkung dengan satu cara atau yang lain.

Namun, ini adalah tempat yang bagus untuk memulakan perjalanan modding anda jika anda ingin memulakan dengan perubahan yang sangat asas dan mudah.

12. Deep Space V2

Mod Ruang Deep V2

Salah satu pulih yang terbaik dan paling lengkap untuk perjalanan angkasa di langit tidak datang dengan tangan pengguna Emmett Brown, yang telah mengumpulkan mod yang berjanji untuk menjadikan pengalaman lebih mendalam dan sinematik.

.

Untuk tujuan itu, ia juga menghilangkan imbasan, kedalaman kesan medan, dan vignette dari perjalanan angkasa.

11. Peningkatan Starmap Nada

Mod Peningkatan Starmap Nada

Semasa melonjak melalui ruang kosong, kebanyakan keputusan anda akan dibuat semasa melihat peta galaksi untuk mencatat kursus dan memikirkan tepat di mana anda berada di Laut Besar Bintang.

Exosolar modder yang mahir mendapati proses ini agak tidak cekap dan agak lambat.

Oleh itu, dia tweak sedikit untuk menjadikannya menyeronokkan dan lebih mudah digunakan.

Anda kini boleh membaca peta pada kelajuan yang meningkat dengan kurang waktu ketika masuk dan keluar dari skrin peta.

Ia juga menjadikan warna bintang merah, hijau, dan biru lebih mudah diberitahu (ini adalah perubahan kecil tetapi memberi impak besar!)

Ia mungkin kelihatan kecil, tetapi menggunakannya selama beberapa jam dan anda tidak akan mahu kembali.

. Mulailah TUTO

Mulakan Mod TUTO

Sebaik sahaja anda memulakan permainan baru beberapa kali, anda akan melihat bahawa melalui misi tutorial menjadi semakin menjengkelkan.

Anda sudah bermula dengan kapal yang ditumpaskan dan pelbagai alat asas. .

Modder Darksiderc memutuskan dia sudah cukup dan mengeluarkan mod ini yang, seperti namanya, hanya menghilangkan misi tutorial dari permainan.

Anda masih perlu membaiki kapal anda dan membuatnya ke ruang angkasa. .

9. Perkara Besar 4

Mod Besar 4 Mod

Setelah meneroka alam semesta permainan asas cukup lama, anda akan mula menyedari bahawa setiap planet kelihatan … sama.

Pasti, bentuk kehidupan dan biomes dihasilkan secara prosedur. Tetapi kemungkinannya sangat terkawal bahawa mustahil untuk tidak mula melihat persamaan kiri dan kanan.

.

Ini memberikan perasaan yang tidak semestinya mereka sebelum ini.

Anda akan kehilangan diri anda dalam pemandangan hutan tebal yang dihuni oleh tumbuhan gergasi dan menyedari, sekali lagi, bahawa anda hanya satu spek kecil debu di alam semesta yang tidak berkesudahan.

. Permulaan yang sukar

Mod permulaan yang keras

Sama seperti memulakan TUTO (yang merupakan pemasangan yang diperlukan untuk menggunakan mod ini) adalah mod permulaan yang keras.

Ia mengubah permulaan permainan untuk mencipta pengalaman yang lebih menarik untuk pemain berpengalaman.

.

Sekarang dengan tambahan ini kapal anda ditumpaskan ke titik rosak, dan pelbagai alat anda lebih buruk daripada sebelumnya. Nasib baik mencari jalan dari planet sekarang, gosok.

7. Ruang sibuk

Mod ruang yang sibuk

Walaupun sesetengah orang merasakan bahawa ruang di langit lelaki tidak terlalu penuh dengan badan angkasa untuk merasa mendalam, yang lain berfikir bahawa apa yang memecahkan rendaman mereka adalah aktiviti yang terkenal di sekeliling galaksi.

Ruang sibuk meningkatkan bilangan kapal yang dihasilkan di mana sahaja. Dan maksud saya ia meningkatkannya secara dramatik.

.

.

6. NOFADE FPS BOOSTER

Sekiranya anda hampir tidak memukul spesifikasi yang disyorkan untuk langit lelaki dan mengalami spesifikasi FPS yang tidak boleh dipercayai maka mod ini oleh LO2K mungkin apa yang anda perlukan.

Ia menghilangkan kesan pudar, yang pada dasarnya menggabungkan barang -barang yang berada di cakrawala ke latar belakang untuk menutupnya.

Dengan mod ini, anda kadang -kadang akan diingatkan bahawa anda bermain permainan dengan objek yang muncul jauh, jauh ke hadapan. Tetapi keuntungan FPS 30% bernilai mengorbankan sedikit rendaman dalam pendapat pemain ini.

5. Makhluk dirombak

Ramai mod yang paling dimuat turun untuk langit lelaki tidak berpusat di sekitar menaik taraf generasi prosedur banyak perkara, ketua di antara mereka makhluk yang berbeza yang dapat anda temui semasa meneroka bintang -bintang.

Mod ini oleh Pamehabai6 Tweaks menelan kadar dan meluaskan kemungkinan generasi critter.

Ia menyelesaikannya dengan kedua-dua membuka ciri-ciri tertentu daripada menyampaikan diri mereka dalam makhluk yang sama, dan memperkenalkan semula banyak aset yang tidak digunakan yang terdapat dalam fail permainan vanila.

Sekarang bukannya setiap biome yang diperintah oleh satu atau dua spesies utama, anda akan melihat tanah yang lebih dipertikaikan serta makhluk tidak seperti apa yang anda akan lihat di vanila.

4. Generasi Shaidak

Mod Generasi Shaidak

Kami masih berada di arena yang sama di sini tetapi memberi tumpuan lebih kepada biomes sendiri. Dan di ruang ini terdapat generasi Shaidak, mod yang meningkatkan pelbagai biome dengan menambahkan flora dan mineral yang lebih besar dan lebih pelbagai.

.

Apa yang menjadikan mod ini menonjol di antara banyak pilihan adalah penjagaan yang dimasukkan oleh Shaidak untuk memastikan permainan ini seperti NMS daripada menjadikannya World of Warcraft di Angkasa.

3. Stratos Exosolar

Mod Stratos Exosolar

Dalam permainan semua tentang keajaiban meneroka dunia baru, langit di NMS merasa sedikit berulang -ulang.

Terdapat sejumlah enam (6) palet warna langit stok, dan setiap langit dalam permainan adalah sedikit variasi enam ini.

Baik terima kasih kepada modder exosolar, permainan kini boleh mempunyai .

Ini menjadikannya sehingga anda pada dasarnya tidak akan melihat langit yang sama dua kali. Planet beku juga terjejas, dan langit malam juga.

Selain daripada itu, mod menjadikan kabus lebih berwarna-warni, mengurangkan silau matahari, dan juga meningkatkan bayang-bayang untuk memastikan anda dapat menikmati penampilan langit anda sepenuhnya. Ini adalah pembaikan lengkap pencahayaan dan warna di satu tempat yang anda akan kelihatan paling kerap.

.

Mod Atlas Projek

Sekiranya anda sudah mengalami segala -galanya yang ditawarkan oleh permainan vanila dan anda sedang mencari perubahan besar, Atlas Projek mungkin menjadi sesuatu yang perlu diperhatikan.

Mod ini membaik pulih biome generasi sepenuhnya, menjadikan setiap dunia benar -benar unik.

Jumlah biomes dan kombinasi biome yang mungkin sangat luas sehingga ia mustahil secara statistik Bagi anda untuk masuk ke dalam dua planet berasingan yang merasa samar -samar “sama”.

1. Sintesis fantasi NMS

NMS Beyond Mod Sintesis Fantasi

Walau bagaimanapun, jika apa yang anda cari adalah baik pulih yang lengkap kepada langit tiada lelaki maka kompilasi ini lebih dari dua tahun modding oleh pengguna redmas adalah must-cuba.

Awan yang lebih baik, malam yang lebih gelap, lebih banyak air biru dan tweak permainan yang pelbagai untuk menyelaraskan pengalaman hanya menggaru permukaan mod raksasa ini.

Ia juga membaikpulih makhluk dan generasi biome berikutan estetika yang lebih berorientasikan fantasi. Sesuatu yang saya cukup peminat.

Mod itu menyentuh hampir setiap aspek permainan dalam beberapa cara, membantu ia merasa sepenuhnya baru jika anda memulakan larian baru dengan segera setelah memasang budak jahat ini.

Anda akan mendapat kapal rawak dan pelbagai alat pada permulaan permainan supaya anda dapat melompat ke dalam menikmati kandungan baru. Benar -benar bernilai masa anda untuk bermain -main dengan ini jika anda seorang peminat besar No Man’s Sky.

Nelson Chitty

Nelson Chitty adalah ekspatrium Venezuela yang tinggal di Argentina. Dia seorang penulis dan penterjemah bersemangat mengenai sejarah dan budaya asing. Hujung minggu yang idealnya dibelanjakan antara permainan samar -samar Tamadun VI dan mencari anime Seinen seterusnya untuk Marathon.