Modern Warfare 2 Tarikh Siaran Beta dan Cara Bermain | PCGamesn, Modern Warfare 2 Beta Times and Date | Senapang patah kertas batu

Modern Warfare 2 Beta Masa dan Tarikh: Bilakah Anda Boleh Memainkan Call of Duty: Modern Warfare 2

Yang meliputi tarikh beta terbuka peperangan moden 2. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Modern Warfare 2, lihat pemikiran Katharine mengenai permainan yang mendedahkan dari musim panas Sukan Pesta. Modern Warfare 2 juga akan dilancarkan di Steam, setelah beberapa tahun yang panjang di mana gelaran Call of Duty hanya tersedia pada pertempuran Activision Blizzard sendiri.Perkhidmatan bersih. Sekiranya anda mahukan maklumat lanjut, lihat kebocoran Call of Duty baru.

Tarikh Siaran Beta Modern Warfare 2 dan Cara Bermain

Hantu memegang senapang serangan ketika dia menyelinap melalui bekas logam dalam Call of Duty Modern Warfare 2

The Peperangan Moden 2 Beta Terbuka ada pada kami, dengan pemain PC dapat bergabung dalam keseronokan pada bila -bila masa sekarang. Kami mempunyai semua butiran mengenai cara menyertai dan apa yang diharapkan apabila ia dilancarkan. Dengan kedua -dua Warzone 2.0 dan tarikh pelepasan Modern Warfare 2 dengan cepat menghampiri, jangkaan untuk permainan FPS yang akan datang berkembang dan, terima kasih kepada beta, anda boleh mendapatkan tangan anda pada penembak lebih awal daripada masa dan menguji peta, mod, dan mekanik MWII baru.

Kami tahu bahawa Beta Modern Warfare 2 sedang dilancarkan secara berperingkat, dengan hujung minggu pertama dilancarkan sebagai PlayStation Eksklusif. Pemain PC dan Xbox kemudian boleh menyertai mereka pada minggu berikutnya, dengan Crossplay tersedia. Sama ada anda sedang menunggu untuk bermain di PC atau konsol, semua yang anda perlu tahu terperinci di bawah, termasuk butiran mengenai Warzone 2.0.

Tarikh Siaran Beta Modern Warfare 2

Berikut adalah ketika pemain akan mendapat akses kepada Call of Duty: Modern Warfare 2 Open Beta:

Hujung Minggu Satu (PlayStation Exclusive)

 • Akses awal: 16 – 17 September
 • Beta Beta: 17 September – 20

Hujung minggu dua (PC, Xbox, dan PlayStation)

 • Akses awal: 22 September – 23
 • Beta Beta: 24 September – 26

Call of Duty: Tarikh Siaran Beta Modern Warfare 2 ditetapkan untuk 16 hingga 20 September, walaupun tempoh ini eksklusif untuk PlayStation 4 dan 5 pengguna. Dua hari pertama beta adalah semata -mata untuk pemain dengan kod akses awal – lebih lanjut mengenai bagaimana untuk mendapatkan salah satu daripada mereka di bawah. Selepas fasa akses awal berakhir, beta terbuka boleh dimainkan oleh sesiapa sahaja yang suka mencuba.

Tarikh Beta Terbuka Warfare 2 Modern pada September 2022

Tahap kedua Beta Modern Warfare 2 bermula pada 22 hingga 26 September dan bertujuan untuk menguji fungsi silang antara PC dan konsol. Pengguna PC dan Xbox perlu memperoleh kod beta akses awal untuk memainkan permainan dalam tempoh dua hari pertama dalam tempoh ini, tetapi pengguna PlayStation dapat meneruskan di mana mereka berhenti sebagai hujung minggu kedua untuk platform ini dilancarkan di beta terbuka. Akhir.

Cara Mendapatkan Akses Awal ke Beta Modern Warfare 2

Terdapat dua cara untuk mendapatkan akses awal ke Call of Duty: Modern Warfare 2 Beta Terbuka. Sekiranya anda mendapat satu pertandingan Kejohanan CDL pada 4 Ogos, anda baik untuk pergi, tetapi kaedah ini tidak lagi tersedia.

Sebaliknya, anda perlu pra-pesanan Call of Duty: Modern Warfare 2 dari peruncit pilihan anda. Pra-memerintahkan permainan adalah satu-satunya cara untuk mendapatkan kod akses awal untuk beta terbuka pada bulan September. Tanpa itu, anda masih boleh menyertai semasa tarikh beta terbuka.

Peta, Mod dan Mekanik Beta Moden

Pemaju biasanya menggunakan tempoh beta untuk menguji aspek permainan yang mereka mahu memperbaiki berdasarkan maklum balas awam. Call of Duty Vanguard’s Beta memberi pemain peluang untuk mencuba mod permainan Juara Hill baru, dan kini kami tahu bahawa kami dapat mengalami sekumpulan mod multiplayer baru dan peta dalam beta terbuka MW2.

Mekanik Air Baru

Sebelum ini dalam peperangan moden, memukul air menyebabkan kematian segera – kematian yang jauh lebih memalukan daripada ditembak oleh lawan. Dalam Modern Warfare 2, Air adalah penukar permainan dengan cara yang sama sekali berbeza. Gunakannya untuk stealth, melarikan diri dengan bot, dan bahkan turun di bawah permukaan. Ambil beta sebagai peluang untuk mengerjakan bagaimana senjata anda api berbeza apabila digunakan dalam air terbuka.

Permainan kenderaan baru

Sebagai tambahan kepada pelbagai kenderaan baru yang datang ke MW2 dan Warzone 2.0, terdapat beberapa mekanik dalam kenderaan baru untuk dipegang. Jika anda yakin dengan kawalan kereta anda, anda boleh menembak tetingkap. Ya, walaupun pemandu. Tuangkan tayar, memusnahkan bumper dan pintu kenderaan, dan kereta perintis, bot, dan pesawat dalam satu perlawanan.

Gunsmith

Penyesuaian Senjata Modern Warfare 2 Gunsmith yang baru mengubah apa yang anda ketahui mengenai sistem dengan platform senjata baru dan lampiran yang lebih sedikit setiap senjata, memudahkan sistem sejak Vanguard.

Mod multiplayer baru

Knockout

Menggabungkan unsur -unsur dari mod multiplayer cod lain dengan aspek lingkaran akhir Warzone, anda dan pasukan anda mesti menutup di kawasan tertentu di peta untuk merebut beg wang tunai. Dapatkan beg itu, atau hapuskan pasukan lawan, untuk mengambil kemenangan dalam mod yang pantas dan berpusat di pusingan ini.

Tahanan melarikan diri

Cari dan hancurkan dengan pengekstrakan. Sekarang, pasukan musuh memegang tebusan dan anda perlu mengeluarkannya. Hanya melindungi mereka tidak akan berfungsi, dan senjata musuh tidak akan menyakiti mereka, lebih -lebih lagi untuk melambatkan anda. Dapatkan mereka ke keselamatan, ingat bahawa pengendalian yang membawa mereka akan diperlahankan.

Pencerobohan

Pencerobohan, Pengalaman Perang Tanah Baru, adalah pertarungan yang raksasa, huru -hara hingga mati. Pasukan besar -besaran terdiri daripada kedua -dua musuh AI dan pemain, menolak ke arah barisan hadapan, mengambil sama ada untuk mata, dan pasukan dengan mata paling banyak menang.

Call of Duty Modern Warfare 2 Mod Knockout

Peta multiplayer

Peta pertempuran

Dengan pelajaran yang dipelajari dari Verdansk, peta mod perang baru telah dibuat. Peta -peta yang lebih besar ini juga membentuk racun dari Warzone 2 yang akan datang.0 peta dan sokongan sehingga 64 pemain (32 v 32), sementara setiap bangunan dan kenderaan dapat berinteraksi dengan.

Peta teras

Lebih kecil, peta 6v6 mencipta pertempuran tepat pertempuran yang lebih sengit, dan telah direka lebih mudah daripada peta multiplayer sebelumnya-ini membantu kerana anda perlu mengenali mereka di dalam keluar untuk mengambil kelebihan. Beberapa peta yang kita tahu kita boleh menguji di beta adalah Muzium Valderas, Farm 18, Mercado Las Almas, dan – mudah -mudahan – Grand Prix.

Perspektif orang ketiga

Modern Warfare 2 membawa perspektif yang baru untuk Call of Duty Multiplayer dengan senarai main orang ketiga. Walaupun perspektif pertama dan ketiga tersisa berasingan, ini boleh berubah berikutan maklum balas beta. Dalam suasana orang ketiga, anda dapat melihat medan yang lebih luas, bertukar di antara bahu, dan masih bertujuan tepat dengan pandangan orang pertama sambil mensasarkan pemandangan.

Adakah terdapat beta Warzone 2?

Banyak ciri baru yang terdapat dalam Modern Warfare 2 Beta akan meletakkan anda dengan baik untuk Warzone, tetapi tidak ada beta untuk yang terakhir, jadi anda hanya perlu menunggu sehingga Warzone 2.0 Tarikh Siaran. Sebelum itu, gunakan Beta Terbuka Warfare 2 Modern untuk menguji beberapa ciri yang akan berada di Warzone 2.0, dan dapatkan permulaan pada lawan anda.

Paling penting, beberapa peta multiplayer Modern Warfare 2 akan mendedahkan POI dari Warzone 2.0, jadi buang masa yang cukup ke dalam mod perang mw2 beta dan anda sudah mendapati diri anda sudah biasa dengan bahagian -bahagian peta Al Mazrah apabila tiba masanya.

Satu lagi crossover yang disahkan adalah kenderaan cod baru, sekurang-kurangnya beberapa di antaranya akan muncul di Warzone 2.0 dalam mekanik kenderaan yang ada, dan anda juga boleh mula bekerja untuk menemui lampiran senjata kegemaran anda. Lampiran sejagat dibuka di MWII, Warzone 2.0, atau Warzone Mobile, akan segera tersedia dalam ketiga -tiga perlawanan tersebut.

Call of Duty Modern Warfare 2 Beta Ganjaran

Mainkan beta untuk ganjaran dalam permainan

Sesiapa yang memainkan Beta Terbuka Warfare 2 Modern boleh mendapat ganjaran dalam permainan, dan memamerkan kesetiaan mereka ketika tarikh pelepasan berguling-guling. Sehingga sepuluh item dalam permainan akan tersedia untuk diperoleh, termasuk kulit pengendali perlanggaran, pelan senjata kesan depan, pelan senjata kesan sampingan, dan banyak lagi.

Bonus edisi MWII Vault tersedia semasa beta

Sekiranya anda telah membeli edisi Vault Modern Warfare 2, anda akan dapat mengakses beberapa bonus unik anda sebaik sahaja anda jatuh ke dalam beta. Pek pengendali eksklusif anda, Pasukan Merah 141, akan disediakan untuk dipamerkan dari hari pertama, seperti yang akan menjadi peti besi senjata pertama, FJX Cinder.

Itu semua yang anda perlu ketahui mengenai Call of Duty: Modern Warfare 2 Beta Tarikh, Peta, Mod, dan Lebih Banyak Call of Duty Seterusnya. Untuk lebih lanjut mengenai Cod Battle Royale, lihatlah Call of Duty kami yang dikemas kini: Panduan Tarikh Siaran Warzone 2.

Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. Anda juga akan mendapati dia meneroka alam semesta di Starfield dan mengamalkan kombo di Street Fighter 6.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Modern Warfare 2 Beta Masa dan Tarikh: Bilakah Anda Boleh Memainkan Call of Duty: Modern Warfare 2?

Hantu, Farah, Harga, dan Sabun dalam Kulit Edisi Vault Team 141, melawan latar belakang gelap dengan warna merah di bahagian bawah

Pukul berapa permulaan Beta Modern Warfare 2 seterusnya? Call of Duty: Acara Beta Modern Warfare 2 sedang berjalan, ditetapkan untuk dijalankan dari 16 September ke-26 di pelbagai platform. Hanya pengguna PlayStation mendapat akses ke permainan sepanjang hujung minggu pertama acara beta, tetapi bermula hari ini beta akan dibuka ke semua platform, termasuk PC.

Di bawah, kami akan meliputi masa dan tarikh pelepasan Beta Modern Warfare 2 untuk setiap platform. Kami juga akan menerangkan cara mengakses beta Warfare 2 Modern, dan apa yang diharapkan dari acara beta itu sendiri.

Poster Warfare 2 Modern yang memperincikan tarikh dan masa untuk acara Beta Terbuka pada bulan September

Beta Modern Warfare 2 seterusnya akan bermula hari ini pada pukul 10 pagi pt / 1pm ET / 6pm BST pada hari Khamis 22nd. Semasa beta ini, pemain PC dan Xbox yang pra-memerintahkan permainan akan dapat bermain bersama semua pemain PlayStation di Beta Terbuka.

Acara Beta untuk Modern Warfare 2 bermula minggu lepas pada 16 September, dan akan berterusan sehingga 26 September. Pada hujung minggu pertama, hanya pemain PlayStation yang dapat bermain. Tetapi antara 22-26 September, pemain di semua platform akan dapat memainkan Beta Modern Warfare 2 yang akan datang.

Berikut adalah pecahan penuh semua masa dan tarikh beta Warfare 2 Modern untuk setiap platform:

Tarikh Masa mula Platform Status
16-17 September Fri 10am pt / 1pm ET / 6pm BST PlayStation Awal Access Selesai
18-20 September Sun 10am pt / 1pm ET / 6pm BST PlayStation Open Beta Selesai
22-23 September Thu 10am pt / 1pm ET / 6pm BST Xbox + PC Akses Awal
PlayStation Open Beta
Selesai
24-26 September Sabtu 10 pagi pt / 1pm ET / 6pm BST Semua platform membuka beta Selesai

Ini bermakna bahawa pemain PC dan Xbox hari ini yang mendapat akses awal akan dapat bermain Modern Warfare 2 untuk kali pertama, sementara pemain PlayStation juga akan mendapat peluang untuk menyelam kembali ke beta permainan sehingga ke -26.

Masa akhir yang tepat untuk setiap hujung minggu Beta Warfare 2 Modern belum disahkan, tetapi kami akan mengemas kini artikel ini dengan lebih banyak maklumat sebaik sahaja kami mendapatkannya. Dalam apa jua keadaan, pastikan untuk melompat sebelum itu jika anda ingin melihat MW2 sebelum pembebasan penuh bulan depan!

Sediakan untuk Call of Duty: Modern Warfare 2 Beta dengan panduan berguna kami:

 • Senjata terbaik dalam peperangan moden 2
 • Peperangan moden 2 faedah
 • Peperangan moden 2 Killstreaks
 • Senapang Serangan Terbaik dalam Peperangan Moden 2
 • SMG terbaik dalam peperangan moden 2
 • Cara meluncur membatalkan dalam peperangan moden 2
 • Cara Tahap Cepat dalam Peperangan Moden 2
 • Peperangan moden terbaik 2 m4 loadout
 • Loadout Modern Warfare 2 MP5 Terbaik

Cara Mendapatkan Akses Awal ke Beta Modern Warfare 2

Skuad di Modern Warfare 2 mendekati pelantar minyak melalui bot laju pada waktu malam

Untuk mendapatkan akses awal ke beta terbuka, anda perlu memerintahkan pra-peperangan moden 2. Sekiranya anda pra-memerintahkan edisi permainan, anda secara automatik dapat memainkan beta pada waktu akses awal yang disenaraikan di atas.

Jika tidak, anda perlu menunggu masa beta terbuka dan tarikh dalam senarai di atas. Satu-satunya cara anda mungkin mempunyai akses awal ke beta tanpa pra-memerintahkan Modern Warfare 2 adalah jika anda menyesuaikan diri dengan Call of Duty League Championship Weekend Stream pada 7 Ogos, yang memberi penonton yang menghubungkan akaun Activision mereka ke YouTube peluang untuk memenangi a Kod Beta Warfare 2 Modern.

Sekiranya anda mempunyai kod beta akses awal, anda boleh memasukkannya ke akaun Activision anda. Kod beta tidak terikat dengan platform tertentu, jadi anda boleh memainkan beta pada mana -mana konsol atau PC yang anda miliki. Ini bermakna mereka yang menyusun salinan PC akan dapat mengakses beta awal di PlayStation jika mereka juga memiliki sama ada PS4 atau PS5.

Jika anda tidak mahu preorder, beta terbuka boleh didapati antara 18 September ke-20 di PlayStation, dan di semua platform (termasuk PlayStation, masih) dari 24 September-26.

Apa yang akan disertakan beta peperangan moden?

Inovasi kepada Multiplayer dalam Modern Warfare 2 termasuk Pengenalan Air Traversal dan Acquatic Combat. Tidak lagi menjadi tentera yang sukar seperti kuku anda seperti beg kertas basah yang kedua mereka menyentuh badan air, kerana kini terdapat elemen baru untuk dimainkan dalam yang menambah beberapa dimensi baru (secara harfiah) untuk bertahan. Anda boleh pergi untuk dayung sebaik sahaja anda memasuki beta terbuka, tetapi terdapat lebih banyak kemajuan yang diharapkan dalam permainan penuh.

Malah di luar air, pelbagai pergerakan watak anda telah berkembang dengan ketara sejak permainan pertama. Pilihan baru termasuk keupayaan untuk melancarkan senjata di mana -mana permukaan yang ada, tergantung dari lekuk, pecut lebih cepat (dan menyelam daripada meluncur ketika bergerak pada kelajuan tertinggi), dan halangan mantel yang tidak dapat anda mantel sebelumnya.

Kenderaan juga telah menerima suite pilihan yang diperluaskan, termasuk lebih banyak interaksi (seperti keupayaan untuk bersandar dan menembak semasa berada di dalam kenderaan yang bergerak, untuk menamakan hanya satu), dan lebih banyak bahagian individu kenderaan yang kini ditakrifkan untuk kemusnahan yang disasarkan. Dan tentu saja, anda boleh menyesuaikan beban anda dengan pilihan besar kenderaan baru dan kembali, senjata, taktikal, bunuh diri, peningkatan lapangan, dan faedah.

Anda boleh membaca mengenai ciri -ciri yang diserlahkan dalam beta MW2 dengan lebih terperinci mengenai catatan blog rasmi ini dari pasukan Call of Duty.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Yang meliputi tarikh beta terbuka peperangan moden 2. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Modern Warfare 2, lihat pemikiran Katharine mengenai permainan yang mendedahkan dari musim panas Sukan Pesta. Modern Warfare 2 juga akan dilancarkan di Steam, setelah beberapa tahun yang panjang di mana gelaran Call of Duty hanya tersedia pada pertempuran Activision Blizzard sendiri.Perkhidmatan bersih. Sekiranya anda mahukan maklumat lanjut, lihat kebocoran Call of Duty baru.

Activision Blizzard kini menjadi subjek beberapa tindakan undang -undang, pertikaian buruh dan tuduhan gangguan di tempat kerja. Senapang patah kertas rock akan terus menulis tentang isu -isu ini, serta meliputi permainan Blizzard Activision sebagai sebahagian daripada komitmen kami untuk menampung subjek yang menarik kepada pembaca kami. Berita terkini selalu dapat dijumpai di bawah tag Activision Blizzard kami.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Activision Blizzard Ikut
 • Blockbuster Ikut
 • Call of Duty: Modern Warfare II (2022) Ikuti
 • Infinity Ward Ikut
 • Penembak Ikut

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Hayden adalah penulis panduan untuk RPS, setelah menyertai pasukan pada September 2021 selepas beberapa bulan bebas untuk thegamer. Mereka adalah peminat besar permainan survival, terutama yang memberi tumpuan kepada undead. Zombi. Pejalan kaki. Shamblers. Apa sahaja yang anda panggil mereka, Hayden pasti peminat.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Tarikh dan Masa Beta

Beta Modern Warfare 2 bermula hujung minggu ini untuk pemain PC.

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) Multiplayer

(Kredit Imej: Activision Blizzard)

Ia hampir dilancarkan bulan untuk salah satu permainan cod yang lebih membingungkan lagi dan, seperti tahun lepas, Call of Duty: Modern Warfare 2 Beta berlangsung selama beberapa hujung minggu untuk subset yang berbeza.

“Ini sudah menjadi COD terbaik yang telah dimainkan baru -baru ini dari segi bunyi, rasa, pergerakan, dan maklum balas,” kata penulis kakitangan kami, Morgan Park, selepas meletakkan masa pada beta pada hujung minggu lalu di PlayStation. “Modern Warfare 2 mempunyai taburan tambahan sihir taktik yang sangat terlepas dalam fiksyen penggemar Perang Dingin dua tahun terakhir COD dan Rehashes WW2 Bland.”

Sekiranya anda sudah bersedia untuk mengetahui bagaimana ia memainkan diri anda, berita baiknya adalah bahawa masa anda hampir di sini. Tidak mengejutkan, mempunyai pra-pesanan untuk permainan akan membawa anda paling awal. Walau bagaimanapun, hujung minggu ini adalah beta terbuka yang benar untuk semua platform, iaitu ketika pemain PC yang ingin mencuba sebelum mereka membeli akan bermain. Inilah caranya dan kapan untuk bermain dalam Modern Warfare 2 Beta:

Bilakah Call of Duty: Modern Warfare 2 Beta bermula?

The Modern Warfare 2 Beta bermula pertama untuk pemain PlayStation yang pra -memerintahkan permainan pada hari Jumaat, 16 September dan dibuka kepada semua pemain PlayStation pada 18 hingga 20 September.

Beta MW2 dibuka sehingga Semua platform pada hari Sabtu, 24 September pukul 10 pagi pt / 6 petang BST dan berakhir Isnin, 26 September. Bermula Sabtu, sesiapa sahaja di semua platform yang ada boleh memuat turun dan bermain di hujung minggu berbilang platform.

Sama dengan hujung minggu eksklusif PlayStation, pemain yang telah memerintahkan permainan sama ada di Xbox atau melalui pertempuran.bersih atau stim boleh bermula dua hari sebelum itu 22 September. Begini bagaimana semua tarikh goncang bergantung pada platform dan status pra-pesanan anda:

 • 16 September – 17: Pemain Pra -Pesanan PlayStation
 • 18 September – 20: Semua Pemain PlayStation
 • 22 September – 23: Semua pemain PlayStation dan pra -pesanan Xbox/PC
 • 24 September – 26: Semua pemain di semua platform

Berdasarkan maklum balas dari hujung minggu beta pertama di PlayStation, Infinity Ward mengatakan ia telah membetulkan beberapa bug, eksploit, geografi peta, dan pepijat yang berkaitan dengan perkembangan senjata api. Anda dapat melihat maklum balas yang diketahui dalam hujung minggu dua hujung minggu iw.

Anda juga dapat memperoleh sejumlah 10 ganjaran dalam permainan dengan meratakan pada hujung minggu beta. Tahap 15 akan menjaringkan anda pelan senjata “kesan sampingan”, tahap 18 kulit pengendali “perlanggaran”, dan kulit tangki dan kulit senjata lain masuk pada tahap 26 dan 30 masing -masing. Anda boleh menangkap seluruh ganjaran dalam jawatan Infinity Ward.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.