Modern Warfare 2 Spec Ops Co-Op Mode Butiran | PCGamesn, MW2 Coop Mode – IS Modern Warfare 2 Coop Kempen?

Mod Coop MW2 – Kempen Kempen Modern Warfare 2

Berikutan dari misi kempen Modern Warfare 2, misi ops spec melihat watak -watak biasa yang kembali ke pergaduhan, dan setiap peta berpusat di dalam atau di sekitar Al Mazrah, seperti Warzone 2.0 dan Peta Perang Darat Modern Warfare 2. Walaupun terdapat hanya tiga misi pelancaran, Infinity Ward telah mengesahkan bahawa ada lebih banyak ditambah dalam format episod, lama ke masa depan permainan.

Perincian mod modfare 2 spec ops co-op

Butiran Mod Moden Warfare 2 Spec Ops Co-op: Tiga askar bekerjasama, masing-masing mensasarkan sudut yang berbeza

Peperangan moden 2 spesifikasi Telah kembali ke Call of Duty, memberi pemain peluang untuk bekerjasama dan menangani misi serba lengkap dalam permainan FPS. Dengan kisah yang berikut dari kempen Modern Warfare 2, cari rakan -rakan skuad yang paling boleh dipercayai dan bersiaplah untuk mempertajam kemahiran komunikasi anda serta tujuan anda.

Seperti biasa dalam permainan Call of Duty yang dibangunkan oleh Infinity Ward, ops spec muncul sebagai pengganti mod zombi yang sering kita lihat dari Treyarch dalam siri Black Ops. Kemasukan yang layak, Spec Ops adalah rasa yang berbeza dari permainan multiplayer, terutama jika mendapat dominasi dalam talian mula menjadi tua. Ia juga merangkumi ciri -ciri baru kali ini, dan akan menyediakan anda untuk serbuan ops spec baru yang akan datang. Yang mengatakan, inilah yang perlu anda ketahui mengenai ops spesifikasi peperangan moden.

Butiran Mod Moden Warfare 2 Spec Ops Co-op: Seorang askar memegang minigun, menembak ke jarak

Apa itu spec ops?

Modern Warfare 2 Spec Ops adalah mod permainan koperasi yang melihat anda dan rakan mengambil misi mandiri. Ini boleh terdiri daripada serangan tidak simetri di pangkalan musuh, di mana satu pemain berada di tanah, pistol di tangan, dan yang lain terletak di AC-130 yang mengelilingi, ke tentera dua jenis keadaan, berdiri di belakang Kembali, memotong sesiapa sahaja yang menghalangi anda.

Spec Ops berfungsi sebagai pengalaman naratif dan juga sebagai serangan titik/masa gaya arked, ketika anda bersaing dalam ranking setinggi yang anda boleh di papan pendahulu. Ia menambah elemen kebolehcapaian, dan pasukan memaksa untuk membuat rancangan permainan apabila tahap kesukaran naik. Dapatkan sehingga maksimum tiga bintang untuk setiap misi ops spesif.

Berikutan dari misi kempen Modern Warfare 2, misi ops spec melihat watak -watak biasa yang kembali ke pergaduhan, dan setiap peta berpusat di dalam atau di sekitar Al Mazrah, seperti Warzone 2.0 dan Peta Perang Darat Modern Warfare 2. Walaupun terdapat hanya tiga misi pelancaran, Infinity Ward telah mengesahkan bahawa ada lebih banyak ditambah dalam format episod, lama ke masa depan permainan.

Butiran Mod Moden Warfare 2 Spec Ops Co-Op: Pertaruhan Pertunjukan Melihat Melalui Goggle Penglihatan Malam

Dapatkan sehingga tiga bintang setiap kali anda melengkapkan misi ops spec, dengan penarafan bintang yang lebih tinggi diberikan untuk menyelesaikannya dalam jangka masa yang ditetapkan atau kriteria khusus lain. Terus memainkan semula misi ops spesifikasi dan bintang pendapatan untuk mendapatkan cukup untuk membuka kunci ganjaran bintang seperti pesona senjata dan kad panggilan.

. Setiap daripada mereka datang dengan pilihan item mereka sendiri bergantung pada gaya permainan pilihan anda. Gunakan bintang-bintang anda yang susah payah semasa anda melengkapkan misi untuk menaikkan kit anda, yang akan anda gunakan lagi dan lagi, untuk memainkan semula misi semasa, menjatuhkan misi masa depan, dan dalam serbuan.

  • Serangan: Tingkatkan perisai anda dengan peningkatan medan kotak perisai. Menaik taraf untuk penggunaan item loadout yang lebih cepat, peningkatan kapasiti perisai, dan stim percuma.
  • Medic: Hidupkan rakan sepasukan lebih cepat dengan peningkatan medan pistol stim untuk Revive Instant Ranged. .
  • Recon: Terima kecerdasan unggul dengan peningkatan medan nadi snapshot untuk mendedahkan status musuh berdekatan. Naik taraf untuk kemampuan untuk mengembalikan semula maut dan taktikal setiap minit dan membawa peralatan tambahan, ditambah dengan sensor degupan jantung dan skop spotter percuma.

Intel

Untuk menambah tahap replayability yang lain untuk spec ops, terdapat 110 koleksi fragmen intel untuk melihat keluar untuk mendapatkan lebih banyak ganjaran eksklusif mod, mungkin lebih banyak lagi misi ops spesifikasi masa depan dikeluarkan. Sekiranya anda berjuang untuk mencari mereka, kami telah mendapat anda dilindungi dengan panduan untuk spesifikasi lokasi intel.

Cabaran Ops Spec Modern Warfare 2

Walaupun bintang diperolehi untuk menyelesaikan misi ops spec, cabaran harian yang lebih spesifik juga akan membantu anda maju, seperti dalam mod permainan berbilang pemain lain.

Walaupun cabaran harian pertama sentiasa generik, seperti ‘Dapatkan Lima Melee Kills’, cabaran harian kedua dan ketiga terdiri daripada generik, khusus misi, atau khusus koperasi. Di samping itu, cabaran bonus mempunyai “objektif berpecah”, yang bermaksud anda mendapat pilihan untuk menyelesaikan salah satu daripada dua cabaran misi.

.

Modern Warfare 2 Spec Ops - Dua askar naik tangga dengan senjata yang ditarik. Satu memakai cermin mata hitam dan gear taktikal, manakala yang lain memakai topeng logam dan perisai badan

Bagaimana spec ops telah berubah

Ketika Peperangan Moden 2019 dibebaskan, ia membawa spesifikasi dari persaraannya selama 11 tahun, mengubah formatnya menjadi pasukan empat orang dengan penglibatan yang lebih lama dan objektif misi yang rumit.

Malangnya, peminat tidak pernah mengambilnya sebanyak yang asal, itulah sebabnya Infinity Ward memilih untuk membawa mod kembali ke akarnya – dua pemain, dan pengalaman koperasi yang lebih ketat, lebih terikat,.

Walaupun kit ops spec anda telah ditentukan sebelum ini, mod permainan lain mempunyai faedah yang sama dan Killstreaks kepada mereka yang kami gunakan, jadi pastikan anda sudah biasa dengan mereka semua. Dan anda boleh memainkan spec ops sebagai salah satu pengendali moden peperangan moden anda yang tersedia, termasuk wajah legenda seperti sabun dan harga.

Paul Kelly seorang penulis panduan di PCGamesn, PK biasanya ditemui menunggu pemasa respawn di League of Legends, yang berkeliaran di sebuah bar di Baldur’s Gate 3, atau melawan melalui sistem yang diselesaikan di Starfield. Dia suka roti bakar, walaupun ia membuatnya berasa agak sakit. .

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Mod Coop MW2 – Kempen Kempen Modern Warfare 2?

Talal Musa

Dikemas kini pada 7 Mac, 2023 oleh Talal Musa

Call of Duty Modern Warfare 2 (MW2) ada di sini – dan pemain telah membajak berjam -jam ke dalam kempen dan persembahan berbilang pemain.

Bagi ramai, cabutan itu akan menjadi permainan yang kompetitif – mengambil rakan dan dunia anda dalam pilihan mod permainan yang ditetapkan di seluruh pemilihan peta MW2 yang luas.

Tetapi bagi sesetengah orang, ini mengenai bermain bersama sebagai satu pasukan. Di situlah kami masuk – berikut adalah pilihan kandang yang terdapat dalam Modern Warfare 2.

Terdapat empat cara untuk bermain Coop dalam Modern Warfare 2:

  • Multiplayer Split-Screen
  • Multiplayer dalam talian
  • Ops spec (yang boleh dalam talian atau tempatan)
  • Serbuan (diperkenalkan pada musim 1)

MW2 – Adakah Kempen Kempen?

Malangnya, kempen Modern Warfare 2 tidak menyokong permainan koperasi.

Hebat. Mengapa Kami Tidak Melihat Kempen Koperasi Lain Dalam Siri ini adalah sedikit kejutan, kerana reka bentuk tahap dalam kempen terbaru MW2 akan, secara keseluruhannya, meminjamkan dirinya kepada dua pemain.

Malang.

MW2 – Mod Coop Terbaik

Jika anda ingin bermain dengan rakan melalui ko-op, mod ops spec mw2 adalah cara untuk pergi. Dua pemain boleh menyertai misi ops spec, dan anda boleh membaca semua yang anda perlu tahu mengenai spec ops di sini, termasuk senarai misi.

Ringkas.

Ops spec dapat dinikmati secara tempatan atau melalui sambungan dalam talian. Anda boleh mengetahui cara menambah rakan dalam peperangan moden 2 di sini.

Mod Coop MW2 – Soalan Lazim

Adakah mw2 mempunyai kandang?

Ya, MW2 mempunyai kandang dan berada dalam tiga mod – ops spec, multiplayer dalam talian dan berbilang skrin split.

Berapa banyak pemain adalah MW2 Coop?

Anda boleh mempunyai sehingga tiga pemain pada satu masa bermain Modern Warfare 2 Coop.

Adalah kandang kempen di MW2?

Malangnya, kempen Modern Warfare 2 tidak menyokong permainan koperasi.

Panduan untuk Bermain Modern Warfare 2 Co-op

Modern Warfare 2 Co-op: Dua pemain dapat dilihat berjalan melalui rawa

Modern Warfare 2 Co-op untuk permainan 2022 sudah pasti ditetapkan untuk menjadi ciri yang dikasihi dalam permainan tahun ini. Duduk kembali, berjalan melalui misi dengan rakan anda dan berbual sama ada dalam talian atau di bilik yang sama adalah salah satu momen tugas klasik yang kita semua ingat.

Tetapi, dengan misi spec ops dan koperasi tempatan dalam mod lain, betapa tepatnya ia berfungsi dan bagaimana anda boleh bermain di Co-op? Artikel ini akan menyelam ke dalam apa yang perlu anda ketahui mengenai Co-op, bermain dengan rakan-rakan anda, menggunakan senjata permainan, menggunakan senjata terbaik dan membentuk pertandingan dan permainan di seluruh platform dengan crossplay.

Semua cara untuk bermain Modern Warfare 2 Co-op

Co-op Modern Warfare 2 boleh dimainkan dengan cara berikut:

Ini adalah tiga cara teras co-op memainkan peranan dalam pemilihan mod permainan dalam peperangan moden 2. Ini adalah pilihan pilihan yang lebih terhad berbanding dengan apa yang telah kita lihat pada masa lalu, tetapi mod masih akan menawarkan permainan FPS yang sama yang kami harapkan.

Oleh itu, dengan gambaran keseluruhan Modern Warfare 2 Co-op dan di mana anda boleh bermain dengan rakan-rakan anda, mengapa tidak disiapkan dan ditampung untuk mod dengan senjata terbaik dalam permainan? .

Lebih banyak dari beban

Echo Apsey Echo Apsey adalah seorang penulis dengan pengalaman lima tahun yang meliputi PS5, Xbox, dan Nintendo Switch, serta permainan dan francais terbesar. Anda akan menemui banyak panduan mengenai Call of Duty, Xdefiant, Spider-Man 2, EA Sports FC, Starfield, Mortal Kombat 1, Street Fighter 6, dan banyak lagi. Di samping. Anda juga boleh mendapatkan ulasan dan ciri -ciri pada permainan, serta perkakasan untuk PS5, Xbox, dan Nintendo Switch. Pada masa mereka menulis, mereka telah menghadiri acara industri seperti Gamescom, WASD. Di samping itu, mereka telah mengadakan wawancara dengan pasukan di belakang Lords of the Fallen, Protokol Biru, Light Dying 2, dan banyak lagi sejak memulakan perjalanan penulisan mereka di Universiti.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.