Modern Warfare 2 Open Beta Start Times | Bilakah anda boleh bermain di PC atau Xbox? Dot Esports, Modern Warfare 2 Beta – Waktu Mula, Beta Ganjaran, Keperluan Sistem PC, Soalan Lazim & Lebih – Hujung Minggu Dua.

Modern Warfare 2 Beta – Waktu Mula, Ganjaran Beta, Keperluan Sistem PC, Soalan Lazim & Lebih – Hujung Minggu Dua

Sebelum itu, Activision memulakan beta 16 September semata-mata untuk pemilik PlayStation yang pra-memerintahkan permainan.

Bilakah anda boleh bermain Modern Warfare 2 di PC atau Xbox?

Call of Duty: Peperangan Moden 2 adalah salah satu yang paling dinanti-nantikan Cod siaran selama bertahun -tahun. Masyarakat cemas untuk mendapatkan tangan mereka yang baru MW2, diatasi dengan keinginan untuk menghilangkan kekecewaan Vanguard Dan cuba tajuk baru yang menanggung nama salah satu permainan yang paling disukai oleh francais.

Ramai pemain sudah mendapat peluang untuk menyelam ke dalam permainan hujung minggu lalu, kerana permainan mengalu -alukan pemain PlayStation hanya untuk mengakses beta terbuka. Walau bagaimanapun, pemain PC dan Xbox terpaksa menunggu sedikit lebih lama.

Tetapi minggu baru bermaksud peluang baru untuk bermain untuk platform yang berbeza. Pemain PlayStation juga akan dapat melakukan tindakan, dengan banyak alasan, juga. Hujung Minggu Beta Terbuka Pertama mengehadkan jumlah pemain perkembangan yang boleh dibuat untuk membuka kunci senjata dan lampiran baru, dengan lebih banyak perkembangan menjadi tersedia pada hujung minggu berikutnya. Beberapa senjata yang lebih baik yang terdapat dalam beta hanya boleh diakses melalui sistem perkembangan ini, memberikan pemain beberapa insentif untuk terus masuk sementara mereka juga mencuba peta dan mod baru.

Persoalan untuk kebanyakan pemain bukan “jika,” itu “bila.”Dan soalan” bila “adalah yang penting, terutamanya dengan Infinity Ward dan Activision memilih untuk melepaskan beta sedikit awal hujung minggu lalu. Sekiranya anda seorang PC atau pemain Xbox Chomping sedikit untuk mencuba MW2 untuk diri sendiri, lihat panduan di bawah untuk semua tarikh dan masa yang perlu anda ketahui.

Bilakah anda boleh bermain Peperangan moden 2 di PC atau Xbox?

Akses awal crossplay dan tempoh beta terbuka untuk pemain bukan playstation adalah minggu ini, jadi jejak tarikh dan masa rapat.

Pemain akses awal di PC dan Xbox boleh memainkan MW2 Beta pada Sept. 22 dan 23, bermula pukul 12 malam ct.

Selepas tempoh akses awal dua hari, beta terbuka bermula pada Sept. 24 jam 12 malam ct. Dari Sept. 24 hingga Sept. 26, semua pemain di semua platform boleh mengakses beta.

Editor Bersekutu dan Legenda Apex Lead. Dari pergaduhan ke atas Madden dan Fifa dengan saudara -saudaranya untuk menemubual beberapa tokoh eSports terbaik di dunia, Adam selalu tertarik dengan permainan dengan sifat yang kompetitif. Anda biasanya akan menemuinya di Apex Legends (Edge World adalah peta terbaik, tidak dia tidak berdebat dengan anda mengenainya), tetapi dia juga berlabuh di Valoran, Super Smash Bros. Huru -hara, cs: pergi, pokemon, dan banyak lagi. Ping r-301.

Modern Warfare 2 Beta – Waktu Mula, Ganjaran Beta, Keperluan Sistem PC, Soalan Lazim & Lebih – Hujung Minggu Dua

Talal Musa

Dikemas kini pada 23 September 2022 oleh Talal Musa

Call of Duty: Modern Warfare 2 Beta akan memulakan dua hujung minggu, mengalu -alukan Xbox dan pemain PC ke dalam lipatan, bermula dengan akses awal untuk pesanan pra dan mereka yang telah memperoleh kod.

Pemilik PlayStation mendapat retak lain juga, dan ada juga bermain silang sehingga semua orang dapat bermain bersama.

Sebelum mengambil bahagian, pemain PS perlu memasang kemas kini terkini baru -baru ini yang dikeluarkan oleh Activision. Pastikan untuk membenarkan banyak masa – kemas kini adalah kira -kira 680MB.

Sama seperti hujung minggu lalu, akan ada dua fasa-dengan akses awal dari 22-23 September diikuti dengan tahap terbuka di mana sesiapa boleh memuat turun dan bermain antara 24-26, tiada kunci yang diperlukan.

Berikutan hujung minggu pertama, Infinity Ward membuat beberapa perubahan yang dibuat oleh pasukan ke beta berikutan maklum balas dari peminat, dan data dari hujung minggu pertama. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai perkara itu di sini.

Terima kasih kepada perjanjian pra-microsoft-bid Call of Duty dengan PlayStation, pemilik konsol tersebut boleh sampai ke 10 hari masa bermain yang sihat dengan permainan.

Terima kasih kepada hujung minggu pertama beta, kami mempunyai sekumpulan panduan untuk beta. Ini termasuk senarai peringkat senjata kami, pilihan kami untuk peralatan terbaik, faedah terbaik dan beban.

Beta juga menawarkan Activision dan pemaju Infinity Ward peluang besar untuk menilai mekanik permainan dan alamat senjata OP. Oleh itu, ingatlah, ini tidak akan mencerminkan versi akhir dan kami mungkin melihat senjata dan faedah berkelakuan sangat berbeza apabila permainan terakhir dikeluarkan.

Modern Warfare 2 Beta – Masa Pelepasan PC dan Xbox

Xbox dan pemilik PC akan dapat memainkan Beta Modern Warfare 2 22 September pukul 6 petang UK/10 pagi PT Bagi mereka yang telah diperintahkan pada Xbox dan PC. Crossplay juga akan disokong.

Kemudian, pada Sabtu 24 September, Sesiapa sahaja tanpa mengira status pra-pesanan, boleh masuk pada beta. Sekali lagi, tetapkan penggera anda untuk 6 petang waktu UK dan 10 pagi pt. Tahap beta ini akan menjadi satu -satunya masa langganan Xbox Live Gold adalah Tidak diperlukan.

Sementara itu, pemilik PlayStation dapat menikmati keseluruhan hujung minggu kedua tanpa mengira sama ada mereka mempunyai pra-pesanan untuk permainan.

Beta akan ditutup untuk semua orang Isnin, 26 September pukul 6 petang UK/10 pagi PT. Kemudian, hanya satu kes menunggu permainan dilancarkan dengan tepat sebulan kemudian.

Sebelum itu, Activision memulakan beta 16 September semata-mata untuk pemilik PlayStation yang pra-memerintahkan permainan.

Call of Duty: Modern Warfare II - PlayStation 5

Call of Duty: Modern Warfare II - PlayStation 4

Videogamer.com adalah pembaca yang disokong. Apabila anda membeli pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui Lebih Lanjut / Imej dari Amazon Produk Pengiklanan API / Terakhir Dikemaskini pada 2023-09-24

Perang Moden 2 Beta Beta

Bagaimana Saya Mendapatkan Beta Modern Warfare 2?

Xbox dan pemilik PC akan dapat memainkan Beta Modern Warfare 2 22 September pukul 6 petang UK/10 pagi PT Bagi mereka yang telah diperintahkan pada Xbox dan PC. Crossplay juga akan disokong.

Kemudian, pada Sabtu 24 September, Sesiapa sahaja tanpa mengira status pra-pesanan, boleh masuk pada beta. Sekali lagi, tetapkan penggera anda untuk 6 petang waktu UK dan 10 pagi pt. Tahap beta ini akan menjadi satu -satunya masa langganan Xbox Live Gold adalah Tidak diperlukan. Pemilik PlayStation juga boleh bermain pada masa ini dan bermain silang diaktifkan.

Berapa lama beta peperangan moden?

Beta berlangsung sepanjang dua hujung minggu. Hujung minggu bermula pada 16 September dan berlangsung hingga 20 September. Yang satu ini adalah untuk pemilik PlayStation secara eksklusif.

Hujung minggu dua bermula pada 22 September dan berlangsung hingga 26 September. Yang satu ini adalah untuk semua platform.

Bagaimana saya menebus kod beta cod?

Kod beta Warfare 2 Modern bukanlah platform khusus. Anda akan menemui kod anda sama ada dalam e-mel anda jika anda telah diperintahkan secara digital, atau pada resit anda. Sudah tentu, jika pra-pesanan anda berada dalam stim atau pertempuran.bersih, ia akan digunakan secara automatik ke akaun anda.

Sekiranya anda tidak jatuh ke dalam kem terakhir, anda perlu menebus kod beta Warfare 2 Cod anda. Anda boleh melakukannya dengan menuju ke laman web Beta Modern Warfare 2 rasmi di sini.

Anda perlu mendaftar untuk akaun Call of Duty, jika anda tidak mempunyai satu. Anda kemudian akan diminta untuk platform dan wilayah anda. Sebaik sahaja anda melakukannya, skrin harus menunjukkan halaman pengesahan, dengan baik, sahkan anda telah mendapatnya.

Itu tidak akan memberi anda kod anda dengan segera. Kini kes bermain permainan menunggu – dan periksa peti masuk e -mel anda. Kod khusus platform akan dihantar melalui e-mel kepada anda sebelum beta bermula. Jangan lupa untuk menyemak semula folder sampah itu, jika anda belum tiba pada masa ia bermula.

Betapa Besar Beta Modern Warfare 2?

Walaupun kami masih menunggu pengesahan rasmi, saiz permainan PlayStation mengikis rangkaian di Twitter telah mendakwa saiz beta akan berada di antara 15-30GB, Bergantung pada platform dan wilayah.

Atas sebab apa pun, pemilik EU akan mempunyai muat turun terbesar, diikuti oleh Asia, AS dan Jepun. Kami akan mengemas kini dengan angka rasmi sebaik sahaja kami dapat mengesahkannya.

Apakah keperluan sistem beta peperangan moden?

Seperti yang dilihat oleh Charlieintel, keperluan sistem Beta Modern Warfare II untuk mereka yang bermain di PC adalah seperti berikut:

Spesifikasi minimum

 • OS: Windows 10 – 64 bit (kemas kini terkini)
 • CPU: Intel Core i5-3570 atau AMD Ryzen 5 1600
 • Kad Video: Nvidia Geforce GTX 960 atau AMD Radeon RX 470
 • Memori Video: 3GB
 • RAM: 8GB RAM
 • Ruang simpanan: 25GB
 • Kad bunyi: DirectX serasi

Spesifikasi yang disyorkan:

 • OS: Windows 10 – 64 bit (kemas kini terkini)
 • CPU: Intel Core i7-4770K atau AMD Ryzen 7 1800x
 • Kad Video: Nvidia Geforce GTX 1060 atau AMD Radeon RX 580
 • Memori Video: 3GB
 • RAM: 16GB RAM
 • Ruang simpanan: 25GB
 • Kad bunyi: DirectX serasi
 • Pemandu yang disyorkan:
  • Nvidia: 516.79
  • AMD: 21.9.1

  Sambungan rangkaian jalur lebar tentu saja diperlukan serta sistem yang serasi DirectX 12. Nombor telefon bimbit juga mesti dihubungkan dengan pertempuran anda.akaun bersih atau stim.

  Bilakah saya boleh memuatkan pra-beta Modern Warfare 2?

  Pemilik PlayStation 5 dan PlayStation 4 yang telah mengarahkan permainan ini boleh memuatkan beta dari 10 pagi pt (6 petang waktu UK) pada 14 September.

  Ganjaran apa yang saya dapat kerana bermain Beta Modern Warfare 2?

  Activision telah mengumumkan sekumpulan ganjaran kosmetik kerana bermain Modern Warfare 2 Beta. Yang mesti anda lakukan ialah mencapai tahap pengendali yang diperlukan sebelum akhir beta dengan bermain, dan memperoleh XP.

  Ganjaran akan tersedia di Modern Warfare 2 ketika ia dilancarkan pada 28 Oktober. Kami juga diberitahu ganjaran ini juga akan tersedia di Warzone 2.0 juga, bila -bila masa bermula.

  Hujung minggu 1 ganjaran (16 September – 20 September):

  • Tahap Operator 2 – Emblem Animasi “Memecahnya”
  • Tahap Operator 4 – Charm “Buckle Up”
  • Tahap Operator 6 – Kad Pemain “Lulus Ujian”
  • Tahap Operator 10 – Pelekat “Operasi Darah Pertama”
  • Tahap Operator 15 – Rangka Tangan Senjata “Impak Sampingan”

  Hujung minggu 2 ganjaran (22 September – 26 September):

  • Tahap Operator 18 – Kulit Operator “Perlanggaran”
  • Tahap Operator 19 – Vinil “Tiada Persaingan”
  • Tahap Operator 21 – Pelekat “Keselamatan Pertama”
  • Tahap Operator 26 – Kulit Kenderaan “Lantai”
  • Tahap Operator 30 – Rangka Tindakan Senjata “Impak Frontal”

  Bilakah Akhir Beta Modern Warfare 2?

  Akses ke hujung minggu eksklusif PlayStation akan membungkus kedua-dua kumpulan Selasa 20 September pukul 6 petang waktu UK/10 pagi pt. Beta akan ditutup untuk semua orang Isnin, 26 September pukul 6 petang UK/10 pagi PT. Kemudian, hanya satu kes menunggu permainan dilancarkan dengan tepat sebulan kemudian.

  Modern Warfare 2 Beta Start and End Times, Pra-Load, Saiz Muat Turun dan Lagi

  Kami Mendapatkan Tangan Kami di Modern Warfare 2 Multiplayer namun sekali lagi hujung minggu ini, dan kami telah mengumpulkan semua yang anda perlu tahu dalam kisah ini.

  Panduan oleh penyumbang Sherif Saed
  Dikemas kini pada Sept. 22, 2022
  Ikuti Call of Duty: Modern Warfare II (2022)

  The Call of Duty: Peperangan Moden 2 Beta sudah selesai dengan hujung minggu pertama. Ada di antara kita yang pergi tangan dengan pelbagai bit permainan multiplayer; menguji senjata api baru; Tinkered dengan penyesuaian senjata dalam sistem Gunsmith yang dirombak, dan bahkan memperoleh beberapa ganjaran untuk digunakan dalam permainan penuh.

  Halaman ini akan menjawab sebarang soalan yang mungkin anda ada mengenai beta Warfare 2 Modern, sejauh platform, akses awal, saiz muat turun, pra-beban dan kandungan. Sebelum kita masuk ke dalamnya, ketahui bahawa jadual beta tahun ini adalah serupa dengan ujian beta Call of Duty baru -baru ini.

  Hujung minggu eksklusif PlayStation berada di belakang kami sekarang, seperti yang kita nantikan hujung minggu kedua ketika PC, Xbox – dan PlayStation semuanya dapat dimainkan bersama.

  Peperangan moden 2 beta pra-beban

  The Pra-beban kini tersedia di konsol PlayStation, Memandangkan ia dibuka untuk semua pemain PlayStation pada hujung minggu depan. Cukup navigasi ke halaman permainan di kedai PlayStation, tekan tiga titik dan pilih beta untuk memuat turun.

  Pra-beban PC dan Xbox juga hidup-tetapi hanya untuk pemain yang pra-memerintahkan permainan, atau telah memperoleh kod beta melalui cara lain.

  Sekiranya anda menunggu bahagian terbuka beta pada PC atau Xbox, anda akan dapat memuat turun apabila beta hidup untuk anda pada hari Sabtu, 24 September di 10 pagi PDT, 1PM EDT, 6PM BST, dan 7PM CEST.

  Saiz Muat turun Modern Warfare 2 beta

  Beta Modern Warfare 2 datang di 27.9GB di PlayStation 5, dan 34.4GB pada PlayStation 4. Untuk Xbox, itu 35.4GB di Xbox One, dan Xbox Series X/S. Pemain PC hanya perlu memuat turun 18GB.

  Spesifikasi PC Beta Modern 2

  Sekiranya anda bermain di PC, pastikan anda sistem memenuhi atau melebihi spesifikasi di bawah. Yang mengatakan, tidak jelas sama ada keperluan tersebut tetap sama untuk versi akhir permainan.

  Spesifikasi PC Minimum Peperangan 2 Beta Modern

  • OS: Windows 10 – 64 bit (kemas kini terkini).
  • CPU: Intel Core i5-3570 atau AMD Ryzen 5 1600x.
  • GPU: Nvidia Geforce GTX 960 atau AMD Radeon RX 470.
  • Memori GPU: 3GB.
  • Ram: 8GB.
  • Ruang simpanan: 25GB.
  • Pemandu yang disyorkan: Nvidia: 516.79, AMD: 21.9.1.

  Modern Warfare 2 beta disyorkan spesifikasi PC

  • OS: Windows 10 – 64 bit (kemas kini terkini).
  • CPU: Intel Core i7-4770K atau AMD Ryzen 7 1800x.
  • GPU: Nvidia Geforce GTX 1060 atau AMD Radeon RX 580.
  • Memori GPU: 3GB.
  • Ram: 16GB.
  • Ruang simpanan: 25GB.
  • Pemandu yang disyorkan: Nvidia: 516.79, AMD: 21.9.1.

  Kandungan Beta Warfare 2 Modern

  Beta Modern Warfare 2 termasuk pelbagai kandungan yang bervariasi untuk pemain untuk mencuba beberapa permainan penuh yang ditawarkan. Kedua -dua tindakan standard 6v6 pada peta kecil, serta peta pertempuran yang lebih besar, Akan tersedia untuk dimainkan. Peta Pertempuran adalah apa yang Infinity Ward memanggil peta perang tanah, memandangkan skala semata -mata mereka.

  Dari segi mod, anda melihat enam mod 6v6 yang berbeza: Team Deathmatch, Dominasi, Hardpoint, Mencari dan Memusnahkan, serta Dua Ketibaan Baru – Knock Out, dan Banduan Penyelamat. Bagi mereka yang lebih suka peta yang lebih besar, Perang tanah dalam beta menawarkan sub-mod pencerobohan baru, yang lebih banyak daripada TDM.

  Mod 6v6 akan tersedia untuk dimainkan Empat Peta: Muzium Valderas, Mercado Las Almas, Hotel Breenbergh, dan Ladang 18. Perang tanah boleh diakses pada satu peta: Sarrif Bay.

  Dengan itu, jangan mengharapkan semua mod dan peta tersedia pada masa yang sama. Perlu biasa bagi pemaju untuk secara beransur -ansur melancarkan peta dan mod baru sepanjang beta. Contohnya, mod orang ketiga ditambah lewat ke beta PlayStation.

  Di luar peta dan mod, banyak pemain menantikan Gunsmith 2.0, dan Sistem Platform Senjata, yang kelihatan mempunyai banyak kedalaman.

  Anda juga akan gembira mengetahui bahawa Infinity Ward telah membuat beberapa perubahan permainan dan menetapkan beberapa bug dari hujung minggu pertama.

  Peperangan moden 2 Beta Ganjaran

  Activision menawarkan lebih banyak ganjaran berbanding sebelum ini kepada pemain yang melompat ke Beta Modern Warfare 2. Berita baiknya ialah apa sahaja ganjaran yang anda buka kunci akan tersedia untuk digunakan dalam beta itu sendiri, dan juga pada pelancaran apabila anda mendapat permainan penuh.

  Terdapat sepuluh ganjaran yang akan diperoleh, hanya dibuka dengan mencapai tahap akaun yang sesuai. Hujung minggu pertama mempunyai tahap tahap 15 tahap, tetapi tahap tahap meningkat kepada 30 pada hujung minggu yang akan datang.

  • Tahap 2: lambang ‘memecahkannya’.
  • Tahap 4: Pesona ‘Buckle Up’.
  • Tahap 6: Kad Pemain ‘Lulus Ujian’.
  • Tahap 10: Pelekat ‘Operasi Pertama Darah’.
  • Tahap 15: Rangka Tindakan Senjata ‘Impak Side’.
  • Tahap 18: Kulit pengendali ‘perlanggaran’.
  • Tahap 19: Vinil ‘Tiada Persaingan’.
  • Tahap 21: Pelekat ‘Keselamatan Pertama’.
  • Tahap 26 “Lantai ‘Kulit Kenderaan.
  • Tahap 30: Rangka Tindakan Senjata ‘Kesan Frontal’.

  Sama ada anda benar -benar baru untuk Call of Duty, pemain yang luput atau seseorang yang membelinya setiap tahun – kami telah mengumpulkan pecahan sistem Perk baru, mekanik tweak dan segala -galanya permainan tidak mengajar anda.

  Call of Duty: Modern Warfare 2 adalah 28 Oktober di PC, PS4, PS5, Xbox One, dan Xbox Series X/S.

  Anda tidak mendaftar masuk!

  Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!