Modern Warfare 2 Kod Koplasi Kempen untuk El Sin Nombre, dan Sendirian | VG247, Call of Duty: Modern Warfare 2 El Sin Nombre Kod Selamat

Call of Duty: Modern Warfare 2 El Sin Nombre Kod Selamat

Tetapi sebelum itu, ada komputer riba di kaunter dengan tiga set nombor, tetapi hanya dua daripadanya boleh berfungsi sebagai kod selamat. Yang anda mahukan ditulis selepas “Al Fondo del Garage,” yang diterjemahkan ke “belakang garaj.”

Kod Selamat Kempen Modern Warfare 2 untuk El Sin Nombre, dan Alone

Semua kod untuk peti besi terkunci yang akan anda jalani dalam kempen Modern Warfare 2, dan di mana untuk mencari mereka.

Panduan oleh penyumbang Sherif Saed
Diterbitkan pada bulan Oktober. 27, 2022

Siri satu permainan Peperangan moden 2 seolah-olah sangat gemar, mungkin sebenarnya yang terakhir dari kita. Walaupun anda mengabaikan misi konvoi yang diilhamkan yang belum dipetakan, dan semua pemusnahan dan stealth yang anda dapat dalam kempen, anda mungkin akan sampai ke realisasi ini akhirnya apabila anda melihat selamat pertama yang dikunci.

Jelas sekali, The Last of Us tidak mencipta peti besi terkunci dalam permainan video, tetapi ada persamaan yang menarik antara peti besi Modern Warfare 2, dan yang terakhir dari kami Bahagian 2. Dalam kedua -dua kes, objektif adalah sama: anda perlu melihat sekitar kawasan terdekat anda untuk beberapa petunjuk mengenai kod yang diperlukan untuk membuka peti keselamatan. Biasanya ia kelihatan jelas, jika anda tahu apa yang perlu dicari.

Jika tidak, panduan ini akan menjimatkan masa dan menunjukkan kod yang tepat untuk setiap selamat dalam permainan.

Modern-Warfare-2-Campaign-TF141-1

Peperangan moden 2 kod dan lokasi selamat sahaja

Sendiri adalah misi yang jauh lebih besar, dan ia mempunyai dua lagi peti besi yang perlu kita buka kunci.

Kedai kopi sahaja selamat

Ini biasanya selamat pertama yang anda akan masuk dalam misi ini. Tidak lama selepas memulakan, anda akan mendapati diri anda berada di sebuah rumah dengan perangkap senapang patah, di mana anda juga akan mendengar memukul di pintu berdekatan. . Buka pintu itu dan anda akan menemui jiwa miskin yang hidup momen terakhirnya.

Pergi melalui pintu, dan anda akan mendapati diri anda di kedai kopi. Ambil kiri, dan anda akan melihat pejabat terkunci. .

Anda akan menjumpai selamat di hadapan anda di sebelah kiri meja. Petunjuk anda pada tarikh yang ditandakan pada kalendar, untuk ulang tahun ke -40 seseorang, yang bermaksud .

Ganjaran anda adalah Deagle yang sangat berguna (juga tanpa banyak peluru), dan pisau membuang. Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan bahawa jika anda pergi untuk trofi/pencapaian yang tidak bersenjata, anda tidak boleh mengambil sebarang senjata.

. Anda boleh sampai ke sana dengan menjatuhkan pagar yang rosak, di mana anda akan mendapati diri anda di sebuah restoran dengan lantai merah dan pintu pengatup putih yang menghadap ke gereja. Kedai pembaikan adalah Hanya Di luar tempat itu, tetapi anda perlu pergi melalui pintu kayu coklat di sebelah kiri.

Sebaik sahaja anda keluar, anda akan melihat sebuah kereta yang diletakkan di sebelah bangunan dengan pintu biru dan tanda merah besar yang mengatakan El Maistro yang sukar dilepaskan. Kepala di dalam, dan anda akan menemui pejabat sudut berhampiran hujung tempat.

Tetapi sebelum itu, ada komputer riba di kaunter dengan tiga set nombor, tetapi hanya dua daripadanya boleh berfungsi sebagai kod selamat. .”

Kod itu 37-60-80.

. Dengan mengandaikan bahawa anda sudah membuka kunci dua peti besi sebelumnya, Pencapaian/Pencapaian Pencuri Lelaki sekarang harus muncul.

. Anda boleh memainkan semula mana -mana misi pada bila -bila masa pada sebarang kesukaran kemudian untuk merebut apa yang anda perlukan untuk trofi/pencapaian.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

Call of Duty: Modern Warfare 2 El Sin Nombre Kod Selamat

keluar untuk semua orang sekarang, dan pemain dapat melompat ke dalam kempen permainan dan multiplayer. . .

Untuk membuka kunci yang selamat di El Sin Nombre, pemain perlu terlebih dahulu mencari selamat dan kemudian mencari kod selamat untuknya. Keselamatan itu sendiri boleh didapati dengan mencari bilik Diego di El Sin Nombre. . Tarikh yang ditulis pada potret adalah kod yang selamat.

Bagi mereka yang ingin mengambil jalan keluar yang mudah, kod itu sendiri adalah 02-02-19. Di dalam selamat anda akan menemui sekeping perisai pembawa plat serta senyap Lockwood 300.

Call of Duty Modern Warfare 2

Sebaik sahaja anda membuka kunci selamat, tidak banyak yang perlu dilakukan di bilik Diego. Pemain harus meneruskan misi dan menyelesaikannya untuk berjaya membuka selamat di El Sin Nombre. Tetapi ini bukan satu -satunya selamat yang anda akan dapati dalam kempen untuk .

Pemain dapat mencari dua peti besi tambahan boleh didapati di dalam misi kempen “Sendiri.”Untuk maklumat lanjut mengenai kod selamat sahaja, pastikan anda menyemak NewsweekLain -lain Peperangan moden 2 kandungan.

Anda perlu mencari ketiga -tiga peti besi di kedua -dua peringkat ini jika anda ingin membuka kunci pencapaian pencuri lelaki (atau trofi bergantung pada platform pilihan anda). Pencapaian ini diperlukan jika anda mahu 100 peratus permainan dan membuka kunci Platinum Trophy pada konsol PlayStation.

Di samping membuka kunci pencapaian ini, pemain juga akan mendapati bahawa membuka kunci peti besi di El Sin Nombre dan sendirian juga akan memberi ganjaran kepada mereka dengan beberapa gear berguna yang akan membantu mereka sepanjang baki tahap tersebut.

  • Adakah God of War Ragnarök berada di PS Plus pada pembebasan?
  • Pemaju God of War mahu Atreus merasa boleh dipercayai

Sekiranya anda merancang untuk melompat masuk Call of Duty: Peperangan Moden 2 di PC, anda ingin memastikan PC anda terpulang kepada pekerjaan. Anda boleh menyemak Peperangan moden 2 Keperluan PC Untuk maklumat tambahan mengenai spesifikasi yang diperlukan, anda perlu menjalankan permainan di komputer. Mereka yang bermain di konsol Xbox atau PlayStation tidak perlu bimbang tentang mana -mana ini, kerana permainan sudah dioptimumkan untuk dijalankan di platform tersebut.