Modern Warfare 2 Kempen Akses Awal: Tarikh Siaran, Pra -Beban, Ganjaran – Dexerto, Cara Bermain Modern Warfare 2 Kempen Awal Akses: Tarikh Mula, Ganjaran & Cara Memperbaiki – Charlie Intel

Cara Memainkan Kempen Modern Warfare 2 Akses Awal: Tarikh Mula, Ganjaran & Cara Memperbaiki

Oleh kerana kempen akses awal hidup, beberapa pemain di seluruh Xbox dan PC mengalami isu -isu yang menghalang mereka masuk ke dalam permainan.

Modern Warfare 2 Kempen Akses Awal: Tarikh Siaran, Pra-Beban, Ganjaran

Peperangan moden 2 Kapten Harga

Activision

Setiap peperangan moden 2 selamat penuh dengan lampiran senjata dan barang yang berguna.

Activision telah mengesahkan kempen Modern Warfare 2 akan terus hidup di hadapan pelancaran penuh permainan, memberi pemain peluang untuk melompat dan menyelesaikan cerita lebih awal. Begini bagaimana dan bila anda boleh melompat ke dalam kempen MW2 dengan akses awal.

Selama dua dekad yang lalu, pemain selalu menghadapi keputusan yang sukar pada pelancaran setiap tajuk COD baru. Sekiranya anda melalui kempen terlebih dahulu atau menyelam terus ke berbilang pemain pada hari pertama?

Artikel berterusan selepas iklan

Bagi ramai, perlumbaan untuk membuka kunci senjata dengan cepat dan prestij di hadapan pek sering bermakna pengalaman pemain tunggal diabaikan. Sekarang mencari untuk memastikan yang tidak berlaku, Activision memberi semua masa yang mencukupi untuk menyemak kempen Modern Warfare 2 awal.

Artikel berterusan selepas iklan

Melalui pelancaran akses awal yang berasingan menjelang pelepasan penuh, pemain di seluruh dunia dapat meluangkan masa mereka melengkapkan jalan cerita baru dan meneroka perjalanan terakhir pasukan petugas 141. Bukan itu sahaja, tetapi dalam memainkan kempen, anda juga akan membuka beberapa barang eksklusif untuk digunakan dalam multiplayer. Inilah rundown penuh pada semua yang ada untuk mengetahui.

Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

Ganjaran Kempen Modern Warfare 2

  • Kempen MW2 Tarikh Siaran Awal
  • Cara bermain kempen mw2 lebih awal
  • Ganjaran kempen MW2

Melihat Ganjaran Kempen Modern Warfare 2 eksklusif yang ditawarkan.

Sekiranya anda semakin awal, anda akan mendapat permulaan yang baik apabila multiplayer datang sekitar satu minggu kemudian. Bukan sahaja anda akan lebih akrab dengan sistem permainan Modern Warfare 2, tetapi anda akan mempunyai kandungan eksklusif yang kukuh untuk nama anda juga.

Cara Memainkan Kempen Modern Warfare 2 Akses Awal: Tarikh Mula, Ganjaran & Cara Memperbaiki

Harga Kapten dalam Peperangan Moden 2

Pasukan Call of Duty mengesahkan bahawa tempoh akses awal kempen akan tersedia untuk pemain Modern Warfare 2 menjelang pelepasan 28 Oktober. Inilah semua yang anda perlu tahu termasuk cara memainkannya dan bila mengharapkan tarikh mula.

Dengan Beta Long Gone, Modern Warfare 2 October 28 October Tarikh Siaran cepat menghampiri dan banyak peminat Call of Duty tidak sabar -sabar untuk mendapatkan tangan mereka pada tajuk baru. Nasib baik, buat pertama kalinya, Infinity Ward membolehkan pemain memainkan kempen sebelum siaran permainan penuh.

Artikel berterusan selepas iklan

Lebih banyak telah diturunkan tentang bagaimana untuk mengakses akses awal kempen Modern Warfare 2 serta ganjaran, jadi inilah tarikh dan bagaimana untuk menyatukan semula dengan Pasukan Petugas 141 awal.

Artikel berterusan selepas iklan

  • Cara Memainkan Akses Awal Warfare 2 Warfare 2
  • Modern Warfare 2 Kempen Akses Awal Tarikh & Masa Mula
  • Cara Memperbaiki Masalah Akses Awal Kempen
  • Ganjaran Kempen Modern Warfare 2

Cara Memainkan Akses Awal Warfare 2 Warfare 2

Peperangan moden 2 misi air gelap

Untuk memainkan akses awal kempen Modern Warfare 2, anda mesti pra-memerintahkan edisi digital permainan pada platform pilihan anda.

Ciri khas ini akan eksklusif kepada mereka yang secara digital pra-pesanan Modern Warfare 2 di mana-mana platform. Membeli salinan fizikal tidak akan membolehkan anda bermain lebih awal, jadi pastikan anda telah memerintahkannya dari kedai platform anda.

Artikel berterusan selepas iklan

Modern Warfare 2 Kempen Akses Awal Akses Awal & Masa Tarikh Mula

Tempoh Akses Awal Peperangan Moden Peperangan 2 secara rasmi aktif 20 Oktober. Tempoh menawarkan akses lebih dari seminggu lebih awal daripada pelancaran. Ini membolehkan pemain mengalami semua kempen yang ditawarkan sebelum mereka dapat melompat ke berbilang pemain pada 28 Oktober.

Artikel berterusan selepas iklan

Pemain di semua platform dapat memuatkan akses awal kempen Modern Warfare 2 seawal 19 Oktober pukul 10 pagi PT / 1 PM ET / 6 PM BST.

Berikut adalah ketika kempen akses awal bermula di setiap zon waktu:

Artikel berterusan selepas iklan

The Devs juga mengesahkan bahawa mereka yang telah pra-memerintahkan akan “mendapatkan pramuat kedua-dua akses awal kempen dan permainan penuh yang membawa kepada pelancarannya,” jadi anda akan dapat melompat sebaik sahaja ia tiba.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Cara Memperbaiki Masalah Akses Awal Warfare 2 Kempen Modern

Oleh kerana kempen akses awal hidup, beberapa pemain di seluruh Xbox dan PC mengalami isu -isu yang menghalang mereka masuk ke dalam permainan.

Artikel berterusan selepas iklan

Isu Xbox

Nampaknya penetapan semasa untuk pemain Xbox yang menerima mesej “terlalu awal” adalah untuk memulakan semula konsol beberapa kali sehingga mereka mendapat akses.

Artikel berterusan selepas iklan

Ganjaran Kempen Modern Warfare 2

Pemain akan mengawal Pasukan Petugas 141 kerana mereka bekerjasama dengan pasukan khas Mexico untuk menghentikan ancaman yang akan berlaku. Pemain sudah mendapat pandangan yang luas di misi air gelap, tetapi mereka akan dapat mengalami lebih banyak lagi melalui kempen Access Access yang ditawarkan.