Modern Warfare 2 Ghost Unmasked – Bagaimana Pengendali Melihat Di Bawah Tengkorak Tengkoraknya, Modern Warfare 2 Leak Mengungkapkan Ghost S Wajah & Kipas kehilangannya | Berita Metro

Modern Warfare 2 Leak mendedahkan seluruh wajah dan pemain cod hantu kehilangannya

Akses awal ke kempen di Modern Warfare 2 adalah acara yang sangat dinanti -nantikan di kalangan peminat siri ini. Pemain yang sebelum memerintahkan salinan digital permainan di mana-mana platform telah diberikan akses awal ke kempen sejak 20 Oktober.

Peperangan moden 2 hantu unmasked – bagaimana pengendali kelihatan di bawah tudung tengkoraknya

Wajah Simon “Hantu” Riley dari Modern Warfare 2 selalu menjadi tipu muslihat di kalangan peminat Call of Duty. Sejak pengenalannya kepada siri ini dalam Modern Warfare 2 (2009) yang asal, pemain selalu tertanya -tanya tentang wajah sebenar di belakang topeng tengkorak pengendali rahsia.

Kematiannya, bersama dengan Roach, kerana pengkhianatan General Shepherd, adalah salah satu momen yang paling menyedihkan dalam siri di kalangan peminat. Maju ke 2022, lelaran terbaru tajuk itu telah membawa watak ikonik kembali ke siri ini, dan dia lebih banyak badass dalam tawaran terbaru francais.

Walau bagaimanapun, peminat akhirnya dapat bersukacita kerana Modern Warfare 2 terkini mempunyai kejutan besar bagi para pemain mengenai Simon “Hantu” Riley.

Penafian: Pembaca diberi amaran bahawa di luar titik ini, akan ada spoiler dari kempen peperangan moden 2. Sekiranya mereka tidak mahu dimanjakan mengenai jalan cerita kempen, mereka harus berhenti membaca di luar titik ini.

Kempen Modern Warfare 2: Adakah Ghost Akhirnya Mendedahkan Wajahnya?

Akses awal ke kempen di Modern Warfare 2 adalah acara yang sangat dinanti -nantikan di kalangan peminat siri ini. Pemain yang sebelum memerintahkan salinan digital permainan di mana-mana platform telah diberikan akses awal ke kempen sejak 20 Oktober.

Dalam misi terakhir kedua kempen bertajuk ‘Pasukan Ghost,’ watak kegemaran Simon ‘Ghost’ Riley akhirnya mendedahkan wajahnya di hadapan Pasukan Petugas 141 dan Los Vaqueros. Walau bagaimanapun, sudut pandangan kamera adalah dari belakang punggungnya, dan pemain tidak dapat melihat wajahnya, banyak kekecewaan mereka.

Selepas kesunyian yang sangat terkejut dari pasukan, Kapten Price menghidupkan wajahnya ke arah sahabat lamanya dan berkata, “Baiklah untuk melihat anda lagi, Simon,” merujuk kepada fakta bahawa moniker hantu hanya dikhaskan ketika pengendali meletakkan topeng ikoniknya.

Walau bagaimanapun, pada masa sudut pandangan sekali lagi kuali ke wajahnya, Hantu telah memakai pasukan hantu Balaclava. Ini adalah satu -satunya contoh dalam permainan selain adegan dari misi pasukan hantu, di mana pengendali legenda dapat dilihat tanpa topeng tengkorak ikoniknya.

Walaupun tidak melihat wajah, urutan sinematik menunjukkan bahawa Ghost adalah Kaukasia dengan rambut coklat pendek. Ia juga menunjukkan bahawa hantu sukan sepasang mata coklat, tetapi selebihnya penampilannya masih tidak diketahui oleh peminat dan masih menjadi salah satu rahsia yang paling menarik dalam siri peperangan moden.

Kempen Modern Warfare 2 (2022) sudah dipuji sebagai salah satu yang terbaik dalam siri ini oleh peminat. Menampilkan misi menggigit kuku dengan visual yang menakjubkan dan permainan yang luar biasa, penawaran terbaru Francais Call of Duty adalah kegembiraan mutlak untuk dimainkan.

Mereka yang mempunyai akses awal ke tajuk dan menyelesaikan kempen mendapat sedikit ganjaran yang menarik dalam mod multiplayer. Untuk selebihnya, penulis mengesyorkan bahawa mereka pasti memainkan kempen ketika permainan lengkap akhirnya hidup pada 28 Oktober.

Modern Warfare 2 Leak mendedahkan seluruh wajah dan pemain cod hantu kehilangannya

imej pengarang

Kebocoran Modern Warfare 2 yang baru telah mendedahkan wajah Operator Ghost sepenuhnya tetapi dia tidak kelihatan seperti menakutkan seperti yang anda harapkan.

Operator Simon ‘Ghost’ Riley sentiasa menjadi tokoh yang menonjol dalam Call of Duty, tetapi lebih -lebih lagi sejak reboot peperangan moden dan penambahannya kepada Warzone.

Dalam sekuel, dia adalah sebahagian daripada puak Specgru, walaupun anda perlu membeli edisi Red Team 141 edisi Vault Edition – edisi khas Modern Warfare 2 – untuk bermain seperti dia, Kapten Price, Farah, dan sabun.

Hantu telah menyembunyikan identitinya di bawah topeng tengkoraknya untuk mengekalkan tidak mahu namanya disiarkan, walaupun nampaknya tidak akan mungkin lagi, kerana gambar yang menunjukkan wajahnya telah dibocorkan.

Kebocoran itu disiarkan di Reddit oleh Dataminer yang berjaya menggali foto dari fail permainan Modern Warfare 2.

Ternyata Ghost mempunyai wajah yang sepenuhnya diberikan dan dia dimodelkan selepas suara dan penangkapan gerakannya, Samuel Rodkin – seperti Kapten Price, Sabun, dan Gaz.

Gambar pos zon untuk post 19534996

Ikuti Metro Gaming di Twitter dan e -mel kepada kami di [email protected]

Untuk menghantar surat peti masuk dan ciri pembaca dengan lebih mudah, tanpa perlu menghantar e -mel, hanya gunakan halaman Hantar kami di sini.

Untuk lebih banyak cerita seperti ini, periksa halaman permainan kami.

Daftar ke semua kandungan permainan eksklusif, siaran terkini sebelum mereka dilihat di laman web ini.