Modding Asas- Pemberontakan | Dosa Empayar Suria | Fandom, Top 10 Sins of A Solar Empire Mod Terbaik Semua Orang Harus Digunakan | Pemain membuat keputusan

Pemain membuat keputusan

Saya mesti memberi amaran kepada anda bahawa ia masih dalam pembangunan, kini dalam beta, tetapi ia benar -benar dimainkan dan serasi dengan mod E4X, yang merupakan ciri yang hebat. Juga, beberapa bulan yang lalu Devs bercakap tentang pelepasan baru yang memaparkan Empayar Gelap, di mana Palpatine telah dibangkitkan dan mengumpulkan armada baru untuk memerintah Galaxy lagi.

Modding Asas-Pemberontakan

Saya dapati halaman asas modding di wiki ini agak mengelirukan, ketinggalan zaman dan tidak jelas. Saya baru sahaja memulakan dosa mod, dan saya menggunakan apa yang saya pelajari kebanyakannya melalui percubaan dan kesilapan dengan beberapa petunjuk. . Saya kini menggunakan pemberontakan 1.52, yang saya beli dari wap.

Kandungan

 • 1 Mencari Laluan Mod Anda
 • 2 Mencari fail data rujukan
 • 3 Membuat Mod Pertama Anda (Advent Overpowered)
 • 4 Membuat Mod Kedua Anda (Advent Overpowered)

Mencari jalan mod anda []

Apabila anda membongkar pemberontakan, permainan mencari semua fail yang diperlukan. Tempat pertama yang kelihatan berada di jalan mod anda. Sekiranya tidak ada yang sesuai di sana, permainan menggunakan fail asal. Untuk mencari jalan mod anda, teruskan pemberontakan dan kemudian pilihan. Pilih Mod dan klik butang Mod Laluan Tunjukkan. Semestinya sesuatu seperti ini:

C: \ Users \ Dom \ Documents \ My Games \ Ironclad Games \ Sins of A Solar Empire Rebellion \ Mods-Rebellion V1.52

Saya cadangkan mengambil gambar atau menulis ini sehingga anda menghafal lokasi. Pilihan mudah adalah membuat pintasan di desktop anda. Mod yang anda buat akan menjadi folder dalam mods-rebellion v1.52.

Fail yang digunakan oleh permainan dalam bentuk binari, yang tidak berguna. . Jadi untuk mengeditnya (dan membuat mod) anda memerlukan versi teks. Anda boleh mencari mereka dalam talian; Saya dapati lombong di laman web ini: http: // www.moddb.com/company/soase-m0dders/muat turun/rujukan-fail. Oleh kerana ini adalah fail arkib yang dimampatkan, anda memerlukan program yang tepat untuk membukanya. Saya menggunakan jzip, kerana percuma. Walau bagaimanapun, jika anda membeli pemberontakan di Steam, ada cara lain. Semua fail yang digunakan oleh pemberontakan vanila adalah seperti:

C: \ Program Files (x86) \ Steam \ SteamApps \ Common \ Sins of A Solar Empire Rebollion

Akan ada banyak fail yang diberi nama. Untuk membuat mod mudah, anda hanya memerlukan dua folder: GameInfo dan String. Anda juga memerlukan fail nyata: Entiti.Manifest, Galaxy.Manifest, berus.Manifest, pemain.manifes, dan pemain.nyata. Folder GameInfo mengandungi fail entiti: penerangan teks semua statistik dan sifat objek tertentu, seperti kesihatan, perisai, kerosakan senjata, dan lain -lain. Walaupun mereka kelihatan menakutkan untuk bermula, semasa anda maju, mereka akan menjadi mudah dibaca. Folder String mempunyai satu fail: Bahasa Inggeris. Di dalamnya adalah penerangan dan nama setiap kapal, struktur, subjek penyelidikan, dll. . Saya menggunakan penukar data dosa, yang terdapat di http: // www.Xtremestudios.bersih/portal/muat turun/. Saya memuat turun yang terkini. . Buat salinan folder yang ingin anda tukar di desktop anda. Berhati -hati di sini. Sekiranya anda merosakkannya, anda perlu tidak meniru dan memasang semula pemberontakan. Salin folder GameInfo dari tempat di atas dan pilih penukaran di tempat. Ia menjimatkan banyak kerumitan. Pastikan anda mengklik kotak versi, jadi selalu pemberontakan. Periksa bahawa ia adalah binari (bin) ke teks (txt). Apabila selesai, anda akan mempunyai banyak fail entiti yang boleh anda buka dan baca dengan notepad atau perkataan atau sesuatu. Lihatlah beberapa dan cuba mencari tahu apa yang sedang berlaku.

Membuat Mod Pertama Anda (Advent Overpowered) []

Pergi ke jalan mod yang anda dapati sebelum ini (yang sepatutnya menjadi jalan pintas di desktop anda) dan buat folder baru yang dipanggil Advent Overpowered. Kerana anda tidak menambah atau mengeluarkan fail untuk ini, yang anda perlukan adalah salinan folder GameInfo. Pindahkan ini ke Advent yang Terlalu. Cari Modalship. Anda harus mendapat beberapa subjek penyelidikan dan senarai 18 kapal modal dalam permainan. Anda mungkin menyedari bahawa nama fail entiti tidak sepadan dengan nama dalam permainan. Contohnya, Capitalship_PSIBATORTHIP sebenarnya adalah Radiance Battleship. Ini baik -baik saja untuk perkara yang lebih mudah, seperti kapal dan struktur, tetapi menjadi sangat mengelirukan untuk subjek penyelidikan, kebolehan dan penggemar. Bagaimanapun, buka psibatleship. . Tatal sedikit dan anda datang sedikit:

Baseprice (berapa kos untuk dibuat)

Slotcount 50.000000 (Berapa banyak slot kapal yang diperlukan)

Buildtime 75.000000 (berapa lama masa yang diperlukan untuk membina)

StartValue 2640.

ValueIncreaseperlevel 108.000000 (kenaikan titik badan untuk setiap peringkat)

StartValue 2100.

ValueIncreaseperlevel 216.000000 (Peningkatan titik perisai untuk setiap peringkat)

Sekarang tukar maxHullpoints menjadi 5000 dan max Shield menunjuk ke 5000 juga. Simpan fail dan keluar. Permainan ini tidak memerlukan fail dalam folder mod untuk berada dalam bentuk binari, walaupun ia akan memuat lebih perlahan. Buka pemberontakan dan pergi ke pilihan, mod, dan harus ada mod di senarai tangan kanan- mod anda, Advent yang dikuasai. Dayakannya dan kemudian klik Guna Perubahan. . Mulakan permainan baru sebagai The Advent, dan Hey Presto! Anda mempunyai kapal modal yang lebih baik.

Membuat mod kedua anda (Advent Overpowered) []

Kami akan meneruskan tema kami untuk membuat kedatangan dikuasai, kali ini dengan mengubah suai senjata kapal perang berseri. Pergi ke folder GameInfo di folder Advent yang dikuasai anda. Buka psibatleship sekali lagi. Saya akan menerangkan semasa saya pergi bersama. Kali ini, pergi lebih jauh sehingga anda sampai ke:

DEAMPERPERBANK: Depan 132.

Julat 4800.000000 (ini mungkin kelihatan seperti banyak tetapi tidak)

Prebuffcooldowntime 7.000000 (kelewatan antara tembakan)

Canfireatfighter False (sama ada senjata AA)

Travelspeed 0.000000 (kerana ia adalah rasuk, tidak ada masa perjalanan)

Tempoh 4.000000 (panjang kesannya)

Burstcount 1 (bermaksud bahawa ia membakar satu rasuk (setiap bank))

Pertama mari kita crunch beberapa nombor. Rasuk ini boleh api setiap 7 saat (kadar api). Setiap kali ia melakukan 132 kerosakan. Membahagikan kerosakan dengan kadar kebakaran yang kita dapatkan DPS (kerosakan sesaat). Dalam kes ini 132/7 = 18.85. Tidak terlalu teruk. Menggunakan matematik ini, anda boleh membuat senjata melakukan banyak kerosakan yang anda mahukan. . Mari kita benar -benar menguasai kapal ini. Buat kerosakan 21000, dan masa cooldown 5 saat. Ini memberi kita dps 4200. Kemudian kita dapat memberikannya julat yang tidak masuk akal – katakan 30000 – dan anda boleh menghantar kapal ini ke pangkalan lanun dan tidak ada yang akan ditinggalkan hidup. Sekali lagi, tutup dan simpan fail yang anda edit, dan kemudian mencubanya.

[Top 10] Sins of A Solar Empire Mod Terbaik Semua Orang Harus Digunakan

Ke luar di mana -mana alam semesta, imaginasi dihidupkan

Permainan mungkin melahirkan orang selepas beberapa waktu bermain; Mungkin pemaju tidak lagi memperhatikan produknya, orang juga bosan dengan mekanik yang sama berulang kali, basi atau menginginkan barangan baru, dan banyak lagi. Ini adalah salah satu ciri terbesar dosa yang ada: modnya.

Masyarakat di belakang projek-projek ini masih begitu aktif, mendengar orang, melancarkan patch dan kemas kini setiap sekarang dan kemudian (dan secara percuma), dan bahkan pemaju memegang acara menggunakan mod buatan komuniti ini setiap minggu. Tinggal sahaja ke media sosial mereka, terutamanya Twitter, dan anda akan mendapat kepala mengenai peristiwa -peristiwa ini.

Adakah anda suka Star Wars, Star Trek, Halo, Stargate, dan hampir semua filem bertema ruang, siri, atau permainan di luar sana? Mungkin ada mod untuk Soase mengenainya. .

Pertama sekali, ingatlah bahawa Soase adalah permainan lama sehingga anda mesti mencari kemas kini terakhir atau tarikh pelepasan mod yang ingin anda pasang. Sebilangan daripada mereka benar -benar tua tetapi masih mendapat cinta dari pencipta dan komuniti mereka.

Juga, ada sesuatu yang perlu anda ketahui: tidak semua mod di luar sana adalah tentang dunia baru di dalam permainan; Ada yang menggabungkan beberapa lagi tweak untuk permainan vanila seperti mod E4X, dengan lebih banyak teknologi, mengimbangi, dan barangan. .

Jika anda tidak tahu cara memasang mod pada dosa empayar solar, saya dapati video ini yang menerangkan cukup jelas dan mudah apa yang perlu dilakukan. Ingatlah untuk mengikuti langkah -langkah dengan betul dan mengaktifkan mod dalam urutan yang betul juga. Ia digunakan sebagai contoh mod beta interregnum, yang saya tampilkan kerana ia adalah yang paling terkini yang saya dapati.

(Pasang tutorial) untuk dosa -dosa solar Empire Star Wars Interregnum (dan mod lain)

Sebahagian daripada ini saya telah bermain, yang lain yang saya kenal dengan sesetengah pemain yang telah mendedikasikan lebih banyak masa untuk mengalami bentuk soase lain. Kebanyakannya bermula sebagai projek komuniti dan kini hampir produk syarikat permainan kerana kualiti tinggi mereka. Nikmati masing -masing jika anda mahu dan ingat untuk menantikan acara!

#1. E4x

Mod Spotlight: dipertingkatkan 4x – Dosa Empayar Suria: Pemberontakan

Mod kecil ini adalah letupan. Bukan sahaja akan menaikkan pengalaman vanila tetapi juga telah dikemas kini untuk bersesuaian dengan beberapa mod terbaru yang ada. Jika anda fikir dosa vanila memerlukan sedikit tweak untuk menjadi permainan yang anda fikirkan, mod ini bukan sahaja akan membuat anda merasa puas tetapi juga akan menentang anda.

Pertama sekali, ia menyusun semula puak-puak kepada tiga (menamakan semula mereka) dengan setia dan pemberontak mereka tetapi dengan perbezaan yang besar: pokok teknologi unik yang terdiri daripada teknologi yang akan membantu anda mendapatkan pilihan terbaik yang anda pilih, unit awal, dan bangunan dibuka, teknologi dan kebolehan.

Semua teknologi baru ini akan membawa anda lebih mendalam ke dalam puak yang telah anda pilih: Anda merasakan bahawa pemberontak TEC hanya sekumpulan orang pasif-agresif yang terbang di sekitar pistol angkasa? Nah, sekarang mereka bermula dengan kapasiti bangunan pengepungan dan kapal struktur tanpa meneliti mereka!

Ini memberikan permainan rangsangan laju utama dari segi penyelidikan yang kurang dan lebih banyak tindakan awal. Setiap puak kini mempunyai bonus permulaannya sendiri, bergantung pada sisi “sejarah” yang anda sertai. Pemberontak Vasari mungkin bermula dengan penstabil lompat fasa dari awal, pengikut setia Advent mempunyai bonus untuk budaya dan pembangunan planet, dan sebagainya.

Mod itu cukup seimbang jadi jangan takut puak “terkawal” yang menghancurkan orang lain (kecuali, tentu saja, anda bermain menentang pemain yang berpengalaman). Tetapi, bukan hanya dalam mainan mod ini telah menawarkan dosa baru udara segar.

Dengan kemungkinan untuk mengumpulkan dan menguruskan mod dan mod mini lain di dalam antara muka, yang mengawal kesan grafik, bunyi, menu, ikon, pokok teknologi, kapal, kaum, mod ini adalah alat yang sangat serba boleh untuk mengawal dan mengembangkan pengalaman dosa vanila anda di luar Apa yang mungkin anda bayangkan, walaupun hampir setahun tanpa melancarkan patch baru.

Dinilai dengan 9.5 Mod ini adalah tambahan yang sangat bagus untuk mana -mana pemain yang ingin meningkatkan pengalaman dosa. Ia juga serasi dengan Mod Interregnum dan semua DLC dari pemaju. Mod ini begitu baik, bahawa ia juga dipaparkan di saluran YouTube rasmi.

Mengapa E4X menyeronokkan

 • Meningkatkan banyak dosa vanila
 • Menawarkan pengalaman yang diperbaharui dan berbeza untuk vanila

. Star Trek: Armada 3 Pemberontakan

Dosa Empayar Suria (Mod Star Trek Armada III) – Let’s Play – 1

“Star Trek: Armada III bermula dengan pengadukan pertama Perang Dominion dan membolehkan pemain mengadakan perintah lima puak unik, Persekutuan Planet United, Empayar Klingon, Empayar Bintang Romulan, Alliance Union/Dominion Cardassian, dan Borg Collective. Terokai dunia baru yang pelik, cari kehidupan baru dan tamadun baru, dan berani pergi ke mana tidak ada yang pernah berlaku sebelum ini “.

Saya yakin anda berharap mod ini berada di sini dan biarkan saya memberitahu anda sesuatu: hebat. Saya bukan peminat mega yang mengetahui segala -galanya, tetapi apa yang saya lihat telah senang mata, telinga dan keinginan saya untuk bermain sebagai puak -puak yang disebutkan di atas.

! Ini benar -benar pengalaman untuk setiap peminat di luar sana. Malah senjata kapal terdengar seperti yang kita gunakan di alam semesta ini. Juga, puak -puak yang paling ikonik juga ada: UFP, Klingons, Romulans, Cardassians, dan Borgs. Bolehkah anda meminta lebih banyak?

. Tetapi ada sesuatu yang anda perlukan untuk menguasai lagi: antara muka dan elemennya.

Walaupun ia tetap sama, sekurang -kurangnya di atas kertas, menyesuaikan diri dengan ikon baru, bangunan dan kapal akan memerlukan beberapa dedikasi memainkannya. Ia tidak akan mudah jika anda benar -benar digunakan untuk dosa vanila dan anda mungkin sering merasa hilang. Juga, mempunyai pengetahuan tentang Star Trek Lore akan banyak membantu, jadi anda tidak akan membina kapal sebagai gila tanpa mengetahui dengan tepat bagaimana mereka akan melakukannya (ia berlaku kepada saya dengan Klingons).

Kedua-duanya jika anda seorang peminat atau tidak dari dunia sci-fi yang menarik ini, pastikan anda membaca semua penerangan di setiap kapal dan bangunan apabila anda melayang tetikus ke atasnya. Ini akan memberi anda petunjuk yang bagus dan dengan pengalaman dosa terdahulu anda, anda mungkin berada di landasan yang agak cepat.

.

Ini adalah AI yang anda boleh bergantung pada membantu anda dan membuat langkah yang baik untuk menyerang atau mempertahankan asetnya sendiri dan yang bersekutu. Sebagai musuh, mengharapkan pergaduhan kasar walaupun dalam permainan FFA.

Satu perkara yang memberikan permainan ini menarik yang menarik ialah apabila anda memerintahkan untuk menyerang, kapal anda tidak akan meletakkan masih dalam jarak maksimum mereka untuk menyerang; Mereka akan mula bergerak, menembak musuh mereka, mensimulasikan pertempuran ruang mengejar/melarikan diri yang bagus.

Selain itu, kemas kini terakhir (yang kita bicarakan) mod ini baru sahaja keluar pada 10 September ini, jadi ia baru baru untuk pengambilan dan banyak permainan sedang berlangsung dalam multiplayer. Juga, komuniti itu hebat dan devs adalah lelaki yang sangat baik.

Anda tidak akan menyesal memulakan pengalaman ini yang telah dinilai sebagai 9..com oleh komuniti. Harta karun sebahagian daripada kita mempunyai peluang untuk menyaksikan dan menikmati bersama dengan rakan lain yang lain. Ia hanya berat 1,41GB jadi, sekeping kek walaupun untuk standard Amerika Selatan.

Mengapa Star Trek: Armada 3 Pemberontakan Seronok

 • Ia menggembirakan hati Star Trek anda
 • AI hebat
 • Perincian berada di bahagian atas
 • Komuniti aktif

#3. Maelstrom

Dosa Empayar Suria: Mod Spotlight – Maelstrom!

Sekiranya anda mencari lebih banyak jenis mod vanila, Maelstrom menawarkan pengalaman hebat kepada anda dengan meningkatkan hampir setiap aspek permainan asal, dengan beberapa addon tertentu yang akan menghidupkan percikan permainan ini lagi.

.

Bangsa -bangsa baru ini adalah lanun, yang mempunyai beberapa balasan suara yang hebat yang akan membuat anda ketawa banyak; Normalins yang semacam perintah hippie agama (serupa dengan Advent tetapi tidak terlalu menyeramkan); Perikatan yang seperti cabang TEC yang benar -benar memberi tumpuan kepada pertempuran kerana tidak menghadiri terapi kemarahan; dan replika yang meniru (duh!).

Juga, mod ini menggabungkan planet baru, teknologi, serta beberapa penambahbaikan grafik yang dapat menyegarkan sedikit pengalaman permainan. Tahap perincian pada kapal juga sangat baik dan anda mungkin jatuh cinta dengan beberapa kapal juga.

Seperti yang dijumpai pada ulasan di halaman, orang ramai mengadu tentang keseimbangan permainan, bahawa beberapa kaum jauh lebih kuat daripada yang lain. Walau bagaimanapun, isu -isu pengimbangan ini telah diperbetulkan dan sekarang anda mungkin mendapat permainan yang lebih baik daripada setahun yang lalu. Sesuatu yang perlu anda perhatikan ialah kemas kini terkini baru yang baru dilancarkan hanya pada 3 Julai ini!

Oleh kerana tidak mencukupi, mod itu tidak diklasifikasikan sebagai selesai, jadi devs masih dalam perjalanan untuk memperbaikinya lebih banyak. Sesuatu yang mempunyai komuniti yang disesuaikan dengan mod ini adalah respons yang mempunyai devs dengan rakyat: mereka benar -benar terbuka untuk cadangan pemain.

Mod ini adalah tempat kedua yang dinilai di moddb.com dengan 9 yang bagus.4. . Oleh itu, jangan tunggu terlalu lama untuk mendapatkan bayi kecil ini selama lebih banyak jam di soase.

Mengapa Maelstrom menyeronokkan

 • Menambah empat lagi perlumbaan ke permainan dengan lebih banyak kapal
 • Banyak planet baru untuk meneroka dan mengeksploitasi
 • Menambah lebih banyak peta yang serasi dengan semua dan tiada DLC

#4. Bintang

Tidak ada video yang mempamerkan mod, tetapi inilah video permainan kira -kira dua jam (anda akan tahu mengapa selepas ini) dari saluran komuniti yang menganjurkan replay dosa dalam talian permainan.

Mod ini pada dasarnya merupakan peningkatan untuk dosa vanila, menambah banyak perkara baru yang anda dapati menarik: lebih banyak planet, teknologi, pengkhususan bangsa, peningkatan visual, soundtrack, dan penggabungan lebih banyak “realistik”.

Seluruh idea di sebalik mod ini adalah untuk menawarkan pengalaman yang lebih mendalam ke dalam soase, bukan hanya dengan pengkhususan kaum di mana anda mesti menyelidik jika anda akan menjadi pemberontak, setia atau di antara (tentu saja, ini akan mengunci beberapa teknologi Bagi anda, tetapi boleh dilakukan), tetapi juga untuk membuat anda merasa bahawa ruang adalah tempat yang luas, bahawa tidak ada yang terlalu dekat dan bermain seperti goblin gila tidak akan terlalu baik.

Ini adalah mod untuk bermain dengan lebih banyak masa daripada yang anda boleh dedikasikan untuk dosa vanila (atau sepanjang masa), dengan kesabaran dan dengan keputusan yang jauh lebih strategik daripada permainan dosa biasa. Anda akan mendapati bahawa peta besar dan setiap bintang agak jauh dari yang lain

Penyelidikan, pengeluaran kapal dan masa bangunan telah meningkat sedikit, serta perhimpunan sumber. Ada yang mengatakan bahawa sumber -sumbernya adalah lebih kecil tetapi bergantung pada konfigurasi peta dan nasib (ingatlah bahawa jika anda bermain peta rawak, sumber -sumber sesuai dengan jenis planet yang dihasilkan). Anda selalu boleh bermain dengan penyelidikan dan pemeliharaan untuk melakukan perkembangan yang hebat sebelum tenggelam ke birokrasi.

Sekiranya anda mempertimbangkan untuk memberi peluang mod ini, sila ingat anda pada masa yang lain bahawa ini adalah mod yang rendah, yang akan menjadikan permainan biasa lebih perlahan. Juga, tidak ada terlalu banyak peta kecil/sederhana, kerana bayi kecil ini cuba menyerupai apa yang alam semesta adalah: perkara yang luas di mana perkara tidak cepat, tidak dekat, tidak mudah.

Walaupun terdapat beberapa ulasan yang dahsyat, kebanyakannya oleh orang yang suka permainan yang lebih cepat, mod ini mempunyai 93% penarafan yang luar biasa oleh masyarakat. Ini hanya pengalaman yang sangat mendalam yang menawarkan bersama muzik, kesan visual, dan luas peta, dan keputusan strategik yang perlu anda ambil untuk mengimbangi laluan perjalanan panjang, penyelidikan, dan masa bangunan.

.

Mengapa Bintang Seronok

 • Sekiranya anda lebih ahli strategi ini adalah mod untuk anda
 • Ia boleh membolehkan anda mengembangkan perlumbaan anda dengan paling jika anda mahu sebelum menyerang
 • Bermain dengan rakan mengimbangi sedikit untuk masa yang dihabiskan dalam permainan

#5. Star Wars Interregnum

Apa itu. Star Wars Interregnum – Sins of A Solar Empire (Mod Star Wars Baru)

“Star Wars: Interregnum adalah mod yang akan datang untuk dosa empayar solar: pemberontakan yang membina mod 4x yang sangat berjaya. Melarikan diri keganasan yang tidak diketahui yang mengejar vasari, puak -puak dosa empayar suria tersandung di lubang cacing sementara yang membawa mereka ke galaksi jauh, jauh. Ketibaan Armadas secara tiba -tiba dengan trilion pelarian dan beribu -ribu kapal perang antara peristiwa episod 5 & 6 selama -lamanya mengubah alam semesta Star Wars dan menjunam galaksi ke dalam tempoh kekacauan dan keganasan yang belum pernah terjadi sebelumnya. Bermula, konflik baru mempunyai.”

Pemberontak dan Imperial, ada perasaan hebat yang saya dapat ketika mengaktifkan mod ini dan soundtrack mula bermain: Saya ingin menakluk seluruh galaksi. .

Saya mesti memberi amaran kepada anda bahawa ia masih dalam pembangunan, kini dalam beta, tetapi ia benar -benar dimainkan dan serasi dengan mod E4X, yang merupakan ciri yang hebat. .

Seni konsep yang terdapat di moddb mereka.Halaman com sangat mengagumkan, membawa kapal -kapal tertentu baru, secara peribadi, tidak pernah melihat di mana -mana filem/komik Star Wars (maaf, saya tidak begitu jauh ke dalam tradisi, tolong maafkan saya) dan beberapa yang baik. Lihat sahaja apabila anda boleh.

Mod ini menampilkan kedua -dua Galactic Empire dan Rebel Alliance, bersama dengan perlumbaan Vanilla Sins. Faksi Star Wars masing-masing memegang dua sub-faksi yang, pada dasarnya sama dari segi unit teras dengan beberapa pelarasan dan teknologi dan kapal yang unik. Tetapi, secara peribadi, saya selalu memilih Empayar untuk mendapatkan Destroyer Super Star dengan Darth Vader di atas kapal.

Permainan ini lebih seimbang sejak kemas kini terakhir, yang boleh membolehkan anda menggunakan puak -puak Vanilla Sins dengan keyakinan untuk melakukan dengan baik terhadap yang baru (masih tidak mempunyai sedikit peningkatan dari segi kerosakan kemahiran tetapi ia boleh dilakukan). Dengan menggunakan mod E4X, perkara juga menjadi lebih seimbang serta membiarkan anda menggunakan tekstur dan kesan yang terkandung di dalamnya untuk mod ini.

Walaupun “dosa” bahawa crossover ini mungkin mewakili, mod ini menawarkan pengalaman yang sangat menyeronokkan, menggunakan juga ciri -ciri DLC ‘dan unik seperti Heroes: Thrawn, Akbar, dan banyak lagi, yang “dipanggil” dengan menggunakan bangunan permulaan yang membolehkan anda menyewa mereka atas penyelidikan (dan bekalan armada). Setiap daripada mereka mempunyai kebolehan yang unik, jadi gunakannya dengan bijak untuk mengubah gelombang pertempuran yang memihak kepada anda.

Juga, terdapat beberapa bangunan artifak dan artifak planet yang boleh mengubah gelombang permainan di mana-mana peta bukan persaingan di luar sana. Dan, jika anda mahukan peta yang mengambil masa berjam -jam jika tidak hari untuk disiapkan, periksa “galaksi jauh, jauh” yang mempunyai planet terkenal saga yang diperbadankan.

Mod ini sangat popular dan permainan sering diadakan melalui pelayan Discord, walaupun tidak selesai sepenuhnya. Ia juga tidak mempunyai penarafan di MODDB.com tetapi ia mempunyai forum dan pemilihannya sendiri di mana devs sentiasa berlari untuk memberi jawapan atau membantu anda dalam pertanyaan anda.

Mengapa interregnum menyeronokkan

 • Banyak kapal Star Wars untuk bermain dengan
 • Reka bentuk kapal dan trek audio yang sangat baik
 • Disokong oleh mod E4X untuk meningkatkan mainan

#6. Dosa nabi

Dosa Treler Nabi (Dosa Empayar Suria: Mod Pemberontakan)

“Dosa Nabi adalah mod penukaran total untuk dosa empayar solar: pemberontakan yang menggantikan model, kesan, muzik, dan semua aset lain dengan alam semesta Halo. SOTP mencipta pertempuran ruang ikonik dan kejam Halo dalam kemuliaan visual penuhnya di seluruh medan perang galaksi.

Berjuang sebagai UNSC dalam perjuangan terdesak untuk bertahan hidup dan mempertahankan koloni anda, atau memusnahkan sebagai perjanjian ketika memimpin armada besar melalui ruang besar; Menggalakkan mana -mana planet di jalan anda.

SOTP membawa ia alam semesta yang kukuh, seimbang, dan menarik bagi pemain untuk meneroka; Untuk kedua -dua drama yang kompetitif, dan bagi mereka yang mencari Halo Lore mereka mengidam. SOTP menyediakan pengalaman permainan yang sesuai untuk setiap jenis permainan “.

Anda suka kapal angkasa, betul? Dan anda juga suka Halo? Bang. Ini adalah mod untuk anda. Jangan mengharapkan terlalu banyak kepelbagaian pada kaum dalam mod ini kerana hanya USMC dan perjanjian yang tersedia tetapi mengharapkan pertempuran yang menakutkan, pemodelan kapal yang bagus, dan lawan yang sangat sukar.

Pertama sekali, mod ini mengubah segala -galanya: menu, ikon, muzik, kapal, teknologi, bangunan, planet, semua. Merasa bertanggungjawab untuk mengambil sedikit masa dan bermain sedikit untuk anda sendiri untuk menyesuaikan diri sepenuhnya. Secara peribadi, saya mendapat sakit kepala pada kali pertama saya mencubanya kerana saya tidak dapat mencari di mana perkara itu.

Selain itu, mod ini menawarkan pengalaman visual yang sangat baik, menggunakan kapal ikonik Halo Saga. Ia juga menggunakan beberapa suara yang mungkin biasa bagi mereka yang memainkannya. Tetapi ada perkara lain yang ditawarkan penukaran ini kepada pemain: cabaran.

Permainan pertama saya adalah untuk mencuba dan memikirkan perkara seperti ikon dan menu, apa yang ada untuk kapal, dan barang semacam itu. Walaupun pengalaman saya dalam SOASE dan mod lain, saya tidak dapat mengambil kesempatan pada permainan pertama. Saya benar -benar dihancurkan dalam masa dua puluh minit.

Skala permainan ini tidak terlalu serupa dengan dosa, kerana anda perlu mengumpulkan armada besar untuk berpeluang menentang musuh. Juga, anda perlu menyokong armada anda dengan kapal khas yang membawa bekalan ketika melawan wilayah anda.

Terdapat juga pokok teknologi yang unik untuk setiap dua puak, perkembangan planet, dan banyak lagi yang akan membuat anda mengumpulkan armada yang dikehendaki untuk membongkar beberapa punggung reptilia. Malangnya, ada satu perkara yang saya tidak dapat menyelesaikannya tetapi saya berusaha sebaik mungkin: banjir masih menjatuhkan saya.

Ini adalah puak neutral, seperti lanun dalam dosa asal, tetapi bagi saya lebih mematikan dan menjengkelkan daripada tupai air. Salah satu permainan yang saya mainkan sebagai USMC yang bangga dengan banyak kapal dan perkara -perkara ini datang, menyerahkan kapal saya terhadap saya, dan saya mendapat goyah. Saya masih bermain untuk mencuba dan bertahan dalam perkara itu.

.

Juga, mod ini mempunyai banyak aktiviti pada permainan multiplayer, telah dipaparkan beberapa kali oleh akaun Twitter rasmi Sins dan di Server Discord. Juga, pemaju mod mempunyai akaun Twitter mereka sendiri untuk memaklumkan kepada anda tentang mod yang hebat ini dan berinteraksi dengan mereka untuk sebarang isu atau permintaan yang mungkin anda miliki (serta menawarkan perkhidmatan anda jika anda mempunyai pengalaman). Ikuti mereka di https: // twitter.com/SinsofProphets

Mod ini tidak mempunyai penarafan pada MODDB.senarai com, tetapi ia adalah salah satu mod yang masih dibangunkan dan paling banyak dimainkan di luar sana, dengan cinta istimewa kepada devs yang masih bekerja keras untuk menyampaikan produk yang hebat.

Mengapa dosa para nabi menyeronokkan

 • Pertempuran kapal angkasa bertema halo yang pantas
 • Kesan audiovisual yang menyerupai permainan asal
 • Mod yang mencabar untuk dimainkan

#7. Perlumbaan Stargate

Mari cuba perlumbaan Stargate | Dosa Empayar Suria: Mod Pemberontakan

“Perlumbaan Stargate membawa alam semesta Stargate menjadi dosa empayar solar sebagai mod pengembangan. Mod itu menambah 5 perlumbaan bertema Stargate yang boleh dimainkan ke 6 yang sedia ada dalam permainan asas. Mereka adalah orang dahulu kala, Asgard, Goa’uld, Ori, dan Wraith. Beberapa kumpulan atau puak lain yang terkenal juga membuat penampilan sebagai puak kecil (DLC diperlukan), peristiwa (DLC diperlukan) atau pertemuan peta rawak “.

Baiklah, oh baik. Siapa yang tidak menghabiskan masa menonton siri yang mengagumkan di mana kita, manusia yang rendah hati, menggegarkan alam semesta melalui perjalanan portal, menabur kapal angkasa, dan kehendak untuk mengatasi apa -apa keadaan tidak kira betapa merosakkannya. .

Tetapi mod ini merupakan tambahan hebat kepada keluarga dosa kerana ia membungkus siri yang terbaik dalam satu permainan RTS, serta menggunakan pangkalan soase dan mod seperti dosa remastered untuk menawarkan anda pengalaman grafik dan strategik yang bagus untuk bermain.

Setiap perlumbaan mempunyai pokok teknologi dan kapal sendiri, yang menampilkan kemahiran unik untuk menyesuaikan diri dengan setiap permainan tertentu yang dimiliki oleh kaum, serta planet dengan artifak yang akan menjadikan setiap permainan menjadi perjuangan yang tidak dapat dilupakan.

Kemas kini terakhir mod hampir setahun yang lalu, tetapi pemaju adalah satu orang yang melakukan yang terbaik untuk membawa pengalaman yang lebih besar kepada setiap pelepasan. .

. Juga, dev dikatakan dilihat pada permainan multiplayer yang memainkan modnya dan juga yang lain.

. Ini sangat berdasarkan kepada semua kandungan dosa rasmi untuk berfungsi dengan baik, jadi ambil kesempatan daripada jualan yang muncul di Stardock atau Steam dan dapatkan anda dengan cepat.

Mod dinilai 9 di moddb.!

 • ? Sememangnya Ya!
 • Pelbagai kapal dan teknologi

#8. Dawn of the Reapers

The Reapers telah kembali | Dawn of the Reapers MOD Kemas Kini Baru | Reaper Gameplay EP1

Apa yang boleh saya katakan? Ini hanya mod yang indah. Antara muka telah ditukar agar sesuai dengan visual Mass Effect dan ia kelihatan hebat dan UI juga kelihatan cantik; Cukup mudah dan mudah, dan anda tidak akan mempunyai masa yang sukar untuk mencari butang seperti mod lain. Tetapi jika anda seorang peminat sebenar saga, anda mungkin sedikit kecewa.

! . Tetapi, seperti setiap mod, anda perlu membiasakan diri terlebih dahulu dengan unit, bangunan, dan teknologi untuk menikmati mod sepenuhnya.

Mod ini memerlukan banyak rawatan empirikal kerana menu di semua puak tidak akan menunjukkan keterangan teknologi yang anda penyelidikan begitu; anda perlu mencarinya sendiri. Deskripsi dan menu cukup mudah dan mudah, membolehkan mod ini memberi anda lebih fokus pada tindakan.

Juga, ia masih memerlukan beberapa kerja untuk mematuhi semua ciri yang dicadangkan di halaman mod, yang terdiri daripada wira, lebih banyak kapal, dan teknologi, hanya untuk menulis beberapa. Mod itu benar -benar janji dan dev telah melakukan pekerjaan yang hebat setakat ini.

Malangnya, pemaju mempunyai beberapa tahun dari projek itu (semoga pada “percutian”), tetapi ia masih cukup kukuh dengan populariti 118 dari 46772 tajuk di luar sana, menjadikannya salah satu mod teratas untuk dosa. Walau bagaimanapun, orang masih berhubung dan menunggu sebarang pelepasan baru (mari kita berharap demikian).

Mengapa Dawn of the Reapers menyeronokkan

 • Kapal yang bagus dan kuat
 • Permainan cepat

#9.

Mod Spotlight: Dosa kaum muda

Adakah anda kekasih Babylon 5? Nah, ini adalah mod yang sesuai untuk anda. .

Ya, ia tidak lengkap dan tidak mempunyai beberapa perkara, tetapi ia boleh dimainkan dan mempunyai unsur yang cukup untuk memberi anda pengalaman yang baik. Dengan pelepasan terakhirnya pada bulan Ogos lalu, Devs nampaknya kembali ke landasan, mendengar masyarakat dan akhirnya meninggalkan masalah yang menyebabkan kegagalan masa lalu.

Ia menggabungkan kapal Vorlon dan Narn yang baru, serta membetulkan beberapa masalah kemalangan kerana kekurangan beberapa fail yang penting semasa kemas kini terakhir. Nampaknya patch terbaru ini juga telah membetulkan beberapa isu keseimbangan dan butiran UI yang perlu ditangani.

Jumlah kaum untuk dipilih adalah Perikatan Bumi, Persekutuan Mimbari, Republik Centauri, rejim Narm dan Empayar Vorlon yang disebutkan di atas, dan bayang -bayang. Cukup pilihan dengan kapal dan teknologi mereka sendiri.

Mod itu melihat tindakan yang adil semasa permainan berbilang pemain, jadi ia harus diuji secepat mungkin untuk memberikan maklum balas yang baik dan dialu-alukan, serta bersenang-senang dan membenamkan diri di dunia sci-fi yang menarik ini.

Pada nota sampingan, pelepasan terakhir ini mempunyai mesej dari dev yang meminta pemain untuk menyahaktifkan DLC puak -puak kecil untuk membiarkan mod berfungsi dengan betul. Ini adalah sesuatu yang mereka kerjakan secepat mungkin, jadi tidak akan menyakitkan untuk mematikannya sebentar.

Walaupun semua masalah dan langkah baliknya, mod itu dinilai dengan lapan. .

 • Pelbagai kaum untuk dipilih

#10. Dosa remastered

Terakhir tetapi tidak sekurang -kurangnya, ini bukan mod yang boleh dimainkan. Tetapi ia mempunyai banyak kaitan dengan semua mod di sini terutama bagi mereka yang masih dikemas kini dan dibangunkan. Ini adalah tampalan peningkatan visual yang akan menjadikan dosa -dosa anda dari empayar solar dan setiap mod pengalaman grafik yang lebih baik.

Termasuk shaders PBR (rendering berasaskan fizikal), tekstur, rendering tekstur, pemprosesan imej lanjutan, dan lebih banyak teknologi yang memberi cahaya kepada lampu, bayang -bayang, kesan visual letupan, laser, peluru berpandu, rasuk, zarah, butiran planet. Mod ini adalah suatu keharusan untuk memanfaatkan sepenuhnya kandungan grafik terkini mod, serta perkakasan anda.

Selain itu, jika anda seorang yang modder sendiri, bayi kecil ini boleh digunakan sebagai asas untuk konfigurasi grafik mod anda, seperti yang dijelaskan oleh pemaju pada halaman MOD mereka di MODDB.com. Anda tidak mempunyai alasan untuk mendapatkan ciri hebat ini secepat mungkin.

Selain itu, ingatlah bahawa Soase adalah permainan yang agak lama dan mod jenis ini adalah apa yang menyegarkan sedikit kandungan visual permainan, walaupun permainan asal atau mod yang dibangunkan untuknya.

Ia dinilai 8.7 di MODDB.com dan merupakan salah satu daripada mod 20 teratas di halaman itu.

Mengapa dosa remastered berguna

 • Grafik yang lebih baik
 • Lebih banyak tekstur dan perincian

Masih banyak mod yang dibangunkan dan diperbaiki sekarang, jadi jika anda ingin mengambil kesempatan untuk menguji sebarang pelepasan baru di mana -mana halaman, hanya ambil pendirian dan uji mereka. Mod bergantung pada ulasan dan pendapat masyarakat untuk memperbaiki permata kecil mereka.

Anda juga mungkin berminat:

 • [Top 10] Dosa Peta Terbaik Empayar Suria
 • Dosa Titans Terbaik Empayar Solar – Yang Perlu Dipilih
 • [Top 10] Sins of A Faction Terbaik Empayar Solar – Yang Perlu Dipilih
 • Dosa kajian empayar solar – adakah ia baik atau buruk?