Mod yang paling luar biasa dari Red Dead Redemption 2 | Output, Vestigia – Pembaikan Grafik dan Alam Sekitar V1.2.9.

Vestigia – Pembaikan Grafik dan Alam Sekitar V1.2.9

Isi kandungan

Mod paling luar biasa dari Red Dead Redemption 2

Salah satu petunjuk bahawa permainan video telah menjadi kejayaan lengkap ialah bilangan mod di sekelilingnya. Komuniti yang berpuas hati dengan permainan biasanya cukup bersedia untuk membuat kandungan untuk permainan itu, sama ada pemaju tajuk menginginkannya atau tidak. Penebusan Mati Merah 2 adalah salah satu kejayaan terbesar permainan rockstar, dan walaupun mereka biasanya tidak sangat peminat orang yang menyentuh permainan mereka, sebenarnya ada banyak mod yang sangat menarik untuk permainan ini jika anda mempunyai versi PC. Berikut adalah beberapa yang terbaik:

Isi kandungan

 • 1 mod grafik
  • 1.1 Reshade Photorealistik
  • 1.2 Vestigia
  • 1.3 realiti
  • 2.1 belon udara panas
  • 2.2 bermain sebagai haiwan
  • 2.3 gerakan perlahan

  mod grafik

  Setiap permainan yang baik bernilai garamnya akhirnya menjadi vitaminzed oleh mod yang paling banyak daripada grafik. Dan RDR2 tidak dapat kurang. Terdapat banyak mod grafik Untuk tajuk permainan Rockstar ini, tetapi ketiga -tiga ini adalah yang terbaik:

  Reshade Photorealistik

  Photorealistik Reshade RDR2.jpg

  Mod ini tidak menjejaskan hampir apa -apa ke prestasi permainan, kerana ia dioptimumkan dengan baik. Reshade Photorealistik meningkatkan warna, pemetaan nada, bayang -bayang, dan ketajaman keseluruhan tetapan.

  Vestigia

  Vestigia adalah salah satu penambahan terbaru untuk Penebusan Mati Merah 2. Idea mod ini adalah untuk meningkatkan secara substansial Fenomena atmosfera dan kesan yang berkaitan dengannya. Cara yang baik untuk memberi realisme kepada permainan dengan meningkatkan unsur -unsur seperti kabus, badai badai atau bahkan kesan angin.

  Realiti

  Mod grafik terakhir yang akan kami tunjukkan kepada anda adalah penciptaan dubstepzz pengguna. Pada asasnya, matlamatnya adalah lebih jauh daripada apa yang kita lihat dalam mod pertama. Permainan kelihatan sangat bagus dengan pek shader Apabila diberikan resolusi tinggi. Sudah tentu, pada kesempatan ini, komputer bahawa modder menggunakan untuk menggerakkan permainan tidak boleh dikatakan murah.

  mod permainan

  Sekiranya anda bosan bermain gelaran ini atau ingin memberikan sentuhan yang berbeza untuk permainan anda, Berikut adalah beberapa mod yang dapat merevolusikan sepenuhnya cara anda bermain:

  Belon udara panas

  Balloon Mod RDR2.jpg

  Sejarah Penebusan Mati Merah 2 ia ditetapkan pada tahun 1899, dan kapal terbang tidak dicipta sehingga beberapa tahun kemudian. Adakah itu bermaksud bahawa kita ditinggalkan tanpa melihat peta permainan dari atas? Baiklah, kerana belon udara panas mod ia akan memberi kita kemungkinan naik ke atas belon udara panas.

  bermain sebagai haiwan

  MOD Haiwan RDR2.jpg

  Dan tidak, kami tidak merujuk kepada kekejaman yang boleh anda lakukan dalam permainan. Sekiranya anda bosan mengambil Arthur, anda boleh menggunakan mod untuk Tukar pandangan anda dan menjadi NPC. Dan ini adalah ketika menjadi haiwan masuk akal. Adakah tunggangan belon memberi anda vertigo? Baiklah cuba menjadi helang. Proses ini dapat dilakukan dengan pelbagai mod. Satu adalah model suis dan yang lain adalah pelatih mudah Lenny.

  Gerak perlahan

  Sekiranya anda peminat kesan matriks, mod ini dibuat untuk anda. Gerakan perlahan mudah membolehkan anda memasukkan permainan gerak perlahan Oleh itu, anda boleh menikmati fizik enjin permainan. Di samping itu, mod ini mempunyai ciri khas, DeadEye, yang digunakan untuk melihat pertempuran dengan cara yang unik. Kesannya tidak dimasukkan secara automatik, tetapi kita perlu mengaktifkannya sendiri dengan menekan kekunci.

  Kandungan artikel mematuhi prinsip etika editorial kami. Untuk melaporkan ralat klik di sini.

  Laluan Penuh ke Artikel: Output EL »Berita» Permainan Video »Mod Paling Luar Biasa Red Dead Redemption 2

  Vestigia – Pembaikan Grafik dan Alam Sekitar V1.2.9

  Vestigia - Pembaikan grafik dan alam sekitar

  Adakah anda bosan dengan sistem cuaca yang gatal dan tidak realistik, atau warna yang ditapis dan sering ditakluki permainan? Mungkin anda mendapati padang gurun Red Dead tidak cukup liar, atau mungkin anda hanya berfikir bahawa burung tidak memadam sayap mereka dengan cepat! Nasib baik, saya telah membuang hampir setahun dalam masa saya sehingga anda merasa lebih baik bermain permainan!

  Vestigia agak seperti empat mod dalam satu. Tetapi, pada terasnya, ini mengenai masalah yang saya ada dengan permainan ini: walaupun semua pemuliaan padang gurun dan perhatian terhadap perincian, gambarannya yang belum dapat diadakan di Amerika. Visual, sementara cantik, sering merasa sedikit tidak berwarna dan cerah untuk memberi inspirasi dan menggalakkan penjelajahan. Wilderness, sekali lagi, terperinci seperti itu, sering terasa kosong dan kesepian, bukannya subur dan mengundang. Paling teruk, ada cuaca buruk, selalunya gagal memberikan apa -apa lebih daripada bunyi latar belakang untuk misi, dan itu hanya apabila ia tidak sibuk berubah secara radikal setiap lima saat. Dengan isu -isu ini, kadang -kadang sukar untuk melihat sisa -sisa era yang Dutch dan gengnya mahu bertahan.

  Penghargaan:
  Sebelum mendapatkan lebih terperinci mengenai ciri -ciri, terima kasih saya kepada:

  Dayl, yang memberi saya pangkalan untuk masa saya.
  Majestic253, yang menyediakan tetapan permainan lanjutan AS, beberapa tetapan yang digunakan dalam mod ini.
  Swartz420, kerja yang penting untuk modders visual seperti kita.
  Whyem, yang telah membantu saya sepanjang proses ini, dan telah begitu baik untuk merancang penutup dan beberapa tangkapan skrin.
  Dan walaupun saya tidak pernah bercakap dengan pasukan penebusan visual, mereka masih menjadi inspirasi besar -besaran.

  Ciri-ciri:
  Mod ini dibahagikan kepada 4 bahagian/modul, semuanya boleh diaktifkan/dilumpuhkan dengan mengklik dua kali mod dalam LML.
  Walau apa pun, MOD membuka kunci semua grafik dan tetapan audio, dan membolehkan DLSS. (Sekali lagi, terima kasih kepada Swartz420, Majestic253, dan Whyem). Berikut adalah senarai ciri -ciri utama, terdapat beberapa lagi yang kecil; Ciri-ciri penting atau perubahan permainan ditunjukkan dengan berani dan itik.

  Modul: Sistem Cuaca
  -Membaik pulih semua peralihan cuaca dan menjadikannya tetap. Di atas membuat sistem cuaca permainan terasa seperti sistem yang bersambung, bukannya sekumpulan timecycles yang disjoint, ini bermakna peralihan sekarang cukup perlahan untuk tidak bergelora dan jauh lebih semula jadi. Walau bagaimanapun, permainan masih boleh memaksa peralihan dalam beberapa keadaan.
  -Mengubah sistem suhu menjadi lebih selaras dengan musim panas musim panas-musim panas kita.
  -Menyesuaikan peluang peristiwa cuaca yang berbeza dengan sewajarnya.

  Modul: Visual
  -Semua timecycles sepenuhnya dirombak untuk mewujudkan keadaan cuaca yang lebih seumur hidup (kabus serantau/tanah, awan rendah, hujan yang lebih realistik, badai salji dan debu, dan lain -lain.).
  -Banyak visualsettings.Perubahan XML, termasuk, tetapi tidak terhad kepada TAA, mengasah, dan awan cirrus.
  -Pembaikan semua hujan, salji, dan ais jatuh.
  -Perubahan dalam sistem angin, dan cuaca lain.Perubahan XML.
  -Lebih banyak buih semasa bersentuhan dengan air.
  -Kesan PED yang lebih realistik (kitaran pernafasan, peluh, dll.).

  Modul: Perubahan berkaitan flora
  -Perubahan simulasi bahan untuk mewujudkan kawasan yang lebih responsif.
  -Lebih padat untuk hutan.
  -Lain scrublands realistik.

  Modul: Ketumpatan PED (boleh menjadi prestasi yang agak intensif)
  -Meningkatkan had PED hingga 255.
  -Lebih banyak pedang di bandar.
  -Penempatan hidupan liar yang lebih realistik.
  -Umumnya lebih banyak burung.
  -Perubahan haiwan dan manusia AI.
  -Peds lebih cenderung untuk bercakap antara mereka.
  -Burung melemparkan sayap mereka sedikit lebih cepat.

  Pemasangan:
  Sudah tentu, anda memerlukan Loader Mod Lenny untuk mod ini berfungsi, tetapi selain itu, ia cukup mudah: letakkan folder ‘LML’ dan fail ‘XML-Translator’ (kedua-duanya .ASI dan .XML) ke direktori permainan. Sekiranya anda sudah mempunyai folder ‘lml’, ia akan bertanya kepada anda jika anda ingin menggabungkan kedua -dua. Katakan ya. Selepas ini, anda perlu membuka LML UI (The .EXE dipanggil Modmanager.UI, dalam folder yang dipanggil Modmanager), klik dua kali pada vestigia, dan pilih modul yang anda mahukan.

  Versi 1.2ln
  Perubahan cermin dari fail utama.

  Versi 1.2cs
  Kemas kini dalam nama sahaja.

  Versi 1.2.9LN
  Perubahan cermin dari fail utama.

  Versi 1.2.9dn
  Perubahan cermin dari fail utama.

  Versi 1.2.9
  Memperbaiki lebih banyak pepijat cutscene kecil.
  Skim warna berubah.
  Peralihan cuaca yang disemak semula.

  Kredit:

  No12 – Dayl – Whyem – Majestic253