Mod – Total War: Warhammer II – Mod DB, Perang Jumlah Terbaik: Warhammer 2 Mods | Pcgamesn

Perang Jumlah Terbaik: Mod Warhammer 2

Mod ini menambah UI adat baru yang membolehkan anda menyesuaikan Lords sebelum pengambilan. UI adat membolehkan anda mengubah suai nama, jenis, kemahiran Lords.

Mod – Total War: Warhammer II

Millennia yang lalu, dikepung oleh pencerobohan kekacauan, satu konklave mage elf tinggi memalsukan vorteks yang luas,. Tujuannya adalah untuk menarik angin keajaiban dari dunia sebagai sinkhole mengalir lautan, dan meletupkan gerombolan daemon kembali ke alam kekacauan. Sekarang vorteks yang hebat, dan dunia lagi berdiri di ambang kehancuran.

Dagangan Wilayah

12 Mac 2023 Dikeluarkan 2018 Strategi Berdasarkan Giliran

Menambah UI baru yang menyediakan versi asas perdagangan wilayah. Fungsi pada masa ini termasuk pembelian dan pemberian hadiah kawasan. Sebab utama ini.

Fantasi Perdagangan Wilayah

Rus abominasi kembung

16 Mei 2022 Dikeluarkan 9 Mei 2022 Strategi Berdasarkan Giliran

ЭэO мод добавidik 2 новых юнита д fil.

Abominasi kembung fantasi Rus

Perintah Tentera Bretonnia

19 Okt 2020 Dikeluarkan 2018 Strategi Masa Nyata

Mod ini dibuat oleh pembuatan semula! Saya hanya pencipta bersama yang menambah tuan-tuan, segala yang dilakukan oleh remake sehingga semua kredit untuk mod itu pergi kepadanya.

Perintah Tentera Fantasi Bretonnia

Peta adat kempen besar

30 Jul 2018 Dikeluarkan 2017 Strategi Berdasarkan Turn

GCCM membawa peta tersuai ke kempen, dengan matlamat meningkatkan pelbagai visual dan permainan.

Kempen Grand Fantasy Peta Custom

Jumlah Penjana Perang Total Rawak: Warhammer II

Mod ini merebak pemilikan rantau di semua wilayah, mempunyai kempen yang lebih pelbagai dan kedudukan permulaan. Berfungsi untuk kedua -dua kempen dan semua puak.

Generator Perang Jumlah Rawak Total Rawak: Fantasi Warhammer II

Tiada Degradasi – Saman yang berterusan

30 Jun 2018 Dikeluarkan Strategi Berbasis 2017

Pernah tertanya -tanya mengapa clanrats yang terowong ke medan perang hanya runtuh dan mati? Dan mengapa perkara yang sama berlaku kepada Eagles atau Zombi yang anda.

Tiada Degradasi – Saman Saman yang berterusan

Kempen besar yang lebih gelap

30 Jun 2018 Dikeluarkan Strategi Berbasis 2017

Mod ini mengubah kedua -dua peta vorteks dan peta empayar fana ke pengalaman warhammer yang lebih gelap dan grittier. Pada masa ini versi empayar fana.

Fantasi Kempen Grand yang lebih gelap

30 Jun 2018 Dikeluarkan Strategi Berbasis 2017

. Menonton infantri.

Fantasi pertempuran kejam

Cataph’s The Southern Nealms (TEB) 2.0

30 Jun 2018 Dikeluarkan Strategi Berbasis 2017

! Mod yang dikasihi kami untuk WH1 sedang melawan gelombang untuk merompak tiga benua baru kekayaan mereka meneroka yang baru.

Cataph’s The Southern Nealms (TEB) 2.0 fantasi

30 Jun 2018 Dikeluarkan Strategi Berbasis 2018

Mod ini menambah UI adat baru yang membolehkan anda menyesuaikan Lords sebelum pengambilan. UI adat membolehkan anda mengubah suai nama, jenis, kemahiran Lords.

fantasi penciptaan tuan adat

Pembaikan reskin DRYRAIN

Reskin Drirain adalah mod grafik yang mengubah rupa banyak unit. Ini memberi tumpuan kepada getaran mesra yang realistik dan menghiburkan. .

Fantasi Pembaikan Reskin Dryrain

Mod Warhammer II Mod Radious Total War

30 Jun 2018 Dikeluarkan Strategi Berbasis 2017

Mod Permainan Lengkap Mod, yang menawarkan kepada pemain perubahan besar dalam kempen AI, diplomasi, pertempuran tanah, kebolehan kerja semula, mantra, sihir, perubahan bangunan.

Fantasi Mod Warhammer II Fantasi Mod

Unit Sebidee mengubah saiznya

30 Jun 2018 Dikeluarkan Strategi Berbasis 2017

Mod ini membaik pulih saiz unit dalam apa yang saya rasa adalah cara yang realistik, mesra-mesra dan cantik! Ia menjejaskan hampir setiap unit dalam permainan.

30 Jun 2018 Dikeluarkan Strategi Berbasis 2018

Menambah kerangka keseluruhan yang membolehkan kemungkinan mewujudkan antara muka pengguna tersuai dalam mod. Membuat UI dalam mods sangat sukar.

Rangka Kerja Modding UI

Kekacauan Ultimate

30 Jun 2018 Dikeluarkan Strategi Berbasis 2017

Kekacauan muktamad; Total Pembaikan Faksi Kekacauan! Misi ini adalah untuk menjadikan kekacauan muktamad mod tahap DLC dari segi kualiti.

Ultimate Skaven

30 Jun 2018 Dikeluarkan Strategi Berbasis 2017

Ultimate Skaven; Total pembaikan puak Skaven! Kemuliaan kemuliaan dengan tikus bertanduk besar! Misi ini adalah untuk menjadikan Skaven Ultimate sebagai permainan Truley yang berubah-ubah.

Ultimate Skaven Fantasy

Unlocker Faction Crynsos+

30 Jun 2018 Dikeluarkan Strategi Berbasis 2017

Mod ini memungkinkan untuk memainkan sebarang puak dalam kempen vorteks dan empayar fana.

Unlocker Faction Crynsos+ Fantasi

.0

Pengembangan jadual lain, teknologi baru, watak, kemahiran, sama seperti dengan alam selatan, tetapi dengan kurang bulu dan lebih banyak janggut. Cara lebih janggut. Berlebihan.

Kraka Drak Cataph: The Norse Dwarfs 2.0 fantasi

Spanduk pertempuran yang mendalam

30 Jun 2018 Dikeluarkan Strategi Berbasis 2017

. Saya tidak menyukai aspek mainan untuk spanduk vanila. Sekarang terasa “warnam.

Fantasi Banners Battle Immersive

26 Jun 2018 Dikeluarkan Strategi Berdasarkan 2017

Pernah tertanya -tanya mengapa tidak ada formasi yang tersedia untuk mana -mana unit, walaupun kebanyakan kaum disiplin cukup baik untuk menggunakan taktik lanjutan dan dengan itu.

REBANNER II

Jun 24 2018 mengeluarkan strategi berasaskan pusingan 2017

Pernah berasa seperti anda membuang masa anda menentukan unit mana yang akan memberikan kesetiaan +5? Mod ini mengulangi sepanduk untuk menjadikannya lebih menarik untuk digunakan. Paling.

Fantasi Rebanner II

Rejimen Tanda Gelap Kenaikan

24 Feb 2018 Dikeluarkan Strategi Berdasarkan 2018

Rejimen Dark Of Rejimen (Grudgebringers ROR) untuk SFO Versi 7.0 Mod ini Tambah Unit ROR Baru: 1) Grudgebringers Infantri Diketuai oleh Hero dengan Artifak.

Rejimen Tanda Dark Fantasi Renown

Tidak ada mod yang dijumpai sepadan dengan kriteria yang ditentukan. . Tambahkan mod dan bantu kami mencapai misi kami untuk mempamerkan kandungan terbaik dari semua pemaju. Sertailah sekarang untuk berkongsi kandungan anda sendiri, kami mengalu -alukan pencipta dan pengguna dan menantikan komen anda.

Total War selalu menjadi siri yang telah menarik modders, dan adegan mod Warhammer 2 berkembang maju akibat dari warisan yang panjang ini. Ia juga mendapat manfaat daripada fakta bahawa dalam jumlah Warhammer, perhimpunan kreatif yang komited untuk satu siri permainan berturut -turut dan bukannya permainan individu dari tempoh masa yang dipilih. Belum lagi menyokong idea itu melalui kempen besar antara permainan mereka (dan terbesar), Empires Mortal.

Ini merupakan peluang yang unik untuk pemodenan, yang kini boleh mencipta kandungan yang berterusan yang merangkumi trilogi keseluruhan, serta menarik dari fantasi Warhammer yang luas untuk memperkenalkan unsur -unsur permainan yang mungkin tidak pernah mempunyai peluang untuk masa, wang dan lain -lain dan lain -lain.

Total War: Komuniti Modding Warhammer 2 adalah, di tengah-tengahnya, usaha kolaboratif, sebagai pencipta bekerjasama, menambah beratus-ratus jam replayability untuk siri ini, sementara juga bekerja untuk merealisasikan dunia fantasi dalam permainan. Di bawah, kami telah mengumpulkan senarai mod kegemaran kami. Ada yang menambah kualiti hidup yang mudah berubah, sementara beberapa – seperti SFO besar – adalah overhauls drastik yang mempengaruhi hampir setiap aspek permainan.

Jumlah Perang: Mod Warhammer 2

Ini adalah Perang Total Terbaik: Mod Warhammer 2:

  • Roster yang Diperluas – Kislev Reborn
  • Unlocker Faction Crynsos+
  • Nyanyian pertempuran
  • Reskins DRYRAIN
  • Penjana perang sepenuhnya secara rawak
  • Pilihan pencerobohan Chaos
  • Lords Legenda Mixu
  • Kraka Drak Cataph: The Norse Dwarfs 2.0
  • SFO: Grimhammer II

Roster yang Diperluas – Kislev Reborn

Sekiranya seperti kami, anda sangat teruja untuk Perang Jumlah: Warhammer III, maka mod ini mungkin memberi anda pembetulan yang anda perlukan semasa anda menunggu. Kislev Reborn yang secara besar-besaran memperluaskan jadual unit Kislev di Warhammer II untuk menjadi lebih terkini dengan tradisi semasa dan buku sumber semasa. Ia memperkenalkan Lords baru, lima wira, serta 30+ unit dan lapan rejimen terkenal.

Anda akan memerlukan Unlocker Mixu untuk benar -benar dapat bermain sebagai puak ini dan menikmati unit -unit baru, walaupun menurut pencipta AI juga mampu merekrut pilihan baru juga. Kislev adalah salah satu perlumbaan Warhammer 3 yang disahkan, dan ada sub-mod untuk ini yang akan menjadikannya serasi dengan mod pulih SFO, yang disebutkan di bawah.

Unlocker Faction Crynsos+ oleh Crynsos

Adakah anda ingat kembali apabila hanya mengalahkan puak dalam perang total akan membiarkan anda bermain seperti mereka? Kali pertama saya bermain Rom I, akhirnya mengalahkan Gaul. .

Berkaitan: Permainan Strategi Terbaik di PC

Walau bagaimanapun dengan Unlocker Faction Crynsos, anda boleh bermain sebagai puak di kedua -dua Empires Mortal dan Kempen Vortex. Dengan perlumbaan Warhammer yang jauh, ini benar -benar membolehkan kedudukan permulaan yang unik, sama ada kempen Wood Elf Desert dari Kem Oreon, atau kempen hutan kerdil di tulang belakang Sotek.

Elf dan Skaven High Duke

Nyanyian pertempuran

Dalam permainan vanila, satu unit boleh mula melaungkan jika ia berjaya melancarkan atau memusnahkan unit musuh. Bagi sesetengah orang, seperti boo!, Ini tidak mencukupi. Nyanyian pertempuran adalah mod mudah yang meningkatkan kekerapan pelbagai kesan bunyi melaungkan, serta perbualan terbiar.

Itu sahaja. Itu mod. Ia tidak akan meniup tudung dari Warhammer 2 anda yang seterusnya, tetapi tweak ambien yang lebih rendah ini benar-benar dapat membantu dengan rendaman di ruang taktikal.

Reskin Dryrain oleh Hooveric

Pelbagai visual dalam unit jauh lebih rendah masalah dalam permainan fantasi daripada bersejarah. Lebih mudah untuk bosan dengan puak barbar generik, dalam permainan dengan banyak puak barbar generik, daripada dalam permainan dengan labah -labah gergasi, kelawar pembunuh, serigala undead, berjalan kapal karam dan mayat yang meletup dan lain -lain. Tetapi pelbagai sentuhan tidak pernah menyakiti sesiapa pun. The Dryrain Reskins oleh Hooveric adalah siri penambahbaikan visual yang indah, namun halus untuk unit, tuan-tuan dan pahlawan, yang memberi tumpuan kepada ‘realisme mesra-‘, menambah satu lagi lapisan kedalaman ke permainan yang sudah mendalam.

Penjana perang keseluruhan secara rawak oleh Krubermorgen

Posisi Mula telah lama menjadi keluhan untuk Perang Jumlah: Komuniti Warhammer – mengambil masa bertahun pembebasan permainan pertama). Dengan salah satu mod perang kegemaran saya, penjana peperangan keseluruhan yang sangat rawak yang dinamakan secara rawak, kebimbangan kedudukan anda adalah perkara masa lalu.

Atau sebenarnya lebih tepat untuk mengatakan bahawa mereka adalah kebimbangan yang sangat nyata pada masa kini, kerana mod mengubah setiap kedudukan mulai puak dalam permainan. Seperti yang anda harapkan dari Lizardmen tiba -tiba teleport ke tengah -tengah Norsca, hasilnya sering ganas dan tidak dapat diramalkan, kerana AI cuba memahami apa yang berlaku. Ini masa yang indah.

Pilihan Pencerobohan Chaos oleh Crynsos

Tidak ada yang lebih menjengkelkan daripada berada di tengah -tengah kempen mencengkam, tetapi kemudian harus menggugurkan segala -galanya untuk pencerobohan kekacauan. . Pilihan pencerobohan Chaos oleh Crynsos betul -betul itu, mendorong anda pada permulaan kempen tentang kapan (atau jika) anda mahukan pencerobohan kekacauan pada bila -bila masa dalam kempen anda.

GCCM: Pek Penyelesaian oleh GCCM

? Dengar saya. Salah satu aduan yang paling konsisten mengenai jumlah perang: siri Warhammer adalah pertempuran pengepungan berulang, yang sering dapat dirasakan seperti sedikit tugas. Di latar belakang anda mengintip bandar yang luas, dengan jalan -jalan dan lorong -lorong, tempat untuk chokepoints dan pertahanan berlapis, tetapi anda hanya boleh mengakses sebahagian kecil peta.

GCCM: Pek Penyelesaian adalah mod kompilasi yang membawa bersama ciptaan dari beberapa peperangan yang paling menonjol: Modder Peta Warhammer. Mereka menambah sejumlah besar pelbagai pengalaman dalam permainan anda, yang membolehkan anda bertarung dengan peta pengepungan lebih mirip dengan abad pertengahan II-pelbagai lapisan dan penuh dengan kemungkinan, serta memberikan lokasi warhammer yang mereka layak.

Mixu’s Legendary Lords oleh Mixu

Ia tidak akan berlebihan untuk mengatakan Legendary Lords 1 dan 2 Mixu, mewakili puncak Tuhan Modding di Warhammer. Mereka menambah pelbagai jenis tuan dan pahlawan yang unik untuk permainan – kedua -dua watak yang kita mungkin tidak pernah melihat, seperti Elspeth von Draken (dan naga Carmine) dan mereka yang lama diminta, seperti Taurox the Bull Brass. Watak -watak ini datang dengan kebolehan khas, gunung, dan tahap menggilap profesional, yang dalam beberapa kes, sering membuat anda mempersoalkan sama ada mereka sebenarnya adalah perkara sebenar.

Mereka juga sering mengisi jurang dari segi playstyle kempen-saya memainkan kempen Tomb Kings yang fokus berkuda yang hebat dengan King Tutankhanut dari Legendary Lords 2.

Kraka Drak Cataph: The Norse Dwarfs 2.0 oleh Cataph

Walaupun Mod Southern Realms Cataph juga hebat, saya fikir Kraka Drak: The Norse Dwarfs 2.. Mod pada dasarnya membolehkan anda bermain sebagai Kraka Drak, puak kerdil yang ada di Norsca, dengan kedua -dua unit unik dan tuan -tuan yang unik. Tetapi bengkel permainan mengelilingi kerdil Norse tidak sejauh ini memperluaskan watak atau unit, jadi Cataph menciptakannya – dengan cara yang sama dengan apa yang dilakukan CA untuk pantai vampire, mewujudkan unit baru, dan tuan baru di Cylostra Direfinn.

Mod ini mempunyai pelbagai unit, teknologi, dan rantai bangunan yang membuat pengalaman kempen tersendiri. Belum lagi bahawa Kraka Drak, pada pendapat saya, adalah salah satu kedudukan yang paling menarik, namun tidak tersedia, mula dalam permainan vanila.

SFO: Grimhammer II oleh Pasukan Mod SFO

Dari segi mod yang mengubah setiap aspek permainan vanila, anda berhutang kepada diri sendiri untuk mencari SFO: Grimhammer II. Memfokuskan pada pengalaman pemain yang lebih dekat dengan alam semesta dan Warhammer Universe ‘, pasukan SFO terdiri daripada 10 pemodenan komuniti, masing -masing dengan kepakaran mereka sendiri, bersatu dengan cintanya fantasi Warhammer. Mereka telah mencipta visi kolaboratif Total War: Warhammer, menyusun beberapa mod terbaik untuk mencipta versi permainan yang tersendiri dengan haknya sendiri – dengan unit baru, puak, bangunan, dan visual.

Sekiranya anda memerlukan penunjuk tentang betapa luasnya perubahan itu, ringkasan 54 halaman penuh boleh didapati di halaman stim mereka. . Terdapat juga koleksi sub-mod yang mengagumkan yang boleh anda semak di sini.

Sean Martin Sean adalah wartawan bebas untuk pcgamesn, pc gamer, eurogamer, wireframe, dan taktik saku. Dia menikmati pembina dek, permainan strategi, dan suka perang total terlalu banyak.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.