Mod Terbaik Untuk Muat turun dan Cuba Di Valheim – Panduan Valheim – IGN, Mod Valheim Terbaik | Pcgamesn

Mod Valheim terbaik

Mod yang menambah 3 senjata baru ke permainan dengan mod senjata yang berbeza! Semasa memegang senjata, anda boleh menekan kekunci Mod Senjata (lalai: y) untuk menukar mod senjata.

Mod terbaik untuk memuat turun dan mencuba di Valheim

Bosan menunggu kemas kini kualiti hidup yang sangat diperlukan yang sangat diperlukan oleh Valheim? Nah, anda beruntung kerana komuniti modding di Nexus Mods telah bekerja keras untuk membangunkan beberapa mod Valheim yang ditetapkan untuk mengubah cara anda bermain permainan.

Jadi sama ada anda sedang mencari penambahbaikan QOL umum, pek tekstur tersuai, slot inventori tambahan, atau lebih, IGN telah dilindungi dengan beberapa mod terbaik yang tersedia untuk dimuat turun untuk Valheim.

Amaran: Sila gunakan mod berikut dengan risiko anda sendiri kerana mereka berpotensi menyebabkan kemalangan permainan, kehilangan item, dan rasuah dunia.

Mod valheim terbaik untuk dimuat turun

Ingin meningkatkan pengalaman permainan anda? Kami telah mendapat anda dilindungi dengan mod dua belas kualiti Valheim di bawah yang kami sangat mengesyorkan memuat turun dan mencuba sendiri.

Valheim Plus

Valheim Plus boleh dikatakan sebagai salah satu mod yang paling banyak dibincangkan dalam komuniti dan dianggap mesti ada untuk sesiapa sahaja yang ingin meningkatkan pengalaman permainan keseluruhan mereka di Valheim.

Lengkap dengan beberapa ciri kualiti hidup, Valheim Plus membolehkan anda tweak penggunaan dan penjanaan semula stamina anda, membawa berat badan, kelajuan fermenter, radius meja kerja, integriti struktur, dan lebih banyak lagi dengan hanya beberapa klik butang.

Sekiranya anda ingin mencari senarai lengkap setiap ciri yang anda boleh diubah suai – banyak – pertimbangkan untuk mengklik pautan di bawah untuk melawat halaman muat turun rasmi mod.

Kraf membina tarik bahan bakar masak dari bekas

Ketika datang ke penukar permainan, kerajinan membina tarik bahan bakar masak dari mod kontena mungkin hanya mengambil kek dan merupakan mod lain yang harus kami cadangkan memuat turun.

Kerajinan membina mod.jpg

. Betul, selagi anda berada dalam pelbagai struktur kerajinan yang diperlukan, anda akan dapat menarik bahan dari dada tanpa perlu membukanya.

Peralatan dan slot cepat

Mod Valheim ini menambah slot peralatan berasingan, jadi anda tidak perlu menggunakan ruang inventori anda. Kerana ia menjimatkan sedikit bilik, anda akan mendapat tiga slot cepat tambahan. Atas kematian, peralatan akan disimpan dalam batu nisan kedua, dan anda boleh membolehkan fungsi equip auto untuk memulihkannya dengan cepat.

Sekiranya anda mahukan mod Valheim yang mudah tetapi berguna ini, gunakan pautan di bawah untuk melawat halaman muat turun.

Suite Peningkatan Konsol Gungnir

Ingin melampaui hanya cheat komando konsol standard anda? Lihatlah lebih jauh daripada Suite Peningkatan Konsol Gungnir, mod komando konsol yang direka untuk meningkatkan pengalaman permainan anda dengan memperluaskan fungsi semasa perintah konsol. Ia serupa dengan mod Sktoolbox yang popular, tetapi berfungsi dengan lebih baik dengan kemas kini terkini.

Mod Gungnir membolehkan anda menggunakan lebih banyak arahan, perintah rantai, melihat sejarah arahan anda, membuat nama tersuai, dan banyak lagi. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai mod, klik pautan di bawah.

Membuang atau mengitar semula item inventori

Salah satu ciri yang paling diminta yang diminta oleh ramai pemain sejak Valheim dilancarkan, adalah pilihan untuk membuang atau memusnahkan item – sama ada ini berada di tanah atau hanya dari inventori anda.

Walaupun pemain hanya boleh membuang barang di atas tanah, atau membuat pemusnah, jauh lebih mudah (dan jauh kurang kemas) untuk menggunakan mod berguna ini.

Mod item inventori membuang juga membolehkan anda pilihan untuk membolehkan hotkeys segera dan tidak dapat ditarik balik, keluarkan item dari permainan.

Tekstur tersuai

Mencari perkara -perkara rempah -rempah? . Walaupun anda perlu berada di sisi yang lebih kreatif untuk membuat tekstur tersuai anda sendiri, ini adalah pilihan yang baik untuk mana -mana pemain yang ingin membuat kulit Valheim tersuai.

Tekstur tersuai Mod.jpg

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai mod, klik pautan di bawah.

HD Valheim

Sekiranya anda tidak mahu melalui kerumitan membuat tekstur tersuai anda sendiri, anda harus menggunakan mod HD Valheim. Ia betul-betul apa namanya: Semua tekstur digantikan oleh aset HD Pencipta, memberikan anda pengalaman yang lebih terperinci, seperti AAA.

Portal yang tidak terhad

Bosan tidak dapat mengangkut bijih dan bar logam di seluruh portal anda? Mod portal yang tidak terhad mungkin hanya yang anda cari kerana ia membolehkan pemain mengambil apa -apa jenis item melalui portal.

Anda juga boleh memilih untuk menyesuaikan peratusan item yang boleh anda simpan semasa melancong melalui portal. Oleh itu, jika anda hanya ingin melakukan perjalanan dengan 50% kuantiti asal anda, itu juga merupakan pilihan yang tersedia untuk anda laksanakan.

Tumpukan cepat, kedai, menyusun, sampah, restock

Seperti namanya, mod Stack Valheim cepat ini membolehkan anda menyusun item dari inventori anda ke dada yang dibuka atau berdekatan dengan tekan yang mudah dengan butang mudah.

Walaupun ia serupa dengan mod Stack Quick yang asal, versi yang lebih baru ini juga menawarkan keupayaan untuk mengembalikan barang dari dada berdekatan, menyusun inventori anda, dan barang sampah yang anda tidak mahukan.

Pernahkah anda melewati sesuatu dan tidak dapat menandakan peta kerana anda sedang dikejar oleh makhluk bermusuhan? Kemudian selepas beberapa ketika, anda kembali ke arah umum di mana bahan itu, hanya untuk mengetahui bahawa ia tidak sebenarnya ke arah itu?

Di bawah radar mod.jpg

Sudahlah hari -hari ketika anda berjuang untuk mencari tempat untuk mencari barang -barang di sekitar peta. Di bawah radar menyelesaikan masalah ini dengan menonjolkan item dan lokasi di sekeliling anda dalam julat tertentu.

Valheimraft

Mod Valheim ini membolehkan anda menyesuaikan kapal anda, diilhamkan oleh rakit permainan survival. Ini bermakna bahawa bukannya membina satu bilion pangkalan, anda boleh memberi tumpuan kepada rumah terapung epik tunggal. Ya, anda boleh meletakkan perabot, stesen kerajinan, dan banyak dada di longsor yang disesuaikan.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai mod ‘Valheim Meets Raft’, klik pautan di bawah.

Menjumpai mod yang anda fikir kita harus memasukkan? Beritahu kami beberapa mod kegemaran anda dalam komen di bawah!

Mencari lebih banyak panduan Valheim? .

Mod Valheim terbaik

Sekiranya anda telah meletihkan permainan Viking ini dan ingin bermain -main dengan tetapan, berikut adalah mod Valheim yang terbaik dan cara memasangnya di PC.

Struktur besar yang dikelilingi oleh beberapa pokok di Valheim

Diterbitkan: 28 Jul, 2023

Apakah mod Valheim terbaik? Valheim tidak menyokong pemodenan secara rasmi, tetapi itu tidak menghentikan masyarakat daripada membina alat mereka sendiri untuk mengubah permainan.

Sekiranya anda mencari cara baru untuk mengalami Valheim tanpa menggunakan arahan konsol Valheim, atau anda ingin mengubah beberapa aspek yang lebih membosankan dari permainan Viking, mod ini harus mempunyai semua yang anda perlukan. Penting untuk diperhatikan bahawa setiap mod yang disenaraikan di halaman ini boleh digunakan pada pelayan Valheim yang berdedikasi.

Mod Valheim terbaik adalah:

Mod Valheim - Cara Muat turun

Portal yang tidak terhad

Mod Portal yang tidak terhad membolehkan anda membawa bijih logam melalui portal anda, menjimatkan perjalanan panjang beberapa jam sepanjang perjalanan permainan. Keputusan untuk menghentikan pemain daripada mengambil bijih melalui portal adalah satu perbalahan di kalangan pemaju, tetapi akhirnya mereka memutuskan menentangnya. Dengan mod ini, kuasa untuk membuat keputusan itu ada di tangan anda.

ValheImplus

Mod Valheim yang paling popular setakat ini, ValheImplus membolehkan anda menyesuaikan permainan dengan tepat seperti yang anda mahukan. Kecewa dengan betapa sukarnya bangunan? Keluarkan semua sekatan bangunan. Benci berapa lama masa yang diperlukan untuk smelter menjatuhkan logam? Tukar pemasa smelter untuk mengambil separuh masa sebaliknya.

Mod ini juga merangkumi perbaikan kualiti hidup seperti sistem peta kongsi untuk pemain dalam kumpulan yang membuat meneroka lebih mudah daripada sebelumnya. ValheImplus adalah untuk orang -orang yang tahu apa pengalaman yang mereka mahu keluar dari permainan tetapi sebelum ini tidak dapat berbuat apa -apa mengenainya.

Statistik makanan perapian dan rumah lama

Kemas kini perapian dan rumah membuat perubahan besar dengan cara sistem makanan bekerja, mengubah nilai hampir setiap hidangan dalam permainan. Sebilangan orang tidak berpuas hati dengan perubahan ini kerana setiap hidangan sekarang menyediakan pemain dengan kesihatan atau stamina, bukan kedua -duanya. Ini boleh menjengkelkan jika anda telah bekerja keras untuk memperoleh barang -barang yang jarang berlaku, hanya untuk makanan anda untuk menjadi nerfed dalam patch yang paling terkini. Gunakan mod statistik makanan lama dan rumah untuk memberi makanan yang susah kepada anda statistik yang mereka layak.

Rampasan epik

Valheim memisahkan diri dari permainan survival yang lain dengan memaksa pemain untuk mencipta senjata dan perisai mereka sendiri ketika mereka maju melalui permainan. Sekiranya anda ingin membuat rampasan di Valheim sama dengan RPG seperti Diablo, mod rampasan epik menambah barang -barang ajaib ke dalam kolam rampasan untuk membakar perkara.

Dengan mod ini, perisai ajaib dan senjata dapat diperoleh dari musuh, dada, dan pergaduhan bos yang terbunuh. Ini datang dalam bentuk jarang jarang (jarang, epik, dan legenda), dan sifat -sifat ajaib diberikan secara rawak untuk mencipta pengalaman Valheim yang sangat berbeza. Barang -barang ajaib ini secara lalai jarang muncul kerana peratusan drop mereka rendah, tetapi apabila anda dapati, item itu memancarkan rasuk berwarna -warni ke langit untuk membantu anda mengambil rampasan anda.

Mod Valheim - Peta

Valheim World Generator

Meneroka Dunia Valheim Anda Boleh Mengambil Masa yang Sangat Lama, Terutama Sebagai Pemain Solo. Jangan takut, kerana mod penjana dunia valheim ada di sini untuk membantu. Anda boleh menggunakan alat ini pada benih dunia yang ada, membolehkan anda melihat keseluruhan peta anda bersama -sama dengan lokasi yang tepat setiap bos dan item. Ini tersedia melalui penyemak imbas web, yang bermaksud anda tidak perlu memasang apa -apa di komputer anda.

Kelab bertinju

Ada kalanya rakan anda perlu menampar, dan anda boleh meletakkannya di tempat mereka dengan mod Fight Club. Berjuang rakan di Valheim tanpa mod ini menyebabkan pemain yang dikalahkan kehilangan mata kemahiran mereka, dan mereka terpaksa mengembara kembali ke tempat kematian mereka untuk mengambil barang -barang yang jatuh. Mod Fight Club membuat pertempuran jauh lebih kurang kerumitan – anda hanya mencabar seorang kawan untuk bertanding dan berperang melawan mereka. Tidak ada yang harus mati dalam pertarungan, dan anda tidak perlu mengambil risiko kehilangan barang atau mata kemahiran sama ada.

Pandangan orang pertama

Tambahkan pilihan kamera tambahan untuk Valheim dengan mod pandangan orang pertama ini. Valheim memberi anda pilihan untuk mengezum masuk dan keluar pada orang ketiga, bagaimanapun, ada saat -saat ketika bermain di orang pertama akan membantu. Sama ada anda mahu menatap lautan semasa anda secara senyap -senyap ikan, atau anda mahu sudut yang lebih baik untuk memburu rusa dengan busur dan anak panah, mod orang pertama sesuai untuk semua jenis senario.

Mod Valheim - Betterui

Betterui

UI minimalis Valheim menyimpan kekacauan dari skrin, bagaimanapun, ini datang dengan kos kebolehbacaan. Betterui bertujuan untuk mematuhi piawaian Valheim sambil membuat aspek UI lebih mudah difahami. Contohnya, degradasi peralatan boleh menjadi sukar untuk dijejaki jika anda tidak memberi perhatian yang mendalam – dengan Betterui, ketahanan setiap item diwarnai untuk membuat perkara lebih jelas.

Buildshare

Pernahkah anda kagum dengan pembinaan orang lain yang anda mahukan anda dapat meniru mereka dengan sempurna? Dengan mod Buildshare, pemain Valheim dapat menyimpan dan memuatkan pembinaan mengikut kehendak. Sekiranya anda membina pangkalan yang sempurna dan mahukan perkara yang sama dihiasi di sekitar sudut peta, anda boleh menyalin dan menampal struktur tepat di mana anda menginginkannya. Begitu juga, jika pembina mahir telah membina sesuatu yang anda mahukan, mereka kini boleh berkongsi ciptaan mereka dengan komuniti Valheim.

Mod Valheim - menanam semuanya

Menanam semuanya

Sekiranya anda ingin hidup sepenuhnya dari tanah anda di Valheim, anda tidak mempunyai banyak pilihan ketika datang ke pertanian. Sama ada anda ingin mengelakkan makan daging dalam permainan, atau anda hanya ingin menanam perkara yang berbeza, mod ini harus membuat perkara lebih mudah. Tanaman Everything Mod membolehkan anda meletakkan banyak semak beri, cendawan cendawan, dan pokok pokok untuk membuat ladang yang sempurna.

Jam

Sukar untuk menjejaki masa di Valheim, terutamanya ketika berjuang dalam bioma gelap seperti paya di mana matahari tidak dapat dilihat sepanjang hari. Mod Jam menjadikannya mudah untuk menjejaki masa, memastikan bahawa anda boleh memburu siang hari dan kembali ke kem anda sebelum matahari terbenam. Ini bukan mod paling glamor dalam senarai, tetapi sangat berguna jika anda ingin mengelakkan diserang oleh musuh pada waktu malam.

Memasang Mod Valheim

Sebelum meneruskan mod ini, ia patut disokong oleh data simpan anda sekiranya berlaku apa -apa yang salah. Bergantung pada mod yang anda gunakan, mungkin tidak mungkin untuk memindahkan watak dari permainan modded kembali ke versi asal.

Seperti yang disebutkan, pemaju Valheim tidak pernah bertujuan untuk menyokong mod secara rasmi – beberapa mod mungkin mempunyai kaedah pemasangan yang unik bergantung pada berapa banyak mereka berinteraksi dengan permainan. Nasib baik, majoriti mod menggunakan Bepinex, rangka kerja modding untuk enjin permainan perpaduan.

Sebaik sahaja anda telah menyalin fail ke dalam folder Valheim, memasang mod menggunakan Bepinex adalah mudah: hanya seret fail mod ke folder plugin Bepinex. Tidak setiap mod dipasang seperti ini, jadi penting untuk menyemak semula arahan pemasangan untuk setiap mod yang anda muat turun.

Itu sahaja yang kita ada untuk mod Valheim yang terbaik, tetapi jika anda telah meletihkan permainan dunia terbuka dan mengalahkan bos Valheim dalam salah satu permainan PC terbaik, inilah permainan survival yang lain untuk dipertimbangkan.

Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. Anda juga akan mendapati dia meneroka alam semesta di Starfield dan mengamalkan kombo di Street Fighter 6.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Mod Valheim

Mudah memasang dan menguruskan mod anda dengan aplikasi Thunderstore!

Kategori “Kemas Kini Permintaan Hildir” baru telah ditambah untuk membantu menjejaki mod mana yang serasi dengannya, sila kategori muat naik anda dengan sewajarnya!

Semua mod

ebKR-R2Modman Ikon

R2Modman

Pengurus Mod yang mudah dan mudah digunakan untuk beberapa permainan menggunakan Thunderstore
Terakhir Dikemaskini: Sebulan yang lalu

Ikon Denikson-BepineXpack_Valheim

Bepinexpack Valheim

Pek bepinex untuk valheim. Terdahulu dan termasuk dll perpaduan yang tidak terkawal.

Ikon Deathwizsh-Legendaryweapons

LegendaryWeapons

Mod yang menambah 3 senjata baru ke permainan dengan mod senjata yang berbeza! Semasa memegang senjata, anda boleh menekan kekunci Mod Senjata (lalai: y) untuk menukar mod senjata.

Terakhir dikemas kini: 2 jam yang lalu

Deathwizsh-upgradeantLerpickaxe Ikon

UpgradeantLerpickaxe

Mod yang akan membolehkan anda menaik taraf pickaxe antler seperti yang lain
Terakhir dikemas kini: 2 jam yang lalu

Ikon Deathwizsh-Pavedroadnolevel

Pavedroadnolevel

Kualiti mod kehidupan yang menghilangkan kesan meratakan dari ‘jalan berturap’ cangkul. Sekarang anda boleh membuka jalan anda tanpa mengacaukan medan!

Terakhir dikemas kini: 4 jam yang lalu

Ikon Shudnal-HarpoonExtended

Harpoonextended

Harpoon hampir semuanya. Tarik dan lepaskan garis. Tarik diri anda ke sasaran. Kawalan penuh.
Terakhir dikemas kini: 4 jam yang lalu

SEARICA-MORE_VANILLA_BUILD_PREFABS ICON

Lebih banyak vanila membina prefabs

Menambah prefabs membina vanila yang boleh dikonfigurasikan untuk tukul dalam mod survival dengan konfigurasi lalai untuk kemudahan penggunaan. Sekarang dengan ServerSync!

Terakhir dikemas kini: 5 jam yang lalu

Ikon Alpus-Norsedemigods

Norsedemigods

Main sebagai demigod, dipilih dari anak perempuan atau anak Odin, diberkati dengan kekuatan tuhan -tuhan. Mod ini menambah kelas yang unik dengan sihir, mantra, kebolehan, item dan banyak lagi.

Terakhir dikemas kini: 10 jam yang lalu

BB_GUTTA-FEEDFROMHAND ICON

Feedfromhand

Mod yang membolehkan anda memberi makan haiwan anda yang dijinakkan dari tangan anda, seperti minecraft.
Terakhir dikemas kini: 11 jam yang lalu

Ikon Coemt-Protectyiansed

Protecyseed

Menghalang penggunaan arahan sepenuhnya oleh sesiapa sahaja, malah pentadbir
Terakhir dikemas kini: 13 jam yang lalu

jp-epicloot_japanese ikon

Epicloot Jepun

Fail terjemahan rampasan epik untuk lang Jepun./Rampasan epik 日本 語化 ファイル
Terakhir dikemas kini: 16 jam yang lalu

Ikon Burrotile-Portalmarker

Portalmarker

Jejaki portal anda! Mod ini menandakan semua portal di minimap setiap kali portal dinamakan semula atau digunakan. Mod ini dimuat semula dari nexus yang dicipta oleh sebdei.

Terakhir dikemas kini: 16 jam yang lalu

Ikon Rezus34-Bastardswords

Bastardswords

Terakhir dikemas kini: 17 jam yang lalu

Huntardys-Epicvalheimsadditions Ikon

Epicvalheimsadditions

Menambah 3 Tingkat Baru Senjata / Perisai / Alat, Bos Custom, Altar Boss Custom, Minibosses Custom, Ores / Sumber yang Boleh Dikumpulkan, ke Mistlands / Deepnorth / Ashlands. Eva, Epic Valheim Tambahan, Epicvalheimadditions, Epic_valheim_additions