Mod – Star Wars: Empire at War: Angkatan Rasuah – Mod DB, Empire at War: Angkatan Rasuah PC Mod Terbaik | GameWatcher

Empayar di Perang: Angkatan Mod Rasuah

Contents

Empayar telah jatuh dan Republik Baru dilahirkan dari konflik. Tetapi dalam abu perang saudara, namun kehidupan yang lain membangkitkan.

Mod – Star Wars: Empire at War: Pasukan Rasuah

Star Wars: Empire at War: Pasukan Rasuah

Petroglyph | LucasArts | Dikeluarkan 2006

Di Star Wars: Empire at War, pemain menguasai seluruh perang untuk Galaxy Star Wars sebagai Perikatan Pemberontak atau Empayar Galactic. Sekarang, mereka akan menghadapi kedua -dua mereka dalam kuasa rasuah sebagai puak ketiga yang baru. Sebagai Tyber Zann, pemain akan berhenti apa -apa kerana mereka berusaha untuk melanjutkan agenda jahat Konsortium Zann dan menjadi pemimpin jenayah yang paling terkenal sejak Jabba the Hutt. Dengan semua taktik baru seperti cetak rompak, penculikan, dan rasuah, pemain dapat mengawal kekuatan rasuah dalam usaha mereka untuk memerintah Star Wars Underworld.

Yodenmod Legacy

15 jam yang lalu tbd strategi masa nyata

16 Faction yang boleh dimainkan: -Perikatan Rebel -Galactic Empire –Derworld -Republik Galactic -Sith Empire -Mandalorians -Black Sun Pirates -Hutt.

Legends Mod: The Clone Wars

19 Sep 2023 TBD Strategi Masa Nyata

Diilhamkan oleh mod lama Imperial Assault II yang menjadi Republik di Perang, mod ini, tidak seperti setiap mod Clone Wars lain tidak berdasarkan TCW, sebaliknya semata -mata.

Pemberontakan Star Wars Alliance

19 Sep 2023 Dikeluarkan 2011 Strategi Masa Nyata

Perikatan adalah serie mod yang berbeza. Di Star Wars GC, anda boleh memainkan Empayar Perang Saudara vs Era Rebel + Sun Black dan tidak lama lagi Republik dan CIS.

FOC Alliance – Star Trek TOS

17 Sep 2023 Dikeluarkan Strategi Masa Sebenar 2012

Pada Star Trek Tos, anda akan melihat mod lengkap dari era Kirk yang dibuat dengan barangan dari Star Fleet Command Tos Mod dan banyak lagi perkara baru. Terima kasih kepada.

Dimensi Imperial Neptunia

12 Sep 2023 TBD Strategi Masa Nyata

Dimensi Imperial Neptunia (IDN) adalah mod yang bertujuan untuk menggembirakan neptunia ke format RTS! Ia berlaku dalam versi alternatif Imperial.

Republik Lama: Perang Ultimate

7 Sep 2023 Dikeluarkan 2015 Strategi Masa Nyata

Star Wars The Old Republic: Ultimate War adalah mod penukaran keseluruhan Empayar di Perang: Pasukan Rasuah. Perang Ultimate menampilkan seluruh Republik Lama.

Empire at War Remake: Clone Wars Holdout Faction

6 Sep 2023 Dikeluarkan 14 April 2022 Strategi Masa Nyata

The Clone Wars Holdout Factions adalah submod untuk empayar di pembuatan semula perang dan meneroka klon perang era era sisa -sisa yang campur tangan dalam Perang Saudara Galactic.

Perang Saudara Galactic Ultimate

23 Ogos 2023 TBD Strategi Masa Nyata

Memulakan kempen yang benar -benar besar untuk menguasai, membebaskan, atau merosakkan galaksi yang jauh. Tetapkan antara 19 bby – 10 aby, perintah unit kegemaran anda.

Perikatan di Perang

22 Ogos 2023 Dikeluarkan Strategi Masa Nyata 2012

Mod ini, secara rasmi bernama Violet Alliance, meningkatkan permainan asal dengan membuka kunci, menukar, dan menambah. Nikmati. :^)

Mod Muzik Alternatif EAWX Thrawn’s Revenge

17 Ogos 2023 Dikeluarkan pada 3 Jun 2023 Strategi Masa Nyata

Ini adalah submod tidak rasmi yang berfungsi sebagai mod pembaikan muzik untuk membalas dendam EAWX Thrawn.

Mod konflik elit

16 Ogos 2023 Dikeluarkan 2016 Strategi Masa Nyata

Studio Heroik membentangkan mengambil alih Perang Saudara Galactic, yang mendalam, dan menyeronokkan. Kempen Galactic, unit baru, foto-realistik.

Fourniers Republik di Submod Perang

10 Ogos 2023 Dikeluarkan 2020 Strategi Masa Nyata

Fourniers Republic di War Submod adalah Star Wars Empire at War Mod di mana penambahan peribadi saya yang saya mahu menambah Empayar Star Wars di Perang.

Komander Kempen

5 Ogos 2023 Dikeluarkan Strategi Masa Nyata 2011

Nasib seluruh umat manusia terletak di tangan anda. Membawa ia ke kemenangan, atau menghancurkannya ketika anda berarak ke keselamatan!

Ultra Dimensi Republic Clone Wars

29 Jul 2023 TBD Strategi Masa Nyata

Bagaimana jika perang klon bertahan lebih lama? Bagaimana jika Dooku terselamat, Grevious binasa semasa pertempuran Coruscant, Palpatine ditemui dan digulingkan dari.

Galaksi yang dibahagikan: perang klon

17 Jul 2023 TBD Strategi Masa Nyata

Lama dahulu di galaksi jauh, jauh. Dalam masa ketika republik runtuh membantah Konfederasi yang mendung; melahirkan empayar kejam.

Republik di Perang

29 Jun 2023 Dikeluarkan 2011 Strategi Masa Nyata

Republik di Perang adalah pengubahsuaian penukaran keseluruhan untuk Star Wars Empire di War Force of Rasuah. Mod menggantikan empayar dengan republik galaksi.

Membalas dendam manusia

Jun 10 2023 Akses Awal 10 Jun 2023 Strategi Masa Nyata

Pembalasan Kemanusiaan adalah mod pembaikan EAW Halo.

Ultimate Galactic Conquest Custom Edition – UGC CE

26 Mei 2023 Dikeluarkan 26 Mei 2023 Strategi Masa Sebenar

UGC CE adalah pengalaman penaklukan galaksi utama! Asalnya dibangunkan oleh gutang, kami hampir sepenuhnya membina semula galaksi, menetapkan hampir semua pepijat.

Star Wars: Serangan • Empayar di Mod Perang

18 Mei 2023 TBD Strategi Masa Nyata

Projek yang akan datang untuk Empayar di Perang: Pasukan Rasuah. Ini akan menjadi submod untuk empayar mod tercinta di pembuatan semula perang! Ia akan memperkenalkan baru.

Bangkai dan badan tetap mod

15 Mei 2023 Dikeluarkan 2016 SIM Realistik

Mod ini menjadikan bangkai dan badan dalam permainan dan dalam mod lain seperti republik di mod perang tinggal di medan perang setelah dimusnahkan.

R3D2FOC Open Beta

6 Mei 2023 Dikeluarkan pada 6 Mei 2023 Strategi Masa Nyata

beta terbuka r3d2foc. Pratonton yang dikemas kini yang akan dikemas kini mengenai versi mod yang akan datang.

Kebangkitan Mandalorian

4 Mei 2023 Dikeluarkan 2019 Strategi Masa Nyata

Empayar telah jatuh dan Republik Baru dilahirkan dari konflik. Tetapi dalam abu perang saudara, namun kehidupan yang lain membangkitkan.

Empayar di Perang Perang: Perang Saudara Galactic

4 Mei 2023 Dikeluarkan 2019 Strategi Masa Nyata

Mod ini melepak empayar berperang hingga 2077. Ia mengekalkan falsafah reka bentuk permainan, sambil menambah unit baru, grafik yang lebih baik, dan permainan yang lebih dalam.

Kesan Massa semasa Perang: Teruskan

1 Mei 2023 Dikeluarkan 12 Julai 2022 Strategi Masa Nyata

Kesan Massa di Perang: Terus, bertujuan untuk mencipta semula ruang epik & pertempuran tanah dari siri Mass Effect, terutamanya kesan Massa 3. Pembangunan.

Empayar di Perang Diperluas: Kejatuhan Republik

20 Mac 2023 Dikeluarkan 2020 Strategi Besar

Mod era perang klon oleh pencipta dendam thrawn. Maklumat lanjut akan datang tidak lama lagi.

Cahaya dan Kegelapan: Perang Ultimate

16 Mac 2023 Dilancarkan Dec 2021 Strategi Masa Nyata

Versi mod ini tidak lagi sedang dijalankan dan secara rasmi mati, untuk mencari versi terbaru mod melawat wap.

Empayar di Perang Diperluas: Dendam Thrawn

10 Mac 2023 Dikeluarkan 2018 Strategi Masa Nyata

Dendam Thrawn adalah mod berskala besar untuk Empire at War: Pasukan Rasuah. Ia termasuk peristiwa perang saudara galaksi selepas kematian Palpatine.

Stargate – Empire at War: Pegasus Chronicles

26 Feb 2023 Akses Awal 2012 Strategi Masa Nyata

Stargate – Empire at War: Pegasus Chronicles adalah penukaran keseluruhan untuk permainan Star Wars yang hebat – Empire at War: Angkatan Rasuah. Jumlah ini.

Star Wars: Perintah Baru

30 Jan 2023 TBD Strategi Masa Nyata

Mod merangkumi tempoh Empayar Galactic dan Remnant Imperial. Ia memberi tumpuan kepada peningkatan permainan, menambah banyak wira unik, senario baru dan.

Raja Mod

8 Jan 2023 Akses Awal Jun 17, 2022 Strategi Masa Nyata

Seorang peminat membuat peranan memainkan empayar di mod perang. SteamMod: 2914952635 Ia juga akan dibebaskan di Steam dan mod ini akan mendapat lebih banyak kemas kini dan patch.

Tidak ada mod yang dijumpai sepadan dengan kriteria yang ditentukan. Kami mencadangkan anda mencuba senarai mod tanpa penapis yang digunakan, untuk melayari semua yang ada. Tambahkan mod dan bantu kami mencapai misi kami untuk mempamerkan kandungan terbaik dari semua pemaju. Sertailah sekarang untuk berkongsi kandungan anda sendiri, kami mengalu -alukan pencipta dan pengguna dan menantikan komen anda.

Empayar di Perang: Angkatan Mod Rasuah

Dendam Thrawn: Perang Saudara Imperial 2.1 (versi pemasang)

 • [Mod]
 • Dihantar lebih dari 9 tahun yang lalu
 • 102 muat turun

Dendam Thrawn adalah mod berskala besar untuk Empire at War: Pasukan Rasuah. Ia termasuk peristiwa Perang Saudara Galactic selepas kematian Palpatine di Endor, sehingga menandatangani Perjanjian Pellaeon-Gavrisom.

Dendam Thrawn: Perang Saudara Imperial 2.1 (versi arkib)

 • [Mod]
 • Dihantar lebih dari 9 tahun yang lalu
 • 48 muat turun

Dendam Thrawn adalah mod berskala besar untuk Empire at War: Pasukan Rasuah. Ia termasuk peristiwa Perang Saudara Galactic selepas kematian Palpatine di Endor, sehingga menandatangani Perjanjian Pellaeon-Gavrisom.

imej mod

REMAKE 2018 UPDATE

 • [Mod]
 • Dihantar hampir 5 tahun yang lalu
 • 42 muat turun

Kemas kini 2018 Star Wars yang popular: Empire at War – Angkatan Rasah Rasuah Menambah Unit Baru, Grafik Lebih Baik, dan Permainan yang Lebih Deeper.

Kebangkitan Mandalorians 4.0

 • [Mod]
 • Dihantar lebih dari 13 tahun yang lalu
 • 40 muat turun

Terletak di era jika The Shadow Academy, mod ini dari The_Farseer meneroka kejatuhan muktamad Empayar dan kenaikan mantap untuk kuasa pelindung Mandalorian di bawah pimpinan Boba Fett.

imej mod

Super Star Wars: Rise of the Droid Empire

 • [Mod]
 • Dihantar hampir 11 tahun yang lalu
 • 25 muat turun

Empayar Galactic dan Alliance Rebel terus bertembung melintasi galaksi, sementara musuh baru ke kedua-dua belah pihak mula membina tentera dan armada mereka di rantau galaksi yang dikenali sebagai Space Wild, empayar droid IG-88a.

imej mod

Dendam Thrawn: Perang Saudara Imperial 2.0

 • [Mod]
 • Dihantar kira -kira 11 tahun yang lalu
 • 24 muat turun

Dendam Thrawn adalah mod berskala besar untuk Empire at War: Pasukan Rasuah. Ia termasuk peristiwa Perang Saudara Galactic selepas kematian Palpatine di Endor, sehingga menandatangani Perjanjian Pellaeon-Gavrisom.

Star Wars: Sci-Fi at War 0.21

 • [Mod]
 • Dihantar kira -kira 14 tahun yang lalu
 • 22 muat turun

Mod ini dari Spinebreaker adalah gabungan beberapa mod ke dalam satu pakej. Setiap pertunjukan mempunyai pilihan kecil kapal yang direka untuk membuat pertempuran seimbang dan adil antara Stargate, Star Wars, Star Trek, dan Battlestar Galactica.

Memaksa rasuah 0.9

 • [Mod]
 • Dihantar lebih dari 9 tahun yang lalu
 • 19 muat turun

Maharaja Palpatine sudah mati, Pemberontakan sedang bersedia untuk menaklukkan Coruscant dan mendapati Republik Baru, Konsortium Zann sedang memerangi tentera Silri Carbonite Sith dan tepat di era perang baru ini Jedi yang gelap, memimpin Hutts ke saiz baru sebagai saiz baru sebagai saiz baru sebagai saiz baru sebagai saiz baru sebagai saiz baru sebagai saiz baru sebagai.

Battlestar Galactica Colonial Wars v5

 • [Mod]
 • Dihantar lebih 15 tahun yang lalu
 • 17 muat turun

Versi 5 Battlestar Galactica Colonial Wars Mod oleh pasukan BGCW. Lihat fail/butiran lengkap untuk perubahan.

imej mod

Addon korporat 5.0.1.1 (patch)

 • [Mod]
 • Dihantar lebih dari 11 tahun yang lalu
 • 17 muat turun

Ini adalah patch kepada tambahan korporat versi 5.0. Sebilangan orang telah bertanya mengenai skrin tajuk, butang, ikon dll. Patch ini harus memperbaikinya.

Empayar di Perang: Kekuatan Keperluan Rasuah

Empayar di Perang: Kekuatan Rasuah

 • Empayar di Perang: Kekuatan Co. Kajian
 • Empayar di Perang: Kekuatan Co. ciri-ciri
 • Empayar di Perang: Kekuatan Co. Muat turun
 • Empayar di Perang: Kekuatan Co. Mod