Mod – Rasmi Wiki Hutan, yang terbaik mod hutan | Pcgamesn

Yang terbaik mod hutan

Ini adalah senarai mod yang terdapat di laman web Modapi pada 20 Julai 2018.

Mod

Mod adalah satu bentuk kandungan yang dihasilkan oleh pengguna yang boleh ditambah Hutan. Menjadi pihak ketiga, Mod tidak mempunyai hubungan dengan permainan akhir malam dan oleh itu tidak disokong secara rasmi atau disokong oleh pemaju.

Kandungan

  • 1 di mana untuk mendapatkan mod?
  • 2 permainan
  • 3 adalah mod yang selamat untuk digunakan?
  • 4 kesedihan
  • 5 mod yang menambah kandungan ke permainan?
  • 6 mod popular

Di mana untuk mendapatkan mod? []

Mod boleh didapati dan dimuat turun dari Hab Modapi. Sama seperti Nexus atau Bengkel Steam, The Hub adalah koleksi pelbagai mod yang dibangunkan oleh pemain. Sehingga September 2019, hab adalah sumber utama untuk semua mod untuk Hutan. Sehingga 2022 terdapat juga halaman Nexus Forest, dan tiada sokongan bengkel stim.

Pelancar untuk Modapi Hub tersedia untuk dimuat turun dari laman web untuk memasang, mengurus, dan mengeluarkan mod secara automatik.

Permainan []

Mod boleh mengubah, memperbaiki, atau mengubah permainan dalam pelbagai bentuk. Beberapa mod mungkin semudah membiak musuh tambahan, melaksanakan menu cheat, atau mengurangkan keperluan sumber untuk bangunan. Mod lain lebih maju, seperti menambah beberapa mekanik RPG ke permainan seperti kelas dan mantra.

Pada masa ini, Modapi kemungkinan besar satu -satunya cara untuk menambah mod ke Hutan. Ia membolehkan pemasangan dan penyingkiran mudah. Sekiranya terdapat masalah memasang mod atau membuangnya, anda boleh mengesahkan cache permainan untuk membetulkan permainan.

Adakah mod selamat untuk digunakan? []

Mod hendaklah digunakan mengikut budi bicara pengguna. Mereka tidak disokong secara rasmi oleh permainan akhir malam. Kemas kini permainan mungkin menyebabkan kesilapan atau konflik dengan mod. Pengguna digalakkan untuk menyokong simpanan mereka sebelum memasang mod ke permainan mereka sekiranya mod merosakkan fail simpan sebelumnya.

Jika tidak mod umumnya selamat untuk digunakan. Sebelum memuat turun mod, pengguna harus membaca arahan pemasangan mod pada halaman Modapi masing -masing dan periksa untuk melihat sama ada mod memerlukan mod lain dipasang sebelum menggunakan.

Sekiranya pengguna menghadapi masalah dengan mod atau dengan permainan selepas menyahpasang mod, mereka harus mengemas kini cache permainan mereka di perpustakaan stim mereka atau memasang semula permainan.

GRIEFERS []

Sehingga September 2019, tidak ada sistem yang menghalang pengguna dengan mod daripada menyertai permainan awam. Pelayan yang didayakan VAC tidak menyimpan pemain modded daripada menyertai. Ini bermakna, sebagai contoh, pengguna dengan mod menu cheat muktamad boleh menyertai permainan anda jika anda meninggalkan lobi anda.

Untuk mengelakkan kesedihan menyertai permainan anda, tetapkan lobi anda secara peribadi atau menjemput sahaja.

Mod yang menambah kandungan ke permainan? []

Modapi hanya menyediakan kandungan asas pengimportan seperti gambar. Oleh itu, mod kandungan yang luas memerlukan tahap usaha yang lebih tinggi di pihak Pencipta dan lebih sukar untuk dibangunkan dan diintegrasikan ke dalam permainan. Oleh itu, mereka tidak begitu biasa. Komuniti Modapi telah memperluaskan topik kandungan dengan membuat mod yang berfungsi sebagai perpustakaan untuk memudahkan proses mengimport kandungan. Setakat ini, hanya satu mod yang menggunakannya untuk menambah item dan persenjataan tersuai.

Mod popular []

Ini adalah senarai mod yang terdapat di laman web Modapi pada 20 Julai 2018.

Senarai ini tidak lengkap dan lebih banyak mod boleh didapati dari laman web yang tidak disenaraikan di sini. Perhatikan bahawa beberapa mod yang disenaraikan di sini mungkin sudah lapuk, dihentikan, atau telah dikeluarkan.

Mod Dianggarkan
Muat turun
Penerangan
Cheatmenu Ultimate 474,335 Menu cheat dengan banyak fungsi
Peta 355,072 Peta Hutan & Gua. Penanda penapis. Memaparkan kedudukan semua pemain dan musuh
Zipline Infinite 247,441 Tiada sekatan panjang untuk zipline
Pelan tindakan yang lebih baik 106,083 QuickInteract / Reverse Rotate / Build Every / Custom Blueprint Warna / Tiada Limit Anchorpoint / Zipline Infinite
Pemain menaik taraf mata 56,171 Menjadikan hutan menjadi permainan RPG. Tahap naik. Naik taraf watak anda ke PlayStyle anda
Penyimpanan log zipline 38,545 Tempat log dari zipline secara automatik ke dalam pemegang log
Inventori penuh 78,605 Isi semua item atau dapatkan satu atau banyak item.
SkipPlaneCrash 204,929 Bosan dengan menekan bar ruang ketika menyertai permainan baru atau menganjurkan anda sendiri? Mod ini melakukannya secara automatik untuk anda.
InventoryMod 2 66,127 Tambahkan item ke inventori anda, mod inventori asal yang dibuat oleh Jeffwienen, penyortiran abjad dan kategori yang ditambah oleh Hermano
Flintlock MachineGun 59,487 Mengurangkan kelewatan flintlock tambah nilai ke 0.1 saat. Tidak membuatnya api secara automatik. Masih memerlukan peluru.
Pokok respawn 58,951 Pokok respawn setiap kali anda mahu.
Bangunan mudah 58,391 Mengurangkan sumber yang diperlukan setiap bangunan dengan separuh berfungsi pada setiap versi di atas 0.49 (Tolong jangan menuntut saya jika saya salah) Nota Patch: Warna tetap dikurangkan Sarcasme sebanyak 10% kenaikan gaji gaji sebanyak 14%
Alat pembaikan 57,145 Secara automatik membaiki bangunan
Tali memanjat panjang 54,451 Mendaki tali sampai ke tanah
Cetak biru 52,898 Ini adalah mod untuk permainan hutan. Modapi diperlukan untuk menggunakan mod ini. Anda boleh mencari resipi dan membuat cetak biru untuk menggabungkan item anda beberapa kali jika anda mempunyai sumber. Siaran terkini boleh didapati di sini GitHub.com/John-dederer/
GriefClientPro 52,787 Alat pilihan anda. Ciri -ciri semua yang pernah dikehendaki oleh setiap Griefer. Sertai Invisible, Jadilah Unkick/Unbannable, hancurkan semua pokok dan bangunan dengan penekan utama tunggal, bunuh semua yang terselamat dari mana -mana, teleport di mana -mana, jadilah Tuhan.
ServerMod 52,172 Beberapa alat untuk pentadbir
Pelompat 51,778 Melompat ke lokasi yang anda cari
Hari dan malam yang lebih lama 51,610 Mod ini akan menggandakan panjang kedua -dua hari dan malam dalam permainan.
Pengurus Pencapaian 49,255 Membuka kunci atau menetapkan semula pencapaian
Sleeptimer 48,587 Anda boleh tidur di mana sahaja di dunia tanpa struktur bangunan.
Day22SpawnChange 48,439 Ia membolehkan anda menetapkan kadar spawn untuk pelbagai jenis musuh di permukaan.
Pasang surut 48,214 Menambah pasang surut
Tiada pelayan kata laluan 48,112 Mengeluarkan pelayan yang dilindungi kata laluan dari pertanyaan pelayan khusus.
Mod Senjata M4A1 [ketinggalan zaman] 47,329 Dapatkan M4A1 dalam permainan anda sekarang!
Farlod 47,191 Memaparkan lebih banyak maklumat di jarak pertengahan hingga jarak jauh.
NoAutoAggression 46,962 Sistem puak untuk pelbagai jenis musuh.
Penghilang topi MP 46,873 Permainan tuan rumah dengan sehingga 32 pemain.
Dev Picker 46,174 Alat untuk pemaju
Penonton memori 46,113 Menunjukkan memori dan FPS yang diperuntukkan dalam permainan.
InventoryMod (lama) 45,895 Isi item yang anda perlukan untuk inventori anda.
BlockfocusAttack 45,865 Blok menyerang ketika permainan tidak fokus dan anda memfokuskannya lagi dengan klik kiri. Ini hanya berguna apabila anda mempunyai dua monitor dan bermain permainan pada mod windowed.
Terjemahanlabelfix 44,807 Ia menjadikan label putih telus, tidak cemerlang tetapi sekurang -kurangnya anda dapat melihat teks di belakangnya.
Lebih banyak musuh mod ditambah ultra mewah 30,827 Menambah dua kali ganda musuh ke dunia anda untuk cabaran yang lebih besar!
Tiada tidur tidur 27,387 Jangan pernah menunggu sehingga anda tidur lagi! (Hanya pil tidur yang boleh salah)
Statistik musuh tersuai 26,330 Laraskan setiap statistik dari musuh dan jadikan mereka sesuai dengan keinginan anda! Simpan perubahan sehingga tiga slot yang berbeza dan muatkannya pada bila -bila masa.
Mutan yang lebih baik 24,767 Versi pra-konfigurasi mod penukar stat musuh
Flare MachineGun 24,609 Mengurangkan kelewatan muat semula Flaregun ke 0.5 saat. Tidak membuatnya api secara automatik. Masih memerlukan peluru.
Skala yang sukar 22,552 Bosan dengan musuh yang sampah sepanjang masa? Mencari cabaran lewat permainan? Dengan statistik musuh mod ini akan meningkat setiap hari.
Ransel yang lebih besar 20,511
Zum cepat 19,912 Membolehkan anda mengezum dengan hotkey!
Pemusnah dunia 18,230 Sekarang saya menjadi kematian, pemusnah dunia. Keluarkan sebarang objek dari permainan.
Nombor kerosakan 5,888 Menambah bar kesihatan dan nama kepada musuh
Lebih sukar lagi musuh 1,466 “Lebih banyak musuh ditambah deluxe tambahan super ultra despacito kuadrat tetapi lebih sukar” mempunyai lebih banyak musuh dan dengan itu lebih sukar daripada “lebih banyak musuh mod ditambah deluxe ultra” oleh Moritz

Yang terbaik mod hutan

Sekiranya anda sukar untuk bertahan, atau ingin memusnahkan permainan di antara pokok -pokok, di sini beberapa mod yang terbaik untuk memuat turun dan memasang.

Panduan Mod Terbaik Hutan: Perspektif Orang Pertama Protagonis Hutan, yang menggunakan tomahawk yang dibuat dengan kasar ketika mereka melihat melalui hutan. Di antara pokok -pokok, kapal dapat dilihat di luar garis pantai, dikaburkan oleh kabus

Diterbitkan: 5 Jul, 2023

Apa yang terbaik mod hutan? Mod terbaik akan sangat berguna jika anda seorang pemain veteran dari pelancaran awal pada tahun 2014 dan perlu mengubah permainan tradisional, atau jika anda berjuang untuk bertahan dalam persekitaran hutan yang padat ini.

Masih ada komuniti yang berdedikasi untuk permainan survival ini, jadi mod terbaik terus disokong dan dikemas kini. Menyaring semua kandungan yang ditawarkan mengambil sedikit masa walaupun, itulah sebabnya kami berada di sini dengan mod hutan yang terbaik di PC. Menjaga kanibal yang menjengkelkan itu adalah mustahak untuk mendapatkan mana -mana di hutan, jadi kami dapat membantu anda melakukan itu dengan perkara -perkara seperti mod Tuhan, ransel yang lebih besar, peta untuk menunjukkan kepada anda di mana mereka semua, dan banyak lagi. Sebelum kita masuk ke dalam senarai mod yang terbaik, pastikan anda membaca keterangan untuk setiap mereka di halaman muat turun mereka. Sekiranya terdapat sebarang keperluan khas atau memasang arahan, mereka akan diperhatikan di sana.

Inilah yang terbaik mod hutan:

Yang terbaik mod hutan: pemain berdiri menghadap beberapa kanibal dengan Molotov dalam satu tangan, dan lebih ringan di sisi lain

Cheatmenu Ultimate

Jadilah apa sahaja yang anda mahukan dan lakukan apa sahaja yang anda mahu lakukan dengan mod cheatmenu yang mengangkat sekatan. Tidak terhingga semuanya. Masa beku? Tiada masalah. Bunuh musuh, respn mereka, dan bunuh mereka lagi. Teleport di sekitar peta hutan. Sama ada anda hanya ingin menjimatkan diri sendiri dengan memancarkan pokok potong tak terhingga atau anda ingin terbang melalui udara dan menatap ciptaan anda. Bertahan? Berkembang dengan lebih suka. Apa yang lebih baik ialah mod ini mempunyai lebih banyak pilihan daripada cheat hutan dan arahan konsol.

Juara Hutan

Juara Mod Hutan mengubah hutan menjadi permainan RPG sambil mengekalkan elemen kelangsungan hidup. Sistem inventori telah diubahsuai, anda kini mempunyai bar panas untuk alat anda, senjata tersuai telah ditambah, dan pemain meratakan dengan faedah yang unik; Ini adalah senarai ciri yang panjang yang menjadikan mod ini menjadi salah satu yang terbaik untuk menjadikan hutan lebih menarik. Pastikan anda juga memasang Buildercore dan BuilderMenu untuk mendapatkannya berfungsi.

Inventori penuh

Inventori yang lengkap di klik butang dengan mod inventori penuh ini. Hanya tekan F7 dan semua bahan yang mungkin anda perlukan adalah milik anda.

Pokok respawn

Memotong pokok adalah penting untuk mana -mana permainan survival, tetapi ia adalah kesakitan apabila tidak ada yang berdekatan kerana anda telah memotong semua mereka ke bawah. Untuk membetulkannya, pasang respawn pokok, yang membolehkan anda menyusun semula 10% dari semua pokok dengan menekan shift + r.

Ransel yang lebih besar

Beg galas, tetapi lebih besar. Pasti, anda mungkin perlu mengisi sendiri, tetapi jika anda hanya memerlukan sedikit ruang tambahan dan tidak mahu pergi mod Tuhan penuh, maka tambahkan ruang. Cukup masuk ke notepad dan anda akan mendapat ransel dengan ruang tak terhingga, jadi anda tidak perlu menggunakannya dengan bijak.

Peta

Sekiranya merayap secara membabi buta melalui hutan dengan ancaman kanibal mutan yang menonton dari kegelapan bukanlah jem anda. Pertama, adakah anda pasti Ini adalah permainan untuk anda? Kedua, tambahkan mod peta berguna untuk melihat lokasi semua kanibal, jadi anda boleh menyimpan tab pada setiap masa.

Pasang surut

Ini adalah yang pelik-pasang surut mengubah bagaimana air berfungsi dalam permainan, mewujudkan keadaan air pasang tinggi/surut bergantung pada waktu siang. Akibatnya, medan menjadi sedikit lebih tidak dapat diramalkan, dengan beberapa jalan di seberang pantai yang tidak dapat diakses. Ia beroperasi pada kitaran 13 jam, jadi jika anda menjejaki masa dalam permainan, anda boleh bergantung pada pasang surut untuk jalan pintas dan laluan alternatif.

Zipline Infinite

Sekali lagi, jika anda memerlukan kaki kecil, tetapi tidak mahu tangan anda dipegang, maka mod zipline tak terhingga mungkin untuk anda. Buat pintu masuk cepat atau dramatik dengan Zipline Infinite, jadi anda tidak akan pernah terkandas lagi, selain dari … er, hutan, di mana anda benar -benar terkandas.

Ini adalah pilihan kami untuk mod yang terbaik, juga mengikuti perkembangan anak -anak komando konsol hutan dan menipu, tetapi jika anda tidak yakin bahawa menangkis kanibal yang tidak dapat dipuaskan ini adalah apa yang anda cari, ada banyak permainan dunia terbuka lain yang boleh.

Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. . Harga betul pada masa penerbitan.

Lebih banyak dari PCGamesn Ikut Kami untuk Berita, Panduan dan Ulasan PC Harian PC di Twitter, Facebook, Overwolf, Steam dan Google News. Atau mendaftar ke buletin percuma kami.