Mod Minecraft Terbaik untuk Biomes, Item, dan Pengoptimuman | GamesRadar, Game of Thrones Minecraft Mod Wiki | Fandom

Permainan Mod Minecraft

Lihat pelayan Minecraft terbaik untuk digantung – termasuk dunia yang dipenuhi dengan Pixelmon!

Mod minecraft terbaik untuk bioma baru, lebih banyak item, dan pengoptimuman

Minecraft Biomes o

Mod Minecraft terbaik benar -benar boleh mengguncang dan meningkatkan permainan anda, sama ada ia adalah peningkatan ciri -ciri sedia ada, overhauls visual, atau bioma, blok, dan perusuh yang sepenuhnya baru. Bagaimana dengan Minecraft di Angkasa? Tekstur seni bina sejarah? Mungkin juga mod kamera mewah? Terdapat banyak pilihan ketika datang ke mod Minecraft, jadi kami telah menyempitkan perkara ke senarai ini beberapa kegemaran kami untuk edisi Java. Semua mod ini telah dikemas kini secara munasabah baru! Inilah yang kita fikir adalah mod minecraft terbaik dan bagaimana anda boleh memasangnya.

Pelayan Minecraft terbaik

Lihat pelayan Minecraft terbaik untuk digantung – termasuk dunia yang dipenuhi dengan Pixelmon!

Menambah mod Minecraft terbaik ke Minecraft agak mudah, tetapi mereka memerlukan Minecraft Forge – projek sumber terbuka yang memberi tumpuan kepada membuat mod yang berbeza serasi – berfungsi. Dengan Forge siap, muat turun mod, tambahkannya ke folder minecraft anda, dan kemudian lancarkan permainan seperti biasa. Ketahui bahawa tidak semua mod yang disenaraikan di bawah ini serasi antara satu sama lain, jadi anda tidak akan dapat memasang semuanya sekaligus.

Ia juga penting untuk diperhatikan bahawa Forge dan mod ini hanya berfungsi Edisi Java Minecraft. Anda tidak akan dapat memasangnya di edisi Minecraft Bedrock, walaupun anda bermain di PC. Perkara yang paling dekat dengan mod yang terdapat di Edisi Bedrock adalah tambahan permainan, termasuk pek sumber dan tingkah laku, pek kulit, pek tekstur, pek mash-up, dan banyak lagi. Sebilangan tambahan adalah percuma manakala yang lain akan membebankan wang anda di pasaran Minecraft.

Mod utiliti minecraft terbaik

Optifine

Bermula dengan peningkatan asas untuk keseluruhan pengalaman tanpa mengubahnya sepenuhnya di kepalanya, kami mempunyai Optifine oleh SP614X. Optifine menyediakan pengoptimuman dan alat visual untuk membaik pulih rupa Minecraft, menjadikan permainan lebih cantik sambil mengekalkan penampilan klasik dan blocky. Ia juga datang dengan banyak pilihan penyesuaian untuk mendail ciri -ciri tersebut kembali, atau mendorong mereka lebih jauh lagi. Ini adalah mod yang hebat untuk sesiapa sahaja yang tidak mahu mengubah permainan sepenuhnya, atau mahukan titik permulaan yang baik.

Quark

Jika anda sedang mencari mod minecraft yang menambah banyak pelarasan kualiti hidup, jenis blok baru, dan peningkatan permainan sekaligus, maka anda harus memuat turun Quark oleh Vazkii. Anda akan mendapat banyak perkara yang Minecraft biasanya kekurangan; seperti penyusun auto, bar carian untuk item, palung makan untuk haiwan anda, dan pilihan auto-walk. Quark juga menambah perusuh baru, lebih banyak jenis kayu dan batu, dan juga magnet. Anda boleh memilih dan memilih ciri Quark yang anda mahukan juga; Dengan mod dipasang, cuma klik ‘Q’ di menu utama untuk mengkonfigurasi ciri -ciri yang anda mahukan dan matikan.

Portal immersive

Jika anda menggunakan portal Minecraft banyak, maka mod portal immersive oleh qouteall pasti akan meningkatkan pengalaman permainan anda. Mod ini mengurangkan masa pemuatan dan membolehkan anda melihat melalui portal. Ya, anda dapat melihat apa yang ada di sisi lain sebelum melewati!

Hanya barang yang cukup (jei)

Sekiranya anda mempunyai satu tan mod yang dipasang, tidak dapat mengingati setiap resipi, atau sama seperti mempunyai maklumat yang mudah diakses, hanya barang yang cukup (kadang -kadang disingkat JEI) oleh Mezz adalah penyelesaian yang sempurna. Dengan beberapa pelarasan UI dan ciri -ciri baru, ia meletakkan antara muka asas selain skrin inventori yang membantu anda mempunyai resipi yang jelas di hadapan anda. Ia amat berguna jika anda telah menambah sekumpulan mod dan tidak tahu bagaimana mereka semua bekerja, kerana ia sedikit membantu manual yang anda boleh buat pada bila -bila masa – ia juga termasuk dalam beberapa pek mod lain, jadi itu serasi dengan banyak mod popular.

Mod bangunan minecraft terbaik

Berapa banyak pahat dan sepana mengubah pengalaman minecraft anda? Banyak, kerana ternyata. Mod Minecraft & Bits Mod oleh AlgorithMx2 membolehkan anda untuk cip di mana -mana blok, mewujudkan peluang penyesuaian yang tidak berkesudahan. Jenis alat yang berbeza menjadikannya mudah untuk membuat borang yang anda mahukan dengan cepat. Sama ada anda berhasrat untuk menjadi Michelangelo seterusnya Minecraft atau anda hanya ingin melicinkan tepi di sekitar rumah anda sedikit, mod ini mesti ada.

Penaklukan semula

Sekiranya anda ingin memberikan Minecraft anda yang lebih realistik, rupa sejarah, maka Penaklukan semula adalah untuk anda. Modpack ini dilengkapi dengan banyak tekstur dan blok yang unik yang menambahkan begitu banyak terperinci, dari pelbagai jenis batu bata dan batu permata, untuk menghulurkan butiran kayu. Ini pasti mod untuk pembina kreatif dan arkitek obsesif, dan ini akan membantu anda membuat rekreasi sejarah bangunan sebenar atau bangunan purba anda sendiri.

Decocraft

Menghias rumah/bilik/gua anda selalu menjadi sebahagian besar dari mana -mana permainan pengembaraan – Minecraft termasuk. Sekiranya anda ingin menambah kedalaman ke reka bentuk dalaman rumah anda, maka Decocraft Mungkin untuk anda. Decocraft memberikan barang -barang yang lebih banyak untuk memberikan penggalian anda, termasuk segala -galanya dari lampu meja perak dan katil ke dinding kaca untuk mandi dan seesaw untuk taman permainan. Penambahan ini akan membawa kehidupan ke projek pengubahsuaian rumah minecraft anda. Saya juga mengesyorkan menambah mod juga kerana ia memberi anda cara yang lebih bergaya untuk memaparkan item anda di rak dan yang tidak.

Mod permainan minecraft terbaik

Sekiranya anda selepas mod minecraft yang menambah cabaran yang serius untuk mod survival, anda akan mahu mencuba Rlcraft – mod fantasi yang menekankan realisme, menjadikan hidup lebih rumit. Ia mempunyai naga, musuh yang dapat dengan mudah membunuh anda dalam satu pukulan, penjara bawah tanah, istana, dan banyak resipi kerajinan baru dan sistem lanjutan. Ini adalah satu keseronokan jika kesukaran yang tinggi adalah jenis perkara yang anda nikmati dalam pengalaman minecraft anda.

Hutan Twilight

Hutan Twilight pada dasarnya adalah permainan pengembaraan berasingan yang direka dalam minecraft. Mulakan dengan membuat portal khas dan kemudian gunakannya untuk mencapai dimensi Twilight Forest, di mana anda boleh menyelidiki penjara bawah tanah yang unik, melawan bos, mengumpul rampasan, dan banyak lagi. Dimensi hutan senja dipenuhi dengan warna ungu dan pencarian baru, jadi masak untuk meneroka. Ini dalam pembangunan berterusan sehingga lebih banyak kandungan, dan kemas kini yang berterusan, harus ditambah dengan masa.

Mod kamera

Mod Minecraft oleh Henkelmax sangat bagus untuk mereka yang suka mengambil tangkapan skrin semasa pengembaraan Minecraft mereka. Bukan sahaja mod kamera ini memberi anda pandangan penuh (nisbah yang sama seperti skrin anda), ia juga menambah penapis, zoom, dan album foto. Perkara terbaik mengenainya, adalah pilihan untuk memaparkan gambar anda dalam permainan. Anda boleh keluar, menembak beberapa landskap cantik, dan kemudian menghiasi rumah minecraft anda dengan mereka!

Biomes O’Plenty

Minecraft mempunyai pelbagai biomes yang cukup besar yang dapat anda ketahui di dunia anda, tetapi Biomes O’Plenty Mod Minecraft menambah banyak lagi ke Overworld dan Nether! Anda boleh meneroka pokok bunga ceri yang bertenaga, hutan redwood yang penuh dengan pokok -pokok yang menjulang tinggi, dan merokok meletus neraka biome. Setiap biomes ini dilengkapi dengan bunga, tumbuh -tumbuhan, blok bangunan mereka sendiri yang unik!

Galacticraft

Galacticraft . Anda akan dapat meneroka planet baru, mengumpulkan sumber, dan bertahan jauh dari Galaxy. Ini adalah pengembaraan yang indah yang benar -benar unik apabila dibandingkan dengan mod lain. Mod ruang lain telah muncul, tetapi tidak semudah dan mudah seperti Galacticraft. Ia memberi tumpuan kepada perkembangan linear, jadi anda dapat melihat sempadan akhir dengan cara yang lebih mudah diakses.

Bandar yang hilang

Bandar yang hilang Mod memulakan anda di bandar lama yang penuh dengan bangunan, jalan dan lebuh raya dan bukannya titik permulaan Minecraft biasa. . Sekiranya anda selepas lebih banyak pasca apokaliptik, bandar merasakan kepada dunia survival minecraft anda, ini adalah mod untuk anda.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Rumah

Berdasarkan siri TV “Game of Thrones” dan karya J J. Martin, Game of Thrones Mod menambah dunia Game of Thrones dan rakyatnya ke Minecraft.

Banyak blok baru, item, senjata, perusuh dan struktur menanti anda. Terokai Kawasan di Dunia, Mengunjungi Bandar dan Istana, Pertambangan Bijih Baru, Bertemu Kawan dan Musuh. Perdagangan, memperoleh pencapaian, tugas lengkap, mengumpulkan tentera. Pilih bahagian mana yang anda mahu berjuang!

Kami sedang mengedit 1,185 artikel, dan semua 6,908 suntingan telah dibuat. Laman web kami mempunyai 32,726,767 pengguna, termasuk 2 pentadbir. Selamat datang!

Gambaran Keseluruhan

Biomes

Puak

Pilihan

Gambaran Keseluruhan

Gambaran Keseluruhan Game of Thrones

Biomes

Semua tempat dari dunia yang diketahui