MMO Server Penduduk & Pengiraan Pemain – Populasi MMO, MMO dan MMORPG terbaik untuk dimainkan pada tahun 2023 | Pcgamesn

MMO dan MMORPG terbaik untuk dimainkan pada tahun 2023

Kadang -kadang lebih seronok bermain dengan orang lain. Terdapat banyak permainan PC yang hebat yang meletakkan anda di kasut wira tunggal, tetapi beberapa permainan terbesar dan terbaik adalah permainan dalam talian secara besar -besaran, atau MMO (juga dikenali sebagai MMORPGS). Ini adalah permainan luas yang menerima kemasukan kandungan baru yang konsisten, dan membolehkan anda bermain dengan beratus -ratus, ribuan, atau berjuta -juta orang lain.

Mmorpg atas

Kami menjejaki kiraan pelanggan, pemain aktif dan populasi semua MMO atas. Sekiranya anda peminat MMO, berminat dengan data, atau mencari permainan baru untuk dimainkan – dialu -alukan!

Mesti bermain MMOS

Cadangan 6 teratas kami berdasarkan data

Baldur’s Gate III

Baldur’s Gate III

Runescape sekolah lama

Runescape sekolah lama

Jalan pengasingan

Jalan pengasingan

World of Warcraft Classic

World of Warcraft Classic

World of Warcraft

World of Warcraft

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

20 mmos teratas

20 permainan MMO yang paling sibuk dan paling popular hari ini

Pangkat Permainan Pemain aktif hari ini Jumlah pemain Skor aktiviti
1 Baldur’s Gate III 4.37m 45.96m 10
2 Runescape sekolah lama 1.58m 41.70m 4
3 Jalan pengasingan 1.17m .86m 4
4 World of Warcraft Classic 1.11m 29.33m 4
5 1.23m 129.23m 1
6 Final Fantasy XIV: A Realm Reborn 873.90k .99m 2
7 919.85k 48. 2
8 Warframe 647.15k 34.06m 2
9 Takdir 2 421.26k 44.34m 1
Runescape .53k . 3
11 Hilang Ark 453. 15.92m 3
12 Guild Wars 2 355.09k 18.69m 2
13 386.77K 20. 2
14 Maplestory .98k 6.17m 5
15 Gurun Black Online 246.76k 12.99m 2
16 219.06k 23.06m 1
17 Roblox 46. 0
18 Hawa dalam talian 187.12k 9.
Elit berbahaya .23k 18.24m 1
20 Wizard101 133.82k 4.70m
Terus ke senarai penuh.

Senarai penuh

Lihat senarai rasmi kami dari MMO atas. Kami mengesan lebih dari 100 mmorpg permainan setiap jam dan memberikan data mengenai anggaran nombor pemain mereka, jumlah pelanggan dan banyak lagi. Semak senarai untuk semua butiran!

MMO dan MMORPG terbaik untuk dimainkan pada tahun 2023

Berikut adalah MMORPG dan MMO terbaik yang boleh anda mainkan, dari permainan klasik seperti Neverwinter dan World of Warcraft ke permainan PC yang lebih baru seperti Lost Ark dan New World.

MMORPG yang terbaik: Alexstrasza dari WOW Dragonflight berpakaian perisai draconic hiasannya dan menggunakan kakitangan, salah satu aspek naga pemain akan bertemu dalam pengembangan MMORPG yang terbaik

Diterbitkan: 28 Ogos 2023

Apakah mmorpg terbaik di pc? Jika anda tertanya-tanya, surat-surat yang sering digunakan mewakili kata-kata secara besar-besaran berbilang pemain dalam talian, dan merujuk kepada permainan di mana beribu-ribu pemain berkumpul di dunia yang sama. Adakah ia satu dengan mantra untuk sling dan setan untuk membunuh? ? Menyelesaikan konspirasi kuno dan melawan kengerian lovecraftian? .

! Akhirnya, faktor penentu untuk MMORPG terbaik di PC sebahagian besarnya datang ke keutamaan peribadi, jadi dengan itu, inilah senarai MMO teratas yang kini hidup dan menendang. Anda pasti dapat mencari sesuatu yang akan menelan seluruh hari pada satu masa, dan banyak penyertaan ini juga boleh dianggap beberapa permainan PC terbaik di sekitar. Walaupun terdapat banyak MMO yang baru dikemas kini dan baru untuk dipertimbangkan, Golden Oldies dalam senarai ini telah menahan ujian masa.

Berikut adalah pilihan utama kami untuk MMORPG terbaik:

Neverwinter

Neverwinter adalah kejutan. Ia secara teratur Dungeons & Dragons, mengambil tempat, kelas, mantra, dan kebolehan dari permainan tablet, dan kemudian menjejaki mereka di dalam salah satu MMORPG terbaik. Ia tidak seharusnya berfungsi, tetapi entah bagaimana ia berlaku. Ia membantu bahawa terdapat cinta yang sungguh -sungguh untuk bahan sumber permainan DND, dan setiap usaha terasa seperti yang anda dapat bayangkan diri anda memulakan semasa duduk di sekeliling meja.

Banyak ekspansi percuma – yang termasuk kaum dan kelas baru – telah diperkenalkan pada masa itu sejak Neverwinter dilancarkan, mengambil pemain jauh dari keselamatan Neverwinter sendiri ke tanah seperti Icewind Dale, di mana orang -orang yang tidak bertamadun dan suhu yang tidak menyenangkan adalah sekurang -kurangnya kebimbangan anda.

Star Trek Online

Rindu menonton Star Trek di TV? Star Trek Online mungkin akan menunggang anda sehingga musim penemuan di Paramount Plus yang akan datang. Setiap pencarian dalam MMO ini adalah seperti episod pertunjukan, dan setiap siri misi adalah arka, lengkap dengan episod pengisi sekali -sekala.

Perjalanan ke Risa, lawati DS9 di Star Trek dalam talian, tanah di planet, dan mengamalkan diplomasi anda, atau masuk ke dalam pertempuran ruang tegang dengan Cardassians, Romulans, Borg, dan sesiapa sahaja yang menyebabkan kerosakan. Pergaduhan Angkasa adalah taktikal semasa bermain dalam masa nyata, kerana ia adalah kunci untuk meletakkan kapal anda untuk memanfaatkan arka tembakan anda. Pada mana-mana misi jauh yang beralih ke dalam pertempuran, permainan ini menjadi penembak orang ketiga yang berpangkalan di skuad, lengkap dengan cooldown keupayaan.

Sto telah berkembang menjadi MMO yang besar, menarik, dan percuma dan salah satu permainan ruang terbaik di luar sana; Ia sering diperluas dengan kemas kini besar -besaran yang menambah jalan cerita baru, dan beberapa saat lagi, puak Romulan neutral memperkenalkan misi dan kapal yang unik.

Bercakap tentang kapal, itulah yang benar -benar menetapkan permainan ini selain MMO lain. Anda bukan hanya menyesuaikan diri dan meratakan pahlawan; anda mendapat kru keseluruhan dan bintang untuk mengurus dan menyesuaikan.

Rom: Umur Caesar

Adakah anda suka sedikit pembinaan bandar di MMO anda? Jika ya, anda akan menyukai Roman: Umur Caesar, kerana ia adalah permainan yang tugas anda dengan membantu membina semula Empayar Rom. Anda akan bekerjasama dengan sehingga 16 pemain lain, dan bersama -sama anda perlu membina dan mengekalkan bandar.

Semasa anda bermain, banyak kumpulan pemain lain akan bekerja di bandar mereka sendiri, dan bersama -sama anda semua menjadi sebahagian daripada empayar digital yang besar dan saling berkaitan. Kadang -kadang anda perlu berperang untuk mempertahankan diri dari orang -orang barbar yang akan datang, dan kadang -kadang anda perlu membuat laluan perdagangan supaya anda dapat menjalin hubungan dengan bandar -bandar lain. Terdapat banyak permainan ini, dan mudah untuk disedut ke dalam dunia.

Final Fantasy XIV

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn adalah kisah penebusan yang menyedihkan. Apabila ia pada asalnya dibebaskan, ia tidak begitu baik. Malah, ia sangat mengerikan. Ini mencetuskan Square Enix untuk mengambil tindakan drastik – parit pasukan lama, menyewa pasukan baru, dan membuat semula Final Fantasy XIV secara keseluruhannya.

Hasilnya adalah dunia yang dilahirkan semula. Dan ia adalah baik. Ia mencecah segala-galanya siri ini terkenal dengan cerita-cerita epik yang baik dan jahat, persekitaran yang sangat indah, sangat cantik, watak-watak yang lebih tinggi, cutscenes yang mencolok, dan chocobos berlimpah. Ia juga pandai: pemain mempunyai fleksibiliti yang hebat dalam kelas FFXIV mereka. Sebaik sahaja anda mencapai tahap 10, anda boleh beralih ke mana -mana lapan kelas pertempuran permainan dengan hanya suis senjata. Yang terbalik adalah bahawa pemain tidak perlu membuat alts untuk mencuba peranan lain.

Pengembangan Endwalker menambah pekerjaan baru (penuai dan bijak), lokasi, contoh, dan versi lelaki yang lama diminta. Walau bagaimanapun, cerita itu mengambil peringkat tengah, menyimpulkan peristiwa -peristiwa yang bermula di dunia yang dilahirkan semula. Beberapa MMO menerima seberapa banyak kemas kini dan ekspansi yang berkualiti, jadi ia bernilai melompat semula jika anda telah pergi sebentar. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut, lihat ulasan FFXIV Endwalker kami. Ia juga bernilai memeriksa panduan meratakan FFXIV kami jika anda baru dalam permainan JRPG.

MMORS TERBAIK: Lost Ark. Imej menunjukkan watak -watak di pulau terapung yang melihat ke pulau -pulau terapung yang lain

Hilang Ark

.

Jika anda sedang mempertimbangkan untuk memeriksa permainan, kami mempunyai beberapa panduan yang dapat membantu: dari bagaimana untuk meningkatkan tahap dengan cepat kepada apa yang perlu anda ketahui tentang biji emas dan Mokoko yang hilang.

Permainan MMORPG Terbaik: World of Warcraft. Imej menunjukkan seorang lelaki melihat ke atas landskap dengan banyak pokok

World of Warcraft

Lebih dari satu dekad tua dan masih permainan MMORPG yang paling popular di dunia, World of Warcraft agak istimewa. WOW telah banyak berubah semasa pemerintahannya yang panjang, memperkenalkan beberapa kelas dan kaum baru; Lihat senarai peringkat WOW Dragonflight kami untuk melihat gabungan kombinasi watak yang paling kuat yang kini mungkin. Selama bertahun -tahun, pemain juga telah dirawat untuk membaik pulih grafik, seluruh benua baru … pemain bahkan dapat kembali ke masa. Dunia sangat besar dan penuh dengan pencarian yang kaya dan sarat di setiap masa.

Kadang -kadang nampaknya tradisional, yang tidak mengejutkan memandangkan ia adalah MMO yang menentukan gaya moden genre, tetapi Blizzard masih mencampurkan sesuatu. . Umur panjang wow bermaksud ada sokongan pihak ketiga yang hebat, dengan addons wow yang tak terhitung jumlahnya untuk membantu anda dalam perjalanan anda. Sekiranya kita terpaksa mahkota MMO sebagai raja genre, World of Warcraft mungkin akan menjadi.

Permainan MMORPG Terbaik: Runescape. Imej menunjukkan watak di bar. Mereka

Runescape

Seperti World of Warcraft, Runescape telah menjadi ruji genre MMORPG selama kita ingat. Tetapi daripada berkurang, Runescape terus berkembang dari segi pemain dan kandungan. Pencarian dan peristiwa baru diperkenalkan secara hampir setiap minggu supaya veteran selalu mempunyai sesuatu yang baru untuk dialami sementara pemain baru memasuki dunia yang sudah diperkaya dengan satu dekad tradisi dan pengembaraan.

Jangan bimbang untuk mendapatkan genggaman dengan runescape sama ada, kerana komuniti itu adalah antara yang paling murah hati dan mesra dalam semua permainan (atau anda boleh menyemak panduan pemula Runescape kami) – sama ada anda mencari nasihat mengenai usaha yang rumit atau hanya Selepas berbual, anda akan mendapat bantuan selalu ada. Ia bukan hanya sejarah yang Runescape mempunyai sama ada; Dengan pengembangan utama, pelepasan mudah alih, dan spin-off yang tidak terhitung, MMO Jagex menunjukkan sama sekali tidak ada tanda-tanda berhenti.

Permainan MMORPG Terbaik: Black Desert Online. Imej menunjukkan seorang lelaki menunggang kuda ke arah matahari terbenam

Gurun Black Online

Black Desert Online menerima baik pulih grafik pada tahun 2018 untuk memisahkan mmo yang asli (dan sudah cantik), bernafas kehidupan baru ke dalam permainan. Ia pasti membuat apa yang tidak dimiliki dalam dialog yang digilap dengan salah satu pencipta watak terbaik di sekitar dan dunia fantasi cantik yang anda ingin berkeliaran selama berjam -jam.

Hanya jangan terlalu selesa, kerana terdapat banyak pertempuran dan pengisaran, jadi jika anda mencari MMO yang santai, ini mungkin bukan permainan untuk anda. Sebagai Black Desert Online bukan MMO purata anda, boleh menjadi sukar untuk mendapatkan kepala anda di sekitar sistem baru, terutamanya bagaimana pertempuran, perdagangan, diplomasi, dan sumber kerja. Lihat Panduan Pemula kami ke Black Desert Online Sekiranya anda ingin melompat ke MMO ini dengan pergaduhan pedang dan kekacauan yang berapi -api.

Permainan MMORPG Terbaik: Eve Online. Imej menunjukkan kapal -kapal lain yang terbang melalui ruang angkasa

Hawa dalam talian

Ada peluang yang baik bahawa anda sudah mendengar tentang salah satu cerita Bastardry Dark yang telah berputar dari Eve’s New Eden. Ini adalah permainan pengkhianatan, perlombongan, ekonomi, lebih banyak pengkhianatan, lebih banyak perlombongan, dan pertempuran kapal angkasa yang kadang-kadang seribu orang-yang terakhir telah memperoleh permainan beberapa rekod dunia Guinness.

Dengan pendekatan tangan PKC, alam semesta Eden New adalah salah satu MMO yang paling didorong oleh pemain yang wujud. Peperangan menjangkau minggu, jika tidak berbulan -bulan, merentasi pelbagai sistem. Tahun merancang dan sabotaj untuk membawa syarikat besar dari dalam. Laporan kerugian besar dalam kapal dan kargo, ada yang mencapai ribuan dolar dalam nilai dunia nyata. Seperti yang anda boleh bayangkan, ia bukan permainan paling mudah di dunia untuk belajar, tetapi itu tidak bermakna itu mustahil. Panduan Pemula Eve Online kami sendiri akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menubuhkan salah satu MMO terbaik di sekitar.

Permainan MMORPG Terbaik: The Elder Scrolls Online. Imej menunjukkan parti tiga aksara yang menentang makhluk batu besar dengan elektrik yang keluar dari situ

Elder Scrolls Online

Walaupun permulaan yang berbatu, Elder Scrolls Online tetap menjadi entri yang kuat untuk salah satu MMORPG terbaik di PC. The Elder Scrolls Games adalah antara RPG terbaik di sekitar, dan sekarang anda boleh tenggelam lebih banyak masa anda ke dalam alam semesta yang kaya dan bersemangat dengan bermain dalam talian dengan rakan atau orang asing.

Tetapkan 1,000 tahun sebelum Skyrim dan 800 tahun sebelum Morrowind dan Oblivion. The Elder Scrolls Online bermula di penjara Coldharbour yang meratap, di mana, tetap berlaku untuk tradisi Scrolls Elder, pemain adalah tahanan. Selepas melarikan diri, anda bebas untuk meneroka benua Tamriel, bertarung raksasa, menemui penjara bawah tanah, dan membuat senjata dengan rakan -rakan pengembara atau anda sendiri. Dengan segelintir ekspansi yang membawa kawasan lama dan baru ke dalam permainan seperti Murkmire dan Summerset, belum lagi banyak siaran DLC masa depan yang dirancang, Elder Scrolls Online Universe selamanya berkembang, membuat untuk MMO yang selalu terasa segar.

MMO terbaik: Tiga penjaga setiap kelas di Destiny 2 maju melalui paya, senjata di siap dalam fps looter dalam talian ini

Takdir 2

Di Destiny 2, anda mengambil peranan penjaga yang benar dan kuat, mempertahankan kota terakhir manusia terhadap sesiapa atau apa -apa yang akan memusnahkannya. Seperti kebanyakan tindakan MMO, anda mulakan dengan membuat penjaga anda, menyesuaikan wajah, rambut, dan badan mereka dengan kepuasan anda. Terdapat tiga kelas untuk dipilih-Titan Shield-Bearing, Warlock Spell-Slinging, dan Agile Hunter. Setiap kelas dilengkapi dengan kebolehan uniknya sendiri, bersama -sama dengan faedah dan peningkatan untuk membezakan diri anda dari pemain lain dari kelas Destiny 2 anda.

Sebaik sahaja anda telah membuat keputusan mengenai watak anda, anda akan longgar untuk meneroka sistem solar, mengungkap rahsia -rahsia melalui misi yang anda dapat melengkapkan solo atau dengan rakan -rakan. Rampasan berharga yang boleh anda temui dalam perjalanan anda adalah penting untuk meningkatkan peralatan penjaga anda, tetapi cerita Destiny 2 adalah di mana ia benar -benar bersinar. Dunia yang sentiasa berkembangnya sentiasa menerima kemas kini, termasuk musim, acara, dan ekspansi, dan ia tidak menunjukkan tanda-tanda melambatkan pada bila-bila masa tidak lama lagi. Ambil Gander di Destiny 2 Lightfall Review dan senarai penuh Exotics Lightfall yang anda boleh mengharapkan untuk mengambil semasa memukul lokasi sektor yang hilang. .

Trove

Trove adalah MMO yang berfokus pada tindakan, sering dibandingkan dengan permainan yang serupa dengan Minecraft, dan salah satu permainan bangunan terbaik di PC. Pertama, anda perlu membina pangkalan, rumah dari rumah, di mana anda boleh membuat pelbagai jenis makhluk, senjata, dan barang. Sebaik sahaja pangkalan rumah anda ditubuhkan, anda boleh zip di antara dunia, rampasan penjara bawah tanah, dan terus mencari dalam talian dengan rakan atau rakan anda. Komuniti berdedikasi Trove sentiasa mengemas kini dan membawa mod trove terbaik, jadi selalu ada sesuatu yang perlu dilakukan, sama ada anda meningkatkan pangkalan anda atau merampas dengan rakan -rakan dalam talian anda.

Arceage

Arceage boleh menjadi MMO tradisional, dengan pencarian, puak, dan cerita yang benar -benar dilupakan. .

. Untuk berlayar dari timur ke barat dalam kapal terpantas dalam permainan boleh mengambil masa antara 45 minit dan sejam, bergantung kepada bahaya seperti ribut, pusaran air, makhluk laut, atau lanun. . Jauh di bawah lautan, anda dapat menemui bangkai kapal yang dipenuhi dengan karunia yang lazat, yang paling sukar memerlukan gear menyelam untuk dicapai.

Arceage adalah percuma untuk bermain, dengan langganan premium yang tersedia yang menawarkan beberapa faedah, termasuk keupayaan untuk menuntut tanah anda sendiri – tidak diasingkan, benar -benar mengambil ruang di dunia terbuka – di mana anda boleh membina sebuah rumah atau bahkan di bawah air aquafarm penuh dengan ikan. Sebagai alternatif, terdapat Archeage Unchained, versi berasingan baru permainan yang memberi anda akses kepada semua faedah langganan untuk bayaran sekali.

Terlepas dari versi yang anda pilih, dunia fantastik Archeage adalah suasana yang sempurna untuk memulakan kehidupan jenayah di lautan terbuka, di mana anda pada dasarnya bermain permainan lanun, dan semua orang adalah pelaut yang tidak curiga – tetapi bukannya sebuah burung nuri, anda mempunyai naga.

Permainan MMORPG Terbaik: Albion Online. Imej menunjukkan sekumpulan orang di dataran bandar. Ada di antara mereka yang menunggang gajah atau raksasa

Albion Online

Sekiranya anda sedang mencari MMO di mana anda boleh duduk, berehat, melakukan kerajinan sedikit, dan cenderung ke ladang anda sambil muncul untuk pertarungan sekali -sekala dan memburu raksasa yang ganjil, maka Albion Online bukan permainan anda.

Ini PvP dari get-go, dan atas sebab itu, anda perlu sentiasa berjaga-jaga dan berjaga-jaga. Sistem drop penuh penuh boleh sedikit mengecewakan, tetapi Albion dalam talian menuntut pemain untuk menjadi taktikal dan sabar. Ia sangat menyeronokkan dan memerlukan kuasa otak dan ketekunan untuk mengarahkan kesatuan anda ke arah yang betul, tetapi ia adalah ganjaran kerana ia sukar.

Permainan MMORPG Terbaik: Lord of the Rings Online. Imej menunjukkan beberapa orang menunggang kuda di sepanjang sungai

Lord of the Cincin dalam talian

Dunia Tolkien Middle-Earth adalah suasana yang sempurna untuk MMO. Ia mempunyai watak yang hebat, dunia yang besar untuk diterokai, dan semua orang sentiasa berjuang.

Manusia, bunian, kerdil, dan hobbit-aka orang yang baik-membentuk perlumbaan yang boleh dimainkan oleh Lord of the Rings dalam talian, dan sebagai pemburu atau pencuri atau salah satu kelas lain, anda akan meneruskan pengembaraan anda sendiri, setengah mengikuti dalam jejak langkah persekutuan yang terkenal. Berjumpa dengan ents, tersesat di Moria atau mengambil perjalanan panjang melalui Rohan.

Ekspansi mendorong cerita ke hadapan, mengikuti buku, dan dengan setiap titik plot utama datang mekanik baru, seperti penambahan pertempuran yang dipasang. Sekiranya anda pernah bermimpi mengalami dunia Tolkien secara langsung, MMORPG ini telah dilindungi. Paling penting, ia adalah percuma, menjadikannya RPG MMO yang sempurna untuk dimainkan sekarang.

Permainan MMORPG Terbaik: Star Wars: The Old Republic. Imej menunjukkan parti empat, bersedia untuk berperang - sesetengah daripada mereka mempunyai senjata, beberapa di antaranya mempunyai lampu

Star Wars: Republik Lama

Galaxy Jauh, Jauh adalah suasana yang sempurna untuk salah satu MMO terbaik, jadi tidak menghairankan bahawa Star Wars Bioware: The Old Republic adalah pemenang. Main sebagai salah satu daripada lapan kelas berpecah di seluruh Empayar dan Republik. Masing -masing mempunyai cerita terperinci, dramatik, dan mereka baik. Menghairankan begitu.

. .

Beberapa ekspansi telah membuatnya berasa segar, tetapi ia adalah kesatria yang sangat baik dari pengembangan Empayar yang jatuh yang benar -benar layak dimainkan. Dengan laman web tipu muslihat, hubungan, dan tumpuan kepada pilihan pemain, ia terasa lebih seperti kesatria yang tepat dari sekuel Republik lama daripada apa yang telah berlaku sebelum ini. SWTOR adalah salah satu permainan Star Wars terbaik yang pernah ada.

Guild Wars 2

Di mana World of Warcraft adalah seperti tradisional MMO ketika mereka datang, Guild Wars 2 adalah yang pelik, bertentangan dengan kontrarian. Reka bentuknya dapat dilihat sebagai percubaan untuk memperbaiki dan memperbaiki setiap mekanik yang rosak yang permainan dalam talian berterusan, dan kejayaannya dalam bidang ini menjadikannya salah satu mmorpg terbaik yang boleh anda mainkan.

Kandungan Guild Wars 2 sentiasa berkembang melalui kemas kini episod dunia yang hidup. Sekiranya anda tidak bersedia untuk memenuhi cabaran itu, anda boleh bermain pengembaraan peringkat rendah tanpa menghabiskan satu dolar, kerana permainan teras kini bebas sepenuhnya. .

Permainan MMORPG Terbaik: World of Warcraft Classic. Imej menunjukkan Orc berdiri berhampiran artifak

World of Warcraft Classic

Jika anda tidak mengharapkan untuk melihat World of Warcraft dalam senarai ini dua kali, maka anda sangat meremehkan Blizzard’s Juggernaut MMO. . Berdasarkan versi Azeroth Pre-Cataclysm, Wow Classic adalah rumah kepada veteran dan pemula, menikmati rasa masyarakat yang muncul dengan keperluan apabila anda menghapuskan pencari penjara bawah tanah dan penanda pencarian.

. . Walaupun beberapa peminat diehard mungkin mendakwa bahawa menghabiskan berjam -jam di penjara bawah tanah klasik, menyapu bos terakhir kemudian berlari kembali untuk mendapati bahawa dia dihina dan tidak dapat dipanggil lagi adalah sebahagian daripada pengembaraan, mereka mungkin mahu anda menderita seperti mereka Adakah. Sebaliknya, pelajari dari kesilapan mereka dan sediakan diri anda dengan teliti dengan tip klasik wow kami untuk pemain baru. Kami juga mempunyai panduan untuk perlumbaan klasik WOW, dan senjata legenda klasik yang dicemburui WOW yang boleh anda perolehi.

MMOS Terbaik: Barisan Pemanah mempertahankan penyelesaian dari penceroboh di New World, sebuah MMORPG penjajah yang ditetapkan pada tahun 1600 -an

Dunia baru

New World adalah permainan survival kotak pasir kerana ia adalah RPG tradisional. Ia membekalkan dengan penciptaan watak biasa MMO fantasi lain – tidak ada kaum lain selain manusia, dan kelas digantikan dengan atribut dan sistem kemahiran yang memberi anda kebebasan untuk bereksperimen dengan watak yang berbeza di lapangan. New World ditetapkan dalam penghampiran tahun 1600 -an, jadi semasa anda boleh membakar perisai plat yang terbakar dan mantra dengan kakitangan unsur, anda juga boleh menggunakan musket atau blunderbuss – melihat senarai peringkat senjata dunia baru kami untuk skop penuh.

Tanah Aeternum yang baru ditemui dan bermusuhan diancam oleh yang rosak, gerombolan setan yang kehadirannya harus selalu dipukul oleh kekuatan yang baik. Anda boleh bersatu dan membantu membina dan mengekalkan penempatan atau menyerang padang gurun dan menghadapi ancaman ghaib sahaja. Anda boleh membuat, mencari, dan meneroka di seluruh Aeternum dan juga berperang dalam konflik PVP berskala besar kerana setiap wilayah puak Dunia Baru berkembang dan menceroboh satu sama lain. Sekiranya anda ingin memulakan, panduan pemula dunia baru kami dan panduan meratakan pasti akan membantu anda mencari kedudukan anda.

. Dunia apa yang anda menyelam ke seterusnya adalah terpulang kepada anda. Adakah anda akan pergi untuk salah satu MMO percuma, atau adakah anda akan memercikkan langganan? Tidak kira pilihan anda, ketahui bahawa permainan multiplayer terbaik adalah tiket untuk rakan baru dan, tentu saja, musuh baru. Pilih pertempuran anda, buat puak anda, dan pergi ke pengembaraan baru. Semoga berjaya!

Nat Smith Jika Nat tidak mengasyikkan Andreja dan Menimbulkan Sumber di Starfield, maka dia mungkin hilang ke dalam Roguelike, permainan seram, atau menginginkan Banner di Honkai Star Rail. Jangan memintanya untuk memilih teman Baldur’s Gate 3 kegemarannya – anda tidak akan mendapat jawapan lurus.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Mmorpg terbaik untuk 2023

Raid Starships, Slay Dragons, atau Do Dailies bersama beratus-ratus pemain lain dengan permainan peranan dalam talian yang besar di PC secara besar-besaran di PC.

Kerjaya saya telah membawa saya melalui pelbagai bidang eklektik, dan menghubungkan saya dengan orang -orang dari semua lapisan masyarakat. Pengalaman ini termasuk pembinaan, memasak profesional, podcasting, dan, tentu saja, menulis. Saya telah menaip geeky mengambil sejak tahun 2009, akhirnya mendarat kedudukan freelancing di pcmag. Ini berkembang menjadi kedudukan penganalisis teknologi sepenuh masa pada tahun 2021, di mana saya meminjamkan wawasan peribadi saya mengenai perkara-perkara hosting web, muzik streaming, aplikasi mudah alih, dan permainan video.

Dikemas kini 14 Ogos 2023
https: // www.pcmag.com/picks/the-pc-mmo-games

  • Berkaitan:
  • Permainan PC terbaik
  • Permainan PC percuma terbaik

Permainan MMO terbaik

(Kredit: René Ramos; Square-Enix, Bungie, Digital Extremes)

Kadang -kadang lebih seronok bermain dengan orang lain. Terdapat banyak permainan PC yang hebat yang meletakkan anda di kasut wira tunggal, tetapi beberapa permainan terbesar dan terbaik adalah permainan dalam talian secara besar -besaran, atau MMO (juga dikenali sebagai MMORPGS). Ini adalah permainan luas yang menerima kemasukan kandungan baru yang konsisten, dan membolehkan anda bermain dengan beratus -ratus, ribuan, atau berjuta -juta orang lain.

Oleh kerana sifat mereka yang sedang berlangsung, MMO mempunyai skim harga lebih banyak selaras dengan permainan mudah alih. . Di samping itu, banyak menawarkan bundle premium yang dilengkapi dengan pilihan penyesuaian tambahan, senjata, kosmetik, atau ciri lain.

Bermain mmorpg terbaik di dek stim

Dek Steam Valve menyampaikan peranti mudah, berkebolehan, dan mudah mudah alih untuk semua keperluan permainan stim anda. Beberapa permainan MMO dalam senarai ini tidak tersedia di Steam. Daripada yang ada, ramai yang tidak disokong atau dimainkan (tetapi tidak disahkan). Ini bermakna anda perlu melakukan beberapa perlawanan untuk mendapatkan permainan berjalan dengan betul di dek.

Anda mungkin tertanya-tanya mengapa bermain di dek stim sama sekali, memandangkan skim pengawal klasik dan pergantungan Wi-Fi? Terima kasih kepada banyak Deck Steam di pasaran, anda boleh selesa dengan peranti anda berhampiran monitor atau TV untuk menyambung ke permainan anda. Dek Deck Steam biasanya termasuk port Ethernet, serta pelbagai slot USB untuk menyambungkan tikus dan papan kekunci.

Disyorkan oleh editor kami

Bersedia untuk menyerang dengan MMORPG yang terbaik

MMOS menawarkan jam selepas jam bermain di mana anda meningkatkan tahap avatar, mengisar, dan mengumpulkan perisai dan senjata yang lebih baik untuk menangani cabaran yang lebih besar. Sekiranya anda memberi masa kepada permainan yang tidak berkesudahan ini, anda akan mendiami dunia baru yang penuh dengan watak -watak yang dikawal oleh orang seperti anda. . Bersedia untuk meneroka semua itu dan banyak lagi? Lihat permainan MMO kegemaran kami di PC.

Gurun Black Online

. Landskap fantasi yang indah, penuh dengan sistem, termasuk pertempuran, perdagangan, dan diplomasi. BDO membolehkan anda melakukan lebih banyak daripada melakukan pengembaraan; Anda mengumpulkan sumber, membuat mereka ke dalam barang -barang lain, dan minta mereka berpindah dari tempat ke tempat oleh pekerja automatik. BDO adalah jenis MMO di mana anda mungkin menghabiskan masa anda sebagai tukang besi kerana anda menjadi ahli sihir.

Takdir 2

Anda dan krew anda bermain sebagai penjaga, pahlawan abadi yang mengembara sistem solar yang mengambil ancaman antara planet. Penembak sci-fi ini telah melihat banyak perubahan sejak pelancarannya 2017, seperti berpindah ke model percuma untuk bermain, menambah peti besi kandungan takdir, dan meningkatkan kiraan planet. Destiny 2 adalah salah satu MMO yang paling berat tindakan yang anda dapati di PC, jadi boleh menjadi beg anda jika anda menggali Call of Duty.

Tatal penatua dalam talian

Dari Zenimax Online datang satu-satunya MMO yang berlaku di francais Scrolls Elder yang paling laris. Tetapkan seribu tahun sebelum acara Skyrim, Eso membolehkan anda melawat lokasi yang megah dari siri ‘dan mengambil bahagian dalam acara legenda. . Dari segi bercerita, Elder Scrolls Online adalah salah satu MMO yang lebih kuat, yang menampilkan watak-watak yang ditulis dengan baik dan suara penuh yang bertindak.

Hawa dalam talian

Empayar Angkasa naik dan jatuh dalam malam percuma untuk bermain dalam talian. . Eve Online adalah lebih banyak percubaan sosial daripada permainan, kerana ia memaksa anda untuk melibatkan diri dengan alam semesta pemain berpotensi yang berpotensi hanya untuk bertahan. Sekiranya anda memutuskan untuk mencubanya, anda akan mendapati bahawa Eve Online adalah salah satu permainan yang paling menggembirakan dan unik yang pernah dibuat.

Final Fantasy XIV Dalam Talian

Final Fantasy XIV adalah MMO yang mengalahkan kemungkinan dan dominasi World of Warcraft yang dicabar. . Sekarang MMO pergi dari kekuatan ke kekuatan, dengan cerita yang hebat, grafik yang indah, dan semua estetika berkembang dari francais Final Fantasy yang lama. Ini alternatif yang hebat “Taman Tema” MMO ke World of Warcraft Blizzard. Permainan asas FFXIV berharga $ 19.99, dengan langganan bulanan bermula pada $ 12.99.

Guild Wars 2

Jika anda tidak mahu berurusan dengan langganan bulanan, maka Guild Wars 2 mungkin MMO untuk anda. Permainan asas percuma untuk bermain, membiarkan anda menikmati kempen asal tanpa meletakkan satu sen. Akaun percuma disertakan dengan beberapa sekatan, seperti slot watak terhad, mel, dan berbual. Sekiranya anda mahukan lebih banyak, Guild Wars telah melihat banyak ekspansi selama bertahun -tahun, yang boleh anda beli sebilangan kecil, atau sebagai $ 50 bundle. Dengan pertuduhan sekali itu, anda mendapat pengalaman PvE yang hebat terhadap naga yang lebih tua dan makhluk kuno yang jahat, dan salah satu pemain yang lebih baik vs. Senario pemain (PVP) juga. The Deathmatch dan Mod Pvp berasaskan objektif benar.

Hilang Ark

Lost Ark adalah mmorpg yang berfokus pada tindakan yang penuh dengan rampasan, visual yang bergaya, dan jumlah kandungan endgame yang mengagumkan. Ini adalah permainan PC percuma untuk bermain yang telah tersedia di kawasan lain selama bertahun-tahun sekarang, tetapi gelaran akhirnya menjadikannya ke Barat pada tahun 2022. Akibatnya, ia dilancarkan dengan jumlah besar menggilap, menyampaikan cerita yang luas dengan banyak penjara bawah tanah untuk menjalankan dan aktiviti hampir tidak hampir apabila anda mencapai tahap tahap. Diakui, kandungan cerita tidak akan membawa anda lebih dari 20 jam untuk mengunyah, tetapi serangan tegar, pergaduhan bos, bangunan watak, dan pertanian sumber menanti anda apabila anda sampai di sana.

Lord of the Cincin dalam talian

Lawati laman web di Lord of the Rings

Sekiranya dunia fantasi yang padat yang penuh dengan kandungan dan sokongan lebih daripada 15 tahun terdengar seperti MMO untuk anda, lihatlah Lord of the Rings dalam talian. Tuan cincin .

Sememangnya, watak -watak utama membuat penampilan sepanjang jalan cerita teras, tetapi anda juga menikmati banyak pengembaraan yang lebih kecil di setiap kawasan permainan yang sangat terperinci dan ikonik. Sekiranya anda mahukan pengalaman yang mengalu-alukan, percuma untuk bermain dalam dunia fantasi klasik yang penuh dengan cerita dan perbuatan yang menyeronokkan untuk dilakukan, anda tidak boleh salah di sini.

Runescape

Runescape adalah MMORPG yang sudah ada selama berabad -abad; lebih daripada 20 tahun sebenarnya, dan masih kuat. Walaupun umurnya, Runescape tetap popular, menerima kemas kini yang kerap untuk memastikan peminat lama gembira dan bertunang.

. Permainan adalah sebahagian besar urusan titik dan klik, tetapi ia menggabungkan gabungan senario pertempuran, interaksi sosial, pencarian, dan permainan mini. Runescape mudah masuk, dan rasa kasualnya dan gaya sekolah lama mungkin mengasyikkan anda cukup sehingga anda mungkin tidak mahu pergi.

Star Wars: Republik Lama

. . . Setiap lapan kelas permainan mempunyai cerita dan sahabat mereka sendiri, dan pengisaran meratakan yang dikurangkan membolehkan anda menikmati permainan seperti RPG tunggal.

Tom Clancy adalah bahagian 2

. . .C. . Sekiranya anda mempunyai penetapan ketenteraan, ini mungkin MMO untuk anda.

Warframe

. Apa yang bermula sebagai permainan dalam talian berasaskan misi yang berterusan telah berkembang untuk merangkumi lebih banyak lagi. . Sifat Percuma Untuk Main Warframe bermaksud bahawa ia memerlukan banyak masa atau wang anda untuk meningkatkan atau mendapatkan Warframes Terbaik. Yang mengatakan, Warframe mempunyai alam semesta yang dipenuhi dengan 50 juta pemain, jadi anda pasti akan menemui beberapa rakan berdedikasi.

World of Warcraft

.00 di Blizzard Entertainment

. Azeroth adalah salah satu dunia MMO yang terbesar dan terbaik, yang membolehkan anda melakukan perjalanan dari tempat ke tempat yang berwarna -warni ketika melawan setan, raksasa, dan pahlawan -pahlawan yang lain di perintah Gerombolan atau Perikatan. Wow adalah salah satu MMO yang paling mudah untuk masuk sekarang bahawa pemaju Blizzard menambah zon permulaan yang dirombak untuk pemain baru dan tweak pengalaman meratakan. Pengembangan terkini, Dragonflight, membawa wira anda ke Kepulauan Naga, rumah nenek moyang Azeroth’s Dragonflights. .

Main Lebih Banyak Permainan PC

  • Permainan PC terbaik
  • Kumpulan kurator stim pcmag

?

Laporan Makmal Untuk mendapatkan ulasan terkini dan nasihat produk teratas yang dihantar terus ke peti masuk anda.

Surat berita ini mungkin mengandungi iklan, tawaran, atau pautan afiliasi. Melanggan surat berita menunjukkan persetujuan anda terhadap terma penggunaan dan dasar privasi kami. .

Terima kasih kerana mendaftar!

. !