Mistlands | Valheim Wiki | Fandom, Valheim Mistlands Tarikh pelepasan, musuh, kerajinan, dan banyak lagi | Pcgamesn

Sebelum kita melompat ke seluruh kandungan, ketahui bahawa Mistlands pada mulanya sangat sukar dan boleh menjadi sangat menghukum. Anda ingin memastikan anda mempunyai senjata sandaran dan gear sekiranya anda perlu mendapatkan rampasan anda dari batu nisan anda. . .

Mistlands

The Mistlands . Ia penuh dengan lembah, dales, jurang, dan bahkan dataran tinggi yang diselingi oleh kepingan hitam besar yang sering mengintip kabus. Pucuk yggdrasil tumbuh di batu -batu ini. Akar yggdrasil yang lebih besar dan bercahaya dapat dijumpai lapisan tanah, sering dilihat melalui kabut. . Wisplights dan obor wisp yang boleh diletakkan boleh digunakan untuk membersihkan kabus yang meresap, tetapi kedua -duanya memerlukan yagluth dikalahkan.

Biome ini kini menjadi yang terakhir dalam perkembangan permainan. Ia menindas, agak sukar untuk menavigasi, selalunya hingga ke titik disorientasi. Musuh sukar dan paling sering melihat pemain sebelum pemain melihatnya. Pencari dan Pencari Tentera adalah musuh yang paling biasa, dapat mengejar pemain hampir selalu. Pencari standard bahkan mempunyai keupayaan untuk terbang jika mereka perlu mengakses kawasan yang lebih tinggi di lereng. Juga tinggal di sini adalah perlumbaan pemain neutral Dvergr, yang akan secara aktif melawan musuh untuk mempertahankan mereka. Sekiranya pemain menyerang mereka juga, mereka akan terbukti menjadi musuh yang hebat.

The Mistlands, bersama kemas kini kandungannya, memperkenalkan mekanik tempur baru yang dipanggil EITR. Ia diperoleh dengan makan makanan tertentu yang dibuat dari tanaman dan makhluk biome, seperti magecaps. EITR memberikan pemain keupayaan untuk menggunakan pelbagai kebolehan sihir untuk melawan persekitaran yang keras.

Kandungan

Makhluk [ ]

Bermusuhan [ ]

Neutral []

(serangan ketika marah, seperti menyerang salah satu jenis mereka atau dengan merosakkan struktur mereka)

Pasif []

Sumber []

Dari struktur []

Dari lombong yang dipenuhi []

Dari makhluk []

Nota []

 • Sebilangan besar musuh yang terdapat di Mistlands menangani terutamanya menembusi bersama beberapa kerosakan tumpul, dengan hanya Dveregr Mage dan Gjall yang mempunyai api, dan jenis kerosakan Frost.
 • kabut tidak muncul apabila rendah ke tanah (seperti berenang ada seksyen kecil antara air & kabus di mana anda dapat melihat di bawah kabus).
 • Majoriti barang -barang Mistland boleh diperolehi sebelum mengalahkan Yagluth dengan satu -satunya pengecualian menjadi pedang mistwalker, wisplight dan bangunan wisp bangunan.

Trivia []

 • Mistlands mempunyai reka bentuk tempat letak yang unik sebelum kemas kini Hearth & Home, yang menampilkan medan yang penuh dengan pokok -pokok dan akar kuno yang tinggi, labah -labah gergasi, dan tengkorak misteri yang besar di tanah. Akarnya diserlahkan dan menunjukkan nama seolah -olah mereka adalah sumber yang boleh dituai, tetapi tidak dapat dikumpulkan dengan alat yang diketahui. .
 • Selepas Hearth & Home dan sebelum kemas kini, Mistlands Biomes muncul tandus.
 • Memuatkan Dunia Di mana Mandlands telah dihasilkan sebelum Kemas kini Mistlands hanya mengemas kini sebahagian biomes ini: Terrain ditukar kepada Heightmap Baru, tetapi tidak ada kabus atau struktur akan muncul. . Ini menjadikan kawasan -kawasan ini sangat baik untuk pertanian hares, kerana mereka tidak dapat tersesat dalam kabus.

Generasi Pemegang Tempat sebelum Kemas Kini Hearth & Home

Generasi Pemegang Tempat Sebelum Kemas Kini Hearth & Home.

Sebahagiannya diterokai medan peta sebelum kemas kini Mistlands

Sebahagiannya diterokai medan peta sebelum kemas kini Mistlands.

Galeri []

Mistlands Terrain, seperti yang dipaparkan dalam penggoda

Kabil Mistlands, seperti yang dipaparkan dalam penggoda.

Sebahagiannya mendedahkan medan Mistlands di sebelah gunung

Sebahagiannya mendedahkan kawasan mistlands di sebelah gunung.

Kabut sengit lenyap di ketinggian yang lebih tinggi

Kabut sengit lenyap di ketinggian yang lebih tinggi.

(Lihat templat) Biomes
Selesai Meadows • Hutan Hitam • Lautan • Paya • Gunung • dataran • Mistlands • Kelebihan Dunia
Ashlands
Belum selesai Deep North

Valheim Mistlands Tarikh pelepasan, musuh, kerajinan, dan banyak lagi: imej dari depan penjara bawah tanah

Setelah kelewatan yang panjang, yang lama ditunggu-tunggu Tarikh Siaran Valheim Mistlands akan datang tidak lama lagi, dan kemas kini biome juga kini tersedia untuk permainan ujian. Ia agak doozy, memperkenalkan pemain kepada mekanik baru, musuh, estetika, dan banyak lagi.

Valheim bukan tempat untuk pengsan hati, jadi jika anda baru dalam permainan atau kembali selepas hiatus yang panjang, anda akan memotong kerja anda semasa anda meneroka biome terbaru permainan. Kami mendapat butiran mengenai cara bermain Valheim Mistlands di pelayan ujian dalam panduan berasingan, tetapi inilah semua yang anda perlu tahu mengenai tarikh pelepasan Valheim Mistlands penuh, apa yang akan dikemas kini, dan banyak lagi.

Spekulasi tarikh pelepasan Valheim Mistlands

Kemas kini Valheim Mistlands kini tersedia sebagai beta ujian awam. Walau bagaimanapun, kemas kini penuh tidak hidup dalam permainan asas. .

Menurut Discord Valheim rasmi, pasukan tidak menawarkan tarikh yang ditetapkan untuk kemas kini permainan dan hanya menyatakan, “Kemas kini akan dikeluarkan apabila mereka sudah bersedia!”Bagaimanapun, pasukan itu telah banyak menyiratkan kemas kini Valheim Mistlands akan tersedia pada tahun 2022, dan hanya ada beberapa minggu lagi dalam tahun kalendar.

Patch sebelumnya ke beta ujian telah hidup di laman web dalam beberapa minggu. Sebagai contoh, patch ditolak ke pelayan ujian pada 3 Jun, 2022, ditolak ke permainan utama pada 20 Jun, 2022. Menggunakan ini sebagai panduan, sejak beta awam hidup pada 22 November, nampaknya munasabah untuk meneka kemas kini Valheim Mistlands akan muncul dalam permainan utama minggu 12 atau 19 Disember. Nampaknya tidak mungkin lebih awal daripada itu, kerana banyak syarikat mengambil rehat pada akhir Disember dan awal Januari dan pasukan mungkin tidak akan dapat bekerja pada masa itu.

Terdapat juga kemungkinan mereka melambatkannya sehingga tahun baru dengan itu walaupun, kerana jika ada masalah utama yang salah dengan pelepasan, kapasiti mereka yang dikurangkan bermakna ia akan menjadi lebih banyak perjuangan untuk menangani. Ini semua spekulasi sebagai ganti minda tarikh pelepasan rasmi, jadi kami akan mengemas kini ini sebaik sahaja tarikh pelancaran disahkan.

Valheim Mistlands Tarikh pelepasan, musuh, kerajinan, dan banyak lagi: imej alam sekitar dari Mistlands

Gambaran Keseluruhan Kemas Kini Mistlands

Kemas kini Mistlands memperkenalkan beberapa mekanik baru, yang penting untuk mengetahui semasa anda meneroka biome:

 • Wisplight: The Mistlands adalah berkabus. Dengan kemas kini, anda akan dapat membersihkannya menggunakan Wisps, yang boleh anda gunakan untuk membina obor untuk menyebabkan kabut hilang. Anda juga akan dapat membuat air mancur untuk ladang.
 • Magic: Makan Makanan dengan Bahan Baru yang Dipanggil Eitr Bahan Bakar Anda Dengan Sihir. Anda mesti bekerja keras untuk menuai EITR, yang mencabar di Mistlands. Anda boleh membuat kakitangan sihir, yang anda juga perlu membuat kraf dari barang -barang baru di seluruh Biome. Selanjutnya, menggunakan sihir akan mengalirkan HP anda, jadi anda juga perlu menjejaki itu.
 • Pertanian Cendawan: Anda kini boleh ladang cendawan Mistlands.
 • .
 • . Mereka pada mulanya mesra, tetapi mereka menempatkan sumber yang anda perlukan, dan jika anda menyerang mereka atau merosakkan harta benda mereka, mereka menjadi bermusuhan.

Sebelum kita melompat ke seluruh kandungan, ketahui bahawa Mistlands pada mulanya sangat sukar dan boleh menjadi sangat menghukum. . Ia boleh membantu jika anda meneroka kawasan dengan kumpulan. Tetapi, jika anda seorang pemain solo, kami mengesyorkan pada mulanya tinggal di sempadan Biome untuk membiasakan diri dengan makhluk perlahan -lahan supaya anda dapat dengan cepat berundur seperti yang diperlukan.

Valheim Mistlands Tarikh pelepasan, musuh, kerajinan, dan banyak lagi: Viking bertemu dengan Dvergr

Kecuali anda pemain Valheim yang berpengalaman, anda mungkin akan berjuang ketika menghadapi makhluk -makhluk Mistlands. Terdapat sembilan makhluk baru:

 • Pencari: Makhluk seperti serangga yang besar dan agresif. Memerangi mereka dengan api, fros, racun, atau kerosakan kilat.
 • Seeker Brood: Pencari kecil yang terdapat di penjara bawah tanah Mistlands ‘.
 • Pencari Brute: Pencari jenis terbesar dan paling berkuasa.
  GJALL: Makhluk-makhluk ini terbang melalui udara dan memuntahkan bahan seperti asid pada pemain.
 • Tandakan: versi besar serangga biasa.
 • .
 • Ayam (dan anak ayam): boleh digunakan sebagai barang kerajinan makanan. Anda mesti mencari telur terlebih dahulu, yang boleh anda ambil dari Haldor, Pedagang.
 • .Munin, Raven of Lore: Sama dengan Hugin, membawa maklumat kepada pemain.
 • The Queen (Boss): Cari bos ini dengan melawat penjara bawah tanah saya untuk mencari penanda bos. Anda perlu menggunakan jadual Galdr baru untuk membuat kunci yang dipanggil Sealbreaker daripada sembilan Serpihan Sealbreaker. Untuk peluang terbaik untuk mengalahkannya, membuat tanjung bulu dan membawa kebakaran untuk melindungi dari kabut.

Valheim Mistlands Tarikh pelepasan, musuh, kerajinan, dan banyak lagi: tangga di Mistlands

Valheim Mistlands membuat kemas kini

Valheim Mistlands mempunyai 20 bahan kerajinan baru, yang boleh anda gunakan untuk membina stesen kerja baru, perisai, senjata, barang bangunan, makanan, dan banyak lagi.

Beberapa bahan teras baru termasuk marmar hitam dan kayu yggdrasil. Gunakan marmar hitam untuk membina forge hitam, yang boleh anda tingkatkan dengan penyejuk hitam hitam. The Black Marble Forge membolehkan pemain membina 14 kepingan pembinaan baru, seperti dinding, lantai, dan rasuk sokongan. Bahan Alam Sekitar yang lain akan membolehkan anda membina jadual Galdr Table dan Rune Table Extension. Terdapat juga pelanjutan kawah baru, penapis EITR, dan barang -barang lain yang lain. Anda kini boleh membuat lebih banyak pertahanan, seperti ballista, yang boleh anda bakar dengan peluru, dan perangkap.

Dan, tentu saja, terdapat banyak senjata dan barang baru yang boleh dibuat. Beberapa yang paling menarik termasuk silang silang arbalest, kakitangan ajaib, set perisai berasaskan EITR, dan barang pertahanan dan perisai carapace yang dibuat dari bahan pencari.

Permainan ini juga mengandungi pilihan makanan baru, yang anda perlukan sebagai bahan bakar semasa anda melintasi Mistlands. Sebahagian daripadanya termasuk Mishare Supreme, Yggdrasil Bubur, dan Magecap. Permainan ini juga memperkenalkan tiga ramuan baru.

Valheim Mistlands Tarikh pelepasan, musuh, kerajinan, dan banyak lagi: dok di Mistlands

Memancing, watak, arahan konsol, dan penambahbaikan lain

Sebagai tambahan kepada kandungan Biome Mistlands, pasukan Valheim memperkenalkan beberapa kemas kini tambahan. Kini terdapat beberapa jenis ikan yang berbeza dan mekanik memancing semula. Permainan ini juga mempunyai umpan baru yang boleh dibuat untuk setiap biome, dan meratakan kemahiran memancing akan meningkatkan stamina dan menarik masa semasa memancing. Pemain boleh memasang ikan di atas barang, dan ikan yang lebih besar menawarkan lebih banyak makanan.

Kini terdapat lebih banyak pilihan dari segi penyesuaian watak mereka. Pemaju memperkenalkan beberapa gaya rambut dan gaya janggut baru untuk memastikan Viking anda kelihatan seperti Viking seperti yang mungkin, bersama dengan 12 emotes baru supaya anda dapat meniup ciuman pada rakan anda atau flex pada musuh anda.

Anda juga boleh menantikan lebih banyak deskripsi impian yang berbeza, muzik Mistlands baru, penjara bawah tanah baru, dan acara baru yang disebut ‘What’s Up Gjall?’Dan’ mereka mencari kamu.’Haldor, saudagar permainan, juga akan meningkatkan jumlah item inventori ketika anda maju melalui bos permainan.

Pasukan itu juga membuat kemas kini kepada arahan konsol Valheim dan penambahbaikan arahan, seperti mengubah “Killall” untuk memisahkan arahan kepada “Killenemies” dan “Killtamed.”Permainan ini tidak lagi menggunakan pengganda penggunaan stamina ketika berjalan menanjak dan mengolah semula beberapa mekanik knockback.

Itu semua yang baru dalam Kemas Kini Valheim Mistlands. Jika anda masih mendapat genggaman dengan permainan asas, pastikan anda menyemak panduan kami ke senjata Valheim, perisai terbaik, dan panduan bangunan Valheim yang lengkap jika anda perlu membina pangkalan.

Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Semua yang baru dalam kemas kini Valheim Mistlands

Valheim Mistlands

Melangkah ke Valheim Mistlands, anda akan ingin mengawasi beberapa perubahan besar. Ini termasuk pelbagai senjata Valheim yang baru dan kuat, dan sementara sebahagian daripadanya telah dibayangkan sebelum ini, seperti kutu berbahaya dan busur tulang belakang, kebanyakannya adalah kejutan lengkap. Anda juga akan menghadapi musuh baru yang khianat dalam bentuk pencari Valheim seperti bug, tetapi kita akan masuk ke dalamnya.

Sekiranya anda seorang pemain yang kembali, anda akan ingin mengatasi semua yang ditawarkan oleh Valheim Mistlands Biome. Inilah yang baru dalam permainan sekarang bahawa Mistlands ada di atas kita.

Semua barang baru dalam kemas kini Valheim Mistlands

Kemas kini Mistlands adalah hakikatnya ia adalah biome baru, yang ditakrifkan oleh dinding kabut tebal yang memberikan namanya. Jelaskan itu dan anda akan menemui landskap hijau yang dipenuhi dengan runtuhan kuno dan bandar kerdil. Ia bukan berjalan kaki di taman untuk diterokai walaupun – perisai empuk sangat disyorkan, serta beberapa senjata yang baik sebelum anda pergi ke mana -mana berhampirannya.

Terdapat juga satu perincian penting untuk diingat – Mistlands hanya akan menjana di bahagian -bahagian yang belum ditemui di peta. Ini bermakna anda masih boleh mencari biome baru dalam pelayan yang sedia ada, melainkan jika anda telah menemui biome kosong yang berfungsi sebagai pengisi ‘Mistlands’.

Makhluk dan Bos Mistlands

Berita baik untuk peminat pertanian: Mandlands menambah Ayam Valheim. Anda boleh membeli telur pertama anda dari Haldor the Trader. Bagi makhluk yang sebenarnya tinggal di Mistlands, anda akan menemui banyak Hares dan Dvergr NPC. Yang terakhir adalah perlumbaan orang kerdil yang menakutkan yang tidak akan menyerang anda melainkan anda menyerang mereka terlebih dahulu.

Sememangnya, terdapat juga senarai makhluk yang agresif yang mungkin menembak Viking yang tidak curiga, termasuk pencari Valheim, kutu, dan gjall. GJALL adalah serangga bernafas api raksasa yang mengapung dan kadang-kadang menanam minion tanda. Kutu akan melompat dan menghisap darah anda. Mereka tidak terlalu merosakkan sendiri tetapi cuba untuk tidak melompat dengan beberapa seketika. Pencari, sebaliknya, menangani kerosakan langsung yang kuat. Mereka cepat, serangga seperti lipas yang biasanya bertelur dalam kumpulan. Sudah tentu, perkara paling berbahaya yang anda dapati adalah bos Mistlands, ratu. Dia akan terselip di sebuah kuil besar, dan seperti yang anda harapkan; Dia juga serangga.

Akhirnya, Kemas Kini Mistlands menambah Raven Lore Kedua: Munin. Seperti Hugin, yang telah bersama kami sejak permulaan permainan, Munin akan bebas menawarkan bimbingannya kepada pemain.

Pilihan Kerajinan Mistlands Baru

Kemas kini Mistlands menambah dua stesen kerajinan baru: The Black Forge dan Jadual Galdr. Yang pertama digunakan terutamanya untuk membuat alat dan senjata baru dari marmar hitam valheim, sementara yang terakhir digunakan untuk membuat barang ajaib. Terdapat juga alat baru seperti Wisplight, yang membersihkan kabus yang mengelilingi watak anda, dan tanglung Dvergr. Anda kini boleh akhirnya membuat pickaxe logam hitam.

Terdapat juga beberapa sambungan stesen kerajinan dan pembinaan kerajinan yang berguna, termasuk pengekstrakan SAP yang akan digunakan pada akar Yggdrasil yang besar, dan Fountain WISP (menarik WISPs). Anda akan menemui beberapa bahan kerajinan yang paling berharga di dalam penjara bawah tanah, lombong yang dipenuhi.

Bangunan Mistlands

Sebilangan besar barang bangunan baru di Mislands dikaitkan dengan sumber yang dipanggil ‘Black Marble’. Ia membuka pelbagai blok bangunan, termasuk tiang, dan walaupun tidak digunakan sebagai blok bangunan asas, banyak resipi kerajinan juga memerlukan kayu yggdrasil, yang diperolehi dari pokok -pokok Mistlands.

Kemudian ada dinding logam gaya Dvergr, tangga lingkaran, dan perabot. Ini termasuk tanglung baru, permaidani, langsir, meja, bangku, dan takhta. Barang -barang yang paling berguna mungkin adalah obor wisp, yang membersihkan kabut sekitarnya, dan Valheim Balista, yang boleh digunakan untuk mempertahankan penyelesaian anda.

MISTLANDS MAGIC, MAKANAN, DAN MEAD

Anda juga akan menemui makanan yang mengandungi ‘EITR’ di Mistlands yang melengkapkan watak anda dengan bar sihir ungu dan membolehkan anda menggunakan sihir valheim eitr semasa anda memakannya. Ini membolehkan anda menggunakan kakitangan ajaib dan menangani kerosakan elemen atau darah sihir.

Makanan asas baru yang terdapat di Mistlands adalah jotun puffs dan magecaps, tetapi hanya yang terakhir mengandungi eitr. Anda perlu menaik taraf kawah dengan lanjutan ‘mortar dan alu’ baru untuk membuka kunci resipi baru dengan ini. Selain cendawan, kebanyakan resipi baru memerlukan titisan kelinci dan ayam.

Perhatikan bahawa Kemas Kini Mistlands menambah Meads (Ramuan) yang lebih kuat untuk meningkatkan bar stamina, HP, dan EITR anda juga.

Senjata Valheim Mistlands

Anda memerlukan Black Forge untuk mencipta senjata Mistland yang baru, tidak semuanya memerlukan sumber Mistlands.

 • Kotak dan Hati: Pisau dwi-Hielded.
 • Spear Carapace: tombak biasa.
 • Krom: Pedang dua tangan.
 • DeParisher: Sledgehammer dua tangan besar-besaran.
 • Mistwalker: pedang yang dibina dari wisps. Ia akan membersihkan kabut di sekeliling watak anda.
 • Jotun Bane: kapak satu tangan yang menangani kerosakan racun.
 • Himmin afl: Atgeir yang menggunakan kerosakan kilat.
 • Snap tulang belakang: busur. Anak panah Carapace baru memberikan kerosakan tertinggi.
 • Arbalest: Salib pertama Valheim. Anda boleh membuat pelbagai bolt di Black Forge, termasuk bolt yang dibuat dari Carapace.

Senjata Magic Valheim

Seperti yang disebutkan, beberapa makanan Mistlands baru membuka kunci keupayaan untuk menggunakan senjata ajaib. Anda boleh membuat senjata berikut di meja Galdr:

 • Kakitangan perlindungan: Digunakan untuk menggunakan sihir darah. Pertukaran HP untuk perlindungan ajaib.
 • Raiser Mati: Digunakan untuk menggunakan sihir darah. Ia akan menaikkan minion undead untuk membantu anda dalam pertempuran.
 • Kakitangan Frost: Digunakan untuk menggunakan sihir Elemental (Frost).
 • Kakitangan Embers: digunakan untuk menggunakan sihir elemen (api).
 • Bom Hempedu: bom yang dibuat dari bilebag yang digugurkan oleh gjall.

Armor Mistlands

Kemas kini Mistlands memperkenalkan set perisai Carapace baru dan set perisai EITR. Yang terakhir bukan sekadar kuat seperti yang pertama, tetapi ia meningkatkan regenerasi EITR.

Kemas kini Mistlands juga memperkenalkan Cape Feather baru yang mewah yang memberikan kesan status jatuh bulu kepada pemakai, melumpuhkan kerosakan kejatuhan mereka. Akhirnya, terdapat dua perisai baru: perisai carapace (besar) dan carapace buckler (kecil).

Penyesuaian watak Valheim baru

Viking bergaya akan gembira mengetahui bahawa kemas kini Mistlands memperluaskan pilihan penyesuaian watak. Terdapat sembilan gaya rambut baru dan tujuh gaya janggut, menambah lebih banyak roti, braids, dan gaya rambut kerinting khususnya. .

Kemas kini memancing Valheim

Kemas kini Mistlands bertukar memancing menjadi kemahiran watak. Mulai sekarang, memancing memerlukan stamina dan jenis umpan yang betul (umpan yang berbeza untuk bioma yang berbeza). Kemas kini juga menambah beberapa jenis ikan baru, perbezaan saiz (mempengaruhi jumlah daging ikan yang diperoleh), dan lebih banyak variasi pergerakan, seperti melompat keluar dari air.

Bersedia untuk menghadapi Mandlands? Semoga berjaya, Viking Berani!

Berikut adalah beberapa lagi Permainan seperti Valheim untuk menjaga anda di jari kaki anda.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Marloes Valentina Stella

Saya seorang wartawan bebas yang (kejutan!) jenis mempunyai perkara untuk permainan video. Apabila saya tidak mengusahakan panduan untuk GamesRadar, anda mungkin dapat mencari saya di suatu tempat di Teyvat, Novigrad, atau Whiterun. Kecuali saya merasa berdaya saing, dalam hal ini anda harus mencuba Erangel. Anda juga boleh mencari kata -kata saya di PCGamesn, FanByte, PcGamer, Polygon, Esports Insider, dan Game Rant.

 • Penulis Kakitangan Jasmine Gould-Wilson, GamesRadar+