Minecraft Steve S Face: Adakah janggut atau senyuman? | Resetera, Kulit Minecraft lalai baru membawa kembali janggut Steve | Pcgamesn

Kulit Minecraft lalai baru membawa kembali janggut Steve

Dan untuk pertama kalinya, ketika saya melihat wajahnya, saya melihat senyuman bodoh besar. Namun, saya bersumpah bahawa saya pernah melihatnya sebagai janggut. Semuanya lebih membingungkan kerana mulutnya adalah warna yang sama dengan rambutnya. Setelah melakukan sedikit penyelidikan ke kulit yang lebih tua, ia kelihatan lebih seperti janggut daripada senyuman sebelum ini (juga, mereka nampaknya benar -benar membersihkan kulit Steve).

Wajah Minecraft Steve: Adakah janggut atau senyuman?

Anda menggunakan penyemak imbas dari tarikh. Ia mungkin tidak memaparkan ini atau laman web lain dengan betul.
Anda harus menaik taraf atau menggunakan penyemak imbas alternatif.

Westegg

Satu pembunuh bersayap

Ahli

Saya melihat penampilan semasa pemain lalai Minecraft, Steve:

Dan untuk pertama kalinya, ketika saya melihat wajahnya, saya melihat senyuman bodoh besar. . Semuanya lebih membingungkan kerana mulutnya adalah warna yang sama dengan rambutnya. Setelah melakukan sedikit penyelidikan ke kulit yang lebih tua, ia kelihatan lebih seperti janggut daripada senyuman sebelum ini (juga, mereka nampaknya benar -benar membersihkan kulit Steve).

Minecraft-steve.jpg

Jadi, iaitu? Janggut atau senyuman? Adakah ia dulu janggut dan mereka memutuskan senyuman lebih menarik? ?

Kulit Minecraft lalai baru membawa kembali janggut Steve

Kulit Minecraft membawa kembali janggut Steve - Minecraft Steve melangkah ke hadapan, pickaxe di tangan dan goatee di wajahnya

Mojang telah menukar kulit Minecraft lalai, Steve dan Alex-dan janggut Minecraft Steve akhirnya kembali selepas bertahun-tahun memaparkan rupa yang dicukur bersih. Wajah hitam yang bersekongkol dari permainan kerajinan, model asal Minecraft Steve menampilkan goatee coklat-yang banyak pemain menganggap senyuman yang berseri-tetapi ia telah dikeluarkan dalam usaha untuk menawarkan penampilan neutral yang lebih neutral untuk watak lalai permainan kotak pasir.

Pada tahun 2014, kulit lalai lain diperkenalkan kepada Minecraft – Minecraft Alex. Menampilkan rambut merah dan lebih panjang hijau yang terikat dengan ekor kuda, Alex menawarkan rupa yang lebih feminin daripada model Steve. Ketua Microsoft Studio untuk Minecraft Helen Chiang berkata dalam wawancara 2018 bahawa syarikat itu menginginkan jenama Minecraft untuk menumbangkan stereotaip jantina tradisional dengan menyampaikan Alex dan Steve sebagai mempunyai kualiti dan keupayaan fizikal yang sama.

Sekarang, dengan kedua -dua pilihan yang tersedia untuk pemain, keputusan telah dibuat untuk membawa kembali goatee terkenal Steve. . Sambutan setakat ini sebahagian besarnya adalah satu perayaan, dengan peminat sangat teruja untuk melihat rupa janggut asal Steve kembali.

. “Saya dapat melihat mengapa mereka mula -mula mengeluarkannya,” kata komen yang paling banyak dipertahankan dalam benang Reddit pada masa penulisan, “tetapi jelasnya sebahagian besar reka bentuk Steve, dan nampaknya Mojang bersetuju. Gembira melihatnya secara rasmi selepas bertahun -tahun.”

Kulit Minecraft - Reka Bentuk Baru untuk Minecraft Steve dan Minecraft Alex

Artis utama Minecraft Jasper Boerstra mengambil Twitter untuk memberi komen mengenai perubahan itu, dengan berkata, “Saya gembira anda menyukai kembalinya janggut!”Boerstra juga mencatatkan bahawa beberapa teknik banding klasik dan ‘teduhan bantal’ digunakan dalam kulit baru” untuk menambah sedikit kegembiraan itu, “tetapi meminta pemain untuk pemikiran mereka sama ada keputusan ini adalah yang baik atau tidak. Kulit juga termasuk pilihan klasik, jika anda lebih suka penampilan yang lebih tua.

Sekiranya melihat lalai Steve dan Alex masih tidak sesuai dengan keinginan anda, jangan takut – kami mempunyai kulit minecraft terbaik untuk anda. Kami juga mendapat semua panduan untuk semua arahan konsol Minecraft yang berguna, dan pilihan mod Minecraft terbaik kami. Adakah anda tahu, dengan cara itu, Minecraft Redstone penuh dengan uranium radioaktif? Membuat seseorang berfikir dua kali mengenai apa yang masuk ke rumah anda bersama – tetapi lihatlah rumah -rumah minecraft terbaik untuk beberapa idea membina sejuk.

Ken Allsop Ken mahu memainkan segala -galanya, tetapi tidak dapat dielakkan berakhir di Diablo 4, Dreamlight Valley, FFXIV, atau Terraria lagi. Dia suka RPG, jiwa, dan roguelikes, dan tidak akan berhenti bercakap tentang pemburu raksasa dan seperti naga.

.

Minecraft Steve Dewasa Topeng penuh muka Main1

Ikut kami @Funcostumes dan tagkan kami dengan #YesFuncostumes akan dipaparkan di sini.

Saiz Pengukuran Standard Metrik
Standard Satu saiz Satu saiz sesuai dengan kebanyakan orang dewasa Satu saiz sesuai dengan kebanyakan orang dewasa
  • Topeng plastik yang dibentuk mempunyai jalur elastik di belakang kepala
  • Topeng merangkumi seluruh wajah
  • Padding buih di dalam untuk keselesaan dan kedudukan
  • Pembukaan mata yang dilindungi mesh membolehkan penglihatan terhad
  • Dilesenkan secara rasmi

Dunia ada di tangan anda

Oh, Steve. Dia begitu kompeten. Dia berada di atas dunia baru yang berani ini dan kita tidak sabar untuk melihat apa yang akan dia buat. Mungkin dia akan memulakan versi tersendiri Taj Mahal. Ia akan menjadi satu cabaran tetapi kami ingin melihatnya. Mungkin dia akan memberi tumpuan kepada hanya menjadi petani yang baik dan membangun sebuah kampung kecil. Perkara yang hebat mengenai minecraft? Apabila anda berlari seperti Steve, anda boleh menjadi pelik seperti yang anda mahu (anda tidak boleh berfikir dari kotak, walaupun. . Sekiranya anda telah bermain permainan ini sebentar mungkin sudah tiba masanya untuk mengambil inspirasi ke dunia nyata. Steve sudah bersedia untuk mengambil kecekapannya ke jalan -jalan.

Maklumat produk

Anda akan merasa penuh dengan potensi sebagai Steve ketika anda memakai topeng ini. Ini mungkin kelihatan seperti kotak tetapi lebih selesa. Pedalaman mempunyai jalur buih untuk menjaga topeng di tempat dan dahi anda semua selesa.Mata mempunyai lubang penglihatan mesh sehingga anda dapat melihat dunia baru yang berani di sekeliling anda. Sepasang ini dengan t-shirt biru dan salah satu alat minecraft kami untuk memastikan anda pasti bersedia untuk menjalani kehidupan di luar syurga minecraft anda.

Malah Steven

Tidak lagi orang akan mempersoalkan pengabdian anda kepada Minecraft setelah anda muncul dalam kostum Steven yang serius ini. Anda mungkin tidak dapat menumbuk pokok untuk mendapatkan kayu untuk membina ladang ladang anda sendiri tetapi anda masih kelihatan seperti yang kompeten seperti lelaki kami, Steve. Tidak ada alasan untuk mengambil solo kehidupan sebenar. Anda boleh berpasangan dengan Alex dan memerangi dengan creepers, enderman, dan juga beberapa zombi. Kehidupan sebenar akan menjadi lebih menarik!