Minecraft di Skyrim di Skyrim Nexus – Mod dan Komuniti, peminat Skyrim telah mencipta semula Whiterun di Minecraft dan ia adalah tempat di | Pcgamesn

Seorang peminat Skyrim telah mencipta semula Whiterun di Minecraft dan ia tepat pada

Jika anda berminat untuk menyemak beberapa Minecraft terbaik yang dibina, anda boleh menuju ke halaman tersebut.

Minecraft di Skyrim

Adakah ini permulaan pencerobohan? Atau adalah halangan antara alam semesta permainan yang runtuh?! Hanya masa akan menentukan.

Kebenaran dan kredit

Arahan pengarang

Buat barang anda sendiri>: D

Kredit fail

Semua maklumat ada dalam keterangan, kembali dan baca lagi.

Sistem Mata Derma

Mod ini tidak

Minecraft menyerang Skyrim?!
Oleh itu, kalian benar -benar memohon saya untuk meneruskan pengembaraan Skyrim saya.
Jadi saya buat. Tetapi saya tidak mengharapkan ini.
Adakah ini permulaan pencerobohan?
Atau adalah halangan antara alam semesta permainan yang runtuh?!
Hanya masa akan menentukan.

Bagaimanapun cukup mengenai perkara itu.
Ini hanya ujian cepat yang saya buat dengan skrin hijau baru -baru ini.
Saya sedang berusaha mendapatkan kualiti dengan betul. Secara semulajadi nampaknya saya tidak mendapatnya betul -betul betul dalam video ini tetapi ternyata agak lucu tidak pernah kurang.

Apa pendapat anda?

Dibuat oleh Kdstudios untuk anda.
Sekiranya anda memerlukan pertolongan atau hanya ingin bercakap dengan rakan sekerja
Lawati laman web kami di: http: // kdstudios..com

Semua rakaman direkodkan dan diedit oleh saya menggunakan Sony Vegas dan Fraps

Skyrim dicipta oleh Bethesda Softworks

Minecraft dicipta oleh Mojang
Beli di http: // minecraft.jaring

Kredit Muzik:
Pokeremixstudio untuk lagu kredit
http: // www.Youtube.com/user/pokeremixstudio

Harus menangkap semua creepers: D

Seorang peminat Skyrim telah mencipta semula Whiterun di Minecraft dan ia tepat pada

Peminat Minecraft hanya terus memukau dengan rekreasi lokasi paling ikonik permainan mereka di The Block Builder. Pada kebelakangan ini, kami telah melihat Apex Legends ‘Bonzai Plaza, Zelda: Nafas Peta Wild, dan juga pusat bandar Stardew Valley yang ditimbulkan semula sebagai Minecraft yang mulia, dan sekarang Skyrim’s Whiterun adalah yang terbaru-dan ia adalah tempat yang sangat cantik.

Sebagai peminat Skyrim akan tahu dengan baik, Whiterun mungkin salah satu – jika tidak The – Lokasi yang paling dikenali dari permainan RPG 2011. . Redditor Branman1234 telah berkongsi tafsiran mereka tentang bandar di Minecraft, yang boleh anda lihat di bawah, dan ia adalah binaan yang sangat mengagumkan.

Kita dapat melihat seluruh bandar yang luas, dengan struktur kayu dan rasuk yang rumit dari dragonsreach yang menjulang ke atasnya. . .

Ia segera jelas di mana kita berada, dan dengan jelas mengambil banyak kerja keras untuk membuatnya dibuat (Pencipta mengatakan bahawa mereka mengambil masa sebulan untuk membinanya dalam komen. . Mengintip diri anda di bawah (melalui Branman1234 di Reddit):

Rekreasi Skyrim

. Sebelum ini, mereka telah menyiarkan beberapa tembakan yang mengagumkan dari Fort Dawnguard, Kubu Imperial, dan Oblivion City Anvil juga, yang boleh anda periksa di pautan tersebut.

Jika anda berminat untuk menyemak beberapa Minecraft terbaik yang dibina, anda boleh menuju ke halaman tersebut.

Kredit Imej: Branman1234 / Reddit

Carrie Talbot Carrie adalah fanatik permainan RPG dan dunia terbuka, dengan lebih banyak jam di Skyrim, The Witcher 3, dan Ketuhanan: Sin asal II daripada yang dia inginkan untuk mengakui. . Seorang bekas editor PCGamesn News, dia tidak mengikuti projek penulisan bebas.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Skyrim

Halaman ini memperincikan cara mencari semua cakera muzik dua belas di dunia Skyrim. Dunia ini boleh didapati sebagai percubaan, namun anda perlu membeli DLC Skyrim Mash-Up jika anda ingin menjimatkan kemajuan di dunia ini.

13

Koordinat: 182, y: 104, z: 197
. Ikuti ke hadapan dan anda akan berakhir di bandar Riverwood:

.

Kucing

Koordinat
Ikuti jalan utama melalui Riverwood ke bangunan ketiga di sebelah kanan, The Sleeping Giant Inn. Masukkannya dan peluk dinding ke kiri untuk mencari pintu ke dalam bilik tidur, di mana dada seterusnya dapat dijumpai.

Koordinat: X: 101, y: 91, z: -82
Ikuti jalan ke utara dari Riverwood, di atas jambatan, dan keluar dari lembah. Anda mesti melihat ibu kota yang berkekalan di kejauhan. Ikuti jalan ke timur dan ke penjelasan berdinding awal. Kepala tangga kayu di hujung dan di sepanjang jalan, di hujungnya adalah dada seterusnya!

Kicang

: X: 117, y: 95, z: -123
Kepala melalui pintu masuk seterusnya untuk memasuki Daerah Plains Whiterun:

Lihatlah dengan segera ke kiri anda untuk melihat bangunan batu, barak pengawal barat. .

Koordinat: X: 215, y: 89, z: -152
Kembali ke jalan utama melalui daerah dan ikuti ke timur. Kepala di sekitar pasar dan bangunan pada akhir (kuda rentak) ke dinding luar. Ikuti dinding utara ke dinding pemisah yang besar untuk melihat pintu masuk ke barak pengawal timur, dengan dada seterusnya di dalam kiri anda.

Mellohi

Koordinat: X: 225, y: 105, z: -153

Lurus ke hadapan akan menjadi pokok gildergreen. Pergi ke sana dan berjalan ke timur dan naik tangga ke bangunan yang dipanggil jorrvaskr. Kepala di dalam dan pergi ke kanan untuk mencari dada seterusnya dengan cakera muzik di dalam!

Pusat membeli -belah

Koordinat: X: 146, y: 64, z: -202
Kembali ke pokok gildergreen dan kali ini ikut jalan ke barat. Perhatikan langkah -langkah gelap di sebelah kanan anda; Kepala mereka dan ke hadapan untuk menuju ke langkah -langkah lain dan ke dewan orang mati. Dada cakera muzik akan berada di sebelah kiri anda.

Koordinat: X: 102, y: 102, z: -211
Keluar dari dewan orang mati dan berpaling ke utara. Pergi melalui jurang di antara dewan orang mati dan bangunan jiran (rumah kelahiran pertempuran) dan ikuti dinding batu timur ke bumbung bumbung. Pada battlement ini adalah tempat dada terletak.

11

Koordinat: X: 183, y: 120, z: -284
Berjalan kembali ke pokok gildergreen dan menuju ke utara ke daerah langit dan ke bangunan besar yang dikenali sebagai Dargonsreach. Pergi melintasi jambatan dan terus lurus sehingga anda masuk ke bilik dengan lubang api, dewan besar. Masukkan bilik ke kiri lubang api untuk mencari dada seterusnya ke kiri anda.

Wad

Koordinat: X: 193, y: 134, z: -340
Berdiri di antara tangga dan lubang api dan menghadap ke utara. Kali ini mengambil pintu di sebelah kanan lubang api dan ikuti jalan naik tangga dan di luar ke teras besar, di mana cakera muzik seterusnya menanti di dalam dada.

Koordinat: X: -40, y: 92, z: -67
Untuk dada seterusnya ini, kepala kembali ke pintu masuk ke Whiterun dan berdiri di luar bandar. . Masukkan menara dan naik ke atas untuk mencari dada dan cakera muzik dalam.

Di manakah kita sekarang

Koordinat: X: -41, y: 164, z: 139
Cakera muzik terakhir terletak di Bleak Falls Barrow, kehancuran yang terletak di atas gunung bersalji di selatan Menara Pengawal Barat, seperti yang dilihat di bawah:

Mendaki gunung menggunakan penggalian, tangga dan/atau meletakkan blok di mana diperlukan, dan kemudian gunakan tangga di sebelah kanan barrow. Mendaki ke atas dengan menggunakan lebih banyak tangga dan anda akan menemui dada dengan cakera muzik terakhir anda di sebelah kanan pintu masuk!