Merrick | Laut Pencuri Wiki | Fandom, di mana untuk mencari Merrick di Laut Pencuri | Shacknews

Di mana untuk mencari Merrick di laut pencuri

. . Mencari Merrick dan belajar lokasinya penting bagi mereka yang ingin melihat bab yang mereka tidak pernah melihat dalam masa yang sangat lama.

Merrick

Merrick sebelum ini terletak di pantai di sebelah barat daya Shark Bait Cove (semasa acara Hungering Deep). Para pemain diberi lokasi ini oleh Duke, wakil tikus Bilge yang terletak di kedai di luar di luar. Pemain Dulu dapat mencari Merrick bermain drumnya dan menari di dua kaki pegangan (dia kehilangan kakinya ke yang lapar). Selepas acara berakhir, ia telah diturunkan bahawa Merrick pergi untuk mencari anaknya dan dia telah digantikan dengan lukisan.

Pemain yang bertanya kepadanya tentang bagaimana dia kehilangan kakinya menerima sangkakala besar rahang bercakap sebagai hadiah. Dia juga memberikan ganjaran yang lain untuk menyelesaikan pencarian tertentu, seseorang mendapati semua jurnalnya yang akan memberi anda drum Jaws Big (yang ada di dalam foto, kanan bawah) dan yang lain membunuh Megladon, selepas itu dia akan memberitahu anda untuk mencari anda untuk mencari anda untuk mencari anda untuk mencari anda untuk mencari anda untuk mencari anda untuk mencari anda untuk mencari kepala angka yang lapar di mana -mana pos.

Setelah mencari keluarga yang sudah lama hilang, Merrick bersara dari memburu untuk membentuk Seaposts yang terletak di seluruh Laut. Dia mengatakan sebab dia memulakan panggilan pemburu adalah kerana isterinya, Serick, ingin memberikan lanun lebih daripada sekadar pisang, dan siapa dia untuk mendapatkan mimpinya.

Perbualan []

Datang untuk mendengar ole Merrick melakukan? . . Dan jika satu lagi orang bertanya kepada saya bagaimana saya kehilangan kaki saya.

Bagaimana anda kehilangan kaki, Merrick? Sangat kelakar. Anda mahu mendengar saya cerita? Pergi membaca saya jurnal. . . Lihat, bagi saya Shanty terkini, saya mengambil inspirasi dari writin suku -suku yang pernah tinggal di sini. . Yang lapar. Tidakkah anda mencarinya! Saya tidak dapat mengatasinya, dan tidak boleh anda. Hmm.”Saya tidak dapat memberikan bot yang lebih besar, tetapi saya dapat memberi anda ini. ia akan memudahkan untuk bercakap dengan kapal lain. ! Ada lagi kisah Merrick? Baik, saya tidak dapat menahan otot bardik saya. Apa yang awak suka? ? Idea yang bagus. Izinkan saya menceritakan kisah keganasan yang nyata- bagaimana saya kehilangan saya! . Entah dari mana. Binatang yang besar, menakutkan, gila merayap dan memetik mata saya – seperti itu! Apa itu? Nah, itu burung nuri. Jangan ketawa! Burung nuri tidak ada jenaka apabila ia mengetuk peeper anda! ? Bagaimana dengan masa saya takut dari kraken wiv nothin ‘tetapi saya prestasi yang kuat? Me Crew Fell Afoul of the Beast Setelah Bekerja Wiv That Stinkin ‘Merchant Alliance. Kami ditakdirkan. Kraken marah. Tetapi inspirasi memukul saya. Saya memainkan saya gendang seperti tidak pernah sebelum ini! Lagu perang! Cumi -cumi berlendir melarikan diri dalam keganasan! . Saya tertanya -tanya adakah kerana itu. Mendapat shanties untuk dikongsi? Saya bukan monyet yang melakukan persembahan! Dan saya agak gugup bermain, akhir -akhir ini. Anda kelihatan sangat bebas! Benar, pada mulanya saya fikir mereka tidak mengasihani saya selepas saya berus dengan kematian. Tapi mungkin saya aroma pedas. . Maaf.

Selepas anda mengalahkan yang lapar:

Terima kasih kerana berkongsi kisah anda, Merrick. Saya gembira kerana anda membalas saya kru dan menangani perniagaan saya yang belum selesai. Saya harap tidak ada lagi perkara di luar sana … nikmati menggunakan perkara -perkara yang saya berikan kepada anda. Saya mungkin keluar dari persaraan!

Di mana untuk mencari Merrick di laut pencuri

Di mana untuk mencari Merrick di laut pencuri

Ketahui lokasi Merrick supaya anda dapat menjualnya ikan, daging, dan barang -barang lain sehingga anda dapat menarafkan panggilan pemburu.

. Sudah lama sejak dia mula -mula muncul dalam keadaan lapar, dan sekarang dia mendapat lebih banyak tawaran daripada sekadar dram. Mencari Merrick dan belajar lokasinya penting bagi mereka yang ingin melihat bab yang mereka tidak pernah melihat dalam masa yang sangat lama.

Di mana untuk mencari Merrick

Merrick Lokasi Laut Pencuri

Mencari Merrick adalah tugas yang mudah, kerana dia hanya tinggal di satu lokasi: Rampasan Stephen di Kepulauan Kuno. Ini adalah salah satu daripada banyak laut yang ditambah dengan pantai yang ditinggalkan. Seaposts ini hanya mempunyai vendor yang menjual pelbagai item rawak, tetapi sekarang dengan kemas kini ulang tahun, ahli -ahli panggilan pemburu telah menubuhkan kedai.

Merrick boleh didapati di hujung dermaga, berdiri di sana dalam semua kemuliaannya. Dia masih kehilangan dua kaki, dan salah satu tangannya, tetapi itu tidak akan menghalangnya daripada menerima permata patung ikan, duyung, dan duyung. Pastikan untuk melihat panduan memancing kami supaya anda dapat mempercepatkan mekanik terkini dan paling hebat di Laut Pencuri.

Sebelum ini, Merrick tidak banyak yang boleh dikatakan, kerana dia agak tiddled. Walaupun anda berjaya menenangkannya, semua yang dia ingin bicarakan adalah memburu megalodon. Walaupun sekarang, Merrick lebih senang memberitahu anda tentang hidupnya, isterinya, dan seluruh keluarganya yang lain (yang juga terdapat di banyak Seaposts di sekitar Laut Pencuri). Merrick juga bertindak sebagai vendor, menawarkan promosi apabila anda berpangkat, serta set lengkap item yang unik untuk panggilan pemburu, set ikan paus pembunuh.

Sekarang bahawa kemas kini ulang tahun ada di sini, anda boleh pergi dan mencari Merrick bila -bila masa yang anda mahukan. Kecuali sesuatu yang drastik berlaku di laut pencuri, Merrick semestinya tinggal di satu lokasi untuk kebaikan! Lihat Panduan Laut Pencuri ShackNews untuk petua dan tip yang lebih berguna.

Bercakap dari tanah di bawah, Sam Chandler membawa sedikit bakat hemisfera selatan untuk karyanya. Selepas melantun beberapa universiti, memperoleh ijazah sarjana muda, dan memasuki industri permainan video, dia menemui keluarga barunya di ShackNews sebagai editor panduan. Tidak ada yang dia suka lebih daripada membuat panduan yang akan membantu seseorang.