Meratakan kelajuan di Diablo Immortal: Cara Cepat mencapai tahap 60. Diablo Immortal – urat berais, bagaimana untuk tahap cepat di Diablo Immortal

Cara Tahap Cepat di Diablo Immortal

Codex adalah ruji generasi XP Diablo Immortal. Ia berfungsi dengan tangan pertempuran anda, memberikan tugas dan objektif awal untuk membiasakan anda dengan permainan. Selain itu, ia memajukan anda melalui kedudukan Battle Pass sambil meningkatkan pengalaman anda.

Meratakan kelajuan di Diablo Immortal: Cara Cepat mencapai tahap 60.

Banyak aktiviti paling menarik di Diablo Immortal berlaku setelah anda berada di tahap maksimum dan memberi tumpuan kepada mencari gear legenda dan menetapkan item. Untuk tujuan itu, panduan ini bertujuan untuk memberikan petua ke arah mencapai tahap maksimum secepat mungkin dan bukannya memfokuskan semata -mata pada kandungan cerita.

Jadual kandungan halaman ini

 • 1. Kelajuan meratakan hingga 60 gambaran keseluruhan
 • 2. Perancangan pra-permainan
 • 3. Taktik meratakan kelajuan

Kelajuan meratakan hingga 60 gambaran keseluruhan

Perancangan pra-permainan

Tujuan umum panduan ini adalah untuk membawa anda ke tahap watak maksimum Diablo Immortal, 60, dalam jumlah masa yang paling singkat. Ini adalah ringkasan taktik dan jalan pintas yang boleh anda gunakan untuk sampai ke tahap cap; Ia bukan satu langkah menyeluruh, kerana tidak perlu – permainan Secara harfiah membimbing anda, langkah demi langkah, melalui kempen keseluruhan cerita.

Langkah pertama ke mana -mana perjalanan endgame, tentu saja, bermula dengan memilih watak anda. Anda boleh membiasakan diri dengan pilihan yang ada dalam panduan “Cara Memilih Kelas Anda”, tetapi untuk menyulingkannya ke satu ayat – pilih watak yang fantasi anda paling suka. .

Sebaik sahaja anda memilih kelas anda, kenali dengan panduan meratakan masing -masing. Panduan 1-60 membentangkan anda dengan pilihan kemahiran terbaik untuk kandungan semua-sekitar, terutama semasa proses meratakan-yang semuanya dijamin kekurangan yang penting, membina legenda yang membentuk yang membentuk endgame yang sesuai. . Panduan meratakan adalah seperti berikut:

Dengan watak anda yang dipilih dan nasihat meratakan khusus yang digariskan, melalui taktik meratakan kelajuan umum di bawah.

Taktik meratakan kelajuan

Semasa mencari, irama utama anda adalah untuk melepaskan kebolehan memukul keras dan Cooldowns yang berguna dalam pertempuran utama, dan kemudian gunakan downtime mereka untuk berlari ke objektif jalan cerita seterusnya.

Di luar pertempuran bos utama, tindakan moden RPGS memberi insentif. Ini “menarik” baki antara kecekapan (mengagihkan dan berjuang seberapa banyak yang anda boleh) dan keselamatan (tanpa terharu dan menyebabkan anda mati). Diablo Immortal tidak berbeza. Jangan berhenti dan melawan pek individu kecil raksasa; menarik perhatian 3-4 dari mereka, dan memotongnya dengan kebolehan AoE. akan .

. Diablo Immortal mempunyai sistem yang sangat segera untuk menaik taraf item, dengan mudah memberitahu anda tentang pickup item baru dengan ikon beg berkelip, dan anak panah hijau yang besar pada item yang menandakan peningkatan. akan .

Untuk mengurangkan masa yang dibelanjakan, Diablo Immortal mempunyai pilihan “Auto Pickup” yang berguna dalam tab “Umum” tetapan permainan. Cukup menghidupkan pengambilan automatik (kelabu), sihir (biru), dan kualiti yang jarang berlaku (kuning), dan lari ke titisan seperti yang anda lakukan dengan emas .

Sebaliknya, rampasan salvaging boleh dibuat sama efisien sebagai pickupnya. Pandai besi hadir di semua zon selamat permainan (“bandar”), dan mempunyai butang “penyelamatan semua” yang mudah di antara muka mereka – dengan tanda semak untuk setiap peringkat individu (normal, sihir, jarang). Peralatan legenda (emas) tidak dapat diselamatkan secara pukal dan mesti dipilih secara manual untuk dipecah ke bahagian. Mudah -mudahan, permainan ini akan memberi amaran kepada anda untuk menyelamatkan peningkatan dan legenda yang belum diekstrak dengan mekanik pemindahan intipati, jadi agak sukar bagi anda untuk membuat kesilapan.

Memanfaatkan sepenuhnya kandungan permainan

Semua kuil di Diablo Immortal memberikan kesan yang bermanfaat. Menjemput mereka seperti yang anda lihat.

Walaupun ganjaran mereka mungkin kelihatan hebat di endgame, goblin harta karun (kecil, cackling critters dengan beg rampasan di punggung mereka, mereka berjalan dengan segera ketika mereka melihat anda) adalah sumber emas dan bahan yang bagus ketika meratakan. !

Semasa membunuh raksasa, anda akan melihat mereka kadang -kadang jatuh Ikon Essence Monstrous. Essence S yang sangat besar, anda boleh menebus kumpulan di Horadric Altars, hadir di semua zon selamat permainan (“bandar”) untuk ganjaran yang murah hati Ikon mata pertempuranMata Pertempuran (memberi makan kepada keuntungan pengalaman!), bahan, dan rampasan.

!

Monsters juga kadang -kadang akan menjatuhkan kesihatan (merah), saluran (kuning), dan tenaga (ungu) globes apabila dibunuh. Globs kesihatan cukup jelas; Mereka menyembuhkan anda dalam pickup. Conduit Globes memberi anda tiga tembakan pelepasan elektrik yang kuat, secara automatik menimbulkan kerosakan yang besar pada kumpulan raksasa yang seterusnya yang anda laksanakan. Tenaga Globes menyegarkan Cooldowns anda, termasuk tempoh penuh kemahiran yang disalurkan. Untuk kecekapan tambahan, anda boleh membuang semua cooldowns segera anda (terutamanya penggemar / saman) sebelum memilih dunia tenaga, kerana ia berkesan menggandakan tempoh mereka.

Semasa melakukan kandungan di dunia terbuka, anda kadang-kadang akan menemui lairs tersembunyi (kawasan sampingan yang tidak quest dengan pintu masuk emas yang bercahaya) dan pencarian sampingan (biasanya NPC dengan tanda seru biru tiga di atasnya). Mereka berdua adalah aktiviti yang agak tidak cekap semasa meratakan. .., Dada yang dikutuk, atau “Bunuh 10 raksasa di Kawasan X” kerana anda membunuh raksasa di sana dengan keperluan).

Mengatasi tahap gating semasa 1-60

Semasa meratakan, anda pasti akan menjumpai pintu pagar yang sangat tinggi pada selang masa yang tetap dalam kempen. Diablo abadi sangat menghukum watak -watak di bawah tahap yang dicadangkan untuk kandungan, jadi anda Benar -benar tidak sepatutnya . Walaupun pencarian tertentu juga mempunyai pintu pagar, anda akan paling kerap terjebak di pintu zon:

 • Tahap 35 Perpustakaan Zoltun Kulle;
 • Tahap 40 dikehendaki memasuki Bilefen;
 • Tahap 46 dikehendaki masuk Gunung Zavain;
 • Tahap 51 dikehendaki memasuki
 • dikehendaki memasuki Alam Damnation.

Mengoptimumkan pas pertempuran anda

Ikon mata pertempuran

Mengoptimumkan Sistem Kedudukan Pass Battle Pass Anda adalah salah satu strategi terkuat yang boleh anda gunakan untuk mengatasi pintu peringkat semasa kempen. Pas Battle disamakan dengan titik pertempuran, yang datang dari melakukan pelbagai aktiviti dalam permainan. . . Dengan kedua -dua faktor ini, anda harus:

 • Selepas itu, simpan Points Battle menebus (dengan tidak mengklik butang “tuntutan” pelbagai dalam codex anda) sehingga anda sampai ke salah satu pintu yang berkaitan dengan zon yang diterangkan di atas.
 • Secara pilihan, anda . . Jika, sebagai contoh, anda adalah Tahap 35-36 apabila anda memukul pintu peringkat Bilefen, sebenarnya akan lebih baik untuk mengisar dua peringkat melalui aktiviti yang diterangkan di bawah; dan Tekan Penebusan Mata Pertempuran untuk Spike XP yang besar, yang akan membawa anda tiga tahap yang tinggal!

Spamming Dungeons

Pertanian Dungeon yang padat, padat penduduknya adalah salah satu cara terpantas dan paling berkesan untuk mendapatkan pintu pagar yang lalu. ! Dalam kumpulan yang teratur dan cekap, anda boleh mengisar pintu pagar pada kadar yang melepuh. Untuk mengatasinya, penjara bawah tanah memberikan ganjaran mata pertempuran yang sangat baik, yang boleh anda tumpukan dan menebus strategi yang digariskan di atas.

Pertanian Dunia Terbuka

Monster Grinding di Zon Dunia Terbuka (termasuk Lairs) akan menjaringkan anda Essence yang besar, yang menghasilkan murah hati Ikon mata pertempuranGanjaran Titik Pertempuran Di Atas Rampasan Cemerlang Apabila Ditebus Di Horadric Altar di Bandar. .

Aktiviti Bounties dan Faction

. Bounties adalah sumber pengalaman yang sangat baik dan Ikon emasEmas, dan mempunyai bonus tambahan yang agak bervariasi, membawa anda semua di seluruh dunia terbuka. Mereka bersinergi dengan baik dengan Pertanian intipati yang besar dan pencarian sampingan pilihan.

. Aktiviti puak, seperti kontrak bayangan, kemudiannya boleh diperoleh dari ibu pejabat puak di Westmarch; mereka sama dengan nikmat yang lebih perlahan. Walau bagaimanapun, ganjaran harian mereka, yang termasuk pengalaman yang besar, tidak dapat dikilangkan.

Rift Elder

Rift Elder boleh dirantai tanpa henti dari pintu masuk yang lebih tua di Westmarch, tetapi memberikan pengalaman yang lebih rendah berbanding dengan aktiviti yang diterangkan di atas. Menjalankan rift elder adalah disyorkan apabila anda mempunyai Ikon Crest LegendaLegenda Crest S dan Rare Ikon puncak. .

Ringkasan

Dengan aktiviti dan taktik yang digariskan di atas, anda akan dapat mencapai tahap tahap pada kadar yang sangat berkesan, dan akan meletakkan diri anda dengan baik untuk mengisar endgame. Dari sudut itu, anda harus memilih rutin pertanian harian yang paling baik berfungsi dengan waktu permainan yang anda ada. Kami mempunyai cetak biru untuk mengikuti rutin pertanian harian yang paling berkesan mengikut jadual 30-, 60-, dan 120+ minit dalam panduan di bawah:

Changelog

 • . Panduan ditambah.

Cara Tahap Cepat di Diablo Immortal

Aaron Donald Aaron Donald adalah seorang penulis teknologi yang ghairah dengan penekanan yang jelas terhadap permainan dan alat elektronik. Pengetahuannya yang luas tentang perkakasan permainan dan mata yang tajam untuk butiran teknikal melengkapkannya untuk memberikan teliti, mendalam bagaimana TOS dan ulasan gear dan permainan terbaru. Baca lebih lanjut 20 Julai 2022

Perkembangan Tahap adalah bahagian utama permainan Diablo Immortal anda. Ini membolehkan anda membuka kunci senjata dan gear yang kuat untuk mengalahkan musuh yang hebat.

Cara Tahap Cepat di Diablo Immortal

Artikel ini akan meneroka cara untuk meningkatkan watak anda di Diablo Immortal.

Cara Tahap Cepat di Diablo Immortal

Blizzard telah memperkenalkan pelbagai kaedah untuk mendapatkan XP dalam Diablo Immortal.

Ini adalah formula paling asas untuk meratakan watak anda. Ia juga berkesan untuk maju dari tahap yang lebih rendah. .

Zon jelas sebahagiannya

Sebilangan besar veteran ARPG sudah biasa dengan tip ini, tetapi mungkin terdengar mengejutkan kepada pemula. Iaitu, tidak perlu menghapuskan semua raksasa di setiap rantau. Ini hanya melambatkan anda.

Walaupun pencarian dan penjara bawah tanah tertentu memerlukan anda untuk menakluk semua lawan, ini tidak perlu di kebanyakan zon di seluruh dunia. . .

Lengkap penjara bawah tanah

. . .

. Ketiga -tiga ini memberikan XP yang paling:

 • Makam Fahir

Lulus Helliquary

Ini adalah sistem serbuan Diablo abadi. Ini melibatkan syaitan -syaitan wrathborne yang dapat anda kalahkan sebagai sebahagian daripada warband anda atau sendiri. Mereka mencabar tetapi menjatuhkan anugerah berharga dan jumlah XP yang tinggi.

Anda boleh mengakses Helliquary pada tahap 40 atau 45 setelah menyelesaikan kisah utama anda di Bilefen. . Kemudian, pergi ke pokok Einfrinn dan cari Rayek untuk memulakan serbuan.

. . Sepuluh penyertaan Bestiary Unlock ini dan memberi anda anugerah Bestiary melalui pengalaman dan mata pertempuran.

. Oleh itu, gunakan barang -barang sebaik sahaja kantung anda penuh.

Gulung Pas Battle

Diablo Immortal mempunyai pas pertempuran yang direka dengan baik yang boleh diakses di codex anda dari menu. . Anda juga boleh membayar $ 4.99 untuk lulus yang diberi kuasa dengan ganjaran tambahan. Cara lain untuk membantu mengisar anda ialah membeli $ 14.Pakej 99 yang meningkatkan pangkat dan memberi ganjaran kosmetik.

Anda boleh memanjat tangga XP dengan memperoleh mata pertempuran dan menyelesaikan pelbagai misi. Sebagai contoh, misi panduan memerlukan anda mencapai matlamat utama dan memukul tonggak meratakan.

Sebagai alternatif, pencarian melibatkan objektif yang lebih besar disegarkan setiap hari, seperti mencari senjata legenda yang menjana banyak titik pertempuran. .

Pas pertempuran juga terdiri daripada aktiviti. Ini menjana titik pertempuran setelah melengkapkan pelepasan tua, pertempuran PvP, dan objektif harian. .

Terokai codex

Codex adalah ruji generasi XP Diablo Immortal. . Selain itu, ia memajukan anda melalui kedudukan Battle Pass sambil meningkatkan pengalaman anda.

Pertempuran pandai pergi jauh dalam meratakan cepat di Diablo Immortal. Salah satu petua terbaik adalah untuk mengumpulkan musuh anda sebelum pertarungan. Walaupun anda berpegang pada jalan utama anda, berhenti untuk mengalahkan satu atau dua raksasa pada satu masa tidak berkesan. Sebaliknya, tunggu sehingga beberapa kumpulan mengejar anda dan menggunakan mantra AOE untuk mengalahkan mereka.

. . .

Sama ada cara, melawan musuh anda mengikut kemahiran anda dan jangan menggigit lebih banyak daripada yang anda boleh mengunyah. Mati menghentikan kemajuan anda lebih daripada pertempuran yang tidak betul.

Permainan ini membolehkan anda menaik taraf gear legenda dan langka di tukang besi di kebanyakan bandar. Ini memberi anda peningkatan kuasa yang besar, kerana barang -barang ini mengatasi standard yang jatuh di kawasan lain dalam kempen anda.

. Di samping itu, anda mungkin dapat melihat peralatan yang lebih baik, jadi jangan overspend pada peningkatan.

Berita baiknya ialah pangkat naik taraf boleh dipindahkan ke item baru anda dalam slot yang sama. Ini berguna apabila menemui gear baru dengan skor yang lebih tinggi daripada kepingan dinaik taraf semasa. Daripada menaik taraf pelbagai senjata, anda hanya boleh memindahkan pangkat ke peralatan baru anda.

Pergi melalui Bounties

Bounties adalah pencarian dengan objektif mudah yang memberi anda jumlah XP, bahan, dan mata wang yang baik. Di penjara bawah tanah, anda boleh menemui nikmat hijau, sedangkan kelebihan biru bertaburan di seluruh dunia terbuka anda. Sekiranya anda membuka karunia di rantau yang anda tidak mahu melawat, permainan ini membolehkan anda melancarkan semula dan menukarnya untuk yang lain. Anda boleh membuat perubahan ini tiga kali setiap hari. Sekiranya anda tidak menyukai apa yang anda dapatkan selepas tiga percubaan, anda perlu melengkapkan karunia atau tunggu 24 jam untuk menetapkan semula.

. Nombor yang anda boleh selesaikan adalah terhad kepada empat, dan anda boleh melaksanakannya dengan puak -puak. Akibatnya, anda boleh berkongsi pengalaman dengan pemain lain untuk mendapatkan XP lebih cepat.

Untuk membuka kunci papan limpah anda, pergi ke Westmarch dan lawati halaman Istana. Bercakap dengan Charsi dan lengkapkan tutorial anda untuk mengakses ciri ini.

Monsters in Dungeons dan Overworld kadang -kadang mempunyai aura bercahaya dan warna nama yang berbeza. Musuh elit ini lebih kuat daripada rakan -rakan standard mereka, tetapi ini juga bermakna lebih banyak XP. Oleh itu, pastikan untuk mengumpul bola yang muncul selepas mereka dikalahkan.

Di samping pengalaman pengalaman, mereka juga mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk menyediakan gear legenda. .

Kolam refleksi secara rawak bertaburan di seluruh peta, memberikan rangsangan XP yang menjadikan entri bestiary anda lebih bermanfaat. . Ini adalah tanda bahawa anda harus membunuh sebanyak mungkin binatang untuk maju dengan lebih cepat.

Ladang penatua anda dalam kumpulan

Selain memberikan permata legenda, rift elder dapat memberi anda banyak XP. Setelah berjalan melalui bekalan bulanan dan harian yang legenda dan langka, pertimbangkan untuk menjalankan keretakan ini untuk pudar dan mata pengalaman.

Anda perlu menyelesaikannya dengan cepat untuk menjadikannya lebih cekap daripada Dungeon Farm atau Bounties. Bekerja dalam kumpulan adalah cara terbaik untuk menjadikannya berbaloi.

Mengembara tempat-tempat yang kaya dengan XP

Sesetengah kawasan menanam lebih banyak raksasa daripada yang lain, menjadikannya sesuai untuk pertanian XP. Musuh juga boleh ditangguhkan tanpa batas dan melakukannya dengan lebih cepat di kawasan -kawasan ini. Oleh itu, anda dapat mengumpulkan intipati mereka dengan lebih cepat.

Perlu diingat bahawa pertanian di kawasan yang sibuk boleh menjadi lebih sukar. Anda akan menentang bilangan pemain yang lebih besar, jadi cuba meneroka kawasan berikut pada waktu luar pelayan anda

.

 • Raksasa elit sering bertelur.
 • Terdapat banyak kuil.
 • Anda boleh menyesuaikan laluan untuk menampung kawasan yang lebih kecil, membolehkan anda menjadi binatang kite dengan mudah.
 • Sudut kiri bawah sering mengandungi kolam refleksi untuk meningkatkan keuntungan XP anda.

Kuburan Zakarum

. . Sebagai alternatif, anda boleh bersiar -siar ke dua kawasan Timur dan memperkayakan rutin anda dengan meneroka larian tersembunyi.

. .

. . Sama ada anda memberi tumpuan kepada penjara bawah tanah, kelebihan, atau penatua yang lebih tua, keinginan untuk mendapatkan senjata legenda sepatutnya cukup untuk membuat anda pergi.

Apa kaedah kegemaran anda untuk meratakan di Diablo Immortals? Apakah tahap watak semasa anda? .