Menutup rumah padang pasir anda untuk musim panas, Fortbyte 16 | Ditemui di rumah padang pasir dengan terlalu banyak lokasi kerusi – gamerevolution

Fortbyte 16 | Ditemui di rumah padang pasir dengan terlalu banyak lokasi kerusi

Sebilangan orang akan melakukan semua ini dan sesetengah orang tidak akan. Sebilangan orang akan melakukan semuanya dengan betul dan masih kembali ke kerosakan ribut atau kerosakan air, dan sesetengah orang hampir tidak berfikir tentang akibat meninggalkan rumah dengan panas yang melampau dan kembali mencari segala -galanya. Saya tahu bahawa ketika saya meninggalkan rumah saya, walaupun untuk percutian pendek, saya selalu agak lega ketika saya berpaling dan melihatnya buat kali pertama!

Bersedia untuk pergi untuk musim panas – satu hingga dua minggu sebelumnya

Pada bulan April dan Mei pelawat musim sejuk kami berundur ke utara U mereka.S. dan rumah Kanada di mana musim panas tidak begitu keras. Sekiranya anda menutup rumah selama beberapa bulan terdapat beberapa persediaan yang terlibat. Kerana haba yang teruk dan ribut monsun di padang pasir Arizona, terdapat beberapa langkah berjaga -jaga tambahan yang diperlukan.

Berikut adalah senarai semak perkara yang perlu dipertimbangkan sebelum meninggalkan rumah Phoenix anda untuk bulan -bulan musim panas.

Sebilangan orang akan melakukan semua ini dan sesetengah orang tidak akan. Sebilangan orang akan melakukan semuanya dengan betul dan masih kembali ke kerosakan ribut atau kerosakan air, dan sesetengah orang hampir tidak berfikir tentang akibat meninggalkan rumah dengan panas yang melampau dan kembali mencari segala -galanya. Saya tahu bahawa ketika saya meninggalkan rumah saya, walaupun untuk percutian pendek, saya selalu agak lega ketika saya berpaling dan melihatnya buat kali pertama!

Bersedia untuk pergi untuk musim panas – satu hingga dua minggu sebelumnya

Beberapa item di senarai semak anda lebih lama daripada yang lain. Seminggu atau dua minggu sebelum tarikh berlepas anda harus mempertimbangkan mana -mana item yang memerlukan perhatian anda.

 1. Susun surat dan penghantaran tetap anda dihentikan atau dikemukakan. Saya akan melakukan ini sekurang -kurangnya sepuluh hari sebelum tarikh berkuatkuasa.
 2. Beritahu Telefon, Penyedia Perkhidmatan Internet atau Penyedia TV Satelit anda untuk meletakkan perkhidmatan anda terus.
 3. Beritahu mana -mana surat khabar apabila anda akan menghentikan penghantaran dan bila hendak disambung semula.
 4. Sekiranya anda tinggal di kawasan dengan HOA, beritahu mereka tentang tarikh berlepas anda dan bila anda akan kembali.
 5. Lihat jika terdapat program menonton percutian tempatan yang ditawarkan oleh HOA anda, komuniti tempatan anda atau jabatan polis tempatan anda.
 6. . Sebagai contoh, menyimpan perhiasan atau dokumen penting dalam peti deposit selamat.
 7. Menyelaraskan pengosongan peti sejuk dengan sampah dan pickup kitar semula. Mula memakan sisa makanan dan membersihkan peti sejuk.
 8. Bercakap tentang sampah, mula memangkas pokok dan semak di halaman supaya anda boleh mendapatkan sampah itu sebelum anda pergi.
 9. Jangan mengalirkan tab mandi panas anda. Haba akan merosakkannya. Matikan sistem pemanasan untuk air, tetapi biarkan sistem penapisan dihidupkan.
 10. Keluarkan air berdiri (kolam kiddie, baldi, mandi burung, dll.) dari halaman. Sekiranya anda mempunyai air pancut, sama ada mengosongkannya dan mematikannya atau meninggalkan air yang beredar untuk mengelakkan masalah nyamuk.

Senarai Semak: Menutup rumah padang pasir Phoenix anda untuk musim panas

Sekarang ini adalah satu atau dua hari sebelum anda dijadualkan pergi, berikut adalah beberapa perkara lagi yang perlu diingat untuk menyediakan rumah anda untuk ditutup pada musim panas.

Sediakan rumah anda untuk pergi untuk musim panas – satu hingga dua hari sebelumnya

 1. Keluarkan kerusi, perabot dan hiasan dari teras atau halaman. Apa -apa kain, plastik atau kayu akan rosak oleh panas musim panas jika anda meninggalkannya di luar.
 2. Gantikan bateri sandaran dalam penggera kebakaran, sistem penyiraman automatik, termostat, sistem keselamatan.
 3. Meterai produk yang tidak refrigerated seperti bijirin, bijirin, makanan berkotak, produk penaik dan makanan haiwan kesayangan di dalam beg plastik atau bekas dengan penutup yang ketat untuk menyimpan pepijat dan kelembapan.
 4. Sekiranya anda akan mematikan peti sejuk semasa anda pergi, kosongkannya. Tinggalkan pintu terbuka semasa anda pergi untuk peredaran.
 5. Sekiranya anda akan meninggalkan peti sejuk semasa anda pergi, tuangkan sebarang makanan yang akan merosakkan. Anda boleh menyimpan barang seperti bumbu dan air di dalam peti sejuk. Peti sejuk kerja yang hampir kosong menggunakan lebih banyak tenaga, jadi tambahkan botol air. Kosongkan dulang ais dan matikan pembuat ais automatik.
 6. Sekiranya anda mempunyai sistem air lembut atau sistem air osmosis terbalik, tentukan sama ada tindakan diperlukan pada bahagian anda sebelum meninggalkan.
 7. Sekiranya anda meninggalkan kereta di garaj, cabut bateri. Anda mungkin mahu menutup kenderaan untuk melindunginya dari habuk.
 8. Sekiranya anda mempunyai kereta golf, letakkan air di dalam bateri.
 9. .
 10. Walaupun anda akan mematikan injap air utama ke rumah, anda masih boleh menyiram tanaman di halaman. Tetapkan pemasa pengairan anda dengan sewajarnya untuk panas musim panas supaya semua pokok renek dan pokok anda tidak mati apabila anda kembali.
 11. Walaupun anda tidak berada di rumah, dan sama ada anda menyiram halaman atau tidak, akan ada rumpai. Pertimbangkan perkhidmatan penjagaan halaman yang akan menjaga rumpai, lakukan beberapa pemangkasan, memotong rumput jika anda mempunyai satu dan periksa masalah sistem pengairan semasa anda pergi. Pastikan ia adalah syarikat yang anda tahu dan percaya – jelas pekerja akan tahu bahawa anda tidak tinggal di rumah.
 12. Sekiranya anda mempunyai kolam, susunkan perkhidmatan kolam untuk mengendalikan penyelenggaraan semasa anda berada.
 13. Susun kawalan perosak luaran semasa anda hilang.
 14. Mendapat rumah? Mereka mungkin tidak akan hidup apabila anda kembali, jadi sama ada meminjamkannya kepada jiran atau membawa mereka ke utara dengan anda!
 15. Berikan kunci kepada rumah dan mana -mana pintu luaran, serta maklumat hubungan anda, kepada jiran atau saudara yang tinggal berdekatan.

Persediaan Akhir untuk Menutup Rumah Musim Sejuk Arizona anda

Anda semua dibungkus dan anda sudah bersedia untuk keluar dari pintu.

Sediakan rumah anda untuk pergi untuk musim panas – sebelum anda mengunci dan memandu

 1. Cabut plag peralatan, unit hiburan, komputer – semuanya. Kilat dari ribut musim panas musim panas kami dapat menimbulkan kekacauan dengan peralatan elektrik.
 2. .
 3. Matikan penghawa dingin, atau tetapkan termostat jika anda akan meninggalkan A/C pada. Bagaimana membuat keputusan? Sebilangan orang mematikan A/C sepenuhnya. Ada yang meninggalkannya tetapi pada suhu tinggi, seperti 90 atau 95. Keputusan anda di sini harus dengan barang -barang yang ditinggalkan di rumah. Adakah karya seni yang anda tidak mahu kering di panas? Adakah sistem keselamatan anda hanya berfungsi pada suhu tertentu? Adakah anda meninggalkan koleksi wain anda di rumah?
 4. .
 5. Siram semua tandas dan jalankan semua faucets.
 6. Matikan air ke rumah di injap utama. Tuangkan air yang tersisa dari keran, sambungan kepala mandi panjang dan sebagainya.
 7. Matikan kipas siling, dalaman dan keluar. Kadang -kadang kita lupa untuk melihat sebelum kita meninggalkan rumah!
 8. Tinggalkan semua pintu dalaman terbuka supaya udara dapat beredar di dalam rumah.
 9. Tutup semua tirai dan tirai untuk memanaskan panas dari rumah yang mungkin.
 10. Mempunyai lilin? Simpan mereka di dalam peti sejuk (jika anda meninggalkannya) atau letakkan di bahagian paling sejuk dan paling gelap di rumah.
 11. Sekiranya anda menggunakan pemajuan panggilan di talian darat anda, sekarang adalah masa untuk diingat untuk menetapkannya.
 12. Buka pintu ke mesin basuh dan pengering, mesin basuh pinggan mangkuk, dan perkakas lain yang biasanya menutup. Letakkan beberapa sudu minyak sayuran di mesin basuh pinggan mangkuk dan di dalam pelupusan sampah supaya anjing laut tidak hancur di panas.
 13. Cabut plag pembuka pintu garaj.
 14. Matikan pemanas air.
 15. .
 16. Saya cadangkan menyewa seseorang – sama ada jiran yang dipercayai atau syarikat profesional – untuk berhenti di rumah secara berkala untuk memeriksa kebocoran di dalam dan luar, berjalan rumah, lawati selepas aktiviti monsun untuk memeriksa kerosakan ribut, dll.
 17. Rumah, sistem dan isu kita semua berbeza. . Sebilangan orang pergi selama 3 bulan dan beberapa cuti selama 7 bulan. Komplikasi timbul jika anda membenarkan seseorang tinggal di rumah anda selama satu atau dua minggu semasa anda berada. Adakah ia berbaloi? Saya akan meminta mereka tinggal di sebuah motel! Saya cadangkan anda menggunakan maklumat ini untuk membuat senarai semak peribadi dan tetap anda sendiri. . Mudah-mudahan anda akan membuat persediaan ke sains selepas satu atau dua tahun, dan anda boleh bimbang tentang rumah padang pasir anda semasa anda menghabiskan musim panas ke utara.
Pautan cepat
 • Bayar sewa anda dalam talian
 • Permintaan penyelenggaraan

Fortbyte 16 | Ditemui di rumah padang pasir dengan terlalu banyak lokasi kerusi

Fortbyte 16 adalah yang terbaru Fortnite Fortbyte untuk membuka kunci. Ia adalah dijumpai di rumah padang pasir dengan terlalu banyak kerusi, yang agak samar -samar ketika datang untuk mencari Fortbye 16 lokasi. Acara Fortbyte tidak separuh lagi, dengan barang tersembunyi baru dibuka setiap hari. Pada akhir acara, imej akan diturunkan yang dikatakan memegang rahsia musim 9. Jadi, ?

Fortbyte 16 lokasi

. Ini bukan petunjuk yang sangat membantu, tetapi sudah cukup untuk memberitahu kami bahawa Fortbyte 16 terletak di Biome Desert. Tugas seterusnya adalah untuk menjejaki rumah padang pasir dengan terlalu banyak kerusi. Tidak banyak lokasi ‘bandar’ di rantau padang pasir, jadi ini harus membawa kita ke bahagian paling bawah peta, di bawah Paradise Palms. Lokasi yang tepat dapat dilihat di peta di bawah.

Lokasi rumah padang pasir dengan terlalu banyak kerusi di tengah -tengah banyak bangunan di bandar barat kecil. Fortbyte 16 terletak di bangunan merah ke arah belakang bandar dan dapat dilihat di dalam gambar di bawah. Sebaik sahaja anda mendarat di lokasi padang pasir, menuju ke tingkat bawah rumah. ! Fortbyte 16 Lokasi Peta Baru-baru ini, acara Jordan baru terus hidup ke dalam permainan semalam dan membawa cabaran baru dan LTM baru yang dipanggil Downtown Drop. Sekiranya anda tidak terperangkap, pastikan untuk menyemak dua cabaran pertama. Di samping itu, kulit lelaki dumpling baru telah dibocorkan, jadi pastikan untuk menyemak maklumat mengenai pembebasannya!