Menunggu STEAM Autumn & Winter Sale 2023? Semak tarikh jualan Steam seterusnya, Injap hanya mendedahkan semua tarikh jualan stim untuk 2023

Injap hanya mendedahkan semua tarikh jualan stim untuk 2023

Adakah terdapat peristiwa tertentu yang anda nantikan? Sebarang permainan khusus yang ingin anda tambahkan ke koleksi anda? Mungkin anda berharap untuk diskaun dek stim? Jangan ragu untuk berkongsi pendapat anda dalam komen!

Menunggu STEAM Autumn & Winter Sale 2023? Lihat tarikh jualan stim seterusnya

Menunggu Autumn & Winter Sale Steam 2023? Lihat tarikh jualan stim seterusnya

Inilah semua yang anda perlu ketahui mengenai Jualan Autumn Steam 2023 & Acara Lain!

Masa pasti lalat, bukan? Negara -negara Hemisfera Utara sudah bersiap untuk musim luruh, memberikan peluang yang cukup untuk merenung di rumah dan menikmati permainan. Dengan itu, ada yang boleh bertanya kepada diri sendiri, “Bilakah penjualan stim seterusnya? Lagipun, ini adalah saat yang tepat untuk mengembangkan koleksi anda. Dengan harga yang semakin meningkat, diskaun lebih dialu -alukan dari sebelumnya.

Sekiranya anda ingin mempelajari tarikh Jualan Winter Steam 2023 dan pelan tindakan untuk acara yang akan datang tahun ini, GG.Tawaran adalah tempat untuk menjadi. Artikel ini akan memberi anda semua butiran yang anda perlukan. Kami akan memberi anda jawapan kepada soalan, seperti ‘Bilakah Jualan Autumn Steam 2023?’, dan banyak lagi.

Apakah jualan Steam yang akan kami tahu?

Acara bermusim besar di platform Valve sudah pasti menarik. Sekarang, pemain di seluruh dunia dengan penuh semangat bertanya, ‘Bilakah jualan musim sejuk stim 2023?’Lagipun, tidak ada terlalu banyak tajuk di perpustakaan kami. Tetapi jika anda ingin menaikkan permainan memburu tawar anda, penting untuk tidak melihat jualan Steam yang akan datang. Walaupun mereka mungkin tidak begitu besar, mereka masih menawarkan diskaun yang besar. Mereka juga cenderung memberi tumpuan kepada genre yang spesifik tetapi popular. Oleh itu, tanpa berlengah lagi, inilah rundown tarikh jualan stim untuk baki tahun 2023:

 • Shmup Fest: 25 September – 2 Oktober
 • Pesta seterusnya: 9 Oktober – 16
 • Pulangan Steam Scream Fest (a.k.Jualan Halloween Steam): 26 Oktober – 2 November

Seperti yang anda lihat, peminat permainan menembak ‘Emp Up untuk merawat dengan Fest Shmup seterusnya. Sementara itu, peminat permainan indie akan teruja untuk mengetahui bahawa satu lagi pesta seterusnya berada di cakrawala, membiarkan anda mencuba demo dan berinteraksi dengan pemaju kegemaran anda. Dan jangan lupa tentang acara Halloween, yang menjanjikan untuk menambah sedikit rasa tambahan pada musim yang menyeramkan.

Dan di bahagian seterusnya, anda akan mendapat sudu pada Tarikh Jualan Autumn Steam 2023 dan maklumat penting lain.

Bilakah musim luruh dan musim sejuk stim 2023?

Sudah tentu, ramai di antara kamu tidak sabar -sabar menjangkakan peristiwa -peristiwa utama, dan itu benar -benar dapat dimengerti. Sebilangan pemain mungkin mendarat di artikel ini untuk Mencari Tarikh Jualan Winter Steam 2023. Lagipun, akhir tahun ini adalah masa yang paling mendebarkan untuk pengguna Steam, dengan pelbagai perayaan yang mengambil peringkat tengah.

Melihat ke depan untuk musim cuti, ramai yang merenung, “Bilakah Jualan Autumn Steam 2023?”Nasib baik, kami mendapat semua jawapan untuk anda. Inilah jadual untuk acara besar:

 • Jualan Autumn: 21 November – 28
 • Jualan Musim Sejuk: 21 Disember – 4 Januari 2024

Jangan lupa menandakan kalendar anda, dan menuju ke GG.Tawaran ketika tiba masanya. Kami akan mempunyai semua butiran acara dan senarai menyeluruh permainan yang ditawarkan. Percayalah, perburuan murah tidak pernah menjadi lebih mudah!

Adakah permainan terbaik 2023 akan didiskaunkan pada jualan stim seterusnya?

Cuba untuk meramalkan tawaran yang tepat dalam penjualan stim seterusnya adalah seperti nasib dengan daun teh, tetapi kita boleh membuat beberapa teka-teki yang berpendidikan. Tidak mungkin yang baru dikeluarkan hits seperti Baldur’s Gate 3 atau Starfield akan menerima potongan harga. Walau bagaimanapun, permainan yang keluar awal tahun ini, seperti Resident Evil 4, Hogwarts Legacy, atau Dead Space, dapat melihat beberapa pengurangan.

Kami juga berharap untuk gelaran seperti Street Fighter 6 dan bekas Sony Exclusives, Returnal dan Ratchet dan Clank: Rift Apart, untuk menyertai barisan di salah satu jualan Steam yang akan datang. Kita hanya perlu menunggu dan melihat apakah ramalan kami tepat. Nasib baik, anda kini mempunyai gambaran yang jelas tentang apa yang akan datang, seperti yang telah kami berikan jawapan kepada soalan: “Bilakah Jualan Musim Sejuk Steam 2023?”

Bolehkah kita bergantung pada penurunan harga dek stim?

Sudah tentu ada banyak peminat permainan yang sedang berjalan di antara anda. Sekiranya anda salah seorang daripada mereka, anda mungkin ingin melihat diskaun dek stim lain. Nah, pengalaman masa lalu menunjukkan bahawa injap terbuka kepada idea menurunkan harga pegang tangannya. Contohnya, mereka menurunkan harga sebanyak 20% pada bulan Jun. Oleh itu, kami mungkin mengharapkan perjanjian yang sama semasa penjualan stim seterusnya.

Apa jenis jualan stim yang boleh kita harapkan pada tahun 2024?

Kami menyedari bahawa 2024 masih sedikit di jalan raya, tetapi injap sudah merancang ke hadapan. Beberapa ketika dahulu, mereka berkongsi butiran mengenai tarikh jualan stim untuk 2024.

Bukan sahaja mereka mendedahkan tarikh untuk acara utama pertama, yang ditetapkan untuk musim bunga, tetapi mereka juga menggoda beberapa perayaan yang lebih kecil sepanjang tahun, seperti Capitalism and Economy Fest atau Dinos vs. Robot Fest. Nampaknya platform Valve sedang bersiap untuk tahun yang menarik. Nantikan kemas kini di GG.Tawaran.

Kami percaya kami telah menjawab soalan anda, “Bilakah penjualan stim seterusnya”. Terdapat banyak acara menarik yang akan datang, menawarkan permainan dengan harga diskaun. Menavigasi melalui lautan tawaran yang akan datang boleh menjadi lebih menggembirakan. Itulah sebabnya kami mencadangkan agar anda mengawasi GG.Tawaran, kerana ia dapat menjadikan pengalaman membeli -belah anda kurang membosankan dan lebih bermanfaat. Di sini, anda boleh mencari bukan sahaja Steam Autumn Jualan 2023 tarikh tetapi juga berita permainan lain, termasuk tawaran stim yang dibentangkan dalam format mesra pengguna.

Adakah terdapat peristiwa tertentu yang anda nantikan? Sebarang permainan khusus yang ingin anda tambahkan ke koleksi anda? Mungkin anda berharap untuk diskaun dek stim? Jangan ragu untuk berkongsi pendapat anda dalam komen!

Injap hanya mendedahkan semua tarikh jualan stim untuk 2023

Akhirnya, kita tidak perlu meneka apabila jualan permainan terbesar akan berlaku

Diterbitkan 23 Februari 2023
Kami mungkin mendapat komisen dari pautan di halaman ini.

Logo stim dibentangkan dalam pelbagai cara yang aneh

Mencuba untuk meramalkan peristiwa jualan permainan terbesar tahun ini dapat merasakan sedikit seperti menatap bola kristal. Pemain PC digunakan untuk meneka tarikh berdasarkan corak sejarah tahun -tahun sebelumnya, tetapi itu masih belum ada jaminan ketepatan. Valve akhirnya mengeluarkan semua tekaan dengan hanya memberitahu kami keseluruhan jadual .

Sepuluh Permainan Paling Bermain di Dek Steam: Edisi Mac 2023
Sepuluh Permainan Paling Bermain di Deck Steam: Edisi Februari 2023
Sepuluh Permainan Paling Bermain di Deck Steam: Edisi April 2023

Jualan Steam 2023 Tarikh

Senarai ini termasuk jualan bermusim terbesar (yang ditunjukkan dengan berani), tetapi Injap juga memberikan tarikh lanjutan untuk pesta bertema yang lain sepanjang tahun. Pameran ini akan menjual permainan dengan harga diskaun juga. Mereka lebih disesuaikan. Kebanyakannya cukup penjelasan diri, kecuali untuk shmup fest, yang untuk yang tidak dikenali, bermaksud “menembak ’em ups”.

 • Misteri Fest: 20 – 27 Februari
 • Jualan Spring: 16 Mac – 23
 • Fest Teka -teki: 24 April – 1 Mei
 • Sukan Fest: 15 – 22 Mei
 • Fest Seterusnya: 19 Jun – 26
 • Jualan Musim Panas: 29 Jun – 13 Julai
 • Stealth Fest: 24 Julai – 31
 • Pesta Novel Visual: 7 Ogos – 14
 • Strategi Fest: 28 Ogos – 4 September
 • Shmup Fest: 25 September – 2 Oktober
 • Fest Seterusnya: 9 Oktober – 16
 • Return of Steam Scream Fest (Halloween): 26 Oktober – 2 November
 • Jualan Musim Luruh: 21 November – 28
 • Jualan Musim Sejuk: 21 Disember – 4 Januari 2024

Pesta seterusnya

Valve menggunakan pesta seterusnya untuk menyediakan pengguna Steam dengan pratonton permainan yang akan datang. Mereka biasanya termasuk banyak demo, livestreams, dan acara pemaju. Akan ada dua pesta seterusnya tahun ini. Seseorang akan berlangsung pada bulan Jun, sementara yang lain berlaku pada bulan Oktober. Mereka telah menjadi peluang yang hebat untuk mengetahui tentang permainan indie yang saya mungkin tidak pernah mendengar -dan mereka juga boleh untuk anda.

Jualan Musim Sejuk Steam 2022 Langsung: Berikut adalah Tawaran Terbaik

Dewa Perang

Jualan Winter Steam 2022 kini hidup dengan beratus -ratus tawaran permainan baru dan lama, termasuk banyak pesaing dari kami Permainan terbaik 2022 senarai.

Ciri -ciri Jualan Steam Musim Ini Ciri -ciri Diskaun Berulang Darlings Seperti Assassin’s Creed, Resident Evil, Final Fantasy, dan Tamadun, serta banyak siaran PC baru -baru ini seperti Stray, Monster Hunter Rise, Gotham Knights, dan banyak lagi.

Sekumpulan bekas eksklusif PlayStation, dari God of War dan Horizon Zero Dawn ke duo Spider-Man Marvel, juga dijual. Membulatkan perkara, kami mempunyai 2022 indie greats seperti survivor vampire dan neon white, yang merupakan tawar -menawar walaupun pada harga penuh.

Ini juga merupakan peluang yang baik untuk menjimatkan wang sambil terperangkap dalam beberapa permainan menjelang sekuel yang akan datang. Star Wars Jedi: Perintah Jatuh kurang dari $ 5, jadi sekarang adalah masa untuk bersiap sedia Star Wars Jedi: Survivor. Begitu juga, Hades 2 menuju ke akses awal dan asalnya adalah 50%, dan tidak pernah ada buruk Masa untuk menyikat mitologi Yunani anda dengan cara kerja supergiants.

Semua yang dikatakan, berikut adalah 60 tawaran kegemaran kami dari Jualan Winter Steam 2022.

 • Assassin’s Creed Odyssey – $ 59.99 $ 14.99
 • Assassin’s Creed Origins – $ 59.99 $ 11.99
 • Assassin’s Creed Valhalla – $ 59.99 $ 19.80
 • Semakan Astlibra – $ 24.99 $ 22.49
 • Atelier Ryza: Ever Darkness & The Secret Hideout – $ 59.99 $ 29.99
 • Kembali 4 Darah – $ 59.99 $ 17.99
 • Gurun Hitam – $ 9.99 $ 0.99
 • Darah Darah: Ritual Malam – $ 39.99 $ 13.99
 • Default Bravely 2 – $ 59.99 $ 29.99
 • Tamadun 6 – $ 59.99 $ 5.99 (ditambah a $ 29.62 Bundle Anthology)
 • Vein Kod – $ 59.99 $ 8.99
 • Cyberpunk 2077 – $ 59.99 $ 29.99
 • Deep Rock Galactic – $ 29.99 $ 9.89
 • Doom Eternal – $ 19.99 $ 7.99
 • Mati Light 2: Tetap Manusia – $ 59.99 $ 29.99
 • Elden Ring – $ 59.99 $ 41.99
 • FIFA 23 – $ 59.99 $ 27.99
 • Fallout 4 – $ 19.99 $ 4.99
 • Final Fantasy 7 REMAKE INTERGRADE – $ 59.99 $ 39.89
 • Final Fantasy 15 Windows Edition – $ 34.99 $ 17.49
 • Final Fantasy 14: Endwalker – $ 39.99 $ 19.99
 • God of War – $ 49.99 $ 29.99
 • Gotham Knights – $ 59.99 $ 29.99
 • Hades – $ 24.99 $ 12.49
 • Halo: Koleksi Ketua Master – $ 39.99 $ 15.99
 • Edisi lengkap Horizon Zero Dawn – $ 49.99 $ 16.49
 • Kiri 4 Mati 2 – $ 9.99 $ 0.99
 • Marvel’s Guardians of the Galaxy – $ 59.99 $ 20.99
 • Marvel’s Spider -Man Remastered – $ 59.99 $ 44.99
 • Marvel’s Spider -Man: Miles Morales – $ 49.99 $ 37.49
 • Metro Exodus – $ 39.99 $ 7.49
 • Monster Hunter Rise – $39.99$ 19.99
 • Monster Hunter Rise: Sunbreak – $ 39.99 $ 29.99 (ditambah a $ 39.89 Bundle untuk permainan + dlc)
 • Kisah Hunter Monster 2: Wings of Ruin – $ 59.99 $ 19.79
 • Naraka: Bladepoint – $ 19.99 $ 9.99
 • Neon White – $ 24.99 $ 19.99
 • Neo: Dunia berakhir dengan anda – $ 59.99 $ 29.99
 • Nier Replicant – $ 59.99 $ 29.99
 • Pengembara Octopath – $ 59.99 $ 23.99
 • Persona 4 Golden – $ 19.99 $ 13.99
 • Persona 5 Royal – $ 59.99 $ 41.99
 • Penyerang Persona 5 – $ 59.99 $ 23.99
 • Resident Evil Village – $ 39.99 $ 19.99
 • Resident Evil 2 REMAKE – $ 39.99 $ 9.99
 • Resident Evil 7 Biohazard – $ 19.99 $ 7.99
 • Risiko Hujan 2 – $ 24.99 $ 12.49
 • Sekiro: Shadows Die Twice – $ 59.99 $ 29.99
 • Sonic Frontiers – $ 59.99 $ 41.99
 • Star Wars Jedi: Fallen Order – $ 39.99 $ 4.79
 • Skuadron Star Wars – $ 39.99 $ 5.99
 • Stray – $ 29.99 $ 23.99
 • Tales of Arise – $ 59.99 $ 23.99
 • Tekken 7 – $ 39.99 $ 5.99
 • Thymesia – $ 24.99 $ 19.99
 • Strategi Segitiga – $ 59.99 $ 35.99
 • Valheim – $ 19.99 $ 13.99
 • Survivor Vampire + Legacy of the Moonblade DLC – $ 5.78 $ 4.62
 • Warhammer: Vermintide 2 – $ 29.99 $ 5.99
 • Edisi Lengkap Witcher 3 – $ 49.99 $ 9.99
 • Xcom 2 – $ 59.99 $ 5.99

Inilah Permainan Baru 2023 Dan seterusnya untuk menambah senarai hajat anda sekarang.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Hirun Cryer

Hirun Cryer adalah wartawan bebas dan penulis dengan GamesRadar+ yang berpusat di u.K. Setelah memperoleh ijazah dalam sejarah Amerika yang mengkhususkan diri dalam kewartawanan, pawagam, kesusasteraan, dan sejarah, dia melangkah ke dunia penulisan permainan, dengan tumpuan kepada penembak, permainan indie, dan RPG, dan sejak itu menjadi penerima MCV 30 di bawah 30 Anugerah untuk 2021. Pada masa lapangnya, dia bebas dengan cawangan lain di sekitar industri, mengamalkan Jepun, dan menikmati manga dan anime kontemporari.

Hebatnya, lebih banyak syarikat trak cuba menyewa pemain simulator trak Amerika

Perpaduan menyesal dengan yuran pemasangan yang kontroversial tetapi tidak mengeluarkannya sepenuhnya