Menukar Raja Tentara Salib 3 menyelamatkan ke Europa Universalis 4 | GameWatcher, jaze stim: ck3 ke penukar eu4

Подиш dinding, ччоы ззрзззC3 ke EU4 Converter

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Tukar Raja Tentara Salib 3 menyelamatkan ke Europa Universis 4 dengan mod ini

Tukar Raja Tentara Salib 3 menyelamatkan ke Europa Universis 4 dengan mod ini

A CK3 hingga EU4 Converter kini sedang dikerjakan oleh pasukan di belakang mod penukar Simpan lain yang menjembatani kempen untuk tajuk paradoks seperti Victoria 2, Hearts of Iron 4 dan Crusader Kings 2.

halaman di mana iklan harus muncul ->

Modder Idhrendur telah mengumumkan bahawa pembangunan untuk Tentara Salib Kings 3 ke Europa Universalis 4 Save Converter sedang dijalankan, menjemput sesiapa yang sanggup membantu masuk.

Menurut utasnya di forum paradoks, penukar CK3 ke EU4 akan bersesuaian dengan Ironman menyelamatkan dan mod yang tidak mengubah cara di mana budaya, agama, atau bendera bekerja.

Tukar Raja Tentara Salib 3 menyelamatkan ke Europa Universis 4 dengan mod ini

Tukar Raja Tentara Salib 3 menyelamatkan ke Europa Universis 4 dengan mod ini

CK3 hingga EU4 Converter

Prospek penukar CK3 ke EU4 pasti akan menarik peminat kedua -dua permainan strategi besar, kerana jenis mod ini membolehkan mereka untuk memainkan kempen mega yang membolehkan mereka membina warisan mereka sepanjang tempoh masa yang lebih luas.

Pada masa ini tidak ada tarikh pelepasan untuk penukar CK3 ke EU4 yang akan datang, yang menjadikannya selamat untuk mengandaikan bahawa ia akan menjadi seketika sebelum kita akan melihatnya.

Pasukan yang sama juga membungkus kerja di Imperator: Rom ke Penukar Raja Tentara Salib III “Tidak lama lagi”. Paradox Saverter Saverter Rasmi Terakhir telah dikeluarkan pada tahun 2013.

Semasa kami menunggu mod penukar CK3 ke EU4, anda akan dapati banyak cara lain untuk memusnahkan masa anda sebagai tuan abad pertengahan dalam senarai mod TRUSADER Kings III yang terbaik.

Terus dikemas kini pada berita permainan PC terkini dengan mengikuti GameWatcher di Twitter, menyemak video kami di YouTube, memberi kami seperti di Facebook, dan menyertai kami di Discord . Kami juga boleh memasukkan pautan ke kedai gabungan, yang memberi kami komisen kecil jika anda membeli apa -apa melalui mereka. Terima kasih.

Mengenai Bogdan Robert Mateș

Apabila tidak membuat kopi atau membahaskan topik yang serius dengan kucing saya, anda akan dapati saya bermain permainan video atau menulis mengenai mereka.

Подиш dinding, ччоы ззрззь
CK3 hingga EU4 Converter

Э. Н ноторые иы приёёёя Julai перапапе acara перед те, как пр б з з з п к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к кж.

CK3 hingga EU4 Converter

Selamat datang ke Projek Penukar CK3 ke EU4! Matlamat projek ini adalah untuk membolehkan kempen Salib Salib Kings 3 dipindahkan dan diteruskan di Europa Universis 4, jadi anda boleh meneruskan permainan anda tanpa gangguan, dari 867 hingga 1821+, dan selanjutnya menggunakan penukar kami yang lain dari Imperator dan ke Victoria 2 dan Hati besi 4.

Penukar bukan mod – ia adalah mod yang menghasilkan permohonan (program, perisian, alat, aplikasi). Ia mengambil permainan yang disimpan dari satu permainan dan menghasilkan mod untuk permainan lain, oleh itu, merapatkan dua perlawanan dan membolehkan pemain untuk memulakan Grand mega-kempen.

Anda boleh memuat turun penukar terus dari forum kami [Forum.Paradoxplaza.com] .

Bagaimanakah ia berfungsi? Bagaimana saya menggunakan penukar?

Setiap penukar mempunyai dokumentasi terperinci yang terdapat di halaman wikinya [CK3.Paradoxwikis.com] .

Setiap penukar juga mengandungi fail: Generalfaq-Read.Saya.Pertama.txt

Di dalam fail ini terdapat arahan terperinci dan jawapan kepada sebahagian besar soalan pengguna.

Soalan lain, penyelesaian masalah, hubungi

Kami mengalu -alukan sebarang soalan dan dengan senang hati akan membantu anda jika anda menghadapi masalah. Kami juga akan menjawab sebarang soalan yang tidak diliputi oleh FAQ atau Wiki.

Semasa mencari bantuan, membincangkan masalah penukaran atau masalah, atau jika anda hanya memerlukan jawapan kepada soalan anda, datang ke Forum Paradoks kami Release Thread [Forum.Paradoxplaza.com] .

Untuk menyelesaikan masalah, kami akan sentiasa memerlukan penukaran anda log.txt. Anda boleh mencarinya dalam folder penukar anda selepas penukaran. Muat naik log anda.txt ke benang pelepasan, bersama dengan penerangan terperinci mengenai masalah anda. Kami mungkin memerlukan data tambahan seperti Savegame atau Mod yang dijalankan, yang mana anda juga boleh memuat naik ke forum secara langsung.

Perlu diingat perbincangan Steam di bawah adalah tidak sesuai untuk menyelesaikan masalah kerana anda tidak dapat memuat naik fail yang kami perlukan.

Cadangan / Pembangunan

Kami sentiasa terbuka kepada cadangan untuk meningkatkan penukar kami. Tempat terbaik untuk itu adalah thread pembangunan kami [Forum.Paradoxplaza.com] .

Peraturan selama seribu tahun dengan Raja Tentara Salib ini ke Europa Universis 4 Converter

Pindahkan Raja Tentara Salib 3 Simpan ke Europa Universis IV untuk Strategi Besar.

(Kredit Imej: Paradoks Interaktif)

Kembali pada hari itu ada aplikasi penukar yang membolehkan anda memindahkan permainan Raja Tentara Salib anda ke Europa Universis 4. Itu betul -betul kemas, bukan? Adakah anda ingin melakukannya dengan permainan Crusader Raja 3 yang baru dikeluarkan dan sangat baik? Sudah tentu anda akan, dan sekarang terima kasih kepada pemodenan (dipuji menjadi nama mereka) yang anda boleh lakukan hanya. Anda boleh memainkan hampir seribu tahun sejarah, dari Tentara Salib Kings 3’s 867 Mula ke Europa Universis 4’s 1821 End.

Saya rasa jika anda juga keluar dari fikiran anda, anda boleh menukar permainan anda ke Victoria 2 bermain itu, dan kemudian menukar ke hati besi 4, kerana penukar itu ada. Walau bagaimanapun, jika anda tidak bertanggungjawab ke seluruh dunia pada tahun 1948, saya akan kecewa dengan anda. Anda boleh mencari mod penukar pada bengkel stim. Ia masih dalam pembangunan, tetapi ia berfungsi dengan baik.

CK3 to EU4 Converter adalah aplikasi yang mengambil permainan CK3 anda dan melalui pelbagai bentuk Magic Gelap mengubahnya menjadi mod untuk EU4 yang merangkumi semua barangan adat yang baru dan kemas di dalamnya. Ia mampu menukar permainan yang sebelum tarikh permulaan EU4 1444, walaupun anda perlu menunggu sedikit untuk mendapatkan penjajahan dan teknologi yang akan dibangunkan. Jika tidak, ia mengekalkan budaya, agama, penguasa, penasihat, dan banyak lagi. Ia juga mempunyai metrik untuk menukar bangunan CK3 anda ke mata pembangunan wilayah EU4.

Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai nitty-gritty bagaimana penukar berfungsi di wiki Raja Tentara Salib 3. Ia dibuat oleh pasukan orang yang sama yang membawa anda penukar permainan strategi paradoks yang lain -jadi jika anda tahu mereka yang anda tahu apa yang ada.

Adegan Modding untuk Raja Salib 3 bermula pada kecondongan penuh dan terus pergi dari sana, dengan segala-galanya dari Vampire hingga penaklukan usia gangsa yang ditawarkan dan fantasi dalam kerja-kerja. Kami mempunyai senarai mod CRUSADER Kings 3 terbaik untuk anda. Kami juga mendapat tawaran penguasa permulaan yang pelik dan indah untuk menjalin empayar seribu tahun anda.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Jon Bolding adalah penulis permainan dan pengkritik dengan latar belakang yang luas dalam permainan strategi. Apabila dia tidak berada di PCnya, dia dapat dijumpai bermain setiap permainan tablet di bawah matahari.

Kemas kini Windows 11 besar seterusnya datang dengan pembantu berkuasa AI yang baru tetapi saya lebih teruja dengan kemas kini ke Notepad

Inilah pandangan pertama kami dalam permainan Dragon’s Dogma 2