Menjadi Pengawal Whiterun di Skyrim Special Edition Nexus – Mods and Community, Skyrim Roleplayer bertanya: Bolehkah pengawal Whiterun menjadi wira juga? | Pcgamesn

Seorang pemain peranan Skyrim bertanya: bolehkah pengawal putih juga menjadi wira

Perisai kesetiaan. Aktifkan perisai kesetiaan di barak pengawal Whiterun, yang terletak di belakang kuda yang bannered (bukan pintu utama), untuk menyertai puak pengawal Whiterun. Anda akan membuka kunci dada yang mengandungi perisai dan katil untuk berehat pada waktu malam.

Menjadi pengawal putih

Pengawal Whiterun memerlukan anda! Aktifkan perisai kesetiaan di barak pengawal dan menjadi rekrut pengawal whiterun terkini. Pergi rondaan dengan pasangan anda Luka dan menguatkuasakan pesanan Jarl di seluruh pegangan . Sejauh mana anda akan menjaga warga whiterun selamat?

Mod ini tidak mempunyai kebergantungan yang diketahui selain permainan asas.

Mod yang memerlukan fail ini

Nama mod Nota
Compendium Patch Cale Patch: Pengganti Perisai Pengawal, Anak -anak Skyrim

Kebenaran dan kredit

Arahan pengarang

Jangan ragu untuk menampal mod ini sekiranya perlu. Tidak perlu bertanya.

Kredit fail

Penulis ini tidak mengiktiraf orang lain dalam fail ini

Sistem Mata Derma

Mod ini dipilih untuk menerima mata sumbangan

Perisai kesetiaan. Aktifkan perisai kesetiaan di barak pengawal Whiterun, yang terletak di belakang kuda yang bannered (bukan pintu utama), untuk menyertai puak pengawal Whiterun. Anda akan membuka kunci dada yang mengandungi perisai dan katil untuk berehat pada waktu malam.

Luka Guard Follower. Merekrut Luka rakan kongsi pengawal anda dan meronda bersama. Luka lebih besar daripada kehidupan dengan lebih banyak cara daripada satu. Dia mempunyai perisai lilitan tersuai sendiri, berdiri pada 1.1 ketinggian dan menggunakan dua battleaxe tangan. Anda tidak boleh merindukannya. Luka mempunyai sikap gembira dengan suara muda yang bersemangat. Apabila bukan pengikut, dia akan meronda pasar dan pintu utama dan mempunyai beberapa minuman di kuda yang dibalut selepas bekerja.

Perisai adat. Luka Mempunyai Perisai Big Big Big sendiri. Dia dilengkapi dengan perisai pengawal putih dan beberapa jubah tidur. Di dada pemain sepadan dengan perisai Imperial dan Stormcloak jika pemain ingin menyertai puak tersebut. Perisai mempunyai resipi dan resipi kerajinan sehingga anda dapat membuat lebih banyak jika diperlukan.

Pengawal dialog berubah. Menambah syarat untuk mengelakkan pengawal daripada mengatakan garis -garis ini sementara pemain adalah pengawal putih. Membawa suntingan pembaikan dialog pengawal ke hadapan sehingga tidak ada konflik.
“Anda kelihatan letih, kawan. Kuda kuda yang ditempah mempunyai katil untuk disewa.”
“Izinkan saya meneka – seseorang mencuri sweetroll anda. “
“Saya pernah menjadi pengembara seperti anda. Kemudian saya mengambil anak panah di lutut. “

Mod adalah ESL ditandakan .esp dan tidak akan mengambil tempat dalam pesanan beban anda.

Saya selalu menikmati permainan pengawal Whiterun dan membuat mod ini untuk tujuan bermain peranan. Sejauh mana anda akan melindungi pegangan?

Kredit
Terima kasih kepada Drmonops atas bantuannya dengan perisai kesetiaan.

Seorang pemain peranan Skyrim bertanya: bolehkah pengawal putih juga menjadi wira?

Pengawal Skyrim Whiterun berdiri di jalan

Ah, Pengawal Whiterun Skyrim. Pembawa begitu banyak frasa stok permainan fantasi sekarang, dan punggung begitu banyak meme. Mereka biasanya akan memberikan naga yang baik jika ada yang dekat, tetapi mereka tidak betul -betul tipikal bahan dovahkiin – atau mungkin mereka. Seorang peminat Skyrim pastinya berminat untuk mengetahui, menetapkan perjalanan dalam permainan untuk melihat apakah pengawal Whiterun yang rendah hati juga boleh menjadi wira.

Nampaknya perjalanan yang berpotensi (berpotensi) bermula beberapa hari yang lalu ketika tepat menamakan Redditor Whiterunguards mencatatkan imej pengawal mereka yang bercita -cita tinggi – jelas dari Skyrim’s Whiterun Hold, seperti yang dilambangkan oleh Mustard Yellow Garb dan perisai kepala kudanya – mengisytiharkan niat mereka. “Tidak ada lagi lollygaggin ‘ – masa untuk mengetahui sama ada saya benar -benar Dragonborn,” pengawal itu mengumumkan, dengan meme yang dilemparkan untuk bersenang -senang, tentu saja.

Sejak itu, wira kami telah pergi ke Hrothgar High, rumah Greybeards, untuk menjawab panggilan suara – untuk mengetahui sama ada mereka yang dipilih, Dragonborn bersedia untuk menyelamatkan Skyrim. Dia juga mendapat ransel kecil. Awh. Terdapat klip perjalanan pengawal ke atas gunung, di mana dia melawan troll fros, dan mengemas kini jawatan yang memberi kita rasa perjalanannya.

Rupa -rupanya yang panjang memanjat tujuh ribu langkah adalah perlahan, dibuat sangat rumit oleh kecederaan anak panah lama ke lututnya (tentu Dewan untuk mengetahui sama ada mereka memang Dragonborn. Sangat menghancurkan orang miskin, kita dapat melihat jawapannya bukanlah yang dia harapkan, seperti yang anda lihat di bawah:

Nampaknya Dragonborn sejati sampai di sana terlebih dahulu. “Itu adalah Dragonborn di dalam, saya pergi ke Hrothgar Tinggi untuk mengetahui sama ada saya adalah Dragonborn … Saya tidak,” mereka mengesahkan dalam jawatan lain. Menghela nafas. Tetapi, seperti yang mereka perhatikan di tempat lain, sekurang -kurangnya mereka mempunyai kisah yang baik untuk memberitahu penjaga mereka dengan api ketika mereka kembali ke Whiterun.

Oleh itu, ia kelihatan seperti pengawal Whiterun ini tidak akan menjadi penyelamat Skyrim, tetapi jika anda berminat untuk mendapatkan lebih banyak daripada pengembaraan anda sendiri sebagai Dragonborn, pastikan untuk menyemak rundown kami mod Skyrim terbaik di PC. Atau, anda boleh membaca tentang masa saya menangani Skyrim sebagai witcher jika beberapa roleplaying adalah perkara anda.

Carrie Talbot Carrie adalah fanatik permainan RPG dan dunia terbuka, dengan lebih banyak jam di Skyrim, The Witcher 3, dan Ketuhanan: Sin asal II daripada yang dia inginkan untuk mengakui. Dia juga menjanjikan jiwanya kepada tuhan -tuhan dongeng untuk membuat fable 4 tiba lebih cepat. Seorang bekas editor PCGamesn News, dia tidak mengikuti projek penulisan bebas.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.