Mengumumkan Call of Duty: Modern Warfare II dan Call of Duty: Warzone Season 05: Apa yang Anda Perlu Tahu, Intel Drop: Moden Call of Duty®: Modern Warfare® 2 (2009) Peta; Favela dan banyak lagi dalam Call of Duty 2023: Multiplayer Modern Warfare III

Intel Drop: Memodenkan Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) Peta pada 2023’s Call of Duty: Modern Warfare III Multiplayer

Hidupkan jam 15 tahun ke salah satu peta teras Call of Duty 4: Peperangan Moden.

Mengumumkan Call of Duty: Modern Warfare II dan Call of Duty: Warzone Season 05: Apa yang Anda Perlu Tahu

Dari sentuhan pisau baru dalam Call of Duty: Kisah Peperangan Moden, kepada kandungan percuma yang mengagumkan melintasi kedua -dua Modern Warfare II dan Call of Duty: Warzone, untuk meraikan ulang tahun ke -50 Hip Hop, bersiaplah untuk Musim 05.

 • Berita
 • Pengumuman
 • Musim 05

Mengumumkan Call of Duty: Modern Warfare II dan Call of Duty: Warzone Season 05: Apa yang Anda Perlu Tahu

Dari sentuhan pisau baru dalam Call of Duty: Kisah Peperangan Moden, kepada kandungan percuma yang mengagumkan melintasi kedua -dua Modern Warfare II dan Call of Duty: Warzone, untuk meraikan ulang tahun ke -50 Hip Hop, bersiaplah untuk Musim 05.

 • Berita
 • Pengumuman

oleh

 • “Mari kita melepaskan binatang itu, adakah kita?”
 • Gambaran Keseluruhan Warfare II Moden
 • Mod Baru: Memperkenalkan Malap
 • Pencarian Vondel Champion
 • Kenderaan baru: Mrap dan Basikal Dirt
 • DMZ: Konflik semakin meningkat
 • Call of Duty 2023 mendedahkan acara
 • Kebangkitan Benteng dan Royale berperisai
 • Gambaran Keseluruhan Umum
 • Pertunjukan Faksi: Acara terhad masa
 • Syarikat Shadow mengambil alih Blackcell
 • Dua senjata baru pada pelancaran, empat senjata tambahan semasa musim
 • Enam pengendali baru tiba sebelum pertengahan musim
 • Naik taraf dengan Modern Warfare II, mendapat ganjaran dalam Call of Duty: Warzone

?

. .

Graves masih hidup.

Walaupun Pasukan Petugas 141 berjaya mengamankan Warhead sebagai sebahagian daripada serbuan mereka, Farah kehilangan abangnya – dan AQ Aset – Hadir . . . tetapi tidak sebelum dia mendedahkan bahawa ancaman yang lebih besar berada di kaki langit.

Tidak tahu harga, Gaz, dan selebihnya 141, Farah dan Alex kembali ke Urzikstan. Mesyuarat telah ditubuhkan dengan bekas musuh yang nampaknya tidak dibakar di dalam tangkinya di ibu pejabat Fuerzas Especiales di Amerika Selatan.

Tiga pemimpin elit melayang di atas peta Al Mazrah, di mana Graves mempunyai Intel pada ancaman ultranasionalis baru yang kini hadir di AO, kumpulan yang sama Hadir tidak dapat bercakap dalam nafasnya yang mati:

Kumpulan Konni.

Masukkan tarikh lahir anda

Sila masukkan tarikh yang sah.
Maaf, anda tidak memenuhi syarat minimum

Video Thumbnail

Call of Duty®: WarZone ™, dilancarkan pada 2 Ogos pukul 9 pagi PT di semua platform.

Jangkakan Nota Patch dari Perisian Infinity Ward dan Raven disediakan sebelum pembebasan Musim 05. Sokongan pembangunan tambahan disediakan oleh (dalam susunan abjad) Reka bentuk Pusat Activision, Penyetempatan Activision Dublin, Activision QA, Activision Shanghai, Beenox, Demonware, High Moon Studios, Perisian Raven, Sledgehammer Games, Team Ricochet, Mainan untuk Bob, dan Treyarch. Inilah yang perlu anda ketahui:

 • Mogok dari masa lalu; Punta mar melangkah ke masa kini. Kembali Call of Duty® 4: Modern Warfare® peta dan lokasi baru adalah dua peta teras pada pelancaran. Plus: Dua Peta Tembakan Tambahan.
 • Peta teras baru dalam musim. Kecil, dibina untuk tindakan yang cepat mengalir, dan berpusat di dekat Bangunan 21, lawati kampus penyelidikan DRC-Zon 1 untuk pertempuran teras huru-hara yang cepat, pertengahan musim yang akan datang.
 • Mendapatkan malapetaka, ambil bendera dan perisai dalam tiga mod baru. Mod permainan gaya pelbagai pemain arena tiba di Modern Warfare® II. Peta pertempuran dapatkan mod bendera menangkap. Plus, sudah tiba masanya untuk membawa plat perisai, beban, dan senapang sniper ke tembak -menembak.

Dari klasik yang diuji pertempuran ke kegemaran baru, Modern Warfare II Putaran peta akan berkembang dengan baik tiga lokasi lusin yang digabungkan di semua mod dengan penambahan teras dan tembakan ini: Punta Mar, Strike, Lounge, dan Canal.

Punta Mar (teras, pelancaran)

Bersedia untuk menyusup peta baru dari Infinity Ward. Punta Mar adalah tarikan pelancong yang baru dipindahkan di Las Almas – sekali bandar yang sibuk di atas bukit yang menghadap ke pantai Amerika Selatan yang indah.

.

Ada sedikit masa antara pertunangan. Tonton tingkap kedai untuk pengendali musuh dan gunakan jalan -jalan sampingan dan lorong -lorong untuk kelebihan anda dalam peta kecil ini yang ditujukan kepada semua gaya permainan.

Strike (teras, pelancaran)

Call of Duty 4: Peperangan Moden.

Di samping saudara -saudaranya dalam Penghantaran dan Pertunjukan, Strike akan dipulihkan kepada kemuliaan penuhnya pada Musim 05, terima kasih kepada Enjin dan Teknologi Infinity Ward terkini.

Versi mogok ini adalah bagaimana veteran mungkin mengingatnya, walaupun dengan sedikit penyesuaian untuk menjadikannya sesuai Peperangan Moden II. Adakah itu termasuk pintu belakang berhampiran salah satu kawasan bertelur dan tapak bom b untuk mencari & memusnahkan? Anda akan mengetahui pada pelancaran Musim 05!

Lounge (Gunfight, Pelancaran)

Tidak ada masa untuk menendang dan berehat di sini: Peta padat ini untuk tembakan dan mod sekejap kecil lain berlaku di kelab tinggi, tinggi oktan. Ambil tangga atau naik ke balkoni untuk melihat di seluruh ruang utama, dan apabila pusat menjadi terlalu panas, cuba nasib anda di bilik permainan atau di bawah lampu sorot di belakang piano besar. Di peta kecil ini, ada bahaya pada setiap masa, jadi tetap aktif, gunakan penutup, dan bersiaplah untuk memakai persembahan yang mempamerkan.

Terusan (Gunfight, Pelancaran)

. Menawarkan beberapa vertikal, Canal mempunyai ruang bawah tanah di bawah jalan -jalan batu permata di atas, dengan tindakan yang berlaku di antara jambatan terusan di mana air atau bot yang ditumbuk berguna dalam perancangan taktikal anda. Bersedia untuk Pertempuran Tanah Tutup semasa menenun melalui kilang bir dan restoran. Terusan adalah kegilaan, dengan sedikit lebih banyak ruang untuk bergerak daripada peta tembak -menembak lain, jadi berfikir secara taktikal dan terus menekan perjuangan.

DRC-Zon 1 (teras, pertengahan musim)

Bangunan 21 sudah mempunyai beberapa detik yang tidak dapat dilupakan di Call of Duty: Warzone. Sekarang kawasan di sekitar lokasi klandestin ini akan diturunkan untuk Multiplayer. Bersedia untuk memasuki zon baru di Kampus Penyelidikan DRC.

Peta ini terletak di sekitar pusat pelawat di bayang -bayang bangunan 21. Banyak kejayaan teknologi yang DRC telah berbakat dunia dipamerkan di sini. Pemain juga dibenarkan di belakang tirai untuk melihat beberapa kerja dalaman kemudahan, dari penyelidikan dan pembangunan ke kawasan perkapalan dan penerima, ke beberapa makmal.

Peta bersaiz kecil ini memberi tumpuan kepada pertempuran pantas, di mana pintasan, keluar, dan tindakan yang konsisten diharapkan. Cari gambaran keseluruhan taktikal peta ini pada pertengahan musim.

Mod Baru: Memperkenalkan Malap

Jangkakan tiga baru Peperangan Moden II Mod sebagai Musim 05 dilancarkan dan berkembang, bersama -sama dengan pelbagai varian tembakan yang kembali, dan Faceoff dengan lebih banyak pengendali bagi mereka yang mencari pengalaman pertandingan sangkar yang muktamad:

Havoc (pelancaran)

Dalam Musim 05, satu perkara pasti: sudah tiba masanya untuk menimbulkan kekacauan.

Havoc adalah mod multiplayer teras baru yang diilhamkan oleh permainan arena klasik, kemudian dipertingkatkan lagi dengan suntikan pemilihan rawak pengubah kegilaan yang menggalakkan. Infinity Ward secara khusus direka bentuk ini sebagai mod seperti “penyangak”, di mana setiap kali permainan dimainkan, anda menerima pengubah peningkatan yang mengubah permainan dalam cara yang baru dan menarik (dan belum lagi, huru -hara). Jangan mengharapkan dua perlawanan malapetaka untuk bermain secara identik. Tetapi mengharapkan banyak pertempuran pantas dengan penekanan pada takedowns menghiburkan.

Perlawanan bermula dengan cara yang sama dengan pasukan kematian pasukan. Walau bagaimanapun, anda harus melupakan pakej perkhemahan, pembunuh, atau peningkatan medan: mereka tidak wujud dalam malapetaka. Sebaliknya, bersiaplah untuk merangkul pengubah yang berubah-ubah!

Pemain bermula dengan satu pengubah pada permulaan perlawanan. Sekali skuad adalah yang pertama mencapai beberapa 12 maut – 12, 24, 36, 48, dan 60 – permainan menambah pengubah baru untuk perlawanan untuk kedua -duanya pasukan, dari kumpulan 14 pengubah yang ada. Berikut adalah contoh hanya lima daripadanya:

 • Feeder Ammo: Auto Reloads A Weapon (dari Stock Ammo) Setelah Penghapusan.
 • Boots dari tanah: Graviti bulan. Mempengaruhi hanya ketinggian lompat pemain, tidak dilemparkan peralatan atau balistik.
 • Flameshot: . .
 • Pendaratan wira: Mendarat dari kejatuhan besar menyebabkan letupan seperti gren-granat di sekeliling anda.
 • Peralihan perspektif: Semua orang bertukar ke paparan kamera orang ketiga.

Tumpukan pengubah sebagai perlawanan berlangsung, jadi pada akhir perlawanan yang anda dapat, sebagai contoh, orang ketiga, graviti bulan, pendaratan wira-pendaratan, auto-reloading crossbow dan molotovs-onlymatch, sekali sahaja, sekali sahaja Satu pasukan mencapai 60 maut.

Bawa skuad ke malapetaka, dan bersiaplah untuk keseronokan yang menggembirakan.

Besar menangkap bendera (pelancaran)

Mahu pergi lebih besar? Kemudian Peta Pertempuran siap untuk beberapa perlawanan Classic Capture the Flag pada Musim 05.

Sama ada di jalan -jalan di Guijarro atau di tanah rawa Mawizeh yang berair, Big Capture the Flag pada skala 20v20 adalah resipi untuk beberapa perlawanan epik.

Adakah seorang wira tunggal akan berada di belakang garis musuh, mengalahkan kemungkinan beratus -ratus meter, semuanya akhirnya membuat penangkapan tegas? Atau akan beberapa skuad bersenjata dengan tangki, helikopter, dan pelancar berjuang untuk menjamin atau menetapkan semula bendera yang jatuh di tempat terbuka?

Itu semua bergantung pada bagaimana anda dan skuad anda menangani mod baru ini dalam tetingkap pelancaran.

Varian Gunfight (termasuk senjata api perisai) (pelancaran, dalam musim)

. Cari yang berikut:

.

Sniper Gunfight (pertengahan musim): Alat dengan senapang sniper kegemaran anda atau penembak jitu, dan biarkan sekunder, taktikal, dan bunuh diri di rumah.

Memerlukan lebih banyak perlindungan semasa pertempuran 2v2 anda? Kemudian dialu-alukan untuk senjata api berperisai, variasi pada mod kegemaran peminat, yang menampilkan peraturan tembakan standard dengan satu perbezaan yang berbeza; Perisai diaktifkan! Setiap Skuadmat Berjuang dengan 150 HP Perisai, 100 Kesihatan, dan Tiada Plat Penggantian atau Penjanaan Kesihatan. Semua peraturan tembak -menembak yang lain berlaku (menang keadaan, lebih masa, menangkap bendera lebih masa), tetapi taktik takedown anda harus diselaraskan dengan sewajarnya.

Faceoff (4v4) (pertengahan musim)

Bagi mereka yang mencari permainan cepat tindakan perlawanan sangkar pasukan kecil, pujian utama untuk tembak-menembak kembali! Gunakan beban anda sendiri, lupa Killstreaks, dan bermain mod seperti Team Deathmatch dan Kill yang disahkan pada semua Peperangan Moden II Peta tembakan. Walau bagaimanapun, pada musim 05 tindakan itu lebih gementar, kerana kiraan pemain ditarik oleh satu pengendali setiap pasukan: ini adalah 4v4 faceoff. Peminat Penghantaran 24V7 ambil perhatian!

 • Memanggil semua juara. The Vondel Champions Quest akan bermula pada musim 05. .
 • Ciri -ciri percuma baru di BR dan DMZ. Dua kenderaan baru di kedua -dua mod; Beberapa ciri DMZ baru, dan butiran pertama mengenai acara mendedahkan untuk Call of Duty 2023.
 • . Seksyen Al Mazrah menambah peta kebangkitan yang ada, dan akan ditambah ke putaran yang ada. .

Vondel Champion’s Quest (tetingkap pelancaran)

Juara Call of Duty: Warzone: Perhatikan panggilan usaha baru ini.

Sama seperti pencarian juara royale tradisional untuk Al Mazrah, skuad yang sedang menang – lima berturut -turut dalam pertandingan mini Battle Royale – akan berpeluang untuk mengambil usaha juara di Vondel.

Walaupun usaha Vondel akan sama dengan usaha Al Mazrah kerana anda akan membina m.G.B., Terdapat beberapa perbezaan utama:

Pertama, semua elemen mesti diadakan dan tidak pernah jatuh (prasyarat yang kini juga berlaku untuk usaha juara yang anda lakukan). Ini bermakna elemen tidak boleh dijatuhkan di dalam air dan disimpan untuk akhir. Sekiranya elemen dijatuhkan, ia mesti ditangkap semula untuk meneruskan usaha.

Kedua, terdapat tiga elemen baru-atau sebatian unsur-untuk ditangkap sebagai sebahagian daripada usaha ini:

 • Gallium: Memegang Gallium mendedahkan semua ahli pasukan berdekatan yang memegangnya sebelum ini, seolah -olah anda terjejas oleh bom tangan snapshot.
 • Deuterium: Ini fatigues mana -mana pengendali, yang termasuk menyebabkan mereka batuk jika mereka cuba berlari.
 • Neptunium: Ini secara berkala elektrok semua pengendali berdekatan serta kenderaan pendawaian hay, dengan kesan yang sama seperti tongkat kejutan.

Pencarian Juara di Vondel akan bersedia untuk semua pencabar bermula pada pelancaran musim.

Kenderaan baru: Mrap dan Basikal Dirt

Dua kenderaan biasa ada di sini Call of Duty: Warzone peta; Rujuk peta TAC anda dalam permainan untuk lokasi dan ketersediaan.

Serangan hendap tahan saya dilindungi – ia melakukan apa yang dikatakannya atas namanya.

Kenderaan kira -kira saiz dan bentuk trak kargo, MRAP dilengkapi untuk pertempuran berat dengan penyaduran dan menara perisai tambahan, menjadikannya kenderaan yang lebih perlahan, namun berkesan untuk serangan atau pertahanan.

MRAP tidak akan sering muncul-sebenarnya, kebanyakannya boleh didapati pada permulaan mod yang keluar pada pertengahan musim-tetapi apabila pengendali melihatnya digunakan, sudah tiba masanya untuk menuju ke dalam atau datang ke dalamnya Peluncur, LMGS, dan Killstreaks . . . dan banyak dari mereka.

Bentuk pengangkutan lincah dan cepat di Call of Duty: Warzone, Basikal kotoran sudah siap untuk pengendali kehilangan musuh melalui lorong yang ketat, melakukan rambut.

Dengan kata lain, ya, anda boleh menangkap udara dan roda pop sakit pada ini setiap kali operasi memerlukannya.

DMZ: Konflik semakin meningkat

.

Kedua -dua pihak akan berjuang dengan segala yang mereka ada, memanggil Killstreaks dalam apa yang dikenali sebagai Zon Pertempuran Aktif. Intel mencadangkan bahawa bekalan dan gear berkualiti tinggi lebih hadir di zon tempur aktif berbanding dengan kawasan faktor tunggal.

Di Al Mazrah, semua kartel terbunuh dalam tindakan di kompleks Koschei. Konni menjumpainya, benar -benar memusnahkannya, dan mendapati beberapa terowong tersembunyi tambahan di bawah bandar.

Kami juga kehilangan Bangunan 21 kepada Kumpulan Konni. Dengan bantuan anda, kami dapat mengembalikannya.

Kepada semua pengendali: Syarikat Shadow adalah keluarga anda sekarang. Kami tidak akan mengambil pukulan pertama di mana-mana pengendali di mana-mana zon pengecualian DMZ, dan melawan lengan-lengan dengan anda dalam pertempuran kami melawan Konni.

Namun, ketahui ini:

Kebakaran mesra tidak akan diterima.

Sebagai tambahan kepada ciri -ciri baru yang disebutkan dalam nota di atas, mengharapkan misi baru, termasuk misi segera, yang akan disediakan di menu asas operasi ke hadapan anda, serta yang berikut:

Peningkatan Medan Menyamar (tetingkap pelancaran)

Dibina untuk penglibatan stealth yang tulen, peningkatan bidang yang disamarkan membolehkan anda muncul sebagai ahli puak pejuang DMZ (AI). Melengkapkan penyamaran dan pejuang DMZ dari puak yang sama tidak akan menyerang kecuali anda meniup penutup anda dan bertindak secara agresif terhadap mereka.

Battle Revive (tetingkap pelancaran)

Perangsang eksperimen yang menawarkan tergesa-gesa adrenalin ketika anda melengkapkan diri: pulih diri bercampur dengan kemarahan pertempuran tulen! Setelah menggunakannya untuk bangun dari pendirian terakhir, ia segera mengaktifkan kesan Battle Rage, membolehkan anda sembuh dengan lebih cepat. Sprint taktikal juga sentiasa segar untuk jangka masa yang singkat.

Kotak Revive Sendiri (tetingkap pelancaran)

Sama seperti kotak perisai, peningkatan medan ini memegang beberapa kit diri. Sempurna untuk penyusupan berasaskan skuad.

Topeng Gas Scuba (tetingkap pelancaran)

Ini adalah topeng gas yang juga bertindak sebagai rebreather, memberikan perlindungan dari angin radioaktif, gas, dan membolehkan pernafasan bawah air untuk jangka waktu yang panjang.

Call of Duty 2023 mendedahkan acara

Jatuh ke dalam Call of Duty: Warzone untuk mengalami di seluruh dunia mendedahkan untuk 2023 dalam acara terhad. Sertailah syarikat Shadow Company untuk mengambil pasukan Konni dan mengamankan ancaman senjata kimia sebelum terlambat. Panggilan tugas saluran untuk maklumat lanjut mengenai mendedahkan yang akan datang.

Fort Resurgence and Armored Royale (dalam musim)

Kembalinya Mrap bermaksud satu perkara: Royale perisai akan kembali. Menguatkan skuad anda dalam royale pertempuran ini dengan perbezaan yang besar – anda menjatuhkan ke MRAP anda sendiri, dan terpulang kepada anda untuk menggunakan, mengukuhkan, dan membaiki kenderaan ini dengan turret, pelindung pelindung, dan stesen beli mudah alih, sambil memotong melalui pesaing yang mengendalikan trak raksasa mereka sendiri.

Jangkakan mod ini tersedia pada musim 05, dan juga yang baru: Fort Resurgence.

Slice of Al Mazrah, khususnya kubu Al Bagra dan persekitarannya yang lebih besar, akan ditambah ke putaran peta kebangkitan pada musim 05. Tidak kira bagaimana anda meluangkan masa di Al Mazrah Call of Duty: Warzone dan Peperangan Moden II, Peta ini akan slot di samping Ashika Island dan Vondel untuk senarai main putaran kebangkitan.

Gambaran Keseluruhan Umum

 • Pasukan Petugas 141 dan Syarikat Shadow: Pertunjukan Faksi. Lakukan bahagian anda untuk membantu TF141 atau syarikat bayangan mengawal AO. Usaha anda akan memberi ganjaran kepada anda dengan barangan eksklusif, termasuk pelan senjata untuk penyelesaian cabaran dan kulit pengendali baru untuk kemenangan.
 • Berpegang dengan senjata moden. Senapang serangan cepat dan senapang sniper separa auto pasti akan mengerutkan kening di wajah musuh akan tersedia di Pass Battle. Plus, empat lagi senjata sepanjang musim.
 • Call of Duty meraikan 50 tahun hip hop dengan tetamu khas Snoop Dogg dan 21 Savage. Bersedia untuk menyalakannya dan dapatkan beberapa trek perang percuma yang merangkumi tiga dekad budaya yang melampaui muzik dan permainan.

Pertunjukan Faksi: Acara terhad masa (tetingkap pelancaran)

Kembalinya Graves dan Shadow Company bermaksud satu perkara: Pasukan Petugas 141 sudah siap untuk menyelesaikan pekerjaan.

Pertempuran sengit ini ditetapkan untuk bermula pada 4 Ogos dengan gencatan senjata antara kedua-dua puak yang ditetapkan untuk 16 Ogos. Sebelum itu, kedua -dua pihak mahu anda menyertai mereka. Tidak kira bahagian mana yang anda pilih, cabaran utama untuk diselesaikan adalah sama:

Dapatkan 50 Operator Membunuh.

Akses tab Acara menu dalam permainan untuk mengakses puak yang anda ingin sertai. Kemudian lengkapkan cabaran, dan cabaran khusus puak lain (terperinci di bawah) untuk mendapatkan semua ganjaran acara. Berfikir untuk menukar sisi semasa acara ini? Aktiviti Mercenary digalakkan: Jangan ragu untuk menyertai Pasukan Petugas 141 atau Syarikat Shadow seberapa banyak yang anda kehendaki, memperoleh beberapa atau semua pengendali membunuh untuk puak yang anda pilih, sehingga anda menyelesaikan acara untuk kedua -dua belah pihak.

Setelah cabaran utama selesai, anda memperoleh kad panggilan dan lambang hanya untuk menyertai. Tetapi itu bukan semua. Mari kita menyelam sedikit lebih mendalam ke dalam cabaran lain yang ada, yang berkaitan dengan taktik operasi pilihan setiap puak:

Pasukan Petugas 141 suka dekat dengan gerakan penamat dan senjata huru -hara, atau mereka menggunakan apa sahaja yang diperlukan untuk pergi lama dengan Longshots Battle Rifle.

Sementara itu, Shadow Company, lebih suka bersembunyi dengan penghapusan SMG dari belakang, atau mereka menggunakan segala -galanya dalam beban mereka untuk kelebihan mereka, seperti peluncur dan peralatan maut.

Melengkapkan cabaran untuk kedua -dua puak memberi ganjaran kepada anda dengan barang -barang seperti melangkau tier, kulit kenderaan, dan pelan senjata senjata untuk menyelesaikan semua cabaran untuk puak.

Semua Penghapusan Pengendali Komuniti akan dikesan semasa acara ini sebagai Pertempuran Antara Pasukan Petugas 141 dan Syarikat Shadow. Hanya pengendali elit yang melengkapkan semua lima cabaran puak akan layak untuk ganjaran berikut:

The Faction (Pasukan Petugas 141 atau Syarikat Shadow) yang memenangi acara ini dengan mempunyai jumlah penghapusan operasi komuniti tertinggi – cabaran utama untuk acara ini yang anda boleh menyumbang sehingga 50 membunuh setiap puak ke arah – akan membuka kunci ganjaran yang lain. .

Pilih sisi, bertarung sehingga minit terakhir, mendapat ganjaran, dan menunggu pesanan lebih lanjut apabila acara itu selesai, sebelum pertengahan musim.

Acara Cabaran Kenderaan dan Camo (dalam musim)

Pemain kedua -duanya dan Call of Duty: Warzone Sekiranya mengharapkan cabaran membuka kunci lebih lanjut apabila Musim 05 berterusan, sekurang-kurangnya satu siri tugas yang berkaitan dengan kepakaran dengan kenderaan, serta cabaran Camo yang mendalam dengan ganjaran yang sesuai.

Syarikat Shadow mengambil alih Blackcell

Serta muncul sebagai sebahagian daripada acara Window Pelancaran Faksi Showdown, The Shadow Company akan membuat kehadiran mereka dirasakan di Blackcell, terutamanya dengan pengendali baru mereka Arthur dan sahabatnya yang setia Merlin.

Mereka yang membeli Blackcell – tersedia dengan harga $ 29.99 – Akan mendapat akses ke Arthur, 1,100 mata cod, kedudukan permulaan lanjutan dalam Battle Pass Ao, dan lebih banyak kandungan dalam Musim 05 Battle Pass . . . Sebagai tambahan kepada 20 peringkat Skips (25 di PlayStation®).

Arthur biasanya tidak melawan sendirian; Dia kadang -kadang membawa anjingnya Merlin bersama -sama dengannya, serta “Gwen,” kedua -dua penambahan sebagai sebahagian daripada tawaran Blackcell penuh. Merlin adalah budak lelaki yang sangat baik; Memukul dan menyelamatkan lawan Arthur (apabila dilengkapi sebagai langkah penamat). Sementara itu, Gwen, adalah lampiran skrin senjata bercakap yang menggabungkan penceramah kecil yang mengumumkan peristiwa dalam permainan tertentu.

Lebih banyak Intel akan dijatuhkan pada tawaran ini dalam postingan Battle Pass, Bundles, dan Blackcell yang ditetapkan, yang akan dilancarkan dalam talian sebelum pelancaran Musim 05.

Dua senjata baru pada pelancaran, empat senjata tambahan semasa musim

FR Avancer (Rifle Assault – Pelancaran, Battle Pass)

Dengan kadar kebakaran yang membutakan dan kebolehmampuan luar biasa, di tangan kanan, senapang bullpup yang agresif ini dapat menguasai medan perang.

Senapang bullpup yang cepat menembusi ini adalah raksasa midrange yang dapat meneutralkan sasaran dengan cepat dalam beberapa dozen meter.

Pengendali terlatih akan mengetahui cara menguasai corak mundur dan menjinakkan kadar kebakaran yang tinggi. Yang mungkin melibatkan perjalanan ke senjata api, tetapi tidak kira apa pun, ia adalah penambahan lulus pepejal yang bebas untuk semua orang yang memperoleh HVT ini dalam sektor Battle Pass.

Ia akan meletakkannya dalam persaingan dengan senapang serangan cepat yang lain dalam kategorinya, jadi pengendali yang menghargai mereka harus memberi ujian FR AVANCER dalam julat tembakan (sekurang-kurangnya) pada musim 05.

Carrack .300 (Sniper Rifle – Pelancaran, Battle Pass)

Rifle Sniper Bullpup Separa Auto ini mempunyai kadar kebakaran yang sangat tinggi dan reka bentuk yang unik untuk pengendalian dan kestabilan terbaik dalam kelas semasa bergerak.

Dibina untuk pengendali yang mendakwa mereka adalah penembak tepat – ia percuma untuk semua orang dalam musim 05 melalui lulus pertempuran, jadi masa untuk melihat apakah kemahiran itu sesuai dengan ceramah.

The Carrack .300 adalah senapang sniper yang benar dengan reka bentuk separa automatik, bullpup. Berkesan walaupun pada julat terpanjang, yang diperlukan adalah pengendali yang boleh menarik nafas panjang, bertenang di bawah tekanan, dan selaras ke kepala atau dada atas.

Senapang ini mungkin bukan pilihan pertama untuk gaya playstyles tertentu, tetapi bagi mereka yang menginginkan kehebatan penyingkiran separa automatik lebih lama, ini bernilai mengambil peta yang lebih besar apabila musim 05 dilancarkan.

Empat senjata dalam musim baru

M13C (Rifle Assault-In-Season)

.300 BLK Rakan ke M13b, senapang serangan auto penuh ini serba boleh dan memukul keras sebagai senjata utama atau sokongan sniper sekunder.

SMG, Sidearm, dan Senjata Melee Baru (dalam musim)

Sebagai tambahan kepada dua senjata Battle Pass percuma, dan senapang serangan M13C, tiga lagi senjata dibebaskan pada musim 05.

Bersedia diri untuk SMG baru, yang bersedia untuk menawarkan penyelesaian jarak dekat yang lain terima kasih kepada penindas bersepadu.

Sidearm baru sudah siap ditambah ke kolam senjata menengah yang mendalam untuk pengendali yang ingin lebih banyak fleksibiliti dan menghentikan kuasa di pertengahan jarak.

Bercakap tentang Secondaries, Pickaxe akan menjadi alat yang mudah, namun berkesan ditambahkan ke kategori huru -hara.

Enam pengendali baru tiba sebelum pertengahan musim

Pada pelancaran dan sepanjang awal musim 05, enam pengendali boleh ditambah ke senarai anda.

Dilahirkan di Florida Tengah, Oz mengatasi kesukaran walaupun pada usia muda untuk menjadi pengendali yang hebat, mencari kecacatan keselamatan maut dalam u.S. sistem ketenteraan sebelum dia menamatkan pengajian di sekolah menengah.

Dia mendaftar dalam program kakak ke cawangan Hutch, menjadi seorang askar siber yang sangat dihiasi yang menjalankan ops rahsia atas, semuanya ketika mencipta keluarga sendiri dengan saudara-saudaranya. Tetapi apabila General Shepherd memintanya untuk memimpin dalam bahagian pertahanan siber kumpulan PMC baru, Oz bersedia untuk menyertai Shadow Company ..

Kecuali dia mendengar seorang pemimpin, Komander Graves, dilaporkan dalam kejadian terhadap C.I.A.-Pengendali gabungan di tanah Amerika Selatan.

Gembala menutup perjanjian dengan Tasking Oz sebagai “Pemimpin De Facto Shadow Company.”Menggunakan kedua -dua alat Operasi Khas Elitenya di tanah serta kemahirannya dalam Cyberwarfare, misi Oz bukan sahaja untuk memimpin kehadiran global Shadow Company … tetapi menguruskan naratif di sekitar kejadian itu dengan Graves.

Graves (Battle Pass)

Anda mungkin mempunyai soalan. Graves tidak mempunyai masa untuk jawapan. Dia mengatakan dia tidak pernah berada di tangki yang meletup di tangan 141, dan sekarang ia kembali ke perniagaan.

Sekiranya anda mahukan sejarahnya, Peperangan Moden II Kempen bercakap untuk dirinya sendiri. Tetapi juga, tahu bahawa dia adalah seorang ketua pasukan OPS khas Amerika yang bangga, dan pengasas dan CEO semasa Shadow Company, pengurusan risiko global, perlindungan, dan firma tentera swasta yang mengkhususkan diri dalam keupayaan pasukan, udara, dan maritim di mana sahaja di dunia.

Dalam mod pasukan, dia dan pengendali syarikat bayangan lain akan bersebelahan dengan Kortac.

Selain daripada menjadi salah satu Shadow Company yang terbaik, intel biografi untuk pengendali ini telah [[redacted]].

Intel biografi untuk pengendali ini telah [[redacted]].

The Shadow Company Warden of Building 21 baru sahaja digulingkan oleh Konni Group, jadi sekarang “Giant” ini siap untuk operasi baru.

Semasa pertemuan awal dengan Pasukan Petugas 141, Velikan adalah bayangan bayangan. Kisah eksploitasi beliau dihapuskan sebagai dongeng yang paling teruk dan paling teruk. Mereka yang mengenalnya tidak pernah bercakap tentang dia. Sama ada ia disebabkan oleh ketakutan atau rasa hormat, tidak ada yang tahu.

Sejak itu, Mercenary Syarikat Shadow ini ditugaskan untuk mempertahankan Bangunan 21 dari mana -mana pengendali elit yang berjaya mengakses kemudahan klandestin ini. Tetapi sekarang tugasnya di sana dilakukan – mungkin – dia nampaknya bersedia untuk bekerja untuk specgru merentasi semua operasi dalam talian.

Mace (pertengahan musim)

.

Pengendali masa terhad tambahan semasa musim 05

Headliners ini layak mendapat lebih daripada sebutan lulus, terutamanya kerana mereka berada di sini dalam perayaan lima dekad budaya hip hop: Nicki Minaj, Snoop Dogg dan 21 Savage.

Call of Duty meraikan 50 tahun hip hop dengan Nicki Minaj, Snoop Dogg, 21 Savage, dan banyak lagi

Dalam perayaan 50 tahun hip hop, Peperangan Moden II dan Call of Duty: Warzone akan mempunyai kandungan percuma dan berkas khas yang tersedia melalui musim 05.

Sebelum masuk ke pengendali tetamu khas yang keluar pada musim 05, inilah sesuatu untuk semua orang:

Pek trek perang percuma

Sejak trek perang memulakan kerjaya pada tahun 2019, Panggilan tugas Letakkan beberapa trek seminal Hip Hop untuk semua orang mendengar dalam permainan.

Panggilan tugas Meraikan 50 tahun hip hop, semua orang akan menerima trek perang hip hop percuma untuk log masuk antara 7 Ogos dan 16 Ogos. Cukup masuk dalam talian di Peperangan Moden II dan Call of Duty: Warzone Pada empat hari berasingan dalam tempoh masa itu – tugas yang mudah bagi mereka yang bermain setiap hari atau hanya pada hujung minggu – untuk menerima hadiah percuma.

Tiga hari pertama akan memberikan trek perang dari ’80 -an (yayasan), ’90 -an (era emas), atau 2000 -an (kehidupan selepas y2k). Pada hari keempat pembalakan, anda akan menerima cetak biru senjata khas yang boleh digunakan dalam mana -mana mod dalam talian.

Pemain akan diberikan item ini secara automatik apabila log masuk-periksa inventori anda selepas log masuk untuk melihat hadiah baru anda. Untuk sebarang isu dari segi menerima hadiah ini, hubungi Sokongan Activision.

Di samping itu, tiga lagi pengendali tiba pada musim 05 untuk merayakan lebih daripada lima dekad budaya hip hop:

Snoop Dogg (tetingkap pelancaran)

Sila ambil langkah mundur untuk pemilik Rekod Death Row.

Call of Duty dan D-O-Double G telah berputar yang sama sejak 2014 ketika, dalam perayaan kesempatan tahunan tertentu, Doggfather memberkati masyarakat dengan nada dulcet yang hanya dapat disediakan.

Sekarang untuk Peperangan Moden II dan Call of Duty: Warzone, Snoop Dogg kembali sekali lagi. Dia sudah bersedia untuk sebarang operasi, sama ada ia berada di bawah penutup yang mendalam atau pergi ke senjata blazin ‘. . . .

Jangan membuat keputusan yang tidak baik; Bundle Operator Snoop Dogg akan berada di sini sebagai sebahagian daripada perayaan Call of Duty selama 50 tahun hip hop. Maklumat lanjut akan datang dalam Battle Pass, Bundles dan Blackcell Blog, yang akan diposkan sebelum dilancarkan.

Ingat: Pada penghujung hari, ia adalah dunia anjing anjing, dan kita hidup di dalamnya.

Nicki Minaj (dalam musim)

Waktu main berakhir; Ini bukan “sejuk nicki”; ini adalah ruby ​​da sleeze merah.

Nicki Minaj pertama kali bekerjasama Panggilan tugas Terdahulu pada tahun 2022, kerana ya, dia memegang kawalan seperti pemain . . . Adakah kita menghadapi masalah dengan itu?

Sekarang masuk Peperangan Moden II dan Call of Duty: Warzone, Dia bersedia untuk membuat semua pengendali saingan menumbuk penggera, kerana Nicki Minaj mempunyai bundle kedai sendiri, sesuai untuk mereka yang menganggap mereka mempunyai bentuk yang baik di Battle Royale, DMZ, Multiplayer, dan Ops Khas.

Nicki dikenali untuk memecahkan halangan dalam hip hop, dan ini tidak berbeza; datang musim 05, dia akan menjadi Call of Duty’s Pengendali wanita yang dinamakan sendiri.

Bersedia untuk berlari dan bersembunyi datang musim 05.

21 Savage (pertengahan musim)

Panggil dia rockstar atau mr. Sekarang, tidak kira apa, dia 21 orang ganas.

Dilahirkan di London dan dibesarkan di Atlanta, sebuah komuniti yang terus diberikan melalui usaha dermawan, raja penyembelihan pergi dari wira bawah tanah ke rapper yang memenangi anugerah.

Sekarang, tanpa amaran, sudah tiba masanya untuk dia pergi ke mod Savage Panggilan tugas – Mengharapkan Bundle Operator yang menampilkan 21 Savage untuk jatuh sebagai sebahagian daripada Tawaran yang Reloaded.

Masa yang sempurna – Masa untuk Prestige 21 (21) – Cabaran dan Ganjaran Baru tersedia

21 adalah nombor popular untuk musim 05.

Apabila musim 05 dilancarkan, topi pangkat prestij ditetapkan meningkat dari 17 hingga 21, dengan topi maksimum baru sebanyak 1,050. Setiap satu daripada empat pangkat prestij baru dan 200 tahap datang dengan ikon baru selain nombor, seperti berikut:

 • Prestige 18: Dibuka di Tahap 900.
 • Prestige 19: Dibuka di Tahap 950.
 • Prestige 20: Dibuka di Tahap 1000.
 • Prestige 21: Dibuka pada Tahap 1050 – Ini adalah tahap maksimum yang dapat dicapai pada musim 05.

. Rangka Tindakan Senjata Ini Dibina Untuk Pengendali Agresif. Sama ada ia meletakkan hip-fire up-close atau mensasarkan penglihatan titik merahnya untuk sasaran mid-range, cetak biru serba boleh ini telah membuat anda dilindungi.

Seperti dahulu, semua kemajuan tidak akan ditetapkan semula pada awal setiap musim. Anda boleh terus kedudukan di peringkat di mana anda mengakhiri Musim 04, sama ada sebelum prestij (1-55) atau dalam pangkat prestij (56-1050). Untuk lebih banyak Intel, lihat Pecahan Prestige Musim 04 kami di sini.

Keluar dari gambaran keseluruhan pertempuran

 • CSemua Siri Warzone Dunia Tugas Final Global Hampir Di Sini. Arena Kotak Tembaga adalah di mana semua ini turun pada 16 September. Berada di sana di London atau menonton dalam talian.
 • Naik taraf sekarang, mendapat ganjaran. Pemilik dapat menuai ganjaran di luar Peperangan Moden II, Selain memainkan segala -galanya dalam musim 05 dan dalam setiap penurunan kandungan, termasuk pada pelancaran.

Siri Warzone Dunia Call of Duty Tiket dijual sekarang

Bersedia untuk melihat yang terbaik Call of Duty: Warzone pemain bertempur di salah satu persekitaran yang paling mengagumkan di Panggilan tugas Sejarah Esports?

Pada 16 September, 50 trio terbaik akan meletakkan semuanya dalam barisan dalam beberapa titisan terakhir, berjuang untuk bahagian mereka dari kolam hadiah $ 600k sehingga seseorang dinobatkan sebagai juara global. Plus, saksikan ikon #soloyolo di mana 150 Call of Duty: Warzone Demon Pergi Rogue di Solos, dengan $ 100k dianugerahkan kepada pemain terakhir yang berdiri. Sekiranya anda bukan yang pertama, anda terakhir.

Tiket masih dijual di sini – ambil mereka sekarang semasa bekalan terakhir, atau berharap untuk menontonnya di rasmi Panggilan tugas Berkedut dan Panggilan tugas ESports YouTube.

Naik taraf dengan Modern Warfare II, mendapat ganjaran dalam Call of Duty: Warzone

Belum berpengalaman Peperangan Moden II namun?

Call of Duty: Warzone, Selain cara cepat untuk menaikkan lebih daripada 60 senjata melalui multiplayer dan ops khas, permainan berbilang pemain dan ganjaran eksklusifnya, dan keupayaan untuk membuka kunci 14 pengendali eksklusif untuk digunakan di kedua -dua permainan.

Plus, mereka yang memiliki Peperangan Moden II boleh mengakses kandungan yang datang sebagai sebahagian daripada Musim 05: Empat peta baru, termasuk kembalinya Strike Locale Legendary, serta Mode Mode yang baru.

© 2023 Activision Publishing, Inc. Activision, Call of Duty, Call of Duty Warzone, dan Modern Warfare adalah tanda dagangan Activision Publishing, Inc. Semua tanda dagangan dan nama perdagangan yang lain adalah milik pemilik masing -masing.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati www.Callofduty.com dan www.Youtube.com/callofduty, dan ikuti @Activision dan @Callofduty Di Twitter, Instagram, dan Facebook. Untuk kemas kini Call of Duty, ikuti @Codupdates di Twitter.

Ini musim panas yang terik dalam Call of Duty: Mobile Season 7 – Heat Wave

Musim panas dalam ayunan penuh dan kandungan baru panas sedang dalam perjalanan untuk musim 7. Menyebarkan ke tempat berundur yang indah di peta multiplayer di tepi pantai yang baru, berikan teman robot anda dengan selamat di perlindungan, mendapat ganjaran tambahan dalam mod kejohanan, dapatkan lulus pertempuran baru yang penuh untuk keseronokan musim panas, dan banyak lagi.

Call of Duty: Modern Warfare II Season 04 Reloaded – Vondel Waterfront Map Intel

Misi: Memperinci peta, taktik, dan petua untuk peta multiplayer 6v6 yang diilhamkan oleh daerah terapung Southwestern Vondel.

Intel Drop: Memodenkan Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) Peta pada 2023’s Call of Duty: Modern Warfare III Multiplayer

Selamat pulang. Sama ada ia adalah favela, karat, atau 14 peta pelancaran lain dari Warfare Modern 2 (2009) yang asal, bersiap sedia untuk hari multiplayer Modern Warfare III yang menawarkan dan mendapatkan dos yang serius nostalgia, yang dikuasakan oleh teknologi moden.

 • Pengumuman
 • Intel yang dipertingkatkan

Intel Drop: Memodenkan Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) Peta pada 2023’s Call of Duty: Modern Warfare III Multiplayer

Selamat pulang. Sama ada ia adalah favela, karat, atau 14 peta pelancaran lain dari Warfare Modern 2 (2009) yang asal, bersiap sedia untuk hari multiplayer Modern Warfare III yang menawarkan dan mendapatkan dos yang serius nostalgia, yang dikuasakan oleh teknologi moden.

 • Pengumuman
 • Intel yang dipertingkatkan

13 September 2023

oleh Kakitangan Call of Duty

 • Multiplayer Warfare III Moden: Sejarah Moden
 • Peta Multiplayer: Kemudian dan sekarang
 • 20 peta di pelancaran, peta teras baru datang ke musim hidup
 • Mengalami beta terbuka berikut Call of Duty: Seterusnya
 • Siap: Preorder sekarang

Multiplayer Warfare III Moden: Sejarah Moden

Apa kegemaran anda Panggilan tugas Peta Multiplayer?

Memandangkan Call of Duty mendekati ulang tahun ke -20nya, peminat veteran boleh mempunyai lebih daripada 100 jawapan yang berpotensi untuk soalan itu, dan itu tidak termasuk 16 Call of Duty: Peperangan Moden 2 Peta multiplayer yang memulakan kerjaya pada tahun 2009 – salah satu tawaran multiplayer hari yang paling hebat sepanjang masa.

Peperangan Moden III: Terminal

Afghan. Tergelincir. Estet. Favela. Karachi. Gaji besar. Pencerobohan. Kuari. Rundown. Karat. Scrapyard. . Sub asas. Terminal. Bawah. Gurun.

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, Call of Duty: Modern Warfare® III akan dilancarkan dengan versi teras yang dibuat dengan teliti, moden ini Peperangan moden 2 (2009) peta, dibina untuk mengekalkan keaslian dan ketepatan asal.

Pengarah Seni Sledgehammer Games Matt Abbott dan Pengarah Reka Bentuk Zach Hodson memperincikan apa maksudnya dalam Drop Intel terkini:

Masukkan tarikh lahir anda

Sila masukkan tarikh yang sah.
Maaf, anda tidak memenuhi syarat minimum

Video Thumbnail

Seperti yang disebutkan dalam video di atas, Matt menjelaskan bahawa kegembiraan dengan setia memodenkan 16 peta multiplayer seminal yang dirasai, dengan pereka studio yang memanggil Dibs yang membawa masing -masing Peperangan moden 2 (2009) memetakan kembali kehidupan Peperangan Moden III. Dan rakannya Zach menekankan pentingnya memberi pemain cara baru untuk mengalami peta klasik ini. “Kami bertanya, ‘Apa yang baik mengenai pergerakan permainan yang lebih lama? Apa yang baik mengenai pertarungan permainan lama?’Dan sama dengan permainan yang lebih baru, “kata Zach. “Jadi kami cuba mengahwini perkara itu.”Atau, seperti Matt meletakkannya dengan mudah,” Bagaimana kita akan membuat versi terbaik peta yang pernah dimainkan oleh orang? Kerana itulah yang kita mahukan sebagai peminat.” Peta Multiplayer: Kemudian dan sekarang

Peperangan Moden III: Afghan

Empat belas tahun kemudian, Sledgehammer Games dan Infinity Ward mempunyai banyak enjin permainan dan kemajuan teknologi reka bentuk yang mereka lakukan, seperti teduhan kadar berubah-ubah, dan banyak sistem runtime untuk penglihatan musuh yang lebih baik, untuk menamakan beberapa.

Alat teknologi baru yang sentiasa maju ini sangat penting dalam membuat semula peta klasik Warfare 2 (2009) Modern Sama seperti peminat ingat mereka. “Terdapat tempat di mana metrik tahap diselaraskan agar sesuai dengan permainan moden,” kata Zach, “tetapi sebahagian besarnya, ia akan terasa sangat serupa. Perubahan terbesar adalah dalam kesetiaan.”

Peperangan Moden III: Scrapyard

.

Peperangan Moden III: Favela

Salah satu contohnya ialah kenderaan yang melapisi jalan -jalan di pelbagai lokasi di seluruh kolam peta; Ini adalah model yang berbeza berbanding dengan versi 2009. Semasa anda meneroka peta yang baru dimodenkan ini, anda akan melihat kawasan lain telah menerima sentuhan yang kedua -duanya meningkatkan permainan dan meningkatkan perincian dan penglihatan yang indah. Bangunan dan ciri-ciri lain mungkin warna atau bahan yang berbeza sepenuhnya, seperti padang bola sepak kotoran dan rumput lama di favela, yang kini diturap dengan hitam bersalut akrilik biru.

Peperangan Moden III: Favela

Dan ketika datang ke pencahayaan, semakan enjin permainan ini benar -benar bersinar. .

Peperangan Moden III: Kegelisahan

Walau bagaimanapun, perubahan yang paling penting kepada 16 peta multiplayer bukanlah bagaimana mereka melihat tetapi bagaimana mereka akhirnya bermain. Kerana kemajuan teknologi dalam teknik animasi dan pergerakan Call of Duty sejak 14 tahun yang lalu, pengendali boleh taktikal pecut dan melompat di antara bumbung, mantel, dan menavigasi lorong-lorong dengan TAC-STANCE, memberikan pemain lebih percaya diri semasa kegilaan,. Pada asasnya, peta moden “moden” moden 2 (2009) bermaksud pengalaman multiplayer yang sahih dengan pembelajaran dari sejarah yang kaya dengan Call of Duty Franchise. Banyak kemas kini dan ciri lain yang datang ke semua peta, walaupun masing -masing masih mengekalkan keaslian dan reka bentuk terasnya. Untuk itu, semua peta pelancaran Modern Warfare III dibina dari bawah ke atas (bukannya diambil dari tempat yang sedia ada dalam peta lain, seperti Al Mazrah).

Peperangan Moden III: Rundown

Sebelum lebih banyak wahyu peta multiplayer di Call of Duty: Seterusnya pada 5 Oktober, inilah gambaran ringkas di beberapa kawasan yang tidak dapat dilupakan yang terkandung dalam beberapa peta pelancaran peperangan moden yang lain. Permainan Sledgehammer ‘Pemodenan yang berhati -hati dan perhatian ditetapkan untuk menawarkan peta yang sama yang anda ingat, tetapi dengan pengalaman multiplayer yang menyegarkan: Estet

Peperangan Moden III: Estet

Tasik di belakang boathouse kini boleh diakses untuk wetworks. Pengendali kini boleh bergerak di dalam dan di bawah air dan boleh berenang ke platform yang menghadap ke kawasan tersebut. Terdapat juga kehadiran ketenteraan yang lebih besar di kawasan ladang daripada sebelumnya. Walaupun pondok asal menawarkan percutian mewah, satu ini menampilkan intel yang dipaparkan di dinding dan tangki yang duduk di jalan utama di luar. Skidrow

Peperangan Moden III: Skidrow

Kedai buku kini menjadi kedai filem, dan siling telah dibaiki; Lampu kembali untuk penglihatan yang lebih besar ketika melewati. Penambahbaikan pencahayaan lebih lanjut ke kawasan seperti lorong dan terowong memastikan pengendali jelas kelihatan terhadap alam sekitar. Karat

Peperangan moden III: karat

Ingatlah bahawa paip terbuka yang menjelajah di sudut yang banyak kemping mengambil tumbuh di? Ia telah digantikan oleh sebuah bangunan kecil, menjaga perjuangan di tempat terbuka. Juga, pastikan anda memanfaatkan ketegangan Rust dengan memanjat menara tengah dan bekas sekitarnya dengan ketangkasan yang lebih besar daripada sebelumnya. Gaji besar

Peperangan Moden III: Highrise

Susun atur pejabat standard dari tahun 2009 telah dikemas kini untuk penyewa baru, sebuah syarikat yang mesin arked, poster filem, dan sistem permainan video mengaku cintanya untuk hiburan. Walaupun penghuni berbeza, kedua -dua bangunan mengekalkan kedudukan kuasa mereka yang paling terkenal. Kren masih memberikan pandangan pembunuh dari bangunan utara, sementara mereka yang sanggup skala depan actibase akan diberi ganjaran dengan kedudukan atas bumbung yang tidak dapat ditandingi. 20 peta di pelancaran, peta teras baru datang ke musim hidup

Peperangan Moden III: Karachi

Seperti yang terperinci dalam Blog Modern Warfare III mendedahkan, sebagai tambahan kepada 16 Peta Modern Modern Warfare 2 (2009), Multiplayer Modern Warfare III juga akan merangkumi empat persekitaran besar yang terdiri daripada tiga peta pertempuran baru-di mana Perang Darat dan Permainan Pencerobohan mod akan diperjuangkan terhadap latar belakang yang monumental. Akan ada juga peta perang besar sebagai peperangan moden III menandakan pulangan selamat datang dan evolusi mod perang legenda. Jangkakan aliran kandungan pelancaran pos percuma termasuk peta teras 6v6 dan kandungan multiplayer tambahan untuk diteruskan selepas dilancarkan. Seperti yang dinyatakan sebelum ini, kami akan mempunyai lebih daripada 12 peta 6v6 teras baru dalam musim kami, dengan tiga peta 6v6 baru yang memukul dalam musim 01 dan tiga peta 6v6 baru yang memukul pada musim 02, bersama-sama dengan peta tambahan dan mod sepanjang sepanjang Musim masa depan. Mengalami beta terbuka berikut Call of Duty: Seterusnya

Call of Duty Community akan mengalami pemilihan Peta Modern Modern Warfare 2 (2009) untuk diri mereka bermula pada 5 Oktober, di mana wakil -wakil dari seluruh dunia akan memainkan multiplayer Modern Warfare III sebagai sebahagian daripada Call of Duty®: Pameran Francais Seterusnya. Anda boleh menonton Seterusnya Live di Saluran Call of Duty Twitch® rasmi atau Call of Duty YouTube® Channel, dengan lebih banyak maklumat mengenai acara yang akan datang kemudian pada bulan September.

Peperangan Moden III: Favela

Berikutan Call of Duty: Seterusnya, Call of Duty: Modern Warfare III Multiplayer Open Beta bermula dengan hujung minggu pertama eksklusif ke PlayStation®.(*1) (*2) Kedua -dua hujung minggu pertama – 6-10 Oktober – dan hujung minggu beta kedua – 12-16 Oktober – akan menampilkan hari akses awal (*3) serta tempoh beta terbuka (*4). Maklumat lanjut mengenai beta terbuka boleh didapati di sini. Ini semua membawa kepada pelepasan rasmi permainan pada 10 November, di mana semua 16 dari Peta Pelancaran Modern Warfare 2 (2009) yang dimodenkan akan disediakan untuk dimainkan sebagai sebahagian daripada tawaran multiplayer hari yang mantap. Siap: Preorder sekarang

Peperangan Moden III: Tindakan Favela

Kunci Preorders anda sekarang untuk menerima ganjaran segera dalam Call of Duty: Warzone dan Modern Warfare II serta untuk Modern Warfare III kemudian pada bulan November. Kedua -dua edisi fizikal dan digital permainan boleh disusun semula pada platform pilihan anda, dengan semua edisi terperinci dalam panduan preorder kami di sini.

Peperangan Moden III: Pencerobohan

Untuk maklumat lanjut mengenai semua perkara yang datang ke Modern Warfare III, baca pengumuman penuh dan tunggu untuk Intel lebih lanjut.
Tetap sejuk.

(*1) Pemilik PS4 dan PS5 di Jerman akan memerlukan langganan PS Plus kerana penarafan umur permainan. (*2) Pemilik PS4 dan PS5 di Jepun mesti berumur sekurang -kurangnya 18 tahun untuk menggunakan kandungan ini. (*3) MP Beta Akses Awal Bermula 6 Oktober 2023, Beta MP Beta bermula 8 Oktober 2023 pada sistem PS4 dan PS5; platform lain untuk diikuti. Ketersediaan platform sebenar dan tarikh pelancaran MP beta tertakluk kepada perubahan. www.Callofduty.com/beta Untuk maklumat lanjut. Tempoh beta terbuka minimum adalah 2 hari. Masa terhad sahaja, sementara kod beta akses awal terakhir, pada peruncit yang mengambil bahagian. Langganan multiplayer dalam talian mungkin diperlukan. (*4) Beta MP Beta bermula 12 Oktober 2023 pada sistem PS4 dan PS5; platform lain untuk diikuti. Ketersediaan platform sebenar dan tarikh pelancaran MP beta tertakluk kepada perubahan. Lihat www.Callofduty.com/beta Untuk maklumat lanjut. Tempoh beta terbuka minimum adalah 2 hari. Masa terhad sahaja, sementara kod beta akses awal terakhir, pada peruncit yang mengambil bahagian. Sambungan Internet diperlukan. . © 2023 Activision Publishing, Inc. Activision, Call of Duty, Call of Duty Warzone, dan Modern Warfare adalah tanda dagangan Activision Publishing, Inc. Semua tanda dagangan dan nama perdagangan yang lain adalah milik pemilik masing -masing. Untuk maklumat lanjut, sila lawati www.Callofduty.com dan www.Youtube.com/callofduty, dan ikuti @Activision dan @Callofduty Di Twitter, Instagram, dan Facebook. Untuk kemas kini Call of Duty, ikuti @Codupdates di Twitter.

Call of Duty: Modern Warfare III: Perincian semua edisi permainan dan faedah praorder

Tinggal satu langkah ke hadapan apabila memilih versi Modern Warfare III: Setiap edisi yang tersedia adalah terperinci di bawah, termasuk faedah preorder yang akan anda terima antara sekarang dan pelancaran permainan pada 10 November. Preorder tersedia sekarang!

Worldwide Reveal: Mengumumkan Call of Duty: Modern Warfare III

Perang telah berubah: Call of Duty: Modern Warfare III dilancarkan pada hari Jumaat, 10 November.

Call of Duty: Modern Warfare III Inovasi Kempen Deep Dive: Misi Pertempuran Terbuka

Peraturan Penglibatan Pasukan Petugas 141 berubah untuk melawan ancaman muktamad. Belajar dari Sledgehammer Games dan Infinity Ward mengenai Misi Pertempuran Terbuka Modern Warfare III dalam menyelam yang mendalam ini.

Semua Call of Duty Modern Warfare 2 Maps (2022) – Senarai Peta Multiplayer

Cod Modern Warfare 2 Peta

Di halaman ini, anda boleh mencari semua Call of Duty Modern Warfare 2 (2022-2023) Peta Multiplayer yang boleh dimainkan dalam permainan oleh Infinity Ward, termasuk peta permainan teras, peta perang darat, dan peta DLC tambahan yang akan dibebaskan dengan setiap musim kemas kini selepas pelancaran.

Call of Duty Modern Warfare 2 mempunyai tawaran multiplayer sehari-hari yang besar dengan pertempuran dalam talian yang mendalam. Dalam Modern Warfare II akan ada dua gaya peta yang berbeza: peta teras dan peta pertempuran.

Peta teras adalah peta yang terdapat dalam mod multiplayer Call of Duty Classic yang dibina secara eksklusif untuk pertempuran 6v6, termasuk penguasaan, tim deathmatch, kill mengesahkan, keras, carian & hancurkan, dan percuma untuk semua. Peta Teras MW 2 akan berlangsung di lokasi di seluruh dunia.

Peta pertempuran adalah peta berskala besar yang akan berlangsung di zon dari peta Warzone 2 baru yang akan tiba pada akhir tahun ini dan akan tersedia untuk mod seperti perang darat.

Peta multiplayer MW2 juga dikelompokkan kepada 1 dari 3 kategori serantau: Al Mazrah, Las Almas, dan seluruh dunia.

Seperti yang kita lakukan untuk permainan sebelumnya, setiap halaman peta akan merangkumi maklumat terperinci termasuk susun atur peta taktikal dan imej overhead, lokasi dan putaran keras, dan titik minat.

Beberapa peta multiplayer pada musim depan juga akan kembali dari pendahuluan permainan, Modern Warfare (2019), tetapi masih belum diketahui peta yang akan. Jadi, apakah peta peperangan moden?

Senarai Peta Warfare 2 Cod (2022):