Mengesan Stars Quest – Destiny 2 | ShackNews, Destiny 2 Mengesan Bintang 3 Panduan Quest – Semua Lokasi Skew Atlas | Pcgamesn

Destiny 2 Tracing the Stars 3 Quest Guide – Semua lokasi Atlas Skew

Spine Oracle Orrery

Tracing the Stars Quest – Destiny 2

Tracing the Stars Quest - Destiny 2

The Tracing the Stars Quest mempunyai pemain mencari Atlas Skews, antara lain, di Destiny 2.

1 September, 2021 10:00 PM

Tracing the Stars adalah usaha baru di Destiny 2 yang diperkenalkan dengan Musim The Lost. Pencarian ini mempunyai pemain yang melakukan kerja untuk Queen Mara Sov, termasuk, untuk Bahagian 1, yang mengasyikkan di sekitar bandar bermimpi untuk mencari Atlas Skews.

Terakhir dikemas kini pada 1 September 2021.

Mengesan Bintang Quest – Bahagian 1

The Tracing the Stars Quest in Destiny 2 tersedia sebahagian dari jalan melalui musim kempen yang hilang. Mengesan Bintang boleh dikumpulkan dari stesen penentukuran kompas Wayfinder di H H dalam H.E.L.M.

Langkah 1: Bercakap dengan Queen Mara Sov

takdir 2 mengesan bintang

Pergi melalui portal di H.E.L.M. Dan berbual dengan Queen Mara Sov.

Langkah 2: Kumpulkan Atlas Skews di Divern Mists

Sekarang, anda perlu mengumpul Atlas Skews dari sekitar bandar bermimpi. Terdapat lima jumlah keseluruhan, tersebar di seluruh kawasan. Ini semua berada di kawasan kabus divival, jadi tidak perlu menceburkan diri ke Rheasilvia atau helai. Apabila anda mendekati Atlas Skew, anda akan melihat titik jalan berlian muncul.

Laluan Divivalian-Rheasilvia, Cliffside Lower

Atlas pertama condong berada di tepi tebing yang menuju ke Rheasilvia. Ini terletak berhampiran di mana salah satu kucing bandar bermimpi terletak.

Laluan Divivalian-Cimmerian, Gua Pusat

Atlas ini berada di tengah -tengah kabus divern, di sebuah gua yang berada di bawah dataran tinggi yang membawa kepada orang buta yang baik.

Bay Alcove yang tenggelam

Masukkan Wish Teluk Tenggelam untuk mencari Atlas ini. Semasa anda memasuki kawasan utama sektor yang hilang, berpegang pada sebelah kanan untuk melihat kecondongan.

Spine Oracle Orrery

Atlas ini berada di bahagian atas Orrery di tulang belakang keres. Kawasan ini ditemui dengan memulakan di kabus divern, terus ke hadapan, dan kemudian melalui gua-gua di sebelah kiri. Melompat melintasi jurang dan memasuki bangunan besar. Lompat platform untuk sampai ke puncak Orrery.

Pokok pulau tulang belakang yang jauh

Atlas terakhir yang terakhir juga berada di tulang belakang keres. Yang ini adalah di sepanjang pulau-pulau kecil di bahagian atas kiri peta. Anda boleh bekerja di sekitar bangunan Orrery untuk sampai ke sini. Dengan yang terakhir ini dikumpulkan, anda boleh beralih ke langkah seterusnya.

Langkah 3: Penobatan kosong

Lancarkan pencarian, penobatan berongga, dari h.E.L.M. Pergi melalui portal dan deposit Atlas Skews pada peranti di sebelah kiri.

Langkah 4: Kembali ke H.E.L.M.

Kembali ke puncak dan berinteraksi dengan mesin penentukuran kompas Wayfinder. Anda akan menerima senjata baru untuk usaha anda serta janji bahawa Queen Mara Sov akan memberitahu anda apabila dia menjumpai lebih banyak Atlas Skews. Ini akan menyimpulkan mengesan bintang bahagian 1.

Mengesan Bintang – Bahagian 2

Setelah melengkapkan bahagian pertama, mengesan bintang Bahagian 2 akan tersedia dari kompas Wayfinder di H H.E.L.M. Kumpulkan pencarian dan kemudian berangkat pada langkah pertama.

Langkah 1: Bercakap dengan Mara Sov

Perjalanan melalui portal di H.E.L.M. Dan bercakap dengan Mara Sov.

Langkah 2: Cari Atlas Skews di Strand, Garden of Esila dan Rest Aphelion

takdir 2 mengesan bintang -bintang bahagian 2 atlas

Anda kini perlu menjejaki lima lagi Atlas Skews di beberapa kawasan di bandar bermimpi. Mereka akan ditempatkan di Strand, Garden of Esila, dan “Sektor Hilang Berdekatan”, yang bermaksud rehat Aphelion.

Berdiri patung yang menjulang tinggi

Atlas yang pertama ditemui di bahagian atas patung besar di helai. Semasa anda memasuki helai, pergi ke kawasan di mana acara awam berlangsung dan memanjat batu melengkung untuk sampai ke puncak.

Patung Gazebo Strand

Atlas ini ditemui di belakang gazebo besar yang menghadap ke helai – ia juga di mana Petra Venj hang out. Bekerja dengan cara anda ke gazebo dan kemudian lompat ke belakang untuk mencari condong.

Aphelion Brazier

Atlas ini condong berada di hujung sektor yang hilang di Aphelion di bandar bermimpi. Berjuang melalui sektor yang hilang sehingga anda sampai ke bos, kemudian lihat di belakang Brazier di atas dada untuk mencari kecondongan.

Condong Atlas ini boleh didapati di Taman Esila, kawasan di sebelah kiri helai. Semasa anda memasuki taman, berpegang pada sebelah kanan sehingga anda menjumpai air terjun, di mana anda akan menemui condong.

Pokok jambatan taman

Satu lagi Atlas Skew boleh didapati di Taman Esila, kali ini berhampiran pokok besar yang melintasi jambatan. Anda perlu bekerja melalui taman, di sekitar perimeter, sehingga anda sampai ke pokok yang ada di atas jambatan. Sebagai alternatif, anda mungkin dapat melompat dari bawah dengan beberapa melompat rumit.

Langkah 3: Penobatan kosong

takdir 2 mengesan bintang bahagian 2

Dengan lima Atlas Skews yang dikumpulkan, kini anda boleh meneruskan ke penobatan berongga untuk meletakkan condong dan mendengar rakaman. Misi ini dilancarkan melalui H.E.L.M. peta.

Langkah 4: Kembali ke H.E.L.M.

Destiny 2 Mengesan Bintang Bahagian II

Kembali ke H.E.L.M. Dan berinteraksi dengan Stesen Vendor Kompas Wayfinder untuk membantah dengan Mara. Ini akan melacak Bintang Bahagian 2.

Mengesan Bintang – Bahagian 3

Mengesan Bintang Bahagian 3 akan tersedia dari stesen Kompas Wayfinder di H H.E.L.M. Setelah melengkapkan bahagian sebelumnya. Ambilnya di bawah bahagian “Pencarian”.

Langkah 1: Bercakap dengan Mara Sov

takdir 2 mengesan bintang bahagian 3

Pergi melalui portal di H.E.L.M. Dan berbual dengan Queen Mara Sov.

Langkah 2: Kumpulkan Atlas Skews di Rheasilvia

Destiny 2 Mengesan Bintang Rheasilvia Atlas Skews

Anda kini perlu mencari lima Atlas Skews di Rheasilvia, kawasan di utara bandar bermimpi.

Rheasilvia terpencil patung

Atlas pertama ini berada di Rheasilvia, di sebelah kanan bangunan utama di atas Outcropping Rocky. Anda perlu pergi mengelilingi batu dan melompat melintasi jurang sebelum memanjat gunung untuk mencapainya.

Rheasilvia tahap rendah

Skew Atlas ini diturunkan oleh Dewan Starlight Lost Sektor di Rheasilvia. Semasa anda memasuki kawasan dari kabus diverna, berpegang pada sebelah kanan dan turun ke tahap yang lebih rendah untuk melihat kecondongan.

Kuil Rheasilvia terlepas pandang

Atlas ketiga condong berada di hadapan bangunan utama di Rheasilvia. Pergi ke kiri bangunan ke bukit berbatu yang besar. Di atas bukit akan menjadi condong.

Patung Harbinger Sidehall

Atlas keempat condong berada di Harbinger’s seclude, bangunan utama di Rheasilvia. Teruskan melalui bangunan utama sehingga anda sampai ke gua terbuka dengan kuil di sebelah kanan dan tebing di sebelah kiri anda (dengan musim Hunt Wrathborn Lure Spot berhampiran). Masuk ke dalam kuil untuk melihat kecelakaan.

Harbinger tengkorak Ahamkara

Atlas akhir condong jauh di dalam The Include Harbinger, bangunan utama di Rheasilvia. Teruskan melalui bangunan sehingga anda sampai ke gua terbuka dengan kuil di sebelah kanan. Melalui kawasan ini ke bilik sebelah dan turun tangga lingkaran. Jatuhkan lubang bulat di lantai untuk memasuki ruang besar, condong akan berada di dekat dinding patung.

Langkah 3: Penobatan kosong

takdir 2 penobatan kosong

Lancarkan Quest Coronation Hollow melalui H.E.L.M. Dan kemudian letakkan Atlas Skews di kawasan yang sesuai. Dengarkan cerita dan kemudian kembali ke stesen Kompas Wayfinder.

Langkah 4: Kembali ke H.E.L.M.

Destiny 2 mengesan bintang Bahagian 3 Ganjaran

.E.L.M. Dan gunakan stesen Kompas Wayfinder untuk bercakap dengan Mara Sov.

Mengesan Bintang – Bahagian 4

Dengan Tracing The Stars Quest selesai, anda akan menjadi satu langkah lebih dekat untuk memperoleh lebih banyak gear yang kuat di Destiny 2: Musim The Lost. Pastikan anda menyemak Panduan ShackNews Destiny 2 untuk liputan lebih banyak musim ini dan seterusnya.

Bercakap dari tanah di bawah, Sam Chandler membawa sedikit bakat hemisfera selatan untuk karyanya. Selepas melantun beberapa universiti, memperoleh ijazah sarjana muda, dan memasuki industri permainan video, dia menemui keluarga barunya di ShackNews sebagai editor panduan. Tidak ada yang dia suka lebih daripada membuat panduan yang akan membantu seseorang. Sekiranya anda memerlukan bantuan dengan panduan, atau perhatikan sesuatu yang tidak betul, anda boleh tweet kepadanya: @samuelchandler

 • Panduan
 • Takdir 2
 • Destiny 2: Musim Yang Hilang

Destiny 2 Tracing the Stars 3 Quest Guide – Semua lokasi Atlas Skew

Musim The Lost kini Live, Permendeksi Tarikh Siaran Ratu Witch yang akan datang, dan dengan itu usaha baru – mengesan bintang -bintang. Musim baru melibatkan kembalinya Mara Sov, ratu awoken yang telah dianggap mati untuk beberapa waktu.

Mara Sov boleh didapati di bandar bermimpi, dengan cerita yang berputar di sekitar penyihir teknologi yang hilangnya dia memerlukan bantuan anda untuk menyelamatkan dari alam yang hancur. The Tracing the Stars Quest membawa anda ke bandar bermimpi mencari Atlas Skews – ini adalah bahagian pertama dari usaha yang dikemas kini dengan tetapan semula mingguan, dan ia kelihatan seperti ganjaran terakhir boleh menjadi senapang eksotik, tongkat ager.

Untuk membuka kunci pencarian Stars Tracing, anda perlu terlebih dahulu melengkapkan musim Pengenalan Lost’s Pencarian, serta usaha bermusim, Wayfinder’s Voyage 1. Anda boleh mengambil pencarian Stars 1 dari Kompas, sebelum bercakap dengan Mara Sov untuk memulakan misi. Panduan ini merangkumi semua lokasi condong atlas sehingga menjejaki bintang 3.

Mara Sov boleh didapati di dalam portal, Dia tugas anda dengan mencari dan mengumpul lima atlas dari sekitar bandar bermimpi.

Thumbnail YouTube

Berikut adalah semua lokasi Destiny 2 Atlas Skew untuk mengesan Bintang 1:

 • Mists Divord – Kepala menuruni tebing timur laut peta
 • Mists Divord – Kepala ke gua berhampiran struktur kuning besar dekat dengan tengah peta
 • Bay Alcove yang tenggelam – Masukkan Teluk Tenggelam yang hilang sektor (ini boleh didapati oleh lokasi Divern Mists Spawn) dan anda akan menemui Atlas yang condong di pintu masuk gua pertama
 • Spine Oracle Orrery – Ikuti jalan ke arah oracle, mendaki ke puncak menara oracle
 • Pulau tulang belakang yang jauh – Kepala jauh dari menara Oracle dan menuju ke timur ke pulau -pulau, di mana anda akan menemui pokok

Setelah mengumpul semua Atlas Skews dan berjaya kembali ke Mara, anda membuka kunci misi ‘A Hollow Coronation’ – dengan menyelesaikan ini anda mengambil meriam tangan stasis baru, Vulpecula.

Thumbnail YouTube

Tracing the Stars 2 Quest – Lokasi Atlas Skew

Untuk mendapatkan usaha minggu kedua, kembali ke kompas Wayfinder dan kemudian Mara Sov untuk mendapatkan satu set objektif baru.

Berikut adalah semua lokasi Destiny 2 Atlas Skew untuk mengesan Bintang 2:

 • Helai – Di bahagian barat laut kawasan itu, naik ke puncak patung gergasi dengan bola hitam menetes goo hitam di atasnya
 • Helai – Kepala di belakang gazebo di sudut tenggara dan hover ke pulau seterusnya untuk menemuinya di antara beberapa batu
 • Taman Esila – Di air terjun berhampiran pusat kawasan ini, terdapat patung di beberapa kerikil
 • Taman Esila – Mendaki ke jambatan di sebelah barat air terjun
 • Sektor Hilang Rest Aphelion – di dalam gua di bahagian utara helai. Kepala hingga akhir untuk mencari patung akhir untuk bahagian cabaran ini

. Kepala untuk titik jalan dan berinteraksi dengan objek baru untuk menyelesaikan bahagian kedua pencarian eksotik musim ini. Kemudian, kembali ke kompas Wayfinder untuk mendapatkan Fractethyst Senapang patah Stasis.

Thumbnail YouTube

Mengesan Stars 3 Quest – Lokasi Atlas Skew

Sama seperti pencarian minggu sebelumnya, untuk mendapatkan Atlas Skewlocations untuk minggu ketiga, anda perlu kembali ke Kompas Wayfinder dan kemudian melawat Mara Sov untuk mendapatkan satu set objektif baru.

Berikut adalah semua lokasi Destiny 2 Atlas Skew untuk mengesan bintang 3:

 • Rheasilvia – Di bahagian timur laut kawasan ini berhampiran patung terpencil – di sebelah kanan terowong masuk ke utara. Lompat melintasi kereta api pengawal di tangga ke timur dan memanjat gunung dengan beberapa hover yang sangat tepat melompat melintasi jurang
 • Rheasilvia – Di pintu masuk ke sebuah gua di tingkat bawah di sudut barat daya kawasan ini. Ia di bawah jambatan yang digantung
 • Rheasilvia – Di tengah -tengah kawasan ini berhampiran Overlook Bait Suci, terdapat platform pekeliling. Di sebelah kiri, terdapat batu besar dengan seseorang di atasnya, dan Atlas lain mencekik
 • Harbinger’s seclude – masuk ke dalam kuil di utara Rheasilvia dan belok kanan ketika anda sampai ke dinding belakang. Anda kini harus berada di The Include Harbinger. Belok kiri di hujung koridor ini, dan ikuti jalan sehingga anda melihat pintu belakang ke kanan. Pergi ke sana dan pergi ke bangunan ke kanan anda. Di belakang, bunuh yang diambil sebelum meraih Atlas Skew di sebelah patung
 • – Dari lokasi sebelumnya, belok kanan dan keluar ke dalam cloister. Kepala melalui pintu dengan hiasan bulat putih ke kanan dan turun satu tahap. Turun ke lubang dan lari ke ruang seterusnya. Anda kini harus berada di dalam bilik dengan banyak patung yang memegang tengkorak. Di sebelah kiri bilik ini, anda harus mencari Atlas yang terakhir

Sebaik sahaja anda telah mengumpulkan semua condong Atlas baru, objektif lain akan muncul untuk ‘A Challenge Coronation Hollow’. Kepala untuk titik jalan dan berinteraksi dengan objek baru untuk meledingkan ke Caliburn Gatehouse. Deposit set ketiga astral ini dan kembali ke kompas wayfinder untuk mendapatkan Chrysura melo auto-rifle. Ini bukanlah akhir dari pencarian Stars Tracing, kerana terdapat banyak lagi yang akan datang dalam beberapa minggu akan datang, jadi pastikan untuk menyemak semula minggu depan selepas kemas kini untuk lebih banyak lagi.

Ini bukanlah akhir dari pencarian Stars Tracing, kerana terdapat banyak lagi yang akan datang dalam beberapa minggu akan datang, jadi pastikan untuk menyemak semula minggu depan selepas kemas kini untuk lebih banyak lagi.

PCGamesn Pihak Berkuasa Global Kegemaran Anda di PC Permainan, Perkakasan, dan Separuh Hayat 3.