Mengapa Shang Tsung dari Mortal Kombat 2021 kelihatan begitu biasa, Cary-Hiroyuki Tagawa | Mortal Kombat Wiki | Fandom

Cary-Hiroyuki Tagawa

Ini amat penting kerana Kano bukan satu -satunya watak yang ditakrifkan semula oleh yang asal Mortal Kombat . . Mortal Kombat 11 Pemaju NetherRealm Studios bahkan membawa Tagawa kembali untuk memberikan suara Shang Tsung dalam permainan, .

Mengapa Shang Tsung dari Mortal Kombat 2021 kelihatan begitu biasa

Chin Han tersenyum

Baru -baru ini, HBO Max mengeluarkan treler pertama untuk penyesuaian filem mereka yang akan datang dalam siri permainan pertempuran klasik, Mortal Kombat. Walaupun peminat tahu tentang filem itu selama berbulan -bulan, mereka tidak melihat sebarang video projek sehingga bulan lalu.

Mortal Kombat tidak asing dengan penyesuaian filem. Siri Permainan Gory sudah sesuai dengan dua filem lain di bawah tali pinggangnya pada tahun 1990 -an. Filem pertama ini menjadi sangat popular, tetapi diikuti dengan sekuel yang menyebabkan peminat kecewa.

. Contohnya, watak Kano bukan Australia, tetapi filem itu memberikannya bahawa aksen Aussie yang tebal. Penampilannya juga berbeza. Dia masih cyborg, tetapi dia juga benar -benar botak dan memakai GI putih yang sederhana.

Walau bagaimanapun, penggambaran filem Australia dari Kano sangat disayangi Mortal KombatPemaju mengadopsi warisan Australia watak dalam permainan sebenar. Pada masa kini, ia adalah sebahagian daripada wataknya.

Apa maksudnya untuk filem?

Shang Tsung dari Mortal Kombat

Seperti mana -mana penyesuaian filem lain, yang baru Mortal Kombat . Pembuat filem juga mempunyai cabaran tambahan untuk hidup, dan mungkin juga memberi penghormatan kepada, filem asal yang sangat disukai oleh peminat.

Ini amat penting kerana Kano bukan satu -satunya watak yang ditakrifkan semula oleh yang asal Mortal Kombat Filem. Penggambaran filem asal The Evil Sorcerer Shang Tsung (dimainkan oleh Cary-Hiroyuki Tagawa) dianggap sebagai persembahan ikonik. Mortal Kombat 11 Pemaju NetherRealm Studios bahkan membawa Tagawa kembali untuk memberikan suara Shang Tsung dalam permainan, Poligon.

. Pelakon baru Shang Tsung, pelakon Singapura Chin Han, malah memberi penghormatan kepada Tagawa dalam wawancara baru -baru ini dengan Gamesradar.

“Saya suka prestasi Cary di dalamnya,” kata Han. “Maksud saya, seluruh pelakon filem pertama, kami berdiri di bahu mereka.”

Juri masih ada bagaimana penggambaran Han Shang Tsung akan menari dengan mata peminat. Walau bagaimanapun, mereka yang meragui keupayaan Han mungkin mendapat keselesaan kerana dia menghargai penggambaran pendahulunya. Dia tahu dia mempunyai bar yang tinggi untuk dicapai.

Filem lain Chin Han masuk

Chin Han berpose

Mereka yang meragui potongan han han juga harus melihat resumenya. , Han berada dalam permainan akting sejak tahun 90 -an. Pada masa itu, dia juga muncul dalam beberapa filem berprofil tinggi. Peminat mungkin sudah melihat Han bertindak dan tidak menyedarinya.

Cuti besar Han masuk Kesatria gelap, di mana dia memainkan watak kecil, Lau. , . Sejak itu, dia menjadi penampilan biasa dalam filem Amerika dan TV. Dia memainkan peranan Frank Chen dalam empat episod rancangan TV DC, . Dia membuat satu lagi persembahan filem komik sebagai Majlis Yen di Kapten Amerika: Askar Musim Sejuk. Hari Kemerdekaan: Kebangkitan semula dan orang Amerika Hantu dalam cengkerang Adaptasi, di mana dia bermain komander Jiang dan Togusa, masing -masing.

Pada ketika ini, harus jelas bahawa Han mempunyai banyak pengalaman yang bertindak dalam filem Amerika. . Harus Mortal Kombat Peminat menikmati Shang Tsung baru ini, mereka mungkin dapat melihat lebih banyak Chin Han.

田川 洋行

Cary-Hiroyuki Tagawa , Mortal Kombat: Legacy dan Mortal Kombat 11, dan juga salah satu penyelaras perjuangan di Mortal Kombat: Lawatan Langsung. Di samping karya filemnya yang luas, dia telah muncul di televisyen di Star Trek: Generasi Seterusnya – “Pertemuan di Farpoint” (1987, Thunder di syurga (1995), Jambatan Nash (1996), ), Wira ) dan (2010). Batman: Rise of Sin Tzu. Kembali sebagai Shang Tsung, Tagawa memainkan ahli sihir di dalam kedua -dua suara dan sebagai model wajah.

Galeri []