?, Mengapa Pulau Dead 2 tidak di Steam? Dijelaskan – dot eSports

Mengapa Pulau Dead 2 tidak di Steam? Dijelaskan

Permainan ini tersedia sekarang di PlayStation 4 dan 5, Xbox Series X/S dan One, dan Terakhir, PC. Permainan ini adalah sekuel yang sangat dinanti-nantikan hingga 2011 , yang menakluki hati peminat genre zombie semasa permainan zombie sangat popular. Ia bukan kemalangan, walaupun. Tajuk ini menawarkan keseronokan yang luar biasa melalui permainan seperti RPG terbuka dunia, yang membolehkan pemainnya meneroka sepenuhnya dunia yang dipenuhi dengan makhluk lapar untuk.

Mengapa anda tidak boleh bermain Dead Island 2 di Steam?

Pulau mati 2 dibebaskan kepada banyak ulasan yang baik dan jualan yang kukuh, menyeberangi satu juta salinan yang dijual dalam beberapa hari. Cukup mengagumkan untuk sekuel yang tiba 12 tahun selepas yang asal.

Kata itu, populariti permainan mempunyai banyak pemain PC yang tertanya -tanya mengapa mereka tidak dapat bermain Pulau mati 2 pada stim.

Akan Pulau mati 2 berada di Steam?

Pulau mati 2 kini hanya terdapat di kedai Epic Games di PC. Ia satu lagi dalam senarai panjang permainan yang telah eksklusif ke kedai Epic dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

. Permainan epik tidak memiliki Pulau mati 2. Oleh itu, walaupun kekurangan pengumuman umum mengenai perkara ini, kemungkinan besar Pulau mati 2 .

Pulau mati 2 zombie di pantai

Malangnya, sejarah eksklusif masa di kedai Epic Games bermaksud permainan mungkin akan menjauhkan diri sekurang -kurangnya satu tahun. Itu bermakna pemain stim tidak boleh mengharapkan untuk bermain Pulau mati 2 Sehingga April 2024 pada awalnya.

. Metro Exodus dan Shenmue 3 kedua -duanya eksklusif ke kedai Epic sebelum datang ke Steam setahun selepas dibebaskan. Ia menjadi alasan bahawa perak yang mendalam akan terus mengikuti trend yang sama, walaupun syarikat itu tidak dapat mengatakan demikian.

Sesiapa yang mahu bermain Pulau mati 2 Pada PC sebelum itu perlu menggunakan perkhidmatan Epic.

Matt Cook adalah penulis permainan video yang berpengalaman. Apabila dia tidak menulis tentang permainan, dia dapat dijumpai bermain segala -galanya dari NES ke PS5 dan bermain -main dengan konsol retro. .

Mengapa Pulau Dead 2 tidak di Steam?

Peminat permainan yang ditetapkan dalam wahyu zombie adalah untuk merawat dengan pelancaran Pada 21 April – tetapi ia tidak tersedia di setiap platform, meninggalkan ramai yang tertanya -tanya apakah ia akan muncul di Steam.

Permainan ini tersedia sekarang di PlayStation 4 dan 5, Xbox Series X/S dan One, dan Terakhir, PC. Permainan ini adalah sekuel yang sangat dinanti-nantikan hingga 2011 Pulau mati, yang menakluki hati peminat genre zombie semasa permainan zombie sangat popular. Ia bukan kemalangan, walaupun. Tajuk ini menawarkan keseronokan yang luar biasa melalui permainan seperti RPG terbuka dunia, yang membolehkan pemainnya meneroka sepenuhnya dunia yang dipenuhi dengan makhluk lapar untuk.

Pulau mati 2 dikatakan mengambil elemen terbaik permainan asalnya dan menggilapnya, sementara juga menambah beberapa ciri baru yang harus mencipta semula permainan. Salah satunya adalah peluang untuk mengumpul kad kemahiran, yang menambah kebolehan baru dan meningkatkan kekuatan enam watak yang boleh dimainkan dalam permainan.

Akibatnya, tidak menghairankan bahawa komuniti permainan berminat bermain Pulau mati 2 dan sekali lagi kehilangan jam yang tidak terhitung jumlahnya pada zombi yang membunuh.

Adalah pada stim?

Malangnya untuk pencinta stim, permainan tidak akan tersedia di platform. Ia diumumkan oleh penerbit dari Deep Silver yang Pulau mati 2 adalah kedai permainan epik yang eksklusif di PC, dan setakat ini, tidak ada petunjuk bahawa ia akan berubah pada masa akan datang. Ini juga bermakna bahawa permainan tidak akan tersedia di Deck Steam.

Sebaliknya, ini boleh berubah. Steam masih sangat popular, jadi mungkin permainan akan dilancarkan di sana beberapa bulan atau tahun selepas ia dikeluarkan. Buat masa ini, bagaimanapun, ia hanya spekulasi.

Penulis kakitangan Poland. Mateusz sebelum ini bekerja untuk pelbagai cawangan dan syarikat bersebelahan permainan, termasuk ESL. League of Legends atau CS: Pergi? Dia mengasihi mereka berdua. Malah, dia tertanya -tanya permainan mana yang dia sukai setiap hari. Dia mahu pergi pro tahun lalu, tetapi di suatu tempat di sepanjang jalan yang diputuskan kewartawanan adalah pilihan yang lebih masuk akal -dan dia betul.