Mengapa cincin Elden begitu keras?, Elden Ring ‘mempunyai mod mudah, saya tidak menyesal memilihnya

Elden Ring ‘mempunyai mod mudah, saya tidak menyesal memilihnya

Contents

Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan bahawa meratakan bukan satu -satunya cara untuk menjadi lebih kuat. Sekiranya anda seorang pemula cincin Elden yang bertujuan untuk berkembang lebih kuat, ingatlah juga untuk menaik taraf senjata anda dengan batu -batu smiting di tukang besi.

Mengapa cincin Elden begitu keras?

Walaupun menjadi francais baru, Elden Ring adalah permainan ‘jiwa’ terkini dari dari ofsoftware, menjadi pengganti rohani kepada trilogi Dark Souls – yang merupakan pengganti rohani untuk jiwa setan dan salah satu permainan video paling sukar yang pernah dibuat.

Bolehkah cincin elden menjadi lebih mudah?

Begitu juga dengan Elden Ring, permainan darisoftware baru merobek carta jualan. Ia juga tidak mempunyai tetapan kesukaran tradisional. Tetapi ia mempunyai mod yang mudah.

Adakah elden cincin jiwa yang paling sukar?

Pasti sukar, dan mengandungi apa yang dianggap oleh beberapa bos jiwa yang paling sukar. Walau bagaimanapun, dengan powerstancing, abu yang boleh dipanggil, membina yang sangat mudah disesuaikan, dan butang lompat, terdapat banyak di hujung jari anda. Elden Ring menawarkan banyak kepada pemain dan terpulang kepada anda seperti cara anda menggunakannya.

Permainan jiwa mana yang paling mudah?

Dalam banyak cara, Dark Souls 3 adalah permainan Jiwa Gelap yang paling mudah kerana Fromsoft telah menyebarkan banyak masalah kecil dari penyertaan sebelumnya. Pertempuran dalam permainan itu jauh lebih digilap dan lebih cepat daripada yang ada dalam Jiwa Gelap dan Jiwa Gelap 2.

Pemain gila Elden cincin adalah ‘terlalu sukar’

Adakah cincin Elden terlalu sukar untuk pemain permainan kasual?

Adakah cincin Elden terlalu sukar untuk pemain bukan jiwa? Tidak … sebenarnya, Elden Ring mungkin merupakan permainan “jiwa” yang paling mudah didekati dari pemaju ini, dari perisian. Tetapi saya akan mengatakan bahawa pemain “jiwa” akan mempunyai pemahaman yang lebih baik mengenai keluk kesukaran dan apa yang diharapkan dari mereka sebagai pemain.

Adakah Elden Ring buruk pada kesukaran?

Berbanding dengan permainan seperti itu, Elden Ring tidak begitu sukar secara mekanikal. Sebilangan besar musuh telegraf serangan mereka dengan animasi besar-besaran, beberapa saat yang memberi pemain banyak masa untuk bertindak balas dengan Dodge, Blok, atau Parry yang tepat pada masanya.

Apakah kelas paling mudah dimainkan di Elden Ring?

Kelas cincin elden terbaik untuk pemula – kelas permulaan apa yang harus dipilih oleh pendatang baru?

 • Untuk huru -hara, starter asas adalah vagabond. .
 • Untuk sihir, pemula harus bermula dengan ahli astrologi. .
 • Sekiranya anda mahukan kelas hibrid yang mesra pemula, tengok lebih jauh daripada tahanan.

Tahap apa yang harus saya buat cincin elden mudah?

Tahap yang disyorkan untuk kawasan ini antara 50 hingga 60. Tahap senjata yang disyorkan ialah +4 hingga +5. Sama seperti kawasan, anda boleh mengambil bos dalam apa -apa perintah yang anda rasa seperti juga. Oleh kerana terdapat lebih daripada 200 bos di Elden Ring, kami hanya memasukkan orang -orang yang benar -benar perlu untuk maju dalam permainan.

Apakah permainan paling sukar untuk ditewaskan?

10 permainan paling sukar untuk ditewaskan, menurut Reddit

 • Shinobi (2002) .
 • Kaizo Mario World. .
 • Francais Projek Touhou. .
 • Pengikatan Ishak. .
 • Knight Hollow. .
 • Francais Mega Man. .
 • Hantu ‘N Goblin. .
 • Bloodborne.

Apakah permainan paling sukar yang pernah ada?

10 permainan video paling sukar, disenaraikan

 • 8) Cuphead (2017)
 • 7) Dungeon paling gelap (2016)
 • 6) Shin Megami Tensei III: Nocturne (2003)
 • 5) Celeste (2018)
 • 4) Jiwa Gelap 1, 2, 3 (2010-2016)
 • 3) Bloodborne (2015)
 • 2) Elden Ring (2022)
 • 1) Sekiro: Shadows Die Twice (2019)

Apakah permainan terpanjang di dunia?

Legenda Zelda: Nafas Jam Liar 97.5 jam

Penyiapan boleh mengharapkan untuk meletakkan 189 jam ke dalam permainan ini. Sebagai zelda dunia terbuka yang pertama, sesuai bahawa nafas liar adalah luas dan penuh dengan kandungan.

Bagaimana pemula menjadi baik di Elden Ring?

14 petua pemula untuk cincin elden yang perlu anda ketahui

 1. 7 Fokus pada binaan tertentu.
 2. 8 selalu membawa batu pelangi. .
 3. 9 Buat penggunaan Smart of Roh Ashes. .
 4. 10 Perhatikan beban kelengkapan. .
 5. 11 Percubaan dengan senjata. .
 6. 12 Beli kit kerajinan. .
 7. 13 dialog NPC ekzos. .
 8. 14 Dapatkan dan gunakan sebotol fisik yang mengagumkan. .

Bagaimana anda menjadi lebih kuat sebagai pemula di Elden Ring?

Peningkatan senjata dan tahap watak sama pentingnya

Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan bahawa meratakan bukan satu -satunya cara untuk menjadi lebih kuat. Sekiranya anda seorang pemula cincin Elden yang bertujuan untuk berkembang lebih kuat, ingatlah juga untuk menaik taraf senjata anda dengan batu -batu smiting di tukang besi.

Tahap apa yang paling banyak mengalahkan Elden Ring di?

Kapsyen asal untuk video mendakwa bahawa pemain adalah kira -kira rune level 150 ketika melawan bos ini, yang harus cukup tinggi untuk mengalahkan cincin elden tanpa terlalu banyak masalah.

Apakah binaan terkuat di Elden Ring?

Ketangkasan hibrid dan pembentukan kecerdasan boleh dikatakan sebagai salah satu binaan terkuat di semua cincin Elden kerana anda mendapat kuasa sihir dan kerosakan fizikal ketangkasan, serta manfaat mempunyai kelajuan pemutus yang sangat cepat juga.

Apakah kelas paling sukar digunakan di Elden Ring?

Dari segi pengalaman permainan awal, tidak ada persoalan bahawa orang jahat adalah yang paling sukar. Ia meneruskan tradisi kelas ‘dilucutkan’ dari Dark Souls: Pahlawan Setengah Naked dengan Statistik yang Rendah, Seimbang Memakai Kelab. Dengan tahap yang rendah, statistik rendah, dan peralatan yang lemah, orang jahat adalah pengalaman kasar.

Adakah Elden Ring Samurai baik untuk pemula?

Kelas Samurai adalah yang terbaik untuk pemain yang ingin menggunakan katanas dan busur dan anak panah dalam gaya permainan mereka. Ini adalah kelas starter yang hebat untuk pemain pemula Elden Ring. Kelas samurai mempunyai perisai yang baik untuk bermula, kelas juga tangkas sehingga mengelak dan menyerang akan lebih mudah.

Apakah bos paling sukar di Elden Ring?

Senarai ini tidak mengejutkan oleh bos Elden Ring Malenia yang sukar, yang pertemuannya dicuba kira -kira 329 juta kali, sehingga menyumbang 5.5% daripada semua bos dalam permainan melawan pemain yang dimulakan setakat ini.

Berapa lama masa yang diperlukan untuk mengalahkan Elden Ring?

Semasa memberi tumpuan kepada objektif utama, Elden Ring adalah kira -kira 56½ jam panjang. Sekiranya anda seorang peminat permainan video yang berusaha melihat semua aspek permainan, anda mungkin menghabiskan masa sekitar 133 jam untuk mendapatkan 100% penyelesaian.

Mengapa cincin Elden begitu popular?

Apa yang menjadikan Elden Ring berjaya? Walaupun permainan seperti Dark Souls and Demon’s Souls mempelopori genre “Soulsborne/Souls-Likes”, Elden Ring telah membawanya ke peringkat seterusnya. Ia mengambil semua permainan ini-kesukaran kejam, pergaduhan bos yang tidak dapat dilupakan, reka bentuk peringkat tertinggi-dan memperluaskannya.

Bolehkah pemain rata -rata menikmati cincin elden?

Walaupun pengkritik seolah -olah bersetuju bahawa ia akan berdiri sebagai salah satu permainan video terbaik tahun ini, kami juga mencadangkan bahawa Elden Ring bukan untuk semua orang, betul -betul. Orang yang ingin zon keluar atau berehat dapat bergerak melewati yang satu ini, dan begitu juga mereka yang tidak mempunyai kesabaran untuk menangani kegagalan berulang dalam permainan.

Bolehkah pemain permainan noob bermain elden cincin?

Tidak kira sama ada anda adalah permainan noob atau peminat seumur hidup, hanya ada satu cara untuk mengalahkan Elden Ring, anda bertahan. Anda mati, anda belajar, anda mendapat sandaran dan cuba lagi. Sekiranya anda dapat merasakan kegembiraan dalam kitaran itu, maka saya sangat yakin bahawa anda pasti akan menurunkan tuan Elden.

Adakah Elden Ring menyeronokkan untuk pemain bukan jiwa?

Nah, saya di sini untuk memberitahu anda bahawa jika anda tidak mempunyai pengalaman jiwa atau negatif, itu tidak boleh menjejaskan keputusan anda untuk bermain Elden Ring, permainan yang saya akan tanpa persoalan, mengesyorkan kepada lebih kurang semua orang supaya mereka dapat mengalami dengan mudah dari permainan terbaik sepuluh tahun yang lalu, dan boleh dikatakan yang terbaik dan dikandung .

Apa yang saya harap saya tahu sebelum bermain Elden Ring?

8 perkara yang kita ingin kita tahu sebelum memulakan cincin Elden

 • 7 senjata berdarah kuat. .
 • 6 Jangan melawan sentinel pokok itu dengan segera. .
 • 5 senjata boleh berayun sama ada apabila dipasang. .
 • 4 penjara bawah tanah warisan mengandungi rampasan yang hebat. .
 • 3 Margit disimpan sebaik -baiknya kemudian. .
 • 2 kaunter pengawal tidak ternilai. .
 • 1 sihir mungkin binaan yang paling kuat.

‘Elden Ring’ mempunyai mod mudah, saya tidak menyesal memilihnya

Selagi ada permainan video, ada perdebatan mengenai kesukaran. Tetapi mereka tidak pernah berkerumun lebih lama atau lebih bersemangat daripada ketika permainan soulsborne dibincangkan, roguelikes ultra-sukar yang membuat kematian lebih menghukum daripada biasa, dan tidak mempunyai pelbagai kesukaran tetapan.

Begitu juga dengan Elden Ring, permainan darisoftware baru merobek carta jualan. Ia juga tidak mempunyai tetapan kesukaran tradisional.

Tetapi ia mempunyai mod yang mudah.

Lihat, i boleh Mainkan permainan ini “Biasanya.”Saya mengalahkan Bloodborne, saya telah melakukan perkara itu. Namun saya akan mengakui bahawa saya telah mengambil jalan yang lebih mudah daripada beberapa di Elden Ring, dan saya tidak menyesalinya. Menggunakan alat yang disediakan oleh permainan, ia.

Tetapi pengkompaunan yang merupakan beberapa alat yang dicadangkan kepada saya yang menjadikan watak saya lebih ancaman, dan saya makan melalui bos yang kebanyakan pemain mungkin berjuang dengan tidak berkesudahan.

Saya tidak peduli! Saya tidak mahu menghabiskan 30 kematian terhadap setiap bos apabila saya boleh menggunakan masa itu untuk meneroka peta cantik ini! Walaupun dalam mod “mudah” di sini, saya masih diberi banyak cabaran dari semasa ke semasa, dan saya tahu skala permainan lewat mungkin tidak berfungsi dengan baik dengan binaan saya sekarang. Tetapi saya tidak menyesal apa -apa tentang menggunakan kedua -dua sihir tulen dan saman yang kerap dalam pergaduhan saya.

Jadi, bagaimana untuk melakukan mod mudah elden? Ini adalah jalan saya:

Lebih banyak daripada penasihat Forbes

Akaun Penjimatan Terbaik Terbaik pada September 2023

Akaun simpanan faedah 5% terbaik pada September 2023

Saya seorang ahli astrologi yang memberi tumpuan kepada sihir int. Ini memberi anda akses kepada kerikil dan arka, dua mantra permainan awal yang mengejutkan dengan baik melakukan kerosakan untuk mana yang mereka harganya, dan boleh dibawa ke dalam permainan. Seluruh perkara dengan spellcasting adalah bahawa anda boleh layang -layang musuh tanpa henti dan jauh lebih selamat daripada anda berada di jarak dekat. Ya, anda mesti menguruskan mana anda, tetapi secara umumnya, ini adalah cara yang lebih mudah untuk bertarung.

Perkara kedua yang anda akan dapati ialah penggunaan saman abu yang kerap lebih baik untuk mages kerana anda mahu sesuatu untuk tangki kerosakan dan aggro semasa anda sedang melengkapkan mantra dari jauh. Walaupun anda boleh menggunakan serigala starter anda, anda akan segera membuka kunci satu saman, dan yang terbaik adalah milisi rangka, sepasang kerangka yang sentiasa membangkitkan diri selepas dibunuh. Anda boleh mendapatkan orang -orang itu setelah membunuh bos di sini, di Summonwater Village.

Sekeping terakhir teka -teki dominasi permainan awal di sini adalah kakitangan tertentu dan mantra yang akan membawa anda melalui pergaduhan bos yang tidak berkesudahan. Sekiranya anda pergi ke Caelid awal, anda boleh mencari kakitangan meteorit dan mantra ia meningkatkan, sling batu, yang melemparkan tiga batu chunky di musuh anda. Ini adalah mantra yang melepuh untuk digunakan terhadap bos, terutamanya bos yang sibuk dengan saman abu, dan saya telah menghancurkan semua yang saya hubungi sejak saya mendapatnya (saya masih menggunakan mantra lain untuk pangkat dan musuh fail).

Sepasang barang ini tidak tersembunyi di belakang bos atau penjara bawah. Rakan saya Nem menunjukkan kepada saya di mana untuk mendapatkannya, dan walaupun saya kebanyakannya cuba memainkan permainan buta, saya telah menyesal dengan mendapatkan dua perkara ini. Di sinilah pergi:

Sihir dan saman kedua -duanya dikerutkan oleh Elden Ring Elitists kerana Mereka sepatutnya “mod mudah,” tetapi siapa yang peduli terhadap lelaki itu? Bagi saya, apa sahaja yang mendapat lebih ramai orang mengalami lebih banyak permainan ini dan tidak membuangnya ke dalam pertemuan yang mengecewakan yang merasa mustahil, lebih baik. Selain itu, anda sentiasa boleh menghormati atau melakukan NG+ dengan binaan baru kemudian apabila anda mempunyai lebih banyak pegangan pada perkara.

Mod mudah elden cincin itu menyeronokkan. Jangan mengetuknya.

Mengapa cincin Elden begitu keras

4 Disember. 2022 v 16:47

saya merasakan perkara yang sama mengapa saya tidak menyentuh permainan jiwa dalam masa looong.. tetapi sejak saya memulakan cincin elden saya mempunyai letupan seperti itu, saya dapat melihat permainan jiwa yang lain..
Ya, kadang -kadang sukar tetapi juga memberi ganjaran. Kepada saya, terasa sangat baik untuk mengalahkan bos yang saya terjebak pada hari sebelumnya atau bahkan sampai ke rahmat seterusnya
Mendapatkan dan mencuba senjata yang berbeza juga menyeronokkan dan mungkin juga mengubah anda menjadi pinata berdarah menjadi mesin pembunuhan..
Sebilangan besar apa -apa yang saya nikmati daripada meneroka, tidak dapat mengingati ketika saya sangat bersenang -senang berlari dan mencari barangan dalam permainan lain
Main sedikit lagi, tinggal di bawah 2 jam dan tentukan lagi

4 Disember. 2022 v 17:39

Memancing untuk Methinks.

4 Disember. 2022 v 17:47

Pengecualian соощate: Pyle

saya merasakan perkara yang sama mengapa saya tidak menyentuh permainan jiwa dalam masa looong.. tetapi sejak saya memulakan cincin elden saya mempunyai letupan seperti itu, saya dapat melihat permainan jiwa yang lain..
Ya, kadang -kadang sukar tetapi juga memberi ganjaran. Kepada saya, terasa sangat baik untuk mengalahkan bos yang saya terjebak pada hari sebelumnya atau bahkan sampai ke rahmat seterusnya
Mendapatkan dan mencuba senjata yang berbeza juga menyeronokkan dan mungkin juga mengubah anda menjadi pinata berdarah menjadi mesin pembunuhan..
Sebilangan besar apa -apa yang saya nikmati daripada meneroka, tidak dapat mengingati ketika saya sangat bersenang -senang berlari dan mencari barangan dalam permainan lain
Main sedikit lagi, tinggal di bawah 2 jam dan tentukan lagi

Bergantung pada cara anda memainkannya“Elden Ring adalah yang paling mudah dari permainan seperti jiwa (walaupun mempertimbangkan memanggil pemain lain),”bergantung pada cara anda memainkannya“Ia adalah yang paling sukar dan paling tidak bertanggungjawab.

Pengecualian соощate: Leonardm423
Terlalu sukar pada setiap masa

Elden Ring penuh dengan alat untuk menjadikan permainan lebih mudah tetapi juga penuh dengan barangan untuk menjadikan permainan lebih sukar, betapa sukarnya atau mudah bergantung pada bagaimana anda memutuskan untuk memainkannya.
Sekiranya anda pergi memukul kepala anda terhadap sentinel pokok atau Margit dengan starter char, maka akan menjadi sukar, jika char anda adalah celaka/dilucutkan maka ia akan menjadi lebih sukar dan jika anda tidak pergi ke tempat lain sama ada untuk mendapatkan gear yang lebih baik, lebih banyak lvl atau bahkan lebih memahami dan memperbaiki permainan maka semuanya adalah kesalahan anda sendiri mengenai kesukaran.

Seperti setiap permainan seperti jiwa, buttom mashing dihukum dengan hits dan jika kesihatan anda terlalu rendah maka mudah untuk mati berulang-ulang tanpa melakukan apa-apa kepada musuh/bos, menjadi lebih tangki hanya bermakna lebih banyak kelonggaran terhadapnya tetapi juga tangki dan di belakang perisai berat masih diperlukan untuk memahami konsep asas dan mekanik untuk mendapatkan bos dan musuh, jadi ia tidak betul-betul “otak-mati” untuk itu sama ada.

Hanya bermain lebih seperti permainan catur dan kurang seperti RPG fantasi kuasa dan, bergantung pada bagaimana anda membuat keputusan untuk bermain dan alat apa yang anda dapati melalui permainan, ia mungkin menjadi rpg fantasi kuasa, yang sehingga m *** *** b **** dari m ****** memutuskan untuk terus tidak mengetahui kekalahan, tetapi jika itu datang ke situasi itu dan anda merasa seperti anda haus dan mahu bantuan, selalu ada forum dan seseorang untuk menyelamatkan anda dan mengajar m ****** untuk mengetahui kekalahan